dissabte, 24 de maig del 2008

BRUNETE: ESPANYOL - VALENCIA,
SEMIFINAL (11:30 H. TV. CUATRO)

A semifinals!
L’Aleví del RCD Espanyol, s’ha classificat per les semifinals del Torneo Internacional de F-7 que es disputa a Brunete.

En l’encontre de quarts de final, ha vençut en un partit molt renyit a l’Athletic Club, per 2-1, i disputarà demà (CUATRO) la primera de les semifinals davant el València, l’únic que fins ara ha estat capaç de vèncer als jugadors d’Albert Villarroya.

L’Espanyol s’ha avançat mitjançant Mula
Si be el conjunt basc ha estat el primer en xutar entre els tres pals, blocant el meta perico, i després el capità Albert ha posat la rèplica amb un xut que s’ha marxat fora per molt poc, ha sigut el màxim golejador de l’Aleví A perico en el campionat de lliga, Mula, qui ha aconseguit posar per davant al conjunt espanyolista, al sorprendre a Markel amb un xut des de fora de l’àrea que s’ha allotjat a l’escaire de la porteria basca.

La gran ocasió dels bascos ha estat mitjançant Oli que ha llençat un fort tret que el meta espanyolista ha rebutjat a còrner per sobre el travesser.

L’empat de l’Athletic
Al minut 8, jugada per l’extrem dreta que davant tres jugadors espanyolistes, dona la passada de la mort i Oli totalment sol, a plaer fa l’empat.

Els darrers minuts del primer temps han estat més de domini basc, que s’ha crescut al assolir el gol, tot i que no ha gaudit d’ocasions clares. Per part espanyolista només una centrada de Samper que Jack no ha pogut rematar en condicions, forçat, sortint la pilota fora.

Gol psicològic
Només començar el segon temps, una jugada desgraciada de Kavin, que ha cedit al seu porter ha acabat amb el xut del meta basc impactant al defensor, aprofitant-se molt be, Marc Samper, i fent el gol que seria de la victòria espanyolista.

El gol ha passat factura als biscaïns que han vist com l’Espanyol dominava el partit, i gaudia d’ocasions: Samper ha xutat blocant be el porter basc, en altre jugada de nou Samper ha estat a punt de fer el segon, al relliscar Markel quan anava a fer-se amb la pilota, tot i que el porter mol ràpid s’ha avançat al davanter perico en aquesta ocasió. Un xut de Patric, ha sortit ajustat al pal dret...

Els darrers minuts han estat d’un autèntic patiment ja que l’Athletic Club s’ha llençat a l’atac, i ha tingut la millor ocasió en un llançament de falta que ha acabat amb un remat del jugador Asier que ha estat rebutjant cobrint el pal curt, pel porter espanyolista David.

En els darrers instants, malgrat un llançament de falta i un servei de cantonada, l’Espanyol ha mantingut el resultat i s’ha classificat per les semifinals on tornarà a veure’s les cares amb el Valencia CF, amb aires de revenja.

RCD Espanyol: David: Juba, Pablo, Brunet, Albert, Jack, Mula. Samper, Patrick, completant l’equip, Xavi Calvo, Gerard i Ivan.
Athletic Club: Markel, Asier, Chemi, Gorka, Oli, Aitor, Ander, Jon Irazabal, Yurgi, Jon Lasuen, Kavin, Guti.



QUARTS DE FINAL
1 18:30 VALENCIA CF- ALMERIA * pen. 1-1
2 19:15 FC BARCELONA -VILLARREAL CF 3-0
3 20:00 ATLETIC CLUB - RCD ESPANYOL 1-2
4 21:00 SEVILLA FC -LEVANTE UD
1-2

SEMIFINALS

VALENCIA CF- RCD ESPANYOL * pen.0-0
FC BARCELONA - LEVANTE UD 4-0

3er i 4rt LLOC

UD LEVANTE - RCD ESPANYOL 0-1 (Mula)

FINAL

FC BARCELONA - VALENCIA CF : 4-2


JUVENIL: TOCA REMUNTADA

L'ALEVÍ ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS EN DERROTAR A L'ATHLETIC (2-1)




Difícil, però no impossible.
El Juvenil de Josep Clotet mirarà de remuntar el 4-2 advers disputat fa una setmana, demà a les dotze en la Ciutat Esportiva de Sadrià.
Els espanyolistes que van derrotar al conjunt castellonenc a la Copa de Campions de Colmenar Viejo, intentaran donar-li la volta a una eliminatòria molt complicada, per poder aspirar a fer el triplet.
L’encontre serà xiulat per Jorge Pérez Fuentes del comitè català.

El Villarreal CF es va negar acceptar el canvi d’horari del partit que havia demanat l’Espanyol (jugar en dissabte) per que no coincidís amb la part més important dels actes que es celebraran demà a Sant Cugat del Vallès.



El Benjamí C disputarà aquesta tarda a la Ciutat Esportiva si el temps meteorològic ho permet, els vint-i-cinc minuts que mancaven del darrer encontre de lliga davant el Viladecans, que en cas d’arribar-se a la fi de l’encontre amb un resultat favorable als blanc i blaus, seria el cinquè títol de lliga després dels aconseguits per el Juvenil, Cadet A, Cadet B, i Prebenjamí, (Copa de Campions del Juvenil a part).
El resultat amb que es va suspendre el matx fa quinze dies era de 2-1 a favor dels espanyolistes.




El Femení del RCD Espanyol disputarà un encontre amistós demà a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, davant el conjunt culé, per preparar ambdós conjunts els propers reptes que son la Copa de la Reina en el punt de mira de les d’Emilio Montiagut, i el retorn a la màxima categoria del futbol femení en el cas de les blaugranes.

El tècnic espanyolista no podrà comptar amb Marta Torrejón, Míriam i Marta Cubí (recentment cridada per el seleccionador nacional) que es troben convocades per la Selecció Espanyola per la disputa de l’encontre davant Irlanda del Nord de la fase de classificació pel Campionat d’Europa femení.
Els gols i el bon moment de forma han fet que Nacho Quereda s’hagi fitxat en la davantera centre espanyolista, i s’hagi afegit a les altres dues companyes a la convocatòria espanyola.

Seguint amb el futbol femení, dir que avui es disputa al Mpal. Ruiz Casado de Sant Adrià, la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil femení, davant el CE Sant Gabriel que en l’anada a la Ciutat Esportiva va obtenir un resultat favorable de 2-3.



El Juvenil B de Pepín Cabezas acaba avui la seva singladura a la lliga disputant el darrer compromís davant el Girona FC, instal•lat ja des de fa molt de temps a la tercera posició de la Lliga Nacional. El Girona que ha perdut la categoria, tampoc es juga rés. L’encarregat de xiular l’encontre serà Abraham Martínez Saez del comitè català.

Dir per últim que la selecció catalana sub 14 disputarà demà a les 10:30 h. a la localitat sevillana de Ginés, la final del Campionat de Seleccions Autonòmiques Sub 14 amb la presència de José Manuel, “Coco” Corella, Oscar Arroyo, i Eric Jacobs. Catalunya ha guanyat 2-1 a Navarra i s’enfrontarà a Galicia, que s’ha desfet de l’ amfitriona Andalusia per 0-1.

