dissabte, 1 de setembre del 2007

NO HI HA HAGUT MIRACLE...NI BONS, NI BONICS, NI BARATOS...

Sense sorpreses de darrera hora
Tal com es preveia, no hi ha estat cap sorpresa per el que fa referència al tancament del mercat de fitxatges, i el RCD Espanyol no ha incorporat a ningú. Era evident que els efectes de la negativa venda de Walter Pandiani a Osasuna, es tenien que acabar comprovant més d'hora o més tard. I és que amb 1.8 milions d’euros (pràcticament per amortitzar el que li va costar a Dani) no n’hi havia ni per fitxar a un davanter de segona divisió.

El darrer intent per fitxar a homes com Kenny Miller (4 milions !!!!), o altres davanters de la lliga espanyola, han estat infructuosos davant les altes fitxes, o el poc interès en assumir el rol de suplent de Tamudo, o l’elevat traspàs com en el cas de Soldado. Però es clar, el Sr. Herrera s’ha estat mes i mig marejant la perdiu buscant un davanter jove, de futur, bo, bonic, i barat que com és lògic ha estat incapaç de trobar per aquestes quantitats miserables (per els preus que es paguen avui al futbol) en que hem vengut al millor davanter centre i al segon millor porter de la passada edició de la Copa de la UEFA.

I mentre buscaven, i buscaven, el temps inexorable s’ha tirat a sobre d’un equip que com no, havia de fer un principi horrible per no perdre la “bona” costum, per engrandir encara més les dubtes existents entre els espanyolistes sobre que Tamudo sol de davanter no es suficient, i que molts partits que no estigui en condicions el de Santa Coloma, Ernesto Valverde tindrà seriosos problemes en la davantera, ja que al mateix temps la disparitat de criteris entre director esportiu i entrenador s’ha fet encara més palesa en el tema de Jonathan Soriano; el “Txingurri” no el volia, no l’ha volgut i segueix sense voler-lo; però la secretaria tècnica, responsable de la situació, exigeix que l’entrenador se les arregli amb el de Pont de Vilomarà i la solució “miraculosa” d’ un Valdo negat amb el gol, com solució transitòria mentre Tamudo estigui lesionat.

I així, l’equip afronta el segon partit davant el Real Betis Balompié, (demà, 19:00 hores) i amb les mateixes baixes que en l’anterior, i amb la preocupació general per si no es puntua al Ruíz de Lopera, per que ja sabem que estem en un club molt sensible i amb l’entorn que tenim, i tant aviat es llencen les campanes al vol, com toquem a difunt. Experiències de tot tipus no els hi falta amb aquests homes, per tant el que ara fa falta, és que es posin psicològicament “a tope”, i es deixin d’històries ells, i d’experiments el que sabem, i surtin a guanyar i sobre tot, corrin, per que sense corre avui no es pot guanyar a ningú.




L’Espanyol B, disputarà demà el segon encontre de lliga, davant un dels ossos del grup, el Badalona CF, precisament el darrer equip que va visitar la Ciutat Esportiva en la passada temporada i que tot i guanyar amb claredat, va veure com en el temps d’afegit es quedava sense disputar les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió, per un gol en el darrer sospir de David Giménez en Elda, va fer que l’Hospitalet deixés fora al conjunt badaloní.

El partit serà retransmès en directe per Canal 33, a les 18:30, però desitgem que malgrat aquest fet, hi hagi bona presència d’espectadors, al menys per contrarestar la més que probable assistència de seguidors badalonins, que com en les darreres ocasions si han desplaçat amb bon numero.



Tant juvenil com femení jugaran partits amistosos a l’Osona. Els de Perarnau, diumenge a les 12:00 en front la UE Tona, i l’equip femení farà el darrer test de pretemporada demà a la tarda a Vic, amb la mirada posada ja al primer encontre de Superlliga davant l’Estartit i amb la primera final de la temporada, front el Barça a la Copa Catalunya del 11 de setembre.

divendres, 31 d’agost del 2007

LLISTAT DE BAIXES I DESTINACIONS DELS JUGADORS

BAIXES 2007/08

RCD ESPANYOL 2006/07
Walter Pandiani Urquiza. Traspassat a At. Osasuna.
Gorka Iraizoz Moreno. Traspassat a l’Athletic Club.
Antonio Álvarez Pérez “Ito”. Rescissió de contracte. Fitxa per el Cordoba CF.
Eduardo Costa. Cedit al Gremio de Porto Alegre.
Juan Velasco Damas. Baixa per conclusió del contracte.
Julian López de Lerma Barahona. Cedit al Sevilla B (amb probable opció de compra)

Cedits RCD Espanyol 2006/07
Sergio Sánchez. Cedit al Real Rácing Club (amb probable opció de compra)
Miquel Robusté Colomer. Traspassat al Levante UD.
Albert Yagüe Jiménez. Traspassat a la SD. Eibar.
Joan Tomás Campasol. Cedit a l’Alicante CF.
Fredson Cámara Pereira. Lesionat. (Sao Paulo)


Espanyol B 2006/07
Fede Bessone Luna. Cedit al Nàstic de Tarragona.
Gabriel Ribas Ródenas. Baixa. Fitxa per el Lorca Deportiva.
David Izquierdo Molina. Fitxa per el Real Mallorca B.
Mikel Martins Daneves. Baixa. Fitxa per el CD Baza.
Ferrán Tacón Jiménez. Cedit al RC. Celta B.
Rubén Canelada. Cedit al UD At. Gramanet.
Brian Arqueros González. Cedit al CE Europa.
Benjamín Martínez Martínez “Benja”. Cedit al CE Europa.
Francis Villegas Martínez. Cedit a UD At. Gramanet.
Francesc Guitart Sabater. Cedit al CD Blanes.
Guillem Bauza Mayol “Bussy”. Baixa. Fitxa per el Swansea City.

David De Pablos Merino. Cedit al Rácing Club del Ferrol.
Grègor Balazyc. Cedit al ÀguilasCF.
Albert Miquel Cazorla Fernández. Baixa. Fitxa per el Granada CF.

(Estava cedit al Badalona CF)
Marcos Pérez de Arcos. UD At. Gramanet
David Batanero Puigbó Cedit al CD Blanes.
Francisco J.López de Mota Gil "Fran" Cedit al Marbella.

Jesús García Cuquerella. Valladolid B.

