dissabte, 15 de desembre del 2007

RESULTATS

CB OLESA-ESPANYOL 68 - DATO EXTREMADURA 63

16-12Espanyol B - UE Miapuesta CastelldefelsCiutat Esportiva3-2
15-12Girona FC - Juvenil ATorres de Palau, (Girona)1-1
16-12Juvenil B - FC BarcelonaCiutat Esportiva2-2
16-12Girona FC - Cadet A Torres de Palau, (Girona)1-3
16-12Cadet B - Girona FCCiutat Esportiva 0-1
15-12Infantil A - UD At. GramanetCiutat Esportiva 0-1
15-12UD At. Gramanet- Infantil B Nou Mpal. Sta. Coloma,0-0
15-12CD San Gabriel - Aleví AMpal. JL Ruiz Casado, (S. Adrià del Besós) 0-5
15-12Aleví B - EC GranollersCiutat Esportiva1-0
15-12CF Badalona - Benjamí A Mpal. Moreda, (Badalona) 2-3
15-10UE Sant Andreu - Benjamí BMpal. Narcís Sala0-0
16-12Benjamí C -UE Cornellà Ciutat Esportiva 5-4
15-12Pre Benjamí - CD San Gabriel Ciutat Esportiva, 9-3
16-12CF Puebla - Femení AMpal. Puebla de la Calzada (Badajoz) 2-1
16-12UE L'Estartit "B"- Femení BMpal. L'Estartit 0-2
16-12 UD Lourdes - Femení CMpal. Can Vila (Mollet Vallès) 0-9
15-12CF Reus Deportiu - Cadet Femení Estadi Mpal. de Reus, Annex 21-5
16-12UE Vilassar de Mar -Infantil Femení A Mpal. Xevi Ramon (Vilassar M.)0-19
16-12Infantil -Aleví "B" Femení - CF Olímpic la GarrigaCiutat Esportiva 6-0

COMENCEN A CRIDAR ALS SOCIS
PER TRIAR LOCALITAT A CORNELLÀ-PRAT

D.Santiago García, soci n. 1 del RCD Espanyol, ensenyant el seu carnet.
Foto rcdespanyol.com



CORNELLÀ- PRAT ES JA UNA REALITAT.


Mentre l’esquelet del Nou Estadi del RCD Espanyol en Cornellà-Prat va agafant forma, les grades s’alcen al cel per satisfacció de tots aquells que hem desitjat amb insistència i força que el club blanc i blau disposi d’una llar pròpia, aquella que se’ns va arrancar per profit d’uns quants, el club ja ha iniciat la fase en la que es cridaran a tots els socis per escollir seient al nou estadi.

Ahir, D. Santiago García Martínez, de 94 anys i 87 com a soci, es actualment el soci número 1, va ser el primer (com així s’ha fet mereixedor de tal honor) en ser cridat a tal fi, i davant el simulador que el Club ha posat per que els socis puguin “veure” les zones, llocs, i seients en concret que triïn per el nou estadi.

ATLETISME: 41è CROS DE GRANOLLERS

Cartell del 41è Cros Internacional de Granollers.
(Driss Lakhouja, al mig, lluint la samarreta blanc i blava)


Demà diumenge 16 de desembre tindrà lloc a Granollers el 41è Cros Internacional de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals d’aquesta localitat vallesana.
Aquesta temporada, el Cross de Granollers aposta per la participació d'atletes catalans de qualitat, destacant atletes de nivell internacional com Reyes Estévez (Nike Running), José Luis Blanco (Lloret La Selva) i Miguel Quesada (JA Sabadell), així com Roger Roca (Marathon Guadalajara), Javier Cortes Huete (FCB) i Pol Guillen (FCB), entre d'altres.


En dones, destaca la presència d’Isabel Eizmendi (AE BiB), Teresa Pulido (AE BiB), Eva Arias (VTiM), Jacqueline Martín, (FCB) Mertitxell Calduch (FCB), Miriam Ortiz (ISS L'H) i Anna Bové (FCB).



Enguany al cartell de la prova surt l’atleta blanc i blau Driss Lakhouja. Aquesta prova que la primera edició es va celebrar l’any 1967, participant cada any atletes africans de gran nivell procedents de Marroc, Kenya i Etiòpia, i també atletes anglesos i portuguesos.


La participació de l'Associació serà a la categoria absoluta: Driss Lakhouja, El Mustafa Younes, Abderraman Ait, Enrique Luque, Josep Mª Rosello i Juan Manuel Alvarez. A la categoria femenina serà, tal com em esmentat, Isabel Eizmendi i Teresa Pulido. A la categoria juvenil participarà Roger Gonzalez i Lyas Haik. I a les categories de promoció: Judi Gali i Claudia Gilabert.


