dissabte, 9 de desembre del 2006

FOTOS DEL FEMENÍ 3 AT. FÉMINAS 0


















FOTOS: josep maria
Foto de les atletiques: Enric Alonso.





ATLETICO DE MADRID - ESPANYOL


L’Espanyol visita l’estadi del Atlético de Madrid, aquest diumenge a les 19.00 hores, amb la intenció de trencar una ratxa històrica no molt positiva en els enfrontaments en el Calderón; 45 victòries locals, 16 empats, i tan sols quatre cops l’equip català s’ha emportat els punts cap a Barcelona. 175-69 es el balanç de gols, clarament favorable al conjunt matalasser.

Vuit anys va trigar l’Espanyol en conquerir la victòria al Manzanares. Era la segona jornada de la temporada 1942-43, un 10 d’Octubre, quan va guanyar 2-3 amb el següent onze: Martorell, Elies, Arasa, Barnet, Llimós, Macala, Jorge, Juncosa, Iraburu, i Tin Bosch. Els gols van ser aconseguits per Jorge i Juncosa en dues ocasions.

Idèntic resultat es va donar a la temporada 1957-58, quan el 6-10-1957 l’Espanyol va guanyar per segona vegada amb Vicente; Argilés, Cata, Faura; Gamiz, Vilchez, Villamide, Benavidez, Piera, Coll, Camps. Els gols del conjunt de Berkessy, foren marcats per Coll, Benavidez, i Marañón en pròpia porta (jugador del equip matalasser, entrenat per Fernando Daucik).

El 26-10-1997 amb José Antonio Camacho a la banqueta, es va guanyar 0-2 al Calderón, amb gols de Kiko en pròpia porta i de Galca. L’Espanyol va formar amb una alineació que molts recordaran, sobre tot la defensa: Toni; Cristobal, Nando, Pochetino, Torres Mestre, Cobos, Quique Martín, Galca, Pacheta, Ouedec, Esnaider. (Arteaga, Luís Cembranos, i Pralija van ser els canvis)

A la temporada següent va tornar a repetir l’Espanyol amb victòria 1-2 , gols de Artega i Darío Silva. La formació perica estava integrada per: Toni, Cristobal, Helguera, Nando, Capdevila, Nan Ribera, Sergio, Brnovic, Arteaga, Posse, Benitez. (Galca, Pacheta i Darío Silva van ser els canvis).

Dels últims set enfrontaments, cal destacar sols una derrota, el 2-0 amb Luís Fernández a la banqueta, i quatre empats a més de les dues victòries abans esmentades. Guarismes que contradiuen el que ha estat la història antiga dels partits entre matalassers i pericos en els que quinze vegades els madrilenys han guanyat per més de quatre gols, amb resultats escandalosos, com el 7-1 del primer enfrontament de la jornada 18ena de la temporada inicial del campionat de lliga 1928-29, un 7-3 (la 1945-46), un 8-3 la següent, 8-1 la 1956-57, o més recent el dia en que Carlos “Macario” Meléndez va tenir que suplir a N’kono que era baixa, quan Javier Clemente va manifestar en una de les seves “intervencions marca de la casa” en roda de premsa, allò tan famós: “no pasa nada...si no está N’kono, ya saldrá otro...”. En efecte, va sortir el bo de Carlos, i...el resultat va ser de 6-1.

Esperem que continuí la tendència dels darrers anys, i la dels últims partits. Hi ha quelcom més que tres punts... Rebre al Madrid a Montjuïc amb moral, i amb un matalàs de punts, a costa dels matalassers.

NOU TRIOMF DEL FEMENÍ (3-0 DAVANT L'ATLÉTICO FÉMINAS)

ESPANYOL 3
ATLÉTICO FÉMINAS 0

L’Espanyol es líder provisional de la Superlliga a falta del que demà passi amb els encontres Bilboko –Rayo, i la visita del Levante a Sevilla.

Partit sense complicacions per el conjunt que entrena Santy Fernández, molt plàcid en el que tot i la bona tasca defensiva del conjunt madrileny, en una primera part no molt bona, ha sabut aprofitar dues errades per posar terra per mig en el marcador.

Els primers minuts han vingut marcat per les interrupcions, sobre tot quan Sonia Vesga ha tingut que ser substituïda al minut cinc, per Yoli Ponce, lesionada. Al minut deu, Adriana agafa la pilota en línia de tres quarts, se’n va de Ana León, centra molt bé, Sara deixa passar la pilota que cau a peus de Carol que tota sola dins l’àrea petita, remata fora quan ja es intuïa el primer gol.

Però el conjunt blanc i blau no és dels que deixen escapar gaires ocasions per avançar-se en el marcador i al minut 18, Raquel Corral que jugava per segona ocasió consecutiva de titular en detriment de Marta Cubí, ha aconseguit el primer gol a la Superlliga. Esperem que sigui el principi d’una gran carrera esportiva plena d’èxits.

Ana León, cedeix a Maru, aquesta intenta driblar a Corral quan veu que se li aproxima, i al més pur estil Tamudo, la davantera espanyolista li pispa la pilota, i a porta buida fa pujar el primer gol al marcador. I això que l’Atlético es defenia amb ordre, i tot i que en atac no té la qualitat suficient per posar en problemes a la cobertura perica, si que Mar Prieto i Paloma havien provocat en vint minuts quatre llançaments de cantonada. Però sense perill, més enllà de la anècdota i l’estadística.

Tan sols quatre minuts després, gran passada de Miriam, i la col·loca a l’espai, on Adriana, la pichichi de la Superlliga, posa el 2-0 davant la sortida un tant desconcertant de Maru. Amb aquest gol, l’Espanyol ja encarava amb molta més confiança i seguretat la resta del partit. Torrejón de cap, ho intenta sortint alt el seu remat, quatre minuts després. Per molt poca no arriba Raquel Corral a rematar una centrada per banda esquerra , que Carol no encerta a l’hora de connectar el seu remat. Adriana torna a rematar amb perill una centrada de Noemí, però aquesta vegada, Maru es fa amb l’esfèrica.

I a tres minuts del descans, Corral fa una gran jugada per banda dreta, es marxa de Gamarra, i passa en profunditat a Adriana que s’ha avançat a Yoli Ponce, i remata convertint el tercer gol de les espanyolistes.

El partit ja estava sentenciat. Només era qüestió de conèixer el número de gols que caurien. I el que son les coses; una bona segona part, amb moltes ocasions i en tot això, no s’ha mogut més el marcador.

