divendres, 14 de novembre del 2014

VARIACIÓ A LA DATA DEL
SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA



Atès que la LFP ha fixat l’hora de l’encontre: R.Vallecano-Espanyol, a les 22:00h, de dissabte 20-12-2014, hem hagut d’avançar un dia el nostre Sopar de Nadal.

Per tant, el tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua, tindrà lloc divendres dia 19 de desembre de 2014, a les 22:00h, a l’Hotel Hesperia del Mar.

En breu informarem de tots els detalls del Sopar de Nadal.

GPE MANIGUA.


L'ESPANYOL GUANYA A L'OLYMPIQUE DE MARSELLA (2-1)

RCD Espanyol: 2 – Olympique de Marseille: 1

Assaig positiu del quadre espanyolista en un entretingut encontre amistós aprofitant l’aturada dels campionats de lliga, davant el quadre francès entrenat per Marcelo Bielsa. El partit ha tingut de tot, amb gols, pilotes als pals, tensió i enfrontaments en alguns moments entre els jugadors, lluita, es pot donar per bo més enllà del resultat i de que tant l’equip espanyolista com el marsellés han presentat moltíssimes baixes d’homes fonamentals als seus respectius conjunts.

En el  primer temps ha sigut millor l’Espanyol. Si bé Israel Simón del Pino no s’ha volgut complicar la vida amb l’enèsima acció a l’àrea de Stuani caient davant un defensor, si que no ha dubtat quan passat el primer quart d’hora de joc ha apreciat pena màxima sobre Mattioni. El brasiler penetrant dins l’àrea en acció individual superant a varis contraris, l’ha fet caure en falta el central Aloé. Caicedo no ha perdonat i ha posat al seu equip per davant transformant el penal.

Caicedo ha estat a punt de fer el segon en el 24’ però ha rematat fora quan tenia una gran oportunitat. Stuani en acció individual ha xutat ras, aturant el porter.  Tres minuts després gran combinació entre Clerc i Stuani, qui li torna al lateral esquerre que dona una passada enrera per Salva Sevilla qui no aprofita l’ocasió retallant un i dos cops fins que perd l’oportunitat.  Al 30’ una falta molt perillosa per part visitant, l’ha estavellat Alessandrini contra la tanca espanyolsita. Una altre falta, aquest cop lateral des de la dreta (33’), l’ha llençat el conjunt gal mitjançant Alessandrini passejant-se no arribant en el salt ni el davanter Fanni al remat, ni Arbilla al rebuig.  

En el segon temps ha variat sensiblement la decoració del matx, amb major control dels francesos que s’han fet amb el domini a la parcel·la ampla del camp, davant un Espanyol cada cop més enrera. Per part local Sergio ha situat a Eric en l’eix de la cobertura en lloc d’Álvaro.  Als dos minuts, un xut dels visitants l’ha blocat Pau. A l’altre porteria Alex ha intentat una bona acció individual, no ha xutat quan ha arribat a la frontal i ha passat per Caicedo que ha caigut dins l’àrea.  

El domini, no obstant, ja era dels francesos. Al 53’ Omrani envia un bon tret bastant centrat, que atura Pau.  Un minut després els francesos han demanat penal per que quan un jugador anava a rematar un metre dins l’àrea, Alex ho ha impedit fent caure al jugador entrant per darrera.

Al quart d’hora del segon temps, Sergio ha donat entrada de cop fins a cinc jugadors, destacant alguns titulars com Víctor Sánchez o Javi López. Germán Parreño s’ha posat sota pals i en la primera pilota que ha vist, l’esfèrica s’ha estavellat a la creueta de la seva porteria en un lliure directe executat pels francesos.

La rèplica local, passada d’Arbilla (jugant més avançat i portant perill) per Lanza tot sol, i davant el meta ha rematat creuat però no lo suficient com per que hagi tret el porter una mà esquerra formidable rebutjant; la bola li cau a Stuani que ha enviat el seu remat a la base del pal.  L’Espanyol recuperava durant uns minuts el control del partit i disposava de varies pilotes centrades de les que no tragué profit.