Dades: Federació Catalana d'Atletisme i Associació d’Esports Blanc i Blau.

divendres, 14 de desembre del 2007

A PER UN TRIOMF,
QUE ENS RETORNI A PLAÇA CHAMPIONS

Foto d'arxiu: Ivan en una de les moltes sesions d'entrenament en solitari amb el fisio.


Només quatre han estat les vegades que RCD Espanyol i Levante s’han enfrontat en partit de lliga a primera divisió.

La primera ocasió va tenir lloc la temporada 1963/64 i va acabar amb empat a quatre amb gols de Ladislao Kubala, Mercadé en dues ocasions i Boy.
La següent amb Kubala com a entrenador, l’Espanyol va guanyar per 2-1 amb gols anotats per Di Stefano i Kussman.


Quaranta anys passarien per tornar a veure un Espanyol –Levante en partit de lliga a la màxima categoria, i seria la tempporada 2004/05 amb resultat de triomf per 2-1 amb Lotina a la banqueta local i Schuster a la llevantina, i amb gols aconseguits per Amavisca i Maxi Rodríguez.


La darrera ocasió va ser la temporada passada i els blaugranes es van endur un punt gràcies a un empat a un amb gol de Luis García.

En mig d’aquests enfrontaments, altre cop el Levante va visitar en aquest cas l’Estadi de Sarrià: Era un 15 d’abril de 1990, jornada 32ena., tot i que les circumstàncies que rodejaven a l’equip periquito no eren les més idònies per recordar ja que es trobava a segona divisió. En aquell partit, els homes de Juanjo Diaz que havia substituït a Benito Joanet al poc de l’arribada de Pardo a la presidència, van protagonitzar una gran golejada guanyant 6-0 amb un gran encontre de Wolfram Wuttke.

El Levante UD ocupa la darrera posició al campionat de lliga (uf, perill !!! ), i no ha puntuat encara com a visitant, obtenint només dos victòries i un empat com a local.
L’Espanyol mirarà de pogué guanyar d’una vegada per totes amb comoditat un encontre que de moment encara no ho ha pogut fer, ja que des de que ha començat la temporada tots els encontres que no han acabat amb empat ho han fet per victòries o derrotes mínimes.

Els convocats per Ernesto Valverde per el partit son: Kameni, Lafuente, Chica, David García, Lacruz, Valdo, Zabaleta, De la Peña, Àngel, Moha, Rufete, Torrejón, Coro, Jarque, Moisés Hurtado, Tamudo, Jonathan Soriano i Lola. Tornen a la convocatoria Bufete, lesionat des de la pretemporada, Ivan de la Peña un cop restablert de les seves molèsties, David García, després de l’hepatitis que va patir i Dani Jarque un cop complerta la sanció d'un encontre . Es cauen de la llista Riera i Luis per acumulació de targes i Clemente Rodríguez i el central Serrán per decisió tècnica.

Els vint homes convocats per el tècnic del conjunt valencià, Giovanni De Biasi son: Storari, Kujovic, Descarga, Manolo, Álvaro, Cirillo, Serrano, Rubiales, David Castedo, Juanma, Ettien, Courtois, Tommasi, Javi Fuego, Berson, Pedro León, Viqueira, Geijo, Riga i Rigano.
Es queden fora de la llista per decisió tècnica, Saul, Arveladze i Robusté (altre que l’Espanyol B, se li havia quedat petit i només volia jugar al primer equip...). Per lesió son baixes Savio i Miguel Ángel.

El matx donarà començament aquest dissabte a les 20:00 hores en l’Estadi Olímpic de Barcelona amb arbitratge d’Alberto Undiano Mallenco, de la territorial navarresa. Raul Tamudo ja ha començat el compte enrera per assolir convertir-se en el jugador que més encontres ha disputat en tota la història del RCD Espanyol en primera divisió, un cop superi a Antoni Argilés amb 300 encontres a primera Divisió. Pocs partits li queden per veure caure aquest rècord, (si no ho eviten les lesions), un dels darrers que li queden al millor jugador de tots els temps que ha gaudit el RCD Espanyol en les seves files.


EL FILIAL SE LA JUGA,
DAVANT EL MIAPUESTA CASTELLDEFELS

Foto d'arxiu: Javi Márquez protagonista des del punt de penal a Lleida.

