dissabte, 30 de gener del 2010

L'ESPANYOL HA MOSSEGAT MÉS QUE ELS LLEONS (1-0)









RCD Espanyol: 1 – Athletic Club: 0

Triomf necessari

El RCD Espanyol ha derrotat per la mínima amb gol de Luis García, al Athletic Club de Bilbao. Els espanyolistes, amb bona part d’integrants de la pedrera espanyolista han tornat a donar una lliçó de lluita i sacrifici i s’han fet amb els tres punts en un encontre discret futbolísticament parlant, però que a fi de comptes serveix per sumar tres importants punts que allunyin als de Pochettino de la zona perillosa de la classificació en aquest any de transició en el que tenim el que tenim, i amb aquests jugadors i no altres, l’equip se n’ha de sortir com sigui.

Pochettino que havia deixat fora de la llista a Kameni, li ha donat continuïtat al meta argentí Cristian Álvarez després de les bones actuacions mentre el camerunès ha estat a la Copa d’Àfrica. Ha sorprès que en el lloc del malalt David García, col·loqués d’entrada a Didac Vila, jugador que quan porti més encontres en primera i jugui amb molta més tranquil·litat i confiança pot donar molt més de si mateix. De moment, un més que juga de titular i sense desentonar, contribueix amb el seu granet de sorra, amb el triomf d’aquest Espanyol amb la pedrera de protagonista.

El primer quart d’hora poc per explicar; una falta penjada per Yeste que Cristian bloca en dos temps, un xut de Callejón amb el seu punt de mira com sempre erràtic, i molt més temps els jugadors del Athletic per terra sobre la gespa que jugant; I es que els nois del “baby-Espanyol” no s’han arrugat davant els lleons i han mossegat i molt... Que li preguntin a Yeste que en una pilota dividida s’han endut la pitjor part i no ha durat més que 17 minuts sobre la gespa. El seu substitut, Susaeta, ha estat qui més ho ha provat ja que al 22, una rematada seva buscant l’escaire se n’ha anat fora.

L’Espanyol intentava sortir des de darrera, però li ha costat molt durant tot l’encontre trencar la muralla defensiva basca i sobre tot travessar la teranyina al mig del camp que els homes de Caparrós havien teixit. Massa lentitud, pilotes contínuament enrera i només Javi Márquez amb canvis de jocs llargs a banda, però gairebé sempre horitzontals, intentava desembossar el joc, molt obstruït pel centre.

L’Espanyol ha gaudit de varies ocasions de perill: Una jugada personal de Javi Márquez (el millor del matx sense discussió), ha acabat encarant i deixant anar un obús que ha rebotat en l'esquena d’un defensor i Gorka ha salvat el gol, enviant a còrner amb la punta dels dits. En una passada molt llarga de Javi Márquez a l’espai, el meta ex espanyolista s’ha hagut de jugar-se el físic fora de l’àrea, rebutjant amb el cap fora de banda anticipant-se en l’acció al davanter espanyolista. En altre acció en el darrer minut, un servei de falta executat per Javi Márquez (ho veus Luis, tampoc passa res per que algú executi els llançaments que no siguis tu...), ha acabat pentinat per Verdú al primer pal i Gorka Iraizoz ha tret una mà prodigiosa enviant a còrner.

Marca Luis
Una bona jugada d’atac espanyolista als cinc minuts de la represa, ha acabat amb una passada d’esperó de Osvaldo a Luis que ha centrat i Verdu posant el peu ha rematat fora a l’esquerra de Gorka.

El gol espanyolista ha nascut d’una centrada de Verdú a Javi Márquez, i aquest -protagonista de totes les accions de perill- controla dins de l’àrea i xuta a boca de canó, responent Gorka de nou amb una bona intervenció, però la pilota morta li cau a Luis sobre la frontal de la petita i marca a plaer, el gol del triomf.

