dissabte, 20 de novembre del 2010

EL FILIAL GOLEJA AL GAVÀ (5-2),
AMB UN GRAN PARTIT DE DANI NIETO









RCD Espanyol “B”: 5 – CF Gavà: 2

Per fi, l’Espanyol B venç i convenç

El RCD Espanyol B ha obtingut un triomf contundent davant un Gavà que ha vist com els espanyolistes s’avançaven amb tres gols d’avantatge en el primer temps. L’Espanyol ha mostrat per fi una solvència ofensiva digna d’un equip amb aspiracions a pujar i per fi inclòs en diferents fases del partit s’ha vist un bon joc de l’equip. Amb aquest resultat, encadena la segona victòria consecutiva (fet que no succeïa des de les victòries davant l’Europa i Amposta a domicili), i sembla haver agafat el bon camí. Veurem en propers encontres si el joc mostrat avui es la lògica imperant a partir d’ara, o tan sols ha estat flor d’un dia davant un rival, el del Baix Llobregat que s’ha mostrat molt desafortunat.

L’Espanyol B ha començat a imposar-se al seu rival a partir del primer gol, després d’un començament bastant incert en el que si bé dominava la possessió de l’esfèrica, els visitants han gaudit d’un parell de contracops com el que ha protagonitzat el dorsal divuit Cervantes quan es complia el primer quart d’hora i que tot sol davant el romanès Dinu, ha desaprofitat rematant alt.

En el 16‘, l’Espanyol B executa un còrner a l’esquerra de l’atac espanyolista, passat, i al segon pal Víctor Álvarez remata de cap al fons de la porteria. Era el gol que obria la golejada i que permetria als de Toni Rovira jugar amb més tranquil·litat.

Dani Nieto seria l’autor d’un xut que es marxaria fora ajustat després d’una molt bona jugada. Només tres minuts després, protagonitzaria un autèntic golàs, desprès de superar a dos adversaris en un pam de terreny i després del darrer retall, deixa anar un xut sec a la dreta del meta Pastor.

Una centrada molt tancada de Fran Grima es rebutjada malament per Pastor –bastant desencertat en tot l’encontre- i el refús cau a peus de Cervera en la frontal que amb el meta batut, remata alt i desviat.

L’Espanyol B augmentaria l’avantatge a tres gols, desprès que Oscar Sielva de xut creuat batés al meta del Gavà col·locant-li l’esfèrica per sota les cames, desprès d’un contraatac propiciat per una pèrdua al mig del camp del Gavà. Un gol que necessitava i molt Oscar Sielva després de tot el calvari viscut amb les lesions, i la seva situació personal en l’entitat que l’ha portat a tenir que jugar a tercera desprès de les dolentes darreres experiències a Cartagena i amb el filial la temporada passada.

El Gavà abans de marxar-se als vestidors ha retallat la diferència en el llançament d’un servei de cantonada en el que la sortida del meta espanyolista tampoc ha estat excessivament afortunada i l’ha aprofitat Eric per fer el primer gol visitant. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, amb màxima efectivitat dels homes d’atac espanyolista, quelcom que tothom reclamava atès la qualitat i les exigències d’un equip com l’Espanyol B.

En el segon temps Lucas Porcar ha substituït Oscar Sielva. Als sis minuts de la represa, letal de nou Dani Nieto, ha col·locat una rematada creuada per sota de les cames de Pastor que ha acabat allotjant-se a la porteria, augmentant la diferència en el marcador.

Francesc Galán no ha xiulat una clara pena màxima favorable als interessos dels espanyolistes quan el meta Pastor s’ha endut per davant a Rui Fonte quan aquest ja el superava. En canvi, si que set minuts desprès, no ho ha dubtat ni un instant en xiular-lo favorablement al Gavà sobre Eric, suposant el segon gol dels blaugranes –avui de groc –al executar i transformar-lo en gol mitjançant un llançament el propi Eric Herrera "Caperucho", a mitja alçada.

Lucas Porcar – que avui no ha sigut titular en detriment de Cervera- ha establert el resultat definitiu desprès de robar-li la cartera a Vivo, deixar assegut a Juan Carlos, i xutant davant l’oposició de Vivo, al fons de la porteria de Pastor.

L’Espanyol B ha tingut varies ocasions més per ampliar el marcador i s’ha vist un ràpid Willy Yemba per la banda dreta de l’atac. Una d’aquestes ocasions, amb una centrada passada que per molt poc no ha arribat Rui Fonte.

