dissabte, 31 d’agost del 2013

SEMIFINAL FÀCIL PEL FEMENÍ: 9-0
DEMÀ JA SERÀ ALTRE HISTÒRIA...














(Estadi Joan Baptista Milà, Sant Boi de Llobregat: Josep Maria)


RCD Espanyol Femení “A”: 9 – Escola F. Les Garrigues: 0


Demà,  la gran final.

L’equip entrenat per Santiago García “Susi” no  ha tingut cap tipus de problemes per deixar enllestida la semifinal més desigualada amb un 4-0 en el primer temps. Les espanyolistes no han donat opció a l’Escola de Futbol Les Garrigues, i el 9-0 final que registrà el marcador, més les nombroses ocasions clares de gol no transformades, han evidenciat diàfanament la diferència de categoria entre ambdós conjunts.

Les lleidatanes, tres categories inferiors a les espanyolistes, han intentat plantar cara defensant el resultat però ben ràpidament s’han vist superades per les blanc-i-blaves. Poc més enllà del primer minut de joc,  ja ha arribat amb perill el conjunt de “Susi”. Al quart minut s’ha lesionat la jugadora lleidatana Sònia Ruíz. Bárbara Latorre ha finalitzat una jugada individual amb un xut ras creuat que ha sortit a mig metre del pal esquerre (8’).

L’Espanyol s’ha avançat als 10 minuts quan una centrada des de l’esquerre a càrrec de Sònia Zarza ha sigut rematat de cap per Paloma de manera inapel·lable, ajustat a l’esquerra de la porteria defensada per Rosa María.  Una jugada posterior bastant similar aquest cop per banda dreta a càrrec de Núria, ha sigut finalitzada amb un remat de cap un pèl desviat.  Una molt bona jugada espanyolista al primer toc entre Emma i Bárbara ha acabat superant amb el seu remat la sortida de la meta rival, però la pilota un xic desviada s’ha marxat junt a la dreta sense que Paloma pogués arribar-hi junt al pal dret.       

La jugadora Alba Capdevila ha evitat el segon gol espanyolista traient l’esfèrica de la mateixa línia de gol, després que Sonia Zarza desbordés per l’esquerra entrant a l’àrea i junt a línia de fons donés la passada de la mort per la rematada de Bárbara.  Seria Sonia Zarza qui anotaria els dos gols que deixaven l’eliminatòria sentenciada. Al 23’ culminant dins l’àrea una passada de la mort de Bárbara Latorre, i el tercer després d’una acció de Paloma que intentant regatejar a la defensa, l’afavoreix en segona instància el rebot, penetra deixant enrera a la defensora, i obrint enrera en la seva passada  per que Sonia Zarza afuselli a la meta Rosa.

El primer xut de les lleidatanes tingué lloc al minut vint-i-cinc (amb un advers 2-0) i la pilota acabà per sobre la porteria defensada per Jamila Marreiros.  Andrea Pereira amb una canonada que sortí a mig metre del pal dret ho intentà abans de complir-se la primera mitja hora de joc.  Ella mateixa, en una acció en la que s’incorporà a l’atac en una bona paret, es quedà tota sola davant la portera de l’Escola de Futbol Les Garrigues, però en l’u contra u, xutà fort però als peus de la meta rival que salvà al seu equip del quart.

Quart que acabà arribant quatre minuts després en una bola llarga per la carrera de Bárbara Latorre que davant la sortida de la porter rival, marca d’un xut ras entrant la pilota a la buida porteria. Pogué ampliar el marcador abans del descans l’equip perico amb oportunitats molt clares, com una passada de Paloma per Júlia que remata de cap salvant a còrner la meta, o la més clara, una pilota dividida en el 40’, que Bárbara arriba un pèl abans que la meta, aquesta toca la bola sense pogué acabar de refusar, i la davantera espanyolista remata al fer-se de nou amb la bola intentant una vaselina a la que la porter lleidatana respon amb una gran intervenció a l’alçada del punt de penal, evitant el cinquè gol de les blanc-i-blaves.

En el segon temps, Susi donà entrada a totes les integrants de la banqueta – o sigui, la resta de l’equip tret de la lesionada de llarga durada Mérida, i d’Alba Pomares també baixa amb problemes físics -. Set variacions en l’equip que alineà en el primer període.

