dissabte, 3 d’abril del 2010

AL JUVENIL "B" SE LI ESCAPA
EL TORNEIG "VILLA DE "BENIDORM" EN ELS DARRERS INSTANTS

Foto: portal.benidorm.org.
Dani Nieto, millor jugador del torneig i màxim golejador amb quatre dianes.



XXVI TORNEIG JUVENIL "VILLA DE BENIDORM"

(Información proporcionada por la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de Benidorm a portal.benidorm.org)

FINAL (03/04/2010)


BENIDORM CF: Juan Carlos (Solís m. 46), Pastores, Cardona, Martínez (Rodriguez m.75), Buigues (Sunday m.46), Molina (Josete m.46), Inda, Carabaña (Germán m.46), Ivars, Herrera y Paco (Terentí m. 46)

RCD ESPANYOL: Eloi, Jaime, Alejandro, Carlos, Jorge, Antonio, Gerard (Gil Muntadas m.67), Nieto, González, Saranova (Marc Nierga m. 76) y Alex García (Eric López m.85)

ARBITRO: De Pintos Francés. Asistentes: Sánchez Rodríguez y Pérez Machado. Cuarto árbitro: Pérez Díaz

GOLES: 0-1: Nieto, m.16; 1-1: Carabaña, m. 24; 1-2: Nieto, m.27; 2-2: Inda, m.51; 2-3: Marc Nierga, m. 72; 3-3: Josete (p) m.74; 4-3 Inda (p) m.90.

Partido vibrante en el que la primera mitad el Espanyol lograba adelantarse por dos veces en el marcador, gracias a la movilidad y buen hacer de su delantero Nieto (proclamado mejor jugador del Torneo) que se adelantó en dos oportunidades a la defensa local. Los catalanes dominaron territorialmente en los primeros 45 minutos, pero los locales nunca le perdieron la cara al partido en el minuto 41 cuando en la misma jugada estrellaron dos veces el balón en el travesaño a consecuencia de un lanzamiento de falta de Buigues y posterior remate de Inda. Los locales reclamaron gol en el primer lanzamiento que presumiblemente rebotó en el interior de la portería.

Tras el descanso cambió la decoración al introducir Manolo Moreno 5 cambios en el equipo. Pese a ello el Espanyol se adelantó en dos oportunidades más pero los benidormenses lograron in extremis ganar el encuentro gracias a dos penas máximas, sobre Sunday y Terentí, transformadas por Josete e Inda.

El alcalde Agustín Navarro, el concejal de infraestructuras, Conrado Hernández, el de deportes, Juan Ramón Martínez y el ex-jugador del Benidorm Pepe Mel, fueron los encargados de entregar los trofeos.



SEMIFINAL: (2/04/2010)

RCD ESPANYOL: 2 - R. BETIS B: 1

Font: (portal.benidorm.org)


Espanyol: Germán, Jaime, Alejandro, Carlos, Jorge, Antonio, Eric, Marc, Gil, Dani y David. También jugaron: Gerard, Pablo y Alex.

Betis: Iván, Fran, Rogelio, Sana, Roberto, Pastoret, Bautista, Cano, Cárdenas, Guti y Gerardo. También jugaron: Ros, Avila, Tete, Diego, Piti, Carlos García y Marcos

Goles: 1-0: min.6, Dani; 2-0: min.54, Dani; 2-1: min.67, Avila.

Arbitro: Chávez Gallego, asistentes: Taikal García y Albarracín Reig, cuarto árbitro: Bustamante Ortiz.

El Espanyol fue ligeramente superior al Betis durante la mayor parte del partido, tras adelantarse muy pronto en el marcador. El segundo gol, al comienzo de la segunda parte parecía sentenciar el encuentro, pero el Betis lograba reducir diferencias y tuvo alguna oportunidad para haber logrado al final la igualada.

De este modo, españolistas y benidormenses jugarán la final y lo que se puede considerar un anticipo al encuentro del domingo en Sant Adrià de Bessos, entre el Espanyol B y el Benidorm CF de la Segunda B.

