dissabte, 4 de novembre del 2006

RESULTATS FUTBOL BASE

EL FILIAL TORNA A GUANYAR A DOMICILI. (1-2)
A menys que el Benidorm guanyi, i el Sant Andreu, també i aquest ho faci amb un resultat superior a quatre gols, o l'Hospi sumi, l’Espanyol B ocuparà posició de promoció d’ascens a segona A al final d'aquesta jornada. Tan de bo, sigui així, per que per resultats i per el joc, s'ho mereixen.


FITXA TÈCNICA
www.rcdespanyol.info/

Osasuna B: Penedo, Oier, Sarau (Vega, 58’), Echaide, Mikel Santamaría, Txitxo, Jon Erice, Arcaya, Maureta (Delgado, 54’), Valiente (Zabalza, 50’) i Kike Sola.
RCD Espanyol B: Biel, Toni Lao, Fede, Serran, Fran Erencia, Ángel, Javi Márquez (Brian, 67’), Zamora (Pedraza, 75’), De Pablos, Bussy i Yagüe (Palanca, 87’).
Àrbitre: García Villacampa. Javio Márquez, Brian i Fran.
Gols: 1-0; Valiente (min.14); 1-1; Yagüe (min.38); 1-2; Yagüe (min.53).

EF Prat Blaugrana - Juvenil B 0-3
CF Badalona – Cadet A 0-4
Cadet B – PB. Anguera 8-1
Infantil A – FE Figueres 4-0
Blanes - Infantil B 1-2
Can Rull Rómulo T. –Aleví A 1-5
Aleví B – FE Figueres 2-1
G. Mercantil- Benjamí A 1-5
Sant Gabriel – Benjamí B 3-3
Benjamí C – Premià de Dalt 4-1
Pre Benjamí – CE Vila Olímpica 8-0
Sant Gabriel - Infantil femení A 1-0
Cadet Femení – CE Sabadell 4-0




AQUESTA JORNADA RECOMANEM....


PARTITS MÉS DESTACATS A SADRIÀ

L’Espanyol B – Collerense de diumenge a les 13.00 hores es el partit que recomanem aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El equip que entrena Titi Camuñez ha guanyat dos encontres, ha empatat tres i n’ha perdut un, (9 punts); 23 gols a favor i 9 en contra. Ocupa la setena plaça de la classificació. El seu rival, la UD Collerense, l’equip d’en Coll de Rabassa (Mallorca) va classificat en onzena posició, sis punts, i un partit guanyat, tres d’empatats i dos de perduts; Saldo igualat de gols marcats i encaixats 15; lluny dels registres de temporades anteriors., que va acabar sent subcampiones de lliga al grup tercer de primera nacional. En les dues ultimes temporades no ha pogut l’Espanyol superar al Collerense. Dues derrotes a Mallorca (3-1 i 4-1) i a Sadrià un empat a dos i una derrota 3-4 la última temporada. Esperem que demà es trenqui la ratxa negativa amb aquest conjunt.

Dissabte a les dotze el Cadet B de Ramón Guerrero rep a la PB Anguera, equip que marxa en sisena posició amb nou punts, tres partits guanyats, i dos de perduts. Set gols a favor i sis en contra. Per l’altre banda, l’Espanyol Cadet de primer any, ha guanyat els cinc partits i junt a la FE Sánchez Llibre encapçala la taula, amb vint gols a favor i només quatre encaixats.


foto: arxiu josep maria. Una de les ultimes formacions del femení B.

divendres, 3 de novembre del 2006

RESULTATS I COMENTARI UEFA W.CUP.

Resultats Copa Uefa. Grup de l’Espanyol


Ajax 3 Austria Viena0
Zulte Waregem 3 Sparta Praha 1




En altre ordre de coses, voldria fer esment, d’un petit comentari, a nivell europeu, ja que demà es disputen les semifinals de la UEFA WOMEN’S CUP on tots sabeu que hi va participar-hi el nostre equip femení com a vigent campió de la Superlliga i representant per tant, del futbol femení a nivell espanyol. Fa unes setmanes es van disputar aquells partits de quarts de final que nostres noies varen somiar pogué arribar a jugar, precisament en front el que era el campió actual d’Europa, el Frankfurt alemany.
Al final tots sabem que no va ser possible, però que al menys ho havien intentat i que el grup que en desgràcia més que en sort, els hi havia tocat, era un grup molt fort. Els fets així ho han corroborat. I dic això per si no ho sabeu, el Koltbon IF noruec que jugant al seu camp va ser el botxí del conjunt entrenat per Santy Fernández, es va carregar al campió d’Europa i cap de sèrie número 1 de la competició i per mes inri jugant al seu estadi, el partit de tornada, malgrat fos per assolir més gols en camp contrari. (2-1/2-3) Això dona la veritable mostra del que tenien les nostres noies en front.
No oblidem afegir un lamentable arbitratge, i un rodatge molt superior ja que la lliga a Noruega ja feia més de mitja volta que havia començat, mentre que aquí érem en època de pre temporada. I l’altre rival nostre el Umea IK, que es va enfrontar al campió d’Holanda, el Saaestum, botxí la temporada passada de l’Athletic de Bilbao en primera fase, va resultar apallissat per un global de 11-3 !! (1-6 l’anada en els Països Baixos, i 5-2 la tornada). Com veieu, la trajectòria de les nostres noies no tenia rés a envejar a la dels altres equips que s’han enfrontat a aquests dos monstres del futbol femení europeu.
Per cert, demà s’enfronten en una semifinal; un acabarà sent finalista. L’altre semifinal sortirà del Arsenal Ladys (que va apallissar 9-1 en el còmput global al Breidablik islandès) i el Brondby danès (aquest va ser el nòrdic que ens faltava) que va donar la sorpresa al deixar fora a l’actual fins les hores, subcampió d’Europa el Turbine Postdam, per un global de 3-0 a Dinamarca, i derrota mínima a Postdam, 2-1.


Ho tenia que dir fa dies, en honor de les nostres noies, però per diferents motius no trobava l’ocasió. Avui ho faig. Per cert, aquests belgues, han fet set gols en dos partits.

