dissabte, 21 de març del 2015

L'ESPANYOL "B" NO POT AMB EL CUER (0-0)







RCD Espanyol “B”: 0 – Elche Ilicitano CF: 0

Decepció i preocupació son les paraules més escoltades a la Dani Jarque després d’un mal partit del filial perico en el que no ha sabut batre al cuer del grup, l’Elx Il·licità.  Decepció per que l’equip de Planagumà ha caigut en barrina en el que portem d’any 2015 i lluny queden aquells partits en els que el seu bonic joc i el seu ample bagatge ofensiu encisaven als espectadors que s‘ha acostaven a la Dani Jarque a veure els encontres.  I preocupació per que l’equip no està encara amb la permanència a la butxaca i l’actual dinàmica ja es basa en uns guarismes bastants de per si preocupants. Com també ho és, tenint en compta no solament els resultats, sinó l’altre vessant. No té que faltar mai motivació a uns jugadors que es troben a un sol graó de pujar al primer equip si veritablement ho demostren al terreny de joc. I en canvi sembla com si més d’algú dels integrants de l’equip ja no tinguessin aquest plus de motivació al marge del que es pugui fer al propi campionat de lliga.      

Ignoro els motius, els misteris transcendentals que tenen lloc a aquesta entitat, però d’un equip que veia porta amb facilitat a casa i que es trobava entre els millors equips de la categoria pel seu joc fresc i il·lusionant,  ha acabat derivant en un equip sense idees, sense profunditat, sense aspiracions més enllà de no patir, i si les coses no varien, potser ni això es complirà i caldrà prémer els dents i patir de valent en les jornades que manquen doncs la plaça de promoció cada cop es veu més a prop.   

Avui era una bona oportunitat per rescabalar-se d’ensopegades darreres davant un cuer gairebé condemnat (per l’elevada distància en punts a la plaça de promoció i a la de permanència). Héctor junt a Raillo formava l’eix de la cobertura després de la sanció a Ángel. La resta els habituals, amb la incorporació a l’equip dels dos greument lesionats en el darrer exercici, Marc Caballé qui ja havia jugat els dos anteriors encontres i Aday.

Molt ensopit i dolentot el primer temps. Poques arribades en un partit bastant igualtat en el que cap dels dos equips s’ha fet amb el control del mig del camp. Als 14’ Jairo ha gaudit de la primera ocasió de perill rebent de cap de Mamadou, però el seu xut fort ha trobat la resposta adequada de Pol. Però l’Elx també ha tingut la seva en un còrner des de la dreta executat per Sergi que ha rematat de cap dins l’àrea Primi, aturant bé Andrés a la seva esquerra.  Arribant a la mitja hora, oportunitat per Mamadou amb un centre xut que ha rebutjat Pol, sent dolent el posterior remat d’un company.  En els darrers instants del primer temps, fort tret de Jairo que ha cobert bé al pal curt Pol rebutjant i una pèrdua de pilota en zona de reraguarda de Raillo que sortosament el Jairo de l’Elx l’ha rematat tant malament com l’home ha sabut.  En el darrer minut s’ha hagut de retirar lesionat el dorsal 5 Hostench, cobrint el seu lloc Liberto.

En el segon temps, l’Espanyol ha controlat més el joc, sobre tot amb el pas dels minuts ha tancat al seu rival. En aquest segon temps si algú mereixia obtenir el premi del triomf aquest seria el quadre català. En el primer temps, pocs mèrits ha fet el quadre local, i encara menys l’alacantí. En el segon, un xic més. Però tampoc han sovintejats les clares ocasions com en altres partits ha succeït tret d’un parell d’accions molt clares.  Als dos minuts Mamadou ha protagonitzat una de les poques jugades amb cara i ulls, regatejant dins l’àrea i rematant amb poc angle, però Pol Feixenent ha rebutjat tocant lo just evitant el gol.  Jairo l’ha tingut rebent de Galas, però molt defectuós el remat creuat del davanter andalús.

Planagumà ho ha intentat resoldre, primer donant entrada a Carmona per un desencertat Jairo. Ha replicat el tècnic visitant Vicente Mir, donant entrada a l’ex jugador espanyolista Moha en la punta d’atac.  Carmona en acció personal ho ha intentat, però el seu remat final no ha sigut gens difícil aturar-lo el meta visitant.  L’ocasió més clara ha sigut una recuperació d’Aday després d’haver perdut primer, i guanyant línia de fons ha col·locat un centre pel remat de primera de Mamadou que ha enviat l’esfèrica al travesser.  Luque i Pirulo han sigut les darreres apostes del tècnic perico per intentar donar més profunditat i encert en els metres finals al quadre català. 