ALTRE SEMIFINAL:

CD Benidorm: 4 - Albacete Balompié: 1

3è i 4rt lloc:

Albacete Balompié: 3 - Real Betis: 0

6è TORNEIG "VILA DE PERALADA":
L'ESPANYOL DERROTA AL R. MADRID A LA FINAL


6è TORNEIG ALEVÍ “VILA DE PERALADA”

GRUP "A": [FC Barcelona, RCD Espanyol, UD. At. Gramanet, CF Peralada]
GRUP "B": [Real Madrid CF, Real Betis, B., Conbinat Comarcal, Girona FC]



FASE DE GRUPS

Divendres 02/04/2010

09:00 Real Betis – Combinat Comarcal: 5-0
10:05 FC Barcelona – CF Peralada: 9-0
11:10 Real Madrid CF – Girona FC: 1-1
12:15 RCD Espanyol – UD At. Gramanet : 4-0

16:00 Real Madrid CF – Real Betis: 2-0
17:05 FC Barcelona – UD At. Gramanet 6-0
18:10 Combinat Comarcal – Girona FC: 0-5
RCD Espanyol – CF Peralada: 9-0

Dissabte 03/04/2010
09:00 UD At. Gramanet – CF Peralada: 1-1
10:05 FC Barcelona – RCD Espanyol: 0-1
11:10 Real Betis – Girona FC: 3-3
12:10 R. Madrid CF – Combinat Comarcal: 1-0

CLASSIFICACIÓ PRIMERA FASE

Grup A:

1er: RCD Espanyol: 9 pts.
2n.: FC Barcelona: 6 pts.
3r.: UDAt. Gramanet: 1 pt.
4rt: CF Peralada: 1Pt.

Grup B:
1er. :R.Madrid CF: 7pts.
2n.:Girona: 5pts.

3r.: Real Betis B.: 4pts
4rt: Conbinat Comarcal: 0 pts.


FASE FINAL


16:00 5è-8è lloc: UD At Gramanet - Combinat Comarcal: 7-0
17:05 5è-8è lloc: Real Betis B. - CF Peralada: 3-1
18:10 1a. Semifinal: RCD Espanyol - Girona FC: 5-0
19:15 2na. Semifinal: Real Madrid CF - FC Barcelona: 2-0

Diumenge 04/04/2010

09:00 7è-8è lloc: Combinat Comarcal - CF Peralada: 2-1
10:05 5è-6è lloc: UD At.Gramanet - Real Betis: 1-1 (2-1*pen)
11:10 3r i 4rt lloc: Girona FC -FC Barcelona: 0-4
12:15 FINAL: RCD Espanyol - Real Madrid CF : 1-0




EL CADET "B" ESPANYOLISTA PLANTA CARA
A LA FUNDACIÓN ETO'O, PERÒ CAU A SEMIFINALS


RCDE Cadet “B”: 0 – Fundación Eto’o: 0

Altre cop l’Espanyol perd als penals...
L’Espanyol no ha pogut accedir a la gran final del MECUP 2010 (Menorca Cup 2010, Son Marçal), en perdre a la tanda de penals després d’arribar al final dels cinquanta minuts reglamentaris de joc amb empat a zero. El conjunt de Dani Poyatos no ha encaixat cap gol en tot el torneig, i després de tres empats a zero i la resta tot victòries diu adéu davant la major efectivitat dels camerunesos des dels onze metres.

L’encontre ha estat molt dur; jugat de poder a poder, davant un conjunt de segon any i molt fort físicament que ha jugat al límit del reglament en moltes accions davant un Espanyol que tampoc s’ha arrugat gens i també s’ha emprat a fons davant els africans. No s’ha vist bon joc i les ocasions han sigut ben aviat poques. Potser les dimensions del camp i la gespa artificial tampoc han ajudat gaire, però això es tan sols una opinió personal.

L’Espanyol, - amb el seu equip de gala, amb els ghanesos al complert, ha pogut canviar la decoració del partit quan al minut tres de joc una pilota llarga ha estat aprofitada per Gerard (que ha format a la davantera amb Jaffar), superant la sortida del meta, elevant-li per sobre, però quan el davanter espanyolista celebrava el gol, el col•legiat ha invalidat l’acció per possible fora de joc.

Només un minut ha trigat en replicar la Fundación Eto’o quan una pilota passada ha estat a punt de ser rematada taponant el central Sergi Coll. El domini espanyolista ha anat minvant i des del 8’ fins el 15’ els camerunesos han tingut més la bola sense això si, crear perill. L’Espanyol mitjançant un remat forçat del central Rubén, ha dut perill, però a pilota aturada.

La resta del primer període, igualtat absoluta, absència d’ocasions i joc al límit. Una falta dura d’un espanyolista ha estat contestada després que el col•legiat l’hagués xiulat, amb una dura entrada per darrera a Jaffar que ha necessitat assistència mèdica. Tampoc, - instants després en l’afegit – s’ha tallat un pèl Rafa Espinosa en entrar per darrera, tot i que aquest ha vist la cartolina i en l’acció anterior, el jugador camerunès, no.