Em refereixo als nois ara...que vagin en compta els Valverde Boys... que el Zulte tot i ser un equip mig professional, es també campió de copa... i tot que em començat bé la competició europea, tots sabem el que avui es blanc... I que no se m’oblidi... bon profit amb les rotacions.. ens seguirem fartant de rotacions, continuarem tenint que seguir empassant-les, doctrina Valverde... i per favor, qui pugui que vagi al camp... si no hi ha exigència a nivell de grada... que voleu esperar dels jugadors...

AGENDA CAP SETMANA.FUTBOL BASE I FEMENINS
















AGENDA FUTBOL BASE CAP DE SETMANA

SADRIÀ
Dissabte 4 de Novembre

Cadet B – P B Anguera 12.00 hores.
Infantil A – F E Figueres 16.00 hores
Aleví B – FE Figueres 14.30 hores
Benjamí C – Premià de Dalt. 15.30 hores
Pre Benjamí – CE Vila Olímpica 16.45 hores
Femení Cadet – CE Sabadell 18.00 hores

Diumenge 5 de Novembre
Infantil B Femení – ENFAF 12.00 hores
Femení B – Collerense 13.00 hores.


Desplaçaments
Dissabte 4 de Novembre

Osasuna B – RCD Espanyol B 17.00 hores El Tajonar. Pamplona
EF Prat Blaugrana – Juvenil B. 17.30 hores Can Estruch.
CF Badalona – Cadet A. 12.00 hores. Camp de l’Avgda. Navarra.
Can Rull Rómulo Tronchioni – Aleví A 11.00 hores. Zona Esportiva Can Rull (Sabadell)
G Mercantil – Benjamí A . 11.15 hores Municipal de Gracia. (Sabadell)
S Gabriel A– Benjamí B. 13.45 hores Camp José Luís Ruíz Casado (Sant Adrià)
S Gabriel Infantil A – Infantil femení A. 13.45 JL. Ruíz Casado (Sant Adrià)

Diumenge 5 de Novembre
Manacor – Juvenil A. 12.00 hores Na Capellera (Manacor)
Transportes Alcaine – Femení A 12.00 La Azucarera (Saragossa)















GOLEJADORS
Primer equip
Tamudo 2
Moisés 1
Jonatas 1

Espanyol B
Yagüe 3
Bussy 3
De Pablos 2
Zamora 2
Ángel 1
Fede 1

Juvenil A
Jesús Berrocal 5
Xavi 3
Albert García 2
Quique 2
Charly Lumbreras 2
Juan 1
Fran 1
Zamora 1

Juvenil B
Oriol Sans 4
Chuli 4
Marc de Val 3
Sergio Ginés 2
Oriol Ricarte 1
Carlos Salgado 1
Lluis Crous 1
Lucas Porcar 1
Toni Cunill 1

Cadet A
Quique 8
Álvaro 8
Molina 3
Oscar Sielva 2
Juanjo 1
Adrià Tuneu 1
Adrián Pérez 1
Ángel Martínez 1

Cadet B
Sani 7
Román 3
Gabri 3
Albert Blázquez 2
Miki 2
Edu 1
Gerard 1
Jordi 1

Infantil A
Gil 5
Xavi Solé 4
Xavier Lacambra 3
Rubén “Rufo” 3
Cristian 1
Joan Angel 2
Diego 2
Marc Molina 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 4
Alex 3
Nestor Turró 2
Casado 1
Albarrán 1
Carles 1
Oscar Arroyo 1
Arturo 1
Aitor 1
Lucho 1

Aleví A
Jack 4
Pol 3
Juan Pablo 2
Miquel 2
Jordi Cano 2
Marc Gelmà 1
Sergio 1
Iu 1
Oriol Vilà 1
Paco 1

Aleví B
Carlos 3
Marc 2
Gabriel 2
Aitor 2
Roger 2
Alex 2
Pablo 2
Navarrete 1
Miqui 1
Albert 1



Femení A
Adriana 7
Marta Cubí 6
Carol 4
Sara 2
Ane 1
Aida 1
Noemí 1
Torrejón 1

Femení B
Raquel Corral 8
Marta Corredera 5
Andri 2
Debora 2
Reche 2
Carme 2
Kenti 1
Natalia Rubio 1

FOTOS: arxiu de josep maria.

dijous, 2 de novembre del 2006

OBRES DE CORNELLÀ-PRAT

Han tornat avui les maquines als terrenys de Cornellà – Prat. Esperem que un cop obtingudes les llicències, aquest cop ja sigui definitivament.
Foto: rcdespanyol.com.

AHIR, DIA DE PRESENTACIONS















Mentre la primera plantilla del RCD Espanyol es presentava ahir a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, RCD Espanyol.info, a Sadrià tenia lloc la presentació dels equips de futbol base de la GPE Manigua.
En el acte de presentació ha tingut lloc la tradicional fotografia dels cinc equips de futbol base (Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil) a la Ciutat Esportiva.
Aquesta temporada estrenen nou disseny en la samarreta de l'equipació, els equips de la GPE Manigua.

En altre ordre de coses dir
que la GPE Manigua organitza un Debat-Col·loqui, el dia 16 de novembre de 2006, amb el tema: Recordem els 70, al Centre Cívic Can Basté (Pg. Fabra i Puig, 274 de Barcelona), a les 20:00 h.

Ponents confirmats: Fernando Molinos y Ortiz Aquino. Presenta i modera l'acte: Edmond Orts. (estem pendents de confirmació d'assitència d'un altre ponent per al debat).


fotos: rcdespanyol.com / GPE Manigua.

    dimecres, 1 de novembre del 2006

    ENTREVISTA AMB TITI CAMUÑEZ

    Ultima hora: Amb la derrota del FC Barcelona a Badalona (3-2) el Juvenil del RCD Espanyol ja es a 10 punts de diferència del conjunt blaugrana



    L'altre diumenge vàrem concertar una entrevista amb Titi Camuñez, entrenadora del filial blanc i blau, i tota una llegenda en el futbol femení.

    Comencem per el principi; Situem-nos al principi. Als albors del futbol femení a Catalunya... anys setanta;

    ¿Que em pots dir d’aquella època?
    -L’any 70 el futbol femení no estava molt ben vist, doncs com aquest món es bastant masclista, no veien molt bé que les dones juguéssim a futbol, però, tot i això hi havien moltes dones que s’interessaven per aquest esport.