Bona combinació al minut 48, entre Adriana i Corral, que s’ha anticipa la defensa, quan ja estaven a punt de connectar la rematada. Ane fa una gran jugada que es marxa de tres jugadores matalasseres, i la seva centrada es rematada alt per Adriana Martín. Al minut 50 ! Cristina té la primera ocasió per demostrar que hi era al camp. Un centrada de Pilar, i es llença molt bé evitant la posterior rematada de Mar Prieto. I tres minuts després es Ponce, qui disposa de la primera ocasió de perill en tot el que portàvem de partit del conjunt visitant, amb un xut que obliga a Cristina a lluir-se, rebutjant a còrner. Era tot el perill del Atlético.

A partir d’aquí s’han succeït les ocasions per part local. Sara topa amb Maru, que s’emporta per davant a la perica, en una pilota amb molt perill. Noemí roba una pilota al mig del camp, es marxa sola, i fa una excel·lent passada a Corral, que a l’alçada de la frontal, fa una vaselina (ha tingut bona mestra) que se’n va fora, davant dels aplaudiments del públic per la bellesa de la jugada. Al minut 58, Adriana es objecte d’un clar penal, entre Jenny i Gamarra, es travada al penetrar dins l’àrea. L’àrbitre no n’ha volgut saber rés. Al 64, una passada de Raquel Cabezón molt bona a l’espai, l’agafa Sara Serna, que dribla a la seva defensora, avança fins arribar a línia de fons i cedeix a Noemí que llença un fort tret, que Maru amb una gran intervenció desvia a còrner.


Maru uns minuts després evita la rematada de Sara, després d’una passada de Raquel Cabezón. Al minut 69, de nou un clar penal, aquest cop fet sobre Sara, i altre vegada la mateixa decisió del col·legiat; deixar continuar la jugada. L’Espanyol buscava incrementar la golejada, però la falta d’encert en els metres finals ho impedia. Noemí fa una gran passada a Miriam, que arriba a línia de fons, Cubí deixa passar, i Sara tota sola, envia fora quan ja es veia el gol. Centrada de Raquel, molt perillosa rebutjada per Ana León, continua Sara la jugada, centra després de retallar a la defensa visitant, i el remat de Marta Cubí de cap es parat per la portera Maru, internacional amb les seleccions inferiors espanyoles, i ex – portera del Oviedo Moderno la passada temporada.

Es torna a lluir, Maru al minut 80, amb un fort remat d’Adriana, rebutjant a còrner. Raquel ho torna ha intentar de nou, però el seu remat es marxa fora. Ja en les acaballes del partit una molt maca jugada de Míriam que avançat la seva posició amb la sortida de Dolors, fa un barret, en el mig del camp, avança i dona una bona passada a Marta Cubí totalment desmarcada, que encara a Maru, però el seu potent xut es marxa per sobre del travesser. L’última jugada ha arribat al temps d’afegit quan Raquel Cabezón ha llençat des de la lateral de la banda esquerra una falta que ha tocat com ha pogut Maru, i ha acabat estavellant-se al travesser.

Per tant, triomf just del RCD Espanyol, que mereixia ser amb un marcador més alt, a tenor dels mèrits fets i les ocasions que ha gaudit.

fitxa tècnica
RCD Espanyol: Cristina; Ane, Marta Torrejón, Miriam, Aida (Rocío 57’); Carol (Lara, 71’), Raquel Cabezón, Noemí; Adriana, Raquel Corral (Cubí 68’), Sara (Dolors 83’)

Atlético Féminas: Maru; María Cabezón, Ana León, Marta Gamarra, Maite Vergara (Rocío Ruíz 75’), Marta Pérez (Laura Salguero 63’), Sonia Vesga (Yoli Ponce 5’), Jenny, Pilar García , Mar Prieto, Paloma Lozano (Cristina Pizarro “Chini” 63’)

Gols: 1-0 Raquel Corral (18’) 2-0 Adriana (22’) 3-0 Adriana (42’)

Àrbitre: Tomás Bauló. Malament. Ha deixat sense sancionar dos penals molt clars en l’àrea matalassera.

Camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit ofert en directe per el Canal 33. La capitana del Espanyol, va lliurar una placa a la capitana matalassera María Cabezón amb motiu de ser el primer enfrontament dels dos equips.


FOTO: josep maria. Raquel Corral la nova "Tamudiña" del RCD Espanyol. Amb un gol que signaria el mateix davanter perico.

AQUEST DIUMENGE, AL FUTBOL BASE...


L’Espanyol B jugarà aquest diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva l’encontre corresponent a la jornada setzena del campionat de lliga de Segona Divisió B, amb el València B de rival. El filial valencianista ocupa la cinquena posició amb 24 punts, a un només de la zona de les posicions que permeten jugar les eliminatòries d’ascens a Segona. Es el segon equip menys golejat de la categoria, ja que el conjunt del Turia ha encaixat 7 gols (només el supera el Terrassa, amb 6). L’Espanyol, tretzè, fa quatre partits que no guanya, i els tres últims perdent.

El conjunt ché, va pujar aquesta passada temporada, després de estar-se dues temporades a la tercera divisió. En la seva història el Valencia B Mestalla, amb les diferents denominacions ha jugat 21 temporades a Segona divisió, 13 a Segona b, incloïen l’actual, 26 a Tercera Divisió (amb 6 campionats). Pablo Hernández es el jugador que més gols ha marcat junt amb Javi Guerra, i Aaron, en el que portem de temporada.










L’Espanyol femení B, viatjarà a terres gironines, per enfrontar-se al conjunt de l’Estartit, l’equip que ha guanyat les dues lligues a Nacional, malgrat no conquerir l’ascens a Superlliga. L’Estartit ocupa la segona posició a la classificació, a un punt del líder (Sant Gabriel), i tres més que el RCD Espanyol. Per tant, tot i coneixedors de la dificultat del empeny, un triomf perico situaria al conjunt blanc i blau amb els mateixos punts que les gironines.









PARTITS PER AQUEST CAP DE SETMANA

foto: josep maria. El infantil femení, entrenat per Marta Cubí, serà l'únic equip de base que jugarà a Sadrià aquest cap de setmana, partit de lliga.