El segon temps ha començat amb una errada al poc temps d’Adrià en zona defensiva que ha estat a punt de costar car; malgrat aquesta acció, la defensa perica (Adrià, Coll, Rubén, Alex) s’ha mostrat molt expeditiva com ho confirma les dades anteriorment esmentades.

En el darrer tram de l’encontre, el domini ha estat dels africans que han acabat imposant-se per força física; sortosament, malgrat que alguns dels jugadors africans han mostrat un cert nivell tècnic, cara a porta tampoc s’han mostrat com un equip de tècnica exquisida.

Amb concentració i esforç, l’Espanyol ha arribat a la fi del partit sense deixar-se sorprendre i han estat necessaris els penals per dilucidar qui seria el primer finalista. I per no perdre la costum al nostre club, l’Espanyol ha errat els dos primers llançaments.

Primer ha transformat el dorsal 4 camerunès, i Paul Kuaye ha llençat amb la desgràcia que el meta li ha endevinat per on aniria l’esfèrica, tocant lo just per que la pilota acabés estavellant-se al pal dret sense acabar d’entrar. El segon llançament errat dels espanyolistes –després que el dorsal 2 camerunès fes pujar el 2-0 -, ha estat a càrrec de Rubén Duarte que ha volgut enganyar tant al porter que el seu llançament se n’ha anat fora a l’esquerra del porter. Sergio ha fet el 3-1 no sense problemes ja que el meta li ha endevinat i s’ha llençat per la seva esquerra, però la Fundació Eto’o (al igual que en l’encontre amb el Liverpool de quarts), no ha errat cap llançament i ha transformat els quatre que ha llençat.

L’Espanyol s’havia desfet en Quarts de Final del Ciutadella, mentre que la Fundació del Liverpool com acabem d’esmentar, i en l’altre part del quadre, el Real Mallorca ha eliminat a la Selecció de Balears, i l’Atlético de Madrid ha guanyat 2-1 in extremis, al Fortuna de Düsseldorf.

RCD Espanyol: Jose; Adrián, Rubén, Sergi Coll, Alex; Paul; Nico, Robert, Rafa Espinosa; Gerard i Jaffar.
Substitucions: Salinas per Rafa, m. 35; Sergio per Nico, m. 39; Marc Gelmà per Gerard, m. 50.


L'INFANTIL "A" CAMPIÓ
AL TORNEIG DEL BALSAS PICARRAL

XXVII Torneo Internacional de Futbol Base Inmortal Ciudad de Zaragoza



2010

TORNEIG "ZARAGOZA INMORTAL"

UD BALSAS PICARRAL.

HORA

Categoria Infantil

RES

1 d'Abril
13:00S.D. Huesca 2-2U.D. Balsas Picarral

Lligueta

16:45Alboraya U.D.1-2C.D. Oliver

Lligueta

19:00Villarreal C.F.1-1S.D. Huesca

Lligueta

2 d'Abril
10:15Villarreal C.F.2-0U.D. Balsas PicarralLligueta
11:15Real Zaragoza10-0C.E. L'HospitaletLligueta
12:15R.C.D. Espanyol4-0C.D. OliverLligueta
15:30Santutxu F.C.7-1C.E. L'HospitaletLligueta
18:00R.C.D. Espanyol8-0Alboraya U.D.Lligueta
19:00Real Zaragoza3-2Santutxu F.C. Lligueta
3 d'Abril
11:30Villarreal C.F.4-1Real Zaragoza1a.Semifinal
12:30R.C.D. Espanyol4-0Santutxu F.C.2a. Semifinal
13:30UD Balsas Picarral/Hospitalet / Alboraya7è,8è,9è lloc
17.00S.D. Huesca

0-0 *p(4-5)

C.D. Oliver5è i 6è lloc
19:15Real Zaragoza0-0 *p(4-2)Santutxu F.C3è i 4rt lloc
4 d'Abril
11:00Villarreal C.F.0-7R.C.D. EspanyolFINAL



EL TRIOMF DEL LLEIDA NO DEIXA
MÉS OPCIÓ AL FILIAL, QUE GUANYAR...

EL CADET LLUITARÀ DAVANT LA SELECCIÓ DE BRASSIL, PER FER-SE AMB UN LLOC A LA FINAL DEL MIC (LLAGOSTERA, 18:00h.)

