diumenge, 21 d’agost del 2011

FUTBOL BASE FEMENÍ: EMPAT DEL FILIAL,
EN EL PRIMER AMISTÓS A VILAFRANCA

Empat del femení “B”

Ahir dissabte, el filial femení del RCD Espanyol, vigent campió del grup tercer de la Segona Divisió (abans Primera Nacional Femenina), va disputar el seu primer amistós de la pretemporada, davant la Fundació At. Vilafranca a terres del Penedès.

El partit va finalitzar amb empat a un gol, avançant-se el quadre local i empatant el conjunt de Titi Camúñez en la recta final del matx. El rival de les espanyolistes, militarà enguany a la mateixa categoria, en assolir l’ascens la passada temporada quan va quedar campió del grup primer de Primera Catalana Femenina.


El femení “C” comença els entrenaments.  

Xavier Cereijo serà el nou entrenador per la propera temporada pel Femení “C” espanyolista que inicia demà dilluns els entrenaments cara a la nova temporada, en la que el tercer equip femení de l’entitat militarà a la enguany anomenada Categoria Preferent Femenina.  


4 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Verónica Boquete moltes felicitats per haver estat anunciada WPS 2011 de l'Any com a guanyadora del MVP Premi Final Michelle Akers Jugadora de l'Any: és a dir a la millor davantera i jugadora. Has estat escollida democràticament per nosaltres a internet: la nostra votació ha valgut un (33%), la de l'entrenador (33%) i el vot dels mitjans de comunicació (33%). Li desitgem molta sort en els play-off i que guanyi la lliga amb el Philadelphia Independence. Allà ha demostrat el que val: ha marcat cinc gols, quatre d'ells guanyadors del joc i va anotar quatre assistències per Independence Philadelphia en només onze partits. Va ser guardonada tres vegades durant la temporada 2011 com Jugadora de la Setmana de la WPS pel seu joc excepcional. La seva capacitat d'enginy per crear jugades i anotar gols per al seu equip l'ha convertit en un valor incalculable per a la formació del Philadelphia Independence i s'ha guanyat el màxim guardó de la lliga com MVP i la receptora del reproductor de Michelle Akers de la concessió del any. Ella ha demostrat en aquestes temporades amb el RCD Espanyol que és molt necessària per ajudar al nostre equip per quedar campió, i l' haguéssim guanyat amb ella aquests 2 anys si no fos pels presumptes robatoris arbitrals. Va contribuir a la Copa de la Reina que vam guanyar l'any 2010. També ho va fer molt bé anteriorment amb el Prainsa Saragossa. Ara tot depèn de la Directiva del RCD Espanyol perquè quan acabi la lliga dels USA torni aquí o no. Els reclamem que intentin que torni. Perquè aquí ha demostrat que és una gran persona també i una gran referent per a les seves companyes. Els seus fans sempre estarem recolzant-la i eternament agraïts.

JOSE CARRERA ha dit...

Moltes felicitats a Vero Boquete que ja està a la Final: Philadelphia 2-MagicJack 0. Les Cheesesteaks arriben a la final De La WPS que es disputarà el dissabte 27 d'agost contra Western New York Flash.Molta sort.

JOSE CARRERA ha dit...

Moltes jugadores del planter s'han tingut que marxar a altres equips per guanyar-se la vida,perquè amb aquesta directiva o no cobren res,o és una misèria.Que totes tinguin sort i triomfin en els seus nous equips.També mereixen un gran reconeixement las que s'han quedan amb nosaltres i defensen els nostres colors, davant de tanta adversitat.Per defensar-les i a tot el RCDE Fem contïnuem amb la recollida de signatures
www.peticionpublica.es/?pi=P2011N12380

JOSE CARRERA ha dit...

A per la cinquena Copa Catalunya.
Desitgem a les jugadores del RCD Espanyol molta sort, en el primer títol oficial de la temporada. El primer pas serà el Dissabte, 27 d'agost a les 10:00 h al Camp Municipal de les Planes de Sant Joan Despí, hauran de guanyar el Llevant les Planes que està a la 2 Divisió femenina. Després, a la Final que es jugarà el Diumenge, 28 d'agost a les 12:00 a Sadrià, hauran de derrotar el vencedor de l'altra Semifinal Barcelona-Estartit. Necessiten tot el suport de la seva afició. El CLUB DE FANS DEL RCD ESPANYOL SAD FEM. estem amb elles.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M