Al 68’, Héctor Moreno tornava als terrenys de joc després de la greu lesió patida. Stuani –rebent altre cop d’Arbilla – té una bona ocasió amb el seu xut.  Però seria el conjunt francès qui altre cop acabaria dominant i jugant en camp perico. Tindria en el 76’ la possibilitat d’empatar amb un remat al travesser.

Tres minuts després s’escapa Javi López per la dreta, tot i ser agafat per la samarreta, llei de l’avantatge, centra deixant passar Stuani i tot sol a boca de canó, Víctor Sánchez rematant al cantó contrari per on es llença el meta, fa pujar el 2-0 al marcador.

Poc duraria aquesta potser avantatge desproporcionada vist el que s’ha vist, doncs els francesos en un altre llançament de falta penjat per Barrada, aconseguí reduir diferències amb el perfecte remat de cap d’Aloé que tocant la part interior del pal dret, la pilota acaba entrant dins. Fins el final, tan sols un bon tret al 87’ del central francès que surt per sobre la porteria defensada per Germán, i un xut posterior bastant centrat que no ha tingut problemes el meta alacantí per fer-se amb l’esfèrica.  Simón del Pino només ha afegit un minut i quaranta segons i ha posat fi al partit, al que s’ha arribat amb el triomf dels espanyolistes.          
                 

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau; Arbilla, Raul Rodríguez, Álvaro, Clerc; Abraham, Alex, Mattioni, Salva Sevilla; Stuani i Caicedo.
Substitucions: Eric B. per Álvaro, m. 46; Germán, Javi López, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez i Lanzarote per Pau, Clerc, Abraham, Mattioni, i Alex, m. 60; Héctor Moreno per Caicedo, m. 68.    

Olympique de Marsella: Samba, Fanni, Aloé, Sparagna, Bangoura, Lemina, Barrada, Pommier, Jobello, Batshuayi i Alessandrini.  
Substitucions: Sané per Plommier, m. 26;  Omrani per Jobello, m. 52; Porsal-Clemente per Alessandrini, m. 60; Duboi per Bangoura, m. 67; Taillan per Sparagna, m. 82.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Alejandro Álvarez Molina i Sergio García Cobos.  Cartolina groga al francès Batshuayi, m.71 i als espanyolistes Álvaro, m. 35 i Mattioni, m. 57

Gols: 1-0: Caicedo (pen.), m. 17; 2-0: Víctor Sánchez, m. 79; 2-1: Aloé, m.83.

Incidències: Encontre amistós disputat aquesta tarda de divendres al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Héctor Moreno, tornava als terrenys de joc disputant els darrers vint-i-tres minuts de joc després de la greu lesió produïda al darrer mundial.  

QUARTA DERROTA CONSECUTIVA DEL PREBENJAMÍ,
DAVANT EL LÍDER DEL GRUP, LA GUINEUETA











RCD Espanyol Prebenjamí: 3 – Escola Esp. Guineueta CF: 5

Derrota del Prebenjamí espanyolista davant el líder del grup 8è de Segona Benjamí, el conjunt Benjamí “A” de l’Escola Esp. Guineueta.  Els blanc-i-blaus encadenen la quarta derrota consecutiva que els deixa tretzes a la classificació a un sol punt del descens de categoria. El proper encontre serà davant el cuer del grup, la Unificación Ciutat Meridiana, al Complex Esportiu Ciutat Meridiana – Torrent Bosc demà dissabte a partir de les 10:00 h.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Sergi Peregrina, Joel Alsina, Pol Durán, Oriol Pallás, Cristóbal Morales i Saúl Barrabés.
També: Aitor Capitán (p.s.), Gerard Luque, Alejandro Domínguez i Oriol Alcoba.

Escola Esportiva Guineueta CF: Ian Casternado, Oriol Maulini, Gerard Villegas, Marc Ruíz, Didac Centeno, Miguel Rodríguez i Izan Fernández.
També: Piero Brushe, i Eric Nicolás.