Abans del cinquè, una passada en profunditat de Bárbara li deixà el gol en safata de plata a Cotado que no ho aprofità rematant fluix.  Al 53’ Claudia Montagut eleva a cinc la diferència en el marcador quan dins l’àrea rematat de xut ras, supera a la porter rival.  Després d’una nova oportunitat espanyolista sorgida d’un llançament de cantonada que Cotado ha rematat de cap fora, Bárbara ha aconseguit un nou doblet, fent el sisè.  Emma Marqués  ha tingut el setè quan Bárbara molt bé d’esperó en la frontal li ha deixat la bola en disposició d’afusellar a la portera, però el seu xut ha sortit molt per sobre.

La superioritat era total i el partit ha acabat derivant en un atac i gol constant. Un centre de Cristineta al 70’ ha sigut rematat per Claudia Montagut que ni en primera instància, ni després en el segon intent ha pogut superar a la porter, recollint la bola en la frontal Paloma que ha xutat fort però altre cop la  portera Alba Jové (la meta de l’Escola Les Garrigues en el segon temps) ha salvat al seu equip amb una gran intervenció. Tampoc Núria amb un forçat remat després d‘un centre de Paloma ha pogut marcar el setè. 

Les arribades eren continuades i en una bona combinació entre Núria i Montagut, aquesta darrera ha tingut el gol en el mà a mà amb la portera de l’Escola Les Garrigues que s’ha tornat a lluir, mentre que Núria amb tot a favor ha enviat l’esfèrica fora en segona rematada (73’).  En altre pujada per banda de Núria Mendoza, la pilota centrada ha sigut rematada de primera per Paloma, alt, quan estava tota sola.

Finalment, l’Espanyol ha sobrepassat la mitja dotzena a falta de tretze minuts pel final. Centre de Núria Mendoza i de primera Claudia Montagut afusella la portera rival.  Sis minuts després, arribada de Sara Navarro per banda dreta, centre passat recollint la bola Núria i després d’una ràpida mitja volta, la dorsal 10 espanyolista afusella altre cop a la venuda portera de l’Escola de Futbol Les Garrigues. Ja en el darrer minut del partit, Claudia Montagut ha errat davant la portera, que altre cop ha estat molt bé malgrat el resultat. Al darrer sospir, abans del xiulet final de la col·legiada, l’Espanyol ha arrodonit el marcador amb un novè gol obra de Núria Mendoza que de perfecta vaselina ha batut a Alba entrant la bola ajustada per la seva esquerra.     
     
Demà la gran final; i a bon segur serà altre història... Les continuades retallades en el pressupost han fet que gairebé totes les grans jugadores del RCD Espanyol hagin anat marxant des del començament de l’etapa d’Albert Garrofer al front de la secció. Per contra, el FC Barcelona fidel a la seva política habitual en altres disciplines esportives, de terra cremada, de destrucció mitjançant talonari de tot el teixit esportiu a Catalunya, d’aniquilació de qualsevol tipus de resistència o alternativa de poder esportiu, ha acabat quallant també imposant-se en el futbol femení, fins acumular un equip en el que la cirereta del pastís ha sigut el fitxatge de Marta Torrejón. Sense comentaris.... Si David va vèncer a Goliath, ara en el futbol femení també els resistents pericos viuen d’aquesta il·lusió; també en el futbol femení tothom que cregui o vulgui un altre final que no sigui que els diners de la dictadura de Qatar s’acabin imposant en el terreny de joc,  viu d’aquesta esperança... Somniar costa poc ,tot i que per a miracles a vegades val més anar a Lourdes o a Fátima...  Molta sort a les noies del RCD Espanyol! Farà falta...    

      


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jamila; Núria, Júlia, Pereira, Mapi; Claudia Neto, Emma; Débora, Bárbara, Sónia; i Paloma.
Substitucions: Mireia (p.s.), Cotado, Cristina, Sónia Matías, Yaiza, Sarita, Claudia Montagut per Jamila, Núria, Julia, Emma, Sonia, Débora, i Paloma, m. 46; Paloma i Emma per Claudia Neto i Bárbara, m. 63’; Núria per Mapi, m. 66.  