Altre final dramàtica la que el RCD Espanyol B disputarà diumenge a les dotze amb arbitratge de Pintado Calero davant la UE Miapuesta Castelldefels.

Divuitè contra dinovè en la classificació i partit decisiu per que els homes de Joan Francesc Ferrer “Rubi” abandonin ja la ratxa d’empats en la Ciutat Esportiva i encadenin per primer cop en el que va de temporada dues victòries consecutives que inclòs el podien permetre abandonar la zona de descens en la que ha estat com a fix inquilí en els darrers mesos.






Entre els encontres del futbol base aquest cap de setmana, cal destacar el derbi de la Lliga Nacional Juvenil que es disputarà diumenge a les deu del matí a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol amb arbitratge de David Medié Jiménez, de la delegació de Sabadell.

El conjunt blaugrana arriba a aquest compromís sense conèixer la derrota, malgrat que ha cedit tres empats, es líder cinc punts per sobre els espanyolistes. Els homes de Josep Clotet si volen seguir tenint aspiracions cara al títol, hauran d’aconseguir el triomf o al menys no perdre si no volen que els barcelonistes se’n vagin a una distància ja pràcticament insalvable de vuit punts, gol average al marge.

El triomf davant la Damm amb un home menys va tallar una dolenta ratxa de resultats que van propiciar aquesta desavantatge respecte al primer classificat i al CE L’Hospitalet que té un encontre menys disputat i empata a punts amb els espanyolistes després de la punxada dels riberencs en el darrer encontre.




El Juvenil A, viatja fins a Girona per jugar aquest dissabte davant el conjunt local per intentar continuar la ratxa victoriosa que l’ha permès encapçalar la classificació del grup tercer de la Divisió d’honor Juvenil.

No serà un partit gens fàcil, tenint en compte que el Girona és un conjunt de mitja taula alta, i que sempre és un lloc difícil tot i que aquesta temporada ha deixat escapar molts punts com a local (derrotes en front al Cornellà, Sant Andreu, o empat davant la Salle).



No serà aquest l’únic enfrontament amb el Girona, ja que els dos cadets també es veuran les cares amb els gironins el proper diumenge, a Torres de Palau els homes de Ramón Guerrero un cop han tornat del Torneig Nadalenc de Cadets a Murchante on han acabat en tercera posició, i a la Ciutat Esportiva l’equip de Lluis Planagumà que sembla ja llençat cap al títol de lliga amb una avantatge ja de vuit punts respecte al segon classificat i el que és més simptomàtic, que aquest segon classificat va visitar la Ciutat Esportiva fa dues setmanes i se’n va emportar vuit gols.






Interessant el matx que disputarà dissabte a les 14:30 l’aleví de primer any davant un Granollers que des de la cinquena posició amenaça amb crear problemes a un Espanyol que només ha perdut un encontre dels onze que ha disputat tot i la diferència d’edat amb la majoria de rivals.



Doble enfrontament en categoria infantil davant la UD At. Gramanet; En teoria assequible per el Infantil B si tenim en compta la diferència en la classificació, malgrat que en feu colomenc sempre s’ha de lluitar fins l’extenuació si de veritat te’n vols endur el triomf.
En quant al infantil de Divisió d’Honor, rep la visita d’una Grama que no està sent la d’altres temporades i ocupa un lloc molt baix en la classificació respecte al potencial del sempre temut conjunt colomenc.



El Benjamí A, després del gran triomf del diumenge passat davant el Barça per 4-0 jugarà al Mpal. Morera de Badalona contra el conjunt badaloní, conjunt que ocupa la cinquena posició en el grup segon de la Categoria Preferent.

EL NOU ESTADI SEGUEIX AVANÇANT


dijous, 13 de desembre del 2007

FEMENINS BASE

L'equip Infantil A femení es troba a un punt del líder, amb un partit menys.



Ni Femení C, ni Cadet Femení van disputar cap encontre en la passada jornada, ja que en el primer cas descansava i en el segon, el rival de les espanyolistes es va retirar de la competició.

Per tant, ambdós conjunts cedeixen la primera posició en els seus respectius campionats però amb dos encontre menys en el cas del Femení C que el líder Argentona, i en el cas del Cadet amb un encontre menys que el seu rival en aquest campionat, l’Atlètic Vilafranca.

Qui si va jugar va ser l’Infantil A, que va guanyar 6-2 a la Penya Blanc Blava de la Roca en partit que precedia al que es va disputar posteriorment corresponent a Primera Nacional, entre el primer equip femení de la Penya i el segon espanyolista.