Juvenil “A” 2006/07
Albert García Camps. Cedit a UE Lleida.
Jesús Berrocal Campos. Baixa. Real Madrid “C”.
Enrique Lorenzo Cuadra “Quique”. Atlético de Madrid "C".
Guillem Cornellà Manciñeiras. Girona FC.

Ricard Canela Casabayo. Real Mallorca B.
Juan Estudillo Alguacil.

Juvenils que es trobaven cedits.
Rubén Pleguezuelos Padilla. Cedit a UE Cornellà.
Raul García Doblas. Cedit a UE Sant Andreu.
Blas Segarra Vázquez. Cedit a UE Sant Andreu.
Eduardo Escuchas Abajo. Cedit a UE Sant Andreu.
Cristian Calvo García del Prado. Cedit a Manresa.
Jordi Saez Rico “Cuco”. Cedit Badalona CF.
Gerard Ballester Marcó. Cedit Ontinyent.
Juan José Luque Lunar. Cedit Puertollano.


Juvenil “B” 2006/07
Oscar Martínez Farre. Cedit CE Europa.
Marc de Val Fernández. Cedit Badalona CF.
Saddik Boulouadi. Cedit CE Europa.
Francesc Cebrián Ruíz. Cedit CE Europa.
Jesús García Tena. Cedit Badalona CF.
Carlos Salgado Martínez. Cedit UE Sant Andreu.




MARIA VASCO, PUJA AL PODI A OSAKA

Foto d'arxiu: Associació d'Esports Blanc i Blau.


MARIA VASCO, BRONZE ALS CAMPIONATS DEL MON D’ATLETISME

La marxadora de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Maria Vasco, va pujar al podi adjudicant-se la medalla de bronze en acabar tercera a la prova dels 20 km. Marxa als Mundials d’Osaka.


La prova va estar guanyada per Kaniskina, la russa que es va imposar amb un temps de 1 hora, 30 minuts i 9 segons, amb 33 segons d’avantatge sobre la segona classificada, Shemyakina i 38 amb relació a Maria Vasco. Les altres espanyoles, María José Poves i Beatriz Pascual van ser dotzena i tretzena.


Aquest és el tercer metall de la delegació espanyola després de la polèmica medalla d’argent de Paquillo a la marxa i el bronze també de Mayte Fernández al mig fons. Maria Vasco ja va conquerir a Sydney 2000 el bronze i en el darrer mundial (Helsinki, 2005) va ser quarta.


La marxadora blanc i blava va passar en quarta posició als 5 quilometres, mentre que als 10, ja era tercera. Llavors ja va deixar enrera a Sibileva i més lluny a la noruega Platzer. Al final no va pogué superar a Shemyakina que va ser segona amb menys de cinc segons de diferència i es va emportar l’argent.


Aquest nou èxit de l’atletisme blanc i blau, (i per extensió de l’atletisme espanyol) deuria fer pensar i replantejar certes actituds envers el futur incert de l’atletisme blanc i blau, i d’una vegada per totes, el permís definitiu per pogué no sol lluir l’escut (els colors blanc i blaus no es poden impedir portar per qualsevol entitat), si no també el nom de RCD Espanyol.


Queda en l’aire la resolució del tema... Esperem que aquesta vegada no decebin i sàpiguen estar a l’alçada de les circumstàncies i de la història de l’atletisme espanyolista. En octubre o potser en novembre, tindrem la resposta.

RENOVACIÓ A FONS, EN EL FEMENÍ B.

Aquest diumenge al Camp dels Germans Sabat de Girona, comença una nova temporada per l’Espanyol B femení; davant un dels equips més forts del grup, el Girona FC, el conjunt que entrena una temporada més Francisca Camúñez “Titi”, mirarà d’iniciar amb bon peu el campionat, en una categoria on les novetats més importants son el “canvi de cromos” entre L’UE Estartit que ha assolit l’ascens a Superlliga i el FC Barcelona que justament al contrari, disputarà el seu primer equip el campionat a Nacional, mentre que la resta d’equips blaugranes arrossegats per el descens del primer equip han perdut la categoria.

Cal destacar també les desercions d’equips amb una gran solera en el futbol femení com el cas del Llers, o el Soledad Sa Pobla, fet que ha possibilitat l’ascens a darrera hora de Rubí i del filial de l’Estartit.

L’Espanyol B Femení afronta una nova temporada amb un planter molt renovat conforme el que hi havia el campionat passat. Les dues darreres temporades un quart i un tercer lloc han estat el palmarès de les noies blanc i blaves.

Per cobrir les baixes, i fer una autèntica revolució en quan a la mitjana d’edat de l’equip, s’han fitxat les següents jugadores:

Elvira Serra García, Portera. FCB “C” (14/2/91)
Helena Patricia Roig del Pino. Mig. FCB “B”. (10/11/87)
Nerea Oruj Garrido. Mig. FCB “C”. (20/4/91)
Lara Gómez Calvo. Mig. FCB “C”. (6/5/91)
Carol Pérez Méndez. Mitja Punta. FCB “C”. (26/6/91)
Tania Martínez Peña. Davantera. FCB “B”. (2/10/87)
Meritxell López Aniorte. Davantera. FCB “B” (18/5/89)
Ana Núria Ríos Fabrellas. Davantera. Blanes CD. (7/3/91)
Brenda Pérez Soler. Davantera. Badalona CF (Infantil).
Ylenia. Fitxada del Vinyets – Molí Vell.

Com podeu veure, ha hagut una autèntica invasió culer després del descens del conjunt, ara de Sant Joan Despí. Es dona la circumstància que en el darrer campionat d’Espanya Sub 16 en que Catalunya va acabar conquerint el títol (passat mes d’abril) a part de les jugadores espanyolistes Rocío Serrano, Kenti Robles, i Marta Corredera, completaven la selecció catalana moltes d’aquestes noies que s’han incorporat a la disciplina perica: Lara Gómez Calvo, Ana Núria Ríos, Carolina Pérez, Elvira Serra, així com la jugadora del primer equip Vicky Losada.

A més, Titi té a la seva disposició cinc jugadores del Cadet de la passada temporada que en principi formaran part del nou “C” llevat dels partits en que necessiti més efectius donat que hi ha un grup de jugadores que s’entrenen amb el primer planter i per tant a disposició d’Emili Montiagut.

Les jugadores del tercer equip que s’entrenen amb el filial son:
Anna Jornet Solé
Montse Vázquez Fontes
Eva Llamas Hernández
Sandra de la Cruz Casado
Nerea Rodríguez Fando.