Escola F. Les Garrigues: Rosa, Estefania, Anna, Gemma, Iris, Cristina, Elvira, Irene, Laura, Sònia i Alba.    
També: Alba Jové (p.s.), Isasa, Judit, Alba García i Sara

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley, assistida en bandes per Georgina Casals García i Cristina Monge González. Alba Pérez Girgas exercí de quart àrbitre.

Gols: 1-0: Paloma, m. 10: 2-0: Sonia Zarza, m. 23; 3-0: Sonia Zarza, m. 27; 4-0: Bárbara, m. 37; 5-0: Claudia Montagut, m. 53; 6-0: Bárbara, m. 61; 7-0: Claudia Montagut, m. 77; 8-0: Núria, m. 83; 9-0: Núria, m. 90.


Incidències: Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. Matí assolellat i calorós. Presència sorollosa de seguidors del conjunt lleidatà que han animat al seu equip malgrat l’evident desavantatge. La coordinadora del futbol femení i entrenadora del filial, “Titi” Camúñez, presenciant l’encontre. Presència també de seguidors espanyolistes.  En la semifinal prèvia al xoc entre espanyolistes i lleidatanes, el FC Barcelona –vigent campió de lliga, copa i d’aquesta competició – s’ha desfet del Levante Las Planas FC per un clar 4-0. 






RESULTATS

COPA CATALUNYA FEMENINA:

SEMIFINAL, Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi:
RCD Espanyol: 9 - Escola Futbol Les Garrigues: 0

Demà a les 12:00 FINAL: RCD Espanyol - FC Barcelona.


PARTIT DE LLIGA:

RCD Espanyol Juvenil "B": 4 - Fundación Hermes: 2

AMISTOSOS:

RCD Espanyol Juvenil "A: 1 - U. At. Horta (1a.Cat): 1
RCD Espanyol Infantil "B": 3 - CE  Vila Olímpica: 1
RCDE Aleví "B": 1 - CE Mercantil Aleví "A": 3 
RCDE Benjamí "A": 6 - CE Mercantil: 1
RCDE Benjamí "B": 1 - Lleida Esportiu Benjamí "A": 5
RCDE Prebenjamí: 5 - Lleida Benjamí "C": 6
  

divendres, 30 d’agost del 2013

LES PLANTILLES:
RCD ESPANYOL CADET "B" 2013/14

RCD ESPANYOL
CADET "B" 2013/14
.
NOM I COGNOMS
 PROCED. (ANY/ CLUB)
NASCUT: DEMARCACIÓ
ALEX VEGA Gálvez 2006. CF Badalona Santa Coloma de Gramenet, 09/04/99 Porter
ADRIÁN López Garrote 2007. UE Vistalegre Barcelona, 09/01/99 Porter
DANIel REINA Ávila 2007. CF Alella Premià de Mar, 10/04/99. Lateral Dret
ALBERT Alavedra Jiménez 2008 feb CE Manresa Castellbell i el Vilar, 26/02/99. Def. Central
ALEX Cubedo Aymerich 2012. Damm CF Barcelona, 29/05/99. Central / Migcampista
Marc LLINARES Barragán 2008. CF Berga
Berga, 26/08/99 Lateral Esquerre
USMAN Gil Ivern 2011. C.Gimnàstic Tarrag. Kombolcha, (ETI), 1999. Migcampista
POL Lozano Vizuete 2006. CE Mercantil Sant Quirze del V., 06/10/99 Migcampista
GUILLEM Escarrabil Ruíz 2009. AEC Manlleu Vic, 06/10/99 Mitja Punta
GAKU Isono Isono 2011. UE Cornellà Chiva (JAP), 1999. Mitja Punta
FERRAN Jutgla Blanch 2012. Vic Riuprimer REFO Vic, 17/02/99. Extrem Dret
JOSEP Puig Pascual 2008. EFO 87.
Olesa Montserrat, 11/02/99 Ext.Dret/Davanter
MATEO Marianov Stamatov 2011. UE Sant Andreu Sòfia (BUL), 22/03/99 Extrem Esquerre
Guillem ANGLADA Goñi 2012 (març). CE Mercantil Breda, 06/02/99 Extrem / Davanter
FODE Diakhaby Bangaly 2008. Damm CF Kebougou (SEN), 10/02/99 Davanter Centre
FITXATGES 2013/14
ARNAU Fábrega Danes 2013. UE Sants Sant Just Desvern, 21/07/99 Def. Central
POL Hernández Rosius 2013. F.E. Mataró El Masnou, 23/02/99. Lateral Esquerre
IZÁN Checa Cano 2013. Gimnàstic Manresa Migcampista
Ferran BRUGUÉ Ballester 2013. Girona FC Davanter
PAU Salvans Guimerà 2013. F.E. Mataró Gualba, 03/03/99. Davanter
. CAUSEN BAIXA .
Nom i cognoms Procedència. Any i Club
Nascut, Demarcació. Fitxen 2012/13 per...
YOHANES Carreño Mateu 2011. UD At.Gramenet Gondar, (ETI), 1999. Lat Dret/Central
Jordi MONTORO Lafuente 2012. CE L'Hospitalet Barcelona, 25/02/99 Central (Cornellà UD)
HÉCTOR Fernández Torres 2012. FC Barcelona S.Esteve Sesrovires, 11/07/99. Lat.Esq.
Marc BERNILS García 2007. CD Blanes
Blanes, 25/02/99 Central (Damm CF)
JOEL Ruíz Rodríguez 2007. AE Martorell Barcelona, 26/02/99 Lat./Extrem (Jàbac,cedit)