Dissabte 9-12-2006
Espanyol Femení A – Atlético Féminas. 3-0

FP. Sánchez Llibre – Cadet B 0-0
Camp. Mpal. Premià de Dalt.
CE Manresa- Infantil B Femení 0-4

Zona Esportiva Congost. Manresa

Diumenge 10-12-2006
Espanyol B –València Mestalla. Sadrià. 4-0
L’Estartit – Femení B 12.00 Hores. Municipal de l’Estartit. 2-1
Infantil Femení A – Escola Esportiva Guineueta . Sadrià.
SUSPÈS PER INCOMPAREIXENÇA ARBITRAL
Ciutat Meridiana – Cadet femení 10.15 Hores. Compleix Esportiu C. Meridiana. 0-7
AC Juventus –Benjamí C 10.15 Hores. Mpal. Can Xalant.
0-5





divendres, 8 de desembre del 2006

HISTÒRIA DE NOSTRES SECCIONS: EL RECORD DEL RUGBI PERICO.


Conversació amb “El Capi” Vizcaino. El record nostàlgic del Rugbi perico.

L’altre dia, a la Ciutat Esportiva, tenia el plaer de conversar, informalment una estona amb Vizcaino, més conegut com el ”Capi” entre els integrants de la desapareguda secció de Rugbi del RCD Espanyol. M’explicava que la re- fundació d’aquesta secció va tenir lloc l’any 1964 i va durar fins 1984, any que la junta presidida per el Sr. Baró (que descansi en pau) va decidir en una més de les seves “glorioses decisions” suprimir-la, com va fer amb la vergonyosa, indecent e irregular actuació amb el Bàsquet, per posar un exemple molt més recordat.

Vizcaino, encara guarda avui , 23 anys després la tristesa per tal malaurada decisió, per que per tots aquells components d’aquell esport, que lluitaven com molt pocs esportistes en defensa de nostres colors i nostre escut, amb unes dures condicions, pròpies de per si ja, en aquest esport tan viril, i de força, com tots sabem.

Em deia, que la lliga era formada per equips catalans. Noms com la Unió Esportiva Santboiana, RC.Cornellà, FC Barcelona, CN Barcelona, CN Barceloneta, CN Poble Nou, Central Banc, BUC (Barcelona Unión Club), Picadero, C D Universitari, UPC Rugbi Andorra, C Rugbi Casino Badalona, Club Rugbi Bellvitge, Rugbi Reus i de ben segur altres més que al llarg dels anys, integraven aquella competició. La millor classificació va ser un segon lloc.

El President de la Secció de Rugbi era Juan Antonio Rigat Llorens. El Capi Vizcaino, en era Vice-president, i Carlos Tabernero el delegat.

Entre els integrants d’aquelles plantilles del RCD Espanyol hi havia jugadors com José Antonio Carrasco, germà del “utillero” de l’ Espanyol, Antoni Itarte, Antoni Rigat, Tabernero, Santi, Paco, els tres germans Alonso, Cuberó, Bilbao, Palomero, Quiñonero, Navarro, Llobet, Velez, Castro, Puyo, Calvet, Tapias, Ferreres, Xiberta, Julio, Mallén, Morales, Felipe, Paco... i i naturalment ell, que era el capità, i el “talonador”de l’equip.

A més de la lliga, també s’havien desplaçat a disputar torneigs fora d’Espanya, com els que varen disputar a Itàlia, Portugal, per exemple l’any 1978 van jugar i guanyar 3-7 davant l’ Os Aranhas en terres portugueses.

La temporada 1940-41 la Secció de Rubgi (que es va fundar l’any 1923), va ser finalista de Copa en perdre davant el SEU de Madrid per 14-10 en Vallecas. Formaven part d’aquella alineació subcampiona d’Espanya: Porqueres, Suazo, Vidal, Tarragorera, Calduch, Llobet, Portugué, Isás, Daga, Sanagustín, Cabestreros, García, Comamala, Fernández, Ferrer, així com altres que durant aquells anys fins 1949 van integrar la secció de Rugbi com Juan Vázquez, Miguel Ángel Luna, Eugenio Zuazo, Joan Vidal, Alfons Maristans, Pedro Vall... entre altres. Per tant tot el reconeixement històric per aquesta secció, que malgrat no va portar títols, si que va estar integrada per pericos que ho van donar tot per amor a un esport molt oblidat a Espanya, i per el sentiment a uns colors.

Jugàvem ens diu Vizcaino, al derruït posteriorment estadi de Montjuïc, malgrat que també ho varen fer al Camp de Casanovas, allà per Castelldefels. La samarreta era com la del atletisme, amb ratlles horitzontals, i amb nostre escut. Entre els entrenadors cal destacar a Valls, Blanc, Paco, etc.

Com es lògic, no podia cloure aquesta xerrada, sense referir-me, a la rivalitat Espanyol –Barça. I, “el Capi” ens diu, que si que allà hi havia de tot, molta llenya (cosa ja de per si al rugbi freqüent, diria jo...) però en partits com aquests la rivalitat era total, i a més estàvem molt igualats sempre, i els jugadors aquells derbis els vivien amb una intensitat total. La llenya que es donaven, contrastava amb la practica absència de públic, llevat lògicament dels familiars dels jugadors.

Quan el senyor aquell que m’he referit al principi va suprimir la secció, llavors em diu Vizcaino, vam continuar nosaltres, pagant-nos les despeses, i el nostre equip va passar a denominar-se “Els Gòtics”...

Avui això es història, i record dels que ho van viure, patir, gaudir, i dels que sentim quelcom per recordar nostra història, una peça més que conforma aquest gran puzle que amb els diferents esports i les diferents persones que han anat passant per el discorri dels anys, anomenem Reial Club Deportiu Espanyol. Sense persones com ell, i tants altres que han lluitat i defensant nostres colors, no existiria això que amb el pas del temps definint com a SENTIMENT PERICO. Des d’aquí donar-li les gràcies, i desitjar que tant a dins com ho portaven ells, ho demostressin SEMPRE altres professionals que no citaré en aquestes línies.

Foto: josep maria. (Vizaino va recordar amb nostàlgia el rugbi espanyolista a Sentiment Perico).

dijous, 7 de desembre del 2006

DISSABTE 12.30 HORES: ESPANYOL FEMENÍ - ATLÉTICO FÉMINAS

Primer enfrontament entre Espanyol i Atlético aquest cap de setmana.