El Gavà ha pogut fer el tercer després que un llançament de falta –al més pur estil dels habituals darrers minuts- acabés amb una rematada a boca de canó d’un davanter visitant i Dinu Moldovan ha tret una mà genial mostrant molt bons reflexes i salvant a l’equip del tercer gol del Gavà. Sortosament en aquesta ocasió, el partit ja esta decidit al inrevés de partits anteriors en els que aquests llançaments de falta en els darrers instants han enfonsat al filial espanyolista.

Amb 5-2 al marcador i amb un Gavà que ja poc podia fer, s’ha arribat a la fi del partit, davant avui sí, l’alegria de l’afició espanyolista que s’ha retrobat amb el bon futbol – racionat en algunes fases del partit- i els gols, que això sí, son la salsa del futbol i els que decideixen la sort dels partits més enllà del millor o pitjor d’un equip.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Dinu, Grima, Savall, Víctor Álvarez, David López, Isaías, Joselu, Oscar Sielva, Rui Fonte, Cervera i Dani Nieto.
Substitucions: Lucas per Sielva, m. 46; Willy per Joselu, m. 58; Dani López per Dani Nieto, m. 77.

CF Gavà: Pastor, Juan Carlos, Vivo, Boira, Patri, Eric, Eloy, Aitor Unzúe, Cervantes, Raul i Marcos.
Substitucions: José Alberto per Boira, m. 46; Santi Triguero per Patri, m.57; Aitor Busquets per Aitor Unzúe, m. 65.

Àrbitre: Francesc Galán Baró, comitè territorial català, delegació del Bages. Cartolines grogues a Raul, m. 29, Dani Nieto, m. 31, Dinu, m. 34, Juan Carlos, m. 43, Willy, m. 64, Aitor Busquets, m. 73.

Gols: 1-0: Víctor Álvarez, m.16 ; 2-0: Dani Nieto, m. 23; 3-0: Oscar Sielva, m. 38; 3-1: Eric, m. 39; 4-1: Dani Nieto, m. 51; 4-2: Eric, (p), m. 64; 5-2: Lucas Porcar, m. 68.

Incidències: Camp n.1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la jornada del grup cinquè de Tercera Divisió. Temperatura freda, cel ennuvolat. Al descans, ha arribat l’autocar del CF Hércules –rival demà del primer equip- a entrenar a Sadrià. Han coincidit Rufete i el President Sánchez Llibre. Presència al marge del president, del Vicepresident Ramon Condal, i els consellers Germán de la Cruz, August Newton, Josep Ma.Borrell, Francesc Ciprès, entre altres personalitats.


A SADRIÀ, DERBI DE LA
DIVISIÓ D'HONOR CADET


Difícil papereta

Efectivament, el Cadet “A” segon a la classificació de la Divisió d’Honor Cadet, s’enfronta aquesta tarda vespre (18:00 h.) a la Ciutat Esportiva de Sadrià, al líder intractable d’aquesta categoria, el FC Barcelona.

L’etern rival del conjunt perico ha guanyat tots els seus encontres i a més ho ha fet amb la solvència que dona 51 gols en vuit encontres i tan sols haver-ne encaixat només 2.

El conjunt de Fran Navarro va perdre en la jornada inaugural al Feliu i Codina d’Horta davant la Damm, i des de les hores ha guanyat els següents 7 encontres consecutius que ha disputat. En cas de triomf igualaria amb el conjunt culer a punts tot i que els de Sant Joan Despí continuarien líders per millor gol-average general. En cas de derrota, els sis punts serien ja una llosa massa difícil d’aixecar
.





CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

24

8

8

0

0

51

2

2

R.C.D ESPANYOL

21

8

7

0

1

30

8

3

C.F. DAMM

15

8

5

0

3

18

13

4

C. GIMNÀSTIC TARRAGONA

13

8

4

1

3

13

13

5

U.E. SANT ANDREU

13

8

4

1

3

11

15

6

U.E. LLEIDA

12

8

3

3

2

20

14

7U.D. CORNELLÀ1183231011

8

C.E MERCANTIL

10

8

3

1

4

13

14

9

U.E. VILASSAR DE MAR

10

8

3

1

4

11

14

10

ESCOLA F. GIRONÈS-SABAT

10

8

3

1

4

12

17

11

U.D. At. GRAMANET

10

8

2

4

2

8

17

12

C.F. BADALONA

8

8

2

2

4

8

18

13

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA

7

8

1

4

3

11

14

14

F.C. GIRONA

6

8

1

3

4

6

17

15

C.F. JUNIOR

5

8

1

2

5

7

26

16C.F. BLANCA SUBUR380351026




EL FEMENÍ, A SENTENCIAR
LA PRIMERA PLAÇA DE GRUP...


