dissabte, 27 d’agost del 2011

EL FEMENÍ GUANYA 0-5 AL FC LEVANTE LAS PLANAS, A SANT JOAN DESPÍ, I JUGARÀ DEMÀ LA GRAN FINAL DE LA COPA CATALUNYA A LA CIUTAT ESPORTIVA DE SADRIÀ (12:00h.). POCHETTINO HA FACILITAT LA LLISTA DE CONVOCATS: CRISTIAN ÁLVAREZ, KAMENI, JAVI LÓPEZ, GALÁN, AMAT, FORLÍN, MORENO, DÍDAC, BAENA, JAVI MÁRQUEZ, CRISTIAN GÓMEZ, ALBÍN, VERDÚ, LUIS GARCÍA, SERGIO GARCÍA, CRISTIAN ALFONSO, ÁLVARO, RUI FONTE I THIEVY.

divendres, 26 d’agost del 2011

UNA COPA DE CATALUNYA... DIFERENT DE LES ALTRES

EL RCD ESPANYOL ANUNCIA EN EL WEB OFICIAL, ELS FITXATGES PER REFORÇAR L'EQUIP FEMENÍ DE DUES JUGADORES: LA NORD-AMERICANA JOHANNA LOHMAN I L'ANGLESA LIANNE SANDERSON. ESPERANT QUE EL CLUB DONI LES XIFRES, LA ROMA OBLIGADA PER SER SOCIETAT COTITZADA A BORSA LES FA PÚBLIQUES: 15 MILIONS A PAGAR EN TRES TERMINIS, MÉS VARIABLES 2 MILIONS. PLANES AFIRMA QUE VERDÚ NO MARXARÀ SINO PAGUEN LA CLÀUSULA... US SONA AQUESTA CANÇO?. PER TREMOLAR...

Foto d'arxiu: Encontre davant les nord-americanes del St. Joseph


Aquest dissabte tindran lloc al Mpal. de Les Planes, a Sant Joan Despí, les semifinals de la VII Copa de Catalunya Femenina de futbol.

L’Espanyol i les locals del FC Levante Las Planas obriran el foc a partir de les 10:00 hores. En la segona semifinal serà L’Estartit i el vigent campió del FC Barcelona, qui buscaran la segona plaça per la final. Curiós el detall, que sempre a les copes de Catalunya tant femenina com masculina, l’Espanyol juga primer abans que el Barcelona, tant si és el vigent campió (nois) com si no ho és (noies).  O sigui sempre en l’horari de més audiència o de més públic...

El rival de les espanyolistes, de Segona Divisió Femenina (anterior Primera Nacional Femenina), va estar a punt de ser campió en lluita amb el Femení B espanyolista que va ser qui amb un gol de Débora als darrers minuts, li va privar el títol i el disputar la fase final d’ascens a Superliga que finalment va disputar el Girona amb infructuós resultat.

Si l’equip perico venç a les del Baix Llobregat, diumenge a les 12:00 hores, a la Ciutat Esportiva de Sadrià, disputarà la gran final davant Barcelona o Estartit. En principi, la final serà retransmesa per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esports 3 (llevat que l'Estartit o impedeixi, oi?...  

Amb permís del caprici i grandesa del futbol, en el que a partit únic tot pot succeir i més en pretemporada, a ningú se li escapa que l'Espanyol per primer cop a la història de la competició, ja no és el favorit,  gràcies a l’actual Consell d’Administració encapçalat per Ramon Condal i a la greu situació econòmica que travessa la nostra entitat, amb les retallades a la secció que han arribat pràcticament a un 50% del pressupost amb la fugida de jugadores importants de l’equip com Ane, Kenty, Sandra Vilanova, Alexia Putelles, Erika Vázquez o la pròpia Vero triomfant als EE.UU sense que a hores d’ara es sàpiga quin serà el seu futur (toquem fusta, i no se li ocorri el pitjor...).

Per contra, el Barcelona (que ja ha derrotat a l’Espanyol en els dos darrers títols en els que s’ha enfrontat directament a la final a les espanyolistes – Copa Catalunya 2010 i Copa de la Reina-) s’ha reforçat encara més i millor que les darreres temporades sent actualment l’equip a batre, inclòs per sobre del Rayo Vallecano, Athletic Club o Atlético de Madrid que amb la incorporació d’ Adriana Martín també tindrà molt a dir. Si a sobre afegim al Sant Gabriel que si no amb cracks, si amb bones jugadores ha cobert les mancances que li privaven de ser un equip de la part alta, tenint en compte aquests condicionants, la temporada que se’ns espera serà força complicada i més tenint en compta que aquest any només els quatre primers juguen la Copa de la Reina (gràcies! RFEF, sempre donant per...)  

El Barcelona s’ha reforçat amb Míriam Diéguez (espanyolisme etern?), i Sonia Bermúdez (Rayo Vallecano), amb Kenti Robles (ex RCDE), Alba Aznar (Nàstic), així com dues argentines que ara mateix son una incògnita per qui escriu aquest relat, més tenint en compta el procés d’adaptació: Ludmila Manicler del Santiago Morning, i Florencia Quiñones, del Oncativo. Les altre dues altes, son les jugadores del planter, Laura i Leila.

Per part espanyolista, tan sols oficialment un fitxatge: La gallega Mari Paz Vilas Dono (Bamio, Pontevedra, 01/02/1988) jugadora de gran qualitat que va pertànyer a la UD Levante, on va ser campiona de lliga (2007/08), campiona de Copa de la Reina (2006/07 davant l’Espanyol a Madrid), finalista de Copa de la Reina (2007/08 davant el Rayo). Després va fitxar per l’entitat barcelonista on una greu lesió de lligament creuat, la va tenir apartada dels terrenys de joc durant deu llargs mesos. La passada temporada en el quadre barcelonista, va ser bastant discreta i els seus gols amb el conjunt culer no va superar els dits d’una mà. Ve a substituir a Erika Vázquez que ha tornat a l’Athletic després d’anotar 25 dianes amb l’Espanyol. No obstant, li desitgem la màxima sort i que les lesions i problemes físics siguin tan sols un mal record i aconsegueixi molts gols amb l’equip perico.

També dues jugadores que van militar al RCD Espanyol, Sara Serna i Aída García han tornat aquestes setmanes i s’han incorporat al conjunt entrenat per Carrión, a prova. La primera d’elles Sara, després també d’una greu lesió que la va tenir lluny dels terrenys de joc tota la temporada amb el seu anterior equip, l’Estartit. En el cas d’Aída, després de passar pel Barcelona i també l’Estartit, mirarà de convèncer al tècnic i tenir més sort que en els anteriors equips. El club encara no ha oficialitzat aquestes incorporacions.        


Fins ara el conjunt perico ha disputat amistosos de pretemporada davant conjunts febles nord-americans (14-0 i 6-0), un amistós d’entrenament davant el Sant Gabriel que feia pocs dies havia començat els entrenaments, (4-1) i dimecres davant la F. At. Vilafranca, resen ascendit a Segona Divisió Femenina (8-0). Tret de l’encontre davant el Sant Gabriel, la resta de partits son encontres en els que difícilment es pot calibrar el potencial de les espanyolistes per la feblesa dels rivals.
    



