dissabte, 25 de juny del 2011

L'ESPANYOL JUGARÀ DEMÀ
LES SEMIFINALS DEL TORNEIG BBVA BLUE ALEVÍ

FOTOS D'ARXIU.

Málaga CF: 1 – RCD Espanyol: 2

Remuntada en tres minuts!
El RCD Espanyol s’ha classificat per les semifinals del XVIII Torneig Blue BBVA de F-7 Aleví, que es disputa al Ramón Carranza de Cádiz, en vèncer per 1-2 al primer classificat del grup C, el Málaga que havia donat l’autèntica sorpresa al derrotar al FC Barcelona en la fase prèvia de grups i superar al conjunt blaugrana. Els organitzadors somniaven amb una eliminatòria Espanyol – Barça, però aquesta no s’ha produït i en canvi els blaugranes, segons de grup,  s’han hagut d’enfrontar al temible Atlético dels Obama que els ha deixat fora golejant-los.  Just premi pels organitzadors per aquests calendaris tant teledirigits una i altre temporada...   

L’Espanyol que ha tingut mitjançant Fode la seva gran primera ocasió amb un xut llepant el pal, ha vist com el Málaga ha dominat en algunes fases del primer temps que ha sigut molt igualat. Els andalusos han gaudit d’una bona ocasió amb una rematada que ha salvat com ha pogut el meta Alex Vega, i menys d’un minut desprès, un xut llunyà ha acabat estavellant-se a la creueta de la porteria espanyolista. L’Espanyol  també ha gaudit d’una bona opció en el darrer minut del primer temps.

El començament del segon temps ha sigut de bojos. Al primer minut, una internada per la dreta del conjunt malagueny acaba amb una passada de la mort per Muri que anota el primer gol del partit i posa en avantatge al quadre andalús.

Però la reacció del conjunt de Miguél Angel Samprón donarà un tomb a la sort final del partit. Fode, que s’ha obert forat al arrossegar Arnau al defensor rival, culmina amb un xut creuat ajustat al pal esquer un atac blanc-i-blau a menys d’un minut del gol malagueny, i posteriorment serà el propi Arnau qui reculli la pilota morta del refús del porter andalús, que no pot blocar una rematada de Fode que s’ha internat per la dreta i davant dos adversaris ha deixat anar un xut marca de la casa.

Els blanc-i-blaus han tingut opcions per ampliar el marcador amb una bona jugada de Sergi per Arnau que acaba a peus de Fode, però aquest cop el golejador espanyolista remata als peus del porter que rebutja l’esfèrica (19’), de Pol en un contracop espanyolista (21’). Per la seva part, el quadre andalús tindria la gran ocasió per empatar l’encontre quan la seva figura Brahim penjà una falta des de la dreta sent rematada per Muri de cap per sobre el travesser.

Demà, segons el Diari As, Cadena SER  i segons la web de Fundació el Larguero, l’Espanyol jugaria davant Osasuna a les semifinals. Segons CUATRO... davant l’Atlético. S’aclareixen?... Poden ser una mica més escrupulosos i fiables, o no?...
     




QUARTS DE FINAL25 DE JUNY
17:45RCD DEPORTIVO1-2REAL MALLORCA
18:25MÁLAGA CF 1-2RCD ESPANYOL
19:15ATLÉTICO DE MADRID3-0FC BARCELONA
20:00UD ALMERÍA 0-0*CLUB At. OSASUNA (Pen.)
SEMIFINALS (26 DE JUNY)
12:30RCD ESPANYOL2-0ATLÉTICO DE MADRID
13:15REAL MALLORCA (Pen). *1-1CLUB At. OSASUNA
.
3er. i 4rt LLOC
19:00ATLETICO DE MADRID-CLUB At. OSASUNA
FINAL
19:50RCD ESPANYOL-REAL MALLORCA






RECORDANT NOSTRA HISTÒRIA:
ESPECIAL "LES 4 ANTERIORS FINALS DE COPA JUVENIL"


El RCD Espanyol disputarà demà a l’Estadi Alfonso Murube de Ceuta, la seva cinquena final de Copa d’Espanya de Juvenils. La quarta amb la denominació de Copa de S.M. Rei. Fins ara les vitrines blanc-i-blaves atresoren tres títols aconseguits en les tres darreres finals.




