divendres, 21 de novembre del 2014

ALTRE DERROTA QUE FA FORÇA MAL (3-1)

Athletic Club: 3 - RCD Espanyol: 1

De nou molt preocupant la imatge oferta pel quadre de Sergio González al nou San Mamés. Un Athletic sense fer un gran partit, ha aconseguit no sol guanyar sinó marcar fins tres gols al conjunt espanyolista que duia les tres darreres temporades puntuant a feu basc, i les dues darreres amb el vituperat i maltractat Javier Aguirre, guanyant.  Amb millor equip i per a molts amb millor entrenador, l’equip s’arrossega perillosament a un pas de l’abisme, i en aquestes que davant el Levante tindrà una veritable prova de foc per no afrontar el posterior derbi en situació de descens a la classificació.

Amb la inclusió d’Abraham com a novetat, i amb Caicedo a la banqueta – la referència de l’atac espanyolista, l’home amb qui estaven dipositades les esperances del gol a Can Perico - , l’Espanyol es presentava a la gespa del nou San Mamés davant un Athletic Club, tampoc en excessiu bon moment de forma precisament.   

Als inicis, una volea de Víctor Sánchez que s’ha marxat fora a la sortida del primer córner abans dels dos minuts. Varies arribades locals amb pilotes centrades ben blocades per Kiko per alt.  Amb el pas dels minuts l’equip espanyolista començà a cedir terreny alarmantment davant un Athletic que sempre es dominador del joc aeri i més al seu estadi. Un servei de cantonada es pentinat per Iturraspe i per ben poc no arriba Laporte en el segon pal al remat passejant-se l’esfèrica per tota la porteria. Una ocasió al 27’ per Sergio García entrant dins l’àrea en rebre de Víctor Sánchez, li afavoreix el rebot i s’emporta la pilota el del Bon Pastor, però el seu remat s’estavella a les cames d’un defensor basc.

L’Athletic cobra avantatja en el marcador amb un córner llençat per Susaeta des de la dreta en el que tot sol remata a plaer Aduríz, rebotant en Stuani modificant la trajectòria de l’esfèrica que enganya a Kiko. Desgràcia en l’acció de Stuani, però imperdonable que altre cop que en un servei de cantonada remati a plaer el davanter basc.  Com en la pitjor època de Pochettino, poc encert –o poc treballat? – en aquest aspecte.

La rèplica de Lucas Vázqez ha tingut lloc amb un xut entrant a l’àrea aturat per Gorka. Erràtica sortida de Casilla davant Aduriz que cau envestit junt a la línia lateral de l’àrea (però dins d’ella). Sortosament Melero López no assenyala res malgrat l’escridassada del públic basc pressionant,  i malgrat ser l’acció bastant clara.

No arribà de penal el segon, però acabà arribant igualment abans del descans. L’Athletic encarrila l’encontre marcant després d’una bona acció de contracop en la que el llarg desplaçament de Mikel Rico se’l emporta primer amb el cap Aduriz i arrencant amb velocitat entre mig de Cañas i Colotto assisteix perfectament amb una bona passada per Borja Viguera qui no perdona davant Kiko i marca el seu primer gol com a jugador de l’Athletic i el seu primer gol a la màxima categoria...

En el segon temps, el conjunt biscaí tindria perfectament controlat el partit, i en els primers minut res de destacable. Tan sols que  Muniaín reclama penal davant Colotto, l’àrbitre que era allà mateix no es deixa enganyar, però no li mostra la cartolina adequada a l’acció per simulació.

Sergio fa dos canvis entrant Salva Sevilla – dels pocs que s’han salvat de la desfeta –, i Caicedo. L’Espanyol tindria els millors minuts, sempre quan l’equip es veu ja perdut i quan el poder de reacció ve condicionat per una llosa tan pesada d’aixecar com son dos gols en contra. Així, Stuani enviaria un xut ras que ha sortit  fora a dos pams del pal dret, en l’única jugada al primer toc ben trenada dels espanyolistes (63’).  Salva Sevilla es desempallega dels seus marcadors i llença un tret al pal llarg en el 67’ que s’estavella la pilota a la fusta. Mala sort en aquesta acció, de les poques que han anat entre els tres pals, encara que seguís podent jugar el quadre basc sense porter...

Entrada en el 74’ de Salva Sevilla que el col·legiat l’ha castigat amb groga, però la falta era terrorífica, i encara ha tingut nassos per protestar-la Sergio García qui s’ha endut de regal una absurda groga en l’acció.  Però quan millor ho feia un Espanyol molt obert (partit en dos això si pels canvis efectuats amb dos davanters centre, més Sergio García i més Salva Sevilla), Iturraspe rep en zona de tres quarts, es marxa sol sense que ningú li surti al seu pas i des de trenta metres envia una canonada que tocant el pal a mitja alçada entra dins.  