   

dijous, 25 d’agost del 2011

COMENTARI:
OSVALDO, OFICIALMENT TRASPASSAT.


Al final, si quelcom ha quedat demostrat en tot aquest assumpte, és un altre cop la poca fermesa de l’entitat a l’hora de plantar-se i exigir el que han cregut quantitats justes pel jugador (ja de per si rebaixada en un terç la seva clàusula a l’hora d’iniciar les negociacions). Altre cop han quedat paleses les enormes ganes de vendre. Més ganes de vendre que de comprar per part de la demanda. La greu situació del club a nivell econòmic, aquesta que ens suavitzen amb quantitats industrials de vaselina en les Juntes d’Accionistes, fa que ens tinguem que vendre qualsevol jugador que tingui una mínima oferta per ridícula que aquesta sigui. El pla esportiu passa doncs,  a un preocupant segon terme.

Aquesta preocupant situació econòmica no deriva exclusivament de la construcció del nou estadi. Un deute de 150 milions d’euros no es poden justificar només amb els quaranta, cinquanta, etc. milions d’euros que va costar de més (dels 39 del Grupo LAR), l’estadi. Hi ha darrera una situació de crisi endèmica, també una gestió molt dolenta de la que la distribució de l’accionariat i el propi desenvolupament de la competició, fa que mai es demanin comptes ni responsabilitats.  

Els socis, per que no fa falta sentir-los a tots per comprendre-ho, esperen dades oficials del traspàs d’Osvaldo. Transparència i claredat si no volen aquests senyors del Consell que el sector més radical (radical en quant nivell de crítica amb el Danisme-Condalisme) comenci la temporada com la va acabar, o sigui amb escridassades, mocadorades, crispació i una fractura social a la grada. El soci i l’accionista demana informació i transparència. Només llavors es podrà saber si efectivament la venda del killer ha estat una més del llistat de desafortunades vendes dels nostres millors jugadors o ha sigut acceptable tenint en compta les diferents consideracions que s’han donat.

El soci ha sabut estar sempre al seu lloc recolzant l’entitat, desfent-se per que aquest equip surti  viu de les més dures circumstàncies i donant tot el màxim de les seves forces per que la flama d’aquest sentiment continuï sempre encesa; però el que molts ja n’estem farts, és que no se’ns digui la veritat malgrat aquesta sigui dura, i en definitiva se’ns prengui el pel de manera continuada.   

No els hi tremola gens la mà a l’hora pujar els carnets entre un 10 i un 20%, ni els hi tremola la veu a l’hora de prometre un club de 40.000 socis amb aspiracions europees abans d’una votació, ni dubten un instant a l’hora de vendre’s al millor jugador cinc dies després de quan havia d’haver començat el campionat i a tres dies del primer partit un cop desconvocada la vaga. A sobre, llencen als mitjans “amics” (?) missatges de que no s’invertirà ni un sol d’aquests euros que pagui la Roma, en substituir a l’italo-argentí i per tant si es tanca algun tracte sigui de jugadors acabats, grans d’edat i que siguin carn d’infermeria, que per cert encara ens preguntem que li passa a Mattioni (ha superat l’any de lesió sense que s’hagin exigit responsabilitats mèdiques),  o al mateix Dátolo que surt a lesió cada mes.

Després dels traspassos d’aquests tres darrers anys, de Zabaleta, Riera, Sergio Sánchez, Marc Torrejón, Pareja, Moisés, Víctor Ruiz, Dídac Vila, i ara el de Dani Osvaldo i el que els números segueixin reflectint en el balanç comptable de l’entitat aterridors presagis, diu molt clar que les coses malauradament, no es fan tot el be que la situació requereix. Sortosament, en els moments decisius de l’anterior etapa presidencial ens n’hem sortit. Esperem que no haguem de sofrir moments tant dramàtics com en pretèrites situacions, ja que no sempre la fortuna somriu en el temps d’afegit i la sort acostuma sempre ha acudir a qui la busca, no a qui sembla voler fugir d’ella, amb una gestió més que dubtosa i sense cap aspiració ni ambició.   

     


PLANTILLES:
JUVENIL "A" 2011/12

DESCONVOCADA LA VAGA. HI HAURÀ FUTBOL, MALAURADAMENT PER LA SITUACIÓ ESPORTIVA DEL NOSTRE CLUB.  CAS OSVALDO: AIXÓ JA ÉS INSOFRIBLE... ESPERA LA ROMA AL PARTIT D'AVUI? ES VERITAT QUE NOMÉS ENS DONEN 13 MILIONS +2(?) DE VARIABLES TAL COM S'INFORMA DES DE LA CAPITAL ITALIANA?. ES FITXARÀ ALGÚ QUE NO SIGUI "INVÀLIT" O "MIG JUBILAT"?  MOLTES PREGUNTES SENSE RESPOSTA. L'ÚNIC QUE HO TÉ CLAR, EL DESAGRAÏT JUGADOR, QUE AHIR VA PASSAR-SE PER SADRIÀ A RECOLLIR ELS SEUS ESTRIS.


RCD ESPANYOL
JUVENIL "A".
TEMPORADA 2011/12
PROMOCIÓ DEL 93Data i lloc neixementDemarcació. (Equip 2010/11)
GERMAN Parreño BoixElx, 16/02/93Porter. (Juvenil A)
Alejandro BONILLA HéviaSaragossa, 04/02/93Defensa Lat. Dret / Central.(Juvenil A)
HÉCTOR Rodríguez Ramos L'Hospitalet, 11/07/93Defensa Central (Juvenil B)
Roger CANAdell Morancho Lleida, 21/01/93Migcentre (FC Barcelona Juv.B)
JOSUé Currais Prieto  Langreo, 27/02/93Lateral Esquere. (FC Barcelona Juv B)
GIL Muntades Camprubí Vic, 25/09/93Extrem Esquerre (Juvenil A)
Rubén Herráiz Alcaraz "RUFO"Barcelona, 13/01/93Mitja Punta. (Juvenil B)
Mohamed EMI DjabrailovRússia, 24/03/93 Extrem. (OGC Nice Sub-19)
Adrián VERDÚ ParreñoElx, 08/03/93Extrem Esquerre (Juvenil B)
Ismael Kam TRAORÉ10/11/93Extrem. (Procedència?)
PROMOCIÓ DEL  94TEMPORADA 2011/12.
PAU López SabataGirona, 13/12/94Porter (Juvenil B)
JOSÉ Pereira BetancorArrecife, 10/05/94Porter (Juvenil B)
Oscar ARROYO FontTossa de Mar, 01/02/94Defensa Lat Dret /Central. (Juvenil A)
Carlos ALBARRÁN SanzBadalona, 15/01/94Defensa Lateral Dret. (Juvenil B)
José Manuel RIOS MartínezTerrassa, 15/02/94 Defensa Central / mig def. (Juvenil B/A)
AITOR Granados RamosSabadell, 29/12/94 Defensa Lateral Esquerre (Juvenil B)
Joan JORDAN Moreno--/--/94Migcentre. (UD Poblense Juvenil A)
Albert MIRAVENT SansBellveí del Penedès, 14/06/94Extrem Esquerre (Juvenil B)
PABLO de Castro PecinoAlgeciras, 25/04/94Migcentre/ mitja p (Juvenil B) 
Adrián RUIZ CalvetBarcelona, 18/03/94Extrem Dret. (Juvenil B)
KILIAN Grant Carvalheira18/05/94Davanter Centre (Juvenil B/A)
BRIAN Triviño Escribano Valencia,  11/08/94Davanter centre (Juvenil A, baixa després)
PROMOCIÓ DEL 95TEMPORADA 2011/12
RUBÉN Duarte SánchezAlmería, 18/10/95Defensa Central (Cadet A, JuvB, Juv A)
PAUL QuayeAcra, GHANA, 16/09/95Migcentre (Juv B, Juv A)
JAFAR Jeboah IbrahimGHANA, 06/05/95Davanter centre. (JuvB, Juv A)
PEDRO Javier Godoy AgüeroConcepción PAR.,28/06/95Davanter Centre. (Cadet A, JuvB)
 . .
ASCENDEIXEN AL FILIAL (93)....
ERIC López RoyoBarcelona, 01/04/93Extrem dret. Ascendeix a l'Espanyol B
Sergi DARDER MollArtà, P.M., 22/12/93Migcentre. Ascendeix a l'Espanyol B