Però no hi ha hagut manera. Pirulo ho ha intentat en una bona acció personal, però el seu remat li ha sortit massa creuat desviat.  L’Espanyol dominava però no trobava la manera de superar a un Elche Ilicitano que a sobre es permetia posar la por al cos amb un remat de Moha que s’ha marxat un parell de pams per sobre la porta defensada per Andrés. Al 89’, darrer intent de Carmona, però el seu xut creuat per alt difícilment pot batre a un porter de l’envergadura de Pol Freixenet que toca amb la punta dels dits evitant que la pilota entri. En els tres minuts de temps suplementari, tan sols una llunyana falta (91’) a càrrec de Carmona que ha llençat massa passada rebutjant el porter. En aquest segon temps, l’Espanyol ho ha intentat, però ha sigut un vull però no puc d’un equip que porta 9 de 36 punts jugats i que solament ha guanyat 2 dels  12 darrers partits.
              

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Andrés, Rober, Raillo, Cristian Galas, Héctor, Marc Caballé, Aday, Pol Llonch, Jairo, Joan Jordán i Mamadou.
Substitucions: Carmona per Jairo, m. 56; Pirulo per Joan Jordán, m. 66; Luque per Aday, m 71;. Altres suplents: Koke (p.s.) i Borja Martínez.

Elche Ilicitano: Pol Freixenet, Pepe, Primi, Nacho, Hostench, Franco, Sergi, Mario, Samu, Iván Agudo i Jairo.
Substitucions: Liberto per Hostenchi, m. 44; Moha per Iván Aguado, m. 57; Joaquín per Samu, m. 84. Altres suplents: José Carlos (p.s.) i Christensen.

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández, del comitè territorial de La Rioja, assistit en bandes per Kakbir Larhlid i Rodrígo Sánchez Murcia. Ha mostrat cartolines grogues a Rober, m. Cristian Galas, m. 49 i Pirulo, m. 81 per part espanyolista  als visitants Primi, m. 42, Franco, m. 58 i Sergi, m.77

Incidències: Encontre corresponent a la 30èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió “B”, disputat al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquesta tarda de dissabte. Cel totalment cobert, boira i ambient força humit. Entrada molt pobre en quant a afluència d’espectadors.    En les files alacantines, el porter Pol Freixenet Viejo i el davanter centre Mohamady Traore Diarra “Moha”, ambdós amb passat dins el futbol base espanyolista.       



divendres, 20 de març del 2015

TRIOMF DE LES BENJAMINES A IGUALADA (1-7)

CF Igualada: 1 – RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 7

Fitxa tècnica:
CF Igualada: Ainhoa Agudelo, Maitane Almirón, Marina Mas, Carla Laguna, Marta Olivé, Ona Barrón, i Claudia Roig.
També: Paula Compte, Anna Itziar, Carla Galbó i Claudia Franco.

RCD Espanyol: Irune Prats, Lara Collado, Rosario Berman, Mireia Andrés, Iris González, Claudia Gómez i Carla Llanes.
També: Berta Egea, Laura Mas, Claudia Montero.

Àrbitre: Abderrahman Bouyadmaren, de la delegació de l’Anoia.

Gols: 0-1: Carla Llanes, m. 4; 0-2: Claudia Gómez, m. 8; 0-3: Iris González, m. 13; 0-4: Claudia Gómez, m. 28; 0-5: Iris González, m. 37; 0-6: Iris González, m. 41; 0-7: Claudia Montero, m. 47; 1-7: Marta Olivé, m. 48.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení, disputat al migdia del passat dissabte a l’anexe de terra de L’Estadi Les Comes d’Igualada. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA.

  CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.D. SANT GABRIEL 43 16 14 1 1 79 17
2 C.E. SABADELL F.C. 38 16 12 2 2 95 23
3 R.C.D. ESPANYOL 35 16 11 2 3 71 37
4 C.E. LLERONA 28 17 8 4 5 55 60
5 C.F. IGUALADA 25 16 8 1 7 43 52
6 U.D. VILADECANS 16 15 5 1 9 42 50
7 U.E. CENTELLES 15 14 4 3 7 33 60
8 UNIFICACIÓ STA. PERPÈTUA 11 16 3 2 11 36 57
9 MARTORELL ASSOC. ESP. 10 18 2 4 12 17 63
10 ESCUELA F. BONAIRE 9 16 3 0 13 20 72


BENJAMÍ "B":
EL LÍDER LI ENDOSSA UNA DOTZENA AL CUER.

RCD Espanyol Benjamí “B”: 12 – CF Bufalà: 0

Quarta victòria consecutiva i vuitè partit també consecutiu sense conèixer la derrota, del Benjamí de primer any espanyolista. En un partit que enfrontà al líder i al cuer del grup 3r., els de Marc Pascual no van tenir cap tipus de problemes per golejar sense pietat a un feble Bufalà.

