dilluns, 14 de juliol del 2008

VACANCES !!!

L'ESPANYOL S'ADJUDICA EL 4rt TORNEIG DE LA GAMBA, DERRROTANT AMB FORÇA COMODITAT A UN FEBLE SWANSEA CITY, EN UN PARTIT DISCRET (4-0: TAMUDO, JONATHAN, RIERA -2-): L'ESPANYOL FITXA A ROMÁN MARTÍNEZ (ARGENTÍ QUE PERTANYÍA A ARSENAL DE SARANDÍ, I QUE JUGAVA DARRERAMENT A TIGRE), DESPRÉS DE FRACASSAR EL FITXATGE DE MATÍAS DELGADO. POSITIU PRIMER TEST DE PRETEMPORADA: PERALADA: 0 - RCD ESPANYOL: 5(IVAN, LUIS, VALDO, RUFETE, JONATHAN)


... Per què som un illot perdut, en mig de la immensitat del mar,
dalt d' un penya-segat, i vorejant sempre el precipici, nostra llar.
Amb més dies ennuvolats ,que amb sol,
malgrat tot...Som i serem, de l’Espanyol.



Com veig que aquests senyors els hi costa, molt, molt, fitxar i vendre, ambdues coses per igual, mentre s’ho pensen ens prendrem un lleuger descans, unes mini vacances a SENTIMENT PERICO per tornar a agafar noves il·lusions, i forces, l'embranzida per encarar una temporada que us ho puc ben assegurar no ens faltaran les emocions fortes amb l’estadi nou a la vista i amb una política esportiva de guerra (son paraules d’ells, no meves) de la que esperem, poder "sobreviure".

Agraeixo en primer lloc, a tots els lectors, més tenint en compta la paciència que tots hem tingut que tenir en aquesta temporada d’anada i tornada, d’il·lusions esclafades, de somnis acabats en malsons de lo més espantós... Gràcies a tots per la confiança que haveu tingut, per que cada cop sou molts més els que entreu a aquesta modesta pàgina, i espero sabreu disculpar-me de tots aquelles errades que hagi pogut cometre en el lògic dia a dia. A tots, mil gràcies.

També voldria en aquest moment donar les gràcies a tots els que desinteressadament han col·laborat en fer-me la feina menys complicada amb el seu ajut, començant per el Departament de Futbol Base del RCD Espanyol i a Carles en particular, a tècnics, pares i jugadors en general, a Fernando Corella, a les mares “cantarines” del Infantil, als papàs del Cadet A i B en especial, als que des d’aquí esperem aviat puguin arribar els seus nois al primer equip, al ser les fornades d’or del futbol base perico, als tècnics del futbol set, i a la resta de persones que componen el futbol base -tècnics, pares i jugadors- , inclòs aquells a qui no han tingut a bé de fer-ho, però que a bon segur acabaran veient la bona fe i l’espanyolisme de qui dedica molt de temps, a això.


Voldria també agrair a tots els que d’una manera u altre (en comentaris, posts, enviant fotografies, etc.) haveu col·laborat a Sentiment Perico, i darrerament a totes les persones “intrèpides” que s’han sotmès a aquest qüestionari titulat “Sense pèls a la llengua: Sense plomes al bec” que no és més que un recull de totes aquelles preguntes que es fan moltes vegades en moments delicats, els pericos del carrer, aquells dubtes que ennuvolen la ja de per si complicada existència dels espanyolistes. Moltes d’aquestes preguntes no son meves, son tan sol el reflex d’allò que es diu, es comenta, i es pregunta el soci que fa un sacrifici (i en molts casos –famílies nombroses- mai ben reconegut, pel club).

La mostra no té cap valor científic, ni serveix com a enquesta: Només és (i ja és molt), obrir una via per donar-li l’opinió a socis, al poble perico, al sacrificat espanyolista. Ni hi son tots els que mereixerien sortir, ni he pogut en dates molt complicades de vacances a Sadrià i a Montjuïc, donar l’oportunitat a moltes persones que tinc el plaer de conèixer, gràcies al nostre Espanyol.

Tampoc he volgut entrevistar només a persones amb càrrecs en penyes o gent coneguda. He volgut també donar la veu a través de la xarxa de xarxes que es Internet, a socis anònims, en aquest recull. És un petit i modest homenatge als Mañé, als Gaspar, Molina, Biosca, Ramon, Vicens, etc... de torn.

Parodiant al cineasta, gran geni del setè art, Frank Capra, serien els John Doe ("Juan Nadie") del poble perico, aquells que mai es té en compte per rés a l’hora de decidir, i que a bon segur en quaranta o cinquanta anys de socis, ningú els hi ha preguntat rés mai, no han significat en aquest mon on es mouen tants interessos, rés per els que manen... Només pagar el carnet i patir... Amb tot, ells son els fidels de l’Espanyol, el veritable Espanyol. Per què l'Espanyol, sou senzillament vosaltres...

Aquesta secció es seguirà mantenint viva, i espero que per ella segueixin desfilant aquelles persones que es mereixen això i molt més. Els que haveu mantingut encesa la flama d’aquest sentiment en no poques conjuntures desfavorables. Per què, vosaltres, mai falleu.



BON ESTIU A TOTS !!!



DIMISSIÓ D'ANTONIO MARTÍN. COMUNICAT



"En el día de hoy, y en el curso de un amigable y distendido encuentro, he procedido a presentar ante el Presidente del RCD Espanyol de Barcelona SAD, D. Daniel Sánchez Llibre, mi dimisión como miembro del Consejo de Administración de la entidad.

Desde aquí quiero hacer patente mi agradecimiento personal a toda la afición, los empleados del Club, jugadores y jugadoras y staff deportivo, los miembros del Consejo y al Presidente Sr. Daniel Sánchez Llibre, con los que he compartido trabajo e ilusiones durante estos tres últimos años en pro del RCD Espanyol; igualmente, mi reconocimiento a los medios de comunicación.

A todos ellos , sinceramente, gracias por el trato dispensado a mi persona durante este tiempo y por las atenciones y colaboración recibidas.

Como he planteado al Presidente, requerimientos profesionales y sobre todo familiares, a la vez que una cierta desilusión respecto a determinadas cuestiones relacionadas con la gestión del momento actual y el futuro del Club me han determinado a adoptar esta decisión que no significa en absoluto un abandono de mi compromiso con el RCD Espanyol sino tan solo la elección y decisión de seguir sirviendo al RCD Espanyol y a su afición desde un plano y perspectiva distintas a la de hallarme dentro del Consejo de Administración".

Antonio Martín Rosa
Grupo Quat


diumenge, 13 de juliol del 2008

DINAR DE LA CIBER PENYA
"PERICOS AMB WEBS"































Avui ha tingut lloc en un conegut restaurant perico de la ciutat comtal, el dinar d’acomiadament de temporada de la Ciber Penya “Pericos Amb Webs” en el seu primer any de vida com a ciberpenya perica.

A l’acte que s’ha desenvolupat en un ambient distés entre els diferents internautes més significatius d’aquest fòrum, (amb les excepcions dels que per motius de dates no hi ha pogut assistir-hi), ha tingut lloc també el lliurament de premis als tres primers classificats en la “porra” del RCD Espanyol de la temporada 2007/08.


Aquí us deixo unes fotografies, facilitades per el President de la Ciber Penya, Xavi Cañellas, (al que li agraïm la cessió de les mateixes), com darrer reportatge gràfic de la temporada.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M