Era un vergonyós 3-0 que maquillaria el quadre espanyolista a set minuts del final. Error en el refús d’Etxeta que li queda curt el rebuig,  recupera altre cop Salva Sevilla qui molt bé centra enrera per que Víctor Sánchez lliure de marca remati a plaer anotant el gol. Encara hi ha hagut temps per que Borja Viguera hagi estat a punt de posar la cirereta al pastís amb un tret que s’ha marxat fora per ben poc, però que feia tremolar.

En definitiva, un equip que no transmet res fora del Power 8 Stadium (on per cert, hi ha hagut de tot també). Un equip sense ànima, en el que cada dia que passa la situació és més tensa per la pròpia marxa de l’equip (11 punts en 12 jornades amb només 2 partits guanyats de 12) i en el que el crèdit de Sergio González es va consumint malauradament mica a mica.


Fitxa tècnica:
Athletic Club: Iraizoz, De Marcos, Etxeita, Laporte, Valenciaga; Iturraspe, Mikel Rico, Susaeta, Muniaín, Viguera i Aduriz.
Substitucions: Beñat per Susaeta, m.67; San José per Aduriz, m. 81; Unai López per Muniaín, m. 89

RCD Espanyol: RCD Espanyol: Kiko Casilla, Javi López, Colotto, Alvaro, Fuentes; Cañas, Víctor Sánchez, Abraham, Lucas Vázquez, Stuani i Sergio García.
Substitucions: Salva Sevilla i Caicedo per Abraham i Lucas Vázquez, m. 55; Arbilla per Javi López, m. 66.

Àrbitre: Mario Melero López, del comitè territorial andalús, assistit per Diego Barbero Sevilla i José Luis Martínez Serrato.  Cinc cartolines grogues totes per jugadors espanyolistes:   Lucas Vázquez, m. 51, Víctor Sánchez, m. 60,  Javi López, m. 61; Salva Sevilla, m. 74, Sergio García, m. 74.

Gols: 1-0: Aduriz, m. 29; 2-0: Viguera, m. 43; 3-0: Iturraspe, m. 77; 3-1:  Víctor Sánchez, m.83.

Incidències: Encontre corresponent a la 12èna. jornada del campionat de lliga a 1a. Divisió (lliga BBVA), disputat aquesta nit de divendres al nou estadi de San Mamés a Bilbao.  

TRIOMF DE L'INFANTIL "C" FEMENÍ
A DOMICILI DAVANT EL TERCER CLASSIFICAT

Juventud 25 de Septiembre: 1 – RCD Espanyol Infantil “C” Femení: 4

Victòria de l’Infantil C espanyolista en la seva visita a Rubí davant el Juventud 25 de Septiembre. Les espanyolistes que s’han adjudicat tots els punts en joc, encapçalen la classificació d’aquest segon grup de Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina. El proper encontre de les espanyolistes serà diumenge a les 10:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El rival, el CE Vacarisses, cuer impuntuat del grup.
  

Fitxa tècnica:
Juventud 25 Septiembre: Ainoa Espinosa, Paula Yeste, Mirian Crespo, Helena Muñoz, Laila Crespo, Carla Sánchez i Ana Gómez.
També: Susana Sólvez, Carla Mengibar, Leire Rodríguez, i Sara Romero.

RCD Espanyol: Janet Martínez, Laura Sánchez, Diana Bertolín, Paula Sanz, Alba Martínez, Xènia Pérez i Maria Isabel.
També: Paula Gámez (p.s.), Rita Fernández, Irene Bertolín, Claudia Francés, Laura Quero i Raquel Panadero.

Àrbitre: Sergio Ruíz Viturtia, de la delegació de Sabadell. Cartolina groga a la visitant María Isabel, m. 51

Gols: 0-1: Xènia Pérez, m. 3; 0-2: Alba Martínez, m. 5; 0-3: Paula Sanz, m. 33; 1-3: Sara Romero, m. 35; 1-4: Xènia Pérez, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat al migdia del passat diumenge al camp  Mpal. Grup 25 de Setembre de Rubí.  