Àrbitre: Rubén Batalla Carrasco, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Izan Fernández, m. 7; 0-2: Miguel Rodríguez, m. 19; 1-2: Saul Barrabés, m. 34; 1-3: Didac Centeno, m. 36; 1-4: Didac Centeno, m. 38; 2-4: Alejandro Domínguez, m. 46; 2-5: Marc Ruíz, m. 48; 3-5: Cristóbal Morales, m. 48.


Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la tarda del passat dissabte.    


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 18 6 6 0 0 39 9
2 F.C. MARTINENC "B" 18 6 6 0 0 30 12
3 C.D. SANT GABRIEL "C" 16 6 5 1 0 28 9
4 U.E. SANT ANDREU "C" 15 6 5 0 1 32 6
5 C.F. BADALONA "C" 12 6 4 0 2 33 16
6 C.F. ALZAMORA 12 6 4 0 2 20 11
7 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 9 6 3 0 3 16 19
8 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 8 6 2 2 2 22 24
9 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 7 6 2 1 3 15 19
10 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 5 6 1 2 3 17 31
11 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 5 6 1 2 3 13 28
12 C.E. L'HOSPITALET "B" 4 6 1 1 4 13 21
13 R.C.D. ESPANYOL "C" 4 6 1 1 4 14 25
14 C.F. LA FLORIDA "B" 3 6 1 0 5 11 32
15 C.F. BUFALÀ "B" 1 6 0 1 5 15 25
16 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 6 0 1 5 13 40

L'INFANTIL "C" FEMENÍ, GUANYA AL
SABADELL "C", I ASSOLEIX EL PRIMER LLOC (7-1)













RCD Espanyol Infantil “C” Femení: 7-  CE Sabadell “C”: 1

Triomf de les blanc-i-blaves en el duel d’equips infantils “C” entre el RCD Espanyol i el CE Sabadell. Les espanyolistes, que han vençut fins les hores en els cinc encontres disputats,  assoleixen el primer lloc en solitari a la classificació al descansar en aquesta jornada el fins ara líder FC Martinenc.   

El proper encontre serà precisament davant el segon classificat, el Juventud 25 de Septiembre, a les instal·lacions esportives del Grup 25 de Setembre de Rubí.  Serà el proper diumenge a les 12:15h. i amb arbitratge de Sergio Ruíz Viturtia de la delegació de Terrassa.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Janet Martínez, Laura Sánchez, Diana Bertolín, Paula Sanz, Míriam Maldonado, Alba Martínez, i Xènia Pérez.
També: Paula Gámez, Rita Fernández, Irene Bertolín, Claudia Fancés, Maria Isabel, i Raquel Panadero.

CE Sabadell FC: Eileen García, Marcia Antonela, Carla Romero, Claudia Labajos, Ainhoa Jiménez, Alba Fenoy i Marta Aranda.
També: Valia Torra (p.s.), Laia Aguaviva, Anna Montesions, María Morales i Claudia Bruch.

Àrbitre: Pedro Martínez Artero, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Alba Martínez, m. 3; 2-0: Paula Sanz, m. 18; 3-0: Irene Bertolín, m. 20; 3-1: Raquel Panadero (p.p), m. 39; 4-1: Irene Bertolín, m. 41; 5-1: Xènia Pérez, m. 43; 6-1: Alba Martínez, m. 62; 7-1: Paula Sanz, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el migdia del passat diumenge.  

  

 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 15 5 5 0 0 43 7
2 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 13 5 4 1 0 34 10
3 F.C. MARTINENC 12 4 4 0 0 35 2
4 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 9 5 3 0 2 27 17
5 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 9 4 3 0 1 17 19
6 C.E. SABADELL F.C. "C" 7 5 2 1 2 16 18
7 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 6 4 2 0 2 19 9
8 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 3 4 1 0 3 10 24
9 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 4 0 0 4 7 32
9 C.E. SEAGULL 0 5 0 0 5 7 32
11 C.E. VACARISSES 0 5 0 0 5 4 49


GOLEJADA DELS DOS EQUIPS
INFANTILS FEMENINS DE PRIMERA

RCD Espanyol Infantil Femení “A”: 11 – Vic Riuprimer REFO FC: 0

Victòria sense pal·liatius del conjunt entrenat per Jaime Gerbolés, davant el Vic Riuprimer. Les blanc-i-blaves – per diferència de gols al seu favor – accedeixen a la segona posició fins ara en poder del CE Centelles, i segueixen a un punt del líder, la Penya Blanc Blava La Roca, que encara no coneix la derrota.