Amb aquest triomf, el conjunt entrenat per Marta Cubí, aprofita la punxada del CF Badalona que no va passar de l’empat a tres gols davant l’Escola de Futbol Guineueta, per posar-se a només un punt i amb un partit disputat més les badalonines.

Les més petites, Infantil B, van guanyar amb comoditat i sense complicacions a Vic, davant el Base Vic Remei per 1-6 obtenint el cinquè triomf que el col·loca en la cinquena posició, molt lluny això sí, dels primers Sant Gabriel i Sabadell.


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 CF ARGENTONA9216303913
2 RCD ESPANYOL "C"719610375
3 CE XAICA "B"716511317
4 FC GLADIADOR8165122613
5 AE LA SALLE PREMIÀ8155033114
6 P. BAR. ANGUERA "B" 7134122120
7 UD LOURDES 693031416
8 AT. MASNOU793041522
9 UE SANT ANDREU "B"74115725
10 CF SUSANNENC830351235
11 BADALONA CF "B"73106730
12 CF BARCELONETA91018444

FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 F. ESP. AT VILAFRANCA7217005810
2 RCD ESPANYOL 6186001000
3 CF REUS DEPORTIU615501636
4 CE ESPARRAGUERA672131625
5 FC SANTBOIÀ662041232
6 CF VILANOVA GELTRU 541131334
7 P. BAR. CERVELLÓ64114655
8 CF MOLINS DE REI64114657
9 CD ODENA60006449
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CF BADALONA820620869
2 RCD ESPANYOL719610687
3 ESCUELA F. BONAIRE8196114511
4 ESCOLA ESP. GUINEUETA717520407
5 PENYA BLANC BLAVA R.7134122923
6 CE EUROPA "B"7124032819
7 CE SANT GABRIEL "C"9124052629
8 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA8103143736
9 ENFAF782233442
10 UE VILASSAR DE MAR81017654
11 AE LA SALLE PREMIÀ81017590
12 CF PALAUTORDERA "B"80008784
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SAN GABRIEL8248001331
2 CE SABADELL FC "B"824800420
3 P. BARC. SANT CELONI8217018830
4 UE SEVA8186023120
5 RCD ESPANYOL "B"9155045053
6 C. BELLAVISTA MILAN9134142935
7 CF OLÍMPIC LA GARRIGA8103141150
8 UD TARADELL9103152763
9 CF BADALONA "B"893052038
10 CF AT. RIUDEPERES972162135
11 CF PALAUTORDERA862061932
12 CF BASE VICREMEI "B"83107727
13 AT. BALENYÀ800088102



FUTBOL 7

Diumenge, el Benjamí A de Preferent va derrotar per 4-0 al FC Barcelona en un gran partit amb gols de Marc en dues ocasions, Pol i Víctor, i ha aconseguit empatar en la primera posició amb un conjunt barcelonista que encara no havia cedit ni un sol punt.


BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA113010015512
2 RCD. ESPANYOL 113010015617
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B"11279024913
4 UD At. GRAMANET11258124119
5 CF BADALONA 11248034030
6 CE SANT GABRIEL11186052716
7 UE SANT ANDREU11175233925
8 GRANOLLERS EC11165153221
9 JÀBAC C J - TERRASSA "B"11155063434
10 CD BLANES11144252934
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE11123352735
12 CE EUROPA11113264137
13 Pª BARC. SANT CELONI11103171846
14 CE SABADELL FC1172182240
15 CF MARTORELLES 1110110769
16 UD CIRERA1100011574
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA113311004315
2 CE MANRESA 11268214515
3 UD AT. GRAMANET11247313920
4 FC BARCELONA "B"11248033622
5 C. MERCANTIL11206232922
6 ESCOLA F. GAVA11175243023
7 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 11155062824
8 RCD ESPANYOL "B"11144254143
9 SANT CUGAT ESPORT FC11123353131
10 EC GRANOLLERS "B" 11123353035
11 MIRASOL-BACO UNIÓN CF11124072435
12 UE SANT ANDREU "B"11102452838
13 CF VILANOVA GELTRU 11103173141
14 UE CASTELLDEFELS 1192362537
15 CF CUBELLES1172182451
16 ESCOLA F. SABADELL 1162091244
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 E. F. PRAT BLAUGRANA11301001809
2 UE SANTS10279008218
3 RCD ESPANYOL "C"11279028016
4 UE CORNELLÀ "B"11279025318
5 UD VILADECANS10279014311
6 AE PRAT 11258125120
7 CE SANT GABRIEL"B" 11186054234
8 UD AT. GRAMANET "C"11134162336
9 CE EUROPA "C"10124062543
10 FA ESPLUGUENC 11103173368
11 FP CE JÚPITER1193081450
12 CF BARCELONETA1193072762
13 U AT. HORTA 1182271549
14 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"1172192062
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 1062081953
16 CF BUFALÀ11000111371
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL9279001733
2 VILA OLIMPICA C. ESP.927900556
3 CD SANT GABRIEL9227115818
4 CF BADALONA9217026024
5 UD AT. GRAMANET9186036926
6 ARRABAL-CALAF GRAM.9165034330
7 FC MARTINENC9165134450
8 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ9155043244
9 CE P. BARC. BARCINO9134144854
10 UE SANTS9113244346
11 CF LLOREDA9103153043
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.962072051
13 UNIFICACIÓ BADALONA SUD941171559
14 FP CE JÚPITER93036964
15 CF MONTAÑESA910181453
16 UNIFIC.CIUTAT MERID. 900090142