Caparrós esgota els canvis donant entrada a Muniain i De Marcos. Mancava més de mitja hora de joc i tot podia succeir.
Pochettino per la seva part retira a Callejón i dona entrada a un Coro que ni l’ha vist davant l’envergadura dels jugadors bascos que no li han donat cap tipus d’opció ni per alt ni per baix. Tan sols, una rematada a centre de Luis traient un servei de cantonada per la dreta, però Gorka ben situat evita el segon gol perico.

El darrer quart d’hora de partit ha estat un autèntic suplici. Un Espanyol que ha robat moltes pilotes al mig del camp, però que ha estat incapaç ni de matar l’encontre amb un segon gol, ni de jugar a res durant una estona en la que els bascos han acabat embotellant als espanyolistes. El patiment quedava un cop més garantit, i sortosament, tret de faltes continuades i cartolines, Turienzo no ha tingut ocasió (o no s’ha atrevit) de fer de Rubinos, i aigualir el triomf amb alguna decisió d’aquelles que tots sabeu...

Amb tot, l’Espanyol ha hagut de patir de valent per mantenir el resultat davant uns lleons que no mossegaven gens, però rugien bastant davant un Espanyol molt poruc que a mida que el temps s’acostava inexorablement als noranta finals (més un molt llarg afegit de quatre minuts que s’ha allargat molt més), encara les pors sovintejaven molt més al conjunt de Mauricio Pochettino. Al final, amb l’empenta de la grada i la il·lusió dels nanos per allunyar-se d’aquesta incomoda situació, l’equip s’ha fet amb el triomf, que és el que veritablement importava, i si algú, mereixia fer-ho, per ocasions de gol, aquest no ha estat altre, que l’equip blanc-i-blau.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez (7), Chica (6), Nico Pareja (7), Víctor Ruiz (7), Didac Vila (5), Baena (6), Javi Márquez (8), Luis García (6), Callejón (5), Verdú (5) i Osvaldo (5).
Substitucions: Coro (3) per Callejón, m. m. 66; Ivan Alonso (4) per Osvaldo, m. 81; Roncaglia (s.q) per Verdú, m. 89

Athletic Club: Gorka, Toquero, Koikili, Ustaritz, Amorebieta, Llorente, Yeste, Iraola, Orbaiz, Gurpegui, i Iturraspe.
Substitucions: Susaeta per Yeste, m. 17; Muniain per Ustaritz, m. 60; i De Marcos per Toquero, m 65

Àrbitre: Javier Turienzo Álvarez, del comitè territorial asturià. Molt discutit i protestat per les seves decisions, per un públic molt sensibilitzat amb el tema arbitral, no ha influït en el resultat, però ha xiulat un munt de faltes i cartolines als espanyolistes, sent molt més permissiu en certes accions del conjunt basc. Ha mostrat cartolines grogues a Javi Márquez, m. 40, Baena, m. 54, Coro, m. 84, Chica, m.86, Cristian Álvarez, m. 89 per part espanyolista, i a Amorebieta, m. 36 i a Gorka, m. 94.

Gol: 1-0: Luis García, m. 58.

Incidències:
Estadi de Cornellà-El Prat. 25.110 espectadors han presenciat el partit corresponent a la 20ena Jornada del Campionat de Lliga de 1a Divisió.

EL 12 DE MARÇ, SOPAR DEL 36è ANIVERSARI
DE LA PBB DE MONTCADA


COMUNICAT DE PREMSA

La PBiB de Montcada i Reixac informa que el proper 12 de Març durà a terme al Restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac la celebració d'un sopar per commemorar el 36è aniversari de la nostra penya.

Els preus dels menús seran de 40 euros per els adults i de 20 euros per als nens.

Per a més informació poden posar-se en contacte amb el correu de la penya (pbibmontcada@hotmail.com) o al mòbil de la penya (607271055). Totes les novetats que es produeixin les podran seguir en el nostre bloc oficial (www.pericosmontcada.blogspot.com).

