dissabte, 11 d’octubre del 2008

EL CADET "A" PERD DOS PUNTS, MOLT DESENCERTAT CARA A PORTA (0-0)










RCDE CADET A: 0 -CE EUROPA: 0

Desencert cara a porta en un fluix partit

El RCD Espanyol Cadet A, no ha passat de l’empat a zero en un mal partit, en el que no li han faltat oportunitats malgrat tot per pogué guanyar amb claredat tenint en compta que ha jugat des del minut amb superioritat numèrica al ser expulsat el dorsal 18, després d’una dura entrada tenint ja una targeta en el seu debe. Amb tot, l’Espanyol no ha fet un bon encontre i ha acabat cedint dos valuosos punts.

Dels vint-i-cinc minuts primers poc a dir. L’Espanyol domina tret dels dos o tres primers minuts, però sense cap tipus de profunditat fins que ha arribat la jugada de l’expulsió totalment merescuda ja que ha estat una entrada a Jaime molt forta i ja tenia una cartolina el jugador europeista.

Ocasions en la recta final del primer temps
A la mitja hora, una passada en profunditat, s’avança el porter visitant a Joan Angel, però el rebot li cau a Gerard Muñoz que dribla al meta i sense angle en la mateixa línia de fons, fa un centre xut que el dorsal 5 rebutja sota pals, sent Jandro qui ho torna a intentar rematant gairebé a porta buida, però de nou un defensor (aquest cop el dorsal 17) treu en la mateixa línia de gol.

Gerard també té una bona ocasió faltant cinc minuts per el descans, però el seu xut es rebutjat pel porter. Una internada de Joan Ángel que es marxa per banda, retalla, i centra però de nou el defensor europeista treu dins l’àrea petita avançant-se en aquest cas als davanters espanyolistes que esperaven la passada. Amb un xut de Gil, que tot i que no ha blocat el porter, se li ha escapat sortint a còrner, s’ha posat punt final al primer temps.

Més del mateix en el segon temps
La segona meitat malgrat els canvis ha estat un calc de la primera. Poca profunditat en els començaments, l’Europa molt tancat, i a mica que s’ha desgastat el conjunt de Gràcia, l’Espanyol ha anat cada cop més decidit a posar setge a la porteria rival, introduint variacions més ofensives el tècnic, (ha substituït a un defensor, David per un home d’atac) tenint lloc als darrers minuts de l’afegit les millors ocasions.

Una passada d’esperó de Joan Ángel a Ivan que havia sortit al segon temps, es rematada defectuosament per el davanter perico. Víctor tampoc està més afortunat en un franc remat de cap en una centrada per la dreta, i lliure de marca remata fora.

Un centre xut de Jandro s’estavella a l’exterior de la xarxa. Els minuts passaven i no hi havia manera de trencar la sòlida defensa visitant tot i jugar amb deu. Un remat de Gerard de cap, es marxa també per sobre.

Ocasions molt clares a l’afegit
Han estat aquests minuts quan millor ha jugat l’equip, arribant amb claredat però la bola ja no ha volgut entrar: Una penetració de Gil conseqüència d’un llançament en curt de falta, arriba fins la cuina, i a menys de dos metres de porta hem comptabilitzat fins a tres rematades a boca de canó dins l’àrea petita, que increïblement no han acabat entrant, en un embolic tremend.



RCD Espanyol: Víctor, Jaime, David, Nil, Víctor Álvarez, Jorge, Jandro, Joan Ángel, Gerard, Xavi Solé i Gil. Substitucions: Marc Molina per Nil, m. 41; Sergi Darder i Ivan per David i Jandro, m. 50: Antonio per Jorge, m. 59; Quiles per Jaime, m. 67.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matinal assolellada.

VILANOVA-ESPANYOL B i JUVENIL "A"-HOSPITALET, ELS ENCONTRES DE DEMÀ. AVUI DERBI INFANTIL

Vilanova-Espanyol B.
L’Espanyol B visitarà el Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova, per enfrontar-se al club local, sisè classificat a la taula classificatòria, en un encontre que donarà començament a les 17:00 hores de demà diumenge i serà xiulat per l’àrbitre del col•legi de Girona, Francisco Cardoso Montesinos.

El conjunt entrenat per Santi Palanca, és a quatre punts dels espanyolistes, motiu pel que encara més, serà un encontre ben complicat pels de Clotet tot i la irregularitat que ha mostrat el conjunt del Vilanova al seu feu (una victòria, un empat i una derrota).

Ivan Diaz continuarà sent l’única baixa al marge de les de llarga duració que ha comptat el conjunt entrenat per Clotet des d’un bon principi de campionat.