NUEVO CHAMARTÍN, MADRID, 1954


La història perica a les finals del títol més prestigiós de juvenils (la Copa d’Espanya és més antiga que la lliga tant a nivell de Divisió d’Honor com la antiga Categoria Sub-19) es remunta al 20 de juny de l’any 1954.

Aquell dia, en una Espanya en la que tan sols feia poc més de dos anys havien desaparegut les cartilles de racionament, i feia nou mesos que el règim havia signat els acords bilaterals d’amistat i defensa amb els EE.UU, tenia lloc al Nuevo Estadio de Chamartín, una nova final de la llavors anomenada per la dictadura franquista “Copa del Generalísimo”. La disputaven el FC Barcelona i el Valencia CF. Tres golarros li va endossar el conjunt che als Segarra, Flotats, Basora, César, Moreno, Manchón i Cía...

Era costum abans de la disputa de la gran final del Campionat d’Espanya, es jugués la Copa de Juvenils (aquell any era la quarta edició). L’Espanyol, entrenat per un ex jugador de renom com havia sigut Perico Solé, havia derrotat en quarts de final al Manresa amb un solitari gol de Vives en el Pujolet a partit únic, i en semifinals també a partit únic en el camp del Europa, al FC Barcelona per 3-1. Tenia enfront al AD Plus Ultra, que jugava a “casa” al disputar-se la final a Madrid i deixar fora en quarts al Valencia, i al Real Zaragoza en semifinals. El nuevo Chamartín que era l’escenari de la final, havia estat inaugurat en 1947, era ressent remodelat per aquell esdeveniment, i tan sols set mesos després ja es batejaria amb el nom actual de Santiago Bernabeu.

L’equip perico no va pogué aixecar la Copa ja que va perdre aquella primera final, per 2-1 sent Tomás, l’autor del únic gol espanyolista; segons les cròniques de l’època, el conjunt espanyolista va fer un bon encontre malgrat no poder alçar el màxim ceptre de la categoria juvenil.

Amb Garceazábal com a àrbitre, l’Espanyol va alinear a Benito Joanet; Zuazu, Juárez, Tamarit; Barros, Marti; Tomás, Bou, Casajuana, Vives i Rodríguez. Per part madrilenya, els del Plus Ultra van alinear a Plaza; Ariola, Arteche, Olivares; Montezano, Rubira; Santiago, Palomo Rivera, Martín i Elizondo.
Es va avançar el conjunt madrileny mitjançant un penalt transformat per Martí, ampliant l’avantatge Santiago i establint Tomás el resultat definitiu.





ANTONIO AMILIVIA, LLEÓ, 2001



Van haver de passar 47 anys per que l’Espanyol tornés a disputar una gran final de Copa de Juvenils. Era en una Espanya totalment diferent, en la que tan sols feia poc menys de tretze mesos que el primer equip espanyolista s’havia adjudicat la Copa del Rei a Mestalla (2000) seixanta anys després de la darrera en 1940. Aquell equip entrenat per Bartolomé “Tintín” Márquez, anava a fer història aconseguint la primera de les tres copes.

Després de deixar fora en vuitens al Real Valladolid, en quarts al Real Zaragoza, en semifinals al CD Tenerife, l’Espanyol es plantava a la gran final que s’havia de disputar el diumenge 24 de juny (ahir va fer deu anys) a l’estadi Antonio Amilivia de Lleó. Davant, el Real Madrid que en aquella fornada tenia com a jugador estel•lar, el davanter centre Portillo.

Estava previst que fos televisada en obert, però qui ho havia de fer (Canal +) va decidir en el darrer moment codificar-la i enviar a passeig a tot aquell que no es plegava al dictat del grup de Polanco i passava per la pedra de tenir que abonar-se a una televisió de pagament...

El primer temps va finalitzar amb l’empat a zero inicial. Mai va obrir el marcador, transformant el migcentre perico un llançament des del punt de penal que havia sigut castigat el quadre blanc , al poc d’iniciar-se el segon temps, sentenciant el partit un cadet que encara no havia complert els 15 anys, de nom Jonathan i cognom Soriano. En les files espanyolistes, ocupant el centre de l’eix, Dani Jarque (a.c.s.)

Per part espanyolista van sortir d’inici: Manel Martínez; Marc Bertrán, Dani Jarque, Carlos García, Miguel Hernández, Mai, Jacinto, Jaime Delgado, Javi Guerra, Albert Crussat i Ceballos. En el segon temps van sortir: Sisco per Mai (54'), Israel per Jaime (56'), Jonathan Soriano per Javi (67') i Marc Francolí per Jacinto (85').

