dissabte, 20 d’agost del 2011

BONA IMATGE DEL CADET "A"
EN EL SEU PRIMER TEST DE PRETEMPORADA












RCD Espanyol Cadet “A”: 5 – EF Gironés – Sàbat: 1


Primer partit, i ben positiu, del nou Cadet “A” 2011/12

El conjunt de Dani Fernández ha superat al Gironès-Sàbat per un clar 5-1 en un encontre en el que els espanyolistes s’han marxat al vestidor amb una avantatge de 2-1 després que els visitants igualessin el matx als vint minuts de joc. En el segon temps, l’Espanyol ha estat molt superior als gironins (que també han tingut les seves oportunitats) i ha acabat golejant.

L’Espanyol Cadet “A” ha sortit a la gespa amb diverses cares noves: els ex jugadors precisament del rival d’avui, Enrique Sánchez “Quique” i Andreu Moreno, el davanter Eric Gràcia (ex Lleida) i el paraguaià fitxat del FC Barcelona, Sebas Leguizamon. En l’onze inicial formaven els cadets de primer any Pol, Pablo i Alex.

L’Espanyol ha obert el marcador en la primera gran ocasió que ha disposat després que Ivan Bustos incorporat a l‘atac aconseguís en segona instància després d’un primer remat salvat pel porter, perforar la porteria gironina. Era el minut dotze de joc. L’equip perico havia pogut aconseguir el segon en ràpid contracop protagonitzat per Sebas, però finalment el xut fort del paraguaià és aturat pel porter en una bona intervenció.

Però amb un xut bombejat que agafa a Pol massa avançat, el Gironès aconsegueix l’empat després que el meta espanyolista no massa encertat en la jugada aturés l’esfèrica quan aquesta ja havia superat segons criteri arbitral la línia de gol. Vuit minuts li havia durat l’avantatge als espanyolistes.

El domini espanyolista ha estat la constant en aquesta segona meitat del primer temps amb ocasions diverses: Una passada de Patrick per Sandro que no s’ho pensa i xuta des de fora de l’àrea sortint l’esfèrica a mig metre del pal esquerre. Un bon centre des de la dreta de Quique acaba sent rematat de cap alt, per sobre la porteria. En els darrers minuts, un bon tret d’Eric des de la frontal, surt llepant el travesser. Abans, el Gironès hagués pogut posar-se per davant en el marcador quan una jugada per la dreta acaba amb un remat que interceptat per un espanyolista acaba sortint creuat, mansament, a còrner amb Pol ja batut.

Abans del descans, l’Espanyol s’ha tornat a avançar després que una bona obertura de Patrick a la dreta per la pujada de Quique que per velocitat s’ha marxat del seu adversari i ha col•locat una precisa centrada un pèl passada per que Sebas tot sol esperant-la, es fes amb la bola i marqués engaltant un bon remat.

En el darrer minut, Andreu té una gran ocasió en rebre una bona passada a l‘espai, supera amb un barret la sortida del porter, però quan vol controlar per rematar al fons de la porteria es troba amb dos defensors que cobreixen i no pot superar al segon d’ells que acaba avortant la jugada.

En el segon temps, només Bustos ha repetit del primer onze, i han sortit Albert López i Gamisans com a cares noves d’aquesta temporada. Ja l’Espanyol ha donat mostres de perill en un servei de cantonada executat per Écija en el primer minut de la represa, en el que Juan Ezomo ha rematat de cap per sobre el travesser. El Gironés ha pogut empatar després d’una pèrdua de pilota a la banda dreta a l’alçada del mig camp de Llavero, per la que el dorsal 14 visitant s’ha marxat cap a porta ràpidament i entre Aaron i el meta Ayoub (titular en el segon temps) ha xutat malament per sobre, molt alt.

Qui si que ha estat més encertat ha estat l’Espanyol quan en el 52’ una centrada per banda dreta a càrrec de Marc Llavero ha estat rematada a plaer a boca de gol per Juan Ezomo. Era el 3-1 a manca de gairebé mitja hora de partit.

El Gironés-Sàbat ha gaudit en aquesta fase de partit de fins a dues clares opcions per reduir diferències en el marcador. Primer en un franc contracop de dos contra u, en el que el dorsal 7 després de rebre del seu company dorsal 14, s’han plantat davant Ayoub, però el meta marroquí de l’Espanyol ha efectuat una gran intervenció evitant el gol.
També, minuts després, el 19 visitant ha rematat una pilota enverinada que ha obligat a treure al meta Ayoub una mà providencial quan l’esfèrica es colava ajustada al travesser.