COS TÈCNIC JUVENIL "A"  2011/12
ENTRENADOR:DANIEL POYATOS ALGABA
PREPARADOR FÍSIC:ISMAEL POVEDA
FISIOTERAPEUTA:JAVIER CARRIÓN DELGADO
ENTRENADOR PORTERSJOSEP PASCUAL TRABAL
DOCTOR:MIGUEL ÁNGEL GARCÍA DÍAZ
ATS:CARLOS LOZANO ROMERO
DELEGAT:RAFAEL ALBA SEGURA
DIRECTIU DELEGATGENÍS VERA MORENO



dimecres, 24 d’agost del 2011

CALENDARIS:
CADET PREFERENT, GRUP III

PREFERENT CADET
CAMPIONAT DE LLIGA, GRUP 3r. 2011/12
            



Primera Volta ...........      ......... Segona Volta 

Jornada 1 (09-10-2011)  ..... ..... Jornada 16 (12-02-2012)

C.F. SANTA EULÀLIA   - C.F. MONTAÑESA     
C.D. SANT GABRIEL   - C.E. EUROPA "B"    
C.F. DAMM "B"  - R.C.D. ESPANYOL "B"    
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
U.D. CORNELLÀ "C"  - C.E. L'HOSPITALET     
U.B. CATALONIA   - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
A.E. PRAT   - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
U.D. At. GRAMANET MILAN  - U. At. HORTA     

 
Jornada 2 (16-10-2011)  ....  .... Jornada 17 (26-02-2012)

C.F. MONTAÑESA   - U.D. At. GRAMANET MILAN    
C.E. EUROPA "B"  - C.F. SANTA EULÀLIA     
R.C.D. ESPANYOL "B"  - C.D. SANT GABRIEL     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - C.F. DAMM "B"    
C.E. L'HOSPITALET   - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - U.D. CORNELLÀ "C"    
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - U.B. CATALONIA     
U. At. HORTA   - A.E. PRAT     
 

Jornada 3 (23-10-2011)  ..... .... Jornada 18 (04-03-2012)

C.F. MONTAÑESA   - C.E. EUROPA "B"    
C.F. SANTA EULÀLIA   - R.C.D. ESPANYOL "B"    
C.D. SANT GABRIEL   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
C.F. DAMM "B"  - C.E. L'HOSPITALET     
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
U.D. CORNELLÀ "C"  - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
U.B. CATALONIA   - U. At. HORTA     
U.D. At. GRAMANET MILAN  - A.E. PRAT     
 

Jornada 4 (30-10-2011)   .....  ..... Jornada 19 (11-03-2012)

C.E. EUROPA "B"  - U.D. At. GRAMANET MILAN    
R.C.D. ESPANYOL "B"  - C.F. MONTAÑESA     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - C.F. SANTA EULÀLIA     
C.E. L'HOSPITALET   - C.D. SANT GABRIEL     
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - C.F. DAMM "B"    
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
U. At. HORTA   - U.D. CORNELLÀ "C"    
A.E. PRAT   - U.B. CATALONIA     
 

Jornada 5 (06-11-2011)  ..... ..... Jornada 20 (18-03-2012)

C.E. EUROPA "B"  - R.C.D. ESPANYOL "B"    
C.F. MONTAÑESA   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
C.F. SANTA EULÀLIA   - C.E. L'HOSPITALET     
C.D. SANT GABRIEL   - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
C.F. DAMM "B"  - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - U. At. HORTA     
U.D. CORNELLÀ "C"  - A.E. PRAT     
U.D. At. GRAMANET MILAN  - U.B. CATALONIA     
 

Jornada 6 (13-11-2011)  ....  .... Jornada 21 (25-03-2012)

R.C.D. ESPANYOL "B"  - U.D. At. GRAMANET MILAN    
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - C.E. EUROPA "B"    
C.E. L'HOSPITALET   - C.F. MONTAÑESA     
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - C.F. SANTA EULÀLIA     
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - C.D. SANT GABRIEL     
U. At. HORTA   - C.F. DAMM "B"    
A.E. PRAT   - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
U.B. CATALONIA   - U.D. CORNELLÀ "C"    
 

Jornada 7 (20-11-2011)  ..... .... Jornada 22 (01-04-2012)

R.C.D. ESPANYOL "B"  - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
C.E. EUROPA "B"  - C.E. L'HOSPITALET     
C.F. MONTAÑESA   - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
C.F. SANTA EULÀLIA   - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
C.D. SANT GABRIEL   - U. At. HORTA     
C.F. DAMM "B"  - A.E. PRAT     
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - U.B. CATALONIA     
U.D. At. GRAMANET MILAN  - U.D. CORNELLÀ "C"    
 

Jornada 8 (27-11-2011)  ....  ... Jornada 23 (15-04-2012)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - U.D. At. GRAMANET MILAN    
C.E. L'HOSPITALET   - R.C.D. ESPANYOL "B"    
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - C.E. EUROPA "B"    
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - C.F. MONTAÑESA     
U. At. HORTA   - C.F. SANTA EULÀLIA     
A.E. PRAT   - C.D. SANT GABRIEL     
U.B. CATALONIA   - C.F. DAMM "B"    
U.D. CORNELLÀ "C"  - VILASSAR MAR,U.E. "B"    

 
Jornada 9 (04-12-2011)  ..... ..... Jornada 24 (22-04-2012)

ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - C.E. L'HOSPITALET     
R.C.D. ESPANYOL "B"  - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
C.E. EUROPA "B"  - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
C.F. MONTAÑESA   - U. At. HORTA     
C.F. SANTA EULÀLIA   - A.E. PRAT     
C.D. SANT GABRIEL   - U.B. CATALONIA     
C.F. DAMM "B"  - U.D. CORNELLÀ "C"    
U.D. At. GRAMANET MILAN  - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
 