CATALUNYA: 2 - NAVARRA: 1
CATALUNYA: Gerard, Marc, Fernando (Dani, min. 69), Moussima, Agustín, Jose, Òscar (Sergio, min. 61), Miravent (Albert, min.35), Royo (Eric, min. 51), Xavi i Luis.

NAVARRA: Eloy, Mikel, Miguel, Javier, Victoriano, Rubén (Daniel, min. 18), Díaz, Xavier (Jon, min. 58), Carlos (Víctor, min. 62), Fran (Alexander, min.35) i Aritz.

GOLS: 1-0: Luis, min. 37; 2-0: Luis, min. 60; 2-1: Victoriano, min. 65.

ÀRBITRE: Alonso Vizuete.




APLEC DE PENYES:
COL·LOQUI EN EL CASAL DE CULTURA












Ahir vespre, i amb 38 minuts de retard per compromisos del senyor Antonio Martín, qui molt correctament es va disculpar, va donar inici en el Casal de Cultura de Sant Cugat el col•loqui organitzat per la Penya Pericos de Sant Cugat amb motiu de la primera jornada del XVIII Aplec de Penyes que es realitza en la localitat vallesana i que culminarà demà amb el nucli principal dels actes.

L’acte, que portava com a títol: “Nou Estadi = Nous Reptes” va ser presentat per un membre de la Penya Pericos de Sant Cugat, i es va oferir un video amb imatges del vell Sarrià, el pas a Montjuïc per finalitzar amb imatges reals de l’estat de les obres i virtuals de com serà el nou estadi de Cornellà – Prat.

A l’acte eren presents com a ponents, Moisès Llorens (diario As), Moisés, Rufete, i Antonio Martín, conseller del club.

La primera pregunta de Moisès Llorens a Antonio Martín ja va indicar quin era el grau d’exigència en les preguntes: “De què serveix tenir camp sense tenir un projecte (i si es té és ja esgotat)”. Martín va dir que en el Club hi ha existit sempre massa conformisme, acomodament, i falta d’ambició. Per que un club il•lusioni a la gent, això solament es pot dur a terme amb el triomf, i tot i que les dificultats econòmiques sempre imposen un cert grau de dificultat, amb esforç, sacrifici i treball ben fet, l’èxit es pot assolir, malgrat les mancances. L’equip ho va demostrar en la primera volta, i no s’han pogut tornar dolents aquells jugadors. S’ha de corregir coses, la plantilla potser era curta, en definitiva s’ha d’aprendre de les errades, va contestar el conseller.

Rufete va dir que era positiu en una entitat fomentar aquest tipus d’actes. Que ell ja des de que va venir va assegurar que no era cap crak, però que sempre mostraria les virtuts de treballa, lluita, sacrifici i caràcter en el terreny de joc, per sobre de que s’estigui més o menys encertat. S’havia d’aprendre dels errors va remarcar.

Moisés, preguntat pel tema de la pedrera en la seva condició de jugador sortit del planter, va indicar que sí es poden assolir èxits amb una base d’equip formada amb la pedrera, i la prova més clara és que els darrers èxits (Copa, subcampionat europeu, primera volta) es va assolir amb moltes alineacions on destacaven fins 6 o 7 i a vegades 8 jugadors sortits del planter. Amb tot, sempre hi ha d’haver-hi jugadors que marquin les diferencies en l’equip.
Va negar que l’equip sigui un equip acomodat ja que es va conquerir la Copa, es va arribar a la final Uefa, 18 partits sense perdre. Després la gran baixada, el pessimisme i la dinàmica perdedora es va apoderar de l’equipi no va haver-hi manera d’aixecar el cap.

Son coses del futbol, encara que no hi hagi cap tipus de justificació al que ha passat, va dir Rufete.

Antonio Martín, que va fer l’incís que tots els seus comentaris eren a títol individual com a conseller, però no en nom del Consell, va dir que si que hi havia certa pressió cara a Cornellà – Prat, de fer un bon equip, invertir bé, i no posar pegats. S’havia de fitxar: Quant? Per això, ja hi ha uns professionals que cobren, i se’ls paga per que prenguin les decisions oportunes.

Rufete que va dir sentir-se orgullós d’haver arribat a una final europea, del Club en el que milita, va dir que la gent que vingués, havia de venir amb compromís i per millorar la qualitat de l’equip. Que el nou estadi seria molt important, paraules que van compartir els altres dos interlocutors.

Martín, que va dir somniar amb un Espanyol molt mes gran, en una ciutat com Barcelona i els voltants (en la que potser no hi ha els milions de persones que va dir, però si que se li ha de donar la raó que hi ha lloc per més que un sol club).
Va dir que el nou Estadi suposaria uns 10 milions d’€ a l’any. Que Montjuïc ha sigut una dura transició des de Sarrià. Que l’Olímpic no genera atracció de gent ni per la ubicació ni per les circumstàncies que l’envolten ni per el propi estadi. En canvi el nou Estadi, sempre generarà atracció de persones al estar en lloc on hi ha població, barris al costat, etc.

També, el fet d’estar tant lluny el públic dels jugadors, per la pista d’atletisme, dificulta molt que l’afició pugui recolzar a l’equip i fer sentir la seva veu. Es perden molts punts per aquesta circumstància van afirmar tant Rufete com Moisés.


Antonio Martín, va dir que ell no creia en la sort, en la fortuna. Que un club basat en circumstàncies aleatòries no arriba gaire lluny (si la piloteta entra o no). Que es necessitava un projecte seriós, esforç i sacrifici per tirar endavant.
Sobre el tema de la emigració va dir que primer s’havia de començar per la pròpia casa, els propis socis, que ja vindrà desprès el demés. Amb tot va justificar les campanyes fetes (en contra de sectors de socis que no estan d’acord en que sempre toqui pagar als de sempre, mentre que hi hagi gent que no pagui), dient que en l’Olímpic hi havia sempre 35.000 seients buits.

Va posar l’exemple l’Atletico de Madrid, club al que va definir com un club que tot i que la seva direcció sempre deixava molt que desitjar, en canvi a nivell social era molt fort, amb 60.000 espectadors en el camp a segona divisió. Que Catalunya estava canviant a nivell social, i que l’Espanyol cada cop més se’l veia com a un club integrat. Que el motiu de controvèrsia sobre el nom de la entitat era un tema superat, va explicar els motius d’aquest nom (no fa falta que aquest cronista relati la seva explicació, tots ho sabeu), i va queixar-se de com li van donar la volta amb una gran mentida històrica, els nostres veïns, quan els autènticament de la terra eren els fundadors del nostre club.

Moisés, no va pogué negar quan se li va dir que es posés en la pell dels aficionats, que aquest equip havia generat dubtes, i que comprenia que la massa social estigués desil•lusionada, i que l’equip necessitava un descans no físic, si no mental, psicològic.

Rufete va dir que a nivell general més que l’equip s’ho acabés creient, va pesar més l’esforç d’aquest any i mig.

Després va tenir lloc el torn dels socis presents, que van disparar com és lògic contra els jugadors, tot i que el conseller tampoc es va lliurar de moltes preguntes:

El primer en fer us de la paraula va manifestar que si tot continuava igual, (mateix tècnic i jugadors) amb aquesta dinàmica i amb suposades friccions entre jugadors i amb el propi tècnic, portàvem el camí ... Moisés va contestar que en tots els col•lectius hi ha discrepàncies, maneres diferents en certs moments de veure les coses, però que no era cert el que es deia entorn al vestidor.