Abans del quart, Gamisans ha efectuat una molt bona jugada marxant-se de dos contraris per banda dreta, i després de retallar ha xutat des del vèrtex de l’àrea però el meta gironí que no ha pogut blocar ha enviat l’esfèrica còrner. Aquest s’ha llençat per Marc Samper i ha acabat entrant dins la porteria de manera directa.

En altre servei de cantonada l’Espanyol ha tornat a dur perill, aquest cop amb llançament de Ivan Écija que ha tornat a rematar Juan saltant més que ningú, blocant en dos temps el porter. També Ayoub s’ha tornat a lluir evitant el gol visitant en un contracop ràpid en el que el meta espanyolista ha estat el darrer baluard dels espanyolistes, parant-ho tot.

El canari Alfredo ha tancat el compte golejador en rematar després de fer-se amb el refús del seu propi primer intent, i col•locant l’esfèrica a l’escaire de xut alt i creuat. Les dues darreres oportunitats fregant els vuitanta reglamentaris, a càrrec de Samper, buscant l’escaire el primer llançament i el segon amb un xut per sobre el travesser.



RCD Espanyol Cadet “A”: Pol Agustí, Pablo, Ivan Bustos, Marc Roca, Alex, Patrick, Quique, Sandro, Andreu, Eric i Sebas
Segon temps (41’), Ayoub (ps), Marc Llavero, Ivan Bustos, Samper, Aaron, Alfredo, Gamisans, Albert López, Cano, Juan, i Ivan Écija.
Substitucions: Patrick per Bustos, m. 59; Bustos per Alfredo, m. 71.

Gols: 1-0: Bustos, m. 12; 1-1; m.20; 2-1: Sebas, m. 38; 3-1: Juan, m. 52; 4-1: Samper, m. 58; 5-1: Alfredo, m. 66.

Incidències:
Primer amistós de pretemporada del Cadet A espanyolista. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temperatura extremament calorosa tant per l’hora (començament a les 12:00h.) com pel dia en el que avui el mercuri s’està elevant a cotes molt altes a tot el país.













EL JUVENIL "A" DERROTA A OSASUNA
I JUGARÀ DEMÀ LA FINAL DE PORTUGALETE


XXIII TORNEO
NOBLE VILLA DE PORTUGALETE.
18 Ag. 11:30SELECCIÓ PORTUGALETEATHLETIC CLUB1-3
18 Ag. 18:00 C. AT. OSASUNAREAL RACING DE S.0-2
19 Ag. 11:30SELECCIÓ PORTUGALETEREAL SOCIEDAD0-5
19 Ag. 18:00REAL RACING DE S.R.C.D. ESPANYOL1-2
20 Ag. 11:30 ATHLETIC CLUBREAL SOCIEDAD2-1
20 Ag. 18:00:R.C.D. ESPANYOLC. AT. OSASUNA 3-1
.
FINAL..
21 Ag. 11:30 F. ATHLETIC CLUB R.C.D. ESPANYOL 


divendres, 19 d’agost del 2011

PLANTILLES: CADET "A"

"L'AFFAIRE" OSVALDO CADA DIA S'EMBOLICA MÉS. AVUI, EL JUGADOR HA ESTAT IL·LOCALITZABLE, NO S'HA PRESENTAT ALS ENTRENAMENTS, I SUPOSADAMENT ES TROBAVA A ITÀLIA. MENTRE, L'OFERTA DE LA ROMA, ÉS VERGONYOSAMENT BAIXA TENINT EN COMPTA ELS 20 MILIONS QUE EL CONSELL INSINUAVA ERA EL MÍNIM PER VENDRE'L.

