dissabte, 5 de juny del 2010

ELS NOIS TAMBÉ COMPLEIXEN: GOLEJEN
SENSE PIETAT A L'ATLÉTICO I JA SON A SEMIFINALS














RCD Espanyol: 4 – Atlético de Madrid: 0

Exhibició del conjunt de Pepín

El RCD Espanyol Juvenil s’ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Rei de Juvenils en tornar a derrotar al Atlético de Madrid, aquest cop amb contundència i amb bon joc, sent molt superiors els espanyolistes als matalassers.

Quart triomf consecutiu des de que Pepín Cabezas es va fer càrrec del juvenil A. Aquest cop l’equip gaudia d’una avantatge gràcies al 1-2 aconseguit al Cerro del Espino. L’Espanyol ha sortit dominant l’encontre des d’un bon principi i ja ha gaudit d’ocasions com una jugada de Chuli que no ha pogut rematar Dani Nieto o un remat de cap de Pau que ha tret el matalasser Morilla sota pals, enviant a còrner. Chuli passant en curt a Nieto i aquest ha llençat un xut ras que s’ha marxat a menys d’un metre del pal esquer.

L’Espanyol s’ha avançat en el minut 20’ en una elaborada jugada en la que ja mereixia ser gol el primer remat. Chuli després de fer dos retalls en la frontal, busca forat i deixa anar un gran llançament que s’estavella al travesser; la jugada continua i finalment, Pau deixa anar altre xut col•locat que acaba perforant la porteria madrilenya pel cantó dret.

Només cinc minuts després del primer gol, l’Espanyol deixava ja no sol sentenciada l’eliminatòria si no inclòs el partit: Una pilota en profunditat a Chuli, i el davanter perico que ha realitzat un bon encontre, ha superat al meta Ashley, d’un remat creuat lluny del seu abast. El propi Chuli podia haver fet el tercer en altre llançament que aquest cop el meta visitant treu amb una gran intervenció a còrner.

Només en les acaballes del primer temps, els matalassers s’han acostat amb cert perill com en el 41’ amb una rematada desviada i massa alta.

El segon temps lluny de veure’s a un Espanyol que baixés el peu del accelerador, ha continuat jugant i buscant ampliant la renda de gols, mentre el públic s’ho passava bé en una jornada de “festa” a Can Perico després del triomf al matí de les noies a Basauri.
Als deu minuts de la represa, Dani Nieto ha fet pujar el tercer al marcador després de rebre en profunditat d’Albert, i retallar la sortida del porter i marcar a porta buida.

L’Atlético amb aquest gol ja no tenia cap opció (necessitava marcar-ne quatre) i només ha intentat no encaixar-ne més en un moment en el que els espanyolistes dominaven a plaer. Pepín ha introduït canvis donant entrada a Víctor Álvarez, a Alex i posteriorment a Pirulo.

El conjunt matalasser ha gaudit de la més clara ocasió de gol quan Saul ha rematat als núvols en la boca de gol una centrada que no ha pogut engaltar bé dins l’àrea petita. Per la seva part els espanyolistes han tingut varies jugades de gol: Una d’Alex que quan ha anat a rematar ha anat massa lent i ha donat temps que un defensor per darrera li fiqués la bota just quan empalmava un fort tret, i la segona quant Víctor Álvarez s’ha quedat sol i en l’u contra u davant el porter d’origen nigerià matalasser ha rebutjat amb el peu el remat del espanyolista.

En la recta final del partit, una jugada d’Alex ha cedit a Pirulo i aquest amb un gran gol, ha arrodonit el marcador signant el 4-0 definitiu amb el que s’ha arribat a la fi dels noranta minuts reglamentaris.

Ara a Semifinals, esperar quin serà el rival dels espanyolistes un cop es porti a terme el sorteig, que està en un principi previst, el proper dimarts dia 8 de juny a les 12:00 hores a la seu de la RFEF.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Pere, Ángel, Vega, Mozó, Juli, Albert Blázquez, Caballé, Chuli, Pau, i Dani Nieto.
Substitucions: Gabi per Pau, m. 46; Alex per Chuli, m. 56; Víctor Álvarez per Blázquez, m. 59; Pirulo per Dani Nieto, m. 64.

Atlético de Madrid: Ashley, Nacho, Manu, Linares, Morilla, Jesús, Jorge, Adrián, Pedro, Papa, i Kader.
Substitucions: Saul per Jorge, m. 46; Cristian per Pedro, m. 58; Arroyo per Nacho, m.58; Mdoye per Jesús, m. 58.

Àrbitre: David Medié Jiménez, comitè territorial català, delegació de Sabadell. Ha mostrat cartolina groga a Morilla, m. 73 en un partit sense cap tipus de complicació per xiular.

Gols: 1-0: Pau, m. 20; 2-0: Chuli, m. 25; 3-0: Dani Nieto, m. 55; 4-0: Pirulo, m. 79.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei de Juvenils.

A BASAURI, L'ESPANYOL GUANYA
LA CINQUENA COPA DE LA REINA (3-1)


RCD ESPANYOL: 3 - RAYO VALLECANO: 1

CAMPIONES !!!

