dissabte, 3 de setembre del 2011

DOS PUNTS A LES ESCOMBRARIES (1-1)














EL JUVENIL "B" COMENÇA LA LLIGA PERDENT A GAVÀ 3-0 EN UN DOLENT PRIMER QUART D'HORA EN EL QUE ELS LOCALS S'AVANÇAREN AMB DOS GOLS. EL CADET "A" EMPATA A ZERO EN EL PRIMER ENCONTRE DEL TORNEIG DEL CN TERRASSA DAVANT LA DAMM. EL INFANTIL "B" DERROTA 5-0 AL GIRONÈS-SABAT. EL BENJAMÍ "B" GOLEJA 7-0 AL CE MOLLET.



RCD Espanyol “B”: 1 – UD Cornellà: 1


Massa superiors... però, l'ex Enric Gallego, iguala en l'afegit...


El RCD Espanyol B ha llençat a les escombraries dos punts en un final d’aquells malsons viscuts en les anteriors temporades on en un partit totalment dominat de principi a fi pels blanc-i-blaus amb una superioritat abassegadora, no s’acaba de matar amb un segon gol per acabar encaixant el gol de l’empat passats els noranta en la primera acció de perill dels visitants.

L’Espanyol B va mostrar-se molt superior. Inclòs potser s’ho va acabar creient. Els jugadors espanyolistes controlaven un partit en el que el Cornellà havia sigut incapaç d’acostar-se ni en una sola jugada a les immediacions d’Edgar Badía, motiu pel qual semblava que el triomf no es podia escapar però...

Longhi va pogué comptar amb tots els seus efectius (inclòs amb els convocats per Pochettino al primer equip) menys el més destacat als Canyars, Tiko Messina, i el meta Dinu, ambdós amb les seves seleccions. Per tant, analitzant l’onze inicial espanyolista en el que Víctor Álvarez va ocupar en aquesta ocasió el lloc de Carles Clerc, i la pròpia banqueta espanyolista era de luxe. Per tant, sense excuses de poca qualitat, de baixes o de poc pressupost. Un equip per fer tremolar als rivals.

El que passa és que en el futbol ni es pot perdonar al rival ni pots confiar-te malgrat la teva superioritat. El Cornellà, primerament va aguantar el tipus com va pogué; després davant un Espanyol que bordava molt però no mossegava el suficient, va tenir amb el col•legiat el seu millor jugador davant l’actuació arbitral que va permetre als del Baix Llobregat jugar al límit del reglament amb total permissibilitat. No ja a l’hora de mostrar cartolines pel joc dur (que només la va veure als instants finals el davanter Enric), sinó inclòs a l’hora d’assenyalar faltes molt clares que tot va veure menys suposadament ell.

La sortida dels locals va ser fulgurant. L’Espanyol B va posar setge a la porteria del gegant José i va gaudir de varies jugades en les que la cobertura verd-i-blanca se les va desitjar per pogué allunyar el perill. Però mica a mica, l’Espanyol B va anar perdent gas i l’encontre es va anar igualant. El Cornellà mitjançant una falta llençada per Pep i pentinada per Boris que va marxar fora va donar un primer ensurt. La rèplica perica una molt ben trenada jugada en la frontal al primer toc que va acabar a mans del meta visitant interceptant la darrera passada.

En el minut vint-i-cinc, Thievy, culmina una jugada ofensiva de l’Espanyol B amb un xut a trencar que tot i rebotar, acaba a empentes i rodolons entrant dins la porteria mansament. L’Espanyol B cobrava avantatge en el marcador amb un resultat amb el que s’arribaria al descans sense res més que comentar.

L’Espanyol B, va tornar a pecar alguns del seus homes, d’excessiu individualisme. No va circular la pilota amb la suficient velocitat, facilitant molt la pressió dels homes del Cornellà que es van mostrar molt expeditius davant algunes jugades embolicades dels espanyolistes que van tornar a abusar del regat, de l’acció individual, i no van imprimir la velocitat necessària en el joc per desbordar a un rival que estava a mercè dels pericos, tocat, molt tocat, però no enfonsat...

En el començament del segon període es va repetir la història del primer. Un Espanyol B molt fort, encercant al rival en la seva pròpia àrea. Thievy arribant fins línia de fons va col•locar una precisa centrada i oberta, per que Pirulo amb tot a favor enviés ras i al pal contrari fora a mig metre de la fusta quan el meta Jose ja estava totalment venut. En una penetració aquest cop de Pirulo, Alfonso, molt desencertat cara a gol, remata forçat fora la passada de la mort del gadità. Un llançament al 55’ de Cristian Alfonso de falta des de l’esquerra és rematada pel central Canal, aturant bé el porter del Cornellà.

Longhi mou banqueta donant entrada a Bakary, per Pirulo, passant Thievy a banda esquerra. El tècnic del Cornellà reacciona també amb un doble canvi entrant Luis i Pla.

El col•legiat Raul Calle comença a perdre els papers, i la jugada en la que Bakary objecte de falta veu com és ell l’amonestat amb cartolina i no assenyala la falta, enerva els nervis del públic present que comença a escridassar-lo per una desafortunada actuació en partit sense jugades polèmiques.

Sergi Darder substitueix Eric al 67. S’entra en una fase complicada psicològicament per un equip, l’Espanyol B, que comença ja, en part per la tasca arbitral i en part per la minsa diferència del marcador, a no saber ben be que fer: Si atacar en busca d’un segon gol, o tancar-se a defensar el marcador i propiciar els contracops en els que la velocitat de Thievy o el saber fer d’Alfonso o l’habilitat cara a gol de Bakary s’acabin imposant.

La gran ocasió per sentenciar l’encontre tindrà lloc al minut 81 quan Thievy desborda per la seva banda trencant la defensa, passada de la mort enrera per Cristian Alfonso i aquest amb tot a favor, remata fora a un parell de pams del pal dret.

En els darrers minuts, Clerc substitueix Alfonso, i juga per davant de Víctor Álvarez, en la banda esquerra. L’Espanyol veu com el Cornellà avança línies per intentar l’empat i molts entre el públic comencen a recordar que aquesta pel•lícula l’han vist en el cinema de Sadrià moltes vegades, masses...