El segon soci, va dir si el problema era que en aquesta entitat tant jugadors com entrenadors s’acomodaven, i la prova més clara era la diferència d’entrenaments aquí respecte a altres països com per exemple Itàlia. Només entrenar hora i mitja...
Rufete, que li va treure el problema de respondre a Moisés agafant-li el micròfon, va dir que cada cop més en els entrenaments de professionals d’ elit prevalia més la qualitat sobre la quantitat; que un bon entrenament no depenia de les hores, i que naturalment eren els preparadors físics i tècnics els que tenien aquesta responsabilitat de dirigir els entrenaments.

També l’actitud i paraules de Riera van ser protagonistes a pregunta d’un dels presents. Martín que va voler fer un esforç per comprendre la situació personal d’un Riera que s’ha quedat sense Eurocopa, moment de nervis, etc., si que va dir que en el club feia falta major ordre (des del propi consell que era qui tenia que donar exemple per pogué exigir de dalt a avall). Ordre i disciplina.

Se li va preguntar per el tema relacionat amb els parkings al nou estadi. Un soci va declarar no estar d’acord amb l’exemple del Atlético de Madrid, ja que aquesta entitat poc tenia a veure amb el nostre club per un seguit de diferències fonamentals: recolzament polític, no estar discriminat, sotmès a un boicot massiu pels mitjans de comunicació, etc.

També Antonio Martín va dir que l’objectiu era la UEFA més que la Champions, per que el disputar aquesta competició podia ser contraproduent; s’havia de donar el salt de graó en graó, sense voler donar-me més d’un per que clubs que ho havien fet havien acabat molt malament. Sobre exemples de clubs més modestos que ara ens superàvem va dir que ja veurem on arriben quan deixin de posar diners qui actualment ho fa, per que clubs que arriben en poc temps a dalt explosivament, també acaben després patint la davallada quan les circumstàncies que han originat l’èxit desapareguin.

Se li va dir com volien els consellers que els nens i nenes es facin socis d’un club quan no hi ha èxits esportius i es dona aquesta imatge esportiva, que amb el camp no era suficient, i se li va acabar preguntant per últim, sobre el tema del mal vendre els nostres jugadors, les clàusules de rescissió tan baixes, jugadors de la pedrera mal lligats que acaben marxant i l’entitat acaba en judicis que acaba perdent, traspassos de Gorka, Pandiani, Maxi en el seu dia, molt per sota de l’autèntica valor a preu de mercat, etc.

A poc d’un quart d’onze de la nit va acabar el col•loqui, que es va desenvolupar en un clima correcte, en el que tothom va preguntar el que va voler i s’ha de destacar que en aquest cop, tant Rufete com Moisés va estar a l’alçada de les circumstàncies en moments molt compromesos en el que els socis estan molt emprenyats amb l’equip, van donar la cara, van contestar el millor que van pogué, (i no és fàcil, per que poca justificació té el que ha passat), i es van fotografiar als que els hi van demanar.

Dir per últim que a l’acte hi eren presents també, el President de la FCPE del RCDE, Ramon Rius, Jaume Martínez i Rafa Ramos, mitjans de comunicació, i penyistes de diverses ambaixades blanc i blaves, així com a Anna Maria Fusté, la "no consellera".

COMENÇA L'APLEC DE PENYES:
EXPOSICIÓ I COL·LOQUI AL CASAL DE CULTURA


Aquest passat vespre, ha tingut lloc la inauguració oficial dels actes de l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol a la localitat de Sant Cugat del Vallès.

En la primera jornada de les tres, en el Casal de Cultura prop del Monestir de Sant Cugat, hem gaudit d’una exposició de fotografies de tots els camps on el RCD Espanyol ha disputat encontres des dels seus orígens fins l’actual Estadi Olímpic, passant per Sarrià, i els primers camps diversos.

També la Penya de Pericos de Sant Cugat ha exposat un document que demostra que en la localitat vallesana va tenir lloc la fundació de la primera penya espanyolista en la dècada dels vint. Tot un document històric que podeu veure en aquesta galeria de fotos.

Finalment, es pot veure una rèplica de tots els trofeus més importants que el RCD Espanyol ha conquerit, des dels subcampionats de la Copa de la UEFA, fins las Copas del Rei, i de Catalunya, o de la Copa Macaya, la primera que va conquerir.

Dissabte al matí en Sentiment Perico us oferirem una crònica ben detallada del que ha estat el col•loqui en el que han pres part Antonio Martín, els jugadors Moisés i Rufete i com a moderador el redactor del diari As, Moisés Llorens.















divendres, 23 de maig del 2008

BRUNETE: VICTÒRIA DAVANT EL GETAFE,
EMPAT DAVANT EL ZARAGOZA.

COMPOSICIÓ DE GRUPS

Grup A: R.Madrid, Almería, Murcia, Ath.Bilbao, Betis.

Grup B: Valencia, Espanyol, Getafe, Osasuna, Zaragoza.

Grup C: Barcelona, Atletico, Mallorca, Recreativo, Levante.

Grup D: Villarreal, Sevilla, Valladolid, Racing, Deportivo.



DIVENDRES 23 DE MAIG

PRIMERA FASE

1 10:00 Mallorca - Recreativo 1-2
2 10:00 Murcia - Betis 0-0
3 10:30 At. Madrid - Levante 0-1
4 10:30 Athletic - Almería 0-1
5 11:00 Deportivo - Valladolid 0-0
6 11:00 Getafe - Espanyol 0-1 (Marc S.)
7 11:30 Villareal - Racing 2-0
8 11:30 Valencia - Zaragoza 2-1
9 12:00 R.Madrid - Betis 2-3
10 12:00 At.Madrid - Mallorca 3-2
11 12:30 Almería - Murcia 1-1
12 12:30 Barcelona - Levante 1-1
13 17:00 Getafe - Osasuna 0-0
14 17:00 Sevilla - Valladolid 2-0
15 17:30 Espanyol - Zaragoza 1-1 (Albert)
16 17:30 Deportivo - Racing 2-0
17 18:00 Mallorca - Levante 0-2
18 18:00 R.Madrid - Murcia 3-0
19 18:30 Barcelona - At.Madrid 2-0
20 18:30 Athletic - Betis 2-1
21 19:00 Sevilla - Deportivo 2-0
22 19:00 Getafe - Zaragoza 0-1
23 19:30 Villarreal - Valladolid 0-0
24 19:30 Osasuna - Valencia 0-1
25 20:00 Almería - Betis 0-0
26 20:00 Barcelona - Mallorca 6-0
27 20:30 R.Madrid - Athletic 0-2
28 20:30 Recreativo - Levante 0-1

DISSABTE 24 DE MAIG
1 10:00 Valencia - Getafe 2-0
2 10:00 Villarreal - Sevilla 1-1
3 10:30 Osasuna - Espanyol 0-2 (Albert, Marc)
4 10:30 Valladolid - Racing 1-0
5 11:00 At.Madrid - Recreativo 2-0
6 11:00 Athletic - Murcia 1-0
7 11:30 Barcelona-Recreativo 3-0
8 11:30 Osasuna - Zaragoza 2-0
9 12:00 Sevilla-Racing 2-2
10 12:15 R.Madrid - Almería 0-2
11 12:30 Valencia-Espanyol 3-1
12 13:00 Villarreal-Deportivo 2-1



L'ESPANYOL GUANYA A L'EUROPA

ERNESTO VALVERDE AMB MOLTA AMBIGÜITAT DECLARA QUE "TÉ UN COMPROMÍS" D'UN ANY AMB L'ESPANYOL. RECONEIX UNA OFERTA DE L'OLYMPIAKOS. LA PILOTA A LA TAULADA DEL CONSELL. INCERTESA TOTAL.


