diumenge, 25 d’agost del 2013

DERROTA DEL CADET "B" EN UN AMISTÓS EN EL
QUE VA TENIR OCASIONS PER ACABAR GOLEJANT (0-1)

AMISTOSOS DISPUTATS A LA DANI JARQUE AQUEST MATÍ: TRIOMF DEL INFANTIL "B" 3-0 DAVANT EL GIRONA FC. L'INFANTIL "A" NO POT SUPERAR AL GIRONA I FINALITZÀ L'ENCONTRE AMB EL RESULTAT INICIAL.












R.C.D. Espanyol Cadet “B”: 0 – C.E. Mercantil “A”: 1

Sense encert cara a porta.

El Cadet “B” espanyolista va perdre contra pronòstic el segon encontre amistós d’aquesta pretemporada. Derrota davant un afortunat Mercantil que tot li sortí de cara i un Espanyol que s’estavellà una i altre vegada davant el porter del quadre sabadellenc, els pals, l’infortuni  i el desencert en els metres finals. De tot una mica...

En un primer temps dominat de principi a fi pels espanyolistes, aquests disposaren d’un munt de claríssimes ocasions per inaugurar el marcador, i en canvi, foren els arlequinats qui en els darrers instants abans de marxar als vestidors, aconseguiren l’únic gol del partit.

Després d’un ensurt en una erràtica sortida del meta espanyolista que acabà amb un remat fora amb la porteria pràcticament buida, fou l’equip de David Fernández qui agafà el timó del joc i arribà amb molta claredat a l’àrea rival. Anglada tingué al poc temps la primera ocasió amb un fort xut que rebutja a còrner el meta sabadellenc. El propi Anglada tingué la segona després d’un bon detall tècnic, amb un barret, però amb poc angle remata fora davant el meta i el pal esquerre.  La tercera, un mà a mà amb el porter visitant que li guanya l’acció i aconsegueix evitar el gol local.  Tampoc tingué el premi esperat, una gran rematada d’Anglada que obligà al porter a fer una gran intervenció.

Passat l’equador del primer temps, surten Gaku i Ferran en lloc de Izán i Guillem.  La cinquena gran ocasió local fou quan s’escapà amb velocitat Anglada, xuta a trencar, rebutja el meta i tampoc el seu segon remat – ja més forçat amb menys angle – obté el desitjat fruït, marxant-se fora.  També el nou fitxatge Pau Salvans (Fundació Esp. Mataró), aconsegueix perforar la porteria, doncs al seu gran tret respon el porter vallesà amb una gran intervenció.

El Mercantil es deixa veure en atac amb  una perillosa centrada que es passeja per l’àrea petita sense rematador. En els darrers instants dues jugades que marquen l’encontre. Mentre per part espanyolista Gaku estavella la seva rematada al pal dret sense que Pau pugui aprofitar el refús de la fusta, enviant la bola fora, el quadre arlequinat aconsegueix el primer i únic gol del partit. Així d’injust és a vegades el futbol. El gol, no obstant, fou de molt bella factura amb una perfecta vaselina que superà al porter espanyolista.

En el segon temps, el ritme del joc fou a menys. L’equip espanyolista dominà totalment davant un Mercantil ben replegat i atrinxerat, però li costà més arribar amb claredat als locals. Ni Fode ni Ferran Jutgla encertaren amb el gol en la primera ocasió clara d’aquest segon temps. Bona acció de Jutgla regatejant en un pam de terreny junt a la línia de fons, però no troba el destí adequat la seva passada de la mort.

El Mercantil tingué una bona opció per deixar el partit sentenciat, però la rematada sortí fora a la dreta. Izán, que havia tornat al terreny de joc ho provà amb un xut creuat que altre cop es troba amb el bon treball del meta visitant.  Fode en un u contra u davant el porter, estavella la seva rematada al peu del meta...

Quedà ben clar que en aquest partit l’Espanyol seria incapaç de perforar la porteria rival encara que durés força més estona el partit, quan Pau Salvans envia una canonada des de la frontal, i superat el porter, l’esfèrica s’estavella a la base del pal esquerre.  Amb l’execució d’un lliure directe a càrrec d’Izan, que surt alt, s’arribà al final d’aquest amistós amb la victòria mínima del Mercantil.

               
RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Arnau, Alex Cubedo, Marc Llinares, Pol Lozano, Guillem Anglada, Pau Salvans, Hemed, Izan i Guillem Escarrabill.  
Substitucions: En el primer temps, Gaku i Ferran Brugué. A l’inici del segon temps, Alex Vega (p.s.), Ferran Jutgla, i Fode.

Àrbitre: Iván Mendoza Avecilla, de la delegació de Barcelona.

Incidències: Segon encontre amistós del cadet B espanyolista disputat ahir dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en la seva primera setmana des que començà els entrenaments. Matinal molt calorosa i xafogosa. El quadre espanyolista afrontava l’encontre amb cinc baixes: Albert, Usman, Pol Hernández, Josep i Mateo.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M