    ¿Quines van ser les primeres jugadores periques?
    -Les jugadores que ara mateix recordo són bastants: Núria Oliva, Rosa Pedrosa, Isabel Ruiz, Montse Domingo, Rosario Bocanegra, MªJesús Martín, Tere Eroles, MªCarmen, Manoli Miguel,Celsa,Encarni...I altres jugadores que ara mateix no recordo. Aquestes jugadores són fundadores del primer equip de l'Espanyol.

    ¿Quin va ser el primer partit i quin el resultat que es va produir?
    -El primer partit el vam jugar a Vic contra el Rodadeter, que per cert el resultat va ser 7-1 a favor del Rodadeter i el gol que va marcar l’Espanyol el va marcar Titi Camuñez.

    ¿Quines persones a més de jugadores i cos tècnic van influir en aquella travessia pel desert?
    - El primer entrenador va ser s. Julián Arcas, que era un ex-jugador de l'Espanyol. Més tard va venir el s. Luís Oliva i altres persones que componien la junta esportiva, com l'espanyolista Sr.Artigas.

    ¿Quants anys vas jugar, i amb quines posicions?
    - Vaig jugar 15 anys. Jugava de davantera centre els primers anys i després més tard de portera.

    ¿En quants camps has vist jugar el primer equip, fins arribar a la Ciutat Esportiva?
    - El vaig veure jugar al camp del Júpiter, després va jugar a Santa Perpétua de la Moguda, tot seguit al Camp de Sant Martí, al Camp del Carmel, al Camp de la Taxonera, al Camp de l'Esplugues...

    La teva temporada com a entrenadora.

    Quant et vas treure el títol d’entrenadora, ¿Com estava vist que una dona fos entrenadora de futbol, en una època i un país tan masclista?
    -A l'any 1982. Crec que sóc la primera entrenadora amb títol a Catalunya. El primer problema va ser que no tenia vestuari per canviar-me a les proves. A partir d’això em van tractar com una més. La veritat es que no vaig tenir cap problema, ni amb els professors ni amb els companys, que entre ells hi eren el Lobo Carrasco, Roberto Martínez...

    ¿ Quan va començar la teva trajectòria com a entrenadora?
    - Una època feia de portera i d'entrenadora a la vegada i a l'any 1986 vaig començar a exercir com a entrenadora.

    ¿ Quins equips has entrenat?
    -He entrenat al RCD Espanyol i l'Athenes.

    Parlem ara de l’època en que vas estar al primer equip. Va ser un moment de transició entre mig dels quasi deu anys de Xavi Álvarez i l’ arribada de Santy Fernández.


    ¿Que em pots dir d’aquell any tan dur que et va tocar viure, que a més va coincidir amb la professionalització que es va començar a veure a la Superlliga amb la irrupció de l’Athlètic, a més del Llevant, i el difícil que es va fer pogué competir amb aquests equips?
    -El problema que tenia aquest equip era que les jugadores que tenia, la majoria mai havien jugat a la Superlliga i el club va apostar per la cantera i gent molt jove, vam quedar setenes i personalment crec que va estar molt bé aquesta classificació, ja que era el primer any que jo feia d'entrenadora de l'equip i les probabilitats de fitxar jugadores de fora eren mínimes, doncs el club no tenia pressupost.

    ¿Que em pots dir de els fitxatges que es varen fer aquella temporada, com van ser Marta Cubí, Miriam, Sara...?
    -Es van fitxar de l'Igualada a Marta i a Berta que eren dues jugadores que jugaven les dues en punta. Miriam la vam fitxar del Sant Gabriel i Sara la vam fitxar del filial del Sabadell. Aquestes 4 jugadores jugaven a Nacional, però crec que va ser un bon encert, ja que són jugadores que estàs jugant les 4 a Superlliga, tres a l'Espanyol i Berta juga al Barcelona.

    En el filial, expliquem quelcom de l’última etapa, l’actual.

    ¿Que en penses, quan veus l’escassa atenció que molts mitjans de comunicació li dediquen al filial, i a les categories inferiors del futbol femení?

    -Crec que es normal perquè els medis s'interessen pel futbol de Superlliga i els equips Nacionals, estem una mica oblidats , ja que a la majoria dels medis no els interessa els filials.

    ¿Com veus l’aportació del filial al primer equip i sobre les jugadores que han donat el salt al primer equip els darrers temps.?
    -El filial de l'Espanyol sempre a aportat jugadores als equips superiors, ja que sempre han pujat jugadores el mateix del C al B, que del B al A. L'any passat va pujar Laura Falces i aquest any de moment 4 jugadores entrenen amb l'A, que són Rocío, Corral, Debora i Aída i per mi personalment veien avui diumenge dia 29 d'Octubre del 2006 a Aída jugar de titular al primer equip, ha sigut una satisfacció, esperant que a la llarga d'aquesta temporada pugui debutar Rocío, Debora i Corral.

    ¿ Creus que acabaran triomfant les noies que s’entrenen amb el primer equip, com Aída, Raquel Corral, Rocío i Debora?
    -Estic segura que si, ja que les jugadores aquestes últimes nombrades tenen qualitat per debutar amb el primer equip i hi han altres jugadores al filial que segur que l'any que ve, pujaran al primer equip.

    ¿Quelcom més que dir als socis fidels de Sadrià al futbol femení? ¿Quelcom com postil·la final a aquesta entrevista,vols dir als directius, als patrocinadors...?
    - Doncs, ja que em dones l'oportunitat per poder expresarme, els hi dire que m'agradaria que continuaran com fins ara, ja que els femenins sempre hem tingut molta ajuda dels socis espanyolistes, que solen anar els diumeges ha veure els nostres partits, que segueixin aixi ajudant a les noies com fins ara.

    Gracies de tot cor a totes aquestes personas que venen a la Zona Esportiva.
    Et dono les gracies per l'interés que mostres per aquesta persona i el seu equip RCD Espanyol femení B. Moltes gracies i salutacions.

    Gràcies a tu, per haver col·laborat a que en Sentiment Perico, es difongui els orígens del futbol femení, del que tu ets una institució.



    EL JUVENIL GUANYA A LA DAMM: 1-0 (CHARLY)

    El Juvenil A, més líder. L’equip de Perarnau obre forat a la classificació.

    L’Espanyol juvenil ha guanyat per la mínima, a un equip, la Damm, que ha demostrat el per que de la posició que ocupa a la classificació.