COS TÈCNIC CÀRRECS
David Fernández Fernández (12ena.Temporada en RCDE) ENTRENADOR
Xavi Peco Díaz 2n. Entrenador i Prep. Físic
Carles Casanova Berenguer Delegat
José A. Giménez Medina Fisioterapeuta


AE PRAT - ESPANYOL "B", SEMIFINAL COPA RFEF

Copa Federació (Copa RFEF).

Després d’un parèntesi de quatre temporades (a la darrera participació, l'equip perico va caure a Quarts de Final davant el Rayo B), l’Espanyol B tornarà enguany a disputar la Copa Federació de futbol.  Ahir a la seu de la FCF es va dur a terme el sorteig de les semifinals de la fase catalana de la competició.

L’Espanyol s’enfrontarà a l’AE Prat el proper 18 de setembre en el que serà l’encontre d’anada. La tornada, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque tindrà lloc el proper 25 de setembre. La UE Llagostera, ha quedat exempt.

La gran final de la fase catalana tindrà lloc a doble partit els dies 2 i 16 d’Octubre. Primer a camp de la Llagostera, i la tornada en el camp del conjunt que hagi vençut en la semifinal esmentada.  


Àrbitres de la Copa Catalunya Femenina.

En altre ordre de coses, i seguint amb informació relacionada amb temes federatius, ja s’han fet públic les col·legiades que xiularan els partits de la fase final de la Copa de Catalunya Femenina que tindrà lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

La primera semifinal entre el Barcelona i el FC Levante Las Planas serà xiulada per Meritxell Bernat Salvat, amb Sara Escoda i Lourdes Hinojosa com assistents, sent Mercedes Martínez la quart àrbitre.

La segona semifinal, la que enfrontarà al RCD Espanyol i l’Escola Comarcal Les Garrigues (12:00h.), serà Ainara Andrea Acevedo Dudley l’encarregada d’impartir justícia. Georgina Casals i Cristina Monge seran les àrbitres assistents, mentre que Alba Pérez Girgas serà la quart àrbitre.

La gran final que tindrà lloc diumenge a les 12:00h. en idèntic escenari serà arbitrada per la col·legiada que en aquestes darreres temporades ostenta la major categoria dins l’arbitratge català. Ana Zardaín López, de la delegació del Maresme, assistida en bandes per Cecilia Muñoz i Florencia Muñoz. Anna Toneu Domènech serà la quarta àrbitre.    


dijous, 29 d’agost del 2013

ALEX FERNÁNDEZ, PRESENTAT.
COLLET XIFRA EN SIS MILIONS LA VENDA DE WAKASO


Si no es reclamen les coses, difícilment s’obtenen…

Joan Collet, President del RCD Espanyol, amb motiu de la presentació del nou fitxatge Alex Fernández, ha fet esment al traspàs del ghanès i ha desvelat l’import de l’operació, xifrant en 6 milions d’euros el traspàs de Mubarak Wakaso al Rubin Kazan, reservant-se el RCD Espanyol un 15% d’una futura venda del jugador per part del club rus... Veurem quina és finalment la quantitat que ingressa el Villarreal CF...  