El Vilanova es va fundar fa 57 anys, compta amb un estadi amb capacitat per uns 4.000 espectadors, situat al costat de la Ronda Ibérica de Vilanova i la Geltrú. El conjunt que presideix Ramon Centaño ha fitxat una desena de jugadors per afrontar aquesta temporada, dels que destaca, Epitié (ex del Binefar amb el que va aconseguir 17 gols), Cañadas (porter del Masnou), Alburquerque (Badalona B), Yelamos, (Manlleu), David Morillo (Sant Andreu), Eloi (Vilafranca), Baraldés (Igualada), Edgar (Pobla de Mafumet)... També compta en les seves files amb el davanter David Ávila, que a bon segur recordaran els pericos fidels al nostre futbol base.


Horari inusual, pel Juvenil A
El conjunt entrenat per Ramon Guerrero disputarà demà diumenge el seu encontre de lliga corresponent a la setena jornada davant el CE L’Hospitalet, conjunt classificat segon per la cua, i que encara no ha guanyat cap partit encara, sent derrotat en els dos desplaçaments. Solament ha obtingut dos punts d’ambdós empats en la Feixa Llarga.


Fe d'errades: Serà al camp tercer...
L’encontre començarà a les 17:00 hores però no al camp principal com haviem dit si no al tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià i tindrà com àrbitre al col•legiat del comitè territorial català, Juan Rodríguez Pórtoles.

Espanyol i Cornellà, derbi de la lliga Nacional
Els conjunts de lliga Nacional del RCDE i del Cornellà s’enfrontaran demà a les 10:00 h. en el camp tercer de Sadrià amb arbitratge de Carlos Gallardo Martínez del col•legi de Sabadell.

El conjunt de Lluis Planagumà va obtenir el triomf la darrera jornada davant el Sant Andreu i voldrà confirmar que els moments titubejants del començament del campionat son ja historia.

Futbol Base
De la resta del futbol base (horaris en agenda), com a més interessant, el derbi de la Divisió d’Honor Infantil entre Espanyol i Barcelona, repetició de la Final del Joan Babot, tot i que esperem que aquest cop sigui la revenja i el resultat sigui molt diferent d’aquell. Cal destacar la fortalesa dels africans barcelonistes i en especial la perillossitat de Dongou i Mamaodou, (sobre tot el primer que va aconseguir els tres gols en aquesta final mencionada).

Aquest cap de setmana s’iniciaran les lligues de la Categoria Prebenjamí, i les lligues femenines de Juvenil Cadet, Infantil Aleví A, i Infantil Aleví B, en la que els conjunts espanyolistes intentaran aconseguir els màxims èxits.

El Benjamí A i B, disputaran ambdós conjunts diferents torneigs, un cop ja van avançat per tal fi, la jornada d’avui al passat dimecres amb grans resultats (Benjamí A:4 –FC Barcelona: 2 i Benjamí B: 10- UE Sants: 0).

Duel apassionant a Olesa de Montserrat
El CB Olesa Espanyol, després de dues victòries en aquest començament de lliga, demostrant una gran solvència, s’enfrontarà aquest vespre (20:00) al conjunt del Perfumerias Avenida, amb el retorn de Le’Coe Willingham a Olesa.


Després de perdre davant San José a Lleó, caldrà estar atent a la possible reacció del conjunt de Salamanca, amb especial interès en el que pot donar de sí el duel en la pintura de les nord-americana Le Co’e, i Michelle Snow (28 anys, 1.96m., primera dona a Europa en realitzar una esmatxada a cistella) davant les pivots d’Olesa Espanyol Aija Putnina (1.91m.) i Olga Podkolvanikova (1.96m.)

divendres, 10 d’octubre del 2008

CELTA -ESPANYOL: COPA DEL REI

SETZENS DE FINAL DE LA COPA DEL REI (Anada 29/10 i Tornada 12/11

    -Polideportivo Ejido SAD – Villarreal C.F. SAD
    - Real Unión Club – Real Madrid C.F.
    - Benidorm C.D. – F.C. Barcelona
    - Orihuela C.F. – C. Atlético de Madrid SAD
    - Club Portugalete – Valencia C.F. SAD
    - S.D. Ponferradina – Sevilla F.C. SAD
    - Elche Club de Fútbol SAD – R.C.D. de la Coruña SAD
    - Real Murcia C.F. SAD – Real Racing C. de Santander SAD
    - Real Club Celta de Vigo SAD – R.C.D. Espanyol de Barcelona SAD
    - Rayo Vallecano de Madrid SAD – U.D. Almería SAD
    - Hércules Club de Fútbol SAD – Real Valladolid C.F. SAD
    - Club Deportivo Castellón SAD – Real Betis Balompié SAD
    - Athletic Club – R.C. Recreativo de Huelva SAD
    - Getafe C.F. SAD – Club Atlético Osasuna
    - C.D. Numancia de Soria SAD – Real Sporting de Gijón SAD
    - Málaga C.F. SAD – R.C.D. Mallorca SAD

