diumenge, 14 d’agost del 2011

GOLEJADA CURTA DEL FILIAL A CAMPRODON.

ESPANYOL JUVENIL "B" I FC BARCELONA JUGARÀN LA FINAL DEL TORNEIG D'ARENYS DE MAR, QUE S'AVANÇA UNA HORA (A LES 19:00H.)PER QUE TOTHOM PUGUI VEURE LA SUPERCOPA... SENSE COMENTARIS!... L'ESPANYOL S'HA IMPOSSAT A LA DAMM A LA TANDA DE PENALS (2-2 + 4-3.) EL JUVENIL "A" PERD A SADRIÀ 1-2 DAVANT EL FILIAL COLOMENC, LA GRAMANET "B"

(Mpal. de Camprodon: El Ripollés: Josep Maria)

UE Camprodón: 0 – RCD Espanyol “B”: 7

Massa diferència entre ambdós conjunts

Molta diferència s’ha vist sobre el terreny de joc del Mpal. de Camprodón, entre el conjunt local de Segona Catalana i el filial del RCD Espanyol de Tercera Divisió, amb motiu de l’amistós que aquesta tarda de dissabte s’ha disputat a terres del Ripollès.

L’Espanyol ha dominat de principi a fi l’encontre i el resultat se’ns queda totalment curt vistes les grans i quantioses ocasions de gol del conjunt de Raul Longhi. EL Camprodón que ha posat voluntat i que ha resistit bastant bé en el primer temps gràcies a les intervencions del seu porter, ha vist com en la segon part encaixava fins a cinc gols més que deixaven aquest 0-7 tan contundent i sense pal•liatius.

Longhi ha alineat de sortida als dos campions d’Europa sub-19: Edgar Badía i Albert Blázquez que han estat descansant aquests darrers dies després del campionat europeu. Fa un parell de dies que es van incorporar als entrenaments i avui han jugat 45 minuts. També cal citar que el lateral esquerrà Josu, avui ha jugat d’extrem esquerre per davant de Víctor Álvarez.

L’Espanyol B va dominar ja des d’un bon principi demostrant ser de categoria superior i li va posar les coses fàcils per marcar el primer gol un Camprodón que si be es defenia els vuit primers minuts sense angunies, una errada defensiva provoca que davant Kilian, el meta local hagi de sortir a la desesperada emportant-se al davanter espanyolista per davant de manera molt poc ortodoxa. El col•legiat no dubta ni un instant i assenyala el màxim càstig que s’encarrega de transformar el capità Gabi, en el primer gol del partit favorable als espanyolistes.

L’Espanyol amb el gol encara va pressionar més; William va xutar blocant el porter del Camprodón. Posteriorment una passada de la mort de Tiko Messina després d’entrar per la dreta, es rematada de primera per Gabi acabant a còrner l’esfèrica rebutjada pel porter.

Josue va trencar la defensa local en infinitat de vegades pujant per la banda esquerra o be doblant-se amb Víctor Álvarez. En una jugada d’aquestes, Josu va buscar en profunditat a Víctor qui va centrar tocant un defensor que és a punt d’introduir-se la bola en la seva pròpia porta.

El segon error del meta local va ser quan una pilota llarga des de la cobertura espanyolista va arribar-hi primer que Kilian, però no va saber rebutjar amb el cap fora de l’àrea i mentre es quedava tot sol el davanter espanyolista per marcar a plaer, el porter local Sala es va refer, i llençant-se a terra va taponar l’intent de remat de Kilian. Des d’aquell moment ha sigut el millor del partit en el seu primer temps, però de llarg, el porter del Camprodón que va salvar al seu equip d’una autèntica super golejada.

Una pujada de Josu per la banda esquerra acaba amb una perfecta centrada que remata de cap Kilian, lluint-se el porter rebutjant amb el peu; l’esfèrica li cau a Tiko que remata acabant la bola a còrner en tocar amb un defensor. Una centrada d’Albert Blázquez es rematada per Kilian llençant-se a terra, creuada al pal contrari i la bola surt per ben poc fora.

La primera acció de perill local serà una falta des de la lateral dreta de l’atac del Camprodón que es rematada de cap per sobre el travesser. Aquesta jugada anima al quadre vermell que durant uns minuts tancarà a l’Espanyol B en el seu camp de joc.

Però serà un miratge: L’Espanyol B acaba els darrers minuts del primer mostrant tota la seva força, amb quatre arribades amb suficient perill com per modificar els guarismes del marcador: Primer, quan Joseu es queda tot sol in l’u contra u li guanya la partida el porter local Sala. La segona, amb una penetració d’Albert Miravent que guanya línia de fons, passada de la mort per Kilian que de primera xuta alt. La tercera, una combinació de Josu per Víctor Álvarez a l’espai, retallant i xutant a l’angle curt cobrint el porter que rebutja.