Bo seria que aquest fos un primer pas per què en aquesta entitat hi hagi molta més transparència de la que fins ara, hi ha hagut. S’agrairia força per part de la massa social i llavors, potser s’entendrien operacions i decisions que costa massa a vegades entendre a ulls de l’aficionat de grada.  Per tant, agraïm al President que en aquesta ocasió hagi donat aquestes xifres, que suposem i no dubtem que s’ajusten a la realitat, tot i que en aquest país, i en el mon del futbol qualsevol cosa (negativa) és possible.  




EXÒTIC AMISTÓS AMB MOLTS GOLS...
I REMUNTADA DEL CADET "B" ESPANYOLISTA

RCD Espanyol Cadet “B”: 6 – Urawa Reds: 5


Amistós amb forces gols el que va disputar ahir tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el Cadet “B” de David Fernández davant el conjunt japonès del Urawa Reds.

L’equip nipó va anar per davant en el marcador pràcticament  tot el partit, fins que l’equip espanyolista va aconseguir remuntar el partit. Al descans s’arribà amb avantatge del quadre asiàtic per 3-4.

Els gols espanyolistes van ser marcats per Pau Salvans en una bona jugada, de Ferran Jutgla d’un llançament de falta, Gaku va fer el tercer al transformar una pena màxima, Guillem Anglada de remat de cap, empatà a quatre gols, ja  en el segon temps. El 5-5 fou aconseguit per Hamed en enviar un bon xut des de la frontal, i el gol del triomf espanyolista fou anotat per Guillem Anglada, d'un tret creuat que en colpejar al pal acabar dins la porteria japonesa.


MORANT, CEDIT AL PEÑA SPORT


Ramon Morant Carrilero (Valencia, 01/03/1992), mitja punta procedent del San Roque de Lepe es va incorporar la passada temporada al filial espanyolista i ha tingut molt poca participació en l’equip blanc-i-blau.

Tot i ser un dels que “s’ajustava” per edat al perfil del que els nous rectors del futbol base desitjaven, la seva baixa es centra exclusivament per motius tècnics.  Ja havia sigut declarat transferible des d’un principi d’aquesta pretemporada i ahir es va concretar la seva cessió al Peña Sport de Tafalla (Navarra).


SE LI ESCAPÀ EL TRIOMF PER BEN POC
AL FEMENÍ "B" EN EL DARRER AMISTÓS (1-1)

FC Cerdanyola “A”: 1 – RCD Espanyol Femení “B”: 1


Taules en el darrer encontre amistós de pretemporada disputat pel filial femení espanyolista. En el Mpal. de la Bóvila, el matí del passat diumenge i sota les ordres del col·legiat de Sabadell, Nicolás Horna Díaz, el conjunt de “Titi” Camúñez empatava a un gol davant el conjunt vallesà entrenat enguany per Siscu Pujol, substitut de Toni Polidano.  En les files del conjunt local, (jugà el primer temps) l’adquisició més important del Cerdanyola, la ex espanyolista Marta Cubí.

S’avançà en el primer temps l’Espanyol mitjançant Andrea Granados des dels onze metres. L’equip blanc-i-blau gaudí de moltes ocasions per ampliar la renda, però el marcador ja no es va moure més en la seva primer part.

En el segon temps, amb un equip força més jove, l’Espanyol va continuant mostrant la seva superioritat, però sense plasmar-la al marcador, fet que ocasionà que en el darrer minut de partit, el Cerdanyola, en un rebuig de la meta espanyolista, acabés empatant l’encontre.

Per part espanyolista jugà en el primer temps:  Vero, Laia, Sagré, Mayra, Bácter, Eulalia Aballanet, Laura, Andrea Gómez, Jasmina, Ainhoa, i Andrea Granados.

En el segon temps van jugar Paula (p.s.), Altmann, Jasmina Alarcón, María, Haley, Ari Forment. Van ser baixa per lesió, Marlene, Chamarro i Sara Nassim.         