El partit serà dirigit per Lluis López Brunner i s’enfrontaran el quart i tercer classificat en el darrer campionat.
En altre ordre de coses, i sense moure’s de la Primera Nacional Femenina, dir que l’altre club que porta els colors blanc i blaus, la Penya Blanc i Blava de la Roca debutarà a domicili a la categoria d’argent del futbol femení, davant el CE Europa. Molta sort per tant, a la Penya Blanc i Blava de la Roca en la seva primera participació a Nacional

dijous, 30 d’agost del 2007

¡JA FA UN ANY! : COM PASSA EL TEMPS...





Dimarts passat dia 28 d’agost, es va complir un any d’un fet modest dins el RCD Espanyol. Un fet dels que ningú recordarà, ni tan sols la persona afectada en qüestió se n'en recordava ja...Un fet del que poca transcendència o gairebé nul·la haurà significat en aquest món del futbol, en aquesta societat mediatitzada per el pensament únic d’un club que és creu que és qui fa girar la Terra cada dia, i que exclou tota mena de pluralitat esportiva...


Dimarts va fer un any que SENTIMENT PERICO va veure la llum, amb tota la modèstia, amb tota la mancança de mitjans, amb tota la precarietat inclòs de coneixements informàtics i en la matèria (el món de la informació) del que està escribin aquestes línies... Però amb tota la il·lusió, amb la màxima dedicació que em podia permetre, i sobre tot amb la consciència molt tranquil·la de haver fet sempre el que pensava era el millor per el meu club, sense enganyar als meus lectors (malgrat no siguin tans com voldría, son bons, i no només segueixen l’actualitat del primer equip), i sense estar condicionat o mediatitzat per res ni per ningú a l’hora de donar una opinió.

Opinions que com tot en el futbol son (i deuen de ser) rebatudes, per que en això es fonamenta l’esperit democràtic i la pluralitat, i per que dins del nostre propi club afortunadament no tothom pensa igual.

Agraeixo a tots els que em haveu llegit, als fidels que sempre hem llegeixen, als que deixen comentaris i als que no, per que en definitiva l’únic interès de qui us escriu es augmentar la difusió de del RCD Espanyol i de les seccions més oblidades com son el futbol base i femenins del Espanyol en la xarxa de xarxes que és internet, i contribuir en l’augment de la diversitat dels punts de vista sobre l’actualitat del nostre club, des de la independència de qui no està subjecte ni a la publicitat d’una determinada posició ni a les ordres de diferents estaments.

Vull agrair a tots aquells que han col·laborat d’una manera desinteressada en el que els hi ha estat possible, des de personatges del RCD Espanyol que han estat entrevistats, o des de l’ombra als que hi col·laboren (en especial al Departament de Futbol Base del Espanyol), així com a persones socis del nostre club, que en un moment u altre han ajudat; a tots ells mil gràcies i a les emissores que figuren en el capítol de vincles d’aquesta pàgina, per citar aquest modest mitjà.

Les noves tecnologies permeten que la informació estigui a l’abast cada cop de més persones i que disminueixi els efectes que el monopoli aclaparador i asfixiant que les televisions en especial, produeixen amb la seva sistemàtica posició envers nostre club. Però això, sense fer soroll, pas a pas, cada cop son més els que amb el seu granet de sorra, contribueixen a engrandir més la imatge de nostra entitat, malmesa per els mitjans hostils que tots sabeu. A tots ells, a tots aquells que tenen blogs personals dedicats al nostre club, el meu record i l’admiració, per que sé el que costa i el que s’ha de fer per mantenir-los.

¡Visca l’Espanyol!. Josep Maria.



http://sentimentperico.blogspot.com/2006/08/benvolguts-pericos-i-periques-comeno.html#links

L'ESPANYOL FEMENÍ GUANYA 4-1, I JUGARÀ LA FINAL L'11-S.















4:1, amb tot mereixement
El RCD Espanyol disputarà al mateix escenari d’ahir, el proper 11 de Setembre (el que els millonaris jugadors del primer equip no han sabut fer) , la gran final de la III Copa de Catalunya femenina de futbol en vèncer amb claredat a la UE l’Estartit, nou equip de Superlliga i que en tot moment va demostrar estar per sota del joc i la qualitat de les espanyolistes tot i que va presentar batalla i va vendre cara la derrota.

Començament igualat
S’ha de fer esment a que els partits (les dues semifinals) eren de quaranta minuts per part. El primer quart d’hora va ser de joc bastant igualat, amb molt poques (per no dir-ne cap) d’ocasions de gol i amb un Estartit que semblava tenir la formula màgica per pogué contrarestar el potent joc ofensiu de les periques. Inclòs en dues aproximacions al contracop de les gironines, Marta Torrejón i Chola (guanyant-ne la partida a Maribel Dominguez) es van tenir que emprar a fons per evitar mals majors.

Torna la gran Chola
Si quelcom trobàvem a faltar els addictes del femení espanyolista és el poder gaudir del joc d’Olga Moreno en tota la seva brillantor. Des de que es va recuperar de la greu lesió encara no havia jugat un encontre tan complet i no havia tingut possibilitat de lluir-se com ahir nit. Sòbria darrera, pujant la banda, centrant, i per arrodonir la feina va marcar; i ho va fer precisament quan el marcador reflectia el zero a zero inicial.

Corria el minut vint de joc (mig primer temps) quan deixa anar des de gairebé trenta metres un xut bombejat que es cola per l’escaire esquer de la porteria defensada per Alba. Era el gol que obria la llauna, i l’Espanyol ara sí, començava a posar la directa, camí de la final.

Noemí, de falta i Adri sentencien l’encontre
Un minut després de marcar, el conjunt d’Emili Montiagut, hagués pogut fer pujar el segon al marcador però Alba, l’ex portera de Barça i Sabadell, s’avança a Sara en una pilota en profunditat.

Però el segon no es va fer esperar, i al 24, una falta escorada una mica a l’esquerra, es llençada amb la qualitat que atresora Noemí Rubio i tot i tocar Alba, aquesta no pot impedir que la pilota acabi entrant dins la porteria gironina.

I solament un minut després, Adriana supera en una pilota llarga la sortida de la portera de l’Estartit, enduent-se amb el cap la pilota, i acabant entaforant la pilota a boca de canó davant l’inútil oposició d’una defensora que no pot impedir que el tercer sigui una realitat.