Bakary intenta protegir una esfèrica en comptes d’allunyar-la d’una pilotada; es objecte de clara falta que no assenyala el col•legiat i provoca un contracop que acaba amb una rematada franca dins l’àrea i creuada picant l’esfèrica a terra davant Edgar, del ex espanyolista Enric, al fons de la porteria espanyolista ajustada al pal esquer. Inapel•lable. Era el primer xut entre els tres pals dels visitants i passaven dos minuts del temps reglamentaris i tan sols va donar temps per centrar intentar un miracle d’aquells que pràcticament no succeeixen al futbol i res més. L’Espanyol B havia llençat a les escombraries dos preciosos punts.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Edgar Badía, Blázquez, Víctor Álvarez, Canal, Zou, Pau Senent, Eric, Cristian Gómez, Thievy, Pirulo i Cristian Alfonso.
Substitucions: Bakary per Pirulo, m. 56; Darder per Eric, m. 67; Clerc per Cristian Alfonso, m. 84

UD Cornellà: José, Edgar, Martí, Valentín, Israel, Xavi Moro, Pep, Jorge, Enric, Puerto i Boris.
Substitucions: Luis i Pla per Jorge i Puerto, m. 63; David per Xavi Moro, m. 82.

Àrbitre: Raul Calle Martínez, delegació de Barcelona. Ha fet un arbitratge molt dolent en un partit sense complicacions en el que l’únic que tenia que fer era sancionar el joc dur dels visitants. Ha escamotejat un munt de faltes als homes d’atac espanyolista i fruït d’una clara falta comesa sobre Bakary que no ha xiulat ha nascut la jugada del gol de l’empat en l’afegit. Ha mostrat cartolines grogues a Pirulo, m. 39, Zou, m. 55, Bakary, m. 66, Enric, m. 93.

Gols: 1-0: Thievy, m. 25; 1-1: Enric, m. 92.

Incidències:
Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la segona jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. Tarda gris, amb cel molt ennuvolat tot i que ha aguantat sense que acabés precipitant el líquid element. Presència del tècnic espanyolista, Mauricio Pochettino en la grada de Sadria.


EL FEMENÍ "A" INICIA LA LLIGA DAVANT
EL SPORTING COMARCA LLANOS OLIVENZA




Amb arbitratge de l’extremeny José Manuel Pardo Martínez, l’Espanyol Femení “A” iniciarà demà a la Ciudad Deportiva de Olivenza, a les 12:00 hores la seva singladura a aquesta nova lliga femenina en la que la principal novetat serà la tornada a la lliga regular en comptes de l’esperpent muntat per Villar i Quereda en les dues darreres edicions de tant ingrat record per l’espanyolistes que després d’acabar campiones de la fase regular, injustament i amb robatoris arbitrals, van perdre les dues temporades el campionat en un indecent invent d’eliminatòria final.




El rival serà l’ascendit Sporting Comarca Llanos  de Olivenza, que va superar en la lligueta d’ascens a l’Albacete i al basc Abanto. Serà l’únic representant de la comunitat extremenya agafant el relleu a equips com l’Extremadura o l’antic i històric Puebla.  L’equip de Félix Pedro Rivera ha mantingut el bloc de la passada temporada amb 4 reforços per intentar competir en aquesta Primera Divisió Femenina i per això ha multiplicat per cinc el seu pressupost.




Entre aquests reforços cal citar en primer lloc a la ex portera del RCD Espanyol i en les darreres temporades del Atlético de Madrid, Cristina Prieto, que després de viure un autèntic calvari al conjunt matalasser amb una greu lesió, ha deixat la disciplina madrilenya per incorporar-se al conjunt extremeny.




I no ho ha fet sola, ja que també ha incorporat a les “Lucias” matalasseres. Lucía Jiménez i Lucia Padilla “Lucky” i “Chicho” procedent del italià Unione Sportive Foggia. La capitana Beatríz Galán havia jugat al desaparegut Puebla, sent la resta de jugadores bastant desconegudes.       











..2011/12 PRETEMPORADA.FEMENÍ "A" RCD ESPANYOL

DATA

HORA..RES.PARTIT. CAMP
4 AG20:00FEMENÍ "A"EQUIP USA14-0AMISTÓS. C. ESP. SADRIÀ
15 AG17:30FEMENÍ "A"ST. JOSEPH4-0AMISTÓS. CAMP DE L'ÀLIGA.
16 AG21:00FEMENÍ "A"CE SANT GABRIEL4-1AMISTÓS  C. .ESP. SADRIÀ
24 AG20:00FEMENÍ "A"F. At. VILAFRANCA8-0AMISTÓS. C. ESP. SADRIÀ
27 AG10:00LEVANTE LAS PLANASFEMENÍ "A"0-5SEMIF. COPA CAT. MPAL. LEVANTE LAS PLANAS.
28 AG12:00FEMENÍ "A"FC BARCELONA0-1FINAL COPA CAT. C. ESP. SADRIÀ




COMENCEN LES LLIGUES JUVENILS

S'inicia aquest cap de setmana un nova edició de les lligues en les màximes categories juvenils. Mentre, l’espanyol de Divisió d’Honor Juvenil rebrà demà a la tarda-vespre al Real Zaragoza, avui a les 18:00 hores el Juvenil de Lliga Nacional es desplaçarà fins Can Tintorer per veure-se-les amb idèntic rival de la jornada inaugural de la passada temporada, el Gavà.


Aspirant a tot.

Un any més, el conjunt del Juvenil “A” lluitarà amb el seu etern rival, el Barcelona, per fer-se amb el títol de lliga del grup tercer després de que la passada temporada s’escapés el títol per gol-average.  Enguany, Dani Poyatos ocupa la banqueta del tercer equip espanyolista després de la defenestració de Martín Posse.

Les novetats en el conjunt espanyolista son el lateral esquerre procedent del FC Barcelona, Josue Carrais “Josu”, el rus Emi Djabrailov procedent del Nice francès, el migcentre català Joan Jordan procedent del Poblense, el migcentre Roger Canadell procedent del FC Barcelona, ll’extrem Ismael Traore, i el valencià Brian Treviño que tot i ser fitxat l’estiu passat no va jugar ni un minut en l’equip de la passada temporada anant-se per on havia vingut... Esperem tingui més fortuna enguany tant ell com tots els incorporats. El planter és força ample i de suficient qualitat per plantar cara al Barcelona, que tot i estar en altre onda per la superioritat pressupostària del seu futbol base, en el terreny de joc, la il·lusió i les ganes de superar-se a bon segur ens oferiran una altre lliga ben igualada.