El proper compromís del quadre perico serà el proper dissabte a les 18:00 h. en el Complex Esportiu de la Guineueta, en amistós que l’enfrontarà a l’equip local, el CEE Guineueta.  


. . PRETEMPORADA 2013/14 FEMENÍ "B" RCDE
DIA HORA RIVAL CAMP RESULTAT - GOLEJADORES
7 A 20:00 MORAVIAN COLLEGE C.E. DANI JARQUE 4-1 (Haley, A.Gómez, A.Granados, Marlene)
17A 18:00 C.E. EUROPA L'ÀLIGA (BCN) 0-5 (A.Granados 2. Ainhoa 2, Haley)
25A 10:00 CERDANYOLA FC LA BÒBILA 1-1 (Andrea Granados)
31A 18:00 CEE GUINEUETA Complex Esp. G. -

CALENDARI DE L'INFANTIL "A":
DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

CAMPIONAT DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL
2013/14


Primera Volta Segona Volta


Jornada 1 (22-09-2013) ....    ..... Jornada 16 (26-01-2014)

C.GIMNÀSTIC TARRAGONA -  C.F. LLORET  
C. GIMNÀSTIC MANRESA  -  C.D. SANT GABRIEL  
C.F. DAMM  -  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
F.C. BARCELONA   -   C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
R.C.D. ESPANYOL -   ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
REUS DEPORTIU C.F.  -  GIRONA F.C.  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  AT. SEGRE  
U.D. CORNELLÀ  -  U.E. SANT ANDREU  


Jornada 2 (29-09-2013) ....    ..... Jornada 17 (02-02-2014)

C.F. LLORET    -   U.D. CORNELLÀ  
C.D. SANT GABRIEL -    C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA   -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  C.F. DAMM  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT -  F.C. BARCELONA  
GIRONA F.C.   -   R.C.D. ESPANYOL  
AT. SEGRE  -  REUS DEPORTIU C.F.  
U.E. SANT ANDREU -   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  


Jornada 3 (06-10-2013) ....    ..... Jornada 18 (09-02-2014)

C.F. LLORET   -  C.D. SANT GABRIEL  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  -    UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
C. GIMNÀSTIC MANRESA  -  C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
C.F. DAMM  -  ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
F.C. BARCELONA  - GIRONA F.C.  
R.C.D. ESPANYOL  -  AT. SEGRE  
REUS DEPORTIU C.F.  - U.E. SANT ANDREU  
U.D. CORNELLÀ  -  ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  


Jornada 4 (13-10-2013)....    ..... Jornada 19 (16-02-2014)

C.D. SANT GABRIEL -  U.D. CORNELLÀ  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  -  C.F. LLORET  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT  - C. GIMNÀSTIC MANRESA  
GIRONA F.C.  -  C.F. DAMM  
AT. SEGRE  -  F.C. BARCELONA  
U.E. SANT ANDREU - R.C.D. ESPANYOL  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  REUS DEPORTIU C.F.  


Jornada 5 (20-10-2013) ....    ..... Jornada 20 (23-02-2014)

C.D. SANT GABRIEL - UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
C.F. LLORET  -  C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA - ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
C. GIMNÀSTIC MANRESA -  GIRONA F.C.  
C.F. DAMM  -  AT. SEGRE  
F.C. BARCELONA   -  U.E. SANT ANDREU  
R.C.D. ESPANYOL  - ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
U.D. CORNELLÀ  - REUS DEPORTIU C.F.  


Jornada 6 (27-10-2013)....    ..... Jornada 21 (09-03-2014)

UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  - U.D. CORNELLÀ  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  C.D. SANT GABRIEL  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT  -  C.F. LLORET  
GIRONA F.C.  -  C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
AT. SEGRE  -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  
U.E. SANT ANDREU -  C.F. DAMM  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  F.C. BARCELONA  
REUS DEPORTIU C.F.  -  R.C.D. ESPANYOL  


Jornada 7 (03-11-2013)....    ..... Jornada 22 (16-03-2014)

UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  -  C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
C.D. SANT GABRIEL -  ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
C.F. LLORET  -  GIRONA F.C.  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA -  AT. SEGRE  
C. GIMNÀSTIC MANRESA -  U.E. SANT ANDREU  
C.F. DAMM  -  ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
F.C. BARCELONA  -  REUS DEPORTIU C.F.  
U.D. CORNELLÀ  - R.C.D. ESPANYOL  