CE EUROPA: 1 - RCD ESPANYOL: 4

S’equivoquen d’objectiu: Era guanyar per anar a Europa, i no guanyar a l' Europa

Ahir nit va tenir lloc al Camp Nou Sardenya de Gràcia, el partit que va servir per cloure els actes del Centenari de l’entitat escapulada, el CE Europa davant un combinat del RCD Espanyol format per jugadors del primer i del segon equip. El resultat final, el de menys en aquest encontre, va ser de 1-4. El primer gol de Delmás, després d’aprofitar un mal refús de Javi Ruiz a xut de Ramon Gatell (minut 9), va fer que els locals donessin la sorpresa durant set minuts, fins que Luis García des de la frontal va empatar al minut setze.

El cedit Benja va estar a punt de fer el segon amb un xut al pal. Ewerthon (a bones hores) va fer el gol que avançava als de Valverde. Pedraza en el segon temps, primer ha xutat al travesser i posteriorment en el 69 ha fet el tercer, i en les acaballes del matx el quart.

Fitxa Tècnica:
CE Europa: Coca, Alex, Amantini, Moreno, Roger, Lucas (Fernando, min.16), Salvanyà, R. Gatell, E. Pi, Benja i Delmàs.
A la segona part van jugar: Adri, Albert, Golobart, Víctor, Zigor, Rojals, Boris, Genit, Xavi, Brian i Llobet.

RCD Espanyol: Javi Ruiz, Toni Lao, Torrejón, Jarque, Javi Cantero, Rufete, Baena, Ángel, Juanma, Ewerthon i Luis García.
A la segona part van jugar: Javi Ruiz, Chica, Tito, Serrán, David García, Coro, Jordi, Valdo, Juanjo, Jonathan Soriano i Coro.

Gols: 1-0, Delmás (m.9); 1-1, Luis García (m.16); 1-2, Ewerthon (m.41); 1-3, Pedraza (m.69); 1-4, Pedraza (m.90)

Àrbitre: Manuel Montero Esteban del comitè català.

Incidències: Nou Sardenya. Partit Cloenda del Centenari del C. E. Europa. Homenatge al capità del conjunt escapulat, Xavier Lucas.

EL CADET A QUARTS DE FINAL




RCDE CADET "A": 2 - CE L'HOSPITALET: 0
El RCD Espanyol es va classificar pels quarts de final del Campionat de Catalunya (Copa Catalunya) de Cadets que l’enfrontarà diumenge a les deu del matí al CF Badalona a la Ciutat Esportiva del RCDE també a partit únic.


Primera part sense sort
El conjunt de Ramon Guerrero no va tenir encert en el primer temps cara a porta després d’un domini abassegador (sobretot en els primers vint-i-cinc minuts de joc) en els que les grans ocasions van sovintejar de manera gairebé continuada sobre la porta del CE L’Hospitalet.

Ja als primers segons de joc, Sani va rematar forçat de cap anticipant-se al porter però la pilota se’n va anar fora. Pau, al minut vuit, va rematar al traveser de la porteria una falta llençada per Pablo.

Va haver-hi jugades molt desafortunades en les que el gol va estar a punt de caure, però va faltar la darrera rematada; una de Miki que no va arribar a la centrada i en altre Pablo tampoc aconsegueix rematar dins l’àrea petita.

Centrada de Pablo per l’esquerra i Miki remata de cap rebutjant el porter sense que ningú pugui rematar la pilota que queda morta.

La insistència espanyolista tot i començar a minvar encara donaria per un servei de cantonada executat per Antonio que es pentinat per Josep passejant-se l’esfèrica per la porteria. O una bona combinació entre Clerc, Antonio i el centre molt tancat de Pablo acaba sent blocat per el porter visitant anticipant-se a un possible remat.
Una paret entre Amat i Pablo es avortada per el porter que s’anticipa al remat del central i capità espanyolista que s’havia incorporat a l’atac.

Segona part dolenta, però efectiva
Al inrevés del primer temps, en el segon període la efectivitat va ser màxima.
Primer, cal dir, que va ser l’Hospitalet qui va posar la por en el cos en un remat que Eloi va tocar lo just per enviar-lo a la xarxa, però per fora; l’efecte òptic va fer que el gol ja es donés per fet per molts.

Al minut 9, Xavi Montcusí recull una pilota morta sobre la frontal i deixa anar un potent xut que es cola per l’escaire de la porteria lluny de l’abast del meta riberenc. Un gran gol que avança en el marcador als de Ramon Guerrero.

Sani es a punt de fer el segon però el seu remat de cap surt fora a la dreta de la porteria.

En el minut 23, Jordi Amat remata al fons de la porteria una falta llençada per Edu, però la seva situació anti-reglamentaria fa que el col·legiat no doni validesa al tant.
Nierga xuta i posa a prova al meta visitant que aconsegueix rebutjar.

En el minut 33, Nierga, rematant en planxa de cap, aconsegueix el gol definitiu, que deixava el marcador final de 2-0 favorable a l’actual campió de lliga.



RCD Espanyol:
Eloi Mir; Blázquez, Carles Clerc, Josep, Jordi Amat, Miki, Montcusí, Pau, Sani, Antonio i Pablo. També van jugar, Nierga, Carles Mur, Edu, Enric


VUITENS DE FINAL (CADETS).QUARTS DE FINAL
RCD ESPANYOL2RCD ESPANYOL.
CE L'HOSPITALET0..
CF BADALONA3CF BADALONA.
UNIFICACIÓ LLEFIÀ0..
CF DAMM3..
UFB JÀBAC TERRASSA *p3UFB JÀBAC - TERRASSA.
BARRI SANTES CREUS4BARRI SANTES CREUS.
AE PRAT1..
FC BARCELONA2FC BARCELONA.
FE FIGUERES0..
UD AT. GRAMANET3UD AT. GRAMANET..
C. MERCANTIL1..
UD CORNELLÀ1UD CORNELLÀ.
CE EUROPA0..
FC GIRONA.FC GIRONA.
.(Exempt)..


dijous, 22 de maig del 2008

ENTREVISTA A RAFA ARAGÓN:
"EL CONFORMISMO ES LA META DE LOS COBARDES"

SENSE PÈLS AL LA LLENGUA; SENSE PLOMES AL BEC.

Continuem amb les entrevistes a Sentiment Perico.

Avui esbrinarem quins son els pensaments i les opinions de Rafa Aragón, President de la Penya de Sant Joan Despí, i director del programa perico “Llobregat en Blanc i Blau” de Radio Despí.