RCD ESPANYOL
CADET "A".
TEMPORADA 2011/12
PROMOCIÓ DEL 96Data i lloc neixementDemarcació. Procedència
DAVID PEDRO Oliveros Tena Igualada, 29/06/96Porter. Cadet B
Gerard SOLANELLAS ManzanaresTerrassa, 10/06/96Lateral Dret/ Extrem. Cadet B
IVAN Bustos Lara19/12/96 Def.Lateral .Cadet B
MAXImiliano Alejandro Rosales Argentina, 01/04/96Defensa Central. Cadet A
IAGO Indias Fernández--/--/96Defensa Central. Cadet A 
Marc SAMPER LaoTerrassa, 28/05/96Lateral Esq. / Extrem. Cadet B
MARC ROCA JunquéVilafranca, 26/11/96Lateral esq. /extrem esq.. Cadet B
PATRICK Chico MarinaBarcelona, 13/02/96Migcentre. Cadet B
Carles Soria Grau "TORITO" Calaf, 08/10/96Lat.D/ Ext.Dret / Mig. Cadet B
ALBERT LópezFitxat UE Lleida
Sergi GAMISANS Castellar del V., 19/02/96Fitxat Jàbac i Terrassa. Mitja Punta
Enric Sánchez Torrent "QUIQUE"Fitxat del Gironés-Sàbat.
ALFREDO Vega OrtegaLas Palmas, 14/03/96Mig / Mitja punta. Cadet B
Eric GRACIA Casaus28/02/96Fitxat del Lleida
SANDRO Gutiérrez Merino02/01/96Extrem.  Cadet B
Ivan ÉCIJA Guerrero03/02/96 Mitja punta Cadet B
SEBAStián de Jesús LeguizamónPAR., 26/04/95Fitxat del FCB
ANDREU MorenoFitxat Gironés - Sàbat. Davanter
PROMOCIÓ DEL  97TEMPORADA 2011/12.
POL Agustí BlanchBlanes, 22/05/97Porter. Infantil "A"
PABLO C. Maffeo Becerra Sant Joan Despí, 12/07/97Extrem D/ Lat. D.  Infantil "A"/ Cad. "B"
Juan Martín EZOMO AmuguGuinea, 11/06/97 Davanter Centre.  Infantil A/ Cadet B
Carlos CANO  Martín21/02/97Davanter Centre. Infantil A
.CAUSEN BAIXA.
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació. (Fitxa per)...
David LATORRE HerreríasMartorell, 13/03/96Porter. (UE Cornellà)
GENÍS Montolio LafuenteBarcelona, 23/07/96Lateral Dret / Mig. (UE Cornellà)
CRISTIAN González Ramírez--/--1996 Def. Central
Adrián MONTSECH Trujillo--/--1996. Def. Central. (CE Sabadell)
Ignacio Jorcano Martínez "NACHO"--/--/1996 Mig dret. (EF Gavà)
ALBERT Torras CrespoVallgorguina, 13/06/96Mig  (FC Barcelona)
Joan MATA ReyesMollet del Vallès, 19/01/96(UE Cornellà)
Esteban Rueda Campmany "BOCHI"ARG., 28/01/96Extrem / Davanter.
LAUREN Ortiz LlamasSant Feliu G., 12/02/96 Extrem/ Davanter.
Alejandro Miguel MULA SánchezPremià de Mar, 23/07/96Davanter. (Málaga CF)
GREGORIO M..Carreras Gallardo--/--/1996 Davanter.(CE Sabadell)


COS TÈCNIC CADET "A" .
ENTRENADOR:DANI FERNÁNDEZ (INF A)
PREPARADOR FÍSIC:TONI CLAVERO (INF.A) 
FISIOTERAPEUTA:EMILIANO (CADET B)
DELEGAT:JOSÉ YESTE  (CADET A)


dimecres, 17 d’agost del 2011

UN KITCHEE MOLT RESOLUTIU, DEIXA EN EVIDÈNCIA
A UN ESPANYOL "B" QUE MEREIXIA MILLOR SORT (1-2)



















RCD Espanyol “B”: 1 – Kitchee SC: 2

L’equip de Hong-Kong, remunta i sorprèn als espanyolistes.

L’Espanyol “B” ha caigut en partit amistós disputat aquesta tarda vespre de dimecres a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant l’equip de la primera divisió de Hong-Kong, el Kitchee SC. El conjunt xinès ha remuntat el gol inicial aconseguit pel conjunt de Raul Longhi i en el segon temps productes d’errades defensives, s’ha endut el triomf davant un Espanyol B que ha tingut les millors ocasions de gol, però que s’ha tingut que rendir davant l’efectivitat visitant.

L’Espanyol B ha estat l’equip que ha portat el pes del partit. Ja als nou minuts de joc, ha arribat la primera clara ocasió de gol, quan una jugada per banda esquerra acaba amb una pilota morta dins l’àrea que acaba amb remat ras de Víctor Álvarez a l’exterior de la xarxa.

El gol espanyolista no s’ha fet esperar i Bakary després d’un dolent control, s’ha refet, ha donat mitja volta i ha deixat anar un autèntic obús que s’ha colat per l’escaire dreta de la porteria del conjunt asiàtic.