L’Espanyol femení s’enfronta aquest dissabte a les dotze i mitja al Atlético Féminas, equip ascendit a la Superlliga i que ocupa la novena posició amb tres partits guanyats, dos d’empatats i sis de perduts. Dotze gols a favor i dinou en contra es el seu balanç anotador.
Serà la primera vegada que es veuen les cares Espanyol i Atlético, malgrat que hi ha jugadores bastant conegudes en el futbol femení nacional en la seva plantilla que han estat incorporades per conquerir el repte de salvar la categoria amb comoditat i si cau quelcom més, com podria ser ficar el cap l’equip que presideix Lola Romero, entre els vuit primers que dona el passaport per disputar la Copa de la Reina.

En el quadre madrileny s’han incorporat aquesta temporada la portera Maru, del Oviedo Moderno, Maite Vergara, Ana León i Yoli Ponce del Puebla extremeny, Sonia Vesga del Big Mat de Burgos, de Primera Nacional, i Laura Salguero del AD Torrejón.


Plantilla

1 M. Rodriguez 'Maru'
13 Estefanía López “Estefi”

23 Maite Vergara
3 Ana Belén Fernández “Nervy”
6 Marta Gamarra
15 Maria Cabezón
20 ROCÍO Ruíz
17 IMARA Viega
8 MARTA Pérez

16 Paloma Lozano
11 Jennifer Hermoso “Jenny”
14 Cristina Pizarro “Chini”
7 OLGA Cebrián
18 María Rodríguez “Juny”
5 Ana León
25 Sonia Vesga
19 Yoli Ponce

21Laura Salguero
4 PILAR García
9 Mª Mar Prieto
10 CRIStina Martínez

Entrenadora María Vargas.

L’encontre serà transmès en directe per Televisió de Catalunya, per el seu Canal 33 a partir de les dotze i mitja del dissabte. Malgrat això no hi falteu, que per Televisió de Catalunya es vegi a tot Catalunya, al club que si li interessa el futbol femení, i a quin club el futbol femení si que el recolza la seva afició.
foto d'arxiu: josep maria

dimecres, 6 de desembre del 2006

EL JUVENIL GOLEJA 5-0 AL BINÈFAR. CONTINUA LA RATXA.



ESPANYOL 5- BINÈFAR 0. ONZE PARTITS GUANYATS SENSE ENCAIXAR CAP GOL

Triomf fàcil i sense problemes d’un Espanyol Juvenil que va llançat cap el títol. Amb aquest ja acumula onze partits seguits guanyant i sense encaixar cap gol. Es més, en setze partits de lliga només el R. Mallorca ha sigut capaç de guanyar-lo, marcant-li dos dels tres gols que únicament ha encaixat en tota la lliga.

Avui, sortia l’equip de Perarnau, amb Pecha a la porteria en comptes del meta titular Isaac, i amb l’absència d’homes com Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, circumstancia aquesta, que no s’ha notat gens en el desenvolupament de l’encontre, ja que l’Espanyol ha manat sobre el terreny de joc, ha posat la qualitat, els gols i el futbol.

Ja només començar, al minut quatre, Ricard per banda dreta ha centrat i la rematada del golejador Xavi, s’ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per Borrell. Des d’un començament el conjunt perico ha imposat la seva millor qualitat tècnica, desbordant per bandes, on homes com Ricard pujant des de darrera, Xavi o Jesús han portat de bòlit a la defensa del conjunt d’Osca. La segona ocasió, una centrada de Jesús, que ha tret Piqueres avançant-se al remat de Quique, ha sigut ja l’avis definitiu de que l’equip local no estava per romanços.


Al minut 12, Jesús guanya línia de fons, centra, i en la boca de gol, el central Guille només té que empènyer l’esfèrica al fons de la porteria. Tres minuts després, es José “Canario”, qui amb altre bona centrada, permet a Jesús Berrocal, rematar dins l’àrea petita, i tot i tocar el meta Borrell, fa pujar el segon gol al marcador. Sols un minut després, es Xavi qui ha tingut el tercer, després d’una centrada de Ricard Canela, però la seva rematada es treta sota la mateixa línia de gol per un defensor.

Amb el partit mig solucionat, l’Espanyol ha cercat la porteria de Borrell, en busca del gol definitiu que matés l’encontre. José amb un tret desviat, i Quique a la mitja hora ho han intentat. L’intent del capità perico s’ha frustrat per la gran intervenció del porter aragonès, que amb les cames ha rebutjat el remat a plaer de Quique. Però la insistència té un premi, i al minut 36, el mateix Quique ha fet una bona centrada passada que Jesús (al segon pal) remata fent pujar el tercer gol al marcador.


La primera i única jugada de perill del Binèfar ha estat a vuit minuts del descans quan Barrera amb el llançament d’una falta ha obligat a Pecha a lluir-se, amb una gran intervenció.

La segona part ha començat seguint el mateix guió que la primera. Domini local, si no total, si lo suficient per portar perill en cada arribada. Albert García ha llençat magistralment una falta, a la frontal, que s’ha estavellat al travesser de la porteria del Binèfar, i el posterior rebuig ha sigut rematat de cap per Jesús, surtin fora.
Al minut tres de la represa, José anota el quart, després d’un bon passi de Quique davant la sortida de Borrell. Ismael ho prova amb un lliure directe, que obliga a Pecha ha fer una gran parada, i per tant evitar que es trenqui la ratxa d’onze partits sense que cap rival perfori la porteria del Juvenil perico.

Al minut 66, el Binèfar s’ha quedat amb un home menys per expulsió de Ferrer, que ha vist la segona tarja groga en vint minuts. Xavi, llença un fort i col·locat tret que Borrell amb la punta dels dits envia a còrner. I a falta de vuit minuts, quant el partit anava morint ja amb el marcador resolt, i amb el carrussel de canvis, Charly Lumbreras, ha aprofitat una centrada molt bona de Gerard, per fer el cinquè. Varis atacs posteriors amb jugades de Gerard com la del 86’, haguessin pogut incrementar el resultat que ja ha estat el definitiu.

Per tant, triomf contundent, que evidència el bon moment del conjunt de Perarnau.

FITXA TÈCNICA
RCD Espanyol: Pecha; Ricard, Guille (Oscar Reyes), Víctor, Gerard, Albert García, Jesús Berrocal (Javi Cantero), Carlos Ruíz (Jesús García 57’), Quique, José Mendez “Canario” (Charly Lumbreras 73’), Xavi García.

Binèfar: Borrell; Piqueras, Ferrer, Genís, Toro, Campoy, Alejandro, Barrera,Sellán, Poy, Manon (També han jugat: Ortiz, Reig, Talavera, Ismael)

Gols: 1-0 Guille (12’) 2-0 Jesús Berrocal (15’) 3-0 Jesús Berrocal (36’) 4-0 José (48’) 5-0 Charly Lumbreras (82’)


Árbitre: Rebollo López, del col·legi de Barcelona. Sense problemes. Ha expulsat al jugador visitant Ferrer per dues amonestacions (46’ i 66’).

Camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Poc públic. Tirant bastant llarg, unes dos centes persones.

RESULTATS

RESULTATS

CENTENARI SANT JOAN DESPÍ
Sant Joan Despí - Espanyol 0-10

futbol base
Juvenil B – U E Lleida 3-1
Cadet A – FC Barcelona 2-3
Infantil A – Mataró 4-0

Granollers - Infantil B 0-2
Aleví A –Mollerussa 8-0

Benjamí A – Escola Futbol Sabadell 9-1
Benjamí B – Cerdanyola Mataró UDA 4-2
Juvenil A – Binèfar 5-0
Aleví B –Mataró 4-1

Sant Gabriel - Pre Benjamí 1-8

dimarts, 5 de desembre del 2006

GOLEJADORS.














foto d'arxiu: josep maria
GOLEJADORS

Primer equip
Tamudo5
Pandiani 2
Luís García 2
Riera 1
Moisés 1
Jonatas 1

Espanyol B
Yagüe 6
Bussy 3
Ángel 3
De Pablos 2
Zamora 3
Fede 1
Pedraza 1

Juvenil A
Xavi García 9
Jesús Berrocal 7
Quique 6
Charly Lumbreras 4
Albert García 2
Carlos Ruíz 2
Juan 1
Fran 1
Zamora 1
José 1
Jesús García 1
Ricard C. 1

Juvenil B
Chuli 7
Oriol Sans 4
Sergio Ginés 4
Lucas Porcar 3
Marc de Val 3
Carlos Salgado 2
Lluis Crous 2
Toni Cunill 1
Oriol Ricarte 1
Saddik 1
Albert M. 1
George 1


Cadet A
Álvaro 18
Quique 11
Ángel Martínez 4
Molina 3
Oscar Sielva 3
Adrià Tuneu 2
Juanjo 2
Adrián Pérez 2
Caballé 2
Juli 1


Cadet B
Sani 13
Román Golobart 5
Gabriel López 4
Gerard M.3
Miki 3
Pablo Salanova 2
Albert Blázquez 2
Antonio 2
Jordi Amat 2
Edu 1



Infantil A
Rubén “Rufo”7
Gil 6
Xavi Solé 6
Cristian Márquez 5
Xavier Lacambra 5
Joan Angel 4
Diego 2
Aleix 2
Marc Molina 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 9
Aitor 4
Alex 3
Nestor Turró 3
Oscar Arroyo 2
Casado 2
Arturo 2
Lucho 2
Xavi 1
Albarrán 1
Carles 1

Aleví A
Jack 9
Pol 5
Jordi Cano 4
Juan Pablo 4
Iu 3
Paco 3
Miquel 2
Sergio González 2
Sergio Coll 2
Marc Gelmà 1
Oriol Vilà 2
Raul 1
Edu 1

Aleví B
Aitor 6
Miqui Poveda 4
Gabriel 4
Alex 4
Pablo 3
Carlos 3
Marc 2
Roger 2
Albert 2
Navarrete 1




FEMENÍ A
Adriana 15
Marta Cubí 8
Sara 6
Carol 4
Ane 1
Aida 1
Noemí 1
Torrejón 1
Raquel Cabezón 1

Femení B
Raquel Corral 14
Marta Corredera 6
Reche 4
Andri 2
Debora 2
Natalia Rubio 2
Carme 2
Silvina 2
Anna T. 2
Kenti 1
Gemma Pacheco 1

PARTITS PER DEMÀ 6 DE DESEMBRE:
CIUTAT ESPORTIVA
RCD ESPANYOL - LLEIDA. LLIGA NACIONAL JUVENIL 10.00 HORES
RCD ESPANYOL- FC BARCELONA. DIVISIÓ D'HONOR CADET 12.00 HORES
RCD ESPANYOL- BINÈFAR. DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL 17.00 HORES.
BENJAMÍ. PREFERENT GRUP 1er- E.F. SABADELL 15.30 HORES.
BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on- CERDANYOLA MATARÒ UD. A. 16.45 HORES.



dilluns, 4 de desembre del 2006

GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA MATINAL A SADRIÀ






















FOTOS: josep maria.

Recull fotogràfic del partit de Sadrià entre el Femení B i el Soledad de Mallorca.
A les primeres fotos podeu veure els dos equips en el moment de sortir al camp número tres de la Ciutat Esportiva. A la tercera fotografia el moment en que la formació perica posa per els pocs mitjans gràfics que hi havia.. Després del sorteig, les jugadores es posen apunt per començar l’encontre. Les porteres, Irina i Estela, corren a les seves respectives porteries.. A la següent veiem el moment en que l’àrbitre col•loca la tanca en el llançament d’una falta perillosa contra el CD Soledad. Elena col•loca amb mim la pilota per disposar-se al llançament de un lliure directe sobre la porteria balear. Al final abandonen el camp amb la victòria perica, les jugadores de Titi, les mallorquines del Soledad que han vist com s’ha escapat un punt als darrers instants, i el trio arbitral, que no ha estat molt afortunat en jugades puntuals, però que no ha influït en el marcador final. Per últim destaquem que el conjunt infantil B, femení, ha guanyat per un contundent 17-0 al Barberà Andalucia, amb vuit gols d’Alba una nena debutant que recentment s’ha incorporat a l’Entitat. Però no sols es important marcar gols, si no a més no encaixar-los i a qui veiem a la portera de les més petitones, Mireia, amb la jugadora Sheila com a representant dels nous catalans vinguts a la nostra terra i amb la samarreta de nostres colors.

EL FILIAL FEMENÍ CONTINUA EN RATXA (2-1)


L’equip de Titi Camuñez, guanya, encadena quatre triomfs seguits, i es manté a la tercera posició.

Victòria patida i molt treballada del filial perico, que ha marcat al principi i en la recta final ha aconseguit el gol del triomf.

Tot semblava ben encaminat quan Anna, ha rematat de cap al primer minut de joc una molt bona centrada per banda dreta de Debora. Semblava que seria un partit fàcil, però no ha estat així. El filial perico comptava amb les importants baixes de Raquel Corral, màxima golejadora del equip, que ha debutat com a titular amb el primer equip, i de Marta Corredera (la segona golejadora), per lesió. Carme i Anna han estat les encarregades de substituir-les.


