LES SEMIFINALS DEL TORNEIG BBVA BLUE ALEVÍ

FOTOS D'ARXIU.

Málaga CF: 1 – RCD Espanyol: 2

Remuntada en tres minuts!
El RCD Espanyol s’ha classificat per les semifinals del XVIII Torneig Blue BBVA de F-7 Aleví, que es disputa al Ramón Carranza de Cádiz, en vèncer per 1-2 al primer classificat del grup C, el Málaga que havia donat l’autèntica sorpresa al derrotar al FC Barcelona en la fase prèvia de grups i superar al conjunt blaugrana. Els organitzadors somniaven amb una eliminatòria Espanyol – Barça, però aquesta no s’ha produït i en canvi els blaugranes, segons de grup,  s’han hagut d’enfrontar al temible Atlético dels Obama que els ha deixat fora golejant-los.  Just premi pels organitzadors per aquests calendaris tant teledirigits una i altre temporada...

L’Espanyol que ha tingut mitjançant Fode la seva gran primera ocasió amb un xut llepant el pal, ha vist com el Málaga ha dominat en algunes fases del primer temps que ha sigut molt igualat. Els andalusos han gaudit d’una bona ocasió amb una rematada que ha salvat com ha pogut el meta Alex Vega, i menys d’un minut desprès, un xut llunyà ha acabat estavellant-se a la creueta de la porteria espanyolista. L’Espanyol  també ha gaudit d’una bona opció en el darrer minut del primer temps.

El començament del segon temps ha sigut de bojos. Al primer minut, una internada per la dreta del conjunt malagueny acaba amb una passada de la mort per Muri que anota el primer gol del partit i posa en avantatge al quadre andalús.

Però la reacció del conjunt de Miguél Angel Samprón donarà un tomb a la sort final del partit. Fode, que s’ha obert forat al arrossegar Arnau al defensor rival, culmina amb un xut creuat ajustat al pal esquer un atac blanc-i-blau a menys d’un minut del gol malagueny, i posteriorment serà el propi Arnau qui reculli la pilota morta del refús del porter andalús, que no pot blocar una rematada de Fode que s’ha internat per la dreta i davant dos adversaris ha deixat anar un xut marca de la casa.

Els blanc-i-blaus han tingut opcions per ampliar el marcador amb una bona jugada de Sergi per Arnau que acaba a peus de Fode, però aquest cop el golejador espanyolista remata als peus del porter que rebutja l’esfèrica (19’), de Pol en un contracop espanyolista (21’). Per la seva part, el quadre andalús tindria la gran ocasió per empatar l’encontre quan la seva figura Brahim penjà una falta des de la dreta sent rematada per Muri de cap per sobre el travesser.

Demà, segons el Diari As, Cadena SER  i segons la web de Fundació el Larguero, l’Espanyol jugaria davant Osasuna a les semifinals. Segons CUATRO... davant l’Atlético. S’aclareixen?... Poden ser una mica més escrupulosos i fiables, o no?...