Per part madrilenya: Codina; Duque, Mejía, Berna, Rubén González, Cabrera,
Sánchez Martín, Robles, Borja, Adrián i Portillo.
Van sortir al segon temps: Montenegro per Robles (53'), Royo per Sánchez Martín (68'), Zazo per Adrián (77') i Maíllo per Rubén González (85').

L’àrbitre va ser el senyor Turienzo Álvarez (castellà – lleonès) , va amonestar a tres jugadors pericos (Jaime Delgado , m.42', Jacinto, m.47' i Miguel Hernández, m.90' marcant l’Espanyol els gols mencionats als minuts 51’ i 74’.





EL TORALÍN, PONFERRADA, 2003


Si bé la temporada següent 2001/02 l’Espanyol juvenil va guanyar la lliga de Divisió d’Honor intentant el primer dels quatre assalts a la Copa de Campions, a la Copa no va pogué repetir èxit ja que els dirigents van optar per potenciar el filial en detriment del juvenil, i els millors jugadors van fer-ho amb el filial que s’estava jugant el play off per ascendir a segona B. Però a la següent, 2002/03, amb Ángel Pedraza (a.c.s.) a la banqueta del conjunt de Sadrià, l’Espanyol va tornar a ser campió de lliga, va disputar per segon cop la Copa de Campions perdent la final davant el Málaga a Cambrils, i una setmana després, a la Copa del Rei, va tenir lloc la revenja.

En vuitens esperava el botxí dels espanyolistes, el Málaga, sent golejat sense pietat per 5-0 a la tornada a Sadrià. Als quarts, un inferior Oviedo va sucumbir primer a terres asturianes (0-1) per sortir golejat en la Ciutat Esportiva (4-0). L’equip d’Ángel Pedraza disputaria les semifinals.

Eliminatòria que se li va posar coll amunt a l’Espanyol en perdre a la Ciutat Esportiva de Sadrià 0-1 davant un Valencia que semblava ja finalista. El conjunt perico va aconseguir donar-li la volta a la eliminatòria al vèncer 1-3 a Paterna i va assolir de manera brillant la classificació per la final.

A la final esperava el Real Mallorca, vigent sots-campió que havia deixat fora en semis a l’Ahtletic Club. Disputada al Toralín, Ponferrada, l’Espanyol guanyaria a la pròrroga 3-1 després de finalitzar els noranta reglamentaris amb empat a un gol després de dues errades dels dos porters i que l’Espanyol assetgés de manera infructuosa en un autèntic taqui-gol, la porteria defensada per Moya, el millor jugador balear i que ja apuntava amplament maneres de porter de primera. Al temps suplementari, dos gols de Luis van donar el triomf al conjunt de Pedraza.

Per part perica van jugar: “Tato” Burgada, Toni Lao, Carlos García, Serrán, Chica, Maureta, Héctor, Siscu, Iray, Joan Tomás, i Yagüe.
Substitucions: Luis Valladar per Iray (55'); Pablo Rey per Serran (113'); Miki per Yagüe (115') i Robusté per Joan Tomàs (120').

Pel Real Mallorca van jugar: Moya, Iván, Ramis, José, Abel, Xisco, Moreno, César, Andrés Víctor i Chus. Substitucions: Guille, per Chus (63'); Raúl per Andrés ( 68'); Rigo per Iván, (111') i Babiloni, per César (111').

Els gols van ser aconseguits per Moreno 0-1, m. 33; 1-1: Siscu, m. 57; 2-1: Luis Valladar (m. 114); 3-1: Luis Valladar (m.120). L’àrbitre va ser el castellà-lleonés, González González que va mostrar cartolines grogues a Ramis (m. 31), Moreno (m. 40), Abel Moreno (m. 53), Joan Tomás i Víctor (m. 83)





CONSTANTINO NAVARRO, BAZA, 2004



L’Espanyol amb idèntic tècnic (Ángel Pedraza), tornava a ser a una final de Copa del Rei de Juvenils la temporada 2003/04. Després de guanyar la tercera lliga consecutiva del grup tercer de Divisió d’Honor i perdre per tercer cop la Copa de Campions arribant a la segona final consecutiva (Guadalajara, davant Sporting als penals), l’Espanyol afrontava la Copa del Rei Juvenil amb ganes de treure’s el sabor amarg d’aquella injusta derrota en un partit que l’Espanyol per ocasions va merèixer guanyar el títol que li mancava i que no arribaria fins que derrotés en Colmenar Viejo al Villarreal (2008).