Jornada 10 (18-12-2011)  .... ..... Jornada 25 (29-04-2012)

C.E. L'HOSPITALET   - U.D. At. GRAMANET MILAN    
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - R.C.D. ESPANYOL "B"    
U. At. HORTA   - C.E. EUROPA "B"    
A.E. PRAT   - C.F. MONTAÑESA     
U.B. CATALONIA   - C.F. SANTA EULÀLIA     
U.D. CORNELLÀ "C"  - C.D. SANT GABRIEL     
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - C.F. DAMM "B"    
 

Jornada 11 (08-01-2012)  .... .... Jornada 26 (06-05-2012)

C.E. L'HOSPITALET   - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
R.C.D. ESPANYOL "B"  - U. At. HORTA     
C.E. EUROPA "B"  - A.E. PRAT     
C.F. MONTAÑESA   - U.B. CATALONIA     
C.F. SANTA EULÀLIA   - U.D. CORNELLÀ "C"    
C.D. SANT GABRIEL   - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
U.D. At. GRAMANET MILAN  - C.F. DAMM "B"    
 

Jornada 12 (15-01-2012)  .... .... Jornada 27 (13-05-2012)

FUNDACIO P. CE. JUPITER   - U.D. At. GRAMANET MILAN    
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - C.E. L'HOSPITALET     
U. At. HORTA   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
A.E. PRAT   - R.C.D. ESPANYOL "B"    
U.B. CATALONIA   - C.E. EUROPA "B"    
U.D. CORNELLÀ "C"  - C.F. MONTAÑESA     
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - C.F. SANTA EULÀLIA     
C.F. DAMM "B"  - C.D. SANT GABRIEL     

 
Jornada 13 (22-01-2012)  ..... ..... Jornada 28 (20-05-2012)

FUNDACIO P. CE. JUPITER   - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
C.E. L'HOSPITALET   - U. At. HORTA     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - A.E. PRAT     
R.C.D. ESPANYOL "B"  - U.B. CATALONIA     
C.E. EUROPA "B"  - U.D. CORNELLÀ "C"    
C.F. MONTAÑESA   - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
C.F. SANTA EULÀLIA   - C.F. DAMM "B"    
U.D. At. GRAMANET MILAN  - C.D. SANT GABRIEL     
 

Jornada 14 (29-01-2012)  ....         .....Jornada 29 (27-05-2012)

U.D. At. GRAMANET MILAN  - U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE     
U. At. HORTA   - FUNDACIO P. CE. JUPITER     
A.E. PRAT   - C.E. L'HOSPITALET     
U.B. CATALONIA   - ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"    
U.D. CORNELLÀ "C"  - R.C.D. ESPANYOL "B"    
VILASSAR MAR,U.E. "B"  - C.E. EUROPA "B"    
C.F. DAMM "B"  - C.F. MONTAÑESA     
C.D. SANT GABRIEL   - C.F. SANTA EULÀLIA     
 

Jornada 15 (05-02-2012) ....                .... Jornada 30 (03-06-2012)

U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE   - U. At. HORTA     
FUNDACIO P. CE. JUPITER   - A.E. PRAT     
C.E. L'HOSPITALET   - U.B. CATALONIA     
ESCOLA F. GIRONES-SABAT "B"  - U.D. CORNELLÀ "C"    
R.C.D. ESPANYOL "B"  - VILASSAR MAR,U.E. "B"    
C.E. EUROPA "B"  - C.F. DAMM "B"    
C.F. MONTAÑESA   - C.D. SANT GABRIEL     
C.F. SANTA EULÀLIA   - U.D. At. GRAMANET MILAN    





LES PLANTILLES:
L'ESPANYOL "B"

L'ESPANYOL LLUIRÀ "CANCUN" A LES SAMARRETES, DESPRÉS DE L'ACORD QUE HA ARRIBAT EL CLUB BLANC-I-BLAU PER TRES TEMPORADES AMB L'ESTAT QUINTANA ROO DE MÈXIC. CONTINUA EL "CULEBROT"; TOT SEMBLA FET, EL JUGADOR SEGUEIX SENSE PRESENTAR-SE ALS ENTRENAMENTS I POT SER QÜESTIÓ D'HORES LA SEVA SORTIDA. AIXI PORTEM DIES I DIES...




RCD ESPANYOL "B"
TEMPORADA 2011/12
NOM I COGNOMSData i lloc neixementDemarcació. (Equip 2010/11)
Moldovan DINU BogdanIulia, ROM., 03/05/90Porter. (Espanyol B)
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92Porter (Juvenil A)
Albert BLÁZQUEZ Robles
Besalú, 21/01/92
Defensa Lateral Dret (Juvenil A)
Albert CANAL BartrinaOlot, 10/07/91Defensa Central (Espanyol B)
Adrià BLANCHART DomènecArenys de Mar, 19/03/92Defensa Central (Juvenil A)
Toni CUNILL PérezTorelló, 05/01/90Defensa Central (fitxat AEC Manlleu)
Zouhair Feddal "ZOU" Tetuán, 01/01/89Def. Central (San Roque de Lepe)
VÍCTOR G. ÁLVAREZ Delgado Barcelona, 14/03/93Defensa Lateral Esq. (Espanyol B)
Carles CLERC  MartínezBarcelona, 21/02/92Defensa Lateral Esq. (Juvenil A)
PAU SENENT CalencoAlacant, 03/05/92Migcentre (Juvenil A)
WILLIAN da Sousa Arao da SILVABRA, 12/03/92Migcentre (Sao Paolo FC)
CRISTIAN GÓMEZ GarcíaL'Hospitalet, 27/07/89Migcentre (CE L'Hospitalet)
SERGI DARDER MollArtá, P.M., 22/12/93Migcentre (Juvenil A)
Gabriel López Pérez "GABI"Mataró, 14/08/92Migcentre (Juvenil A)
José Antonio Ruíz López "PIRULO" Los Barrios, CAD.,17/04/92Mitja punta (Juvenil A)
ERIC López RoyoBarcelona, 01/04/93Extrem. (Espanyol B / juvenil A)
Germain Francelin TIKO MESSINAYaoundé, 29/04/90Extrem (Cedit Pontevedra CF)
CRISTIAN ALFONSO López Barcelona, 02/05/89Extrem / davanter (CE L'Hospitalet)
Marvin ZEEGELAARAmsterdam, 12/08/90Davanter (Excelsior Rotterdam cedit per Ajax)
THIEVY Bifouma KoulossaSaint Denis FRA,13/05/92Davanter Centre (Juvenil A)
Bubacar Njie Kambi "BAKARY"Mataró, 14/03/88Davanter Centre (Real Valladolid B)



COS TÈCNIC RCD ESPANYOL "B" 2011/12
ENTRENADOR:RAUL LONGHI AIZPÚN
2n. ENTRENADOR:HANS SCHONHOFER MARTÍ
PREPARADOR FÍSIC:ÁLEX COVELO LAFITA
FISIOTERAPEUTA:JAVIER CARRIÓN DELGADO
ENTRENADOR PORTERSJOSEP PASCUAL TRABAL
DOCTOR:MIGUEL ÁNGEL GARCÍA DÍAZ
UTILLERO:MANOLO GARCÍA RAMÍREZ
QUIROMASAJISTA:GRACIANO LÓPEZ MACÍA


dimarts, 23 d’agost del 2011

CALENDARIS:
PREFERENT FEMENINA

PREFERENT FEMENÍ
CAMPIONAT DE LLIGA 2011/12


Primera Volta ......................... Segona Volta.


