dissabte, 25 d’octubre del 2008

SEGUINT EL FUTBOL BASE PELS CAMPS
DE CATALUNYA: AVUI, PREBENJAMINS.



















(Camp Municipal Agapito Fernández, Mar Bella, Barcelona: Josep Maria)


CE VILA OLÍMPICA: 0 –RCDE PREBENJAMÍ: 14

Aquest matí s’han enfrontat al Camp Agapito Fernández, el Club Esportiu Vila Olímpica i el RCD Espanyol de prebenjamins. Ambdós equips van encapçalar la passada temporada el grup primer de prebenjamins.

Enguany, al grup tercer, la Vila Olímpica havia guanyat el seu únic encontre (Arrabal: 2 –Vila Olímpica: 4) ja que el que tenia que fer-ho amb la UE Sants, no es va pogué disputar ja que el conjunt del Sants s’havia retirat de la competició. Per la seva part, els blanc i blaus havien guanyat els dos encontres per golejades de (0-19 davant el Sant Gabriel i 20-0 al Arrabal).

Tot i la resistència de la Vila Olímpica (ha encaixat menys gols que per exemple el CD Sant Gabriel), l’Espanyol s’ha adjudicat els tres punts amb molta diferència sobre la gespa sintètica del Agapito Fernández.

Fitxa Tècnica:

CE Vila Olimpica: Jordi, Arnau, Dani, Carlos, Pau, Marc, Raul. També han jugat Ruben, Víctor i Ferran.

RCD Espanyol: Victor, Oscar, Alejandro, Soto, Adrià, Gerard i Ivan. També han jugat Kilian, Joel, Martí, i Sergi.

Gols:
Ivan (2), Kilian (5), Joel (3), Adrià (1), Sergi (2), Soto (1)

Incidències: Camp Agapito Fernández. Matinal força calorosa.

divendres, 24 d’octubre del 2008

EUROPA-ESPANYOL B, PARTIT MÉS DESTACAT DEL FUTBOL BASE EN EL CAP DE SETMANA





El RCD Espanyol B, després del triomf sobre el Miapuesta Vilajuïga 0-2 en la Final de la Copa RFEF en la seva fase territorial, s’enfrontarà al CE Europa aquest diumenge a les 12:00 hores en el Nou Sardenya de Gràcia.

El conjunt d’Angel Valero compta en les seves files fins a quatre jugadors que han militat al RCD Espanyol: Xavi García Calvo, cedit ja la passada temporada al mercat d’hivern al conjunt escapulat i altres ex del filial espanyolista fa bastants temporades com Joaquín Macanás (Alavés, Leganés, Badalona), Marc Calicó (company de lleva de Raul Tamudo i que ha passat per un munt d’equips com Lleida, Sabadell, Vilassar, Balaguer, Girona, Palafrugell, Granollers, Gavà, Cornellà i Mataró) i Fernando, jugador del segon “Intertoto Team” perico amb jugadors com Gerard Autet, Balbuena, Blanco, Ivan Diez...

El rival dels pericos ha vençut en dos encontres com a local, i va donar la sorpresa en derrotar al fins diumenge líder Santboià a domicili. En els dos darrers encontres ha sortit golejat ( 0-4 davant Manlleu, i el darrer partit 3-0 a Reus).

L’equip de Josep Clotet buscarà el triomf per seguir una jornada més com a líder de la categoria. Els dos rivals més propers en la classificació, s’enfrontaran a rivals de la part mitjana de la taula, l’Hospitalet rebrà al Cassà, mentre que el Santboià viatjarà fins a Amposta.

El col·legiat del matx en el Nou Sardenya, serà Jorge Pérez Fuentes de la delegació de Barcelona.




El juvenil A de Ramon Guerrero mirarà de confirmar la reacció experimentada en les darreres jornades enfrontant-se a la UE Lleida, que es dotzè a un lloc de les posicions de descens, amb només cinc punts, gràcies a una sola victòria assolida davant un dels favorits de la competició, el Real Mallorca. De moment, no ha puntuat en cap dels seus desplaçaments.

El matx serà xiulat per David Medie Jiménez, del comitè territorial català i donarà començament a les 12:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sadrià.