    Els primers quinze minuts han sigut de domini altern, molt migcampisme i poques ocasions clares de gol, per no dir-ne cap. Molta lluita, i un equip el cerveser que ha posat difícil les coses al conjunt perico. Al minut quinze ha sigut la Damm la que ha donat el primer avís, amb una arribada a l’ àrea perica que ha acabat Isaac aturant el remat visitant. Al disset ha arribat la primera gran ocasió del conjunt blanc i blau; una pilota centrada per Jesús, i Xavi en primera instància no encerta a connectar el seu remat, i en el segon intent ho fa d’esquenes amb una xilena que amb dificultats atrapa Pablo. Mica a mica, el conjunt local s’anava imposant en el joc, i les internades per banda començaven a crear problemes a la línia de reraguarda visitant. Al minut 32, una centrada molt bona de Ricard, per banda dreta, Jesús remata de cap surtin la pilota per d’amunt de la porteria de la Damm. Cinc minuts després, la Damm ho intenta amb una falta que surt fora, per poc. Al 37 Jesús no pot connectar el seu remat, ja que s’anticipa el defensa visitant, molt més ràpid. I al minut 38, arriba el gol que ha donat els tres punts a l’equip de Oscar Perarnau: Pilota centrada per la dreta per Xavi, i molt atent, Charly Lumbreras envia als fons de la porteria. Encara podia haver incrementat la avantatja abans d’enfilar el camí als vestidors, si la centrada de Guille, hagués pogut ser rematada per Jesús en millors condicions, ja que l’oposició del seu marcador ho ha impedit.

    La segona part comença i als quatre minuts torna a ser Jesús qui a la mitja volta dins l’àrea connecta un remat que se’n va fora, alta. Un minut després gran jugada de Xavi, però la pilota centrada es rebutjada per el defensa que arriba abans que els atacants pericos que estaven a punt. Al minut 7 Raventós, remata de cap, fregant el pal de la porteria defensa per Isaac. La Damm dona senyals de vida, i va a per l’empat. Al minut 9 altre ensurt; Isaac rebutja malament una pilota, i el posterior remat després de quedar morta l’esfèrica, es interceptat per Javi Cantero que obstaculitza el xut del davanter rival. Al 14, Charly, marca però l’àrbitre ja havia indicat que la jugada quedava invalidada. Al 20’ Charly ho torna ha intentar des de la frontal. Al 23 una de les més maques jugades del partit, després que tota la línia del mig i davantera, hagin tocat de primera, i acabi la pilota a peus de Jesús, que envia en profunditat a Charly i el seu remat l’acaba parant Pablo. Al 34 el tercer ensurt de consideració que s’han emportat la parròquia blanc i blava; Isaac surt de punys en una pilota aèria, el seu rebuig queda curt i en dos temps té que treure’s com pot de sobre la pilota, davant el remat no molt afortunat del conjunt visitant. A la següent jugada, es Oscar Reyes qui té que salva el perill quan treu amb el cap una pilota que ja es colava. Era l’ultima opció ja de la Damm que s’ha mostrat com l’equip més fort dels que han passat per la Ciutat Esportiva en aquesta Divisió d’Honor Juvenil. Encara hi ha hagut temps per que l’Espanyol amplies la renda, però la rematada de cap de Guille, fluixa, no era la millor jugada havent altres companys en millor situació. Al final tres punts més per l’Espanyol que obre ja un forat de quatre punts amb la Damm.

    Fitxa tècnica

    RCD Espanyol: Isaac; Ricard, Guillem Savall, Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, Jesús Berrocal (Albert García 77’), Carlos (Fran 91’), Charli Lumbreras (Quique m’73’), José Mendez,(Gerard) Xavi.

    CF. Damm: Pablo, José, Uri, Francesc, Raventós, David, Prieto, Costa, Matalmala, Batanero, Siso. Han jugat també: Oscar, Arnau, Pol , Palma.

    Àrbitre: Otal González del col·legi de Vilafranca. Desencertat, no ha influït en el marcador, però no es pot dir que hagi tingut una actuació afortunada.

    Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit que ha despertat expectació, degut a que s’enfrontaven primer contra segon a la Divisió d’Honor Juvenil. Matí molt calorós, impropi de les dates en que ens trobem.

    dimarts, 31 d’octubre del 2006

    L'ATLETISME JA MARXA....

    Thank you very much Drogba. ¡Congratulations Chelsea!



    Aquest diumenge l’Associació Esportiva en Blanc i blau d’Atletisme començarà aquest cap de setmana, a disputar la primera prova.

    Serà en Sant Boi, ciutat on era fill el llegendari Constantí Miranda. Per aquesta cursa, segons ha pogut saber SENTIMENT PERICO de fons directes de la Junta Directiva de l’Associació, els participants portaran la mítica samarreta blanca amb l’escut de l’Espanyol que varen portar els mítics Charlot i Coutiè entre altres pioners de la fundació de la secció espanyolista als anys vint. Per aquesta cursa, els participants seran de categoria juvenil.

    A partir del dia dotze de novembre ja estrenaran la que serà samarreta oficial de l’Associació, que portarà les clàssiques ratlles blanques i blaves horitzontals de la que va ser secció d’Atletisme del RCD Espanyol. A Quintanar de la Órden, ja participaran atletes sèniors, com les germanes Pulido que han sigut invitades a aquesta cursa del diumenge dia 12. Encara no està decidit la data de la presentació de l’equip d’atletisme que portaran els colors i l’escut del club perico, però segons les mateixes fons, l’acte en principi es farà a l’Hotel Plaza. A més, cal dir, que hi ha hagut una altre incorporació; es tracta del marxador Corbacho.

    Sentiment Perico, sempre amb tot el que signifiqui difondre el sentiment blanc i blau, i engrandir social i esportivament el nostre club, seguirà informant a mida que es vagin produint novetats.


    foto: Albert Charlot guanya el I Campionat d'Espanya de fons (50km. marxa) 15-10-1922
    Agraïm a Jordi Puyaltò i a Pericos On Line el seu esforç per recuperar la memòria històrica de nostra Entitat.

    "YA PUEDEN EMPESARRRRRR" ! (2ona Part)



    L’Ajuntament de Cornellà aprova la llicència provisional d’obres dins el pla de re- parcel·lació dels terrenys de Cornellà – Prat.