Els espanyolistes han gaudit d’altres ocasions per ampliar el marcador: Una personal jugada de Tiko Messina molt actiu per banda dreta, amb dos retalls i un xut sec que ha blocat el meta visitant ajustat al pal. En el 27’ una passada en profunditat per Bakary, que un pèl forçat davant la pilota dividida fica la punta de la bota, però remata al cos del porter que ràpidament ha sortit a cobrir a la desesperada al davanter mataroní.

La primera acció ofensiva dels visitants ha estat en una falta llençada des de banda, producte de l’error de William en el rebuig, que ha acabat sortint per sobre el travesser no molt lluny de la fusta. Les dues darreres ocasions del primer temps per Pirulo amb retall i xut des de la frontal creuat (33’) i de Bakary, que no ha pogut rematar en condicions per molt poc una preciosa centrada de Josu que havia pujat la banda esquerra; finalment seria Pau Senent qui remata amb contundència sortint la bola dos pams per sobre el travesser.

En el segon temps l’Espanyol B ha sortit fort per intentar resoldre el partit però a mida que han passat els minuts ha anat de més a menys i en encaixar l’empat a començar a perdre el control del partit, per recuperar-lo en els darrers minuts on més amb el cor que amb el cap han intentat aconseguir el gol que col•loqués finalment les taules en el marcador.

Així al primer minut de la represa, una jugada de l’incorporat Eric López en la que ha xutat potent sortint l’esfèrica a mig metre del pal creuada, i en el mateix primer minut i escaig, Tiko Messina ha col•locat un precís centre des de la dreta que llençant-se en planxa i amb tot a favor, Bakary ha rematat molt malament creuat i fora, quan el meta visitant estava totalment venut. Un xut fort de Pau Senent se li escapa al porter (49’) però finalment bloca en segona instància.

I quan més ataca l’Espanyol B, ha arribat el gol visitant, quan una centrada del dorsal 9 des de l’esquerra ha estat rematat pel jugador xinès dorsal 12 de cap, superant per la seva esquerra al meta Moldovan Dinu que havia sortit al terreny de joc en aquest segon temps.

Longhi efectuaria en varies tongades fins el final del matx, la totalitat de canvis necessaris per a donar entrada a tots els disponibles a la banqueta. En el 64’ el col•legiat anul•la un gol a Kilian que remata a plaer tot sol després de considerar que quan el davanter local arrancava estava en posició antireglamentària, situació aquesta fart discutible.

D’un hipotètic 2-1 més després d’una molt bona ocasió de Gabi que des de la frontal xuta als núvols estan en molt bona disposició, es passa sense solució de continuïtat a l’1-2 amb que s’arribaria a la fi del partit. Una pilota mal refusada, en la que Albarrán no pot allunyar l’esfèrica, i el davanter visitant, l’ex espanyolista Jordi Tarrés (dorsal 18 veure foto), acaba rematant ras superant Dinu.

Sergi Darder ho prova en el 80 amb un xut potent però que surt no gaire més de mig metre a l’esquerra del porter visitant. En la recta final del partit l’Espanyol B incrementa la pressió sobre l’àrea xinesa, però no hi hagué manera de superar al conjunt del Kitchee.
L’ocasió més clara, una centrada de Tiko Messina que remata Kilian de cap a boca de canó rebutjant miraculosament el porter i la pilota morta a peus de Gabi tampoc acaba inversemblantment dins, sortint a còrner rebutjada en l’àrea petita.

En temps d’afegit dues oportunitats amb llançament d’Eric que rebutja el porter i Kilian no arriba per molt poc i altre jugada en la que la centrada en el darrer sospir tampoc pot ser aprofitada per cap davanter espanyolista.



RCD Espanyol “B”: Edgar Badía; Blázquez, Canal, Zou, Víctor Álvarez; William, Pau; Tiko Messina, Pirulo, Josu; i Bakary.
Substitucions: Dinu per Edgar Badía, m. 46; Eric per Josu, m. 46; Albarrán, Gabi i Kilian per Blázquez, Pirulo i Bakary, m. 60; Blanchart, Aitor i Miravent per Zou, Víctor Álvarez i William, m. 67; Toni Cunill i Sergi Darder per Canal i Pau.

Gols: 1-0: Bakary, m.12; 1-1: Kwan Yee, m.59; 1-2: Jordi Tarrés, m.75

Incidències:
Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre amistós amb el Kitchee SC, conjunt de la lliga de Hong-Kong, que ja va visitar Sadrià la passada pretemporada sortint llavors golejat (5-0).