Serà una entrevista ,sense pèls a la llengua: Sense plomes al bec, dins aquest espai de llibertat que pensem anar donant a persones conegudes i anònimes que hagin destacat pel seu amor i dedicació a aquesta institució, en aquests moments en el que esportivament l’espanyolisme no passa pel seu millor moment.

Rafa Aragón.



Primeramente, felicitarte como presidente de la Penya de Sant Joan Despí, por el nuevo local.

Tiene que ser difícil poder soportar alquileres elevados para una institución que se financia a través de sus asociados…

Muchas gracias. Lo es, ya que son elevados y las peñas viven de las cuotas de sus asociados y de la imaginación y ganas de trabajar de sus directivos. Los eventos que se realizan han de servir además de para hacer españolismo (misión principal de cualquier peña), para generar atípicos que ayuden a su financiación.

Nueva sede social, nuevo himno, XXV aniversario, además consolidados los torneos Joan Babot i Mari Carmen Guardia. Hasta Javier De Haro vino a emitir en directo su programa… ¿Habrá mas sorpresas? por que a buen seguro creyendo conocerte, no creo que os detengáis ahí…

Nuestra inquietud no tiene limites como no podía ser de otra manera siendo pericos, lo llevamos en nuestros genes. Espero y deseo que junto a los compañeros y socios de la entidad (200 en estos momentos) seamos capaces de darle mucha vida a nuestra nueva sede. Carnaval, campeonatos, debates, y sobre todo volcarnos en el trabajo de expansión de nuestros colores son nuestro objetivo prioritario. También el impulso definitivo a nuestra Escuela de Fútbol Sala está en nuestra mente, quien sabe si algún día junto al nuevo estadio podemos volver a disfrutar de ésta sección y nosotros haber puesto la simiente de la misma.

Y a más, Radio Despí, con el programa Llobregat en Blanc i Blau del que eres director encabezando todo un ramillete de grandes pericos. Programa totalmente consolidado al margen de los problemas con las retransmisiones en Montjuïc. Estaréis satisfechos, a pesar de dichos problemas… ¿Volveremos pronto a escuchar las transmisiones de Radio Despí?

Estamos en ello, aunque la verdad no es nada fácil hacerse un hueco en el terreno informativo cuando las limitaciones técnicas y de cobertura son tan importantes. De no ser así estoy convencido de daríamos la talla como el que más, tanto en el programa de los martes como en las retransmisiones desde e estadio. Seguiremos trabajando.


Hablemos de nuestro RCD Espanyol:
¿Prevés un crecimiento del RCD Espanyol en general y en particular de las penyes que conforman la Coordinadora de Penyes del Baix Llobregat o por el contrario son los resultados deportivos los que seguirán marcando nuestro futuro?

Sin duda somos entidades dependientes del REY GOL. A pesar del incesante trabajo de todos los compañeros de las diferentes peñas de Catalunya, no podemos negar que goles son amores y que los resultados deportivos y la proyección deportiva son básicas para que el tejido de base siga creciendo. En nuestra comarca hay mucho futbolero, pero el trabajo será durísimo si no se mejora en los terrenos deportivo y de imagen de nuestro querido Espanyol.

Centrándonos en el tema deportivo…
Pregunta obligada: Dándole vueltas y vueltas al tema, ¿que crees que ha podido ser la causa de la hecatombe del equipo en esta segunda vuelta?

Sin duda una relajación más que notable. No se puede perder la filosofía que te ha hecho estar ahí arriba y que no era otra que la entrega y el sacrificio al 100 % de todo el equipo, mejor dicho “EQUIPO”.

Valverde para la próxima temporada: ¿Si o no?

Si no está motivado no lo veo conveniente. Sin embargo ha demostrado sobradamente que tiene cualidades más que suficientes como para llevar las riendas de nuestro equipo, siempre y cuando la entrega y trabajo COLECTIVO prime sobre el orgullo y ansias de notoriedad personales de nuestros jugadores.


¿Eres de la opinión bastante extendida que somos un club que no sabe vender bien?

Si, rotundo.

El señor Herrera le traspasa el casi difunto Espanyol B, a Josep Manel Casanova una semana antes de consumarse el descenso ¿Qué opinión te merece la gestión de Herrera, ya no solo como director deportivo del primer equipo si no del filial también?

Pienso que fue un error anunciarlo antes de que se consumase definitivamente el descenso. En cuanto a su gestión creo que no está mal del todo, pero sus antecesores han hecho más patrimonio (valor de nuestros jugadores) que él con sus aportaciones.


¿Consideras que nuestra cantera es “resultadista”? … Que tenemos buenos conjuntos pero que las individualidades no llegan al primer equipo (exceptuando jugadores de perfil defensivo), por falta de oportunidades o de calidad ?

Llegan muchos, pero si miramos los resultados de nuestro fútbol base, no podemos ocultar que hace tiempo que no salen jugadores de la talla de Tamudo o Sergio Gonzalez. Centrales defensas y jugadores de contención, son mucho más fáciles de que salgan que no los auténticos cracks que no acaban de aflorar.

¿Crees que es normal la elevada nómina de laterales izquierdos fichados en los últimos años? ¿No hubiera sido más rentable económica y deportivamente haberle dado a Capdevila lo que pedía o al menos el tope salarial?

Nunca segundas partes fueron buenas y en el caso de Joan había demasiado resentimiento en todo el entorno , tanto personal , afición , etc.

(Me refería en la pregunta, a la primera época cuando marchó al Atlético, suponiendo que no hubiera firmado; pero claro, tampoco nadie podía pensar entonces que hubiéramos tenido toda esa larga lista de laterales zurdos que han sido fichados con posteridad.)


¿Me sabrías decir en que nos ha mejorado como club el señor Pedro Tomás en relación a sus antecesores, sin ir más lejos el señor Morlanes?

En nada absolutamente.


Por que además, seguimos perdiendo juicios….

Me imagino que por que no llevamos la razón nunca. Lo que mal empieza mal acaba y cuando los contratos se redactan dejando cabos sueltos pues pasa lo que pasa.

Según se va repitiendo en diferentes sectores cuando el equipo no funciona, vuelve la cantinela que hay problemas serios en el vestuario. Vaya que sigue habiéndolos… ¿Crees que los jugadores mandan demasiado, que son un poder fáctico que pone entre las cuerdas a los entrenadores como se va diciendo en ciertos medios de máxima audiencia espanyolista?

Lo desconozco, yo no he entrado nunca en el vestuario del Espanyol por lo tanto no hago caso de según que afirmaciones.

9.200 espectadores en el último encuentro. ¿Crees tal como cantó la Curva en el partido del Atlético, que la afición “está hasta los huevos”?

¡Como para no estarlo!


Hoy (en el momento de enviarte esta entrevista) en un medio - Catalunya Radio – se apunta que Dani había amenazado con irse. ¿De verdad nos lo creeremos el día que de verdad se vaya, por que de irse ya lleva unas cuantas?

Pienso que ahora si va en serio y que en cuanto se inaugure el Estadio, Dani se marchará. Se lo merece, entre todos lo estamos fundiendo y no olvidemos que para muchos como un servidor es hasta la fecha el MEJOR PRESIDENTE de la historia de nuestro club


¿Crees que el espanyolismo habrá aprendido de sus errores y no dilapidaremos el patrimonio de Cornellà – Prat como sucedió con Sarriá?
¿Estamos protegidos contra posibles tiburones?