    Aquest migdia de la mateixa manera que va fer l’Ajuntament del Prat dimarts passat, l’Ajuntament de Cornellà, ha aprovat el pla de re parcel·lació dels terrenys on el RCD Espanyol construirà el nou estadi, per tant ha donat llum verda, a que de una vegada i esperem que sense marxa enrere, comencin les obres ja de la que serà l’estructura del futur estadi, després de més de quatre anys de tràmits burocràtics des de que un 17 de gener de 2002 es donés l’aprovació i la conformitat de l’Ajuntament de Cornellà, per construir en uns terrenys de 180.000 m2 la futura casa del conjunt blanc i blau, i una zona d’oci, en la que se finançaria part del cost. Si bé en un principi del projecte el GRUPO LAR amb els 39 milions d’euros cobrien totes les despeses, tots els entrebancs que han anat sortint per el camí, i els canvis posteriors en el projecte original, han fet que s’arribi fins a un cost de 58 milions d’euros. Un 9 de maig de 2003 es va fer l’acte oficial de la col·locació de la primera pedra, amb la presència de les més importants autoritats. Molt ha plogut des de les hores, fins que els consistoris afectats han donat la llicència provisional d’obres. Molts problemes per el camí, però esperem que ara sí, ja sigui irreversible i tots els pericos pugem veure molt aviat, com s’aixeca el futur nou estadi. El record emocionat per tots aquells que no ho han pogut veure, i la felicitació als membres del Consell, malgrat en moltes vegades no hagi estat clar l’assumpte e inclòs ens hagin fet dubtar molt més del compte en que això arribés a bon termini.

    CLASSIFICACIONS

    Demà les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva tindrà lloc l'enfrontament entre el líder de la Divisió d'Honor Juvenil, i el segon classificat, la Damm. No hi falteu...


    SUPERLIGA FEMENINA 6 jORNADA

    1º Levante .....18 pts
    2º Athletic .....16 pts
    3º Espanyol ...15 pts
    4º Sevilla .......10 pts
    5º R.Vallecano 10 pts
    6º Barcelona... 9 pts
    7º Oviedo Moderno 7
    8º Torrejón..... 7 pts
    9º Sporting..... 7 pts
    10º Puebla ......6 pts
    11º Lagunak... 6 pts
    12º At. Madrid F. 5 p
    13º T. Alcaine . 3 pts
    14º Real Sociedad 2 p

    PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP IIIè 6a. JORNADA

    1 L´ESTARTIT 14 Pts.
    2 GIRONA 14
    3 SAN GABRIEL 12
    4 SOLEDAD 11
    5 EUROPA 11
    6 TORTOSA-EBRE 10
    7 ESPANYOL B 9
    8 BARCELONA B 7
    9 LLEIDA 7
    10 LLERS 7
    11 COLLERENSE 6
    12 BREDA 4
    13 MANACOR 2
    14 PARDINYES 1

    SEGONA DIVISIÓ B. GRUP IIIè 10 a. JORNADA
    1 TERRASSA 19
    2 ORIHUELA 18
    3 L´HOSPITALET 17
    4 ALICANTE 16
    5 BENIDORM 16
    6 ESPANYOL B 15
    7 SANT ANDREU 15
    8 VALENCIA MESTALLA 14
    9 VILLAJOYOSA 14
    10 LLEIDA 13
    11 LEVANTE B 13
    12 BARBASTRO 13
    13 HUESCA 12
    14 ELDENSE 12
    15 BADALONA 12
    16 AT. OSASUNA B12
    17 ALCOYANO 11
    18 AT. GRAMANET 10
    19 BARCELONA B 9
    20 FIGUERES 6

    DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL GRUP IIIè. 9a.JORNADA

    1 ESPANYOL 24
    2 DAMM 23
    3 MALLORCA 17
    4 BARCELONA 17
    5 GIRONA 16
    6 REAL ZARAGOZA 14
    7 SAN FRANCISCO 14
    8 LA SALLE 14
    9 SANT ANDREU 11
    10 L´HOSPITALET 10
    11 MATARO 10
    12 BADALONA 9
    13 CORNELLA 8
    14 BINEFAR 6
    15 MANACOR 6
    16 EL OLIVAR
    4

    dilluns, 30 d’octubre del 2006

    FOTOS DE LA MATINAL A SADRIÀ

    Resta de partits del diumenge

    El juvenil B va guanyar per 4-1 al Jabac Can Jofressa , tot i marcar primer el conjunt egarenc. Sergio Ginés, Lucas Porcar, Marc de Val, i Toni Cunill, van donar la volta al marcador amb els seus gols.

    El Cadet B va guanyar ahir el seu partit al Camp de Torres de Palau, en front el Girona, al grup segon de la Preferent Cadet, per 0-3.

    Les nenes entrenades per Marta Cubí i Ricard Ribes, van golejar amb un resultat d’escàndol al EFO (Escola de Futbol Olesa) per 24-0, amb 7 gols de Andrea de la Fuente,4 de Mikaela, 3 d’Ari, 3 d’Alexia, 2 d’Altman, i un gol aconseguit per Marta, Andrea, Sara, Mireia, i Andrea Rius.

    El cadet femení també va golejar al seu desplaçament a Torrroella.(1-7)

    Fotos amb un toc d’humor, de la matinal ahir, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, on vam pogué gaudir de grans partits... Infantil A femení, Juvenil B, i Femení A. Per cert les nenes de l’Infantil, després de marcar 24 !!!! gols s’ho van passar d’allò més bé amb la remuntada de la seva entrenadora Cubí, i companyia, davant el Sevilla FC.