La junta directiva de la PBiB de Montcada i Reixac agraeix la seva col.laboració en la difusió dels nostres actes.

EL FEMENÍ "C" GUANYA 3-1 AL ST. QUIRZE
SENTENCIANT EN EL SEGON TEMPS

Foto d'arxiu.



RCDE Femení "C": 3 - Sant Quirze Besora: 1


El partit va començar amb una arribada de les jugadores vallesanes amb un xut de la dorsal nº 18, que la portera perica atura amb una gran estirada.
Les blanc-i-blaves contesten amb un xut de De la Cruz, que va a les mans de la portera del St Quirze.

Comença el domini blanc-i-vermell, en un partit on semblaven que les blanc-i-blaves estaven una mica adormides. Ho van intentar amb un xut de la dorsal nº 20 que va a les mans de la portera Mireia, i després ho proven amb un cop de cap de la dorsal nº4, que surt fora.

La clau del partit va ser el primer gol espanyolista, que les van animar a ficar-se dintre del partit. Va ser un xut d’Ana que rebutja la portera vallesana, però a dos metres del pal dret, estava Carla que afusella a plaer. Després va començar el domini de l’Espanyol amb diversos xuts, d’Ana, que van a les mans de la portera del St Quirze i de Montse que va xutar fora per damunt dels tres pals; ella mateixa, un altre cop ho prova, però la portera del St Quirze atura per baix.

Una altra centrada de l’Espanyol de Cristina que puja tot sola des de l'àrea blanc-i-blava, va a Anna, aturant la portera del St Quirze per baix. La primera part acaba amb un xut de Montse que surt fora fregant el pal.

La segona part comença amb el gol del empat de les del St Quirze que a través de la dorsal nº 14, supera per sota, la sortida de la portera perica.

Les blanc-i-blaves contesten amb un llançament des del còrner que per poc no es converteix en gol olímpic. Les blanc-i-vermelles intenten posar-se de nou per davant, amb un xut de la dorsal 45, fregant el pal.

Després comença el recital espanyolista amb les següents ocasions: Ocasions de Guiu i de De la Fuente, per damunt la porteria, i novament de Guiu, a les mans de la portera visitant.

Montse que regateja defensa i portera contràries i quan no hi ha ningú a la porteria, xuta fora. Xuts de la dorsal nº 16 a les mans de la portera del St Quirze. Les vallesanes ho proven amb una combinació que surt fora. Montse, per la seva part, xuta desviat.

El 2-1 de l’Espanyol arriba amb un rebuig de la portera vallesana, però al punt de penal estava Anna, que marca pel pal esquerra.

L’Espanyol va sentenciar amb el 3-1. Montse regateja una defensora al principi de l'àrea i marca xutant, ajustat al pal. La dorsal nº9 perica xuta a les mans de la portera vallesana. El partit va acabar amb un xut de la dorsal nº 21 visitant, a les mans de la portera Mireia i un altre desviat.


RCD ESPANYOL C: Mireia, Georgina, Cristina, Anglada, Altmann, Guiu, Sandra de La Cruz, Montse, Sara, Carla i Anna.
També van jugar: De La Fuente, Mònica Brañas, Mònica Orte i Núria Mendoza .


Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

FUTBOL BASE FEMENÍ

POCHETTINO NO CONVOCA A CARLOS KAMENI. MOISÉS I DAVID GARCÍA, BAIXES PER LESIÓ. JORDI AMAT AMB LA SELECCIÓ SUB-18. TORNEN A LA LLISTA, PAREJA, I RONCAGLIA I ENTRA DIDAC VILA.








Imatges del partit RCD Espanyol Infantil-Aleví “B”: 10 – Penya Blanc i Blava de la Roca del Vallès: 0 (Gols de Celia 3, Ari 2, Andrea, Cris, Tania, i Ruth 2). Disputat el diumenge 24 a la Ciutat Esportiva de Sadrià.