L’Espanyol esborra del camp a l’Estartit
Al minut 29, gol anul·lat al Espanyol, dos minuts després gran jugada de contracop en que Lara molt bé obre a Sara que puja la banda esquerra però la seva centrada no troba en Debora el remat esperat, rebutjant a còrner l’esfèrica la defensa gironina. Un xut de Noemi ben blocat per Alba, i i altre jugada per banda esquerda on Noemí cedeix a l’espai per que Chola pugi la banda i la seva centrada es passegi per l’àrea petita sense que ni Sara ni Carol puguin connectar amb la pilota.

La segona part, no podia començar de millor manera
No s’havia complert el minut 41, quan aprofita una centrada per l’esquerra i la pilota de Adriana, li cau morta a Marta Cubí que totalment lliure de marca estableix el 4-0.

Clara, ex jugadora perica havia estat substituïda per l’americana Rebeka. Abans, a la mitja part Emili havia introduït dos canvis donant entrada a Vicky (ha fet un bon partit, amb molt bons detalls) i Marta Cubí (aquesta no necessita presentació) per Carol i Debora.

Altre centrada de Chola, es rematada per Marta Cubí i amb moltes dificultats treu l’esfèrica Alba. La uruguaia amb passaport italià Estefania comet una falta per una entrada forta i Gómez Díaz no dubta ni un moment i li mostra la segona targeta i deixa al seu equip amb deu jugadores.

Amb deu, millor que amb onze...

I quan semblava que el cinquè anava a pujar al marcador, després d’un xut d’Adriana que s’estavella al travesser, en una jugada de contracop, Sandra cedeix a Marta, que totalment desmarcada agafa la diagonal fins batre a Cristina superant-la en la seva sortida. Era el gol gironí en l’única arribada amb perill de tot l’encontre.

L’Espanyol mica a mica, baixa el pistó, a més Montiagut anirà introduint la resta de canvis permesos per la FCF, cosa que també aprofitarà l’equip gironí per estirar-se una mica e intentar reduir distàncies, cosa que en cap moment més va pogué fer realitat.

Adriana obliga a lluir-se a Alba després d’un bon llançament de lliure directe, que la portera gironina envia a còrner.

En els darrers minuts, l’Espanyol perdona incomprensiblement el cinquè
A falta de nou minuts, una de les jugades més maques del partit no té el premi que es mereixia; gran jugada de Sara obrint a Cubí, al primer toc, i el centre de la igualadina no es controlat en condicions per Raquel Corral en el primer pal en la boca de gol.

Per últim dir que a falta d’un minut, altre jugada de tiralínies de l’atac perico, entre Sara i Corral, per que l’esquerrana cedeixi a Cubí que amb tota la porteria per ella soleta, en comptes de xutar intenta donar la passada de la mort a Corral, aquesta s’entreté, i al final penal, en una ocasió que semblava que tothom tenia por per rematar quan estaven a metres de la línia de gol.

El penal el llença Noemi, però massa ajustat, i la pilota s’estavella al pal dret, rebota en la portera gironina, es passeja per la línia de gol, però en tot, no acaba entrant.
Ja no hi havia temps per més, i l’Espanyol s’havia classificat per la tercera final consecutiva de la Copa Catalunya; en front tindrà l’equip dels “set gols”... El FC Barcelona que ahir va golejar a un Europa que en les seves files tenia jugadores conegudes, com la ex del Barça Laia Ramón, i les ex del Espanyol, Tana, Benlli i Laura Queraltó. Per cert, us preguntareu que fa ver Maribel Dominguez... Totalment desapercebuda passar la seva actuació i en cap moment va fer honor a la seva fama mediàtica que no sé de què li ve...



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristina; Rocío, Marta Torrejón, Míriam, Chola; Lara, Carol, Noemí; Debora, Adriana i Sara.

Substitucions; Vicky i Marta Cubí per Carol i Debora, m. 41. Natalia i Aida per Rocío i Chola respectivament, m. 54 i Raquel Corral per Adriana, m. 65

UE L’Estarit: Alba; Marina, Noelia, Vero, Laura, Ana Renau, Anna Servià, Estefanía, Clara, Marta i Maribel.

Substitucions; Rebeka per Clara, m. 43, Flor per Ana Renau, m. 49, Esther per Anna Servià, m. 61, i Sandra per Laura, m. 70.

Arbitre: Sr. Gómez Díaz. Ha mostrat targeta groga en dues ocasions a Estefania (38, i 51), motiu per el que ha tingut que abandonar el terreny de joc.

Gols: 1-0, Olga (m. 20); 2-0, Noemí (m. 23); 3-0, Adriana (m. 25); 4-0, Marta Cubí (m. 41); 4-1, Marta (m. 52).

Incidències: Camp de les Planes de Sant Joan Despí. Partit corresponent a la segona semifinal de la III Copa de Catalunya femenina. Abans el FC Barcelona havia apallissat al CE Europa per 7-0. Presència d’espanyolistes en les grades donant suport al conjunt de Montiagut. Moltes cares conegudes presenciant l’encontre. Vàrem pogué veure a Dolors Ribalta ja incorporada al quadre tècnic de Montiagut.


dimecres, 29 d’agost del 2007

AGENDA FUTBOL BASE I FEMENINS DEL CAP DE SETMANA


2-9RCD Espanyol B - CF Badalona. Lliga. Ciutat Esportiva, 18:30 h.
2-9UE Tona - Juvenil A Amistós. Mpal. Tona 12:00 h.
30/31/2Juv B- Europa/Blanca S./..Torneig Blanca Subur. Aiguadolç, Sitges. 19:30h./19:30/...
29-8CE Mataró -Cadet AAmistós. Mpal. Mataró, 21:00 h.
1/2-9Jabac Terrassa -Cadet. /FCB/Villarreal.Torneig Ciutat de Terrassa. Les Palmeres, 10:00 h. /10:00 o 12:00h.
1-9UEB Santes Creus-Cadet BAmistós. Districte IV, 17:00 h.
2-9Cadet B - EF OsonaAmistós. Ciutat Esportiva, 10:15 h.
1/2-9 Jabac Terrassa/ Infantil A /Zaragoza/ValenciaTorneig Ciutat de Terrassa. Les Palmeres, 12:00 / 17:00 o 19:00h.
1-9UEB Santes Creus-Infantil BAmistós. Districte IV, 19:00 h.
2-9Infantil B- UE LleidaAmistós. Ciutat Esportiva, 12:00 h.
1/2-9Jabac Terrassa/Aleví A/Villarreal/ FCB Torneig Ciutat de Terrassa. Les Palmeres, 10:00/ 10:00 o 12:00h.
1-9FP Sánchez Llibre-Aleví B Amistós. Premià de Dalt, 11:15 h.
2-9Aleví B-PB Sant Celoni Amistós. Ciutat Esportiva, 9:00h.
1-9CF Vilanova Vallès- Benjamí AAmistós. Vilanova del Vallès, 10:00 h.
2-9Junior FC- Banjamí A.Amistós. Junior. Sant Cugat, 12:30 h.
2-9U.E. Vic - Femení AAmistós. Mpal. Vic, 19:00 h.
2-9Girona FC- Femení BLLIGA. Germans Sabat, Girona. 16:00 h.