El proper encontre de les espanyolistes serà demà a les 10:00h. a l’AISS Mpal. de Barcelona davant la UE Sant Andreu, vuitè a la classificació.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Anna Antuña, María Tostado, Paula Sanabria, Paula Jiménez, Natàlia Encinas, Eva Fuster i Julia Guerra.
També: Sandra López (p.s.), Noelia Muñoz, Carla Ariza, Roses Badía, Natasha Brough i Ariadna Rubio.

Vic Riuprimer: Aina Pagespetit, Claudia Raiumallo, Tamara Herreros, Judit Fumanya, Marta Vila, Judit Subirana i Julia Da Silva. 
També: Vinyet Pampliega, Alexandra Codina, i Martina Quintana.

Àrbitre: Alberto Pérez García de la delegació de Barcelona.

Gols:  1-0: Natàlia Encinas, m.2; 2-0: Paula Jiménez, m.11; 3-0: Paula Jiménez, m.30; 4-0: Paula Jiménez, m.32; 5-0: Paula Jiménez, m.34; 6-0: Eva Fuster, m. 38; 7-0: Paula Jiménez, m.40; 8-0: Natàlia Encinas, m. 42; 9-0: Natàlia Encinas, m. 46; 10-0: Eva Fuster, m. 54; 11-0: Roses Badía m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la 6èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.



 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 16 6 5 1 0 24 6
2 R.C.D. ESPANYOL 15 6 5 0 1 37 14
3 U.E. CENTELLES 15 6 5 0 1 29 10
4 C.D. SANT GABRIEL "B" 13 6 4 1 1 22 13
5 ESCUELA F. BONAIRE 9 6 3 0 3 19 23
6 C.E. MERCANTIL 8 6 2 2 2 20 15
7 VIC RIUPRIMER REFO FC 7 6 2 1 3 16 25
8 U.E. SANT ANDREU 6 6 2 0 4 22 30
9 C.E. MANRESA 5 6 1 2 3 18 20
10 C. E. SABADELL F.C. 4 6 1 1 4 9 24
11 C.E. EUROPA 4 6 1 1 4 12 29
12 C.E. PUIGREIG 1 6 0 1 5 12 31


FC Levante Las Planas: 1 – RCD Espanyol Infantil Femení “B”: 9

Nova golejada a domicili del conjunt de Rubén Rodríguez, que tan sols ha perdut un encontre (davant el líder) dels sis encontres disputats i es troba classificat en segona posició amb tres punts d’avantatge sobre el tercer classificat el CE Sant Gabriel A. El proper encontre de les blanc-i-blaves serà davant el CE Sabadell, el diumenge a les 10;00 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.   


Fitxa tècnica:
FC Levante Las Planas: Ana González, Alba Gómez, Carlota Sambola, Mireia Roldán, Marta Berdor, Diana Álvarez i Coral Martínez.
També: Clara Martínez,  Magnolia Castellnou, Ariadna Clarambó, i Valeria Trujillo.

RCD Espanyol: Paula Argelaget, Nerea Chaves, Berta Ayma, Irene Corral, Alba Fernández, Mar Serracanta, i Alejandra Gracia.
També: Cora Pérez (p.s.), Judith Viñas, Enma Ramírez, Sara Extremera, i Anna Fusté.

Àrbitre: Cristian Salgado Jurado, de la delegació d’ El Baix Llobregat.