dimecres, 12 de desembre del 2007

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
TAMUDO 7 JORDI GÓMEZ 4 CHARLY L. 4
LUIS GARCÍA 4 PEDRAZA4 LUCAS PORCAR 3
RIERA 3 PALANCA 3 GUILLEM CREUS 3
VALDO2 JAVI MÁRQUEZ2 MARC MAS 3
ANGEL2 DIDAC 1 CANARIO 3
JONATHAN 1 JUANMA 1 LLUIS CROUS 2
CORO1 ZAMORA 1 BAENA 2
ZABALETA1 TITO1 DIDAC VILA 2
Pròpia porta2 GUILLEM SAVALL 2
ORIOL RICARTE 2
ÁLEX ARIAS 2
VÍCTOR RUÍZ 1
ALBERT M. 1
CARLOS RUÍZ 1
SERGIO G. 1
ORIOL SANS 1
ABRAHAM 1
CHULI 1



JUVENIL B FEMENÍ A FEMENÍ B
ÁLVARO 11 ADRIANA 10 RAQUEL CORRAL 10
O. SIELVA 8 SARA 4 CAROL PÉREZ 8
CHULI 6 MARTA CUBÍ 3 ROCÍO 7
DANI NIETO 5 VICKY 3 YLENIA 3
MAX 4 CAROL 2MERITXELL 3
MARC CABALLÉ 3 NOEMÍ 2 KENTI 3
ÁNGEL M. 3 MÍRIAM 1 ANA NÚRIA RIOS 2
TUNEU 2 MARTA TORREJON 1 MARTA CORREDERA 2
JORDI ROIG2 Pròpia porta 2 ELENA FERNÁNDEZ 1
JULI 1 OLGUITA 1
ANTONIO VELA 1 DEBORA 1
VEGA 1
ALEX 1
Pròpia Porta 1




CADET A CADET B INFANTIL A
NIERGA 6 GERARD M. 14 LUCHO 10
JORDI AMAT 5 GIL MUNTADES 6 OSCAR 5
PABLO 4 ANTONIO 5 JOSÉ 3
GABRI 4 JOAN ÁNGEL 3 NESTOR 3
CARLES MUR 4 CRISTIAN M. 2 ERIC JACOBS 2
ENRIC S. 2 QUILES 1 ALEX 2
MIKI 2 RUBÉN 1 C. ALBARRAN 2
CRISTIAN F. 2 MARC MOLINA 1 CARLOS CASADO 1
SANI 2 IVAN GARCÍA 1 ÁNGEL 1
J. CARLOS 2 S. DARDER 1 ARTURO 1
EDU 1 JORGE 1 COCO 1
Pròpia Porta 1 XAVI SOLE 1 ARROYO 1
Pròpia porta 1



INFANTIL B ALEVÍ A ALEVÍ B
JAFFAR 6 JACK 13 RUBEN GARCÍA 6
FREDY 5 MULA 12 JAVI NAVARRO 5
LAUREANO 5 GABRIEL 3 CARLES M. 4
GERARD LL. 4 DAVID VILLANUEVA 3 ERIC 3
SERGIO 4 ALBERT 2 ALEXIS 2
MARC GELMÀ 3 AITOR 2 LLUIS 2
RICARD 3 PATRICK 2 IGNASI 2
POL 3 ROGER RIVAS 1 AARON 2
GERMÁN 2 GERARD 1 MARC 2
PACO 2 MARC SAMPER 1 EDU 1
MIKI 1 PABLO 1
MARIO 1



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M