Aquesta temporada son nous a la categoria, el CE Mataró i el Reus Deportiu (que van assolir l’ascens del grup setè de Lliga Nacional al quedar en tercer i quart lloc) i el CD Cide (com a campió del grup 9è, balear). Van perdre la categoria L’Hospitalet i UD AT. Gramanet que jugaran a la lliga Nacional grup 7è i Joventut Sallista i UD Poblense que ho faran al grup balear.

Per últim, dir que a la pretemporada, el Juvenil espanyolista s’ha adjudicat els dos tornejos importants que ha participat: El noble Villa de Portugalete i el Memorial Santiago Beltrán de Fraga. Aquests son els resultats:

..PRETEMPORADAJUVENIL "A" .RCD ESPANYOL 2011/12
DATAHORA..RES.PARTIT. CAMP
4 AG19:00CF VILANOVAJUVENIL "A"4-0TROFEU CIUTAT DE VILANOVA. CAMP ALUMNES OBRERS.
6 AG19:00JUVENIL "A"CF GAVÀ1-0AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ
7 AG18:00GANDESA C.F.JUVENIL "A"1-3AMISTÓS. MPAL. GANDESA
13 AG19:00JUVENIL "A"UD At. GRAMANET "B"1-2AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ
15 AG18:00C.E. MOIÀJUVENIL "A"1-5AMISTÓS FESTA MAJOR DE MOIÀ. CAMP MPAL.
18/20 A S/CRACING / OSASUNAJUVENIL "A"1-2   1-3TORNEIG PORTUGALETE
21 AG11:30ATHLETIC CLUBJUVENIL "A"1-1*PTORNEIG PORTUGALETE (FINAL CAMPIÓ PENALS)
27 AG20:00JUVENIL "A"LLEIDA ESP.3-0XVI MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.  LA ESTACADA, FRAGA
28 AG17:00S.D. HUESCAJUVENIL "A" 1-2FINAL MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.



Juvenil "B": A formar jugadors pel Juvenil “A”.

En quant al Juvenil “B”, el quart equip espanyolista serà entrenat enguany per Fran Navarro que puja des del Cadet “A”. Amb alguns pocs jugadors que teòricament repetiran de la temporada anterior (dic teòricament per que en categoria juvenil tot està supeditat a que el primer equip tiri del filial, i en cadena hi hagi ascensos per determinats encontres o que descartats del Juvenil “A” baixin al juvenil “B)  i amb la base fonamental del Cadet A de la passada temporada i alguns fitxatges, intentarà el bloc créixer tant a nivell individual com col·lectiu amb una categoria complicada ja que hi ha equips de tercer any que lluiten per ser la propera temporada a la Divisió d’Honor.

Els fitxatges son: El meta Koke procedent del Antequera, els laterals Marc Navarro i Pau Belana procedents del FC Barcelona, el jugador procedent del Vilassar de Mar, Fortià Munts, el valencià Víctor Gómez, i el davanter centre cadet Ramon Saavedra, procedent del Barcelona.

Els equips nous a la categoria son: CE L’Hospitalet i UE At. Gramanet que van perdre la categoria a Divisió d’Honor, mentre que La Floresta, UE Figueres, UFB Jàbac i Terrassa i CE Premià, i FPEF Calella van ascendir de Preferent Juvenil per cobrir els descensos de Gramanet B, Terrassa FC, Can Vidalet, CE L’Hospitalet B i UE Castelldefels a Preferent.



...RCD ESPANYOLPRETEMPORADA.
JUVENIL "B"  2011/12
DATAHORA..RES.PARTIT. CAMP
6 AG.17:00JUVENIL BUE CORNELLÀ 2-1AMISTÓS. CIUT. ESP. SADRIÀ
13 AG.20:00JUVENIL BDAMM C.F.P* 2-2 TORNEIG ARENYS DE MAR
14 AG.19:00JUVENIL BFC BARCELONA1-1 *p FINAL TORNEIG ARENYS  MAR
20 AG.19:30SEL.JUV. BAIX PENEDÈSJUVENIL B3-0MEMORIAL SALVADOR RIBAS. MPAL. EL TANCAT (EL VENDRELL)
21 AG.19:30JUVENIL BDAMM CF.0-3FINAL MEMORIAL SALVADOR RIBAS.
28 AG.10:00JUVENIL BUFB JÀBAC  TERRASSA Juv.A1-3AMISTÓS. CIUT. ESP.  SADRIÀ





PRIMERS AMISTOSOS DELS MÉS PETITS

Si la setmana passada ja s’havien incorporat als entrenaments i havien disputat el passat dissabte i diumenge els primers amistosos els equips infantils i alevins, avui i demà seran els benjamins i prebenjamí els que disputaran els seus primers amistosos, motiu pel qual ja es pot dir que Sadrià, a excepció de l’Escola, comença a funcionar ja a ple rendiment amb la pràctica totalitat d’equips del futbol base. De moment amistosos, ja que la temporada oficial no començarà fins el 24 i 25 de setembre.

El cap de setmana passat, iniciaven la pretemporada els conjunts infantils i alevins.



RCDE Infantil “A”: 0 – Cadet “B” Sant Gabriel: 3









L’equip Infantil “A” que enguany entrena Miguel Ángel Samprón, va perdre a casa 0-3 davant el CE Sant Gabriel en un encontre que es va disputar a l’horari inusual de les 20:00 hores del dissabte. La superioritat física del cadet del Sant Gabriel va marcar un amistós en el que l’Espanyol va veure com s‘avançava en el primer temps l’equip col•legial.

En el descans va caure un autèntic xàfec d’aigua que va fer inclòs pensar en la suspensió, però va anar minvant i quan va començar el segon període, remetre i va acabar desapareixent el líquid element.

En el segon temps, el Sant Gabriel va semblar sentenciar l’encontre amb un segon gol; dic semblar, ja que l’Espanyol va tenir fins a tres clares ocasions per intentar la remuntada: Un llançament de lliure directe al travesser, una ocasió molt clara d’un contra u amb el porter resolta amb una vaselina que va sortir fora, i la darrera, un remat al pal de la porteria col•legial. Per la seva part, el conjunt visitant que va matar l’encontre amb un tercer i definitiu gol, també va tenir les seves oportunitats com un u contra u resolt pel porter espanyolista o també una rematada al pal.