    A la foto
    1era. , 2ona, imatges del partit de l’Infantil A femení en front l’Escola Futbol Olesa (24-0) a la 3era foto, imatge de la mitja part, a la 4a., un grup de jugadores del Sevilla posen per la camera de “Sentiment Perico” abans de començar l’encontre. A la 5ena., veient el moment en que surt el nostre equip al terreny de joc. A la sisena es veu el moment en que l’àrbitre del partit és a punt de xiular l’inici del matx. A la setena foto veiem les nenes de l’Infantil que varen estar animant al femení A, mentre aquest perdia amb el Sevilla. A la vuitena podeu veure la golejadora d’aquest equip (De la Fuente amb 7 gols !!!, la del centre). A la novena foto, el moment en que Marta Cubí ha reduït distàncies al marcador (1-2). A la desena, l’Espanyol h’ aconseguit el tercer gol. Inés la portera visitant mira a la banqueta. L'equip visitant centra del mig del camp. El públic ho celebra, i les nenes també. La remuntada s’ha produït; Altre cop el Sevilla femení sucumbeix davant las blanc i blaves. A la següent foto, els fidels de Sadrià, de darrera la porteria “la penya del Llanto” com popularment es coneix, amb rostres d’alegria comencen ja a marxar, però abans “Sentiment Perico” sempre amb els afeccionats pericos i a peu de camp, recull la instantània. El senyor Molina com a “honorífic president de la Penya del Llanto, jejeje” ens demostra que això si que és “LA FORÇA D’UN SENTIMENT”. I per últim, interessant-nos per com es troba la golejadora esquerrana Sara Serna, que ha tingut que ser substituïda al minut 42, per ressentir-se de molèsties (ja s’entrenava a part abans del partit), no sé que opinarà el metge, però a mi em va semblar que estava molt bé..... (a la foto...)

    L'ESPANYOL EMPATA A ZERO AMB EL LLEVANT

    Trist empat sense gols.

    L’Espanyol va empatar i va sumar un punt més, aprofitant que els seus rivals directes de moment a aquesta lliga (això si que es preocupant, que siguin aquests nostres rivals directes), van perdre i als seus estadis (Nastic, Real Sociedad, Betis).
    No faré servir cap dels molts tòpics que abans i després de escriure aquesta crònica faran servir, tant jugadors, tècnics i públic que haurà volgut fer un exercici d’auto - estima i de auto convicció de que va ser un gran resultat. Que cadascú opini el que cregui més adient del que va passar, i tregui les seves conclusions . Això si en poques línies, tampoc es mereix més el joc del nostre equip, ni el del Llevant, en part per que en aquell camp era pràcticament en moltes zones, jugar a futbol, i en part (això si que fa mal dir-ho) per que qui ha vist els partits del nostre juvenil, de les nostres noies, i del filial, poques ganes li queden de narrar el anti-futbol que practica l’equip d’Ernesto.

    Tan sols diré que el resultat va ser just. Que tots dos equips van tenir tres ocasions molt clares de gol, i que la resta del partit va ser per oblidar. Això si, s’ha de dir que defensivament aquest equip (malgrat les errades puntuals del dia del Rácing) creix dia a dia, i ja inclòs Lacruz que va fer un bon partit ja no sembla el que se obstinava en mostrar-nos dia si i dia també.

    Però anem a pams. L’Espanyol va tenir las seves oportunitats; la més clara, (24’) un contracop que porta Tamudo des de la línia de tres quarts de l’atac valencià, i passa a Jonatas, molt desafortunat un dia més, i als metres finals li falta benzina després de la seva llarga carrera, i abans que se li fiqui a sobre el defensa ha de xutar des de fora de l‘àrea, malament i desviat.
    A la Segona part, un centre xut de Riera, es colava dins de la porteria defensada per un Molina ja superat però el defensa Alexis treu amb el cap en la mateixa línia de gol. Una tercera a les acaballes del partit amb un contracop que Luís García fa una molt bona jugada, però quan era dins l’àrea, en comptes de passar a un Pandiani (que havia sortit per Tamudo), que es trobava lliure de marca, intenta encarar a Molina, i aquest avorta el gol que ens hagués donat la victòria, acabant xiulant Iturralde falta en atac del propi davanter perico. Per la seva banda el Llevant va tenir també tres ocasions molt clares, dos remats que es varen marxar fora, un fregant el pal de la porteria de un Kameni sense feina, i la més clara un remat de Kapo davant de Kameni, que encara no sé quin pot ser el motiu per el que un jugador professional de primera no pugui culminar una ocasió així. Veurem com reacciona l’equip davant els grans de la lliga, i el proper visitant ens donarà la veritable mida d’aquest equip, bé... d’un dels dos equips... per que cada dia juguem amb un diferent; però Sr. Valverde... per favor, modestament li dic... jugui amb onze sobre el terreny de joc, que el conjunt ché, no serà el granota.


    Fitxa tècnica:

    Llevant UD: Molina, Alexis, Camacho, Álvaro, Ettien (Riga, min.69), Kapo, Nino (Luyindula, min.83), Ze Maria, Berson, Rubiales (Meyong Ze, min.74) i Courtois

    RCD Espanyol: Kameni (6) , Zabaleta(6) , Lacruz(7) , Jarque (8) , Chica (8) , Moisés(6), Jônatas (3) (Costa, min59) (5), Rufete (1), De la Peña (4) (Luis García, min59) (5), Riera (6) i Tamudo (5) (Pandiani, min.73) (sc.)

    Àrbitre: Iturralde González (Col·legi Biscaí). Per part del Llevant, targeta groga a Álvaro (min.30), Berson (min.71). Per part de l´Espanyol, a Iván (min.43), Jarque (min.61), Moisés (min.65).

    Incidències: 15.398 espectadors. Terreny de joc en condicions impròpies ni tan sols d’un equip de segona B, degut al concert celebrat i que va deixar la gespa en tot menys un camp de futbol de la màxima categoria.


    LA FIGURA DEL PARTIT: Daniel Jarque. Al igual que Chica, i Lacruz ha fet un gran partit, i s’ha refet de l’errada puntual del passat diumenge. Esperem que acabi convertint-se en el referent d’aquesta defensa que tants dubtes va fer concebre en un principi de lliga.

    foto: rcdespanyol.com



    diumenge, 29 d’octubre del 2006

    L'ESPANYOL B ENFONSA AL FILIAL BLAUGRANA: 1-2



    Gran triomf de l’Espanyol B, davant el pitjor filial blaugrana dels últims temps.