Començava la seva aventura copera, eliminant a un Real Mallorca que a l’anada a terres balears va derrotar als espanyolistes per la mínima (2-1). A Sadrià, en encontre disputat a mitja setmana, el quadre perico va golejar per 3-0 al quadre mallorquinista. A quarts esperava l’Athletic Club de Bilbao, referent de la pedrera basca. A Sadrià a l’anada, els espanyolistes van destrossar a l’equip basc infringint-li un històric 6-0 amb Albert Yagüe i Joan Tomás a la punta d’atac letals marcant cinc dels sis gols, anotant Chica el tercer d’ells.

Les semifinals van ser apassionants: Mentre l’Espanyol superava un advers 2-1 del partit d’anada que va obtenir el seu rival el Real Madrid, derrotant al conjunt blanc en Sadrià per 3-0 amb hat-trick d’Albert Yagüe, el FC Barcelona queia per doble valor dels gols (3-3 a Barcelona i 1-1 a Pamplona), davant Club Atlético Osasuna. Anteriorment el conjunt vermell havia deixat fora al Vecindario i al Sporting Gijón.


La final es disputaria a terres andaluses, concretament al Mpal. Constantino Navarro de la localitat granadina de Baza. L’Espanyol faria bo el pronòstic no sense tenir que patir davant un Osasuna que ho va posar ben difícil. Amb el trident Joan Tomàs – Pedraza – Yagüe (més de vuitanta gols entre els tres a la temporada), l’Espanyol va haver de remuntar un 1-2 gràcies a un molt dubtós penal en que va ser castigat el conjunt perico als deu minuts del segon temps. Irai va empatar el xoc i Joan Tomàs, en les acaballes del matx amb el seu gol va donar la darrera Copa del Rei Juvenil que l’equip perico ha portat a les seves vitrines.

Per part espanyolista van jugar: Ribas, Marc Torrejón, Sergio Sánchez, Robusté, Chica, Maureta, Ángel, Javi Márquez, Albert Yagüe, Marc Pedraza, i Joan Tomás. Van sortir en el segon temps: Iray per Javi Márquez, m. 46; Luis Valladar per Torrejón, m. 59; Arias per Marc Pedraza, m. 74.


Per part navarresa: Roberto, Fernando, Natxo, Iñaki, Ainzua, Jon Erice, Oier, Pablo Erice, Óscar Alonso, Raúl i Iñigo. En el segon temps, David per Iñigo, m. 65; Carlos Jiménez per Pablo Erice, m. 73, i Óscar Vega per Ainzua, m. 89.

Els gols van ser aconseguits per: 1–0: Albert Yagüe, m. 39; 1–1: Chica, p.p., m. 47; 1-2: Pablo Erice (m. 54 pen.); 2-2: Iray, m. 67; 3–2: Joan Tomás, m. 88.
Va xiular la final Manuel Castillo Estévez, del col•legi andalús, que va mostrar targetes grogues a Marc Torrejón, Sánchez, Fernando, Jon Erice, Iñaki i David
.

divendres, 24 de juny del 2011

XVIII TORNEIG BBVA F-7 ALEVÍ:
CLASSIFICAT PELS QUARTS

GRUP AGRUP B
DEPORTIVO DE LA CORUÑA9U.D. ALMERÍA8
CLUB AT. OSASUNA5RCD MALLORCA7
REAL MADRID5ATHLETIC CLUB7
UD. LEVANTE5REAL RACING CLUB4
HÉRCULES CF2SPORTING GIJÓN2
GRUP C 
GRUP D
CF MÁLAGA10ATLÉTICO DE MADRID12
FC BARCELONA 9RCD ESPANYOL 7
REAL SOCIEDAD7REAL ZARAGOZA6
VILLARREAL CF3VALENCIA CF2
SEVILLA FC0GETAFE CF 1