Però mica a mica, el conjunt balear s’ha anat fent amb el mig del camp, i malgrat que l’Espanyol ha pogut ampliar diferències amb jugades esporàdiques, com al minut 8, amb una internada de Debora, que acaba amb el xut de Kenti al exterior de la xarxa, ha estat el Soledad qui ha dominat el joc. Estela amb moltes dificultats i anticipant-se a les davanteres periques ha aturat en dos temps una pilota al minut 14. Cinc minuts després, una bona jugada per banda dreta, de la balear Estefi, fa la passada de la mort, per que Chaco molt oportuna, aconsegueixi l’empat.

Al minut 25, un servei de cantonada tret per Malena, es rematat de cap per Helena, marxant-se per sobre del travesser. Malena ho prova amb una falta que tot i que Estela para fàcil, se li escapa la pilota al blocar-la, i es veu obligada a rebutjar com pot posteriorment. Al 35, una jugada similar, però més desafortunada. Irina, ens posa l’ai en el cos, quan una pilota bombejada per Chaco, se l’hi escapa amb vises de introduir-se a dins de la porteria, evitant-lo en darrera instància, la pròpia portera, davant la presència inquietant d’una atacant mallorquina. I amb poc joc, domini altern, i poques ocasions clares de gol, s’ha arribat al descans

La segona part s’ha iniciat amb un llançament de Gemma que s’estavella al travesser de la porteria visitant. Al 55, un remat de cap de Gemma, al servei de cantonada, es aturat en dues vegades providencialment per Estela. L’Espanyol B començava a millorar i ja es feia mereixedor d’anar per davant al marcador. I més tenint en conta que als vint minuts de la segona part, una gran jugada per banda dreta de Kenti, posa un centre precís a Carme, que tota sola en l’àrea desaprofita, enviant fora la gran ocasió de marcar. Elena ho prova, llençant una falta que desvia com pot Estela, i el rebuig no es aprofitat per cap jugadora perica.


Als instants finals del matx, quant semblava que l’empat seria el resultat definitiu, Debora profunditza per banda dreta, no ho veu clar, oxigena el joc habilitant cap endarrera i després de un rebuig la pilota cau morta a la frontal a Reche, qui no s’ho pensa dues vegades i connecta un fort tret que es cola a la porteria del Soledad, significant el gol de la victòria. Un gran gol.


El conjunt balear ha intentat a la desesperada pogué tornar a empatar; Estefi (junt amb Chaco les més perilloses del conjunt mallorquí) ha provat sorprendre des de lluny en el llançament d’una falta al cantó esquer de l’atac visitant, però Irina aquest cop si, ha blocat amb total seguretat. Els punts s’han quedat a casa, i segueix l’Espanyol femení B, l’estela del Sant Gabriel, nou líder, i del Estartit, proper rival que sols va pogué empatar al camp d’ un dels equips que ocupa plaça de descens, com es el Breda.

Al final de l’encontre, parlàvem amb “Titi” Camuñez, que es mostrà molt contenta pel triomf
“por que aunque en la primera parte dominaron más ellas, en la segunda parte nos impusimos, tubimos más y mejores ocasiones de marcar y al final el triunfo fue justo. Estoy muy contenta con mi equipo, por que a pesar de las bajas, ha
respondido satisfactóriamente y al final hemos conseguido los tres puntos”
Preguntada sobre el tema de las baixes de Raquel Corral, i de Marta Corredera ens ha dit que
“ no cabe duda que el tener estas bajas, lógicamente en el equipo se tiene que
notar, pero que con todo, estoy muy satisfecha con las que han salido”

I a més, Anna, ha marcat un gol i al primer minut...


fitxa tècnica

RCD ESPANYOL FEMENÍ B: Irina ; Kenti, Malena, Reche, Chivi. Elena, Anna (Jessica 92’), Gemma Pacheco, Carme (Tabi 73’), Lorente, Debora (Natalia 90’)

CLUB DEPORTIVO SOLEDAD: Estela, Sonia, Nani, Inma, Bego (Patri) Mari Paz, Iria, Chaco, Estefi, Maria, Laura (Vicki)

Gols: 1-0 Anna (1’) 1-1 Chaco (19’) 2-1 Reche (85’)

Àrbitre; Rodríguez Carballas (col·legi de Barcelona)

Ciutat Esportiva del R.C.D.Espanyol. Camp nº 3.

foto: josep maria


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 SANT GABRIEL1125812217
2 L'ESTARTIT1124731359
3 RCD ESPANYOL11216323817
4 GIRONA11185332218
5 TORTOSA-EBRE11175242821
6 LLEIDA11175241819
7 LLERS 11175242127
8 EUROPA11154342220
9 SOLEDAD11144252417
10 BARCELONA B11144251720
11 COLLERENSE11133442523
12 BREDA11113262032
13 MANACOR1140471339
14 PARDINYES1130381342

NOUS TRIOMFS A L'ATLETISME BLANC I BLAU

Maria Vasco guanya la 6ena Pujada a la Tossa de Montbui, prova que finalitzà al Santuari de la Tossa, amb 6.200 metres de distància, i una alçada màxima de 830 m.i un desnivell acumulat de 450 m. Bon debut de Maria Vasco, la gran marxadora medallista olímpica, amb els colors i l’escut del RCD Espanyol. En categoria d’homes, José Antonio González ha conquerit el primer lloc. Per tant una participació amb molt èxit del Atletisme Blanc i Blau.

A la mitja marató Ciutat de Mataró i a la categoria masculina El Mousrafá Younes va pujar al podi amb un segon lloc.

Mitja marató Ciutat de Mataró.
1 Hosea Kosgei 1:04:00 - KENIA
2 El Mostafa Younes 1:07:37 AE BLANC I BLAU
3 Enrique Luque Martin 1:08:29 AGRUPACIÓ ATLÈTICA CATALUNYA
4 Jordi Escoriza Valencia 1:08:31 FILA DOMINGO CATALAN
5 Victor Morente 1:08:51 FCBARCELONA

Al Cross de Rubí, en categoria Senior masculina , Driss Lakhuaja ha guanyat, i Fernández Rojas novè.