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE

CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. SANTBOIÀ

16

7

5

1

1

13

6

2

R.C.D. ESPANYOL

15

7

4

3

0

19

6

3

C.E. L'HOSPITALET

15

7

4

3

0

13

7

4

C.D. BLANES

14

7

4

2

1

14

14

5

C.E. EUROPA

13

7

4

1

2

7

5

6

VILANOVA C.F.

11

7

3

2

2

12

8

7

REUS DEPORTIU

10

7

2

4

1

14

8

8

U.E. CORNELLÀ

10

7

2

4

1

12

12

9

A.E.C. MANLLEU

10

7

3

1

3

8

11

10

U.E. CASSA

9

7

2

3

2

8

8

11

A.E. PRAT

8

7

2

3

2

9

10

12

C.E. PREMIÀ

8

7

2

2

3

6

10

13

PALAMÓS C.F.

7

7

1

4

2

10

10

14

C.F. BALAGUER

7

7

2

1

4

13

14

15

C.F. AMPOSTA

6

7

0

6

1

6

8

16

U.E. MATARÓ

6

7

1

3

3

7

10

17

U.E. VILAJUÏGA

6

7

1

3

3

8

17

18

U.E. RAPITENCA

5

7

0

5

2

6

9

19

C.D. BANYOLES

4

7

1

1

5

7

13

20

POBLA MAFUMET C.F.

3

7

0

3

4

5

11

COPA RFEF (Fase catalana)

Fitxa tècnica:

CE SABADELL: Miguel Ángel; Campos, De la Plata, Cazorla, Jaume, Agustín, Carralero (Pradas, min. 46), Siso, Joel (Rodríguez, min. 46), J. Carlos, Miralles (Urbano, min. 46).

ESPANYOL B: Víctor; Brachi, Cantero, Yago, Savall, De Val, Lucas (Mas, min. 72), Canario, Matamala, Albert García (Cavallé, min. 46), Max.

Àrbitre: Corredor Pérez, Col•legi Català. Ha amonestat a Jaume, J. Carlos (Sabadell) i Brachi (Espanyol B). Ha expulsat amb doble targeta a Urbano.

Gols: 1-0. Carralero, min. 9; 2-0. J. Campos, min. 56.

Nova Creu Alta de Sabadell.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

15

5

5

0

0

14

6

2

R.C.D. ESPANYOL

10

5

3

1

1

12

5

3

DAMM C.F.

10

5

3

1

1

8

8

4

U.D. CORNELLÀ

9

5

2

3

0

9

5

5

REAL MALLORCA

9

5

3

0

2

11

9

6

S. D. LA SALLE

8

5

2

2

1

11

5

7

PENYA ESP. CIUTADELLA

8

5

2

2

1

9

12

8

C.D. FERRIOLENSE

7

5

2

1

2

8

9

9

C.E. EUROPA

6

5

2

0

3

10

9

10

C.F. BADALONA

6

5

2

0

3

8

11

11

C.D. SAN FRANCISCO

5

5

1

2

2

6

6

12

U.E. LLEIDA

5

5

1

2

2

6

7

13

UD. AT. GRAMANET

5

5

1

2

2

8

12

14

GIRONA F.C.

3

5

1

0

4

8

12

15

C.E. L'HOSPITALET

2

5

0

2

3

6

11

16

U.E. MATARÓ

2

5

0

2

3

2

9

Jornada: 5na. (05/10/2008)

Fitxa tècnica:
Girona FC: Martí, Subirana, Pau, Birolés, Canals (Soler, min.61), Alexis (Berta, min.61), Edgar (Mercadé, min.35), Romero, Casas, Serramitja i Masó (Alberto, min.35)


Juvenil A: Dinu, Pere, Angel, Toni, Mozo, Lucas, Caballé, Molina, Pla (Crous, mi.59) (Álvaro, min.80), Max (Albert min.73) i Marc Mas.

Àrbitre: Sr. Simón del Pino (C.Català). Va amonestar als locals Alexis i Alberto, i al visitant Lucas.