24/06TORNEIG ALEVÍ F-7 CANAL +FASE DE GRUPS (CÀDIS)
10:00 AUD LEVANTE1-1C.At. OSASUNA
10:00 ADEPORTIVO2-0HÉRCULES CF
10:30 BATHLETIC CLUB0-0UD ALMERÍA
10:30 BSPORTING GIJÓN0-0REAL MALLORCA
11:00 CSEVILLA FC1-2MÁLAGA CF
11:00 CREAL SOCIEDAD1-0VILLARREAL CF.
11:30 DVALENCIA CF1-1GETAFE CF
11:30 DREAL ZARAGOZA0-2RCD ESPANYOL
12:00 AREAL MADRID1-1HÉRCULES
12:00 ADEPORTIVO 1-0C At. OSASUNA
12:30 BATHLETIC CLUB2-1SPORTING GIJÓN
12:30 BREAL RÁCING CLUB0-1REAL MALLORCA
13:00 CFC BARCELONA1-0VILLARREAL CF
13:00 CSEVILLA FC0-1REAL SOCIEDAD
17:30 AREAL MADRID0-0C. At. OSASUNA
17:30 ADEPORTIVO 1-0UD LEVANTE
18:00 DGETAFE CF1-2REAL ZARAGOZA
18:10 BATHLETIC CLUB2-0REAL MALLORCA
18:30 BREAL RÁCING CLUB0-1UD ALMERÍA
18:45 CFC BARCELONA 1-0SEVILLA FC
19:00 CMÁLAGA CF2-2REAL SOCIEDAD
19:20 DVALENCIA CF0-4ATLÉTICO DE MADRID
19:30 DGETAFE CF0-2RCD ESPANYOL
20:00 AREAL MADRID 0-1UD LEVANTE
20:30 BATHLETIC CLUB0-4REAL RÁCING CLUB
20:00 AHÉRCULES CF0-2C. At. OSASUNA
21:00 DATLÉTICO DE MADRID3-0RCD ESPANYOL
20:30 BSPORTING GIJÓN0-1UD. ALMERÍA
(DISSABTE 25 JUNY).
10:30 CSEVILLA FC0-2VILLARREAL CF
10:30 CFC BARCELONA1-2MÁLAGA CF
11:00 DVALENCIA CF0-1REAL ZARAGOZA
11:05 DGETAFE CF0-1ATLÉTICO DE MADRID
11:30 AHÉRCULES CF1-1UD LEVANTE
11:40 AREAL MADRID 1-0DEPORTIVO
12:10 BSPORTING GIJÓN0-0REAL RÁCING CLUB
12:00 BREAL MALLORCA1-0UD ALMERÍA
12:30 CMÁLAGA CF2-1VILLARREAL CF
12:45 CFC BARCELONA2-0REAL SOCIEDAD
13.00 DATLÉTICO DE MADRID 2-0REAL ZARAGOZA
13:20 DVALENCIA CF0-0RCD ESPANYOL
...
QUARTS DE FINAL25 DE JUNY
17:45(1er Grup A) DEPORTIVO-(2on. Grup B)   R. MALLORCA
18:25(1er. Grup C) MÁLAGA -(2on. Grup D)   RCD ESPANYOL
19:15(1er. Grup D) ATLÉTICO M.-(2on. Grup C)  FC BARCELONA
20:00(1er. Grup B) UD ALMERÍA- (2on. Grup A)   At. OSASUNA 
...
SEMIFINALS (26 DE JUNY)
12:30Guanyador 1-Guanyador 4   5
13:15Guanyador 2-Guanyador 3   6
.
3er. i 4rt LLOC
19:00Perdedor 5-Perdedor 6
FINAL
19:50Guanyador 5-Guanyador 6 (CUATRO)


FASE PRÈVIA, Grup D:

Real Zaragoza:  0 - RCD Espanyol:  2

Gols: 0-1: Fode, m. 17'; 0-2: Guillem, m.21'.

RCD Espanyol: 2 - Getafe FC: 0

Gols: 1-0: Fode, m 13; 2-0: Fode, m.18.


Atlético de Madrid:  3 - RCD Espanyol: 0

Gols: 1-0: Mario, m. 13; 2-0: Salomon, m. 20; 3-0: Salomon, m 24.