dimarts, 28 d’agost del 2007

EL 15 i 16 DE SETEMBRE, VII EDICIÓ DEL JOAN BABOT



Una temporada més, la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí organitza el Torneig de futbol infantil Joan Babot, que enguany es la VII Edició.
Com cada any, els encontres es disputaran al Camp de futbol de Les Planes de Sant Joan Despí, els dies 15 i 16 de setembre a les 10:00 i 12:00 hores.

En aquesta edició els equips presents seran: Selecció de Sant Joan Despí, Real Madrid, FC Barcelona i RCD Espanyol.


El torneig porta el nom d’un jugador que va pertànyer al RCD Espanyol la temporada 1951-52 i que va néixer a la localitat del Baix Llobregat; Joan Babot Xaus, que va jugar entre altres equips al Nàstic, i al Real Valladolid.

El palmarès del torneig reflecteix quatre triomfs pericos, (tres triomfs del RCD Espanyol en les tres primeres edicions consecutives, i en la cinquena), mentre que els altres dos triomfs corresponen a la quarta i sisena edició (la darrera) en que es va endur la victòria final l’etern rival. El preu de les entrades és de 4€ euros per dia, i 6€ les dues jornades.

EL FEMENÍ COMENÇA LA TEMPORADA OFICIAL AMB LA COPA CATALUNYA

Foto d'arxiu: L'Espanyol campió en les dues anteriors edicions.





El RCD Espanyol femení enceta demà una nova temporada, jugant el seu primer encontre oficial corresponent a les semifinals de la Copa de Catalunya, enfrontant-se al resen ascendit a Superlliga, la UE l’Estartit, a partir de les 21:30 al Camp Municipal de les Planes de Sant Joan Despí. En l’altre semifinal, CE Europa i Barcelona es veuran les cares en un partit que promet també ser interessant ara que tots dos equips son de Nacional.

L’Espanyol que respecte a la temporada passada presenta les novetats a la banqueta (Emili Montiagut es va fer càrrec de la direcció tècnica), i els fitxatges de la ex jugadora del Torino, Núria Guardia, que encara no ha disputat cap dels amistosos de pre temporada degut a problemes físics que arrossega, i Victòria Losada “Vicky” una noia de setze anys fitxada del club blaugrana i que pot tenir un futur immens dins l’entitat espanyolista. Cal afegir també a la nord-americana Rebeca que va venir a prova, i ha jugat els primers amistosos tot i que a La Roca no ho va fer per problemes també físics.


En el darrer encontre amistós, van ser baixa per lesió Núria Guardia, Laura Falces, Ane Bergara i la nord-americana Rebeca. (Veure foto per aquest ordre d'esquerra a dreta)



A més hi ha unes quantes jugadores amb fitxa del filial, que s’entrenen amb el primer equip com son Kenti, Reche, Rocío, Raquel Corral, Debora, o fins i tot Ana Núria Rios (fitxatge procedent del Blanes en principi per el filial) i serà Emili Montiagut qui convoqui a qualsevol de les esmentades per el primer equip en cada convocatòria, jugant en cas contrari en el B, per que no perdin la forma i puguin seguir progressant com a jugadores.

Per la seva part, la UE l’Estartit ha procedit a la incorporació de moltes més jugadores. Cinc d’elles eren del desaparegut Llers de Primera Nacional, concretament Rebeca Gómez (central de 17 anys), Maria Martí (davantera de 17 anys), Ester Quintana (mitja punta de 17 anys), Rosa Vilchez (lateral de 24 anys) i Noe Maldonado (lateral de 21 anys). A part d’aquestes noies, també ha fitxat a Arantxa Alonso una central de 28 anys amb experiència ja que ha militat a diversos equips com el Sporting de Huelva, Vilafranca, Vilanova, i Alba Montserrat una portera de 23 anys ex portera del Sabadell i del Barça. En els darrers dies s’han incorporat a la disciplina del conjunt gironí dues jugadores de fora de nostres fronteres: Stefania Maggiolini, uruguaiana de vint anys i passaport italià (River Plate, Nacional de Montevideo...) , i la nord-americana Rebekah Patrick de 24 anys (San Diego, Las Vegas, i Universitats de Portland, i Fullerton, entre altres equips).


Steffania i Rebeka. Foto UE Estartit.com.

A més el conjunt gironí compta en les seves files amb la ex del Espanyol Georgina Carreras, internacional sub 19, i amb Clara Clofent, integrant del planter que va assolir el "triplet".
La temporada passada serà recordada a la localitat de l’Estartit ja que el futbol femení va escriure amb lletres d’or una pàgina brillant amb la consecució del títol de Primera Nacional per tercer any consecutiu, i el desitjat ascens a Superlliga, i de retruc dos ascensos més, possibilitats per l’ascens del primer equip i les desercions del Llers i del Soledad, la del filial a Primera Nacional, i per últim la del tercer equip a Primera Divisió Catalana.


dilluns, 27 d’agost del 2007

BRILLANT PARTICIPACIÓ DELS JUVENILS ALS TORNEIGS DE FRAGA I CENICERO.

Foto d'arxiu: Macalou Guimba, destacat a Fraga.

El Juvenil A, que entrena Oscar Perarnau, va conquerir la XII edició del Memorial Santiago Beltran, de futbol juvenil que es va disputar al Municipal de Deportes de la localitat de Fraga, capital del Baix Cinca.

L’Espanyol va guanyar 3-0 a la primera semifinal al Rácing de Santander, mentre que a l’altre semifinal, el Real Zaragoza (l’anterior campió) es desfeia per 2-0 de la UE Lleida.

A la gran final, els blanc i blaus van guanyar per un gol a zero al Real Zaragoza, i van conquerir brillantment el torneig.