    El partit ha començat amb domini del Barça B, i ja al primer minut una jugada que ha salvat Biel Ribas que ha fet, avui si, un gran partit. El Barça B dominava, pero al quart d’hora, un contracop perico ha acabat amb Zamora penetrant a l’àrea per banda dreta, i el seu marcador l’ha agafat clarament per la samarreta, però el col·legiat del partit no ha assenyalat la infracció amb el càstig pertinent des de els onze metres. Al conjunt local s’ha empleat a fons, i als 21 minuts ja duia 8 faltes comeses per una sol del conjunt perico. Al 26 una falta directa, Fragoso, l’ha llançat molt bé, i s’ha colat a la porteria de Biel, sense que aquest pogués fer rés per evitar-ho. Era l’1-0, i a partir d’aquest moment el conjunt perico comença a estirar línies, i dos minuts després es Yagüe qui remata creuat després de tocar amb un defensa i la pilota surt a còrner, fregant el pal dret de la porteria defensada per Rubén. Al minut 34 una jugada per banda esquerra, agafa la pilota De Pablos, es marxa de dos jugadors culés, guanya línia de fons superant al tercer home, i el seu centre mil·limètric, es rematat amb el cap per Zamora; era l’empat i el partit s’anava decantant poc a poc, cap el bàndol blanc i blau.
    La segona part comença amb una tarja per equip (Julián 47’, i Jeffren 49’), i el joc embrutint-se. Al minut 55, gran ocasió de David De Pablos, que retalla, i el seu xut es rebutjat per Rubén. Al 62, Jordi López llença un fort tret i ras, que entre Biel Ribas, i el pal esquer, eviten el gol del conjunt local. Al 66’, després d’una falta, que rebota a la tanca perica, la pilota cau a Yagüe que se n’aprofita de la errada de un jugador local, i llença una llarga passada a De Pablos, i aquest des de la frontal, llença un tret col·locat a l’escaire de la porteria blaugrana. Era el gol que donaria el triomf al RCD Espanyol B, malgrat que encara quedava molt de partit. En aquells moments, l’Espanyol ho bordava i podia en qualsevol moment arribar el tercer, que sentenciés el matx. Però el filial blaugrana no es rendeix, i Giovanni es a punt d’empatar el partit, quan el seu remat es va fora, fregant el pal dret després que Biel toqués amb la punta dels dits l’esfèrica. En aquells minuts s’igualava el capítol de faltes (20-17) però l’equip perico havia llençat set còrners per un sol el filial blaugrana. Al 71, Julián sofreix una forta entrada, que li obligarà a tenir que abandonar el terreny de joc. Al 79’ la dura entrada sobre Bussy (que havia substituït a Pedraza), per part de Orlandi, es castigada amb una altre targeta groga. Al 79’ es De Pablos qui pateix una forta entrada que l’àrbitre incomprensiblement no sanciona. A partir d’aquests moments el Barça B intensifica el domini i es llença per l’empat. Els minuts es comencen a fer-se llargs, i al 87’ una pilota rematada per un davanter blaugrana, en l’ocasió més perillosa dels locals, es desviada lo just per Biel, per que la pilota s’estavelli al travesser de la porteria perica. Passat aquest ensurt, els dos darrers minuts i els quatre d’afegit han sigut més tranquils, ja que l’equip perico ha pressionat més amunt, i en molts instants la pilota no ha sortit de les immediacions de l’àrea local, deixant córrer els minuts finals.
    Per tant, bon triomf del filial que es ja sisè a la classificació a només un punt de la zona que dona dret a la lligueta d’ascens...malgrat que la promoció i el descens tampoc queda molt lluny, mentre que el conjunt del FC Barcelona B, s’enfonsa a la classificació, quedant segon per la cua, en posicions de descens.

    Fitxa tècnica

    FC Barcelona: Rubén, Paco Montañés, Valiente, Olmo Fran (Jefren, 46’), Marc Crosas (Luciano, 72’), Fragoso, Jordi Gómez (Sastre, 83’), Giovani, Orlandi i Víctor Vázquez.RCD

    Espanyol: Biel, Toni Lao, Serrán, Fran Erencia, Fede, Angel, Julián (Brian, 74’), De Pablos (David Izquierdo, 86’), Pedraza (Bussy, 76’), Zamora i Yagüe.

    Àrbitre: Conejo Rodríguez. Ha ensenyat targetes grogues als locals Jefren (min. 49) i Orlandi (min79) i als blanc-i-blaus Julián (min.47) i Ángel (min.61)

    Gols: 1-0, Fragoso (min.26); 1-1, Zamora (min.34); 1-2, De Pablos (min.66).

    Camp: Mini – estadi del FC Barcelona. Partit oferit en directe, per el canal 33 de la Televisió de Catalunya. Els pericos em pogut gaudir de la victòria blanc i blava, i del sectarisme i poca imparcialitat un cop més, dels seus comentaristes
    .

    foto: rcd espanyol.com

    REMUNTADA HISTÒRICA DEL FEMENÍ: 3-2 DAVANT EL SEVILLA FC.



    REMUNTADA HISTÒRICA DEL FEMENÍ

    Les noies de Santy Fernández han meravellat a tots els presentes aquesta matinal a la Ciutat Esportiva assolint una remuntada a la segona part davant l’actual subcampió de la Superlliga, el Sevilla FC, després d’anar-se als vestidors amb una desavantatge de 0-2 al marcador.

    L’Espanyol ha sortit amb novetats a l’onze inicial; Raquel Cabezón ocupava un lloc al mig del camp en detriment de Lara, i Aída ocupava sorprenentment el lateral esquer. El partit ha començat amb una molt bona ocasió desaprofitada per Raquel, quan després de varis rebutges al minut vuit de joc, li ha caigut la pilota dins l’àrea petita, i el seu remat se n’ha anat alt per sobre el travesser de la porteria sevillista avui defensada per Inés. Al minut deu, un detall de qualitat amb una pilota passada per banda dreta, i Adriana ha arribat a l’esfèrica abans que es perdés per la línia de fons i en un pam de terreny ha deixat seguda a la seva marcadora, però el seu centre ha estat rebutjat per la defensa visitant sense que pogués ser rematat. A partir d’aquests moments el conjunt visitant ha començat a imposar-se al mig del camp, ha començat a jugar millor, fins que al minut 30 una jugada desafortunada, un remat de cap de Vanessa, la pilota copeja al pal, i va a parar a l’altre pal desconcertant a Cristina, i acaba al fons de les malles. Feia molt de temps que a Sadrià no veiem perdre a l’equip femení, i estava saltant la sorpresa. Al 32 una falta per dura entrada a Raquel, suposa la primera tarja del partit però es llançada sense conseqüències. Mica a mica el Sevilla FC anava imposant la seva llei sobre el camp, les jugadores periques arribaven sempre tard a les pilotes dividides, i al minut 42 Sara, que havia estat entrenant a part en l’escalfament per problemes, es té que retirar per ressentir-se i ser substituïda per Lara.