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 18 6 6 0 0 47 8
2 F.C. MARTINENC 15 5 5 0 0 39 3
3 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 13 6 4 1 1 35 14
4 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 12 5 4 0 1 22 20
5 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 9 5 3 0 2 27 17
6 C.E. SABADELL F.C. "C" 7 5 2 1 2 16 18
7 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 6 5 2 0 3 20 13
8 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 6 5 2 0 3 17 24
9 C.E. SEAGULL 0 5 0 0 5 7 32
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 5 0 0 5 8 37
11 C.E. VACARISSES 0 6 0 0 6 4 56

EL PREBENJAMÍ GUANYA AL CUER,
ACONSEGUINT EL SEU SEGON TRIOMF

CE Unificació Ciutat Meridiana: 2 –RCD Espanyol Prebenjamí: 7

El Prebenjamí espanyolista tallà davant el cuer del grup, una dolenta ratxa de quatre derrotes consecutives que l’havia portat a la vora de les places de descens. Amb aquests tres punts agafa aire l’equip d’Erik Llorca i passa a ser onzè (puja dos llocs a la classificació).  

Demà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a les 16:15 i amb arbitratge de Maria Sanginés Escrig (delegació de Barcelona), reben la visita del vuitè classificat, la Vila Olímpica Club Esportiu.  


Fitxa tècnica:
Unificació Ciutat Meridiana: Eric Callejas, Alex Ruíz, Nicolás Montes, Jordi David, Imad Ben M Barek, Unia Moleón, i Izan Duarte.
També: Giuseppe Suárez, Gabriel Stoican, Destiny Akpouonan, Albert Díaz i Xavi Muñoz. 

RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Sergi Peregrina, Gerard Luque, Joel Alsina, Pol Durán, Cristobal Morales, i Saúl Barrabés.
També: Oriol Pallás, Alejandro Domínguez, Oriol Alcoba i Aitor Capitán (p.s.).

Àrbitre: Octavio Caprari Ayala, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Cristóbal Morales, m. 5; 0-2: Pol Durán, m. 13; 0-3: Alejandro Domínguez, m.23; 0-4: Alejandro Domínguez, m.26; 0-5: Pol Durán, m. 27; 0-6: Saúl Barrabés, m. 28; 0-7: Sergi Peregrina, m. 34; 1-7: Albert Díaz, m. 42; 2-7: Jordi David, m. 48.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat el matí del passat dissabte al Complex Esportiu Ciutat Meridiana – Torrent Bosc de Barcelona.     


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 21 7 7 0 0 45 16
2 F.C. MARTINENC "B" 21 7 7 0 0 38 12
3 C.D. SANT GABRIEL "C" 19 7 6 1 0 31 10
4 U.E. SANT ANDREU "C" 15 7 5 0 2 35 12
5 C.F. ALZAMORA 15 7 5 0 2 27 15
6 C.F. BADALONA "C" 12 7 4 0 3 34 19
7 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 10 7 3 1 3 21 22
8 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 9 7 3 0 4 19 25
9 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 8 7 2 2 3 30 31
10 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 8 7 2 2 3 26 31
11 R.C.D. ESPANYOL "C" 7 7 2 1 4 21 27
12 C.E. L'HOSPITALET "B" 5 7 1 2 4 16 24
13 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 5 7 1 2 4 13 36
14 C.F. LA FLORIDA "B" 3 7 1 0 6 11 45
15 C.F. BUFALÀ "B" 2 7 0 2 5 18 28
16 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 7 0 1 6 15 47

L'ALEVÍ "B" S'ENSORRÀ A SANT CUGAT (4-1)

FC Sant Cugat Esport: 4 – RCD Espanyol Aleví “B”: 1

Segona derrota consecutiva del quadre espanyolista i tercer partit consecutiu sense obtenir el triomf. Els de Julián López de Lerma caigueren contundentment a Sant Cugat el passat dissabte i  queden en tretzena posició a la classificació a només tres punts del descens.

El proper encontre serà davant el CE L’Hospitalet, el dissabte a les 13:30h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb arbitratge de Didad Ros Layos, de la delegació de Barcelona. El conjunt riberenc ocupa la dotzena posició amb un punt més que els espanyolistes.
   

Fitxa tècnica:
FC Sant Cugat Esport: Joan Canet, Aleix Núñez, Albert Sánchez, Jordi Montserrat, Miquel Bosch, Hugo Belzúz, i Arnau Costa.
També: Armand Vallés, i Víctor Tablero.

RCD Espanyol: Álvaro Carmona, Arnau Villa, Alex Plaza, Ángel Alarcón, Iván Garrido, Alex Alivia i Ferran Durán.
També: Oriol Ciurans (p.s.), Aitor Ribera, Víctor Garrido, Alessandro Ballero,  Mark Sorroche, Pol Canillo i Jan Oliveras.

Àrbitre: Eduard Corredor Cairo, de la delegació de Terrassa.