Gols: 0-1: Pla (min.21); 0-2: Lucas (min.29); 1-2: Mercadé (min.89).
Torres de Palau, Girona.



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL


.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

12

4

4

0

0

17

1

2

C.F. DAMM "B"

12

5

3

0

1

12

3

3

C.E. PREMIÀ

12

5

4

0

1

9

4

4

C.E. MERCANTIL

11

5

3

2

0

8

5

5

U. E. CORNELLÀ "B"

10

5

3

1

1

10

5

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

10

5

3

1

1

8

7

7

U.E. SANT ANDREU

8

5

2

2

1

7

4

8

U.E. CASTELLDEFELS

7

5

2

1

2

6

7

9

TERRASSA C.F.

6

5

1

3

1

5

6

10

A.E.C. MANLLEU

6

5

2

0

3

9

13

11

C. GIMNÀSTIC

5

5

1

2

2

6

6

12

REUS DEPORTIU

5

5

1

2

2

6

6

13

C.F. BADALONA "B"

5

5

1

2

2

2

4

14

BORDETA DE LLEIDA

3

4

0

3

1

2

7

15

C.E. EUROPA "B"

3

5

1

0

4

6

12

16

C.E. MANRESA

3

5

1

0

4

3

9

17

A.E. PRAT

2

5

0

2

3

3

14

18

UNIFICACIÓ BELLVITGE

1

5

0

1

4

4

10



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

CLUB GIMNÀSTIC T.

6

2

2

0

0

10

0

2

R.C.D. ESPANYOL

6

2

2

0

0

6

1

3

F.C. BARCELONA

6

2

2

0

0

5

0

4

C. F. DAMM

6

2

2

0

0

3

0

5

UE CORNELLÀ

4

2

1

1

0

4

2

6

C.E. EUROPA

4

2

1

1

0

1

0

7

C.E. MANRESA

4

2

1

1

0

1

0

8

F.P. MATARÓ

3

2

1

0

1

1

1

9

GIRONA F.C.

3

2

1

0

1

1

3

10

CF BADALONA

1

2

0

1

1

1

2

11

U.E. LLEIDA

1

2

0

1

1

1

2

12

C.E. MERCANTIL

1

2

0

1

1

2

4

13

U.D. At. GRAMANET

0

2

0

0

2

0

3

14

UFB JÀBAC i TERRASSA

0

2

0

0

2

1

5

15

F.E. FIGUERES

0

2

0

0

2

0

6

16

A.E.C. MANLLEU

0

2

0

0

2

0

8



CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP SEGON

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

6

2

2

0

0

4

0

2

UFB. JÀBAC i TERRASSA "C"

4

2

1

1

0

6

2

3

C.F. DAMM "B"

4

2

1

1

0

4

2

4

E.F. OSONA

4

2

1

1

0

4

2

5

U.D. At. GRAMANET "B"

4

2

1

1

0

3

2

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

3

2

1

0

1

7

3

7

E.F. GIRONÉS-SABAT

3

2

1

0

1

5

5

8

C.F. BADALONA "B"

3

2

1

0

1

1

1

9

C.D. SANT GABRIEL

3

2

1

0

1

4

5

10

F.P. MATARÓ

3

2

1

0

1

2

3

11

U.E. SANT ANDREU

2

2

0

2

0

2

2

12

C.F. CARDEDEU

1

2

0

1

1

2

4

13

C.D. BLANES

1

2

0

1

1

1

3

14

GIRONA F.C. "B"

1

2

0

1

1

1

3

15

U.E. BARRI SANTES CREUS

1

2

0

1

1

1

5

16

E.C. GRANOLLERS

0

2

0

0

2

0

5



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC

1

GIRONA F.C.

6

2

2

0

0

9

0

2

R.C.D. ESPANYOL

6

2

2

0

0

5

2

3

U.D. At. GRAMANET

6

2

2

0

0

3

1

4

U.E. LLEIDA

4

2

1

1

0

6

3

5

RICOH PREMIÀ

4

2

1

1

0

1

0

6

F.C. BARCELONA

3

1

1

0

0

5

1

7

C.F. DAMM

3

2

1

0

1

5

1

8

UFB. JÀBAC i TERRASSA

3

1

1

0

0

1

0

9

C.F. RIUPRIMER

3

2

1

0

1

4

7

10

U.E. CORNELLÀ

2

2

0

2

0

5

5

11

C.E. MERCANTIL

1

2

0

1

1

3

5

12

U.E. SANT ANDREU

1

2

0

1

1

0

3

13

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

0

2

0

0

2

3

5

14

C. E. EUROPA

0

2

0

0

2

1

3

15

GIMNÀSTIC MANRESA

0

2

0

0

2

0

7

16

CLUB GIMNÀSTIC T.