Jornada 8 (10-11-2013)....    ..... Jornada 23 (23-03-2014)

C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  U.D. CORNELLÀ  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT  -  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
GIRONA F.C.  -  C.D. SANT GABRIEL  
AT. SEGRE  -  C.F. LLORET  
U.E. SANT ANDREU -  C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  
REUS DEPORTIU C.F.  -  C.F. DAMM  
R.C.D. ESPANYOL  -  F.C. BARCELONA  


Jornada 9 (17-11-2013)....    ..... Jornada 24 (30-03-2014)

C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  - GIRONA F.C.  
C.D. SANT GABRIEL -  AT. SEGRE  
C.F. LLORET  -  U.E. SANT ANDREU  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA -  ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
C. GIMNÀSTIC MANRESA -  REUS DEPORTIU C.F.  
C.F. DAMM  -  R.C.D. ESPANYOL  
U.D. CORNELLÀ  -  F.C. BARCELONA  


Jornada 10 (24-11-2013)....    ..... Jornada 25 (06-04-2014)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT - U.D. CORNELLÀ  
GIRONA F.C.  -  C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
AT. SEGRE  -  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
U.E. SANT ANDREU - C.D. SANT GABRIEL  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  C.F. LLORET  
REUS DEPORTIU C.F.  -  C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
R.C.D. ESPANYOL  - C. GIMNÀSTIC MANRESA  
F.C. BARCELONA  - C.F. DAMM  


Jornada 11 (01-12-2013)....    ..... Jornada 26 (13-04-2014)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT  - GIRONA F.C.  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  AT. SEGRE  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  -  U.E. SANT ANDREU  
C.D. SANT GABRIEL - ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
C.F. LLORET  -  REUS DEPORTIU C.F.  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA -  R.C.D. ESPANYOL  
C. GIMNÀSTIC MANRESA -  F.C. BARCELONA  
U.D. CORNELLÀ  -  C.F. DAMM  


Jornada 12 (15-12-2013)....    ..... Jornada 27 (27-04-2014)

GIRONA F.C. -  U.D. CORNELLÀ  
AT. SEGRE  -  ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
U.E. SANT ANDREU -  C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
REUS DEPORTIU C.F.  -  C.D. SANT GABRIEL  
R.C.D. ESPANYOL  -  C.F. LLORET  
F.C. BARCELONA  -  C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  
C.F. DAMM  -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  


Jornada 13 (22-12-2013)....    ..... Jornada 28 (04-05-2014)

GIRONA F.C.  -  AT. SEGRE  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT  -  U.E. SANT ANDREU  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  -  REUS DEPORTIU C.F.  
C.D. SANT GABRIEL -  R.C.D. ESPANYOL  
C.F. LLORET  -  F.C. BARCELONA  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA -  C.F. DAMM  
U.D. CORNELLÀ  -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  


Jornada 14 (12-01-2014)....    ..... Jornada 29 (11-05-2014)

U.D. CORNELLÀ  -  AT. SEGRE  
U.E. SANT ANDREU -  GIRONA F.C.  
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB -  ESCOLA F. GIRONES-SABAT  
REUS DEPORTIU C.F.  - C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  
R.C.D. ESPANYOL  -  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  
F.C. BARCELONA  -  C.D. SANT GABRIEL  
C.F. DAMM  -  C.F. LLORET  
C. GIMNÀSTIC MANRESA -C.GIMNÀSTIC TARRAGONA  


Jornada 15 (19-01-2014)....    ..... Jornada 30 (18-05-2014)

AT. SEGRE -  U.E. SANT ANDREU  
GIRONA F.C.  -  ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB  
ESCOLA F. GIRONES-SABAT  -  REUS DEPORTIU C.F.  
C.F. LLEIDA ESP. TERRAFERMA  -  R.C.D. ESPANYOL  
UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  -  F.C. BARCELONA  
C.D. SANT GABRIEL - C.F. DAMM  
C.F. LLORET  -  C. GIMNÀSTIC MANRESA  
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.D. CORNELLÀ 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M