Gols: 0-1: Berta Ayma, m. 14; 0-2: Mar Serracanta, m. 21; 0-3: Sara Extremera, m. 26; 0-4: Enma Ramírez, m. 31; 1-4: Magnolia Castellnou, m. 35; 1-5: Alejandra Gracia, m.43; 1-6: Judith Viñas, m. 44; 1-7: Mar Serracanta, m. 48; 1-8: Nerea Chaves, m. 52; 1-9: Judith Viñas, m.64.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat dissabte al Mpal. Les Planes de Sant Joan Despí.
  
 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 18 6 6 0 0 88 3
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 15 6 5 0 1 47 13
3 C.D. SANT GABRIEL 12 6 4 0 2 26 12
4 C.E. SABADELL F.C. "B" 11 6 3 2 1 29 11
5 U.D. TANCAT 10 6 3 1 2 22 14
6 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 9 5 3 0 2 11 17
7 C.D. FONTSANTA-FATJÓ 9 6 3 0 3 16 27
8 FUNDACIÓ E. At. VILAFRANCA 6 6 2 0 4 13 41
9 PALLEJÀ C.F. 4 6 1 1 4 6 17
10 U.D. VILADECANS 4 6 1 1 4 15 39
11 C.F. IGUALADA 4 6 1 1 4 16 42
12 C.F. MOLINS DE REI 0 5 0 0 5 2 55


TERCERA DERROTA DE L'ALEVÍ "B" (2-5)











RCD Espanyol Aleví “B”: 2 – C. Gimnàstic Manresa: 5

Tercera derrota a casa del conjunt entrenat per Julián López de Lerma. L’equip espanyolista – que a domicili es manté invicte – va veure com es tornava a repetir l’encontre davant l’EF Mataró, en avançar-se primer en el marcador per caure derrotat amplament després de la remuntada de l’equip visitant, rival de segon any i molt més fort físicament que els blanc-i-blaus i que va saber materialitzar amb força efectivitat les ocasions que disposà.

Als tres minuts de joc, s’avançà en el marcador el quadre perico. Un centre és rematat amb el peu per Mark posant en avantatge als de Julián. Però altre cop l’equip blanc-i-blau no tingué la fortuna necessària doncs un llançament llunyà d’Ángel Alarcón s’estavellà al travesser i instants després el Gimnàstic empataria el partit passant d’un hipotètic 2-0 a un 1-1 que queia com un gerro d’aigua freda.  Fou en un llançament bombejat a l’escaire del que res va pogué fer Álvaro Carmona per impedir-ho. Abans de finalitzar el primer temps, un xut creuat en excés de Ferran, fou una de les ocasions dels espanyolistes.

En el segon quart, començà a ploure. Hamadi, qui per físic dugué de corcoll a la defensa espanyolista, donà ja senyals de perill quan engaltà un remat de primera que s’estavellà a l’exterior de la xarxa lateral esquerra. El Gimnàstic dominava ja clarament i no trigaria gens en capgirar el marcador.  Un centre des de l’esquerra i Eric s’anticipa a la sortida del meta Álvaro i marca l’1-2. El quadre visitant tingué varies ocasions com una mitja volta de Hamadi per sobre la porteria, o un xut de Bryan que blocà el meta espanyolista.

Abans del descans, el Gimnàstic sentencià el matx amb un tercer i  un quart gol. Hamadi de xut creuat superava Álvaro i dos minuts després Arnau tornava a marcar en rebre una llarga passada que trencà l’avançada defensa espanyolista i dins l’àrea afusellà al porter espanyolista.  Els blanc-i-blaus van tenir la seva amb un xut de Mark que obligà al porter a lluir-se amb una gran intervenció.

En el tercer quart  - amb el visitant Hadami a la banqueta – l’Espanyol intentà una desesperada remuntada amb una bona ocasió rebutjada pel porter en els primers compassos, i posteriorment amb un xut de Mark creuat ras a la dreta del meta que significà el 2-4.  El col·legiat no va voler-ne saber res d’unes mans dins l’àrea del Gimnàstic.  Tingué la possibilitat de fer el 3-4 l’Espanyol en una trenada jugada d’atac que finalitzà Angel Alarcón amb un remat que va treure amb el peu el porter quan ja es veia el gol.           