0

2

0

0

2

0

8


CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

A.E.C. MANLLEU

6220062

2

C.F. BADALONA

6220052

3

R.C.D. ESPANYOL "B"

4211030

4

E.C. GRANOLLERS

4211030

5

E.F. GIRONÉS-SABAT

32101103

6

F.P. ESP. MATARÓ

3210152

7

U.E FIGUERES

3210154

8

U.D. At. GRAMANET "B"

3210154

9

E.F. SANT FELIU GUIXOLS

3210144

10

C.D. BLANES

3210145

11

C.E. MANRESA

3210124

12

C.D. SANT GABRIEL

3210124

13

C.E. BERGA

3210125

14

UFB. JÀBAC i TERRASSA "C"

0200214

15

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE "B"

0200215

16

UNFICACIÓ LLEFIÀ

02002010


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

F.C. BARCELONA

6

2

2

0

0

15

1

2

R.C.D. ESPANYOL

6

2

2

0

0

10

1

3

U.E. SANT ANDREU

6

2

2

0

0

4

0

4

E.C. GRANOLLERS

4

2

1

1

0

5

1

5

U.D. At. GRAMANET

4

2

1

0

0

4

1

6

C.F. DAMM

4

2

1

1

0

4

2

7

F.P. ESP. MATARÓ

4

2

1

1

0

2

1

8

U.E. CORNELLÀ

4

2

1

1

0

3

2

9

C.E L'HOSPITALET

3

2

1

0

1

4

9

10

C.E. MERCANTIL

2

2

0

2

0

3

3

11

U.E. LLEIDA

1

2

0

1

1

3

4

12

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

0

2

0

0

2

2

5

13

C.D. SANT GABRIEL

0

2

0

0

2

0

4

14

GIRONA F.C.

0

2

0

0

2

0

7

15

S.R.U.E. DUESAIGUES

0

2

0

0

2

1

11

16

U.E. FIGUERES

0

2

0

0

2

1

12



CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ

.

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

C.D. BLANES

6

2

2

0

0

7

4

2

C.F. RIUPRIMER

4

2

1

1

0

8

3

3

GIMNÀSTIC MANRESA

4

2

1

1

0

7

2

4

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE "B"

4

2

1

1

0

6

4

5

C.E. EUROPA

4

2

1

1

0

3

2

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

4

2

1

1

0

2

1

7

C E. MERCANTIL

3

2

1

0

1

4

2

8

UFB. JÀBAC i TERASSA "B"

3

2

1

0

1

2

2

9

A.E.C. MANLLEU

2

2

0

2

0

4

4

10

C.E. MANRESA

2

2

0

2

0

4

4

11

U.E. VILASSAR DE MAR

2

2

0

2

0

0

0

12

E.F. GARROTXA

1

2

0

1

1

0

1

13

C.F. BADALONA

1

2

0

1

1

2

4

14

E.F. GIRONÉS-SABAT

1

2

0

1

0

3

8

15

E.C. GRANOLLERS "B"

0

2

0

0

2

4

8

16

U.B.. CATALONIA

0

2

0

0

2

3

10


CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U. E. SANT ANDREU

10

4

3

1

0

10

3

2

C. D. POLVORITENSE LA MARINA

9

4

3

0

1

10

6

3

C. F. VILANOVA I LA G.

9

4

3

0

1

17

2

4

P. BARCELONISTA ANGUERA

9

3

3

0

0

8

3

5

F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS

9

4

3

0

1

17

8

6

C. D. SANT GABRIEL "B"

9

4

3

0

1

11

5

7

R.C.D. ESPANYOL "C"

9

4

3

0

1

10

7

8

FUND. ESP. At. VILAFRANCA

6

3

2

0

1

8

5

9

F. F. TORROELLA

4

3

1

1

1

3

3

10

S. E. AEM

4

3

1

1

1

5

4

11

A.E.ACADEMIA F. DE CATALUNYA

4

4

1

1

2

7

10

12

C. E. EUROPA "B"

4

4

1

1

2

8

8

13

U.D. SALOU

3

3

1

0

2

3

5

14

C. E. XAICA

3

4

1

0

3

4

7

15

ESCOLA ESP. GUINEUETA

1

3

0

1

2

2

7

16

U. E. RUBI

1

4

0

1

3

5

12

17

C. F. REUS DEPORTIU

1

4

0

1

3

7

12

18

U.D. VILADECANS

0

4

0

0

4

1

29






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M