Jornada 1 (25-09-2011) .... ...Jornada 16 (29-01-2012)

A.E. LA SALLE PREMIÀ - S.E. AEM
C.F. LLORET - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
C.F. SUBURENSE - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
RIUDEPERES C.F. AT. - R.C.D. ESPANYOL "C"
C.F. LES PRESES - C.F. IGUALADA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
FUNDACIO P. CE. JUPITER - ESCUELA F. BONAIRE
XAICA C.E. - SANTPEDOR, C.F.



Jornada 2 (02-10-2011) .... .... Jornada 17 (05-02-2012)

S.E. AEM - XAICA C.E.
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - A.E. LA SALLE PREMIÀ
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - C.F. LLORET
R.C.D. ESPANYOL "C" - C.F. SUBURENSE
C.F. IGUALADA - RIUDEPERES C.F. AT.
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - C.F. LES PRESES
ESCUELA F. BONAIRE - F.C. SANT CUGAT ESPORT
SANTPEDOR, C.F. - FUNDACIO P. CE. JUPITER



Jornada 3 (09-10-2011) ..... .... Jornada 18 (12-02-2012)

S.E. AEM - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
A.E. LA SALLE PREMIÀ - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
C.F. LLORET - R.C.D. ESPANYOL "C"
C.F. SUBURENSE - C.F. IGUALADA
RIUDEPERES C.F. AT. - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
C.F. LES PRESES - ESCUELA F. BONAIRE
F.C. SANT CUGAT ESPORT - SANTPEDOR, C.F.
XAICA C.E. - FUNDACIO P. CE. JUPITER



Jornada 4 (16-10-2011) .... .... Jornada 19 (26-02-2012)

C.F. UNIFICACIÓN PRAT - XAICA C.E.
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - S.E. AEM
R.C.D. ESPANYOL "C" - A.E. LA SALLE PREMIÀ
C.F. IGUALADA - C.F. LLORET
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - C.F. SUBURENSE
ESCUELA F. BONAIRE - RIUDEPERES C.F. AT.
SANTPEDOR, C.F. - C.F. LES PRESES
FUNDACIO P. CE. JUPITER - F.C. SANT CUGAT ESPORT



Jornada 5 (23-10-2011) ... .... Jornada 20 (04/03/2012)

C.F. UNIFICACIÓN PRAT - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
S.E. AEM - R.C.D. ESPANYOL "C"
A.E. LA SALLE PREMIÀ - C.F. IGUALADA
C.F. LLORET - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
C.F. SUBURENSE - ESCUELA F. BONAIRE
RIUDEPERES C.F. AT. - SANTPEDOR, C.F.
C.F. LES PRESES - FUNDACIO P. CE. JUPITER
XAICA C.E. - F.C. SANT CUGAT ESPORT




Jornada 6 (30-10-2011) .... .... Jornada 21 (11-03-2012)

Pª BLANC BLAVA LA ROCA - XAICA C.E.
R.C.D. ESPANYOL "C" - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
C.F. IGUALADA - S.E. AEM
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - A.E. LA SALLE PREMIÀ
ESCUELA F. BONAIRE - C.F. LLORET
SANTPEDOR, C.F. - C.F. SUBURENSE
FUNDACIO P. CE. JUPITER - RIUDEPERES C.F. AT.
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. LES PRESES



Jornada 7 (06-11-2011) .... .... Jornada 22 (18-03-2012)

Pª BLANC BLAVA LA ROCA - R.C.D. ESPANYOL "C"
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - C.F. IGUALADA
S.E. AEM - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
A.E. LA SALLE PREMIÀ - ESCUELA F. BONAIRE
C.F. LLORET - SANTPEDOR, C.F.
C.F. SUBURENSE - FUNDACIO P. CE. JUPITER
RIUDEPERES C.F. AT. - F.C. SANT CUGAT ESPORT
XAICA C.E. - C.F. LES PRESES



Jornada 8 (13-11-2011) .... .... Jornada 23 (25-03-2012)

R.C.D. ESPANYOL "C" - XAICA C.E.
C.F. IGUALADA - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
ESCUELA F. BONAIRE - S.E. AEM
SANTPEDOR, C.F. - A.E. LA SALLE PREMIÀ
FUNDACIO P. CE. JUPITER - C.F. LLORET
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. SUBURENSE
C.F. LES PRESES - RIUDEPERES C.F. AT.



Jornada 9 (20-11-2011) .... ....Jornada 24 (01-04-2012)

R.C.D. ESPANYOL "C" - C.F. IGUALADA
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - ESCUELA F. BONAIRE
S.E. AEM - SANTPEDOR, C.F.
A.E. LA SALLE PREMIÀ - FUNDACIO P. CE. JUPITER
C.F. LLORET - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. SUBURENSE - C.F. LES PRESES
XAICA C.E. - RIUDEPERES C.F. AT.



Jornada 10 (27-11-2011)... ... Jornada 25 (15-04-2012)

C.F. IGUALADA - XAICA C.E.
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - R.C.D. ESPANYOL "C"
ESCUELA F. BONAIRE - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
SANTPEDOR, C.F. - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
FUNDACIO P. CE. JUPITER - S.E. AEM
F.C. SANT CUGAT ESPORT - A.E. LA SALLE PREMIÀ
C.F. LES PRESES - C.F. LLORET
RIUDEPERES C.F. AT. - C.F. SUBURENSE



Jornada 11 (04-12-2011) .... .... Jornada 26 (22-04-2012)

C.F. IGUALADA - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
R.C.D. ESPANYOL "C" - ESCUELA F. BONAIRE
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - SANTPEDOR, C.F.
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - FUNDACIO P. CE. JUPITER
S.E. AEM - F.C. SANT CUGAT ESPORT
A.E. LA SALLE PREMIÀ - C.F. LES PRESES
C.F. LLORET - RIUDEPERES C.F. AT.
XAICA C.E. - C.F. SUBURENSE



Jornada 12 (18-12-2011) .... .... Jornada 27 (29-04-2012)

C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - XAICA C.E.
ESCUELA F. BONAIRE - C.F. IGUALADA
SANTPEDOR, C.F. - R.C.D. ESPANYOL "C"
FUNDACIO P. CE. JUPITER - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
C.F. LES PRESES - S.E. AEM
RIUDEPERES C.F. AT. - A.E. LA SALLE PREMIÀ
C.F. SUBURENSE - C.F. LLORET



Jornada 13 (08-01-2012) .... ..... Jornada 28 (06-05-2012)