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. SANT ANDREU

67

31

20

7

4

55

27

2

ONTINYENT CF

62

32

17

11

4

42

23

3

F.C. BARCELONA "B"

59

31

17

8

6

54

31

4

C.D. ALCOYANO

56

31

16

8

7

41

24

5

C.D. DÈNIA

55

31

15

10

6

41

29

6

C.D. BENIDORM

55

31

16

7

8

61

43

7

REAL MALLORCA "B"

51

31

14

9

8

43

29

8

ORIHUELA CF

45

32

12

9

11

30

37

9

ALICANTE CF

41

31

10

11

10

34

35

10

C.E. SABADELL

41

31

11

8

12

33

35

11

U.D. LOGROÑÉS

40

31

9

13

9

35

28

12

U.D. At. GRAMANET

38

32

10

8

14

42

46

13

U.E. LLEIDA

38

32

9

11

12

35

39

14

SPORTING MAHONES

37

31

8

13

10

28

34

15

C.F. BADALONA

35

31

9

8

14

33

38

16

R.C.D. ESPANYOL "B"

31

31

5

16

10

27

34

17

VILLAJOYOSA CF

29

31

6

11

14

32

40

18

VALENCIA MESTALLA

24

32

4

12

16

27

44

19

C.F. GAVÀ

23

32

5

8

19

25

61

20

TERRASSA C.F.

15

31

3

6

22

21

62

divendres, 2 d’abril del 2010

EL CADET, ELIMINAT A SEMIFINALS DEL MIC

2010MEDITERRANEAN INTERNATIONALCUP (Cadets 01/01/94)
HORA

EQUIP

RES

EQUIPLLOC

FASE DE QUARTS

DE

FINAL

03/04/2010
10:00Volcan Junior0-3RCD EspanyolHostalric
10:00China National Team0-1Brazil National TeamPlatja d'Aro
10:00FC Barcelona4-1Torrellano Illice CFSils
10:00EF Gironès-Sàbat0-1Aspire Football DreamsSant Feliu de Guíxols
.SEMIFINALS...
17:00Aspire Football Dreams0-0 * (3-4) Brazil Football TeamLlagostera
18:00FC Barcelona4-0RCD EspanyolLlagostera
04/04/10FINAL
12:00Brazil Football Team0-0* (4-3)FC BarcelonaPalamós

L'ALEVÍ "A", CAMPIÓ
AL TORNEIG CIUDAD DE SANTA FE

Foto: Granadahoy.com


V TORNEO ALEVÍN CIUDAD DE SANTA FE-COPA MANOLÍN PAVÓN

El Espanyol revalida el título

El equipo catalán supera en la final al Sevilla por 3-1 y demuestra su potencial un año más, mientras que el Málaga consigue imponerse al Granada CF en el encuentro por el tercer y cuarto puesto.



JESÚS R. GODOY / SANTA FE/ GRANADAHOY.COM

El Espanyol revalidó el título de campeón en el V Torneo Alevín Ciudad de Santa Fe-Copa Manolín Pavón. A la final llegaron los dos mejores equipos de las cinco ediciones. El Sevilla, ganador de las tres primeras y el equipo catalán, vencedor de la cuarta. Se impuso con solvencia (3-1) en el duelo que decidió el título.

Se disputaron un total de 27 partidos durante el torneo y acudieron aproximamente entre 1.200 y 1.300 al Municipal Las Americas de Santa Fe, que estrenó sus vestuarios. La primera fase se completó por la mañana y deparó los cuatros semifinalistas. El Espanyol se proclamó campeón del grupo A, seguido de Málaga. El Sevilla lideró el grupo B y el Granada CF fue segundo.

El equipo más fuerte fue el Espanyol. Superó al Granada 74 por 2-0, por 8-0 al Palos de la Frontera, y 0-4 frente al Santa Fe. El Málaga le opuso más resistencia y solo lo pudo superar por 2-1.

De los granadinos el mejor clasificado fue el Granada CF, que acabó en una digna cuarta posición, después de ir venciendo en el partido por el tercer y cuarto puesto al Málaga tras ir ganando, aunque después le remontaron.

La primera semifinal la disputaron el Espanyol y el Granada CF. Se impuso por 5-2 el conjunto catalán. Pronto se adelantó el cuadro periquito, con gol de Joan Gómez. A los ocho minutos Ferrán Barberá marcó el segundo a pase de Joan Gómez. La esperanza llegó para el Granada CF con el gol de David Romero, pero los periquitos lograron varios goles más para sentencier antes del descanso con el 4-1.