Presència del President del RCD Espanyol, Ramon Condal, del màxim responsable de l’àrea esportiva, Germán de la Cruz, però no en la llotja, sinó en un racó de la tribuna frontalment a l’àrea on atacava l’Espanyol B. També Pochettino s’ha deixat veure i és que els telèfons a bon segur traurien fum en aquestes darreres hores de reunions a Sadrià.













ADRIÁN LUNA, CEDIT AL NÀSTIC

SEGUEIX EL "CULEBRÓ OSVALDO". ELS SUPOSSATS AVALS DE L'ATLÉTICO NO CONVENCEN ALS DIRIGENTS ESPANYOLISTES. ES TORNA A OBRIR LA VIA DE NEGOCIACIÓ "OSVALDO-ROMA". LA DESIL·LUSIÓ DEL SOCI CADA COP MÉS PALESA DAVANT AQUEST INSOFRIBLE ASSUMPTE.


Finalment la comissió esportiva s’ha decidit per que sigui Adrián Luna qui abandoni el club, sent Dátolo qui continuarà ocupant la darrera plaça d'extracomunitari. L’uruguaià, internacional sub-20 amb la seva selecció, tan sols va disputar amb l’Espanyol els darrers dotze minuts del darrer partit de pretemporada a Saragossa, al incorporar-se fa una setmana als entrenaments després de la disputa del mundial sub-20. El davanter uruguaià recalarà en qualitat de cedit al Gimnàstic de Tarragona.

L’argentí Dátolo fins ara exemple clar de irregularitat i poc rendiment, en mig d’una i altre lesió, és l’escollit per Pochettino per completar la nòmina de extracomunitaris junt a Forlín i a Héctor Moreno. Desitgem que la decisió es demostri encertada.


EL FC LEVANTE LAS PLANAS
SERÀ EL RIVAL DE LES ESPANYOLISTES


Fotos d'arxiu de la darrera visita del Levante Las Planas a Sadrià, en un duel que va valer el títol de lliga de Nacional al Femení "B".



Han quedat estructurades les semifinals de la Copa Catalunya Femenina de 2011, i fins on sabem, sense que s’hagi dut a terme cap tipus de sorteig, i si segons la classificació de la passada temporada. Enguany la fase final es disputarà en dues seus.

El dissabte 27 d’agost al Mpal. de les Planes de Sant Joan Despí tindran lloc les semifinals, mentre que la gran final es disputarà diumenge dia 28 d’agost a les 12:00 del migdia al camp primer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.


Els aparellaments son els següents:


A les 10:00 hores: RCD Espanyol – Levante Las Planas
A les 12:00 hores: FC Barcelona – UE L’Estartit.

El rival de les espanyolistes, el conjunt del FC Levante Las Planas ha eliminat a la UE Sant Andreu, al CF Badalona i a l’AEM.

Els resultats de la competició son els següents:


      1a. Eliminatòria:
      FC Levante Las Planas – UE Sant Andreu: 5-1
      CE Europa – CF Badalona: 1-2
      FC Cerdanyola – CF Les Presses: 6-3

      2na. Eliminatòria:
      FC Levante Las Planas – CF Badalona: 3-1
      FC Cerdanyola del Vallès – AEM: 2-3

      3a. Eliminatòria: (final fase prèvia)
      FC Levante Las Planas – AEM: 3-0




SEGON VIDEO DE LA
PLATAFORMA "CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB"

La Plataforma "CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB" ens envia aquest enllaç amb aquest segon video de denuncia del nacionalbarcelonisme imperant.





UN ALTRE EX QUE TROBA EQUIP:
DANI LÓPEZ SIGNA PEL CD BADAJOZ

OSVALDO PODRIA SER MALVENUT EN LES PROPERES HORES. L'ATLÉTICO DE MADRID SERIA EL DESTÍ DEL GOLEJADOR ITALO-ARGENTÍ, SI S'ARRIBA A UN DEFINITIU ACORD AMB L'ENTITAT ESPANYOLISTA.


Dani López, al CD Badajoz

Un dels descartats del filial espanyolista que ja havien deixat de pertànyer a la disciplina espanyolista que faltaven per trobar equip, era el davanter centre Dani López.

Dani López Robles, nascut a Madrid el 25 d’octubre de 1985 va ser fitxat en l’estiu de 2009 per reforçar la davantera del filial. Procedia de Las Rozas CF, però no va arribar ni tan sols a debutar al campionat de lliga a Segona B ja que una greu lesió al començament de la pretemporada el va allunyar dels terrenys de joc pràcticament tota la temporada.