C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - ESCUELA F. BONAIRE
C.F. IGUALADA - SANTPEDOR, C.F.
R.C.D. ESPANYOL "C" - FUNDACIO P. CE. JUPITER
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - C.F. LES PRESES
S.E. AEM - RIUDEPERES C.F. AT.
A.E. LA SALLE PREMIÀ - C.F. SUBURENSE
XAICA C.E. - C.F. LLORET



Jornada 14 (15-01-2012) .... .... Jornada 29 (13-05-2012)

XAICA C.E. - ESCUELA F. BONAIRE
SANTPEDOR, C.F. - C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA
FUNDACIO P. CE. JUPITER - C.F. IGUALADA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - R.C.D. ESPANYOL "C"
C.F. LES PRESES - Pª BLANC BLAVA LA ROCA
RIUDEPERES C.F. AT. - C.F. UNIFICACIÓN PRAT
C.F. SUBURENSE - S.E. AEM
C.F. LLORET - A.E. LA SALLE PREMIÀ


Jornada 15 (22-01-2012) .... .... Jornada 30 (20-05-2012)




ESCUELA F. BONAIRE - SANTPEDOR, C.F.
C.F. PARROQUIAL SANTA EUGENIA - FUNDACIO P. CE. JUPITER
C.F. IGUALADA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
R.C.D. ESPANYOL "C" - C.F. LES PRESES
Pª BLANC BLAVA LA ROCA - RIUDEPERES C.F. AT.
C.F. UNIFICACIÓN PRAT - C.F. SUBURENSE
S.E. AEM - C.F. LLORET
A.E. LA SALLE PREMIÀ - XAICA C.E.


JAVI LÓPEZ AMPLIA CONTRACTE FINS 2015.



Javi López Rodríguez (Osuna, 21 de gener de 1986) ha ampliat dues temporades més, el seu contracte que l’unia amb l’Espanyol fins juny de 1913.

Javier López va arribar a l’Espanyol “B” la temporada 2007/08 procedent del R. Betis “B” i al llarg d’aquests anys al conjunt espanyolista l’hem vist jugar d’extrem, i de lateral esquerrà, fins que la temporada passada va donar el salt al primer equip amb dorsal propi, jugant tant al mig del camp com cobrint els laterals de la línia de cobertura
.


RECORDANT A SALVA RIBAS


Aquest darrer cap de setmana, l’equip Juvenil “B” del RCD Espanyol va desplaçar-se fins a terres del Penedès, concretament a les instal•lacions de la UE El Tancat (El Vendrell) per participar un any més al Memorial Salvador Ribas Miró que enguany arribava ja a la seva onzena edició.

Breument dir-vos que aquest memorial dedicat a un ex jugador del futbol base del RCD Espanyol mort en plena joventut en accident de tràfic, es disputava en dues categories: Juvenil i Infantil.

En categoria infantil, El Vendrell va vèncer al Vilanova per 4-3, la UE Tancat a l’Arboç per 3-1, decidint-se el títol en favor del Vendrell que va vèncer 5-2 a El Tancat, a la final infantil. Tercer va ser el Vilanova (11-0), i darrer l’Arboç.

A la categoria juvenil, (encontres disputats per la tarda), l’equip de Fran Navarro va vèncer per 3-0 a la Selecció Juvenil del Baix Penedès, mentre que a l’altre semifinal, - disputada abans -, la Damm es va imposar al Reus amb resultat de 2-0 favorable a l’equip cerveser.

Diumenge va tenir lloc la gran final d’aquest 11è Memorial Salva Ribas. La Damm CF va vèncer per 3-0 al RCD Espanyol, fins les hores vigent campió del torneig. Abans, el Reus havia vençut en la final de consolació (6-1) a la Selecció Juvenil del Baix Penedès.

Al marge de l’estricte àmbit esportiu de l’esdeveniment, cal citar-ne els actes que van tenir lloc dissabte a la tarda, en els que va estar present l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, diversos regidors de l’ajuntament, i directius dels clubs participants. Per part espanyolista, el coordinador de les penyes Jaume Martínez, el cap de comunicació de l’entitat, Xavi Salvatella. Se li va fer lliurament d’una placa a la família (pares) de Salvador Ribas.

Per últim i per tancar aquesta crònica, us deixo amb les declaracions que va fer en el seu bloc fa uns tres anys, un ex jugador del RCD Espanyol, referent al trist record d’aquest noi que va pertànyer durant quatre temporades al futbol base perico desplaçant-se des de La Bisbal del Penedès cada dia d’entrenament a Barcelona i que la fortuna li va ser esquiva en una de les moltes carreteres de la geografia catalana.

Un jugador del RCD Espanyol sorgit a la pedrera espanyolista i tot just fa una temporada que ens va deixar, sortosament en aquest cas, estrictament per motius esportius i per que els dirigents espanyolistes no en tenen mai prou amb un sol traspàs... Em refereixo a Moisés Hurtado. LLEGIR FES CLICK,.



CALENDARIS:
DIVISIÓ D'HONOR CADET

DIVISIÓ D´HONOR CADET
CAMPIONAT DE LLIGA 2011/12.



Primera Volta ... ..... Segona Volta


Jornada 1 (25-09-2011) ... ... Jornada 16 (29-01-2012)


C.F. BADALONA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
C.E. MERCANTIL - U.E. LLEIDA
C.E. MANRESA - C. ESCOLA F. GAVÀ
R.C.D. ESPANYOL - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
C.E. EUROPA - C.F. DAMM
PREMIA CLUB ESPORTIU - U.E. SANT ANDREU
F.C. BARCELONA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
U.E. VILASSAR DE MAR - U.D. CORNELLÀ



Jornada 2 (02-10-2011) ... ... Jornada 17 (05-02-2012)


C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.E. VILASSAR DE MAR
U.E. LLEIDA - C.F. BADALONA
C. ESCOLA F. GAVÀ - C.E. MERCANTIL
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - C.E. MANRESA
C.F. DAMM - R.C.D. ESPANYOL
U.E. SANT ANDREU - C.E. EUROPA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - PREMIA CLUB ESPORTIU
U.D. CORNELLÀ - F.C. BARCELONA



Jornada 3 (09-10-2011).... ... Jornada 18 (12-02-2012)


C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.E. LLEIDA
C.F. BADALONA - C. ESCOLA F. GAVÀ
C.E. MERCANTIL - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
C.E. MANRESA - C.F. DAMM
R.C.D. ESPANYOL - U.E. SANT ANDREU
C.E. EUROPA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
PREMIA CLUB ESPORTIU - U.D. CORNELLÀ
U.E. VILASSAR DE MAR - F.C. BARCELONA



Jornada 4 (16-10-2011)... ....Jornada 19 (26-02-2012)


U.E. LLEIDA - U.E. VILASSAR DE MAR
C. ESCOLA F. GAVÀ - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - C.F. BADALONA
C.F. DAMM - C.E. MERCANTIL
U.E. SANT ANDREU - C.E. MANRESA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - R.C.D. ESPANYOL
U.D. CORNELLÀ - C.E. EUROPA
F.C. BARCELONA - PREMIA CLUB ESPORTIU