Cross de Rubí Senior masculí

1 LAKHOUAJA, DRISS 00:16:20 A.E.BLANC I BLAU
2 AIT BOUYCHIMANE, SAMIR 00:16:50 UCA
3 SILVERO CAMPOS, SERGI 00:16:55 JOVENTUT AT. SABADELL
4 LOUAH KHATTABI, ABDESLAM 00:17:12 CLUB ATL. SANT BOI
5 MARSOL FONT, FRANCESC 00:17:15 C.A.VIC
6 MONTANER NOVELLÓN, VICTOR 00:17:16 C. ATL. IGUALADA
7 TORTOSA AGUARON, DAVID 00:17:17 AGR. ATLÈT. CATALUNYA
8 RAMÓN LOPO, JUAN LUÍS 00:17:21 VALLE DE ALGECIRA
9 FERNANDEZ ROJAS, ALEJANDRO 00:17:22 A.E.BLANC I BLAU
10 ORDOÑEZ SOBRADO, PERE 00:17:24 JOVENTUT AT.SABADELL


A la Cursa del Centenari del Terrassa, Josep Maria Roselló i Ester Rubio han pujat al podi, sent tercers.

FOTO: ASSOCIACIÓ D'ATLETISME ENBLANC I BLAU.
María Vasco, guanya a la pujada de la Tossa de Montbuí.

JUVENIL A: 10 PARTITS GUANYANT I SENSE ENCAIXAR GOLS

RESULTATS DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
El Olivar 0 Cornellà 1
Damm 3 L'Hospitalet 1
Sant Andreu 2 Mataró 3
Barcelona 1 Binéfar 1
Manacor 2 Mallorca 3
San Francisco 1 La Salle M. 0
Zaragoza 2 Badalona 0
Girona 0 Espanyol 3

Espanyol: Isaac, Ricard, Guillem Savall, Oscar Reyes, Gerard, Albert, Jesús García, Carlos Ruíz, Jesús Berrocal, Xavi García. (Victor, Javi, José, Charly)
Gols: Carlos, Quique, Carlos.



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL15421401363
2 DAMM153210232513
3 MALLORCA15309333617
4 BARCELONA15288433416
5 REAL ZARAGOZA15268252116
6 GIRONA1526 8252019
7 MATARÓ 15237262718
8 CORNELLÀ15237262718
9 SAN FRANCISCO 152163 61917
10 BADALONA15185372527
11 LA SALLE MALL.15175281933
12 L'HOSPITALET15165192030
13 SANT ANDREU15154381728
14 MANACOR15930121436
15 BINÉFAR1581591430
16 OLIVAR15114101035

EL FEMENÍ TAMBÉ GUANYA REMUNTANT (1-3)

FITXA TÈCNICA

SD Lagunak: María, Ainoa, Gema, Maite (Raquel, 46’), Oyane (Carmen, 59’), Elena, Sandra, Ana (Beatriz, 59’), Ainara, (Yayona, 74’), María i Uxue.

RCD Espanyol: Cristina (Erika, 78’), Ane (Lara, 75’), Marta Torrejón, Miriam Diéguez, Aida, Raquel, Noemí, Carol, Sara (Marta Cubí, 66’), Adriana i Raquel Corral (Rocío, 70’).

Àrbitre: Arteaga Zabalo.

Gols: 1-0; Sandra (min.5), 1-1; Sara (min.39), 1-2; Adriana (min.42), 1-3; Adriana (min.45).


RESULTATS DE LA 11a. JORNADA DE SUPERLLIGA FEMENINA
LEVANTE UDF -R.SOCIEDAD 2-0
FC BARCELONA - PUEBLA 1-2
OVIEDO MODERNO - SEVILLA FC 2-0
ATLETICO FEMINAS - ATLETIC CLUB B. 1-2
SPORTING CEOSA HUELVA - TRANSPORTES ALCAINE 0-0
RAYO VALLECANO - AD. TORREJÓN 2-4
SD. LAGUNAK -RCD ESPANYOL 1-3


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ATH. BILBOKO11299202910
2 LEVANTE1128911325
3 RCD ESPANYOL11279023815
4 SEVILLA11206232315
5 RAYO VALLECANO 11206232720
6 TORREJON11196142018
7 PUEBLA11165151419
8 OVIEDO MODERNO11113261522
9 ATLÉTICO FÉMINAS11113261219
10 BARCELONA11103171219
11 SPORTING HUELVA11102451225
12 REAL SOCIEDAD119236820
13 LAGUNAK1162091435
14 TRANSP. ALCAINE114119620

diumenge, 3 de desembre del 2006

GRAN REMUNTADA DAVANT EL SEVILLA (2-1)


L'ESPANYOL GUANYA I CONVENÇ EN UN GRAN PARTIT

Això ja es altre cosa: Aquest Espanyol independentment que es guanyi o no, com avui podia haver sigut per culpa de la mala fortuna al hora d’acabar les jugades i per la parcial actuació arbitral, il•lusiona per que a més de practicar un bon futbol, Ernesto Valverde ha aconseguit per fi, que els jugadors lluitin, es convencin de que poden i saben jugar al bon futbol, i que es deixin de una vegada de pors, velles històries de vestidors revoltats, i de complexes de inferioritat i mediocritat que per culpa de les vicissituds dels darrers temps s’havien instal•lat a l’equip.

Amb un centre del camp, on Moisés es l’home de contenció deixant fora a tota la triada de brasilers, i “lo Pelat” posa la qualitat, i sembla ja recuperar el nivell dels millors temps amb la samarreta blanc i blava, i on sembla cosa rara, però ara cada setmana marquen els davanters... que la majoria de la gent donàvem per acabats, o no es confiava amb ells per diferents motius. A més, la solidesa de la reraguarda amb laterals amb cara i ulls, sembla que han donat una consistència a l’equip que amb la lluita i l’esforç, poden fer-nos pensar amb altres fites, que no salvar el coll a la darrera jornada.

El partit ha sigut maco. Palop, ja ha tingut que atrapar un xut de Iván al minut 3. Kanouté ja ha donat senyals de vida al 8, amb una jugada personal, que ha acabat amb el seu centre, rebutjat per la defensa i per Kameni, posteriorment. Luís, ho ha provat amb un tret ras que ha sortit fora. Al setze, la millor ocasió fins llavors, un fort tret de Moisés que rebutja a còrner lluint-se Palop. El servei de cantonada es fa efectiu, i Palop novament amb Moisés com a protagonista, té que rebutjar de punys en difícil posició avançant-se al jugador espanyolista. Al 22, una gran jugada de Riera, que al contracop creua mig camp, i deixa de taló a Chica, que continua la jugada, centra i Tamudo per molt poc no arriba a pogué rematar en condicions, en la boca de gol.