Gols: 1-0: Albert Sánchez, m. 29; 2-0: Armand Vallés, m. 38; 3-0: Albert Sánchez, m. 40; 4-0: Arnau Costa, m. 58; 4-1: Aitor Ribera, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup primer de Preferent Aleví, disputat el matí del passat dissasbte a la Zona Esportiva Mpal. Jaume Tubau de Sant Cugat del Vallès.  


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 27 9 9 0 0 72 6
2 U.D. CORNELLÀ 19 9 5 4 0 38 14
3 ESCOLA FUTBOL MATARÓ "B" 17 9 5 2 2 19 14
4 F.C. SANT CUGAT ESPORT 16 9 5 1 3 22 21
5 C.F. DAMM "B" 15 8 5 0 3 21 19
6 C. GIMNÀSTIC MANRESA 15 9 5 0 4 26 34
7 UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA 13 9 4 1 4 22 16
8 C.F. IGUALADA 13 9 4 1 4 25 22
9 C.E. MANRESA 13 9 4 1 4 16 30
10 U.E. SANT ANDREU "B" 12 9 3 3 3 17 14
11 C. ESCOLA F. GAVÀ 12 9 3 3 3 20 33
12 C.E. L'HOSPITALET 10 9 3 1 5 22 25
13 R.C.D. ESPANYOL "B" 9 9 2 3 4 21 30
14 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 6 9 2 0 7 13 32
15 C.E. SANT GABRIEL "B" 5 9 1 2 6 14 28
16 U.D. MARIANAO POBLET 0 8 0 0 8 11 41

>

VICTÒRIES DELS DOS INFANTILS FEMENINS DE 1a.

UE Sant Andreu: 4 – RCD Espanyol Infantil Femení “A”: 6

Fitxa tècnica:
UE Sant Andreu: Andrea Crespo, Alba Ruíz, Laura Silvestri, Maria Cervelló, Laia Marimón, Julia Poquet i Martina Rabassa.
També: Laia Parera, Laura Malaguilla i Sara Andrés

RCD Espanyol: Sandra López, Noelia Muñoz, Carla Ariza, Paula Jiménez, Natàlia Encinas, Julia Guerra i Natasha Brough.
També: Anna Antuña (p.s.), Maria Tostado, Paula Sanabria, Roses Badía, Eva Fuster i Ariadna Rubio.

Àrbitre: Sergio Sánchez Pin, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Natàlia Encinas, m. 17; 0-2: Ariadna Rubio, m. 19; 1-2: Alba Ruíz, m. 23; 2-2: Laura Silvestri, m. 42; 2-3: Paula Jiméenz, m. 46: 2-4: Paula Jiménez, m. 49; 3-4: Maria Cervelló, m. 51; 3-5: Natàlia Encinas, m. 52; 4-5: Laia Parera, m.57; 4-6: Paula Jiménez, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, grup segon, disputat el matí del passat dissabte a l’AISS Mpal. de Barcelona. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 19 7 6 1 0 30 7
2 R.C.D. ESPANYOL 18 7 6 0 1 43 18
3 C.D. SANT GABRIEL "B" 16 7 5 1 1 25 15
4 U.E. CENTELLES 15 7 5 0 2 29 12
5 ESCUELA F. BONAIRE 9 7 3 0 4 21 26
6 C.E. MERCANTIL 8 7 2 2 3 22 18
7 C.E. MANRESA 8 7 2 2 3 20 20
8 VIC RIUPRIMER REFO FC 7 7 2 1 4 19 29
9 C. E. SABADELL F.C. 7 7 2 1 4 12 26
10 C.E. EUROPA 7 7 2 1 4 16 32
11 U.E. SANT ANDREU 6 7 2 0 5 26 36
12 C.E. PUIGREIG 1 7 0 1 6 13 37


RCD Espanyol Infantil Femení “B”: 6 – CE Sabadell FC: 2










 

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Argelaget, Alba Fernández, Berta Ayma, Irene Corral, Sara Extremera, Mar Serracanta, i Enma Ramírez.
També: Cora Pérez (p.s.), Nerea Chaves, Alejandra Gracia,  Judith Viñas i Anna Fusté.

CE Sabadell:  Carla Rodríguez, Virginia Casado, Rocío Méndez, Núria Frochoso, Anna Hernández, Andrea Burgos i Cristina Marín.
També: Andrea Tapia, Aida Esteve i Livia Martínez.