RESULTATS

Real Zaragoza- UE Lleida 2-0
RCD Espanyol -Rácing Club 3-0

FINAL
RCD ESPANYOL - REAL ZARAGOZA 1-0

foto: la rioja.com



El juvenil B del RCD Espanyol, va guanyar en el camp de “Las Viñas”, la final del “V Torneo de Fútbol Juvenil de Cenicero”, de la localitat del mateix nom de la comunitat riojana.

L’equip de Josep Clotet, enquadrat en el grup primer, va guanyar amb contundència a l’equip amfitrió, per tres gols a zero i va empatar davant el Deportivo a un gol, fent valer la renta aconseguida en el primer encontre.

Per l’altre banda en el grup segon, l’Aviron de Bayonne, va ser el primer classificat i es va enfrontar als espanyolistes en la final. Davant el Saragossa va empatar a un, i va guanyar la tanda de penals. Zaragoza i Real Sociedad van empatar a zero, i en el definitiu encontre a la Real no li valia més que la victòria que no van obtenir, acabant el matx amb empat a zero.


Per tant l'Espanyol inscriu el seu nom en el palmarès del torneig que fins ara havi tingut al Ràcing, Valladolid, Sevilla i Varea com a campions, en les darreres quatre ocasions.



Resultats:
Grup primer:
Deportivo – Cenicero 0-0 (5-4*pen)
Cenicero – Espanyol 0-3
Espanyol – Deportivo 1-1

Grup segon:
Real Zaragoza –Aviron Bayona 1-1(1-4* pen)
Real Sociedad – Real Zaragoza 0-0 (5-4 *pen)
Aviron Bayona – Real Sociedad 0-0

FINAL:
RCD ESPANYOL – AVIRON BAYONA 3-0


0-1: ENSOPEGAR DE NOU AMB LA MATEIXA PEDRA



Aquesta pel·lícula ja l’havia vist.

Passen les temporades, encara que canvien els protagonistes o els interpretes secundaris, o inclòs el director, però el guió del film és el mateix de sempre, i el que és el pitjor amb el mateix desenllaç. De nou, ensopegar davant un equip ascendit a la divisió d’honor en la jornada inaugural i en el propi estadi per donar “il·lusions i alegria” a la parròquia, cara a la nova temporada...


Valverde avui ha sorprès col·locant Chica que mai ha pogut amb Kone que l’hi ha amargat la vida en més d’una ocasió, deixant fora a Clemente Rodríguez... Bé tampoc ens enganyem que la pretemporada que ha realitzat l’argentí hagi sigut per tirar coets, tot i que aquesta dràstica “solució d’emergència” al lateral esquer, s’intuïa però mai es podia imaginar un, que arribaria ja a la primera jornada.

Tot lo contrari del que succeeix amb Valdo, que molt baix de forma, s’encaparra el tècnic espanyolista en fer-lo jugar de davanter centre, i ja son molts els partits en que no toca bola, a part d’una lentitud, poca agressivitat (nul·la pressió als defensor i porter en la sortida de la pilota del rival) i sobre tot negat cara a porta.

Junt a Coro, altre dels que van estar horribles en la nit d’ahir, bona part del públic va estar demanant el canvi mostrant la seva disconformitat amb el joc d’ambdós jugadors, mentre que Valverde va decidir no substituir al ex de Osasuna. El de Banyoles, tampoc és jugador especialista de banda, i sempre tendeix a buscar el centre. Això ja ho deuria saber el “Txingurri”, mentre que Valdo no és davanter.

Per contra, aquesta excessiva confiança amb Valdo, es torna just el contrari amb Jonathan Soriano, que solament el resultat advers va fer que fos alineat i uns quants minuts a veure si sonava la flauta... Aquest noi se li tenia que haver donat la confiança en els partits en que Tamudo ha estat lesionat, i si no es feia creditor de la confiança mostrada, ja saben el que tocava... ¡Fitxar un davanter, que substitueixi al ja enyorat Pandiani ! ¡Que som l’únic club amb un davanter centre i un que no comptava l’entrenador ni per fer l’estada a Peralada!

Com tot l’equip la línia mitja tampoc ha funcionat, amb un Moisés sortit d’una lesió, i un Lola que lluita però que mai va deixar clar que sigui l’home encarregat i possibilitat per conduir el joc ofensiu de l’equip. La temporada passada amb les genialitats en comptagotes de Ivan i les intermitències de Jonatas, i un Moisés en millor forma passàvem (en la lliga amb més pena que glòria).

Al principi, amb un pobre joc, l’Espanyol semblava posat a intentar-ho
En varies ocasions, mitjançant la connexió Riera – Luis, s’ha acostat amb cert perill, però un Valdo totalment negat no ha arribat a bones pilotes centrades des de l’esquerra.
Mentre, Kameni s’emportava el primer ensurt, al minut dotze, quan un llançament de Borja, rebotat agafa efecte, i davant un Kameni molt avançat, la pilota portava camí de gol, rectificant en el darrer sospir el camerunès.

L’Espanyol ja no tenia la possessió de la pilota, perdent-se en un mar d’imprecisions. Sesma dona el segon avís, lluint-se Kameni rebutjant la pilota.

Bons minuts, desaprofitats
Passada la mitja hora de joc, l’Espanyol mostra els seus millors moments del matx, amb un parell de jugades ben triangulades (encara que no ho sembli, aquests homes son els subcampions d’Europa de la UEFA). Primer en una internada que acaba amb un xut de Valdo que Butelle rebutja i la segona en una molt bona combinació de l’atac perico en que Riera posa un centre molt perillós però un cop més Valdo las veu però no les toca.

Comença la segona part... I l’enfonsament
Tot i gaudir d’una ocasió de Riera rematant una falta treta per Luis, el que anava ha oferir-nos la segona part ja s’intuïa...
Per seguir el guió establert, aquesta nova seqüela de pel·lícula dolenta, tenia que seguir les pautes d’aquelles glorioses gestes davant el Nàstic entre altres, i es clar, a la primera aproximació de la represa a l’àrea de Kameni, havia d’acabar l’esfèrica dins la xarxa.
Concretament una errada de Jarque, la centrada de Kone i el remat tot lliure de marca de Llorente.

Montjuïc emmudeix, per que ja sap com sol acabar aquesta història melodramàtica... Ja ha viscut en carn pròpia els desenganys d’uns jugadors desconcentrats, poc compromesos en certs partits, i totalment apàtics. Ja sap de sobres el final, igual que en aquelles pel·lícules clàssiques en que el desenllaç es dirimeix des del punt de penal. Previsible tot. Pot ser massa, a jutjar per la poca afluència d’espectadors.