No fallà el Badalona B en el seu partit davant el CF Sistrells (2-0) per lo que tot continua igual al capdavant de la classificació. L’equip espanyolista avantatge en tres punts als badalonins quan es porten jugades dues terceres parts del campionat.  El proper partit serà davant la Vila Olímpica el diumenge a les 15:00h. en Can Aranyó – Agapito Fernández.  La Vila ocupa en aquests moments la sisena posició a la classificació.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Víctor Martínez, Gerard González, Guillem Badía, Aimar García, Héctor Garrido, Ivan Lamuela i Eric Alcaide.
També: Alex García (p.s.), Gerard Camp, i Biel del Valle.

CF Bufalà: Gerian Delgado, Aleix García, Izan Ruíz, Iker Carrillo, Aleix Ortíz, Max Ballesta i Moncef Mkahel.
També: Manel Casado (p.s.), Michel Gradin i Cristian Macías.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Eric Alcaide, m.1; 2-0: Gerard Camp, m.13; 3-0: Biel del Valle, m. 14; 4-0: Gerard González, m. 21; 5-0: Biel del Valle, m. 31; 6-0: Moncef Mhahel (p.p.), m.33; 7-0: Guillem Badía, m. 35; 8-0: Iván Lamuela, m. 38; 9-0: Gerard González, m. 38; 10-0: Gerard Camp, m. 40; 11-0: Héctor Garrido, m. 41; 12-0: Iván Lamuela, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Primera Divisió Benjamí, disputat el migdia del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.    


  CLASSIFICACIÓ PRIMERA BENJAMÍ, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 51 20 16 3 1 96 31
2 C.F. BADALONA "B" 48 20 15 3 2 66 25
3 F.C. MARTINENC 44 20 14 2 4 65 32
4 ESCUELA C.F. PERFOMANCE 40 20 13 1 6 69 50
5 C.D. ARRABAL-CALAF GRAMENET 40 20 12 4 4 64 24
6 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 32 20 9 5 6 51 37
7 C.F. SANTA EULÀLIA 30 20 8 6 6 52 49
8 C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ 29 20 9 2 9 43 43
9 C.F. DAMM "B" 28 20 8 4 8 74 42
10 C.F. TECNOFUTBOL "B" 27 20 7 6 7 69 52
11 PENYA BARC. CINC COPES 25 20 7 4 9 47 48
12 C.P. SARRIÀ 24 20 6 6 8 45 44
13 PENYA BARC. COLLBLANC-SANTS. 18 20 5 3 12 42 62
14 SISTRELLS C.F. 11 20 2 5 13 32 59
15 PENYA BARCELONISTA BARCINO 6 20 2 0 18 26 92
16 C.F. BUFALÀ 0 20 0 0 20 9 160


INFANTILS FEMENINS DE 1a:
SEGON LLOC ASSEGURAT MATEMÀTICAMENT














RCD Espanyol Infantil “A” Femení: 7 – CE Manresa: 1

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Sandra López, María Tostado, Noelia Muñoz, Roses Badía, Paula Jiménez, Natàlia Encinas, i Julia Guerra.
També: Anna Antuña (p.s.), Carla Ariza, Eva Fuster, Natastha Brough, i Ariadna Rubio.

CE Manresa: Julia font, Laura Bastardas, Berta Gras, Nerea Rodríguez, Esther Haro, Queralt Figuls, i Jana Pascual.
També: Alba Romera, Claudia Girabal, i Julia Camps.

Àrbitre: Víctor Córdoba Bernal, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Paula Jiménez, m. 9; 2-0: Ariadna Rubio, m. 25; 2-1: Queralt Figuls, m 34; 3-1: Eva Fuster, m.47; 4-1: Paula Jiménez, m. 51; 5-1: Eva Fuster, m. 52; 6-1: Eva Fuster, m.61; 7-1: Ariadna Rubio, m. 64.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat en el Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí del passat diumenge


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 55 20 18 1 1 103 22
2 R.C.D. ESPANYOL 51 20 17 0 3 129 39
3 C.D. SANT GABRIEL "B" 45 20 14 3 3 82 33
4 ESCUELA F. BONAIRE 35 20 11 2 7 69 63
5 C.E. MERCANTIL 35 20 10 5 5 64 48
6 U.E. CENTELLES 27 20 8 3 9 66 54
7 C. E. SABADELL F.C. 22 19 7 1 11 42 75
8 U.E. SANT ANDREU 21 19 7 0 12 75 92
9 VIC RIUPRIMER REFO FC 19 20 6 1 13 48 96
10 C.E. MANRESA 18 20 5 3 12 42 83
11 C.E. EUROPA 17 20 5 2 13 46 81
12 C.E. PUIGREIG 1 20 0 1 19 37 117






CF Pallejà: 2 – RCD Espanyol Infantil “B”: 4

Fitxa tècnica:
CF Pallejà: Carla Navarrete, Carla Racano, Marina Martín, Ariadna Perea, Ariadna Mas, Jana Sánchez i Gisel Urgelés.
També: Paula Cifuentes, Haizea Da Silva, Claudia Cano, Laia Espadas i Judith Urgelés.  