    Un minut després, una cessió de Marta Torrejón a Cristina que li demanava la pilota, acaba amb la desafortunada acció de la meta espanyolista que possibilita després del rebuig, el segon gol visitant obra com no de Auxi, fidel a la cita del gol. La tragèdia visita Sadrià; ni els més fidels i amb més memòria recordaven un resultat similar al descans. La pitjor primera part amb molt de temps, si bé es veritat que ha contribuït les errades en moments puntuals, i que ens tenien molt bé acostumats les noies de l’Espanyol. Però el resultat era el que era, i a la segona part, l’equip perico havia de sortir a per totes si volia tan sols aspirar a l’empat.

    Y en efecte; una segona part totalment diferent que ja al primer minut, una jugada molt bona d’Adriana per banda dreta, centra molt tancat i la meta Inés rebutja i la pilota li cau franca a Marta Cubí que no encerta a rematar. Minuts després una rematada de Torrejón després d’un llançament de còrner acaba sent rebutjat sota la mateixa línia de gol. L’equip ha millorat sensiblement i encara es somia amb la remuntada. Però les ocasions es succeeixen i no arriba el gol. Al quart d’hora de la segona part Raquel ho intenta d’un fort tret des de fora de l’àrea, però el seu llançament surt fora per poc. Minuts després (65’)ve la jugada clau del partit; Gol anul·lat per fora de joc al Sevilla FC... la família perica respira... encara es possible el miracle sobre tot quant amb una preciosa vaselina Marta Cubí aconsegueix al minut 67 reduir distàncies al marcador. Un minut després Laura substitueix a Aída. Carol per banda dreta desborda a la seva marcadora en varies ocasions davant l’emoció del marcador i el joc formidable d’aquest Espanyol que ens l’han canviat després del descans. En una jugada precisament de Carol, la seva centrada es a poc aprofitada per Adriana, però toca el just la defensa del Sevilla i no pot connectar el seu remat. Al minut 75, un llançament de cantonada de Noemì, que Marta Cubí incomprensiblement remata fora, dins l’àrea petita. Un minut després, Adriana se h’en va per banda dreta, i el seu centre xut es rebutjat per Inés, però Marta Cubí torna a desaprofitar l’ocasió davant la desesperació d’un públic que esta bolcat amb l’equip, confiant en la remuntada. Al 78’ remat de Marta Torrejón que treu miraculosament la portera del Sevilla, que ha estat la millor jugadora visitant. Marta Cubí es objecte d’un clar penal que l’àrbitre no assenyala. I per fi, un còrner tret per Noemí, magistralment com quasi sempre, després d’un rebot acaba dins l’àrea petita a l’abast de Marta Torrejón que llençant-se en planxa, amb el cap aconsegueix l’empat a dos. El Sevilla es veu desbordat davant la magnifica i sensacional segona part de les blanc i blaves. Carol intenta una vaselina des de mig camp que marxa desviada però no per gaire... El Sevilla se les desitja per pogué parar el que se li està caient a sobre. Torrejón veu la segona groga (molt rigorosa) i deixa en inferioritat a l’equip, però es igual ... l’Espanyol està llançat i no el poden frenar ni jugant amb deu. El deliri arriba quant a falta de set minuts per acabar el matx, un canvi llarg de Raquel Cabezón, el recull Adriana que ha superat per velocitat a la defensa visitant, i es marxa tota sola, i davant la sortida de Inés li creua la pilota a la seva dreta, davant la bogeria d’una afecció bolcada amb l’equip que més ens ha fet gaudir del futbol al últims temps a la nostra Entitat.

    El Sevilla intenta, enfonsat moralment, marcar amb la superioritat numèrica que disposa, però en el intent més perillós es troba a les acaballes del partit amb la seguretat (ara sí) de Cristina que per dues vegades atura l’intent de un Sevilla, que ha sucumbit quant millor ho tenia, i que un cop més a l’historia recent el seu enfrontament davant l’Espanyol el destí li ha tornat a jugar una mala passada.


    Al final del partit incidents que per sort no han passat a majors, debut a l’actitud desafiant i provocadora del tècnic del Sevilla, i persones del públic sevillista, que han insultant i s’han burlat (durant la primera part sobre tot) de la nostra gent, i con que ja plovia sobre mullat després del que van patir l’expedició blanc i blava a l’últim desplaçament a Sevilla a la Copa on van patir tota classe d’incidents ha fet que quant s’ha acabat l’encontre, una part del públic perico increpés als visitants. Molt desagradable tot però en el futbol s’ha de saber perdre i aquesta gent no en saben.

    Fitxa Tècnica:


    RCD Espanyol: Cristina; Ane, Marta Torrejón, Miriam, Aida (Laura Falces; Carol, Noemí, Raquel Cabezón; Adriana, Marta Cubí, Sara (42’ Lara)

    Sevilla FC: Inés; Rocío López, Amparo Gutierrez, Alexandra, Sandra García, Ana Mª Romero “Willi”(María Jaen 46’), Alicia Fuentes (Rocío Rios 90’), Silvia Doblado (Coral Dorado “Cory” 81), Vanessa Gimbert, Sandra Jiménez, Auxi.

    Gols: 0-1; Vanessa (30’) 0-2 Auxi (43’) 1-2 Marta Cubí (67’) 2-2 Marta Torrejón (76’) 3-2 Adriana.(83’)

    Àrbitre: Miguel Corredor. Ha deixat sense sancionar un clar penal a l’Espanyol, ha anul·lat un gol al Sevilla per suposat fora de joc, i ha amonestat amb targes grogues a Carol, i a Marta Torrejón en dues ocasions, per el que ha tingut que abandonar el terreny de joc abans d’hora, i per part andalusa, a Amparo, i a Inés.

    Camp nº3 de la Ciutat Esportiva.

    FOTO: josep maria. Inés, acava d'encaixar el tercer gol. Mentre les periques ho celebren (al fons de la imatge) la portera del Sevilla FC, es lamenta profundament fent-se creus del que ha vist.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M