De mal en pitjor
En mig del desgavell que l’equip ha derivat després del gol, el Real Valladolid disposa d’ocasions per incrementar encara el resultat com una al 58, en que el propi Llorente remata tot sol de nou, aquesta vegada fluix a les mans de Kameni, o el remat en una falta al 73, que surt per sobre el travesser, quan ja el 0-2 semblava sobrevolar l’Olímpic.
Mentre l’únic bagatge ofensiu de l’Espanyol és un llançament per sobre del travesser bastant alt de Luis García treien un lliure directe, que aquest cop no entrava ni que s’hagués posat sota pals Tomislau Butina, l’amic de Luis de l’Olympiakos.

I davant la impotència d’un equip totalment desconegut (bé és el conegut de les primeres jornades, i d’eliminatòries davant equips d’inferior categoria), els minuts anaven passant sense cap tipus ni d’ocasions de gol ni de joc mínimament decent davant uns espectadors que poc a poc anaven marxant del Olímpic, i que al final de l’encontre en bona proporció van acomiadar als jugadors amb xiulets i crits de “fuera, fuera” tot i que no va quedar gaire clar a qui anaven dirigits aquest crits, si als del terreny de joc o a la banqueta, (sent optimistes) o a tots (sent realistes).

Cal dir per últim, que només es salven les escasses internades de Riera, que junt amb la lluita de Zabaleta, la voluntat ineficaç de Luis, i la primera part dels centrals que van estar sobris davant les perilloses centrades sense rematador d’un Valladolid que va creure en les seves possibilitats i se’n va dur els tres punts. A la segona part, ja ni això.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Kameni (5), Zabaleta, Jarque (5), Torrejón (4), Chica (3), Lola (4), Moisés (4), Riera (7), Coro (2), Luis García (6), Valdo (1).
Substitucions: Jonatas (4) per Coro, m. 58, Angel (4) per Lola, m. 61 i Jonathan Soriano (s.c.), per Riera , m. 77.

Real Valladolid: Butelle, Pedro López, Garcia Calvo, Rafa, Marcos, Vivar Dorado, Borja, Sisi, Sesma, Kome i Llorente.
Substitucions: Ogbeche per Sesma, m. 76, Camacho por Kone, m. 86 i Cifu per Sisi, m. 90.

Gol: 0-1 Llorente, m. 54.
Àrbitre: Fernández Borbalán, ha mostrat targetes grogues a García Calvo, m. 49, Moises, m. 66, Zabaleta m. 68, Chica, m. 81, Ogbeche, m. 82. Sense complicacions, tot i que el jutge auxiliar que cobria l’atac perico en el primer temps no ha estat molt encertat.

Incidències: Primer partit del campionat de lliga 2007/08 disputat al Estadi Olímpic Lluis Companys de Barcelona, amb la presència de 16225 espectadors.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ, JORNADA PRIMERA.

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PPGF GC
1 SEVILLA 1310041
2 MALLORCA1310030
3 ALMERIA1310030
4 VILLARREAL1310030
5 REAL MADRID1310021
6 REAL MURCIA1310021
7 REAL VALLADOLID1310010
8 REAL BETIS1101011
9 RECREATIVO1101011
10 REAL RACING1101000
11 AT. OSASUNA1101000
12 ATHLETIC CLUB1101000
13 BARCELONA1101000
14 AT. MADRID1000112
15 REAL ZARAGOZA1000112
16 RCD ESPANYOL 1000101
17 GETAFE1000114
18 LEVANTE1000103
19 DEPORTIVO1000103
20 VALENCIA1000103

diumenge, 26 d’agost del 2007

TARDA DE FUTBOL PERICO, A LA ROCA


















PBB LA ROCA 0 ESPANYOL FEMENÍ 9.


(Camp Municipal de la Roca, Josep Maria).


L’Espanyol femení compleix el pronòstic i guanya 0-9
Davant un voluntariós equip de la Penya Blanc i Blava de la Roca, l’Espanyol ha demostrat la diferència entre Superlliga i Primera Nacional, i ha complert amb escreix guanyant per 0-9 en el tercer encontre de preparació per la nova temporada i quatre dies abans del primer text oficial, la Copa Catalunya davant la UE L’Estartit al Camp de les Planes de Sant Joan Despí.

Ambdós entrenadors han aprofitat l’encontre per fer molts canvis, alinear dos onzes diferents e inclòs tornar a fer jugar a jugadores que ja havien estat substituïdes, per tal de donar-les descans, en una tarda bastant calorosa.

Emili Montiagut ha optat per fer sortir l’alineació que té més números per ser titular (sense comptar les baixes de jugadores com Nuria, Ane o Laura Falcés i avui Rebeca la jugadora nord-americana). Aquest ha estat amb Cristina en la porteria, Rocío i Chola en els laterals, amb la parella titular de l’eix de la defensa, Marta Torrejón i Miriam, amb un centre del camp en el que Reche sembla que es va consolidant, Noemí i la ex del Barcelona Vicky Losada, quedant com a referències ofensives Adriana, Cubí i Sara, (el trident perico de la Superlliga). A la segona part ha sortit la resta de jugadores.

Fernando González, en canvi ha fet una múltiple substitució a la mitja hora, i tornant a introduir canvis al descans i durant la segona part, per donar més frescor a l’equip i per intentar parar l’empenta espanyolista, cosa que ha assolit en la segona part on l’encontre s’ha desnivellat menys en quant a diferència entre ambdós conjunts.

Adriana, avança a les blanc i blaves als quatre minuts de joc
Al llançament d’una falta, cantó esquer de l’atac perico, Noemí centra i Adriana s’anticipa a les defensores ficant el peu i marcant el primer.
Sara Serna que avui no ha tingut el dia, ha errat tota sola davant Elisabeth el que semblava el segon gol, però la seva rematada s’ha marxat fora a l’esquerra.
La segona gran ocasió de l’extrem esquerrana ha estat quan una pilota centrada per la dreta ha estat rebutjada per la portera local amb la mala fortuna que ha caigut davant la pròpia Sara que a boca de gol no ha encertat a connectar la pilota.