Espero y deseo que los que tanto han criticado al que ha hecho posible tú pregunta, no sean tan torpes como en tiempos no demasiado lejanos, donde nos vimos obligados a venderlo todo por malas gestiones. Y a ver si de una vez por todas, los personajes pudientes del club se dedican a poner dinero (como hacen en todos los clubs) y si no quieren ponerlo al menos que no rajen tanto.


¿Qué piensas que debería hacer José Manuel Lara Bosch respecto a nuestro club, con sus acciones y su poder que no es poco?

Pues que se decida de una vez por todas a seguir al frente de la sociedad como máximo accionista, no solo con el papel sino también con compromiso y hechos, y en caso contrario que no pierda el tiempo en algo que no le interese realmente y ponga a la venta sus acciones. Seguro que la afición se las repartirá. No olvidemos que hace más de cien años de la existencia de nuestra entidad y que no hace tanto tiempo de la existencia de los Lara en nuestro Espanyol. No pasa nada, el club de una manera u otra seguirá adelante con o sin ellos.


¿Corremos el riesgo de que nos estalle otra “guerra civil” interna una vez Daniel Sánchez Llibre abandone la presidencia, bien sea por egoísmos, ambiciones sin freno, luchas familiares o aves de rapiña que sobrevuelen Cornellà - Prat?

Esperemos que no sea así. Repito, el que no esté dispuesto a perder su tiempo y dinero por el Espanyol no hace falta ni que se postule como opción. Lo que sobra en la sociedad y tiempo que nos ha tocado vivir son demagogos y figurantes. Si no se piensa poner dinero encima de la mesa que no se molesten. Para no poner nada ya estamos los que desgraciadamente no podemos.


¿Que le dirías a los que ellos mismos tienen asumido que “Somos el Espanyol”, con todo lo que ello significa? ¿Crees que salvando la categoría ya es suficiente?

Que tienen una falta de ambición impropia de un perico/a. La salvación no debe ser nuestro objetivo, solo basta mirar el ranking de equipos de la historia de la liga. “El conformismo es la meta de los cobardes”.



Muchas gracias, Rafa Aragón, Pte. Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí i Director de Llobregat en Blanc i Blau.


dimecres, 21 de maig del 2008

XV EDICIÓ DEL CAMPIONAT NACIONAL DE F-7, A BRUNETE

PACO HERRERA COMUNICA QUE NO SEGUIRAN: LAFUENTE, CLEMENTE, MOHA, FREDSON I EWERTHON



Aquest dijous amb un partit inaugural que es disputarà a les 20:00 hores entre tots els equips participants i una selecció de la Comunitat de Madrid, dona inici en el Municipal de los Arcos, una nova edició (la XV) del prestigiós Campeonato Nacional Alevín de F-7.

Els partits de la competició pròpiament dita, tindran lloc a partir del divendres 23, enfrontant-se el conjunt d’Albert Villarroya als següents rivals:
Getafe – Espanyol, divendres a les 11:00, Espanyol – Zaragoza, 17:15 hores, Osasuna – Espanyol dissabte a les 10:30 hores, i Valencia – Espanyol a les 12:30 hores.

Dissabte a la tarda tindran lloc les eliminatòries de quarts de final, i diumenge al matí es disputaran les semifinals i per la tarda les finals.

En aquesta edició es modifica el format de classificació ja que en comptes de jugar-se com venia sent habitual una primera fase en la que dels quatre grups de cinc equips es classificaven els quatre primers, formant-se els vuitens de final, en aquesta ocasió serà totalment diferent ja que només els dos primers de cada un dels quatre grups accediran als quarts de final.

Potser es més just, ja que moltes vegades equips que quedaven en les primeres posicions de grup en el creuament tenien un mal partit de vuitens i eren eliminats per equips que havien fet una primera fase molt fluixa quedant quarts en el grup de cinc. Per tant, ara es tindrà que donar-ho tot en la primera fase per quedar entre els dos primers. Altre novetat es que la durada dels encontres serà de 15 minuts per part en comptes de 12 com era habitual fins ara a la primera fase.
Desitgem tota la sort al conjunt espanyolista.



COMPOSICIÓ DE GRUPS

Grup A: R.Madrid, Almería, Murcia, Ath.Bilbao, Betis.

Grup B: Valencia, Espanyol, Getafe, Osasuna, Zaragoza.

Grup C: Barcelona, Atletico, Mallorca, Recreativo, Levante.

Grup D: Villarreal, Sevilla, Valladolid, Racing, Deportivo.



DIVENDRES 23 DE MAIG

PRIMERA FASE

1 10:00 Mallorca - Recreativo
2 10:00 Murcia - Betis
3 10:30 At. Madrid - Levante
4 10:30 Athletic - Almería
5 11:00 Deportivo - Valladolid
6 11:00 Getafe - Espanyol
7 11:30 Villareal - Racing
8 11:30 Valencia - Zaragoza
9 12:00 R.Madrid - Betis
10 12:00 At.Madrid - Mallorca
11 12:30 Almería - Murcia
12 12:30 Barcelona - Levante
13 17:00 Getafe - Osasuna
14 17:00 Sevilla - Valladolid
15 17:30 Espanyol - Zaragoza
16 17:30 Deportivo - Racing
17 18:00 Mallorca - Levante
18 18:00 R.Madrid - Murcia
19 18:30 Barcelona - At.Madrid
20 18:30 Athletic - Betis
21 19:00 Sevilla - Deportivo
22 19:00 Getafe - Zaragoza
23 19:30 Villarreal - Valladolid
24 19:30 Osasuna - Valencia
25 20:00 Almería - Betis
26 20:00 Barcelona - Mallorca
27 20:30 R.Madrid - Athletic
28 20:30 Recreativo - Levante

DISSABTE 24 DE MAIG
1 10:00 Valencia - Getafe
2 10:00 Villarreal - Sevilla
3 10:30 Osasuna - Espanyol
4 10:30 Valladolid - Racing
5 11:00 At.Madrid - Recreativo
6 11:00 Athletic - Murcia
7 11:30 Barcelona-Recreativo
8 11:30 Osasuna - Zaragoza
9 12:00 Sevilla-Racing
10 12:15 R.Madrid - Almería
11 12:30 Valencia-Espanyol
12 13:00 Villarreal-Deportivo

QUARTS DE FINAL

1 18:30 1º Grupo B - 2º Grupo A (2)
2 19:15 1º Grupo C - 2º Grupo D (4)
3 20:00 1º Grupo A - 2º Grupo B (3)
4 21:00 1º Grupo D - 2º Grupo C (1)

DIUMENGE 25 DE MAIG.