La darrera arribada d’aquest darrer període acaba significant el segon gol espanyolista. Miravent li deixen de cara la pilota i xuta, tot i que el porter també toca l’esfèrica, aquesta acaba entrant dins.

En el segon temps Longhi ha introduït de sortida fins a sis canvis en l ’equip per posteriorment al minut 64, els tres jugadors que encara no havien sortit. Als tres minuts, Bakary que ha ocupat la punta de l’atac perico en el segon temps, ha rematat una centrada de Josu per l’esquerra al fons de la porteria marcant el tercer gol del partit. En el conjunt local, el seu tècnic ha efectuat diversos canvis i un d’ells ha estat la substitució del meta Sala que en el primer temps ha tingut una molt bona actuació.

El davanter Bakary ha tingut fins a tres ocasions més que no ha sabut transformar en gols: Una, a centre de Josu rematant de primera i acabant la bola a còrner. Altre, rematant per sobre el travesser una centrada de Carlos Albarrán que havia pujat la banda, i la darrera en jugada individual d’Eric que al no pogué penetrar deixa enrera per Albarrán qui centra per que Bakary –tornant a imposar-se en el salt als defensors locals- remati fora quan ho tenia tot a favor.

Increïble també la gran ocasió que ha tingut Eric López quan s’ha marxat per velocitat tot sol i davant el meta del Camprodón que ha ocupat aquesta segona meitat la porteria local, li ha enviat una vaselina que s’ha marxat a la part superior de la xarxa de la porteria.

Qui no ha errat, ha estat un cop més Rubén Alcaráz “Rufo” qui ha marcat el quart gol rematant de xut ras una jugada d’atac espanyolista. Era el minut 78, i només tres minuts després, una molt bona jugada per l’esquerra amb paret entre Aitor, Josu i Aitor que en rebre fa un canvi de ritme penetrant per la lateral esquerra de l’àrea i centrant per Rufo que per molt poc tot i llençar-se no arriba a la bola que cau morta a peus de Bakary qui no s’ho pensa gens i envia un obús a l’escaire de la porteria local superant a Miquel.

Els darrers minuts s’han fet llargs a la parròquia local. L’Espanyol B, dominador absolut, ha ampliat el marcador en dues ocasions més: Primer Josu, que ha completat un gran encontre, amb un potent xut des de fora de l’àrea, i en el darrer minut, el central Toni Cunill que jugava el seu primer amistós després d’una inoportuna lesió després de la seva tornada a l’Espanyol B (previ pas per Vic i Manlleu), ha fet el darrer gol al rematar de cap una centrada d’Albert Miravent en una sacada de servei de cantonada. Abans, però, el col•legiat (i el jutge auxiliar) s’han menjat un penal de llibre sobre el propi Toni Cunill, que dins l’àrea ha estat agafat per un defensor del Camprodón. La diferència excessiva en el marcador haurà fet a bon segur que hagi “perdonat” passar aquest mal tràngol al conjunt local que igualment ha acabat encaixant el setè i precisament aconseguit pel central espanyolista.

Fitxa Tècnica:
UE Camprodón: Sala, Garriga, Codina, Prieto, Aniol, Eric, Jorge, Óscar, Carré, Luke i David.
En el segon temps també van jugar: Miquel (ps), Gil, Plana, Sala, Falguera, Bernat, Diego i Rosinyol.

RCD Espanyol “B”: Edgar Badía, Albert Blázquez, Víctor Álvarez, Héctor, Blanchart, Wiliam, Tiko Messina, Miravent, Kilian, Gabi i Josu.
Substitucions: Germán Parreño, Albarrán, Aitor, Eric, Rufo i Bakary han sortit en el minut 46, per Edgar, Blázquez, Víctor Álvarez, Tiko Messina, Gabi i Kilian. En el minut 64, Cunill, Bonilla i Gil, han sortit per Héctor, Blanchart i Wiliam.

Gols: 0-1; Gabi (pen.), m. 9; 0-2: Miravent, m. 45; 0-3: Bakary, m. 48; 0-4: Rufo, m. 78; 0-5: Bakary, m. 81; 0-6: Josu, m. 84; 0-7: Toni Cunill, m. 90

Incidències: Camp Mpal. de Camprodón. IV Torneig Vila de Camprodon. S'ha guardat un minut de silenci abans de començar l'encontre. Temps assolellat en els prolegòmens per acabar tapant-se ràpidament i cel molt cobert durant la segona part que s’ha jugat en la seva major part amb il•luminació artificial. El terreny de joc curiosament amb gespa artificial inaugurada el 2010 en un lloc inigualable on tot el voltant està rodejat de paratges verds i muntanyencs.