Altres encontres:
Per la seva part, el Infantil “B” de David Fernández, amb la generació d’or del futbol base espanyolista (l’antic Aleví A de la 2010/11) va vèncer dissabte 3-4 al Igualada CF Infantil "A", a les Comes, amb dos gols de Joan, Albert Alavedra i Guillem. A l’endemà, a la Ciutat Esportiva de Sadrià va empatar a tres gols amb el Jàbac Can Jofresa Infantil “A”.

L’ Aleví “A” del RCD Espanyol va vèncer 10-1 al Bordeta de Lleida en amistós disputat a la tarda, a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El Cadet “A” de Dani Fernández va derrotar diumenge passat a la UD At. Gramanet Juvenil “B” per 0-5 al Mpal. de Santa Coloma amb gols aconseguits per Andreu (2), Quique (2) i Gamisans.


Ara, torn pels benjamins.

Aquest cap de setmana disputaran els primers amistosos de pretemporada els més petits del futbol base espanyolista.


El Benjamí “A” s’enfrontarà al Mpal. de Can Peixauet (Sta. Coloma de Gramanet), a l’equip colomenc a partir de les 09:15.


El Benjamí “B” ho farà davant el CE Mollet aquest dissabte a la Ciutat Esportiva del RCDE a les 15:30, mentre que demà diumenge es desplaçarà a Montgat, per enfrontar-se en el Mpal. de la localitat del Maresme, al conjunt local a partir de les 10:00 hores del matí.


Per últim, el Prebenjamí, també tindrà com a rival la Grama, també en el Mpal. de Sta. Coloma, avui a les 10:30 hores.


divendres, 2 de setembre del 2011

CALENDARIS:
PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2

INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ, GRUP 2n.
CAMPIONAT DE LLIGA 2011/12.


Primera Volta .... .... Segona Volta


Jornada 1 (25-09-2011).... ....Jornada 16 (29-01-2012)

C.F. DAMM - U.D. CIRERA
F.C. BARCELONA "B" - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - A.E.C. MANLLEU
F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.D. CORNELLÀ "B"
C.F. BADALONA - C.E. EUROPA
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - C.E. MERCANTIL
U.D. At. GRAMANET MILAN - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - U.E. VILASSAR DE MAR



Jornada 2 (02-10-2011) Jornada 17 (05-02-2012)

U.D. CIRERA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - C.F. DAMM
A.E.C. MANLLEU - F.C. BARCELONA "B"
U.D. CORNELLÀ "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
C.E. EUROPA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.E. MERCANTIL - C.F. BADALONA
R.C.D. ESPANYOL "B" - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
U.E. VILASSAR DE MAR - U.D. At. GRAMANET MILAN



Jornada 3 (09-10-2011) Jornada 18 (12-02-2012)

U.D. CIRERA - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
C.F. DAMM - A.E.C. MANLLEU
F.C. BARCELONA "B" - U.D. CORNELLÀ "B"
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - C.E. EUROPA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.E. MERCANTIL
C.F. BADALONA - R.C.D. ESPANYOL "B"
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - U.E. VILASSAR DE MAR
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - U.D. At. GRAMANET MILAN



Jornada 4 (16-10-2011) Jornada 19 (26-02-2012)

VIC RIUPRIMER REFO F.C. - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
A.E.C. MANLLEU - U.D. CIRERA
U.D. CORNELLÀ "B" - C.F. DAMM
C.E. EUROPA - F.C. BARCELONA "B"
C.E. MERCANTIL - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
U.E. VILASSAR DE MAR - C.F. BADALONA
U.D. At. GRAMANET MILAN - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO



Jornada 5 (23-10-2011) Jornada 20 (04-03-2012)

VIC RIUPRIMER REFO F.C. - A.E.C. MANLLEU
U.D. CIRERA - U.D. CORNELLÀ "B"
C.F. DAMM - C.E. EUROPA
F.C. BARCELONA "B" - C.E. MERCANTIL
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.E. VILASSAR DE MAR
C.F. BADALONA - U.D. At. GRAMANET MILAN
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO



Jornada 6 (30-10-2011) Jornada 21 (11-03-2012)

A.E.C. MANLLEU - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
U.D. CORNELLÀ "B" - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
C.E. EUROPA - U.D. CIRERA
C.E. MERCANTIL - C.F. DAMM
R.C.D. ESPANYOL "B" - F.C. BARCELONA "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
U.D. At. GRAMANET MILAN - F.C. SANT CUGAT ESPORT
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - C.F. BADALONA



Jornada 7 (06-11-2011) Jornada 22 (18-03-2012)

A.E.C. MANLLEU - U.D. CORNELLÀ "B"
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - C.E. EUROPA
U.D. CIRERA - C.E. MERCANTIL
C.F. DAMM - R.C.D. ESPANYOL "B"
F.C. BARCELONA "B" - U.E. VILASSAR DE MAR
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - U.D. At. GRAMANET MILAN
F.C. SANT CUGAT ESPORT - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - C.F. BADALONA




Jornada 8 (13-11-2011) Jornada 23 (25-03-2012)

U.D. CORNELLÀ "B" - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
C.E. EUROPA - A.E.C. MANLLEU
C.E. MERCANTIL - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.D. CIRERA
U.E. VILASSAR DE MAR - C.F. DAMM
U.D. At. GRAMANET MILAN - F.C. BARCELONA "B"
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
C.F. BADALONA - F.C. SANT CUGAT ESPORT




Jornada 9 (20-11-2011) Jornada 24 (01-04-2012)

U.D. CORNELLÀ "B" - C.E. EUROPA
A.E.C. MANLLEU - C.E. MERCANTIL
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.D. CIRERA - U.E. VILASSAR DE MAR
C.F. DAMM - U.D. At. GRAMANET MILAN
F.C. BARCELONA "B" - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - C.F. BADALONA
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT



Jornada 10 (27-11-2011) Jornada 25 (15-04-2012)

C.E. EUROPA - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
C.E. MERCANTIL - U.D. CORNELLÀ "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - A.E.C. MANLLEU
U.E. VILASSAR DE MAR - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
U.D. At. GRAMANET MILAN - U.D. CIRERA
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - C.F. DAMM
C.F. BADALONA - F.C. BARCELONA "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"