Àrbitre: Sergio López Galiano, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Cristina Marín, m. 3; 2-0; Irene Corral, m. 8; 3-0: Enma Ramírez, m. 9; 3-1: Anna Hernández, m. 10; 4-1: Sara Extremera, m. 11; 4-2: Rocío Méndez, m. 28; 5-2: Judith Viñas, m. 46; 6-2: Berta Ayma, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la 7èna. jornada del campionat de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.   


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 21 7 7 0 0 102 3
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 18 7 6 0 1 53 15
3 U.D. TANCAT 13 7 4 1 2 33 15
4 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 13 7 4 1 2 20 23
5 C.D. SANT GABRIEL 12 7 4 0 3 26 26
6 C.D. FONTSANTA-FATJÓ 12 7 4 0 3 19 29
7 C.E. SABADELL F.C. "B" 11 7 3 2 2 31 17
8 PALLEJÀ C.F. 7 7 2 1 4 10 19
9 FUNDACIÓ E. At. VILAFRANCA 7 7 2 1 4 17 45
10 U.D. VILADECANS 4 7 1 1 5 17 43
11 C.F. IGUALADA 4 7 1 1 5 18 45
12 C.F. MOLINS DE REI 0 7 0 0 7 5 71

REMUNTADA DE LÍDER. EL BENJAMÍ "A"
GUANYA 3-2 AL JÀBAC I SEGUEIX SUMANT-HO TOT












RCD Espanyol Benjamí “A”: 3 – UFB Jàbac i Terrassa: 2

Ajustada victòria del quadre entrenat per Xavi Corominas. El Jàbac i Terrassa no ho posà gens ni mica fàcil en la seva visita a la Ciutat Esportiva. Després d’uns primers dotze minuts sense gols, van fer saltar la sorpresa a la Dani Jarque avançant-se amb un gol als cinc minuts del segon període. Amb aquest sorprenent resultat s’arribà al descans.

Amb gols de Kareem i Carvalho, ràpidament remuntà el quadre espanyolista tot just iniciar-se els darrers vint-i-quatre minuts de joc. Fou en els darrers dotze minuts quan l’Espanyol incrementà l’avantatge sentenciant amb un gol com no del menut però gran jugador Pau Fernández. Quan semblava ja tot dat i beneït, el quadre vallesà reduí la diferència en el marcador a la mínima expressió signant el definitiu 3-2, doncs ja no hi hagué temps pràcticament per res més.      

El proper encontre dels espanyolistes serà al Mpal. de Granollers davant l’equip vallesà el diumenge a les 9:00h. del matí amb arbitratge de Rafael Cano Florido de la delegació de Granollers. Els de la capital del Vallès Oriental ocupen la desena posició a la classificació igualat en tot amb el Can Rull RT.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Carlos Boga, Roger Hinojo, Pol García, Sergio Rivares, Pau Fernández, Kareem Tunde i Mario González.
També: Pau Adín (p.s.), Carlos Sánchez, Mahamadou Susoho, Miguel Carvalho, Denís Gutiérrez i Iván Fernández.

UFB Jàbac i Terrassa: Marc Marroco, Joan Martín, Denís Marín, Wassim Keddari, Izan Téllez, Iker torres, i Bruno Serrano.
També: Steven Jaramillo, Izan Medel i Gerard Royo.

Àrbitre: Danil Kanateev, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Gerard Royo, m. 17; 1-1: Kareem Tudne, m. 27; 2-1: Miguel Carvalho, m. 29; 3-1: Pau Fernández, m. 42; 3-2: Wassim Keddari, m.47.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de Preferent Benjamí, disputat en un dels sectors del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  En les files egarenques, Bruno Serrano López, fins aquest estiu, jugador del futbol base espanyolista. 


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT BENJAMÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 27 9 9 0 0 61 7
2 F.C. BARCELONA "B" 24 9 8 0 1 36 3
3 U.D. CORNELLÀ 24 9 8 0 1 26 6
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 22 9 7 1 1 28 11
5 U.E. MOLLET C.F. 17 9 5 2 2 18 9
6 C.F. BADALONA 16 9 5 1 3 22 20
7 C.F. LES FRANQUESES 16 9 5 1 3 15 14
8 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 12 9 4 0 5 18 18
9 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 9 9 3 0 6 10 22
10 CFU CAN RULL RÓMULO TRONCHONI 9 9 3 0 6 14 28
10 E.C. GRANOLLERS 9 9 3 0 6 14 28
12 C.E. SANT GABRIEL 7 9 2 1 6 18 29
13 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 7 9 2 1 6 15 39
14 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 5 9 1 2 6 11 36
15 C.E. SABADELL F.C. 4 9 1 1 7 16 27
16 C.E. MERCANTIL 3 9 1 0 8 12 37









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M