La passada temporada a Tercera Divisió va disputar 18 encontres de lliga marcant 3 gols. L’Espanyol no va comptar amb el seus serveis per la present temporada (aviat tindrà 26 anys) i va estar a prova amb el CF Badalona, però el club badaloní el va rebutjar no superant la prova i ja no va disputar els Històrics amb el Badalona.

Ara, després de sotmetre’s a altra prova amb el CD Badajoz, ha acabat convencent als tècnics i signa pel conjunt extremeny del grup IV de la Segona "B", on hi han d’entrenadors dos vells amics de l’afició espanyolista: Víctor Manuel Torres Mestre, i com a segon, Moisés García Fernández més conegut com “Arteaga”, qui va aixecar com a capità la tercera Copa del Rei de la nostra entitat. A tots, molta sort.    


AMISTÓS "D'ENTRENAMENT" SATISFACTORI (4-1)

RCD Espanyol Femení “A”: 4 – CE Sant Gabriel: 1

Amistós informal prou positiu

L’Espanyol femení ha derrotat al CE Sant Gabriel aquest vespre en un encontre amistós totalment informal disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’encontre ha servit per seguir evolucionant en la posada apunt de l’equip davant un Sant Gabriel que encara fa pocs dies que ha iniciat la seva pretemporada i per tant molt baix de forma encara, malgrat haver-se reforçat a priori, bastant. Amb dir-ne que l’àrbitre era el tècnic de l’Espanyol i que les jugadores espanyolistes no duien la indumentària oficial ni dorsals, i que tampoc ha durat els noranta minuts reglamentaris, ja queda tot dit.

Malgrat aquestes consideracions, les noies han intentat fer-ho el millor possible tenint en compta que es tracta ni més ni menys d’un encontre pràcticament d’entrenament per seguir millorant cara a la competició.

L’Espanyol ha sorprès al conjunt col·legial. Ja a la primera acció seria de perill als set minuts de joc, Willy ha marcat el primer gol perico amb un xut creuat superant a la portera visitant. Cinc minuts després, en situació dins l’àrea similar al primer gol, seria Débora qui davant la mitja sortida de la portera li creua l’esfèrica lluny del seu abast.

Debora ha gaudit d’una doble ocasió de gol després de rebre de Yañez, però la ex espanyolista Marina Marimón ha realitzat les aturades de la nit, primer salvant amb el genoll i la segona rematada de la exterior espanyolista, rebutjada amb el peu.

Una passada de Débora per Aida, i aquesta remata al fons de la porteria en el minut 19 de joc aconseguint un contundent 3-0. Encara hagués pogut augmentar el compte golejador si el senyor àrbitre hagués volgut assenyalar un clar penal sobre Willy (a volgut evitar les suspicàcies sobre la seva imparcialitat), o si la bola que ha estavellat Willy a l’exterior de la xarxa hagués tingut altre destí. També Marta Yañez de cap, ha rematat fora.


En el segon temps, el Sant Gabriel ha dominat i ha tingut el control del joc a la parcel·la ampla, sortint l’Espanyol en perillosos contracops. Fruït del major domini visitant, una doble ocasió al minut quatre que Mariajo en dues intervencions i amb ajut de la defensa ha evitat el que semblava clar gol visitant. Finalment, al minut 8 de la represa, el Sant Gabriel escurça distàncies amb un gol després d’una centrada des de la dreta amb rematada a boca de canó dins l’àrea petita.

En internades de Débora, o de Núria, l’Espanyol ha seguit portant perill. També Willy ho ha intentat superant a una adversari però no ha pogut amb la segona quan entrava per la lateral de l’àrea. Quan si que s’ha complicat la vida el tècnic espanyolista fent de col·legiat quan ha assenyalat una  falta per cessió que finalment s’ha llençat a la tanca (poc angle) sense cap tipus de conseqüències.

En els darrer tram de partit em pogut veure a la única jugada oficialment fitxada, la ex barcelonista i del Llevant, Mary Paz Vilas que després de l’enèsima lesió jugava els seus minuts. També ha tingut la seva estona, al igual que a l’Àliga, la mexicana Priscila. Dir que Mary Paz ha tingut una gran ocasió però la seva vaselina l’ha enviat fora per sobre, i en altre ocasió una paret entre ella i la mexicana ha acabat amb un xut de la gallega als núvols.    