Jornada 11 (04-12-2011) Jornada 26 (22-04-2012)

C.E. EUROPA - C.E. MERCANTIL
U.D. CORNELLÀ "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
A.E.C. MANLLEU - U.E. VILASSAR DE MAR
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - U.D. At. GRAMANET MILAN
U.D. CIRERA - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
C.F. DAMM - C.F. BADALONA
F.C. BARCELONA "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"



Jornada 12 (18-12-2011) Jornada 27 (29-04-2012)

C.E. MERCANTIL - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.E. EUROPA
U.E. VILASSAR DE MAR - U.D. CORNELLÀ "B"
U.D. At. GRAMANET MILAN - A.E.C. MANLLEU
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
C.F. BADALONA - U.D. CIRERA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. DAMM
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - F.C. BARCELONA "B"



Jornada 13 (08-01-2012) Jornada 28 (06-05-2012)

C.E. MERCANTIL - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.E. EUROPA - U.E. VILASSAR DE MAR
U.D. CORNELLÀ "B" - U.D. At. GRAMANET MILAN
A.E.C. MANLLEU - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - C.F. BADALONA
U.D. CIRERA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. DAMM - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - F.C. BARCELONA "B"




Jornada 14 (15-01-2012) Jornada 29 (13-05-2012)

U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.E. VILASSAR DE MAR - C.E. MERCANTIL
U.D. At. GRAMANET MILAN - C.E. EUROPA
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - U.D. CORNELLÀ "B"
C.F. BADALONA - A.E.C. MANLLEU
F.C. SANT CUGAT ESPORT - VIC RIUPRIMER REFO F.C.
C. GIMNÀSTIC MANRESA "B" - U.D. CIRERA
F.C. BARCELONA "B" - C.F. DAMM



Jornada 15 (22-01-2012) Jornada 30 (20-05-2012)

R.C.D. ESPANYOL "B" - U.E. VILASSAR DE MAR
C.E. MERCANTIL - U.D. At. GRAMANET MILAN
C.E. EUROPA - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
U.D. CORNELLÀ "B" - C.F. BADALONA
A.E.C. MANLLEU - F.C. SANT CUGAT ESPORT
VIC RIUPRIMER REFO F.C. - C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"
U.D. CIRERA - F.C. BARCELONA "B"
C.F. DAMM - U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"


AGENDA SOCIAL CAP DE SETMANA

PERICOS DE VILASSAR




XI Esmorzar Mariner

El diumenge 4 de setembre a les 10.00h. a la seu dels Pericos de Vilassar de Mar, C/Torrent del Porxo,24, es celebrarà el XI Esmorzar Mariner de la Penya Pericos de Vilassar.

El nostre consoci Justo Ruiz, del Restaurant Pa amb Tomàquet, ens prepararà el ja tradicional menú d'aquest esdeveniment que constarà de:


    Sardines a la brasa
    Musclos al vapor
    Marmitako de tonyina
    Gelat, begudes i cafè


El preu serà de 18,00 €
Per amenitzar la vetllada comptarem amb el Grup d'Havaneres Mar i Vent que ens delectaran amb les seves interpretacions.


PENYA BLANC I BLAVA DE PARETS - LLIÇÀ

Diada del Soci

Diumente dia 4 de setembre de 2011
Missa pels socis difunts de la Penya a l'Església de Parets, i després un aperitiu-lunch pels socis.

MALGRAT TOT... DANI, REBRÀ L'HOMENATGE DE LES PENYES


Demà dissabte 3 de setembre a les 17:00 hores a l'auditori de l'Estadi del RCD Espanyol tindrà lloc una reunió informativa per a tots els penyistes.

En aquesta reunió s’ informarà de diversos projectes molt importants, tant per les penyes com per tot l'espanyolisme en general, que en aquests moments està desenvolupant la FCPE. Per aquest motiu, és molt important la vostra presència per tal de poder-vos informar de primera mà.

Aquesta reunió serà prèvia a l'homenatge a Daniel Sánchez Llibre que començarà a les 19.00h i serà un acte senzill on les penyes que ho desitgin podran, només amb la seva assistència o entregant personalment algun present o recordatori, homenatjar al que ha estat el nostre President durant més de 14 anys. Està previst que l'acte finalitzi sobre les 20.30h.


Preguem confirmació d'assistència contactant amb la FCPE.


FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCDE

AVUI VERO S'ACOMIADA DE L'ESPANYOLISME




Vero també marxa.

Una altre més d’aquelles noticies que se’ns fan molt difícils de tenir que publicar. La crack gallega després de tres temporades amb el RCD Espanyol, abandona l’entitat espanyolista i avui s’acomiadarà a partir de les 19:00 hores de la resta del futbol base femení per explicar-ne a les nenes les seves experiències al futbol USA. Aquest matí roda de premsa a l’estadi.

Estava cantant desgraciadament. Els èxits continuats a la lliga nord-americana, els guardons i distincions en reconeixement a la seva classe i categoria tant a nivell esportiu com humà, i el seu rendiment individual i dins el col·lectiu arribant a la mateixa final, feien veure’ns que la lliga espanyola se li havia quedat ben petita a la menuda però gran davantera espanyolista.

Si a sobre afegim, que el que li ha ofert el Consell d’Administració del RCD Espanyol ha sigut les mateixes missèries esportives que ens ofereix al primer equip masculí, amb un equip devaluat en el que jugadores com Ane, Kenty, Sandra Vilanova, Alexia, i Erika han marxat engrandint a altres equips rivals, i que el pressupost (encara que en aquest assumpte no crec que hagi pesat més l’econòmic que l’esportiu) s’hagi reduït a la meitat en una entitat que actua com si de veritat estiguéssim en la pitjor de les situacions econòmiques possibles ja que inclòs les entitats en llei concursal fitxen, i fitxen... mentre l’Espanyol... bé, ja ho sabeu tots el que hi ha.

Des d’aquestes línies, desitjar-li sempre tota la sort a Vero a tots els nivells, esperant naturalment que aquesta sort la tingui lluny dels rivals nacionals i locals del nostre club, i que per allà a terres russes, alemanyes o sueques o als propis EE.UU. se n’en recordi del nostre club, de lo molt que la vam estimar com si fos perica de tota la vida, com una autèntica crack que és i que mai ho hem dubtat des que va aterrar amb l’etiqueta d’internacional absoluta, però compartint protagonisme en la plantilla amb la llavors intocable Adriana, fins que va explotar definitivament mostrant-nos tot el seu futbol.