La otra semifinal fue de claro color sevillista. Le endosó un claro 5-0 al Málaga, que fue redondeado por Vicente Lucas, que marcó el quinto gol para su equipo y el octavo de su cuenta, que le valió para conquistar el trofeo de máximo goleador del torneo.

La gran final la disputaron el Espanyol y el Sevilla. Se adelantó el equipo barcelonés con un gol de Juli Jordán en jugada personal. El mismo logró el segundo y Ibrahima Kava consiguió el tercero. El gol de honor lo marcó Avio.

En quinta posición acabo el Granada 74, sexto fue el Real Jaen, séptimo el Ciudad de Granada, octavo el Santa Fe, noveno el Atlético de Madrid, y el último clasificado el Palos de la Frontera.

El mejor portero fue Ajoub Jilali, portero del Espayol. El máximo goleador fue Vicente Lucas, del Sevilla. El juego limpio se lo llevó el Granada CF y el trofeo Manolín Robles al mejor jugador fue para Joan Gómez, del Espanyol. Se entregó una placa para homenajear a Antonio Casares, por su labor de organización e impulso de este torneo en las cinco ediciones.

2na FASE TORNEIG MIC

En el torneig MIC 2010 avui es disputa la fase de Vuitens de final, formada pels dos primers classificats de cadascun dels dotze grups de la primera fase. D'aquesta manera es formen vuit grups formats per tres equips. Els primers de cada grup passaran als Quarts de Final que ja es disputaran per eliminatòria a partit únic.


2010MEDITERRANEAN INTERNATIONALCUP (Cadets 01/01/94)
HORA

EQUIP

RES

EQUIPLLOC
FASE DE VUITENS(02/04/2010)
10:00México National Team3-0C. At. SegreSant Feliu de Guixols
10:00Torrellano Illice CF1-1FC UtrechtLlagostera
10:00FE Palamós0-7China National TeamHostalric
10:00SCH FC0-10Aspire Football DreamsPlatja d'Aro
10:00Junior FC0-1CE L'HospitaletLloret de Mar
10:00CF Vilanova i la Geltrú2-5Volcan JuniorSta. Coloma de Farners
10:00FC Barcelona3-0P Keski - UusimaaSils
10:00Farners Selva1-2UE FigueresCassà de la Selva
16:00Alboraya UD 0-3FC BarcelonaPlatja d'Aro
16:00RCD Espanyol2-0Farners SelvaSta. Coloma de Farners
16:00St. Ignasi Sarrià0-3Torrellano Illice CFSils
16:00Girona FC11-0SCH FCSant Feliu de Guíxols
16:00Gamba Osaka6-0FE PalamósLlagostera
16:00EF Gironés- Sàbat 0-0México National TeamCassà de la Selva
16:00UE Olot2-1CF Vilanova i la GeltrúLloret de Mar
16:00Brazil National Team3-1Junior FC Hostalric
18:00Aspire Football Dreams3-0Girona FCSant Feliu de Guíxols
18:00C.At. Segre0-4EF Gironès-SàbatCassà de la Selva
18:00P Keski-Uusimaa0-4Alboraya UDPlatja d'Aro
18:00FC Utrecht0-1St. Ignasi SarriàSils
18:00China National Team2-0Gamba OsakaLlagostera
18:00CE L'Hospitalet0-2Brazil National TeamHostalric
18:00Volcan Junior2-0UE OlotLloret de Mar
18:00UE Figueres0-2RCD EspanyolSta. Coloma de Farners

COMUNICAT ALS LECTORS

Amics lectors: Imponderables sorgits en les darreres setmanes aliens a la meva voluntat, caprici del servidor d’aquest web, han fet que s’hagin anat observant errades al ser-li aplicat amb criteri unilateral i sense avís previ - com a bastants altres clients -, un sistema “d’auto-paginació” afectant al contingut de les entrades que es mostraven a la pàgina principal i les guardades als arxius.

Després d’un exhaustiu treball per trobar formules que fessin compatible aquesta peculiar novetat i no arribant a un resultat positiu, han obligat a aquest canvi “estètic” i d'estructura interna de la pàgina, no desitjat si no imposat per les circumstàncies a fi de que vostès amics lectors puguin seguir veient la TOTALITAT de les entrades publicades amb anterioritat, independentment del nombre d’elles que apareguin a la pàgina principal.

