dimarts, 23 d’agost del 2011

RECORDANT A SALVA RIBAS


Aquest darrer cap de setmana, l’equip Juvenil “B” del RCD Espanyol va desplaçar-se fins a terres del Penedès, concretament a les instal•lacions de la UE El Tancat (El Vendrell) per participar un any més al Memorial Salvador Ribas Miró que enguany arribava ja a la seva onzena edició.

Breument dir-vos que aquest memorial dedicat a un ex jugador del futbol base del RCD Espanyol mort en plena joventut en accident de tràfic, es disputava en dues categories: Juvenil i Infantil.

En categoria infantil, El Vendrell va vèncer al Vilanova per 4-3, la UE Tancat a l’Arboç per 3-1, decidint-se el títol en favor del Vendrell que va vèncer 5-2 a El Tancat, a la final infantil. Tercer va ser el Vilanova (11-0), i darrer l’Arboç.

A la categoria juvenil, (encontres disputats per la tarda), l’equip de Fran Navarro va vèncer per 3-0 a la Selecció Juvenil del Baix Penedès, mentre que a l’altre semifinal, - disputada abans -, la Damm es va imposar al Reus amb resultat de 2-0 favorable a l’equip cerveser.

Diumenge va tenir lloc la gran final d’aquest 11è Memorial Salva Ribas. La Damm CF va vèncer per 3-0 al RCD Espanyol, fins les hores vigent campió del torneig. Abans, el Reus havia vençut en la final de consolació (6-1) a la Selecció Juvenil del Baix Penedès.

Al marge de l’estricte àmbit esportiu de l’esdeveniment, cal citar-ne els actes que van tenir lloc dissabte a la tarda, en els que va estar present l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, diversos regidors de l’ajuntament, i directius dels clubs participants. Per part espanyolista, el coordinador de les penyes Jaume Martínez, el cap de comunicació de l’entitat, Xavi Salvatella. Se li va fer lliurament d’una placa a la família (pares) de Salvador Ribas.

Per últim i per tancar aquesta crònica, us deixo amb les declaracions que va fer en el seu bloc fa uns tres anys, un ex jugador del RCD Espanyol, referent al trist record d’aquest noi que va pertànyer durant quatre temporades al futbol base perico desplaçant-se des de La Bisbal del Penedès cada dia d’entrenament a Barcelona i que la fortuna li va ser esquiva en una de les moltes carreteres de la geografia catalana.

Un jugador del RCD Espanyol sorgit a la pedrera espanyolista i tot just fa una temporada que ens va deixar, sortosament en aquest cas, estrictament per motius esportius i per que els dirigents espanyolistes no en tenen mai prou amb un sol traspàs... Em refereixo a Moisés Hurtado. LLEGIR FES CLICK,.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Heya just wanted to give you a quick heads
up and let you know a few of the pictures
aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different internet browsers and both
show the same results.

my site voyance




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M