Jornada 5 (23-10-2011)... ....Jornada 20 (04-03-2012)


U.E. LLEIDA - C. ESCOLA F. GAVÀ
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
C.F. BADALONA - C.F. DAMM
C.E. MERCANTIL - U.E. SANT ANDREU
C.E. MANRESA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
R.C.D. ESPANYOL - U.D. CORNELLÀ
C.E. EUROPA - F.C. BARCELONA
U.E. VILASSAR DE MAR - PREMIA CLUB ESPORTIU



Jornada 6 (30-10-2011).... ...Jornada 21 (11-03-2012)


C. ESCOLA F. GAVÀ - U.E. VILASSAR DE MAR
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - U.E. LLEIDA
C.F. DAMM - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
U.E. SANT ANDREU - C.F. BADALONA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C.E. MERCANTIL
U.D. CORNELLÀ - C.E. MANRESA
F.C. BARCELONA - R.C.D. ESPANYOL
PREMIA CLUB ESPORTIU - C.E. EUROPA



Jornada 7 (06-11-2011)... ...Jornada 22 (18-03-2012)


C. ESCOLA F. GAVÀ - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
U.E. LLEIDA - C.F. DAMM
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.E. SANT ANDREU
C.F. BADALONA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C.E. MERCANTIL - U.D. CORNELLÀ
C.E. MANRESA - F.C. BARCELONA
R.C.D. ESPANYOL - PREMIA CLUB ESPORTIU
U.E. VILASSAR DE MAR - C.E. EUROPA



Jornada 8 (13-11-2011)... ...Jornada 23 (25-03-2012)


FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - U.E. VILASSAR DE MAR
C.F. DAMM - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.E. SANT ANDREU - U.E. LLEIDA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
U.D. CORNELLÀ - C.F. BADALONA
F.C. BARCELONA - C.E. MERCANTIL
PREMIA CLUB ESPORTIU - C.E. MANRESA
C.E. EUROPA - R.C.D. ESPANYOL



Jornada 9 (20-11-2011)... ...Jornada 24 (01-04-2012)


FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - C.F. DAMM
C. ESCOLA F. GAVÀ - U.E. SANT ANDREU
U.E. LLEIDA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - U.D. CORNELLÀ
C.F. BADALONA - F.C. BARCELONA
C.E. MERCANTIL - PREMIA CLUB ESPORTIU
C.E. MANRESA - C.E. EUROPA
U.E. VILASSAR DE MAR - R.C.D. ESPANYOL



Jornada 10 (27-11-2011)... ....Jornada 25 (15-04-2012)


C.F. DAMM - U.E. VILASSAR DE MAR
U.E. SANT ANDREU - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.D. CORNELLÀ - U.E. LLEIDA
F.C. BARCELONA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
PREMIA CLUB ESPORTIU - C.F. BADALONA
C.E. EUROPA - C.E. MERCANTIL
R.C.D. ESPANYOL - C.E. MANRESA



Jornada 11 (04-12-2011)... ... Jornada 26 (22-04-2012)


C.F. DAMM - U.E. SANT ANDREU
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C. ESCOLA F. GAVÀ - U.D. CORNELLÀ
U.E. LLEIDA - F.C. BARCELONA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - PREMIA CLUB ESPORTIU
C.F. BADALONA - C.E. EUROPA
C.E. MERCANTIL - R.C.D. ESPANYOL
U.E. VILASSAR DE MAR - C.E. MANRESA




Jornada 12 (18-12-2011)... ... Jornada 27 (29-04-2012)


U.E. SANT ANDREU - U.E. VILASSAR DE MAR
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C.F. DAMM
U.D. CORNELLÀ - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
F.C. BARCELONA - C. ESCOLA F. GAVÀ
PREMIA CLUB ESPORTIU - U.E. LLEIDA
C.E. EUROPA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
R.C.D. ESPANYOL - C.F. BADALONA
C.E. MANRESA - C.E. MERCANTIL



Jornada 13 (08-01-2012)... .... Jornada 28 (06-05-2012)


U.E. SANT ANDREU - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C.F. DAMM - U.D. CORNELLÀ
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - F.C. BARCELONA
C. ESCOLA F. GAVÀ - PREMIA CLUB ESPORTIU
U.E. LLEIDA - C.E. EUROPA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - R.C.D. ESPANYOL
C.F. BADALONA - C.E. MANRESA
U.E. VILASSAR DE MAR - C.E. MERCANTIL



Jornada 14 (15-01-2012) ... ...Jornada 29 (13-05-2012)


U.E. VILASSAR DE MAR - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
U.D. CORNELLÀ - U.E. SANT ANDREU
F.C. BARCELONA - C.F. DAMM
PREMIA CLUB ESPORTIU - FUNDACIO P. CATALANA GIRONA
C.E. EUROPA - C. ESCOLA F. GAVÀ
R.C.D. ESPANYOL - U.E. LLEIDA
C.E. MANRESA - C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
C.E. MERCANTIL - C.F. BADALONA



Jornada 15 (22-01-2012).... .... Jornada 30 (20-05-2012)


UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - U.D. CORNELLÀ
U.E. SANT ANDREU - F.C. BARCELONA
C.F. DAMM - PREMIA CLUB ESPORTIU
FUNDACIO P. CATALANA GIRONA - C.E. EUROPA
C. ESCOLA F. GAVÀ - R.C.D. ESPANYOL
U.E. LLEIDA - C.E. MANRESA
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA - C.E. MERCANTIL
C.F. BADALONA - U.E. VILASSAR DE MAR







dilluns, 22 d’agost del 2011

AGENDA

  
21/28 d'agost de 2011
AGENDA FUTBOL BASE
.
DATA
EQUIP
RIVAL
 PARTIT / CAMP
HORA
28 AGOEspanyol "B"U.E. CastelldefelsLliga. Mpal. Els Canyars, Castelldefels12:00
27 AGOJuvenil "A"U.E. LleidaMemorial Santiago Beltrán. Mpal. Deportes, Fraga20:00
28 AGOJuvenil "A"Real Zaragoza o SD HuescaMemorial Santiago Beltrán. 3r i 4rt lloc o Final18:00 / 20:00
28 AGOJuvenil "B"UFB Jàbac TerrassaAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
27 AGOCadet "A"C.D. MontcadaAmistós. Nou Mpal. La Ferrería (Montcada i Reixac)16:00
28 AGOCadet "A"U.D. At. Gramanet Juv"B"Amistós. Nou Mpal. Sta. Coloma Gramanet10:00
21/28 ACadet "B"Chelsea, Olimpic Lyon, Kriliya Sovetov, etc.Torneig Samara (Russia)S/C
27 AGOInfantil "A"C.E. Sant GabrielAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià20:00
28 AGOInfantil "A"UFB Jàbac i TerrassaAmistós. Mpal. Can Jofresa, Terrassa16:00
27 AGOInfantil "B"C.F. IgualadaAmistós. Estadi Mpal. Les Comes, Igualada10:00
28 AGOInfantil "B"UFB Jàbac Can JofresaAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià12:00
27 AGOAleví "A"U.E. Bordeta LleidaAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià16:30
28 AGOAleví "A"C. Gimnàstic ManresaAmistós. Gimnàstic Parc (Manresa)17:00
27 AGO Aleví "B"U.E. Bordeta LleidaAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià16:30
.....
27 AGOFemení "A"FC Levante Las PlanasSemifinal Copa Catalunya Femenina. Mpal. Levante Las Planas, St. Joan Despí10:00
28 AGOFemení "A" FCB o UE L'EstartitFinal (Si ens classifiquem) Copa Catalunya Femenina. C.E. Sadrià12:00
27 AGOFemení "B"U.E. L'EstartitAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià18:00
28 AGOFemení "C"C.F. SuburenseAmistós. Mpal. d'Aiguadolç, Sitges17:30