Que ens consideri per lo molt que hem gaudit amb ella, lo molt que l’hem valorat, i se n’en recordi des de la distància molt més que un fax del R. Madrid de felicitació, per posar-ne un exemple.

Fins sempre, Vero!.



dijous, 1 de setembre del 2011

MATTIONI, ALTRE COP AL QUIRÒFAN

L'ESPANYOL "B" GUANYA 0-2 EN L'AMISTÓS A TORDERA



Felipe Mattioni haurà de passar en els propers dies pel quiròfan. Pateix una lesió al creat anterior del genoll dret i haurà de passar pel quiròfan.


Definitivament aquest noi no té sort. Un altre que segueix les passes de Ivan de la Peña. Per una lesió de sis mesos, un any. Ara ja veurem per quan... Darrerament, les desgràcies i noticies poc il•lusionats sovintejant Cornellà - El Prat. Així segur que arribarem als 40.000 socis, oi senyor Condal ?


JA ÉS OFICIAL:
PANDIANI SUBSTITUT D''OSVALDO



Des de fa molt de temps que un ja ni se’n recorda, el Consell d’Administració tutelat i dirigit per D. Daniel Sánchez Llibre en el que el Sr. Ramon Condal Escuder es limita a dur la representació oficial de l’entitat, ha complert quelcom que ha filtrat als mitjans. Ha complert no se si la seva paraula o les seves amenaces...

Es fitxarà a cost zero, era la consigna. Efectivament. Ha arribat dos cedits (un que jugava a la lliga escocesa i un descartat de Sevilla que ha sortit a puntades del Sánchez Pizjuán, i com a cirereta del pastís, Walter Pandiani, al que el club va considerar-ne “vell” fa quatre anys. Amb 35 anys, 4 mesos i cinc dies, és el nostre nou crack golejador que els dirigents del nostre club fitxen per substituir al desagraït però golejador Dani Osvaldo.

No se si pensar que tot plegat ja era una cortina de fum per no fitxar a ningú. De fet en els cercles propers d’amistats, sempre els hi he dit – en contra de l’opinió de molts amics meus que pensaven que no s’atrevirien – que el substitut en el darrer moment seria “el rifle”. Tampoc té gens de mèrit endevinar-ho. Darrerament és i seguirà sent intenció d’aquest consell vendre’s qualsevol de les nostres figures que estiguin a tir (si el Villarreal de veritat no hagués volgut a De Guzmán, altre gall ens cantaria ara) i fitxar el més econòmicament possible encara que juguem amb foc i es qüestioni seriosament el manteniment de la categoria.

Doctors té l’església, i en aquest cas el RCD Espanyol. Tampoc seria hora de carregar les culpes a Ramon Planes que pot ser si ha pogut cometre errors com qualsevol secretari tècnic. Però si a qualsevol de vosaltres els hi diuen fitxar tres jugadors en pocs dies, fent una inversió de 0 Euros, i amb un fitxa que no passi gaire del milió d’euros com a molt, ja em direu qui fitxarien qualsevol de vostès, amic lectors.

Les preguntes impertinents d’avui son clares i fàcils de formular: On van els 20 milions d’euros que s’ingressen / ingressaran per Dani Osvaldo i Callejón? Qui farà els 25 gols que van marcar aquests tres jugadors (afegint també a Luis)? Quin és el deute real a dia d’avui d’aquesta societat, que ni tan sols es puguin invertir dos, tres milions d’euros d’aquestes vendes? Per què segueixen sense donar-nos xifres clares i exactes de totes les operacions? Les plusvàlues del traspàs d'Osvaldo, les deixen a l'entitat? I on van, per que a fitxatges en aquesta ocasió no sembla?... per últim... Per què mai deixen que s’aprovi un canvi d’empresa d’auditors en les juntes generals d’accionistes?

MARXA, EL PERICO DELS GOLS HISTÒRICS


Adéu Coro, els pericos no t’oblidarem!

Parlar de Ferran Corominas, es fer-ho davant de tot d’un perico, que això sí, és professional del futbol amb el que implica aquesta professió. Parlar de Coro és recordar aquell dissabte 13 de maig de 2006; aquell gol miraculós quan la tragèdia s’estava ja consumant, aquell gol que va salvar al campió de Copa de tornar a les profunditats d’un abisme del que per desgràcia per assumpte econòmic, potser ja no hagués pogut sobreviure. El seu nom, obligadament, es va escriure en dramàtiques lletres d’or aquella nit i va lligar la seva història de blanc-i-blau a gols significatius en la memòria de tots. Pocs, però decisius tots a diferent nivell, es clar, com el de la Final de la Copa del Rei al Bernabeu, o el que va suposar derrotar al FCB en una Copa del nostre país, tots tres en una temporada d'infart
.

Ara, en el moment definitiu del seu adéu com a jugador del RCD Espanyol, fent-me portaveu del poble perico de base –sense que em pertoqui, però no ho puc evitar amb l’emoció a flor de pell – et desitjo en nom de tots aquells que vas fer feliços en aquells inoblidables esdeveniments, tota la màxima sort del mon, i sobre tot, agrair-te que hagis format part d’un Espanyol que va acabar sent campió, a primera, i amb el que hem viscut tota una època a Montjuïc i a Cornellà-El Prat.


En la teva etapa final com a perico, has vist la cara negra del futbol. Una cessió infructuosa i quedar apartat del grup com si fossis un empestat. No t’ho mereixies, independentment que tinguessis o no lloc en un equip que fins i tot Pandiani amb 35 tacos hi té lloc. Has acabat amb el mateix equip que un altre gran perico, David García, altre jugador menyspreat en la vergonyosa darrera jornada de lliga del campionat passat on un sentimentalment barcelonista mercenari va tenir fins i tot un homenatge d’heroi i tant David com altre perico, Javi Chica, no.


Fins sempre, Coro!.