SEMIFINALS

11:30 Guanyador 1 - Guanyador 4 (5)
12:15 Guanyador 2 - Guanyador 3 (6)

TERCER I QUART LLOC

19:15 Perdedor 5 - Perdedor 6

FINAL

20:00 Guanyador 5 - Guanyador 6

dimarts, 20 de maig del 2008

AGENDA

25-5Juvenil A - Villarreal CFCiutat Esportiva. Tornada 1/8 COPA SM El Rei4-1
24-5Juvenil B - Girona FCCiutat Esportiva 1-2
22-5Cadet A - CE L'HospitaletCiutat Esportiva (C. CAT. 1/8 F.)2-0
25-5Cadet A - CF BadalonaCiutat Esportiva. (C. CAT 1/4 F) Si ens classifiquem4-1
24-5Damm-S.Cugat 1-1 Sant Cugat -Espanyol 0-6 Espanyol - Damm 2-0Triangular Aplec Penyes RCDE. Inst. Mpal. Jaume Tubau (S. Cugat)RCDE Campió
24-5Infantil B - At. Segre, Girona, OAR Vic, Nastic, FCBTorneig OAR Vic. S/C
22/25-5Aleví A. Torneig Canal +Estadi Mpal. Los Arcos (Brunete)3er. Clas.
24-5Aleví B - EF Baix TerTorroella de Montgrí. Amistós18:00 h.
24-5Benjamí A - EF Baix TerTorroella de Montgrí. Amistós17:00 h.
23/25-5Benjamí B - FCB, Villarreal, Valencia, Llevant, Castelló, Nules.. Torneig Vilavella (Castelló de la Plana)S/C
24-5Benjamí C - UD ViladecansCiutat Esportiva. Lliga. (2ona part suspesa)17:15 h.
25-5Benjamí C - CF Blanca SuburCiutat Esportiva. Amistós11:00 h.
24-5Pre Benjamí. Torneig Les Borges del Camp.S/C
25-5Pre Benjamí - AE Unif. Badalona SudCiutat Esportiva. Lliga.24-0
25-5FC Barcelona - Femení AC. Esport. Hans Gampersuspés
24-5FC St. Just Desvern - Femení BAmistós. St. Just Desvern0-5
20-5Infantil Femení -CD San GabrielCiutat Esportiva. Camp. Cat. Semifinals2-3
25-5CD San Gabriel - Infantil Femení. Mpal. Ruiz Casado. Tornada Camp. Cat.1-2

ATLETISME BIB; LAKHOUAJA SEGON
A LA CURSA DEL CORTE INGLES



A la XXX Cursa El Corte Inglés celebrada a Barcelona el passat diumenge, l’atleta de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Driss Lakhouja va pujar al podi amb un excel·lent segon lloc darrera de Mohamed Benhmbarka.

CLASSIFICACIÓ
1 Mohamed Benhmbarka 33:09 3:01 CALIFORNIA SPORTS
2 Driss Lakhouja 33:15 3:02 ASSOC. ESP. BLANC I BLAU
3 Otmani Btaime 33:57 3:06
4 Enrique Luque Martin 34:07 3:07 ASSOC. ESP. BLANC I BLAU
5 Jordi Escoriza Valencia 34:50 3:10 DIADORA DOMINGO CATALAN
6 Paul Sie Kwasi 36:16 3:18 6
7 Juan Manuel Alvarez Ramos 37:33 3:25 ASSOC. ESP. BLANC I BLAU

JORDANA: PRIMER FITXATGE DEL BÀSQUET OLESA

Noemí Jordana Bofill va néixer a Torelló el 17/10/80. Fa 173 cm. d’alçada i juga de base.

Ha militat en els següents equips:
Ros Casares Valencia (Popular Basquet Godella).

Temporades 1998/99, 1999/2000,

CD. Bosco (RC Celta Banco Simeón)

temporades 2000/01, 2001/02, 2002/03, 2003/04
Ros Casares Valencia

temporades 2004/05, 2005/06, 2006/07, 2007/08.


Els seus registres en competicions nacionals en les cinc darreres temporades son els següents:


Temporada 2003/04: (RC Celta Banco Simeón)
Lliga Regular: 26 partits, 948 minuts, 328 punts, 48/114(42%), 63/165 (t3 38%), 43/59 (t1 73%). 28 rebots en defensa, 5 en atac, 51 assistències, 47 pilotes recuperades, 58 perdudes, 1 tap, 218 punts de valoració.
Play off: 2 partits, 57 minuts, 22 punts, 3/9 (33%), 5/10(50%), 1/2 (t1 50%), 1 rebot, 2 assistències, 3 pilotes recuperades, 2 de perdudes. 9 punts de valoració.



Temporada: 2004/05.
Lliga Regular: 26 partits, 553 minuts, 148 punts, 29/56 (T2, 52%), 25/73 (T3, 34%), 15/22 (T1, 68%), 20 rebots en defensa, 5 en atac. 45 Assistències, 28 pilotes recuperades, 31 perdudes. 134 punts de valoració.
Copa R i Play offs: 11 partits, 303 m. 10/24 (T2, 42%), 15/35 (T3, 43%), 7/10(T1, 70%), 18 rebots def., 6 en atac, 29 assistències, 13 pilotes recuperades, 14 perdudes, 77 punts de valoració.

Temporada 2005/06
Lliga Regular: 26 partits, 783 minuts, 248 punts, 49/97 (T2 , 51%), 38/104 (T3, 37%), 36/57 (T1, 63%), 41 rebots def. , 12 en atac, 58 assistències, 54 pilotes recuperades, 48 perdudes. 1 tap, 252 punts de valoració.
Copa i Play Offs. 7 partits, 213 minuts, 54 punts, 7/23(T2 30%), 12/27 (T3 44%), 4/9 (T3 44%), 1 rebot, 11 assistències, 13 pilotes recuperades, 14 perdudes, 1tap, 30 punts de valoració.

Temporada 2006/07:
Lliga regular: 25 pj. 420 minuts jug. 166 punts, 17/40 (T2 42%), 33/76 (T3, 43%), 33/44 (T1 75%), 24 rebots def., 9 en atac, 29 assistències, 20 pilotes recuperades, 20 perdudes, 2 taps, 163 punts de valoració.
Copa i play off: 12 partits, 102 minuts, 26 punts (3/13 T2 23%), 5/12 (T· 42%), 5/6 (T1 83%), 2 rebots def, 1 en atac, 11 assistències, 7 pilotes recuperades, 6 pilotes perdudes, 22 punts de valoració.


Temporada 2007/08
Lliga Regular: 24 partits, 320 minuts, 105 punts, 9/26(35%), 27/55 (T3 49%), 6/8 (t1 75%), 13 rebots en defensa, 7 en atac, 27 assistències, 12 pilotes recuperades, 24 perdudes, 81 punts de valoració.
Altres partits oficials: 8 pj, 53 minuts, 20 punts, 2/5 (40%), 4/9 (T3 44%), 4/4 (t1 100%), 1 rebot def. , 3 en atac, 3 assistències, 2 pilotes recuperades, 5 perdudes, 19 punts de valoració.


Dades: Federació Espanyola de Bàsquet.



TOT A PUNT PER L'APLEC DE
PENYES A SANT CUGAT


L'Aplec de Penyes començarà divendres 23 de maig a les 20 hores amb la inauguració de l'exposició ‘La història dels camps de l'Espanyol' i amb un col•loqui sobre el tema ‘Nou Estadi=Nous reptes esportius?', amb personalitats de l'entorn blanc-i-blau i moderat pel periodista del Diari AS, Moisés Llorens. L'acte tindrà lloc a la Casa de Cultura (al costat del Monestir).

Dissabte, 24 de maig, de 16h a 20h, se celebrarà un Torneig Triangular de la categoria Cadet, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Els equips que participaran són el RCD Espanyol, Damm CF i Sant Cugat Esports FC.

