dilluns, 17 de novembre del 2014

XVI GALA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL (2na. part)

LES PENYES PRESENTS A LA GALA










(Hotel Hesperia Tower;  Bellvitge, L’Hospitalet: Josep Maria)

Dissabte tingué lloc a l’Hotel Hesperia Tower, la XVI Gala de les Penyes del RCD Espanyol. Organitzat per la FCPE amb la col·laboració del RCD Espanyol, Fundació Privada del RCDE, Agrupació de Veterans i empreses patrocinadores i col·laboradores, gairebé quatre-cents pericos d’unes 75 penyes s’aplegaren per celebrar un any més l’autèntica diada de les penyes periques.

L’acte, conduït pel “speaker oficial” de l’entitat Xavi Giménez, comptà amb la presència dels darrers presidents del RCD Espanyol, l’actual Joan Collet, Ramon Condal, Daniel Sánchez Llibre i Juli Pardo, així com representació del Consell d’Administració del RCD Espanyol (Anna Maria Fusté, Francesc Ciprés, Albert Garrofé, Montserrat Tordera, etc.), de la Fundació Privada (Fernández Teixidó) i de l’Agrupació de Veterans (nombrosa assistència com Rafa Marañón, Iñaki, Manel Martínez, Serrano, Eloy, Toni Velamazán, etc....) i dels professionals, Joan Jordán.    

Els guardonats foren Sergio García com a millor jugador, tot i que no fora present a recollir la distinció si gravà un video agraint aquest premi, recollint-lo de mans del President de la FCPE Alberto Ariza. Bárbara Latorre, millor jugadora del passat exercici en el capítol de futbol femení recollí personalment el guardó, com Tommy N’Kono premi als Veterans, Eric Bertrand Bailly a la projecció esportiva, l’equip Infantil B (de la passada temporada, campió del torneig d’Arona) amb el seu tècnic Carles Martínez Novell recollint el guardó, Ricard Vicente guardó al mitjà de comunicació i per últim el premi a la difusió del sentiment espanyolista a l’economista i ex conseller espanyolista, professor José Maria Gay de Liébana qui considerà més rentable acudir als debats televisius de la “Sexta” que estar present recollint aquesta distinció.

També com sol ser tradicional, totes les penyes presents recolliren un recordatori d’aquest esdeveniment. Emotiva la presència (venint des de Londres) de Moisés García Fernández “Arteaga”, capità que alçà a Mestalla la tercera Copa del Rei que conquerí l’entitat 60 anys després de l’anterior de 1940.  També com sol ser habitual, van rebre el reconeixement les empreses col·laboradores així com Urbano Alonso (“Pasatapas”) la insígnia d’or (màxima distinció de la FCPE), per la seva col·laboració amb l’entitat i la pròpia FCPE.

Finalitzant el sopar, lliurament de regals en el tradicional sorteig entre els presents, posteriorment el saxofonista Pep Poblet delectà als presents, mentre tenia lloc la foto sempre mediàtica del tall del pastís per part de Joan Collet, Ariza, Sánchez Llibre, Condal i Pardo. En el tram final de la nit, els tradicionals parlaments a càrrec d’Alberto Ariza, qui estigué recolzat per tota la seva Junta Directiva de la FCPE, i  Joan Collet. Lliurament protocol·lari de plaques commemoratives entre el RCDE i la FCPE.  Per cert, Joan Collet s’esplaià deixant caure que igual era la darrera ocasió que tenia l’oportunitat de dirigir-se en aquestes actes i instà a tots a que anem a gaudir de la pedrera espanyolista a la Dani Jarque (en temporades passades també ho deien?)...  

La FCPE i el RCDE simbolitzaren la cessió de l’escultura “homenatge a l’afició” a l’entitat espanyolista amb la signatura d’Alberto Ariza i Joan Collet.  

Finalitzà l’acte amb l’actuació de l’humorista “Reugenio” i es posà fi al mateix al voltants de l’una de la matinada.                

CONTINUACIÓ. Fer click a Missatges més antics, a la dreta.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M