PUNT I FINAL A LA PRETEMPORADA:
ALS "CANYARS", COMENÇARÀ DIUMENGE LA LLIGA EL FILIAL

DATAHORARIVALCAMPRES.
23 JULIOL19:00MANCHESTER CITY "B"SADRIÀ (AMISTÓS)2-0
30 JULIOL18:30SELECCIÓ ANDORRA SUB-21MPAL. RIBES DE FRESSER4-1
4 AGOST18:30CE MASNOUTORNEIG HISTÒRICS  (LA VERNEDA)1-0
4 AGOST3 X 1 MARTINENCTORNEIG HISTÒRICS3-0
5 AGOST20:00U.E. SANT ANDREUTORNEIG HISTÒRICS SEMIF.2-0
6 AGOST18:30C.F. BADALONATORNEIG HISTÒRICS FINAL0-3
10 AGOST19:00C.E. JÚPITER C.F.AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ4-2
13 AGOST18:30CAMPRODÓNIV TORNEIG VILA DE CAMPRODÓN0-7
17 AGOST18:30KITCHEE SC (HONG-KONG) AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ1-2
21 AGOST 19:30UE FIGUERESPRESENTACIÓ OFICIAL UE FIGUERES. MPAL. VILATENIM 0-3

DARRER ENCONTRE DEL FILIAL DE PRETEMPORADA
TRIOMF A FIGUERES (0-3)

UE Figueres: 0 - RCD Espanyol "B": 3


(Crònica publicada per UEFigueres.cat)

En una tarda calorosa i festiva a la vegada a Vilatenim, que ha tornat a registrar una entrada lloable d'espectadors -ha superat el miler, la Unió, que ha viscut una jornada històrica i emotiva amb la presència a la graderia de la plantilla que va inaugurar la instal·lació ara fa un quart de segle, s'ha mostrat tímida davant d'un Espanyol B poderós i elèctric que ha fet anar de corcoll els de casa, que darrerament ha vist alterada la seva planifició estiuenca a causa de les lesions i que tot just ara comença a treballar amb tots els efectius. A la primera meitat, ni els uns ni altres han estat massa fins amb la pilota als peus. El Figueres es precipitava, i el filial espanyolista no acabava res del que intentava. La qualitat ha desequilibrat la balança. Thievy, des de l'esquerra, s'ha escapolit dels defensors per retallar cap a dins i fer un xut ras ajustat al pal dret que ha sorprès Ureña en el primer intent (31'). Poc després, Cristian Alfonso, amb dos trets enverinats (34' i 35'), ha fet treballar el porter local, brillant durant tot l'encontre -el primer tir ha sortit desviat i el segon l'ha refusat a córner el blanc-i-blau.

A la represa, els figuerencs s'han desinflat, tot i que en els primers compassos han donat símptomes de desbloquejar-se. Els de casa han estat valents fins que Eric ha signat un bol de bandera des de la frontal, amb un xut que ha tret la pols de l'escaire esquerre (59'). Ureña ha aixecat aplaudiments resolent una rematada d'Eric des de l'esquerra i amb poc angle (64') abans que Bakary trobés petroli en una badada defensiva unionista i enviés el cuir a la xarxa sense oposició (66'). A la recta final, i emmig del ball de canvis, el Figueres ha trobat una mica més de possessió, i Karam, just sobre la botzina, ha fet lluir el porter visitant (90'), que ha concedit un servei des de la cantonada que també ha estat a punt de suposar el premi que mereixia la Unió a la suada feta aquesta tarda, però el cop de cap d'Alforcea, després del llançament de Toti, s'ha estavellat al travesser (91').


UE Figueres: Ureña (Ricard, 79'), Alforcea, Ricard Ferrer (Fageda, 46'), Argi, Adrià Serra (Luque, 84'), Eric Jacobs (Karam, 46'), Ferran Grau (Toti, 72'), Jairo (Xavi Arias, 77'), Pedro, Pol Compte i Teixi (Sile, 65').

RCD Espanyol B: Edgar (Dinu, 61'), Blázquez (Albarran, 82'), Clerc (Pau Senent, 46'), Canal, Zou (Blanchart, 79'), Cristian Gómez (Bakary, 46'), Darder (William, 79'), Cristian Alfonso (Víctor Álvarez, 46'), Pirulo (Gabi, 61'), Tiko Mesina (Josu, 68') i Thievy (Eric, 46').

Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera. Ha amonestat Jairo, de la Unió.

Gols: 0-1: Thievy (31'); 0-2: Eric (59'); 0-3: Bakary (66').

Espectadors: Uns 1.200 en una tarda exageradament xafogosa a Vilatenim. Abans d'iniciar-se l'encontre, el president de la Unió, Pere Aguado, ha lliurat a Albert Blázquez, recent campió d'Europa sub-19 amb la selecció espanyola, Josu Currais i Kilian Gran, tots tres jugadors del filial de l'Espanyol i formats a la pedrera unionista, el carnet de soci de l'entitat. Amb anterioritat, tots els integrants de la plantilla de la temporada 86-87 han desfilat per la gespa de l'estadi, des d'on han saludat l'afició i s'han fet la fotografia de rigor.


diumenge, 21 d’agost del 2011

FUTBOL BASE FEMENÍ: EMPAT DEL FILIAL,
EN EL PRIMER AMISTÓS A VILAFRANCA

Empat del femení “B”

Ahir dissabte, el filial femení del RCD Espanyol, vigent campió del grup tercer de la Segona Divisió (abans Primera Nacional Femenina), va disputar el seu primer amistós de la pretemporada, davant la Fundació At. Vilafranca a terres del Penedès.

El partit va finalitzar amb empat a un gol, avançant-se el quadre local i empatant el conjunt de Titi Camúñez en la recta final del matx. El rival de les espanyolistes, militarà enguany a la mateixa categoria, en assolir l’ascens la passada temporada quan va quedar campió del grup primer de Primera Catalana Femenina.


El femení “C” comença els entrenaments.  

Xavier Cereijo serà el nou entrenador per la propera temporada pel Femení “C” espanyolista que inicia demà dilluns els entrenaments cara a la nova temporada, en la que el tercer equip femení de l’entitat militarà a la enguany anomenada Categoria Preferent Femenina.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M