L’Espanyol sentencia el matx a partir dels vints minuts
Adriana es marxa per l’esquerra de Nuria, i davant l’altre defensa, centra, Sara deixa passar i Vicki engalta un xut que es cola per l’escaire dreta de la porteria. Era el minut 19 i la Penya Blanc i Blava, malgrat tot es defensava bé i parava com podia el vendaval del RCD Espanyol.
Adriana envia la primera pilota al travesser de les varies vegades que l’esfèrica ha acabat estavellant-se als pals de la porteria local.
Als vint-i-tres minuts, Míriam puja a l’atac amb pilota controlada, cedeix a Cubí i aquesta li torna, quedant Míriam en molt bona posició per rematar i deixar el partit sentenciat.

Lara s’anticipa en una pilota dividida a Núria, i el posterior xut des de fora de l’àrea acaba estavellant-se de nou al travesser, amb el xut posterior de Sara, desviat.

El primer xut de l’equip local, s’ha produït al minut 30, quan Ester Castellsegué ha xutat desviat a la dreta de Cristina, que ha passat totalment inadvertida en el temps que ha jugat, per l’absència de feina.

Vicky remata fora fregant el pal dret, i quatre minuts després Adriana Martín de falta directa estableix el quart gol. I només centrar l’equip de la Penya Blanc i Blava, la pilota es recuperada per l’equip espanyolista i Adriana es treu un gol des de pràcticament mig camp que es cola davant la sorpresa de la portera local.

Quan semblava que aquest podria ser el resultat en que s’arribés al descans, Noemí Rubio de fort tret des de fora l’àrea ha establert el 0-6, resultat amb el que s’ha acabat el primer temps.

A la segona part, l'Espanyol ha baixat el ritmeAmb un partit totalment decidit, i amb els nombrosos canvis en ambdós conjunts, el ritme de joc ha anat decaient i fins i tot en fases de la segona part, el conjunt blanc i blau local ha plantat cara bastant bé a les espanyolistes, acostant-se inclòs a la porteria defensada per Erika, però amb massa innocència a l’hora de definir i aconseguir algun tant que reduís l’excessiva diferència que el marcador reflectia.

Però, al minut 8 de la represa, Debora (molt activa) ha enviat un xut que s’ha tret de sobre com ha pogut la portera local, rebutjant amb el peu. I no ha trigat ni un minut, en arribar el setè gol de la compta espanyolista mitjançant una jugada en la que la pilota ha estat centrada al segon pal, i allà Debora lliure de marca ha anotat sense gaire complicació.

Olguita s’ha avançat a Núria quan aquesta podia rematar en una jugada que portava molt de perill. Però un Espanyol molt efectiu amb els llançaments ha aconseguit el vuitè gol obra de Carol, que ha xutat des de 25 metres. La pròpia Carol no defineix després d’una molt bona combinació entre Miriam i Reche.

La meta local, també ha tingut la seva gran intervenció en rebutjar un remat de Marta Cubí, que portava camí del gol.

La PBB, ha estat a punt de marcar
En una jugada en la que la pilota bombejada de Cristina davant la sortida d’ Erika amb la incertesa del destí de la pilota, ha acabat sortint fora per molt poc amb la porta buida.
Alba també ho ha provat, però Erika de nou ha aturat la pilota perfectament.

L’Espanyol torna a trepitjar l’accelerador i després de jugades en les que primer Debora, després Raquel, no encerten en el remat, Debora remata al pal de nou. Als pocs instants, una pilota dividida l’engalta Natalia Arroyo i des de trenta metres col·loca el 0-9 en que ha quedat com a resultat definitiu.

En tot, l’equip local ha tingut una altre ocasió quan en un mà a mà amb Erika, Ester no ha pogut superar a la meta perica quan havia sortit fora de l’àrea de càstig. I en el darrers segons, altre ocasió espanyolista, quan una pilota centrada per Debora, Raquel cedeix a Carol que xuta i rebutja amb el peu la portera local.

Un parit més de pretemporada, en el que el resultat és el de menys, en el que Emili Montiagut haurà pogut treure si no moltes conclusions, sí al menys les suficients per fer-se més a la idea de l’equip, i anar preparant aquest nou projecte cara als compromisos oficials.

Per part de la Penya Blanc i Blava de la Roca, ha continuar treballant, i aquest resultat no té per què afectar en absolut a l’equip ja que aquesta diferència és normal entre un equip de Superlliga com l’Espanyol i un equip ascendit a Primera Nacional, que a més, ja ha guanyat als filials de l’Espanyol o de l’Estartit fa tot just vuit dies i tindrà temps i ocasió per anar millorant i assolir l’objectiu de la permanència i si es possible sense tenir que patir.

Fitxa Tècnica:
Penya Blanc i Blava de La Roca: Elisabeth Ortega, Tamara Figueres, Laura Sanchez, Jazmina Chamorro, Josefa Tirado, Alba Maestre, Nuria Padilla, Esther Castellsegué, Nuria Segarra, i Cristina González.

Substitucions; m. 30, Miriam González, Marta Cot, Ana Caballero, Maribel López, Ana García, María Fábregas, Belen Moure, Anabel Herrero.
A la segona part, han sortit: Elisabet, Tamara, Miriam González, Jazmina, Josefa, Alba, Nuria Padilla, Cristina, Marta Cot, Lidia, Maribel López. Al minut 73, han tornat Ester,
Laura, Ana Caballero, Ana García, Belen Moure, Anabel i al 81, Tamara i Jazmina per Anabel, i Josefa.


RCD Espanyol: Cristina, Rocío, Míriam, Marta Torrejón, Olga Moreno; Reche, Noemí, Lara, Vicky; Adriana, Marta Cubí i Sara.

A la segona part; Erika, Natalia, Míriam, Marta Torrejón, Aida, Reche, Noemí, Carol, Adriana, Raquel Corral i Debora. Al minut 54, Olguita per Marta Torrejón i Marta Cubí per Adriana, m. 61. Al minut 67, Lara i Vicky per Míriam i Noemí respectivament. Al minut 74, Sara per Marta Cubí.


Gols;
0-1 Adriana, 0-2 Vicky, 0-3 Miriam, 0-4 Adriana, 0-5 Adriana, 0-6 Noemí, 0-7 Debora, 0-8 Carol, 0-9 Natalia.


Incidències; Camp Municipal de la Roca del Vallès. Partit amistós entre l’equip de la Penya Blanc i Blava de la Roca i el RCD Espanyol femení. Partit de preparació per ambdós conjunts cara a la nova temporada. Presència d’espanyolistes en la grada. Tarda calorosa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M