Juvenil B


Abans, a les 10:00 el Juvenil B de LLuis Planagumà es veurà les cares davant un Terrassa en posicions de descens, tretzè amb vuit punts i amb un únic triomf en el que portem de campionat. Els espanyolistes venen de vèncer en el seu darrer encontre a domicili en Horta davant la Damm B,
L’encontre serà arbitrat per Víctor Manuel Sánchez Rico del col·legi del Baix Llobregat.


Aquesta jornada no hi haurà jornada a la Superlliga Femenina, ja que la Selecció Espanyola es juga de manera directa i definitiva el seu passaport al Campionat d’Europa 2009 que es celebrarà a Finlandia. El rival serà Holanda, i dissabte serà el primer round, mentre que dijous a terres holandeses es disputarà la tornada.
Marta Torrejón, Míriam Dieguez, Silvia Meseguer, Veronica Boquete i Adriana Martín son les representants blanc i blaves al combinat d’Espanya.



El Club Bàsquet Olesa Espanyol rebrà demà a les 20:00 hores en el Pavelló d’Olesa de Montserrat al conjunt més potent del bàsquet femení nacional: Ciudad Ros Casares, que ve de perdre dos cops aquesta setmana (davant Perfumerias Avenida en la lliga femenina i davant USK Praga 84-72 a la Eurolliga femenina), però que té un planter d’autèntic luxe amb dones com Amaya Valdemoro, Anna Montañana, Laia Palau, Erika de Souza, Ivana Vecerova, Roneeka Hodges, etc. Quasi rés! .

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP.ESPANYOL "B" (Lliga).JUVENIL "A".
LUIS GARCÍA3LUISMI8ÁLVARO3
SERGIO SÁNCHEZ1MATAMALA 4ERIC PLA 3
CORO1JAVI MÁRQUEZ4MARC MAS 2
TAMUDO1VÍCTOR RUIZ2CABALLÉ1
GUILLEM CREUS1TONI CUNILL1
IVAN DÍAZ1PERE1
DIDAC VILÀ1CHULI1
..BRACHI1LUCAS P.1
JAVI LÓPEZ1MARC DE VAL1
CANARIO1MOLINA1
LLUIS CROUS1



JUVENIL "B".FEMENÍ "A".FEMENÍ "B".
GABRI5ADRIANA7CAROL PÉREZ3
CRISTIAN TELLO2CORREDERA3RAQUEL CORRAL2
RUBEN2VERO2CARLA2
ADRIÀ TUNEU1CAROL MIRANDA1DEBORA1
PABLO1MARTA TORREJÓN1(Irene) Pròpia porta1
NOEMÍ1
SARA1
JOANA1
(Vanesa) pròpia porta.1


CADET "A" .CADET "B".INFANTIL "A".
GERARD MUÑOZ3AITOR3PEDRO5
JOAN ÁNGEL2ISAAC2HERNAN3
VÍCTOR ÁLVAREZ1ERIC JACOBS2JAFFAR1
QUILES1PABLO DE CASTRO2SERGIO G.1
IVAN GARCÍA1ADRIAN RUIZ1CHUS1
XAVI SOLE1PIFA1..
Pròpia porta1


INFANTIL "B".ALEVÍ "A" .ALEVÍ "B" .
SAMPER2ARNAU3JOAN2
GERARD XALABARDER1ANDERSON2IBRA2
MULÀ1RUBEN2CARLES P.1
PABLO M.1PABLO C.2VÍCTOR1
GASTON1VALLS1
ALBERT1ROGER1.
JAVI NAVARRO1

dijous, 23 d’octubre del 2008

EL FILIAL ENCARRILA LA FINAL
DE LA FASE CATALANA DE LA COPA RFEF


Foto d'arxiu: Guillem Creus ha obert el marcador. L'Espanyol a un pas del títol.



UE VILAJUÏGA: 0 - RCD ESPANYOL B: 2

Amb gols de Guillem Creus i Lucas Porcar, l’Espanyol B ha deixat (llevat de sorpresa majúscula de darrera hora), gairebé sentenciada la final de la fase catalana de la Copa RFEF, en derrotar a la UE Vilajuïga en el Municipal de Peralada, ja que la manca de llum artificial ha impossibilitat que es disputés en el lloc habitual on juguen els gironins.