RCD Espanyol: Cora Pérez, Nerea Chaves, Berta Ayma, Julia Maillo, Jésica Guillén, Mar Serracanta, Enma Ramírez.
També: Paula Argelaget (p.s.), Irene Corral, Alejandra Gràcia, Judith Viñas, Sara Extremera, Anna Fusté i Alba Fernández.

Àrbitre: Marc García Naharro, de la delegació del Baix Llobregat.

Gols:  0-1: Berta Ayma, m. 5; 1-1: Ariadna Mas, m. 13; 1-2: Julia Maillo, m. 16; 1-3: Alejandra Gracia, m. 21; 1-4: Sara Extremera, m. 29; 2-4: Marina Martín, m. 36.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al Camp Mpal. de Pallejà.  


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 58 20 19 1 0 261 12
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 53 20 17 2 1 134 36
3 C.D. SANT GABRIEL 43 20 14 1 5 80 44
4 U.D. TANCAT 42 20 13 3 4 104 48
5 C.E. SABADELL F.C. "B" 35 20 11 2 7 115 63
6 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 26 20 8 2 10 41 74
7 C.D. FONTSANTA-FATJÓ 23 20 7 2 11 40 68
8 C.F. IGUALADA 22 20 7 1 12 48 100
9 PALLEJÀ C.F. 20 20 6 2 12 46 77
10 FUNDACIÓ E. At. VILAFRANCA 18 20 5 3 12 57 122
11 U.D. VILADECANS 10 20 3 1 15 42 107
12 C.F. MOLINS DE REI 0 20 0 0 20 12 229


dijous, 19 de març del 2015

EL PREBENJAMÍ ESPANYOLISTA
DERROTA AL 4rt CLASSIFICAT (3-1)

RCD Espanyol Prebenjamí: 3 – CF Alzamora Benj. A: 1

Gran victòria del conjunt entrenat per Erik Llorca davant el Benjamí “A” del CF Alzamora, quart a la classificació. Els espanyolistes son vuitens a la taula. El proper encontre, davant el líder, la Guineueta que s’ha adjudicat els 60 punts disputats sense cedir-ne cap. Serà dissabte a partir de les 11:00h. al Complex Esportiu Mpal. de la Guineueta, amb arbitratge d’Aleix Gutiérrez Garijo, de la delegació de Barcelona. 


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Sergi Peregrina, Pol Durán, Oriol Pallàs, Cristóbal Morales, Saúl Barrabés, i Oriol Alcoba.
També: Aitor Capitán (p.s.), Gerard Luque, Joel Alsina i Alejandro Domínguez.

Alzamora CF: Raul Díaz, Joel Ramos, Erik Luque, Alex González, Yeray Lasanta, Ferran Cisneros i Adrián Suárez.
També: Koldo Gardoy, Héctor Muñana i Oscar Solís.

Àrbitre: Guillem Fabregat Sánchez, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Sergi Peregrina, m.9;  2-0: Pol Durán, m. 22; 2-1: Erik Luque, m. 23; 3-1: Sergi Peregrina, m. 29.

Incidències: Encontre corresponent a la 20èna. jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat la tarda del passat dissabte al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 60 20 20 0 0 125 39
2 U.E. SANT ANDREU "C" 53 20 17 2 1 99 33
3 F.C. MARTINENC "B" 50 20 16 2 2 99 35
4 C.F. ALZAMORA 33 20 10 3 7 68 51
5 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 32 20 9 5 6 62 57
6 C.D. SANT GABRIEL "C" 30 20 8 6 6 62 55
7 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 30 20 9 3 8 54 55
8 R.C.D. ESPANYOL "C" 26 20 8 2 10 60 66
9 C.F. BADALONA "C" 24 20 8 0 12 62 54
10 C.E. L'HOSPITALET "B" 24 20 6 6 8 46 52
11 C.F. BUFALÀ "B" 22 20 6 4 10 63 63
12 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 20 20 5 5 10 60 76
13 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 20 20 5 5 10 65 76
14 C.F. LA FLORIDA "B" 17 20 5 2 13 36 102
15 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 14 20 4 2 14 49 93
16 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 20 0 1 19 28 131





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M