RCD Espanyol: 0 - Valencia CF: 0

TAULA FINAL DE GOLEJADORS EN FUTBOL-7



ALEVÍ  "A"*ALEVÍ "B".
FODE59+1TONI17
ARNAU M.31DANI RIBELLES15
GUILLEM21ANGEL15
POL19+1MIGUEL14
JOSEP PUIG16+1MARC9
JOEL R.15JOSEP VIÑAS5
MARC LLINARES12BRUNO5
SERGI G.9JOAN ALTIMIRA4
ALBERT9JOAN ROJAS4
MARC BERNILS7JORDI R.3
JAIRO2SERGI BOIRA2
DANI REINA2
JORDI R.1


* (GOLS EN LLIGA + CAMPIONAT DE CATALUNYA)

BENJAMÍ "A"*BENJAMÍ "B".
KILIAN53+1RUBÉN25
JOEL TOLEDO41+1RAUL12
ARNAU P.40+1ILIAX11
MÀXIM38 +3ORIOL8
ADRI35 +2GERARD7
DANI V.34+2DERECK5
AMADOU15LUCAS5
SOTO9+1XAVI3
SERGI 8ISMA1
JOAN7
OSCAR4



GOLEJADORS, DESPRÉS
DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

PRIMER EQUIP (Lliga + Copa).ESPANYOL "B"  .JUVENIL "A"Ll + Copa
OSVALDO13+1DANI NIETO15PIRULO13+5
LUIS GARCÍA6+1LUCAS PORCAR14GABI9 +4
CALLEJÓN6RUI FONTE8SERGI DARDER9
ÁLVARO VÁZQUEZ5+2OSCAR SIELVA6THEIVY9+1
JOAN VERDÚ5MANU MOLINA4ERIC6+1
SERGIO GARCÍA3VÍCTOR ÁLVAREZ3BLANCHART6
DÁTOLO2ÁLVARO VÁZQUEZ3KILIAN4+1
JAVI MÁRQUEZ2DANI LÓPEZ3GIL4
IVAN ALONSO2SERGIO GINÉS1BONILLA4
GALÁN1DAVID LÓPEZ1HÉCTOR3
Pròpia porta1CERVERA1MIRAVENT2
CHULI1PEDRO2
ROMERO1PAU SENENT1
WILLY1ARROYO1
CLERC1RUBEN DUARTE1
Pròpia porta2BLAZQUEZ 1
JAFFAR0+1


JUVENIL "B".CADET "A"CADET "B".
JAFFAR15SALINAS11MULA20
RUFO12+2CANTI9IVAN ÉCIJA16
PEDRO9TORITO8PATRICK6
LUCHO8PEDRO5+2LAUREN6
ALBARRÁN7+1RUBÉN DUARTE4JUAN EZOMO6
ADRIÁN RUIZ5ROBERT4SANDRO2
JAVI5RAFA ESPINOSA3+2NACHO2
VERDÚ3SERGI COLL3ADRIÀN2
NICO3HERNÁN3TORITO2
PABLO3ALBERT3BOCHI2
KILIAN2+1IAGO3+1GENÍS2
AITOR2BOCHI2SAMU1
ADRIÁN H.1JAFFAR2IVAN BUSTOS1
HÉCTOR1NICO2ALFREDO1
HERNÁN1GERARD2LLUIS1
Pròpia porta1ADRIÁ1MARC ROCA1
MAXI1+1MATA1
ALEX 1
Pròpia Porta1
+1


FEMENÍ "A" Lliga+ CopaFEMENÍ "B"FEMENÍ "C".
VERO40DEBORA23SARA N.28
ERIKA22+3LAURA CARRIBA14ARIADNA26
WILLY18+1MARTA YAÑEZ10CARLA BORRÁS19
MONFORTE7BRENDA 10MONTSE13
SILVIA MESEGUER6ALBA POMARES10MARÍA10
MARTA TORREJÓN5NÚRIA4SANDRA DE LA CRUZ9
ALEXIA3+1ELENA3ESTHER7
KENTY3ANNA P.2XÈNIA6
ANE2MÓNICA ORTEU1GEORGINA6
LARA1ANDREA PEREIRA 1MÒNICA BÁCTER4
SANDRA VILANOVA1+1SARA GARCÍA1ANNA PASCUAL3
pròpia porta1ANNA LÓPEZ3
..A. ALTMANN2
..JASMINA1
..SANDRA ANGLADA1
ELENA1
ANDREA CABRERA1
JUDITH1
pròpia porta2
   

