divendres, 14 de desembre del 2007

EL FILIAL SE LA JUGA,
DAVANT EL MIAPUESTA CASTELLDEFELS

Foto d'arxiu: Javi Márquez protagonista des del punt de penal a Lleida.

Altre final dramàtica la que el RCD Espanyol B disputarà diumenge a les dotze amb arbitratge de Pintado Calero davant la UE Miapuesta Castelldefels.

Divuitè contra dinovè en la classificació i partit decisiu per que els homes de Joan Francesc Ferrer “Rubi” abandonin ja la ratxa d’empats en la Ciutat Esportiva i encadenin per primer cop en el que va de temporada dues victòries consecutives que inclòs el podien permetre abandonar la zona de descens en la que ha estat com a fix inquilí en els darrers mesos.






Entre els encontres del futbol base aquest cap de setmana, cal destacar el derbi de la Lliga Nacional Juvenil que es disputarà diumenge a les deu del matí a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol amb arbitratge de David Medié Jiménez, de la delegació de Sabadell.

El conjunt blaugrana arriba a aquest compromís sense conèixer la derrota, malgrat que ha cedit tres empats, es líder cinc punts per sobre els espanyolistes. Els homes de Josep Clotet si volen seguir tenint aspiracions cara al títol, hauran d’aconseguir el triomf o al menys no perdre si no volen que els barcelonistes se’n vagin a una distància ja pràcticament insalvable de vuit punts, gol average al marge.

El triomf davant la Damm amb un home menys va tallar una dolenta ratxa de resultats que van propiciar aquesta desavantatge respecte al primer classificat i al CE L’Hospitalet que té un encontre menys disputat i empata a punts amb els espanyolistes després de la punxada dels riberencs en el darrer encontre.




El Juvenil A, viatja fins a Girona per jugar aquest dissabte davant el conjunt local per intentar continuar la ratxa victoriosa que l’ha permès encapçalar la classificació del grup tercer de la Divisió d’honor Juvenil.

No serà un partit gens fàcil, tenint en compte que el Girona és un conjunt de mitja taula alta, i que sempre és un lloc difícil tot i que aquesta temporada ha deixat escapar molts punts com a local (derrotes en front al Cornellà, Sant Andreu, o empat davant la Salle).



No serà aquest l’únic enfrontament amb el Girona, ja que els dos cadets també es veuran les cares amb els gironins el proper diumenge, a Torres de Palau els homes de Ramón Guerrero un cop han tornat del Torneig Nadalenc de Cadets a Murchante on han acabat en tercera posició, i a la Ciutat Esportiva l’equip de Lluis Planagumà que sembla ja llençat cap al títol de lliga amb una avantatge ja de vuit punts respecte al segon classificat i el que és més simptomàtic, que aquest segon classificat va visitar la Ciutat Esportiva fa dues setmanes i se’n va emportar vuit gols.






Interessant el matx que disputarà dissabte a les 14:30 l’aleví de primer any davant un Granollers que des de la cinquena posició amenaça amb crear problemes a un Espanyol que només ha perdut un encontre dels onze que ha disputat tot i la diferència d’edat amb la majoria de rivals.



Doble enfrontament en categoria infantil davant la UD At. Gramanet; En teoria assequible per el Infantil B si tenim en compta la diferència en la classificació, malgrat que en feu colomenc sempre s’ha de lluitar fins l’extenuació si de veritat te’n vols endur el triomf.
En quant al infantil de Divisió d’Honor, rep la visita d’una Grama que no està sent la d’altres temporades i ocupa un lloc molt baix en la classificació respecte al potencial del sempre temut conjunt colomenc.



El Benjamí A, després del gran triomf del diumenge passat davant el Barça per 4-0 jugarà al Mpal. Morera de Badalona contra el conjunt badaloní, conjunt que ocupa la cinquena posició en el grup segon de la Categoria Preferent.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M