Diumenge a les dozte del migdia, al camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, l’Espanyol Femení –líder del Grup B- rebrà la visita del FC Barcelona en un partit que a bon segur decidirà la sort del grup.

Tot i que ambdós conjunts llevat d’un cataclisme esportiu, pràcticament estan ja classificats per la segona fase per la disputa del títol i que per tant la classificació final d’aquesta primera fase és honorífica i sense cap valor ni efecte classificatori posterior, si que el resultat d’aquest derbi té un valor afegit a nivell de dictaminar si encara l’Espanyol té la supremacia (ja no hegemonia) del futbol femení català, màxim després de ser les blaugranes qui s’han adjudicat les dues darreres edicions de la Copa Catalunya i del resultat del partit d’anada (1-0) a Sant Joan Despí, que va situar al conjunt de Xavi Llorens cinc punts per sobre de les espanyolistes.

El rival de les espanyolistes ha vençut en tots els encontres a domicili. Ha superat a rivals com el Levante, el Sant Gabriel, l’Estartit o el Valencia. En canvi en el seu feu ha estat on ha deixat escapar els cinc punts perduts (davant Sant Gabriel tres, i davant Estartit dos). En canvi l’Espanyol ha guanyat tots els encontres que ha disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià sent a camps com el del Collerense o a la Hans Gamper on es va deixar els cinc punts perduts. En quant a gol-average general, l’equip d’Oscar Aja ha aconseguit perforar les porteries contraries en 17 ocasions més que les barcelonistes, i ha encaixat dues dianes menys. El conjunt culer fa del seu sistema defensiu un equip pràcticament inexpugnable del que s’ha de tenir en compta el seu contracop. Que l’Espanyol marqués ràpid podria fer variar sensiblement el transcórrer del partit.

El conjunt barcelonista s’han reforçat enguany amb quatre adquisicions: Marta Corredera procedent del RCD Espanyol, Melisa Nicolau, internacional amb el Rayo Vallecano, Sandra Jiménez, procedent del Sporting Huelva que ja havia pertangut a la disciplina blaugrana en l’etapa a Nacional, i la darrera en incorporar-se procedent del Llevant i anteriorment del Oviedo Moderno, Montse Tomé. Per contra, les baixes respecte l’anterior exercici del Barcelona han estat Clara Villanueva, Marina Torras retirada, Laura Buenaventura “Mixeta”, que va fitxar pel Girona, Silvia Doblado que va fitxar per la UD Las Palmas, Alicia Fuentes que ho va fer pel Málaga CF, i el cas més significatiu el de Marta Cubí, la iguladina que va marxar al Sant Gabriel després de que no comptessin amb els seus serveis.

L’encontre serà xiulat per Daniel Gracia Álvarez, col•legiat de la delegació de Barcelona.


divendres, 19 de novembre del 2010

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP (Lliga + Copa).ESPANYOL "B" .JUVENIL "A".
OSVALDO2+1ÁLVARO VÁZQUEZ3PIRULO6
DÁTOLO2LUCAS PORCAR3ERIC5
CALLEJÓN2DANI NIETO3SERGI DARDER4
ÁLVARO VÁZQUEZ1+2RUI FONTE3THEIVY3
LUIS GARCÍA1MANU MOLINA1BONILLA2
JAVI MÁRQUEZ1SERGIO GINÉS1MIRAVENT2
....BLANCHART2
..KILIAN1
....GIL1
....BLAZQUEZ 1
....GABI1


JUVENIL "B"CADET "A"CADET "B"
PEDRO6RUBÉN DUARTE4IVAN6
ALBARRÁN5PEDRO4MULA3
RUFO4SALINAS4ADRIÀ2
JAFFAR2JAFFAR2TORITO1
NICO2RAFA ESPINOSA2NACHO1
ADRIÁN RUIZ2HERNÁN2SAMU1
VERDÚ1ALEX 1SANDRO1
JAVI1CANTI1PATRICK1
LUCHO1ROBERT1
ADRIÁN H.1TORITO1
KILIAN1BOCHI1
SERGI COLL1
ADRIÁN H.1
Pròpia Porta1