AGENDA

 
  
17/21  d'agost de 2011
AGENDA FUTBOL BASE
.
DATA
EQUIP
RIVAL
 PARTIT / CAMP
HORA
17 AGOEspanyol "B"Kitchee F.C.Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià18:30
21 AGOEspanyol "B"U.E. FigueresAmistós. Estadi Mpal. Figueres18:00
18/21 AJuvenil "A"Atletic, R.Sociedad, Racing,  PortugaleteTorneig Noble Villa Portugalete. Mpal. Los LlanosS/C
20 AGOJuvenil "B"Nàstic - Damm /  RCDE - Sel. Baix PenedésMemorial Salvador Ribas. Mpal. El Tancat, El Vendrell17:00  19:00
21 AGOJuvenil "B"Semifinal o FinalMemorial Salvador Ribas. Mpal. El Tancat, El Vendrell17:30 19:30
20 AGOCadet "A"E. F. Gironés - SàbatAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià12:00
20 AGOFemení "B" Fundació P.E. Atlétic VilafrancaAmistós. Zona Esp. Mpal. (Vilafranca del Penedès)19:00


dimarts, 16 d’agost del 2011

EL JUVENIL "A" AL TORNEIG DE PORTUGALETE


El Juvenil “A” de Dani Poyatos, es desplaçarà a Portugalete per disputar la XXIII edició del Torneig “Noble Villa de Portugalete”, al camp de “Los Llanos” d’aquesta localitat biscaïna.  

En la primera fase de grups, el calendari de partits és el següent:

Grup A: Dijous 18 d’agost 11:30 h. Selecció de Portugalete – Athletic Club
Grup B: Dijous 18 d’agost 18:00 h. C. At. Osasuna – Racing de Santander
Grup A: Divendres 19 d’agost 11:30 h. Selecció de Portugalete – Real Sociedad
Grup B: Divendres 18 d’agost 18:00 h. Racing de Santander – RCD Espanyol
Grup A: Dissabte 20 d’agost 11:30 h. Athletic Club – Real Sociedad
Grup B: Dissabte 20 d’agost 18:00 h. RCD Espanyol – C. At. Osasuna

Diumenge 21 d’agost a les 11:30 h. tindrà lloc al Camp de “La Florida” la final del torneig.

EL JUVENIL GUANYA 1-5 A MOIÀ
ABANS DE LA DISPUTA DELS DOS TORNEJOS

..PRETEMPORADAJUVENIL "A" RCD ESPANYOL 2011/12 .
DATAHORARIVALPARTIT. CAMPRES.
4 AGOST19:00CF VILANOVATROFEU CIUTAT DE VILANOVA. CAMP ALUMNES OBRERS DE VILANOVA I LA G.4-0
6 AGOST19:00CF GAVÀAMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ1-0
7 AGOST18:00GANDESAAMISTÓS. MPAL. GANDESA1-3
13 AGOST19:00UD At. GRAMANET "B"AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ1-2
15 AGOST18:00C.E. MOIÀAMISTÓS FESTA MAJOR DE MOIÀ. CAMP MPAL.1-5
18/19/20/21 S/CRACING, OSASUNA ...TORNEIG PORTUGALETE-
27/28 AG.S/C(R. ZARAGOZA, SD HUESCA,  LLEIDA E.)XVI MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.  LA ESTACADA, FRAGA-


EL FEMENÍ GUANYA 4-0
AL CONJUNT NORD-AMERICÀ DEL ST. JOSEPH













(Camp de l’Àliga, Sant Gervasi, BCN: Josep Maria)

RCD Espanyol Femení “A”: 4 – St. Joseph: 0



El RCD Espanyol Femení “A” va guanyar el seu segon amistós de pretemporada davant el conjunt nord-americà del St. Joseph. El conjunt ianqui amb jugadores amb bastant físic i algunes d’elles no exemptes de tècnica tot i mostrar-se inferior al conjunt perico, va mostrar més nivell que l’anterior equip que es va enfrontar a les jugadores de Carrión, que van caure per 14-0 davant les espanyolistes.

Les novetats a l’onze inicial, la presència de Carla Cotado, la lateral esquerrana del filial, així com Marta Yañez, o Mónica Orteu.
Amb tot, la superioritat blanc-i-blava va quedar palesa des d’un bon moment; des del principi en que Marta Yañez i Núria Mendoza van gaudir de sendes ocasions que van acabar amb rematades fora. La tercera ocasió blanc-i-blava en aquests primers minuts de joc va ser un remat de Yañez a les mans de la portera ianqui després de rebre una bona passada de Núria Mendoza.

Al minut 8 de joc, l’Espanyol va obrir el marcador gràcies a un gran tret de Ana Romero “Willy” que va xutar des de dins l’àrea escorada a l’esquerra i amb un xut creuat elevat que va acabar a l’escaire esquerra. Un gol de molt bella factura.