Diumenge, 25 de maig, tindran lloc els següents actes:

- De 9h a 10.30h: Esmorzar popular en ‘Els Plataners' als jardins del Monestir.
- De 10h a 11.30h: Actuacions d'entitats de Sant Cugat a la Plaça Octavià (davant del Monestir).
- 11.30h: Pregó a càrrec de Tomás Guasch, sotsdirector del Diari AS, a la mateixa Plaça Octavià.
- De 12h a 13h: Cercavila des de la Plaça Octavià fins l'Ajuntament
- 13h: Recepció a l'Ajuntament
- 14h: Dinar de les penyes (Masia Can Magí)



dilluns, 19 de maig del 2008

L'ALEVÍ CLASSIFICAT PELS QUARTS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA









RCDE ALEVÍ A : 4 - CE SANT GABRIEL: 0


Enllesteixen ràpidament
El conjunt d’Albert Villarroya es va classificar amb tota comoditat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià pels quarts de final del Campionat de Catalunya en vèncer al rival ciutadà, el CE Sant Gabriel per un clar 4-0 que no deixa cap gènere de dubtes.

L’Aleví espanyolista no va pogué comptar ni amb David (un dels porter), Genís, Juba i el golejador Mula que es troben a Galícia, disputant el campionat d’Espanya sub-12.

L’Espanyol es va avançar en el marcador als deu minuts de joc després que Patrick recollís una pilota, controlés i afusellés al meta del Sant Gabriel. El segon gol, només quatre minuts després, de nou Patrick va rematar perfectament al mig de l’àrea petita una centrada de Marc Samper per l’esquerra.

El tercer gol perico va ser aconseguit en transformar Albert una pena màxima per mans d’un defensor visitant bastant discutides si eren sobre la línia o fora de l’àrea. El col·legiat no va dubtar i el màxim càstig el va transformar el capità de l’Aleví enganyant al porter per l’esquerra. En setze minuts l’Espanyol ja havia fet la feina i havia deixat encarrilada l’eliminatòria.

Encara haguessin pogut augmentar el compte si el remat de Xavi no ha hagués estat tret per un defensor sota pals.

Baixen el ritme
La segona part va ser molt més ensopida. S’ha de tenir en compte que a part de les baixes, el conjunt de Villarroya tenia altre compromís ahir diumenge a la Danone Cup a la terra ferma, i el partit davant el CE Sant Gabriel estava ja decidit totalment. A més, en l’horitzó blanc i blau es troba el tradicional torneig de F-7 de Brunete.

El segon temps s’ inicia amb una centrada de Samper que s’anticipa el porter al remat de Patrick.

Gerard Xalabarder fa el quart gol al recollir un refús del porter com a conseqüència d’una jugada individual del capità Albert. El meta va tornar a tocar l’esfèrica però no va pogué impedir el gol blanc i blau en la rematada de Gerard.

Una centrada de Gerard va ser rematada per Patrick de cap sortint la pilota fregant el travesser. Altre ocasió blanc i blava va ser una volea d’Albert després d’una centrada de Patrick des de la dreta.

La darrera jugada de perill va ser un intent de vaselina de Patrick que se li va anar massa alta per sobre.
Ara, el conjunt de Villarroya s’enfrontarà en la propera eliminatòria de quarts a la UD At. Gramanet que ha eliminat al CE Manresa per la mínima.


RCD Espanyol: Ivan Romero, Alex Navarrete, Xavi Calvo, Pablo Mitjans, Roger Brunet, Patrick, Albert, Ribas, Jack, Aitor i Marc. Durant el matx van jugar també, Gastón, David V., Roger Gorrea, Jan Golobart, Gabriel Salazar i Gerard Xalabarder.

Gols: 1-0: Patrick, m. 10; 2-0 Patrick, m. 14; 3-0 Albert –pen- m., 17; 4-0: G. Xalabarder, m. 49.



En altre ordre de coses dir, que Catalunya va guanyar el Campionat sub-12 de seleccions autonòmiques disputat a Galícia abans esmentat, derrotant en la final a la selecció de Balears; l’espanyolista Alex Mula va fer dos dels quatre gols del combinat català.



EL FILIAL PERD A TERRASSA, I EL JUVENIL ES COMPLICA L'ELIMINATÒRIA

Per completar el negre paisatge que ens va deixar la jornada d’ahir diumenge 18 de maig, data de mal recordar, completem el quadre de derrotes amb les del segon equip espanyolista a Terrassa, un cop consumat ja des de fa dues jornades el descens a Tercera Divisió, i la del Juvenil A, que va patir la revenja del Villarreal CF per la final de fa una setmana.


A la Ciutat Esportiva, l’Espanyol haurà de remuntar aquests dos gols de diferència, si vol el conjunt de Josep Clotet classificar-se per els quarts de final, amb l’objectiu d’ aconseguir el primer triplet de la història del juvenil espanyolista.

FC TERRASSA : 2 - RCD ESPANYOL B: 0

Fitxa Tècnica:
Terrassa FC: Morales, Carrión, Carroza, Raúl Pérez, Dani Marín, De Dios (Alex, min.86), Nauzet, Navarrete, Raúl Torres (Deus, min.79), Blas (Pedrito, min.84), I Jordi Martínez.

Espanyol B: Kiko, Toni Lao (Brachi, m.67), Serrán, Fran, Gerard Rovira (De Pablos, m.67), Jordi Gómez, Tito, Juanjo, Juanma, Pedraza (Baena, m.75) I Palanca.

Gols: 1-0: Navarrete, min.31; 2-0: Blas, m.75.

Àrbitre: López García. Va mostrar targetes grogues a De Dios, m. 19, Raul Pérez, m. 35, Carrión, m. 55, Nauzet, m. 65, Dani Marín, m. 67, Blas, m. 70 i Sergio Aure, m 72 i als visitants Juanjo, m. 11, Jordi Gómez, m. 12, Juanma, m. 32, Pedraza, m. 48, Serrán, m. 60 De Pablos, m. 71 i targeta vermella a Serrán, m. 60

Incidències: Estadi Olímpic de Terrassa. 3000 espectadors

VILLARREAL CF: 4 - RCD ESPANYOL: 2

Fitxa Tècnica:
Villarreal CF: Rubén, Mario, Miguel, Angel, Eixea, Luque (Óscar, min.78), Chumillas (Drocco, min.55), Nico (Quique, min.62), Salva, Ochoa y Juanpi (Juanjo, min.55)

RCD Espanyol: Pecha, Oriol, Guille, Víctor Ruiz, Ricarte, David (Marc, min.87), Guillem (Sergio, min.80), Canario, Chuli, Abraham (Mas, min.82) y Max (Crous, 87)

Gols: 1-0: Miguel, m. 4; 2-0: Juanpi, m. 15; 2-1: Canario, m.21; 2-2: Chuli, m.57; 3-2: Salva, m.67; 4-2: Quique, min.96.

Àrbitre: Sr. Gil Coscolla del comitè valencià. Ha amonestat als locals Eixea, Luque, Chumillas, Ochoa, Quique, Óscar i Juanjo i als visitants Chuli i Víctor Ibáñez.

Incidències: Ciutat Esportiva del Villarreal CF. Partit d’anada dels vuitens de final de la Copa de S.M. El Rei. Ambdós equips es tornaven a veure les cares una setmana després de la final de Colmenar Viejo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M