JUVENIL-CAD. FEMENÍINFANTIL "A".INFANTIL  "B".
ANDREA13CARLOS CANO33+5JOAN10
MÓNICA12DAWID "POLACO"14+2
WUBA
6
MAYRA11JUAN EZOMO13CARLES PÉREZ6
SÓNIA7AARON9+1JULI4
CARLA T.2SERGI S.9SUJAN3
ESTER ERRA2FERRÁN ARNAU7NOLLA3
JUDITH2JAVI NAVARRO6MIGUEL3
QUERALT2ADRIÁN RIBAS4+2VÍCTOR3
TÀNIA1JOEL4+2FERRAN B.3
EULÀLIA1ALEJANDRO4ALEX BERMEJO3
pròpia porta1LLUIS2MARIANO2
PABLO2+1NIL AYATS2
OSCAR MELENDO2CUCURELLA1
CARLES VALLS2MORALES1
MANCHÓN2
ANTHONY1
ALEXANDER1..
MARC GARCÍA1
SAMUEL1+1
FERRAN BARRERA1



dijous, 23 de juny del 2011

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE
22/26 Juny 2011
.
DATA
EQUIP
RIVAL
 PARTIT / CAMP
HORA
26 JUNYJuvenil "A"F.C. BarcelonaFINAL Copa del Rei Juvenil. Estadio Mpal. Alfonso Murube, Ceuta11:30
22/26 JInfantil "B"Villarreal, Levante, Mallorca, Portmany, St. CarlesTorneig Island Cup (Eivissa)S/C
24/27 JAleví "A"20 equips de 1a. D.Torneig Nacional F-7 Canal +. Estadio Ramon Carranza, CádizS/C
22/26 JAleví "B"Valencia, Villarreal, FCB, Rapid, Isleño, St. Carles, Eivissa... Torneig Island Cup (Eivissa)S/C
22/26 JBenjamí "A"Villarreal, Levante, Valencia, Eivissa, Rapid, St. RafaelTorneig Island Cup (Eivissa)S/C


AGENDA SOCIAL

NOVA PENYA DEL RCD.ESPANYOL


PBB.Santa Margarida de Montbui - Javi López


El jugador del primer equip del RCD Espanyol, Javi López, ja te la seva penya a la localitat de Santa Margarida de Montbui (Anoia), encapçalada per Jonathan Caballero Espada com a president. La seu social d'aquesta nova penya perica estarà situada al carrer de Sant Jaume, número 1.

Es tracta d'una nova incorporació al món penyístic: el naixement de la Penya Blanc i Blava Santa Margarida de Montbui - Javi López. Una iniciativa que materialitza la voluntat de centenars d'aficionats pericos de la zona per tenir un punt de trobada on intercanviar opinions i poder veure al seu estimat equip. Tot i ser una agrupació molt jove, la penya ja compta amb més de 50 socis inscrits.

Per a tots aquells que vulguin contactar amb la nova seu perica,
s'hi poden adreçar a través del mail: pbbmontbui@hotmail.es.

També els podeu seguir a través de les xarxes socials:
Facebook: pbbmontbui
Twitter: @pbbmontbui16


PENYA PERICOS DE MONTMELÓ

III Sortida Anual, dissabte 25 de juny

La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló organitzarà la seva III Sortida Anual el proper dissabte 25 de juny de 2011. La destinació d'enguany serà el Cim del Matagalls (Montseny). Es compta amb guia especialitzat. A continuació teniu les dades més importants de la sortida:

Dia de la sortida: diumenge 25 de juny
Hora sortida des de Montmeló: 7h
Lloc sortida des de Montmeló: Parada de bus de davant la benzinera (Plaça d'Ernest Lluch)
Durada pujada: 1h 45 min
Durada baixada: 1h 30 min
Alçada cim Matagalls: 1.697 m
Desnivell: 637 m
Distància: 3 km
Nivell: fàcil
Preu: gratuït
Nota: cadascú haurà de dur la seva cantimplora i l'esmorzar.

Aquesta sortida és oberta a tothom, i per tant tothom, sigui soci de la penya o no, qui hi estigui interessat pot posar-se en contacte amb l'entitat trucant al 679 38 30 53 (Jaime, President) o enviant un correu electrònic a
pericosmontmelo@gmail.com al més aviat possible



PENYA PERICOS DE L'ALT URGELL

IX Aniversari

El proper dia 26 de Juny celebrarem el nostre Novè aniversari i com és habitual, el celebrarem a un lloc on sigui resident un soci de la nostra Penya.

Desprès d'haver-ho fet a La Seu d´Urgell varis anys, a Riu de Cerdanya, Civís o Tahús, aquest any ho farem en un lloc ben entranyable "Sant Joant de l´Erm".