Ferran Corominas


Ferran Corominas Telechea, va néixer a Banyoles un 5 de gener de 1983. Té per tant, 28 anys. De 1,71m. d’alçada i 66 kg. de pes, va fitxar per l’Espanyol procedent del Vilobí CF. Allà, quan li van poder més els colors, es va perdre un entrenament amb el seu equip per pogué anar a presenciar la que seria primera final de Copa d'Espanya quaranta-tres anys desprès i el primer títol que el RCD Espanyol guanyés seixanta anys després .

Coro va fitxar per l’Espanyol “B” la temporada 2001/02. En aquella primera temporada de blanc-i-blau, inclòs al tenir edat juvenil encara, va disputar juntament amb Jarque (d.e.p.) la Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil que es va disputar a Almería, i que no es va pogué classificar-ne l’Espanyol per la final al caure en el segon encontre davant el Zaragoza. L’any 2002, es va proclamar campió d’Europa amb la selecció espanyola sub-19.

Al filial va romandre dues temporades, mentre que a la 2003/04 va estar a cavall del primer equip i del B. Va disputar 102 encontres marcant 34 gols amb el filial.


Va debutar amb el primer equip en partit oficial en el nuevo Altabix d’Elx en encontre de Copa del Rei que l’Espanyol llavors entrenat per Clemente, va guanyar per 2-3 amb moltes angoixes al conjunt il•licità. En aquella eliminatòria a partit únic l’Espanyol es va deixar empatar després d’anar guanyant per 0-2. En el darrer tram del partit, Coro es va estrenar providencial i va deixar constància que el destí li reservaria gols d’aquest estil en un futur no gaire llunyà.
El propi Javier Clemente el faria debutar a la lliga pràcticament un any desprès (novembre 2003) en partit davant el Real Zaragoza.

En la temporada 2004/05 amb Miguel Ángel Lotina al front del primer equip, va ser ja, jugador amb dorsal i a tots els efectes del primer equip. Va disputar 25 encontres (només sis sortint de titular) i va marcar 1 gol.

En la temporada 2005/06 es va proclamar campió de la Copa del S.M. el Rei al Santiago Bernabeu, contribuint en el triomf marcant-li un tercer gol al Zaragoza en un perfecte contracop que ja de manera inexorable, portava la quarta copa cap a Barcelona.

A la lliga va jugar 32 partits de lliga (13 de titular) i va marcar tres gols, un d’ells recordat per sempre ja que aquell any, el capriciós món del futbol faria que el de Banyoles acabés sent protagonista encara més amb aquell gol en el temps d’afegit davant la Real Societat just quan l’equip perico (amb el triomf de l’Alabés davant el Depor) es despenjava pel precipici de la història cap a la seva pràctica mort econòmica i esportiva. Algun dia sabrem el valor real d’aquell gol, donada la situació econòmica, social, a l’estadi de lloguer, etc., que hagués significat un descens a segona en aquells moments i amb aquelles perspectives. Coro va canviar la historia amb aquella rematada batent al meta Alberto.

Aquella temporada també va ser protagonista de l’únic gol que va significar el títol de Campió de Catalunya derrotant al FC Barcelona en la final. (Aquella final es va jugar al setembre de la següent temporada però corresponia a la 2005/06)

A la següent temporada amb Ernesto Valverde a la banqueta, va brillar amb llum pròpia jugant de mitja punta en aquells encontres europeus que van portar a l’Espanyol fins a la mateixa final de Glasgow, acabant altre cop amb el subcampionat de la Copa de la UEFA després de perdre per penals també aquella segona final. Els seus gols davant el Zulte a Montjuïc, davant l’Ajax en el Amsterdam Arena, davant el Livorno a l’Olímpic, i sobre tot en les semifinals davant el Werder Bremen on va marcar el tercer gol a Montjuïc que catapultava a l’Espanyol a la final, i el que empatava la tornada a terres alemanyes desprès que el partit es compliqués amb el gol d’Almeida als quatre minuts, donant ja pràcticament el passi a la final que Mari Lacruz va sentenciar amb un segon gol que va donar el triomf. Les circumstàncies d’aquell moment van fer que el Txingurri no l’alineés a la gran final, ni tan sols com a revulsiu en el tram final. Qui sap si la seva presència hauria suposat tenir en les vitrines aquest maleït títol... Mai ho sabrem!.
Aquella temporada va aconseguir marcar quatre gols a la lliga, disputant 33 encontres.

A la segona temporada d’Ernesto Valverde (la 2007/08, de la gran primera volta de Champions, i la decebedora segona volta d’autèntica vergonya) va disputar 30 encontres dels quals 17 van ser sortint de titular, va marcar 2 gols.

La temporada 2008/09 (la del miracle de la salvació amb Pochettino després de les etapes de Márquez i Mané) va jugar 28 partits marcant 3 gols.
Amb el tècnic argentí la temporada d’estrena al nou Estadi, va participar jugant 14 encontre de titular dels 26 que va jugar. Va marcar un únic gol en lliga.

En la passada temporada Coro ha vist la cara negativa del futbol. El tècnic espanyolista Mauricio Pochettino, no va comptar pràcticament amb ell, i tan sols va anar convocat en sis encontres de lliga, disputat únicament tres minuts en el partit davant la Real a Anoeta. A la Copa del Rei va jugar davant el Real Valladolid en l’anada dels setzens de final i només la primera part. Va participar en el Torneig Ciutat Barcelona, A la Copa Catalunya que l’Espanyol es va adjudicar a Sabadell no hi va prendre part tampoc.

En total la seva etapa a l’Espanyol es resumeix en dades, en que va disputar 163 encontres de lliga marcant 14 gols. En total, 196 partits en totes les competicions, aconseguint 23 gols.

Després del seu ostracisme esportiu en la primera volta, va optar, doncs, anar cedit al mercat d’hivern, concretament al Club At. Osasuna, on tan sols va disputar sis partits de lliga amb un pobre balanç de 335 minuts jugats i cap gol.

ADÉU LUIS !


El darrer tauró. 

Luis García ha deixat de ser jugador del RCD Espanyol. Independentment de que el seu rendiment hagi anat minvant amb l’edat i al jugar cada cop més allunyat de l’àrea rival, si hi ha quelcom que no se li ha pogut negar mai ha estat el seu compromís amb l’entitat, el donar la cara dins i fora del camp per l’equip inclòs en les pitjors conjuntures i la seva abnegada lluita més enllà que li surtin millor o pitjor les coses. Ahir, Pochettino va continuar amb la seva “particular neteja” de quants han sigut jugadors al seu costat, i va “eliminar” al pràcticament darrer que li quedava (Kameni no ha rebut ofertes i per tant difícil la situació del camerunès).

