divendres, 31 d’agost del 2007

MARIA VASCO, PUJA AL PODI A OSAKA

Foto d'arxiu: Associació d'Esports Blanc i Blau.


MARIA VASCO, BRONZE ALS CAMPIONATS DEL MON D’ATLETISME

La marxadora de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Maria Vasco, va pujar al podi adjudicant-se la medalla de bronze en acabar tercera a la prova dels 20 km. Marxa als Mundials d’Osaka.


La prova va estar guanyada per Kaniskina, la russa que es va imposar amb un temps de 1 hora, 30 minuts i 9 segons, amb 33 segons d’avantatge sobre la segona classificada, Shemyakina i 38 amb relació a Maria Vasco. Les altres espanyoles, María José Poves i Beatriz Pascual van ser dotzena i tretzena.


Aquest és el tercer metall de la delegació espanyola després de la polèmica medalla d’argent de Paquillo a la marxa i el bronze també de Mayte Fernández al mig fons. Maria Vasco ja va conquerir a Sydney 2000 el bronze i en el darrer mundial (Helsinki, 2005) va ser quarta.


La marxadora blanc i blava va passar en quarta posició als 5 quilometres, mentre que als 10, ja era tercera. Llavors ja va deixar enrera a Sibileva i més lluny a la noruega Platzer. Al final no va pogué superar a Shemyakina que va ser segona amb menys de cinc segons de diferència i es va emportar l’argent.


Aquest nou èxit de l’atletisme blanc i blau, (i per extensió de l’atletisme espanyol) deuria fer pensar i replantejar certes actituds envers el futur incert de l’atletisme blanc i blau, i d’una vegada per totes, el permís definitiu per pogué no sol lluir l’escut (els colors blanc i blaus no es poden impedir portar per qualsevol entitat), si no també el nom de RCD Espanyol.


Queda en l’aire la resolució del tema... Esperem que aquesta vegada no decebin i sàpiguen estar a l’alçada de les circumstàncies i de la història de l’atletisme espanyolista. En octubre o potser en novembre, tindrem la resposta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS A MARIA VASCO PER PUJAR AL PODI, LLÀSTIMA QUE NO HAGI ESTAT LA MEDALLA D'OR, PERÒ HA DEMOSTRAT QUE L'ATLETISME DE L'ESPANYOL ÉS MOLT IMPORTANT, I QUE EN ELS PROPERS ANYS AQUESTA SECCIÓ PERICA TINDRÀ MOLTS TRIOMFS. TAMBÉ DIR QUE ELLA ÉS UNA DE LES MILLORS ATLETES ESPANYOLES.FELICITATS GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, PER L'ANIVERSARI DE SENTIMENT PERICO, ELS TEUS LECTORS ESTEM ORGULLOSOS DE ESTAR TOTS ELS DIES VISITANT AQUESTA PÀGINA Nº 1 PER AL RCD ESPANYOL.

Josep Maria ha dit...

Gràcies Josep. Es fa el que es pot. Si, Maria Vasco és una guanyadora i quan semblava que anava a retirar-se del atletisme, ja ho veus, li va sortir el tema de fitxar per l'Associació d'Esports Blanc i Blau, i ha estat tot un èxit.
Salutacions.

Albert ha dit...

Primer de tot moltes felicitats per aquest primer aniversari de Sentiment Perico. La feina que fas sobre el futbol de base i el femení és fantàstica.
També felicitats a Maria Vasco. Per cert, m'agradaria saber perquè l'Associació d'Esports Blanc-i-blau no porta el nom de l'Espanyol.

Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Perdona que no t'hagi contestat abans Albert:
En primer lloc com a tema general, dir que al nostre consell li fa pànic les seccions. El senyor Pedro Tomás era gerent quan les seccions van arribar al màxim esplendor (fen-li ombra al futbol) i amb dèficits molt importants (xavalla per un club de futbol que mou 4000 milions de les antigues pesetes però a la fi, sempre quantitas molt importants per un club en el que en segons quines coses es mira l'euro al màxim, i en altres coses es llencen els diners).
Segon: Per que no porten el nom? L'Associació no porta el nom d'Espanyol, per que el Consell no ho va permetre en l'acord final que es va arribar a finals d'octubre quan es va concedir el permís per utilitzar l'escut. Els motius els hi tindriau que preguntar (qui sigui accionista ho pot fer, en la propera JGA)a ells. Però el tema de que no van dir qui eren les persones o empreses que aportaven el capital que finançava la secció, es per on es van agafar Tomás i Cía.
Darrera, (com en efecte així era) van veure gent de l'oposició a DAni (Claudio Biern ho va fer públic que era un dels "mecenes" junt a la familia Masot, gent vinculada o relacionada amb 3.0).
PEr tant ja hi era el motiu per "desconfiar-ne" de les intencions. Es molt trist, però aquest club, nostre club, sempre es mou entre els rencors i odis, i les desconfiances.

Com a contrapunt, Albert..
http://sentimentperico.blogspot.com/2007/07/desapareix-lub-bara-femen-de-bsquet-en.html
http://sentimentperico.blogspot.com/2007/07/comentari-una-difcil-explicaci-cara-al_04.html


Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M