PRIMERA CATALANA Grup 2on.

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. SANT ANDREU

46

16

15

1

0

102

11

2

P.BLANC BLAVA LA ROCA

45

17

15

0

2

90

24

3

C.F. BADALONA

43

17

14

1

2

63

20

4

R.C.D. ESPANYOL "C"

36

17

11

3

3

67

32

5

ESCUELA F. BONAIRE

32

16

10

2

4

58

35

6

C.F. LES PRESES

29

16

9

2

5

40

20

7

A.E. LA SALLE PREMIÀ

27

17

8

3

6

57

45

8

C.F. PALAUTORDERA

26

16

8

2

6

57

43

9

C. BELLAVISTA MILAN

20

15

6

2

7

32

46

10

U.D. SANT QUIRZE BESORA

18

16

5

3

8

34

36

11

U.D. GURB

18

15

6

0

9

31

48

12

U.E. BREDA

15

16

4

3

9

18

51

13

C.E. EMPURIABRAVA

13163493853

14

A.E. LA CANYA

101631122983

15

C.D. BLANES

7

17

2

1

14

18

76

16

VIC RIUPRIMER REFO FC

6

16

1

3

12

17

59

17

ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA41711151988


.FEMENÍ JUVENIL CADET G. 3rPTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

401413101805
2

RCD ESPANYOL

371312101045
3

FUNDACIÓ ESP. At. VILAFRANCA

361412027615
4

C.E. EUROPA

33141103469
5

F.C. SANTBOIÀ

301410046029
6

C.F. REUS DEPORTIU

25148154721
7

C.E. PUBILLA CASAS

24147343523
8

U.D. MARIANAO POBLET

20146263838
9

C.F. SUBURENSE "B"

19146173539
10

C.E. ESPARREGUERA

19146173455
11

C.F. PALLEJÀ

13144192655
12

C.E. BASE OLERDOLA

121440103274
13

AGRUP.SANT ANDREU BARCA

9142391173
14

C.F. MOLINS DE REI "B"

4141112948
15

P. REC. SAN FELIU LLOBREGAT

41311111596
16

C.D. LA GUARDIA

01400140163


.

FEM. 1a. DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ GRUP 1er.

PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.D. SANT GABRIEL

421414001313
2

C.E. SABADELL F.C.

3714121111830
3

U.E. VILASSAR DE MAR

341411129525
4

R.C.D. ESPANYOL

301493212331
5

ESCUELA F. BONAIRE

24148065749
6

C.F. BADALONA

22147164540
7

P. BLANC BLAVA LA ROCA

19146176244
8

C.E. MANRESA

13144194149
9

C.E. MERCANTIL

11143294073
10

ENFAF

1014311035147
11

C. BELLAVISTA MILAN

414111230131
12

C.F. CALDES DE MONTBUI

01400144159


FEM. INFANTIL-ALEVÍ 2na. DIVISIÓ Grup 3r

PTS PJPG PE PP GFGC
1

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

361412027825
2

R.C.D. ESPANYOL "B"

341411129026
3

C.F. ESCOLA DE LLAVANERES

311410135628
4

F.C. SANT CUGAT ESPORT

27149055846
5

U.D. CIRERA

25148156338
6

ESCOLA F. VILADECAVALLS

22147164342
7

P. BLANC BLAVA LA ROCA "B"

15145093169
8

C.F. OLÍMPIC LA GARRIGA

91430114064
9

C. GIMNÀSTIC MANRESA

91430111962
10

C.E. SABADELL F.C. "C"

01400141795


FEM. BENJAMÍ-PREB. GRUP 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.D. SANT GABRIEL

4014131011518
2

U.E. VILASSAR DE MAR "B"

361412026214
3

R.C.D. ESPANYOL "C"

3114101310630
4

ESCOLA F. VILADECAVALLS

301410046532
5

LEVANTE LAS PLANAS F.C.