Núria Mendoza, la campiona d’Europa sub-17 va estar molt activa al llarg del primer temps, i va disposar d’una bona opció després d’una jugada individual acabada amb un xut que no va blocar bé la portera visitant però va aconseguir rebutjar.

Marta Yañez cedeix per Willy en el minut 36 de joc i aquesta dins l’àrea en posició similar aconsegueix un gol molt semblant al primer. Ana Romero va demostrar-nos que el primer no havia sigut de casualitat i que amb la seva gran classe podia tornar-ho a repetir.

Abans del tercer, Monforte realitza una gran passada aixecant la bola per sobre de la línia de cobertura per que Marta Yañez controli tota sola, però malauradament la rematada de la davantera espanyolista acaba a la xarxa però per fora després d’aixecar la bola davant la portera. El tercer gol espanyolista s’inicia amb una ràpida escapada de Núria Mendoza qui cedeix a la dreta de l’àrea per l’entrada de Yañez qui li torna l’esfèrica per que remati a plaer. Un bon contracop que sentència el partit. El darrer remat del primer temps, un xut creuat de Yañez, fora.

En el segon temps, canvis per veure la resta de jugadores, i en especial Priscila Gaitán, una de les quatre jugadores mexicanes que de moment s’entrenen amb el filial femení ja que es troben al club gràcies a la tasca de la ONG Asociación Prochavales i Pericos Solidaris. També vam pogué veure la tornada d’Aida García, que al igual que Sara Serna (ahir no va jugar per una lesió), estan a prova esperant la decisió final dels tècnics espanyolistes.

En el segon temps va continuar la mateixa tònica del primer temps. El conjunt americà es defenia, lluitava, però mostrava carències en la vessant tècnica, fet pel qual Alba Montserrat era una mera espectadora del joc. Monforte en el llançament de falta directa ho va provar. Posteriorment va ser Mónica Orteu qui amb jugada personal va finalitzar amb un llançament que va sortir llepant el travesser. També Núria després de superar a dos adversaris va rematar un pèl alt per sobre la porteria ianqui.

En els darrers vint minuts de joc, després de la sèrie de canvis i més canvis habituals en aquests encontres (inclòs tornant a sortir algunes jugadores substituïdes), l’Espanyol va tornar a trepitjar l’accelerador i va gaudir de clares ocasions de gol: Una en jugada individual de Núria amb un bon retall de qualitat, però el seu centre xut molt tancat interceptat va a acabar a còrner. Marta Torrejón sola va xutar rebutjant també a còrner la jugadora ianqui. Aquest el llença Aida García i la portera rebutja defectuosament però ningú ho aprofita.

Priscila amb tot a favor remata fora alt en una bona ocasió. També en altre còrner des de la dreta executat per Aida, és a punt d’aconseguir el gol olímpic ja que la meta nord-americana rebutja com bonament pot. L’ocasió més clara de la mexicana, un xut al pal dret.

El quart gol del partit va portar la signatura de Marta Torrejón. En contra de tot el que es va pogué pensar en ofertes d’altres clubs en mig de les retallades pressupostaries, la central espanyolista ha sorprès a tothom donant-nos una gran lliçó renovant pel conjunt perico. Marta va marcar, després que la jugada anterior, en la que Priscila va rematar al pal, continués, i la bola centrada fos rematada per la central perica de cap, aconseguint un gol marca de la casa.



RCD Espanyol:
Alba Montserrat; Sonia Matías, Marta Torrejón, Lara, Carla Cotado; Mónica Orteu, Sara Monforte; Débora, Núria Mendoza, Willy; Marta Yañez.
Substitucions: Priscila, Aida, per Lara i Núria, m. 46; Vane, Andrea Pereira, Meseguer per Sonia Matías, Débora, i Mónica Orteu, m.59. Lara i Núria Mendoza per Monforte i Marta Yañez, m. 64. Débora per Willy, m. 78.

Gols:
1-0: Willy, m. 8; 2-0: Willy, m. 36; 3-0: Núria, m. 40; 4-0: Marta Torrejón, m. 71.

Incidències: Camp de l’Àliga, Sant Gervasi. Encontre amistós del conjunt espanyolista en el que té que ser la posada a punt del femení per disputar la nova Primera Divisió Femenina (antiga Superlliga). L’encontre es va disputar a les instal•lacions del CE Europa, per que ahir festiu no s‘obria la Ciutat Esportiva. Suposava despeses varies i s’ha d’estalviar... Sense comentaris.


















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M