dissabte, 3 de setembre del 2011

COMENCEN LES LLIGUES JUVENILS

S'inicia aquest cap de setmana un nova edició de les lligues en les màximes categories juvenils. Mentre, l’espanyol de Divisió d’Honor Juvenil rebrà demà a la tarda-vespre al Real Zaragoza, avui a les 18:00 hores el Juvenil de Lliga Nacional es desplaçarà fins Can Tintorer per veure-se-les amb idèntic rival de la jornada inaugural de la passada temporada, el Gavà.


Aspirant a tot.

Un any més, el conjunt del Juvenil “A” lluitarà amb el seu etern rival, el Barcelona, per fer-se amb el títol de lliga del grup tercer després de que la passada temporada s’escapés el títol per gol-average.  Enguany, Dani Poyatos ocupa la banqueta del tercer equip espanyolista després de la defenestració de Martín Posse.

Les novetats en el conjunt espanyolista son el lateral esquerre procedent del FC Barcelona, Josue Carrais “Josu”, el rus Emi Djabrailov procedent del Nice francès, el migcentre català Joan Jordan procedent del Poblense, el migcentre Roger Canadell procedent del FC Barcelona, ll’extrem Ismael Traore, i el valencià Brian Treviño que tot i ser fitxat l’estiu passat no va jugar ni un minut en l’equip de la passada temporada anant-se per on havia vingut... Esperem tingui més fortuna enguany tant ell com tots els incorporats. El planter és força ample i de suficient qualitat per plantar cara al Barcelona, que tot i estar en altre onda per la superioritat pressupostària del seu futbol base, en el terreny de joc, la il·lusió i les ganes de superar-se a bon segur ens oferiran una altre lliga ben igualada.

Aquesta temporada son nous a la categoria, el CE Mataró i el Reus Deportiu (que van assolir l’ascens del grup setè de Lliga Nacional al quedar en tercer i quart lloc) i el CD Cide (com a campió del grup 9è, balear). Van perdre la categoria L’Hospitalet i UD AT. Gramanet que jugaran a la lliga Nacional grup 7è i Joventut Sallista i UD Poblense que ho faran al grup balear.

Per últim, dir que a la pretemporada, el Juvenil espanyolista s’ha adjudicat els dos tornejos importants que ha participat: El noble Villa de Portugalete i el Memorial Santiago Beltrán de Fraga. Aquests son els resultats:

..PRETEMPORADAJUVENIL "A" .RCD ESPANYOL 2011/12
DATAHORA..RES.PARTIT. CAMP
4 AG19:00CF VILANOVAJUVENIL "A"4-0TROFEU CIUTAT DE VILANOVA. CAMP ALUMNES OBRERS.
6 AG19:00JUVENIL "A"CF GAVÀ1-0AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ
7 AG18:00GANDESA C.F.JUVENIL "A"1-3AMISTÓS. MPAL. GANDESA
13 AG19:00JUVENIL "A"UD At. GRAMANET "B"1-2AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ
15 AG18:00C.E. MOIÀJUVENIL "A"1-5AMISTÓS FESTA MAJOR DE MOIÀ. CAMP MPAL.
18/20 A S/CRACING / OSASUNAJUVENIL "A"1-2   1-3TORNEIG PORTUGALETE
21 AG11:30ATHLETIC CLUBJUVENIL "A"1-1*PTORNEIG PORTUGALETE (FINAL CAMPIÓ PENALS)
27 AG20:00JUVENIL "A"LLEIDA ESP.3-0XVI MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.  LA ESTACADA, FRAGA
28 AG17:00S.D. HUESCAJUVENIL "A" 1-2FINAL MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.



Juvenil "B": A formar jugadors pel Juvenil “A”.

En quant al Juvenil “B”, el quart equip espanyolista serà entrenat enguany per Fran Navarro que puja des del Cadet “A”. Amb alguns pocs jugadors que teòricament repetiran de la temporada anterior (dic teòricament per que en categoria juvenil tot està supeditat a que el primer equip tiri del filial, i en cadena hi hagi ascensos per determinats encontres o que descartats del Juvenil “A” baixin al juvenil “B)  i amb la base fonamental del Cadet A de la passada temporada i alguns fitxatges, intentarà el bloc créixer tant a nivell individual com col·lectiu amb una categoria complicada ja que hi ha equips de tercer any que lluiten per ser la propera temporada a la Divisió d’Honor.

Els fitxatges son: El meta Koke procedent del Antequera, els laterals Marc Navarro i Pau Belana procedents del FC Barcelona, el jugador procedent del Vilassar de Mar, Fortià Munts, el valencià Víctor Gómez, i el davanter centre cadet Ramon Saavedra, procedent del Barcelona.

Els equips nous a la categoria son: CE L’Hospitalet i UE At. Gramanet que van perdre la categoria a Divisió d’Honor, mentre que La Floresta, UE Figueres, UFB Jàbac i Terrassa i CE Premià, i FPEF Calella van ascendir de Preferent Juvenil per cobrir els descensos de Gramanet B, Terrassa FC, Can Vidalet, CE L’Hospitalet B i UE Castelldefels a Preferent.



...RCD ESPANYOLPRETEMPORADA.
JUVENIL "B"  2011/12
DATAHORA..RES.PARTIT. CAMP
6 AG.17:00JUVENIL BUE CORNELLÀ 2-1AMISTÓS. CIUT. ESP. SADRIÀ
13 AG.20:00JUVENIL BDAMM C.F.P* 2-2 TORNEIG ARENYS DE MAR
14 AG.19:00JUVENIL BFC BARCELONA1-1 *p FINAL TORNEIG ARENYS  MAR
20 AG.19:30SEL.JUV. BAIX PENEDÈSJUVENIL B3-0MEMORIAL SALVADOR RIBAS. MPAL. EL TANCAT (EL VENDRELL)
21 AG.19:30JUVENIL BDAMM CF.0-3FINAL MEMORIAL SALVADOR RIBAS.
28 AG.10:00JUVENIL BUFB JÀBAC  TERRASSA Juv.A1-3AMISTÓS. CIUT. ESP.  SADRIÀ








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M