I altre cop d’un hipotètic 3-4, continuant la jugada, el Gimnàstic va sorprendre en ràpid contracop i en l’acció va sentenciar –ara ja definitivament- amb un cinquè gol en un llançament amb paràbola de Bryan. Aquí varen acabar totes les esperances en una remuntada de l’equip espanyolista, malgrat Mark tingué una gran ocasió a la sortida d’un servei de cantonada xutant creuat, i d’altre gran oportunitat en contracop en el que altre vegada Ángel no va pogué superar al porter manresà en el mà a mà, rebutjant amb el peu altre cop.  L’estèril  reacció culminà amb una recuperació i posterior xut de Iván Garrido al travesser.

En el darrer quart amb tot decidit, l’Espanyol tampoc tingué encert en un contracop de 3x1 molt clar errant la passada final, o un remat de Mark creuat a un pam del pal dret no podent aconseguir el hat-trick,  o una bona centrada en la que dos jugadors espanyolistes es destorbaren en el salt sense pogué rematar la clara ocasió.

Amb aquesta derrota l’equip segueix sent onzè a la classificació a quatre punts del descens. El proper encontre serà dissabte a les 11:40 a la Zona Esportiva Jaume Tubau de Sant Cugat del Vallès davant l’equip local, el FC Sant Cugat Esport, vuitè a la taula.      


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Álvaro, Ángel, Víctor, Ferran, Iván, Alex Alivia, Mark Sorroche
2n. quart: Álvaro, Aitor, Arnau Villa, Pol, Alessandro, Alex Plaza i Mark Sorroche.
3r. quart: Marçal, Ángel, Víctor Ferran, Iván, Alex Alivia, i Mark Sorroche
darrer quart: Marçal, Ángel, Arnau Villa, Pol, Iván, Alex Plaza i Mark Sorroche.

C. Gimnàstic Manresa: Arnau Manzano, Bernat Casajuana, Daniel Tomasa, Arnau Divins, Aleix Fernández, Kirian Jiménez i Xavier Ribera.
També: Eric Cañete, Hamadi Damba i Bryan Bravo.

Àrbitre: Pedro Martínez Artero, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al local Pl, m. 56.

Gols: 1-0: Mark Sorroche, m. 3; 1-1: Arnau Divins,  m.12; 1-2: Eric Cañete, m. 18; 1-3: Hamadi Damba, m. 24; 1-4: Arnau Divins, m. 26; 2-4: Mark Sorroche, m. 31; 2-5: Bryan Bravo.

Incidències: Encontre corresponent a la 8èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Preferent Aleví, disputat en un dels sectors del camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el migdia del passat dissabte. Durant bona part de l’encontre la feble pluja que caigué fou la protagonista, en una tarda amb cel molt ennuvolat amb 14º de temperatura, lluny dels vint i escaig de fa tot just una setmana.  


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 24 8 8 0 0 65 6
2 U.D. CORNELLÀ 16 8 4 4 0 31 13
3 C.F. DAMM "B" 15 7 5 0 2 20 17
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 15 8 5 0 3 25 27
5 ESCOLA FUTBOL MATARÓ "B" 14 8 4 2 2 17 13
6 C.F. IGUALADA 13 8 4 1 3 25 15
7 UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA 13 8 4 1 3 21 14
8 F.C. SANT CUGAT ESPORT 13 8 4 1 3 18 20
9 U.E. SANT ANDREU "B" 12 8 3 3 2 16 12
10 C.E. MANRESA 10 8 3 1 4 14 29
11 R.C.D. ESPANYOL "B" 9 8 2 3 3 20 26
12 C. ESCOLA F. GAVÀ 9 8 2 3 3 18 32
13 C.E. L'HOSPITALET 7 8 2 1 5 19 24
14 C.E. SANT GABRIEL "B" 5 8 1 2 5 13 25
15 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 3 8 1 0 7 10 32
16 U.D. MARIANAO POBLET 0 7 0 0 7 11 38




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M