Demano disculpes per aquestes i altres deficiències mostrades aquests dies a nivell d’estructura visible d’aquesta pàgina, i desitjant que en el futur no es tornin a produir, tot i que sempre els webmasters estem al lliure arbitri i caprici dels servidors de internet.

Visca l’Espanyol!.
Sentiment Perico.

dijous, 1 d’abril del 2010

PLE DE VICTÒRIES EN LA PRIMERA FASE
DEL CADET "A" AL TORNEIG DEL MIC

2010MEDITERRANEAN INTERNATIONALCUP (Cadets 01/01/94)
HORA

EQUIP

RES

EQUIPLLOC
31/03
09:00SCH FC0-4Junior FCSant Feliu de Guixols
09:00Vic Riuprimer Refo FC4-0Ef. TramuntanaPlatja d'Aro
09:00Gama Osaka3-0Lask LinzSils
09:00UE Sant Julià0-0UD. CasetasLlagostera
09:00EF. Gironès-Sabat2-0UD. Mar Bella Hostalric
10:00Volcan Junior3-0P Keski - UusimaaSant Feliu de Guixols
10:00C.At. Segre2-1Racing Sarrià FCPlatja D'Aro
10:00México National Team3-1Australian FSHostalric
10:00FE Palamós2-1C. Gimnàstic ManresaLlagostera
10:00China Natinal Team3-1Australian FSHostalric
11:00CD Plus Ultra0-3CE L'HospitaletSant Feliu de Guixols
11:00CF Vilanova i la Geltrú1-0UE Can GibertPlatja d'Aro
11:00Aspire Football Dreams6-0PB JapanSils
11:00Girona F.C.3-0UE LlagosteraLlagostera
11:00F.C. Barcelona8-0Kyoto SangaHostalric
12:00EF Sant Feliu Guixols0-2St. Ignasi SarriàSant Feliu de Guixols
12:00FC TRP1-0Hakoah Amidar RamatganPlatja d'Aro
12:00RCD Espanyol3-1Yokohama SCSils
12:00Alboraya UD2-0UE OlotLlagostera
12:00Brazil National Team5-0CFD Alcobendas Hostalric
13:00Torrellano Illice FC0-0Farners Selva Platja d'Aro
13:00FC Utrecht1-0Salvador FCSils
13:00Australian FS 950-6Hellerup IKLlagostera
13:00UE Figueres1-0FP CE JúpiterHostalric
01/04/09
09:00Lask Linz2-2EF Gironès - SabatSant Feliu de Guixols
09:00Junior FC5-0UE Sant JuliàPlatja d'Aro
09:00UD Mar Bella 0-4Gamba OsakaSils
09:00Racing Sarrià FC 1-6China National TeamLlagostera
09:00Australian FS1-2C.At. Segre Hostalric
10:00PB Japan1-2CD Plus Ultra Sant Feliu de Guixols
10:00CE L'Hospitalet0-1Aspire Football Dreams Platja d'Aro
10:00CFD Alcobendas1-4Girona FC Sils
10:00UE Llagostera0-6Brazil National Team Llagostera
10:00UD Casetas1-1SCH FC Hostalric
11:00Yokohama SCH0-1EF Sant Feliu GuixolsSant Feliu de Guixols
11:00C. Gimnàstic Manresa0-7México National Team Platja d'Aro
11:00Club La Vall2-4FE PalamósSils
11:00St. Igansi Sarrià0-3RCD EspanyolLlagostera
11:00Salvador FC0-1UE Figueres Hostalric
12:00Farners Selva10-0Australian FS 95Sant Feliu de Guixols
12:00UE Can Gibert0-1FC BarcelonaPlatja d'Aro
12:00FP CE Júpiter0-0FC UtrechtSils
12:00Hellerup IK2-2Torrellano Illice CFLlagostera
12:00Kyoto Sanga0-2CF Vilanova i la GeltrúHostalric
13:00P Keski- Uusimaa 1-0Vic Riuprimer Refo FCSant Feliu de Guixols
13:00Nakoah Amidar Ramatgan0-4Alboraya UD Platja d'Aro
13:00EF Tramuntana1-3Volcan JuniorSils
13:00UE Olot7-1FC TRPHostalric
15:00China National Team2-1C At. SegreSant Feliu de Guixols
15:00Gamba Osaka1-3EF Gironès- SàbatPlatja d'Aro
15:00Racing Sarrià FC1-0Australian FS Sils
15:00UD Mar Bella0-4Lask LinzLlagostera
15:00SCH FC2-1UE Sant JuliàHostalric
16:00Brazil National Team1-1Girona FCSant Feliu de Guixols
16:00CE L'Hospitalet2-0PB JapanPlatja d'Aro
16:00UD Casetas0-4Junior FCSils
16:00UE Llagostera0-2CFD AlcobendasLlagostera
16:00Aspire Football Dreams6-0CD Plus UltraHostalric
17:00RCD Espanyol1-0EF St. Feliu de GuixolsSant Feliu de Guixols
17:00FC Utrecht4-0UE FigueresPlataja d'Aro
17:00C. Gimnàstic Manresa0-0Club La Vall Sils
17:00México National Team11-0FE PalamósLlagostera
17:00St. Ignasi Sarrià2-2Yokoham SCHostalric
18:00UE Olot3-2Hakoah Amidar RamatganPlatja d'Aro
18:00FP CE Júpiter1-2Salvador FC Sils
18:00Farners Selva3-0Hellerup IKSta. Cristina D'Aro
18:00FC TRP0-7Alboraya UDLlagostera
18:00Australian FS 950-4Torrellano Illice FCHostalric
19:00UE Can Gibert1-1Kyoto SangaPlatja d'Aro
19:00FC Barcelona5-0CF Vilanova i la GeltrúSils
19:00EF Trmauntana0-7P Keski-UusimaaLlagostera
19:00Volcan Junior2-0Vic Riuprimer Refo FC Hostalric

