divendres, 23 de maig del 2008

L'ESPANYOL GUANYA A L'EUROPA

ERNESTO VALVERDE AMB MOLTA AMBIGÜITAT DECLARA QUE "TÉ UN COMPROMÍS" D'UN ANY AMB L'ESPANYOL. RECONEIX UNA OFERTA DE L'OLYMPIAKOS. LA PILOTA A LA TAULADA DEL CONSELL. INCERTESA TOTAL.

CE EUROPA: 1 - RCD ESPANYOL: 4

S’equivoquen d’objectiu: Era guanyar per anar a Europa, i no guanyar a l' Europa

Ahir nit va tenir lloc al Camp Nou Sardenya de Gràcia, el partit que va servir per cloure els actes del Centenari de l’entitat escapulada, el CE Europa davant un combinat del RCD Espanyol format per jugadors del primer i del segon equip. El resultat final, el de menys en aquest encontre, va ser de 1-4. El primer gol de Delmás, després d’aprofitar un mal refús de Javi Ruiz a xut de Ramon Gatell (minut 9), va fer que els locals donessin la sorpresa durant set minuts, fins que Luis García des de la frontal va empatar al minut setze.

El cedit Benja va estar a punt de fer el segon amb un xut al pal. Ewerthon (a bones hores) va fer el gol que avançava als de Valverde. Pedraza en el segon temps, primer ha xutat al travesser i posteriorment en el 69 ha fet el tercer, i en les acaballes del matx el quart.

CE Europa: Coca, Alex, Amantini, Moreno, Roger, Lucas (Fernando, min.16), Salvanyà, R. Gatell, E. Pi, Benja i Delmàs.
A la segona part van jugar: Adri, Albert, Golobart, Víctor, Zigor, Rojals, Boris, Genit, Xavi, Brian i Llobet.

RCD Espanyol: Javi Ruiz, Toni Lao, Torrejón, Jarque, Javi Cantero, Rufete, Baena, Ángel, Juanma, Ewerthon i Luis García.
A la segona part van jugar: Javi Ruiz, Chica, Tito, Serrán, David García, Coro, Jordi, Valdo, Juanjo, Jonathan Soriano i Coro.

Gols: 1-0, Delmás (m.9); 1-1, Luis García (m.16); 1-2, Ewerthon (m.41); 1-3, Pedraza (m.69); 1-4, Pedraza (m.90)

Àrbitre: Manuel Montero Esteban del comitè català.

Incidències: Nou Sardenya. Partit Cloenda del Centenari del C. E. Europa. Homenatge al capità del conjunt escapulat, Xavier Lucas.