Però quant millor jugava l’Espanyol, un contracop amb superioritat sevillista, un cop es superat Chica, Renato, s’interna a l’àrea, i un Kameni atabalat el derriba, segons el col·legiat. En primera instància sembla que no ho assenyala, però per indicacions del jutge auxiliar acaba assenyalant el punt fatídic. Kanouté no perdona, i fa pujar injustament al marcador el 0-1 amb un partit totalment dominat per el conjunt local.

A la mitja hora una molt bona jugada entre Luís i de la Peña, que intenta colar-se pel mig però quan podia xutar, prova la passada difícil a Luís, que al fer el control, s’avança un pel la pilota, lo just per no pogué encarar bé a Palop que rebutja el seu tret, malbaratant-se una molt clara ocasió de gol. Tamudo torna a intentar-ho en jugada personal, després que l’àrbitre donés la llei de l’avantatge per falta a Riera, però li surt la seva rosca desviada. I al 34, la jugada més clara; Riera ho té tot a favor per afusellar a Palop, entrant per l’esquerra, però el seu remat se’n va fora, molt desviat. Kameni ben col•locat atura el llançament de Marti. Al 41, Tamudo es amonestat amb targeta groga per simular penal a judici del col•legiat, provocant la indignació general de tota la graderia.

La segona part comença amb un xut de Moisés que surt fora. De la Peña també ho intenta, però amb la mateixa sort. L’Espanyol no es rendeix i ho segueix intentant. Al 57 una gran jugada que mereixia millor sort; amb la defensa sevillista sortint, de la Peña fa una magistral passada a l’espai on Luís García que ha sabut llegir la jugada recull l’esfèrica, i a la sortida de Palop li creua la pilota, i aquesta se’n va fregant el pal, fora, quan ja es intuïa el gol. De la Peña que ha fet un gran partit, penetra amb la defensa avançada del Sevilla, però el seu centre – xut es marxa desviat.

I quan semblava que el gol es resistia, una jugada que semblava que no tenia perillositat, Tamudo, fa un control, d’esperó, se’n va dels marcadors, i a la sortida de Palop, l’afusella davant el deliri d’una afecció que ara si, creu amb aquest equip. Un gran gol, digne del que aviat serà el màxim golejador de tota nostra història, si les lesions el respecten. L’Espanyol no es conforma amb l’empat i va per la victòria. Pandiani que ha sortit en el lloc d’un molt desafortunat Rufete, es marca tota una jugada, per la dreta, retalla, busca angle, i el seu xut es desviat per el meta visitant. Al 72, la millor ocasió d’un Sevilla que no ha demostrat avui, per la gran tasca del conjunt perico, que la temporada passada va ser el millor equip d’Europa, proclamant-se campió de la Supercopa. Bruno per l’esquerra, veu avançat a Kameni, i el seu centre –xut entre els dits del camerunès i el travesser eviten l’ensurt. I al 79, arriba el segon gol perico. Pandiani en profunditat, superant la defensa visitant, obre a banda dreta, on Iván de la Peña recull l’esfèrica, s’interna, i en arribar a la línia de fons, fa la centrada perfecta per que Luís García en la boca de gol, faci pujar el segon gol i que a la fi, ha estat el de la victòria blanc i blava. Però encara quedava temps per moltes coses. Com es lògic, i per no perdre la costum, comença l’angoixa a Montjuïc, i els minuts es fan llargs. Kameni, molt irregular, erra els llançaments de porteria, però en canvi es mostra segur a l’hora de rebutjar de punys, i surt fora de l’àrea jugant la pilota amb el peu, (¡ai, quin patiment!) llençant el contracop en el que Tamudo porta perill a l’àrea andalusa. Riera en una de les seves entrades que ens obsequia a més del seu bon joc, es fa mereixedor de la targeta vermella, i deixa l’equip amb deu, a falta de set minuts més l’afegit. Valverde mou fitxa, i fa entrar a Moha per cobrir la baixa de Riera, substituint a “lo Pelat”. Costa havia fet el propi amb Tamudo. Amb un Sevilla amb superioritat, llençat a l’atac, Pandiani pot marcar el tercer gol en un contracop, quan se’n va tot sol, però s’entreté massa. Al final, Kameni en el afegit ha de sortir de punys altre vegada davant les pilotes penjades. Un llançament d’Alves a la desesperada que surt per sobre del travesser, acaba amb el patiment i deixa gaudir als pericos de una gran victòria, per el joc i per la manera en que s’ha aconseguit, i per que aquesta gent.... suposo que els mitjans de comunicació del règim no diran que son també una banda....

Fitxa Tècnica
RCD Espanyol: Kameni (6); Zabaleta (7), Jarque (8), Torrejón(8), Chica (8), Moisés (8), De la Peña (9) (Moha 85’ s.c.), Rufete (4) (Pandiani, 56’)(8); Riera (6), Luís García (9), Tamudo (9) (Costa 82’s.c.)

Sevilla CF: Palop; J. Navarro (Kepa 84’), D. Alves, Adriano (Chevanton 76’), L. Faviano (Bruno 61’), Renato, Kanouté, Escude, Puerta, Martí, Drago.

Gols: 0-1 Kanouté (p) 24’ 1-1 Tamudo (67’) 2-1 Luís García (79’)

Àrbitre; Pérez Burrull. Molt malament. S’ha complicat el partit ell sol, ha mesurat diferentment les entrades d’un equip i les de l’altre, i en tot moment ha afavorit els interessos de l’equip visitant. Ha mostrat targetes grogues a Kameni, asenyalant un més que dubtós penal,(22’), a Tamudo (41’) per simular un penal segons el seu criteri, Chica (47’), Zabaleta (71’) i vermella directa a Riera en el 83’. Per part andalusa ha mostrat targes a J.Navarro en el 33’ i Adriano 74’.

Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona: 22.900 espectadors que avui si han gaudit d’un gran partit, (remuntada inclosa), amb el patiment final després de l’expulsió de Riera



La figura del partit: Malgrat que he de reconèixer, que Iván de la Peña, o el propi Luís García han tingut una gran actuació, com la resta de companys que s’han deixat la pell sobre el camp i a més amb bon joc, si que tinc que considerar que la jugada clau, ha estat la del primer gol del partit amb aquesta obra d’art de Raul Tamudo. Per tant, com que a més esta completant la millor primera volta en el club blanc i blau, Tamudo és, la figura del partit.

fotos: rcd espanyol.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M