No sabem si el Real Zaragoza (però quina mania obsessiva té aquest club amb nosaltres!!!, quina fixació amb tots els noms sempre hi figura el club aragonès), que s’ha fet amb la propietat de l’asturià, haurà desembossat o no alguna quantitat d’euros encara que sigui testimonial. El RCD Espanyol, un cop més, en un exercici de obscurantisme indigne dels seus accionistes, no facilita dades econòmiques dels traspassos...  Algun dia això em temo acabarà malament...      


Luis García.

Luis García Fernández va néixer a Oviedo el 6 de febrer de 1981. Fa 1,77m. d’alçada. Va jugar a les categories inferiors del R. Madrid fins que en l’any 2000 ascendia al filial blanc on romandria fins la temporada 202/03, aconseguint 20 i 18 anys.

Llavors va passar al Real Murcia, on tots recordem el darrer encontre de lliga amb aquell seu llançament que va estavellar-se al travesser i on la sort del conjunt llavors de Montjuïc hagués pogut ser molt diferent cara al futur d’haver entrat dins. En l’entitat murciana va disputar 38 encontres de lliga en els que en 37 ocasions va sortir de titular. Va anotar 11 gols.

Després del seu pas pel conjunt murcià que ja havia perdut la categoria quan va visitar l’Olímpic en aquell encontre, va signar pel RCD Mallorca (2004/05). Al club balear va jugar 37 encontres oficials de lliga, sortint en 35 ocasions com a titular. Va marcar 11 gols igualant els registres de la seva etapa de murcianista.  

L’Espanyol el va fitxar un cop fracassada l’opció Saviola, al darrer moment i gràcies als diners del llavors cap de l’àrea esportiva, Sebastián Javier. En el club blanc-i-blau va destacar com a davanter sempre per darrera del imprescindible i inqüestionable llavors Raul Tamudo i destaca en el seu historial, la final del Bernabeu davant el R. Zaragoza, on va marcar dos dels quatre gols que serviren per que l’Espanyo aixequés la seva quarta Copa del Rei. L’altre gran fita assolida, la UEFA del 2006/07 que va finalitzar amb la final perduda a Glasgow.  

Les seves sis temporades amb el RCD Espanyol:
2005/06:  36 encontres (32 de titular): 2718 minuts.  10 gols
2006/07:  36 encontres (29 de titular): 2689 minuts,  10 gols
2007/08:  37 encontres (36 de titular): 3157 minuts, 13 gols (major registre golejador)    
2008/09:  37 encontres (35 de titular): 3031 minuts, 5 gols.
2009/10:  36 encontres (35 de titular): 2873 minuts, 3 gols.
2010/11:  37 encontres (36 de titular): 2983 minuts, 6 gols.

En total, ha disputat 217 encontres oficials de lliga amb la samarreta del RCD Espanyol, en 17.451 minuts de joc,  aconseguint 47 gols.
Aquests 47 gols el situen en 8è lloc de golejadors de tota la història del RCD Espanyol, superant a insignes jugadors com José Maria, Michel Pineda, i Orlando Giménez.     

A partir de la temporada 2008/09, Luís García va acabar jugant en banda dreta, cada cop més lluny de l’àrea rival, i on la seva millor aportació ha estat més ajudar al lateral, pujar i baixar, que les pròpiament dites d’un extrem, ja que mai ha estat un jugador que desbordi per velocitat o que se’n surti en l’u contra u.

Amb les marxes de Tamudo de l’entitat, del lesionat crònic d’Ivan de la Peña, David García, Chica i l’estat de marginació que ha patit Coro o en menor mida Kameni, Luis Garcia era el jugador més carismàtic per veterania dins del vestidor. Era la veu de l’experiència i del compromís. Amb la seva sortida desapareix el darrer dels “tres taurons” que quedava a l’equip. Segurament, el seu rol dins el vestidor el canviarem per un uruguaià que fa quatre anys era massa gran d’edat per vestir la nostra samarreta segons criteri de la entitat. Amb Luis García i amb Ferran Corominas, se’n ens va als arxius de la història una bona part molt important de nostra història; de nostre sentiment, i dels records presents de la memòria ressent de nostre entitat.   


          

GOLEJADORS LLIGA RCD ESPANYOL
1RAUL TAMUDO129
2RAFA MARAÑÓN111
3JULIÁN ARCAS86
4ÁNGEL CALVO69
5JAVIER "COCO" MARCET 63
6ROSENDO HERNÁNDEZ52
7GABRIEL JORGE SOSA 50
8LUIS GARCÍA47
9JOSÉ MARÍA GARCÍA46
10MICHEL PINEDA45
11ORLANDO GIMÉNEZ43
12EDELMIRO LORENZO42
13JUAN MARÍA AMIANO41
14DANIEL SOLSONA39
15JORDI LARDÍN38
16JOSÉ EGEA36
17OSCAR "MUÑECO "COLL36
18JOSEP "PITUS" PRAT35
19JOSÉ M. SÁNCHEZ RODILLA35
20 JOSÉ JUNCOSA34
21 ROBERTO MARTÍNEZ34
22FRANCISCO IRIONDO33
23MARTÌNEZ CATALÀ31
24XAVI ESCAICH30
25JOSEP MAURI29
26BARTOLOMÉ "TINTÍN" MÁRQUEZ29
27JOSEP ARTIGAS28
28MANOLÍN CUESTA28
29MIGUEL ÁNGEL BENITEZ28
30JOHN LAURIDSEN26
31MOISÉS ARTEAGA26
32MAXI RODRÍGUEZ26
33ALUIZIO F. DA LUZ "INDIO"25
34PICHI ALONSO25
35CARMELO AMAS25
36ANTONI CAMPS24
37JOSE SASTRE24
38CAYETANO RE23
39CRISANTO "TIN" BOSCH23
40FRANCISCO LÓPEZ22
41ANTONI CRUELLAS22
42JUAN ARMANDO BENAVIDEZ20
43CARLOS TORRES20
44JORGE DA SILVA "JEREMIAS"20
45CARLOS H. CASZELY20





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M