Amb un equip on han jugat de sortida quatre juvenils (Abraham que ja va debutar la passada setmana davant el Banyoles, el romanès Max, Chuli a la punta d’atac i Albert Moñino després de gairebé deu mesos de lesió), i al segon temps Lucas Porcar i Lluis Crous, l’equip de Clotet n’ha tingut més que suficient per deixar l’eliminatòria vista per a sentència. Serà la propera setmana a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià la tornada.

Fitxa tècnica:

Miapuesta Vilajuïga: Eric, Robert, Andrés, Edgar, Litus, Dani O., Enzo (Casanova, min. 46), Bassons, Vilarroda, Dani Aro (Chacón, min. 52), Chiqui (Abraham, min. 27)

Espanyol B: Víctor, Brachi, Cantero, Gotor, Yago, D. López, Creus (Crous, min. 65), Moñino, Chuli (Lucas, min. 68), Abraham (Coira, min. 54), Max.

Gols: 0-1: Creus, 0-2: Lucas

Àrbitre: García Rossell (Col. Català). Va amonestar a Cantero, Yago, Gotor, Moñino i Clotet per part del RCD Espanyol, i a Casanova pel Miapuesta Vilajuïga
.

COPA FEDERACIÓ: PRIMER ASALT AL TÍTOL, AVUI A PERALADA



Aquest vespre al Municipal de Peralada s’enfronten Vilajuïga i Espanyol B en l’anada de la final de la Copa Federació en la seva fase catalana on el quadre gironí ha accedit de manera directa al quedar exempt en el sorteig celebrat al principi d’aquesta competició tan peculiar.

L’Espanyol ja va derrotar en partit de lliga al conjunt del Vilajuïga per 4-1 a la Ciutat Esportiva. Els gironins ocupen la dissetena posició amb set punts, tot i que allò era partit de lliga i això és una final que dona possibilitat per accedir a la fase espanyola on es trobaran clubs de segona i tercera que no es van classificar per disputar la Copa del Rei.

El conjunt entrenat per Napo (Joan Enric Cayuela, -Base Roses-) , s’ha format amb homes de categoria regional (de primera i segona territorial)... Jugadors com Bazán, Txigui, Litus, Chacón, Zou, tots ells militaven en aquestes categories del futbol territorial català i per ells és un somni que estan gaudint partit a partit el poder-se enfrontar a equips de Tercera Divisió.


Començant per la porteria, els seus dos porters, José Bazán (34 anys) al Base Roses, mentre que Ruben Roca, jugava al Peralada, d’on també altres jugadors com José Hernández o Miki Soler han arribat.

Isaac Serra per exemple era juvenil del Girona, David Vilarrodà jugava a l’AE Roses, Joaquín Atxaga és un argentí de 22 anys que s’ha format a equips gironins (Roses les dues darreres temporades) tot i haver jugat a les categories inferiors de Independiente.

Borja Simón i Chacón han arribat del Llançà, Richard i Sergio Casanova del Empuriabrava, Bassols del Camprodón, Eric Quesada de l’Escala, etc...

L’encontre donarà començament a les 20:30 i serà xiulat pel col·legiat David García Rosel del comitè català.

Altres enfrontaments de finals territorials son: UP Langreo – Club Marino, Mallorca B – Benissalem, Amurrio-SD Leoia, Jumilla – Ciudad Lorca, Tenerife B – A.D. Laguna

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

. BENJAMÍ PREFERENT G. 2on. PTS PJ PG PE PP GF GC
1 RCD ESPANYOL 12 4 40 0 23 4
2 UE SANT ANDREU 10 4 31 0 138
3 FC BARCELONA 9 4 30 1 188
4 UD At. GRAMANET 9 4 30 1 167
5 CF MOLLET UE 9 4 3 0 1 15 6
6 FP. SÁNCHEZ LLIBRE 7 4 21 1 13 10
7 CF BADALONA 6 4 20 29 10
8 C.D. BLANES 6 4 20 2 11 10
9 CD SANT GABRIEL 6 4 2 0 212 12
10 CD PREMIÀ DALT 4 4 1 1 210 11
11 EC GRANOLLERS 4 4 1 1 2 10 14
12 CE LLIÇA D'AMUNT 4 4 11 27 12
13 ESCOLA F. GAVÀ "B" 3 4 1 0 3 8 11
14 UFB JÀBAC i TERRASSA 3 4 1 0 34 16
15 FC SANT CUGAT ESP. "B" 1 4 01 36 13
16 C. At. VALLÈS 0 4 0 0 4 2 25


. BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PTS PJ PG PE PP GF GC
1 GIMNÀSTIC MANRESA 12 4 4 0 023 7
2 UD. CORNELLÀ 10 4 3 1 0 17 6
3 RCD ESPANYOL "B" 9 4 30 1 203
4 CE MANRESA 9 4 3 0 124 16
5 ESC. F. GAVÀ 7 4 2 1 110 8
6 FC BARCELONA "B" 7 4 2 1 114 13
7 CE MERCANTIL 7 4 2 1 1 22 13
8 UE CASTELLDEFELS 7 4 21 1 9 10
9 UE RUBÍ 6 4 2 0 2 15 19
10 UD. At. GRAMANET "B" 4 4 1 1 2 13 11
11 FC SANT CUGAT ESPORT 4 4 11 2 8 11
12 UE SANTS 3 4 1 0 3 1 22
13 FUND. P. E. EUROPA 3 4 0 3 1 6 7
14 CF VILANOVA GELTRU 2 4 0 2 26 9
15 UE SANT ANDREU "B" 0 4 0 0 4 11 20
16 UFB JÀBAC i TERRASSA 0 4 1 0 46 30


BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 3er. G. PTS PJ PG PE PP GF GC
1 FUND. P. E. EUROPA "B" 12 440 0247
2 FUND. P. CE JUPITER 10 4 3 1 013 3
3 RCD ESPANYOL "C" 9 4 3 0 126 8
4 Pa. BARCELON. ANGUERA 9 4 3 0 1 15 13
5 CD MASNOU 9 430 1228
6 UD At. GRAMANET "C" 9 4 30 1147
7 CD MONTGAT 9 4 3 0 113 10
8 U. At. HORTA 8 4 22 0 17 12
9 UE LLONGUERAS SANT CRIST 4 4 1 1 213 14
10 AE UNIFIC. BADALONA SUD 3 4 10 3 13 32
11 CD SANT GABRIEL "B" 3 4 10 3 914
12 UE SANT ANDREU "C" 3 4 10 3 920
13 CF BADALONA "B" 3 4 1 0 35 17
14 FUND. PRIV. ESP. MATARÓ "B" 2 4 0 2 28 11
15 At. MASNOU 0 4 0 047 19
16 UD CIRERA "B" 0 4 0 0 4 9 22


PREBENJAMÍ. GRUP 3er. PTS PJ PG PE PP GF GC
1 RCD ESPANYOL 6 2 2 0 039 0
2 UD At. GRAMANET 6 220 0132
3 CE. P. BARCELONISTA. BARCINO 6 2 2 0 08 2
4 CF BADALONA 3 2 10 1 53
5 AE UNIFICACIÓ BADALONA SUD 3 1 10 080
6 TRAJANA P. BARCELONISTA SANT JUST 3 110 073
7 CLUB ESP. VILA OLIMPICA "B" 3 1 1 0 0 4 2
8 CENTRO EUR. DE TECNOFUTBOL 3 2 10 1 44
9 CF LLOREDA 3 2 1 0 15 6
10 FUND. P. CE JUPITER 0 1 0 0 11 4
11 AT. POBLE NOU 0 2 0 021 12
12 UE SANT ANDREU 0 2 0 0 24 16
13 ARRABAL-CALAF DE GRAMANET 0 2 00 2 224
14 CD SANT GABRIEL 0 2 00 2 023

dimecres, 22 d’octubre del 2008

TRIOMFS DELS FEMENINS BASE





Imatges del triomf del Infantil A davant el CD Sant Gabriel per un contundent 8-1

La jornada del cap de setmana passat, els equips femenins del RCD Espanyol van completar una bona actuació, arrodonint el triomf del primer equip 1-8 a Pozuelo.

Tots van aconseguir el triomf menys les més petites que van empatar a dos gols a Sant Boi, amb gols de Ainhoa i Celia.