L'ALEVÍ "A", CAMPIÓ
DEL TORNEIG DE F-7 DEL BAGES

III TORNEIG INTERNACIONAL DEL BAGES F-7
(Sant Joan de Vilatorrada)

PRIMERA FASE (alguns dels partits més destacats)


Selecció Catalana: 2 - CE Manresa: 1
Selecció Catalana: 4 - CE L’Hospitalet: 0
RCD Espanyol: 11 – Chiva Nanohana (JAP): 0
RCD Espanyol: 2 – CE Granollers: 0


SEGONA FASE (alguns dels partits més destacats)


Selecció Catalana: 10 - FC Joanenc: 0
Selecció Catalana: 4 - Villarreal CF: 0
RCD Espanyol: 2 - FC Joanenc: 0
RCD Espanyol: 1 – Centre Europeu Tecnofutbol: 1

SEMINIFINALS

Selecció Catalana: 5 - Selecció Aragonesa: 0
RCD Espanyol: 2 – CE Manresa: 0



FINALS DE CONSOLACIÓ

11è i 12è Lloc: Chiva Nanohana “A” i Chiva Nanohana “B”.
9è i 10è Lloc: Gimnàtic de Manresa: 4 – CE L’Hospitalet: 0
7è i 8è Lloc: Villarreal CF: 3 – FC Joanenc: 0
5è i 6è Lloc: Centre Europeu Tecnificació: 3 – CE Granollers: 0
3è i 4rt Lloc: CE Manresa: 4 - Selecció Aragonesa: 0


FINAL

19:30 hores Selecció Catalana: 0 - RCD Espanyol: 2

Campió: RCD Espanyol.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP (Lliga)ESPANYOL "B" JUVENIL "A"(Lliga )
VERDÚ4GABRI4ÁLEX RODRÍGUEZ15
OSVALDO4ÁLVARO VÁZQUEZ3TELLO13
IVAN ALONSO3LUISMI3DANI NIETO13
CALLEJÓN2LUCAS PORCAR3ÁLVARO VÁZQUEZ 12
LUIS GARCÍA2PEDRAZA3CHULI7
BEN SAHAR1BAENA2PIRULO5
JAVI MÁRQUEZ1JOSÉ MENDEZ2VÍCTOR ÁLVAREZ4
CORO1ENRIC2MARC CABALLÉ3
MARQUÉS1JUANJO2PERE2
FORLÍN1JAVI LÓPEZ1JULI SERRANO1
VÍCTOR RUIZ1GUILLEM CREUS1ÁLVARO VEGA1
OSCAR SIELVA1JORDI AMAT1
PAU1
MARC NIERGA 1
ADRIÀ BLANCHART1
RUBÉN MORÁGUES1



