dissabte, 24 de maig del 2008

JUVENIL: TOCA REMUNTADA

L'ALEVÍ ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS EN DERROTAR A L'ATHLETIC (2-1)




Difícil, però no impossible.
El Juvenil de Josep Clotet mirarà de remuntar el 4-2 advers disputat fa una setmana, demà a les dotze en la Ciutat Esportiva de Sadrià.
Els espanyolistes que van derrotar al conjunt castellonenc a la Copa de Campions de Colmenar Viejo, intentaran donar-li la volta a una eliminatòria molt complicada, per poder aspirar a fer el triplet.
L’encontre serà xiulat per Jorge Pérez Fuentes del comitè català.

El Villarreal CF es va negar acceptar el canvi d’horari del partit que havia demanat l’Espanyol (jugar en dissabte) per que no coincidís amb la part més important dels actes que es celebraran demà a Sant Cugat del Vallès.



El Benjamí C disputarà aquesta tarda a la Ciutat Esportiva si el temps meteorològic ho permet, els vint-i-cinc minuts que mancaven del darrer encontre de lliga davant el Viladecans, que en cas d’arribar-se a la fi de l’encontre amb un resultat favorable als blanc i blaus, seria el cinquè títol de lliga després dels aconseguits per el Juvenil, Cadet A, Cadet B, i Prebenjamí, (Copa de Campions del Juvenil a part).
El resultat amb que es va suspendre el matx fa quinze dies era de 2-1 a favor dels espanyolistes.




El Femení del RCD Espanyol disputarà un encontre amistós demà a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, davant el conjunt culé, per preparar ambdós conjunts els propers reptes que son la Copa de la Reina en el punt de mira de les d’Emilio Montiagut, i el retorn a la màxima categoria del futbol femení en el cas de les blaugranes.

El tècnic espanyolista no podrà comptar amb Marta Torrejón, Míriam i Marta Cubí (recentment cridada per el seleccionador nacional) que es troben convocades per la Selecció Espanyola per la disputa de l’encontre davant Irlanda del Nord de la fase de classificació pel Campionat d’Europa femení.
Els gols i el bon moment de forma han fet que Nacho Quereda s’hagi fitxat en la davantera centre espanyolista, i s’hagi afegit a les altres dues companyes a la convocatòria espanyola.

Seguint amb el futbol femení, dir que avui es disputa al Mpal. Ruiz Casado de Sant Adrià, la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil femení, davant el CE Sant Gabriel que en l’anada a la Ciutat Esportiva va obtenir un resultat favorable de 2-3.



El Juvenil B de Pepín Cabezas acaba avui la seva singladura a la lliga disputant el darrer compromís davant el Girona FC, instal•lat ja des de fa molt de temps a la tercera posició de la Lliga Nacional. El Girona que ha perdut la categoria, tampoc es juga rés. L’encarregat de xiular l’encontre serà Abraham Martínez Saez del comitè català.

Dir per últim que la selecció catalana sub 14 disputarà demà a les 10:30 h. a la localitat sevillana de Ginés, la final del Campionat de Seleccions Autonòmiques Sub 14 amb la presència de José Manuel, “Coco” Corella, Oscar Arroyo, i Eric Jacobs. Catalunya ha guanyat 2-1 a Navarra i s’enfrontarà a Galicia, que s’ha desfet de l’ amfitriona Andalusia per 0-1.

CATALUNYA: 2 - NAVARRA: 1
CATALUNYA: Gerard, Marc, Fernando (Dani, min. 69), Moussima, Agustín, Jose, Òscar (Sergio, min. 61), Miravent (Albert, min.35), Royo (Eric, min. 51), Xavi i Luis.

NAVARRA: Eloy, Mikel, Miguel, Javier, Victoriano, Rubén (Daniel, min. 18), Díaz, Xavier (Jon, min. 58), Carlos (Víctor, min. 62), Fran (Alexander, min.35) i Aritz.

GOLS: 1-0: Luis, min. 37; 2-0: Luis, min. 60; 2-1: Victoriano, min. 65.

ÀRBITRE: Alonso Vizuete.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
FELICITATS ROCIO SERRANO X TEUS 17 ANYS. BON ANIVERSARI.
HAS DEMOSTRAT QUE ETS UNA GRAN DEFENSA I HO HAS DEMOSTRAT
AQUEST ANY JUGANT AMB EL 1 I 2 EQUIP MOLT BÉ.
ESPEREM QUE HO DEMOSTRI EN EL GRAN DERBI PROVINCIAL DE DEMÀ
ON L'EQUIP DE L'ESPANYOL FEMENÍ GUANYI A LES CULERS,
A + DE SER UN PREPARATIU X LA COPA DE LA REINA.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
ESPEREM QUE EL NOSTRE JUVENIL BLANC-I-BLAU GUANYI DEMÀ X 2 A 0
AL VILA-REIAL I QUE PASSEM ELIMINATÒRIA X VALOR DELS GOLS
A CAMP CONTRARI.ELS PERICOS TENEN LA MOTIVACIÓ DE LA
GRAN MASSA ESPANYOLISTA QUE VINDRÀ DEMÀ AL PARTIT,INCLÒS
JO, DISCULPA AMIC JOSEP MARIA TU A ON ANIRÀS A SANT ADRIÀ
O A S. JOAN DESPÍ?
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M