FEMENÍ "A".FEMENÍ "B".FEMENÍ "C"
VERO13LAURA CARRIBA8SARA N.8
ERIKA10DEBORA5ARIADNA8
WILLY7NÚRIA 3CARLA B.5
MONFORTE4BRENDA3MONTSE5
SILVIA MESEGUER4MARTA YAÑEZ2SANDRA DE LA CRUZ4
SANDRA VILANOVA1ANNA1MÒNICA BÁCTER3
ALEXIA1ELENA1XÈNIA3
ANE1MÓNICA ORTEU1ESTER3
..ELENA1
ANNA1


JUVENIL-CAD. FEMENÍINFANTIL "A"INFANTIL "B"
ANDREA4CARLOS CANO8

WUBA

3
MAYRA4JOAN EZOMO4ALEX BERMEJO3
MÓNICA2AARON4JULI3
SÓNIA2DAWID "POLACO"4NOYA2
JUDITH1JAVI NAVARRO3FERRAN1
FERRÁN ARNAU2JOAN1
..MANCHÓN1CARLOS1
..ALEJANDRO L.1MORALES1
..SERGI S.1+2
..CARLES VALLS1



FUTBOL-7



ALEVÍ "A".ALEVÍ "B".BENJAMÍ "A"
FODE16ANGEL4KILIAN21
GUILLEM5MIGUEL4JOEL TOLEDO13
ARNAU M.5TONI3ARNAU P.12
JOEL R.5DANI R.3DANI V.12
POL4BRUNO2MÀXIM10
MARC BERNILS2MARC2ADRI9
ALBERT2JOSEP1AMADOU8
SERGI G.2JOAN ALTIMIRA1SOTO3
JOSEP2SERGI B.2
MARC LLINARES1..OSCAR1
JAIRO1



BENJAMÍ "B".
RUBÉN6
GERARD6
RAUL3
ILIAX3
DERECK2
ORIOL1
LUCAS1



FUTBOL BASE FEMENÍ:
EL FILIAL GUANYA, PERÒ PERD EL LIDERAT

En la jornada de futbol base femení del passat cap de setmana, en primer lloc cal destacar el triomf del Femení “B” a Cornellà del Terri (2-3). Les noies de Carlos Gómez van tornar a la senda de la victòria després de l’ensopegada a casa amb el Lleida.

Malgrat el triomf espanyolista, els tres punts guanyats no serveixen per mantenir el liderat, ja que Sporting At. Ciutat Palma va aconseguir guanyar amb un resultat contundent (de set gols) i per tant la primera posició per millor diferència de gols passa a mans balears. Diumenge a les 10:00 a Sadrià, interesant encontre entre l'Espanyol B femení i la UE Sant Andreu.

El Femení “C” no va tenir cap tipus de problemes per desfer-se d’un feble Corro d’Amunt que va sucumbir en la Ciutat Esportiva de Sadrià per 9-0. El resultat ho diu tot.

El Juvenil-Cadet Femení va obtenir el segon triomf (i consecutiu) del campionat desprès d’un dolent començament. Les noies de Fran Güell van vèncer 0-3 a Cerdanyola del Vallès, cuer de la categoria.

En futbol set femení, triomf 5-6 del Infantil A en Sabadell davant el Mercantil desprès d’anar guanyant 0-5. Derrota 3-7 del Infantil-Aleví B davant l’equip “A” del Santboià (veure fotos) a Sadrià.

Les més petites no van pogué disputar el seu encontre ja que l’Escuela de Fútbol Barberà Andalucia no va “entrar” a Sadrià ja que com era dia en que al jugar el Juvenil (o en cas del filial) hi ha que passar tot el públic que no sigui soci del RCDE per la taquilla, l’entitat espanyolista dona un paquet d’invitacions als clubs rivals que han de jugar - en aquest cas benjamí femení – per que els familiars no hagin de pagar per entrar a Sadrià. L’EF Barberà Andalucia no es va mostrar prou satisfet amb el nombre rebut d’invitacions i no es va disputar l’encontre. Restem a l’espera del que dictamini la FCF al respecte. De moment, Sant Gabriel encapçalarà la classificació (tots els partits disputats guanyats al igual que l’Espanyol).



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA Grup 3r.


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

249801318
2

R.C.D. ESPANYOL "B"

249801246
3

U.E. SANT ANDREU

1996122515
4

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

199612179
5

U.E. VIC

1595042022
6

F.C. BARCELONA "B"

1494232115
7

U. E. LLEIDA

1494232015
8

GIRONA F.C.