Esperem la vostra assistència junt amb els vostres familiars i amics.
Les persones que vulguin gaudir d´aquesta festa Perica, tindran que confirmar la seva assistència al telèfon 651346076 avans del dìa 18 de Juny.
L´import del dinar (inclou autocar des de La Seu d´Urgell) es de 30 Euros.

El menú d´aquest dia és:
-Arròs de Muntanya
-Tall rodó de vedella amb bolets
-Pastís Perico,
Aigua, vi,cava,cafès,cigalò i raig

Tot preparat per el nostre chef perico "Salvador", que estarà amb nosaltres, encara que sigui treballant.
Aprofitem l´ocasió per enviar una forta abraçada a tots i dir ben fort VISCA L´ESPANYOL.


DADES: FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCDE.




QUI ÉS HÉCTOR MORENO?.
DADES DEL PALMARÉS DEL NOU LÍDER DE LA DEFENSA ESPANYOLISTA

Héctor Alfredo Moreno Herrera va nèixer a Culiacán, (Estat de Sinaloa, Mèxic) el 17 de Gener de 1988. Té per tant vint-i-tres anys, fa 1m i 84 cm. d’alçada, i juga de defensa central esquerrà. Amb el seu fitxatge l’Espanyol cobreix la posició més necessària ençà la marxa al mercat d’hivern de Víctor Ruiz i l’anterior a l’estiu de Nico Pareja.

La seva etapa com a professional es va iniciar després de guanyar el mundial sub-17 disputat a terres peruanes a l’any 2005 (en el que amb la seva selecció de Mèxic va vèncer a Costa Rica en quarts, a Holanda en semifinals i va infringir un fort correctiu de 3-0 a la favorita Brasil), a les categories inferiors dels “Pumas” Club Universidad Nacional, debutant amb 17 anys a la màxima categoria del futbol mexicà. Amb el conjunt mexicà va disputar 44 partits oficials fins que en la temporada 2007/08 va ser fitxat pel AZ holandès.

Va participar amb Mèxic al Mundial sub-17 celebrat l’any 2007 a terres canadenques, quedant primer de grup a la fase prèvia de grups, eliminant al Congo en vuitens, però sent eliminat per l’Argentina per la mínima en quarts de final.

La temporada 2008/09 es va adjudicar amb l’AZ Alkmaar, la lliga holandesa (Eredivisie) disputant a la següent temporada la lliga de campions (UEFA Champion’s League). A la temporada 2009/10 va ser amb el seu club, campió de la Supercopa d’Holanda en vèncer al Heerenven SC campió de la copa holandesa per un contundent 5-1. A Holanda ha jugat un total de 80 encontres (8+15+30+27) en les tres temporades i mitja en que ha militat
a l’AZ Alkmaar, aconseguint marcar 6 gols.



El tècnic de la Selecció de Mèxic, Javier Aguirre, li va donar la internacionalitat absoluta amb la seva selecció, i en aquests moments es troba disputant la Copa d’Or de la CONCACAF a la que Mèxic ha arribat a la gran final del proper diumenge davant els EE.UU, després de vèncer a Hondures a les semifinals per 0-2. En quarts es va desfer de Guatemala per 2-1, i a la fase prèvia va obtenir Mèxic –sempre amb Héctor Moreno de titular – victòries amb amplis resultats (5-0 davant Cuba, 5-0 davant El Salvador i 4-1 davant Costa Rica).

Esperem que sigui l’home adequat en el que confien els nostres tècnics i es converteixi en l’autèntic puntal de la cobertura perica i que el seu nom quedi a la història amb un record molt més adient que el dels seus dos predecessors mexicans, com van ser Germán Villa (migcentre fitxat per Bielsa en 1988), que va ser un veritable fracàs i que a sobre l'excèntric tècnic argentí l’alineava deixant a la banqueta a Sergio González (això si que era tenir vista)... o el cas de Francisco Palencia que tot i donar un major rendiment que l’anteriorment esmentat, tan sols va romandre la temporada 2001/02 amb Paco Flores a la banqueta després de disputar una molt bona Copa Libertadores amb el seu anterior club Cruz Azul. Va anotar sis gols en trenta partits, i el seu pas per l’Espanyol va ser bastant discret; un de tants... Esperem que a la tercera vagi la vençuda...







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M