El femení C, va guanyar 6-0 al Reus Deportiu en encontre disputat el passat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià, situant-se de nou líder del grup primer de Primera Catalana amb els mateixos punts que el FC Cerdanyola del Vallès. Tots dos equips només han perdut un encontre.

El Femení Juvenil Cadet de futbol onze, va guanyar al Sant Vicentí per 1-5 a Sant Vicenç Montalt i es col-líder amb el Sant Gabriel del grup primer d’aquesta categoria.

El Infantil A, grup primer de Primera Divisió Infantil Femenina, va derrotar contundentment al Sant Gabriel (8-1) amb Marta Cubí exercint sobre el terreny les funcions d’entrenadora ja que no va ser convocada pel primer equip. El seu equip empata amb el CE Sabadell CF en les primeres posicions del grup amb dos triomfs en les dues jornades disputades.



.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA GR. 1er

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "C"

15

6

5

0

1

23

8

2

F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS

15

6

5

0

1

21

8

3

U. E. SANT ANDREU

14

6

4

2

0

14

6

4

C. D. POLVORITENSE LA MARINA

13

6

4

1

1

14

8

5

FUND. ESP. At. VILAFRANCA

12

5

4

0

1

12

7

6

C. F. VILANOVA I LA G.

12

6

4

0

2

20

4

7

P. BARCELONISTA ANGUERA

12

5

4

0

1

11

7

8

C. D. SANT GABRIEL "B"

10

6

3

1

2

13

8

9

F. F. TORROELLA

8

5

2

2

1

6

5

10

C. E. XAICA

7

6

2

1

3

11

10

11

C. E. EUROPA "B"

7

6

2

1

3

11

11

12

A.E. ACADEMIA F. DE CATALUNYA

6

6

1

3

2

9

12

13

S. E. AEM

4

5

1

1

3

5

8

14

U.D. SALOU

4

5

1

0

4

4

7

15

U. E. RUBI

2

6

0

2

4

8

16

16

C. F. REUS DEPORTIU

2

6

0

2

4

8

19

17

ESCOLA ESP. GUINEUETA

1

5

0

1

4

4

15

18

U.D. VILADECANS

0

6

0

0

6

4

39



.FEMENÍ JUVENIL CADET G. 1PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.D. SANT GABRIEL

62200230
2

RCD ESPANYOL

62200171
3

C. BELLAVISTA MILAN

62200130
4

C.E. EUROPA

4211061
5

C.E. MERCANTIL

3210191
6

C.F. SANTVICENTI

32101115
7

C.F. ROCAFONDA

1101055
8

C.E. SABADELL C.F.

1101000
9

AD. ESC. F. BASE RIPOLLET

1201157
10

U.D. CIRERA

1201149
11

C. C. E. TIANA

12011315
12

C.F. MONTMELO U.ESP.

02002019
13

C.F. ARENYS DE MAR

02002033


.FEMENÍ 1a. DIVISIÓ INFANTIL GRUP 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.E. SABADELL F.C.

62200250
2

R.C.D. ESPANYOL

62200171
3

P. BLANC BLAVA LA ROCA

62200165
4

C.F. CALDES DE MONTBUI

3110050
5

C.D. SANT GABRIEL

3210199
6

ESC. F. BONAIRE

1101033
7

C. BELLAVISTA MILAN

12011713
8

ESC. F. BARBERA ANDALUCIA

12011411
9

CF. At. RIUDEPERES

12011320
10

ENFAF

02002013
11

U.E. SEVA

02002115


FEMENÍ INFANTIL 1a. DIVISIÓ, GRUP 2n.PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.F. VILANOVA GELTRÚ

62200112
2

C.F. REUS DEPORTIU

62200113
3

C.D. SANT GABRIEL "B"

3110030
4

FUD. ESP. At. VILAFRANCA

3210135
5

C.F. IGUALADA

3210153
6

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

3210177
7

C.E. EUROPA

32101118
8

C.F. MOLINS DE REI

3210175
9

F.C. SANTBOIÀ

1201149
10

R.C.D. ESPANYOL "B"

1201127
11

C.E. SABADELL F.C.

0100127
12

C.E. ESPARREGUERA

02002313




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M