1394142016
9

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

1093151122
10

C.D. SANT GABRIEL "B"

993061419
11

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

992341925
12

C.E. EUROPA

992341321
13

C. At. JESÚS

391081231
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

09009932


CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.F. BADALONA

24

8

8

0

0

26

5

2

R.C.D. ESPANYOL "C"

22

8

7

1

0

40

3

3

A.E. LA SALLE PREMIÀ

19

8

6

1

1

37

11

4

C.F. PALAUTORDERA

19

8

6

1

1

22

8

5

At. RIUDEPERES C.F.

12

8

3

3

2

25

16

6C.F. Sta. EULÀLIA RONÇANA1283321422
7U.D. SANT QUIRZE BESORA1073132018

8

At. MASNOU

10

8

3

1

4

23

22

9

U.S. CORRO D'AMUNT

10

7

3

1

3

15

22

10

P BLANC i BLAVA LA ROCA

9

8

3

0

5

14

22

11

U.D. GURB

8

8

2

2

4

17

16

12

C.F. AMETLLA DEL VALLÈS

7

7

2

1

4

11

18

13

C. BELLAVISTA MILAN

6

8

1

3

4

12

21

14

U.D. TARADELL

6

8

2

0

6

7

24

15

C. ESP. PLA D'EN BOET

3

8

1

0

7

14

35

16

C.F. TORELLÓ

0

7

0

0

7

3

36




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SANT GABRIEL

186600305

2

U.E. L'ESTARTIT

166510265

3

C.E. EUROPA

13641195

4

VIC RIUPRIMER REFO F.C.

116321127

5

C.F. SANTPEDOR

1063121413

6

F.C. BARCELONA

85221103

7

FUND. P. ESP. At. VILAFRANCA

862221611

8

A.E.C. MANLLEU

86222138

9

C.E. MERCANTIL

862221413

10

R.C.D. ESPANYOL

762131311

11

ESCUELA FUTBOL BONAIRE

66204918

12

F.C. SANTBOIÀ

66204917

13

C.F. LES PRESES

662041026

14

C.F. REUS DEPORTIU

25023514
15U.E. SEVA 25023422

16

F.C.CERDANYOLA DEL VALLÈS

05005420




FUTBOL 7 FEMENÍ




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1C.E. SABADELL F.C.2466003511

2

R.C.D. ESPANYOL

2466003410

3

A.E.C. MANLLEU

1562312520
4C.E. MANRESA1353112318

5

C.E. EUROPA

1353112019

6

U.E. VILASSAR DE MAR

1362131921

7

P. BLANC BLAVA LA ROCA

1362232227

8

C.D. SANT GABRIEL "B"

1152031415

9

C.E. MERCANTIL

750231222

10

C.F. SANTPEDOR

65014929

11

U.D. CIRERA

55005425

12

C.P. SANT CRISTOBAL (Retirat)

0000000










Fotos del Infantil-Aleví "B" - FC Sanboià "A".


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

FUND. P. ESP. At.VILAFRANCA

216501234

2

F.C. BARCELONA

205500250

3

F.C. SANTBOIÀ

205500329

4

C.D. SANT GABRIEL

205500275
5C.F. IGUALADA1453022218

6

C.F. PALLEJA

1362131826

7

R.C.D. ESPANYOL "B"

1061141429

8

C.F. VILANOVA GELTRÚ

961051832

9

P. BLANC BLAVA VILADECANS

96105931
10C.E. SABADELL F.C. "B"851041324

11

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

55005528



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SANT GABRIEL

32

8

8

0

0

42

4

2

R.C.D. ESPANYOL

28

7

7

0

0

43

10

3

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

26

8

6

0

2

38

15

4

U.E. TONA

26

8

6

0

2

35

19

5

CF.B. MAS CATARRO

24

8

5

1

2

38

28

6

C.E. SEAGULL

23

8

5

0

3

46

36

7

OAR VIC

22

7

5

0

2

33

15

8

U.E. VILASSAR DE MAR

1984033226

9

P. BLANC BLAVA VILADECANS

17

8

3

0

5

22

28

10UNIFIC. CF. Sta. PERPETUA1783052139

11

ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 1443101810

12

U.E. SANT ANDREU

13

7

2

0

5

24

32

13

U.E. SANTS

11

5

2

0

3

24

24

14

C.E. CANYELLES

11

7

1

1

5

17

39

15C.E. SABADELL F.C.1170351640

16

P. BLANC BLAVA LA ROCA

11

7

1

1

5

11

35

17

ESCUELA F. BONAIRE

9

8

0

1

7

13

40

18

CERDANYOLA del VALLÈS FC

7

7

0

0

7

15

48






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M