23147256545
6

C.F. BADALONA

16145185140
7

OAR VIC

15134364248
8

C.E. SANT CELONI

14134273455
9

C.F. SANTPEDOR

12124082457
10

U.E. TONA

9123093162
11

ESCUELA F. BONAIRE

613201110114
12

CF. SISTRELLS

0120012292

divendres, 29 de gener del 2010

FUTBOL-7





Imatges del Benjamí "C": 2 (Ivan 2) - CE Europa "B": 5



.BENJAMÍ PREF. G. 2on. PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL4616151011319
2F.C. BARCELONA 381612228721
2F.C. SANT CUGAT ESPORT 381612226030
4U.E. MOLLET C.F331610335729
5U.D. At. GRAMANET321610247128
6C.D. SANT GABRIEL301510055525
7E.C. GRANOLLERS23167276342
8C. ESCOLA F. GAVÀ "B"23167275651
9C.E. MERCANTIL23167275253
10U.E. VILASSAR DE MAR 19165475249
11F.C. SANTBOIÀ181660103069
12U.E. SANT ANDREU17165292052
13P.BARCELONISTA SANT CELONI131641113365
14C.F. BADALONA91630133157
15C.D. BLANES61520131793
16FUNDACIÓ P. CE JÚPITER116011517131


.BENJAMÍ PREF. G. 1er.PTS PJPG PE PP GFGC
1
U.D. CORNELLÀ
431614118517
2
C.E. MANRESA
331610335518
3
GIMNÀSTIC TARRAGONA
331611055529
4
UD. At. GRAMANET "B"
321610244043
5
C. GIMNÀSTIC MANRESA
29169253839
6
C.F. IGUALADA
27168353732
7
U.E. SANT ANDREU "B"
24167364540
8
F.C. SANT CUGAT ESPORT
24167363738
9
ESCOLA F. GAVÀ
23167273742
10
R.C.D. ESPANYOL "B"
22167183629
11
C. NATACIÓ TERRASSA
19166193266
12
UE RUBÍ
18165383133
13
F.C. BARCELONA "B"
13163493742
14
U.D. VILADECANS
11162592344
15
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
91623113465
16
F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS
41604123479


.BENJAMÍ 1a DIVISIÓ G. 3r.PTS PJPG PE PP GFGC
1 C.D. PREMIÀ DE DALT4816160011216
2C.E. VILA OLÍMPICA401613129931
3C.D. MONGAT351611237130
4R.C.D. ESPANYOL "C" 301610067846
5C.D. MASNOU28169166238
6U.E. VILASSAR DE MAR28169165737
7U.E. MOLLET C.F.26168265134
8FUND. ESP. At. VILAFRANCA23167275355
9C.F. BADALONA "B"22167184546
10ARRABAL - CALAF GRAMANET22167185368
11FUND. P. ESP. EUROPA "B"21167095160
12C.D. SANT GABRIEL "C"21167095275
13UD At. GRAMANET "D"21167095053
14A.E. UNIFIC. BADALONA SUD61620142293
15U. At. HORTA416111413110
16C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ21602142097



.PREBENJAMÍ GRUP 1er.PTS PJPG PE PP GFGC
1
UD At. GRAMANET
33111100658
2
RCD ESPANYOL
3011100111511
3
U.E. SANT ANDREU
27119027528
4
CD SANT GABRIEL
24118038122
5
FUND. P. CE JUPITER
24118034122
6
CF BADALONA
21127055451
7
CLUB ESP. VILA OLIMPICA
15115063528
8
C.F. UNIFICACIÓN LLEFIÀ
12114073550
9
C.F. MONTAÑESA
12114072840
10
GRAN P. ESPANYOLISTA MANIGUA
7112182775
11
S.E. MERCAT NOU MAGORIA
5111281574
12
P.BARCELONISTA ANGUERA
4111192789
13
C.D. PUJADAS
011001111111






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M