JUVENIL "B"CADET "A"CADET "B"
ERIC7ADRIÁN RUIZ8JAFFAR17
MARC NIERGA7OSCAR MEDINA6RAFA11
GERARD MUÑOZ6MANEL ROYO6JAVI SALINAS10
ALEX GARCÍA3JUANJO5ROBERT5
CARLES CLERC3LUIS VIOQUÉ5MARC GELMÀ5
JORGE2LUCHO4HERNÁN4
HÉCTOR2PEDRO4NICO3
SERGI DARDER2JOSE MANUEL3SERGI COLL2
QUILES1AITOR3SERGIO1
CRISTIAN "CHICHA"1COCO CORELLA2GERARD1
GABRI1MIRAVENT2PAUL1
ANTONIO1SANDRO ARMAS2MAXI1
Propia porta1JAVI2OSCAR1
PAUL1SANDRO ARMAS1
PIFA1CHUS1
ALBARRÁN1+1
MESA1
JAFFAR1
pròpia porta1



FEMENÍ A (Lliga)FEMENÍ "B"

FEMENÍ "C"

PAMELA CONTI23MARTA YAÑEZ 26MONTSE25
VERO13ALEXIA19

ANNA PASCUAL

13
MERY12BRENDA12SARA NAVARRO10
MÍRIAM6LAURA CARRIBA8LINDA7
KENTY5ELI SIVERA8REBECA6
JOANA5ELENA8DE LA FUENTE6
RAQUEL CORRAL4CARLA GÓMEZ6CARLA BORRÁS6
MARTA CORREDERA4ANNA CRIS3SANDRA GUIU4
MARTA TORREJÓN4SARA MÉRIDA2ALTMANN4
SILVIA MESEGUER3LARA GÓMEZ2DE LA CRUZ3
LARA2SARA GARCÍA2NÚRIA MENDOZA3
OLGA MORENO1LETICIA2SOLSONA2
ANDREA PEREIRA2ALBA POMARES2
EVA LLAMAS2MÓNICA BRAÑAS1
SILVIA VILA1MIREIA 1
CARLA COTADO1Pròpia porta1

FEMENÍ JUV. -CADETINF.-ALEVÍ "A" FEM.INF.-ALEVÍ "B" FEM.
NÚRIA MENDOZA27MAYRA34ANDREA41
ESTHER 22MÓNICA34CELIA27
ERRA20MARIA 22RUTH13
ALBA POMARES19JUDITH14NATÀLIA12
CABRERA19SÓNIA11TÀNIA9
ARI16IRINA11ARI8
ORTEU9QUERALT11SAMANTHA5
NACHA7EULÀLIA10CRISTINA4
JUDITH6CARLA8LAIA2
BÁCTER6CATHAYSA4MARTA2
ANNA3JENI4CHARI2
XÈNIA2LAIA2
JASMINA2CLAUDIA2
JESSY2MIREIA2
JENNY1ARANZAZU1
pròpia porta3ALBA1
Pròpia porta4
LLIGA FINALITZADA LLIGA FINALITZADA


INFANTIL "A"INFANTIL "B"

ALEVÍ "A"

MULA11RICHARD11IBRA23
ALBERT9JAVI NAVARRO6JULI12
BOCHI7DAWID5

JOAN

9
LAUREN6SERGI CANÓS4ROGER FORTET6
MOHA5OSCAR MELERO3CARLES5
SAMPER5PABLO3VÍCTOR5
PATRICK5LLUIS2POL4
ALFREDO5CARLES VALLS2GONZALO4
RAUL 4R. CLARET "CAPI"2SALVA3
TORITO4ARNAU1NIL3
MAXI2ROGER VERDAGUER1NOYA2
MARC ROCA2JULIO1FERRAN1
JACK1ALEJANDRO1PASCU1
JUBA1
FERNANDO1
Pròpia porta2



ALEVÍ "B"BENJAMÍ "A"

BENJAMÍ "B"

FODE24DANI R.36KILIAN16
ARNAU12SERGIO32MÀXIM14
GUILLEM10TONI30JOEL TOLEDO11
JOSEP10ORIOL16ADRI10
JOEL RUIZ10MIGUEL13DANI V.7
MARC LLINARES6VÍCTOR 13JOAN3
DANI REINA 6MARCO8SERGI2
POL4MANU8SOTO

2

MARC BARNILS2BRUNO4AMADOU

2

ALBERT2JOAN ALTIMIRA4OSCAR1
SERGI1JOAN ROJAS3
MARC BALMES1
JAIRO1
DANI MARTÍN1


BENJAMÍ "C"PREBENJAMÍ
IVAN37ORIOL44
ALEJANDRO20UMBERTO44
MARTÍ14RUBEN33
MAFFEO11DERECK23
DANIEL10XAVI22
MARCOS6ILLIAX16
CARLOS6GERARD15
PLEGUE11
ARMAND6
LUCAS5
TONI3
Pròpia porta3



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M