El RCD Espanyol s’ha fet amb la cinquena Copa de la Reina de la seva historia en vèncer per 3-1 a un Rayo Vallecano que ha anat sempre a remolc de les espanyolistes. Les de Oscar Aja han obtingut la revenja de la trista pèrdua de la Superlliga a mans de les madrilenyes.

Premi per Lara
La jugadora més veterana de l’equip, i perica com poques, ha sortit en l’onze inicial. Oscar Aja ha apostat amb una línia ofensiva en la que intercanviaven posicions Pamela, Mery, i Vero, jugant la gallega en moltes ocasions com jugadora més avançada. Per la seva part, Pedro Martínez ha alineat l’equip de gala, amb la única absència de Sonia Bermudez.

L’Espanyol ha sortit a pel partit i sense especular. De fet el domini durant els set primers minuts ha correspost al conjunt blanc-i-blau.

Gol d’Ane que marca el camí del triomf
Per que ha estat al minut set, quan una falta en línia de tres quarts per la dreta de l’atac perico, penjada per la capitana Míriam, que han anat varies jugadores al remat i davant la mitja sortida erràtica d’Alicia, Ane remata al fons de la porteria arribant abans que la meta del conjunt madrileny.

La final prenia color blanc-i-blau, i tots sabem lo important que és marcar primer en dos conjunts que han demostrat al llarg de la temporada la seva igualtat.

L’Espanyol ho passa força malament una estona..
Però amb el gol, el Rayo ha obert línies i l’Espanyol s’ha tirat enrera perillosament i han tingut lloc uns deu minuts en els que l’Espanyol ha patit molt i ho passat força malament.
Un xut llunyà blocat per Mariajo, després en altre jugada Ane arriba tard a cobrir a Natalia i li dona preciosos segons per rematar creuat sortint la bola ajustada al pal esquerra de Mariajo. El Rayo posa setge a la porteria i disposa d’ocasions com una passada d’Adriana a Natalia que profunditza, arriba a línia de fons, centra i Torrejón remata taponant la centrada sortint la pilota a còrner i a punt d’introduir-se dins la porteria espanyolista.

El Rayo causa estralls a la defensa espanyolista molt insegura i de nou Adriana arriba a línia de fons i deixa enrera a Natalia que xuta tal com li ve, i Sara Monforte evita el gol interceptant la rematada i enviant a còrner. Adriana ho prova amb un xut però surt desviat a l’esquerra de la meta sabadellenca.

Vero protagonista
L’Espanyol mica a mica, agafa aire; el Rayo disminueix el seu constant atac, i l’Espanyol sembla respirar quan en un contracop Vero xuta alt (22’) i posteriorment en altre jugada de contraatac una passada en profunditat per la gallega i entre Alicia i un cop superada Chave, la espanyolista col•loca la seva rematada, però la portera toca lo just per que la bola s’acabi estavellant en el pal dret de la porteria i no entri.

Aquesta jugada mostra les carències defensives d’un Rayo obert, i anima a les espanyolistes que comencen a controlar més el joc, a sortir amb la pilota controlada i a llençar pilotes en profunditat trencant l’esquena del rival. Una pilota de Conti es a punt de ser aprofitada per Mery que no arriba per molt poc tot sola en una passada un pèl defectuosa en la frontal de l’àrea.

El Rayo que ja li costava arribar molt més ho intenta amb un xut d’Ana Romero “Willy” que surt per sobre el travesser amb potència.

Jugada clau
En una jugada fortuïta, es lesionen Vero i Keka. La migcampista Cristina Vega “Keka” s’emporta la pitjor part. El tècnic no fa el canvi esperant la seva recuperació. L’Espanyol un cop la pilota es torna a posar en joc, es fa amb una pilota en la medul•lar i llença una pilota per Vero que passa en profunditat a Mery i la golejadora madrilenya tot caient-se a terra, remata ajustat al pal dret aconseguint el segon gol.

Martínez dona entrada a Sonia per la lesionada Keka. El Rayo té una ocasió precisament de la resen incorporada Sonia rematant a dos metres del segon pal una pilota molt passada difícil de controlar, molt alta.

L’Espanyol hagués pogut fer el tercer desprès que un contracop amb passada de Meseguer a Vero, aquesta posa la directa però en mig de dos defensores la seva vaselina se’n va per sobre el travesser.

Començament del segon temps, i cop molt dur
Als quaranta segons del segon període, Vero se’n va per cames, arriba fins la porteria i encarant Alícia remata amb la mala fortuna que un cop més la seva pilota acaba fent impacte a la base del pal i no entra. Hagués sigut el 3-0...

I d’un hipotètic 0-3, tres minuts després en un servei de cantonada, i un embolic dins l’àrea, la pilota li cau a Natalia que afusella a Mariajo i estableix el 2-1. Ja havia avisat un minut i escaig abans Natalia Pablos rematant de cap un servei de falta que havia blocat Maria José Pons.

Aquest gol corto-circuïta l’Espanyol. Nervis i més nervis, i la pilota que no dura gens a les d’Oscar Aja. El Rayo intenta aprofitar-ho davant un Espanyol molt replegat però tampoc disposa d’ocasions per establir l’empat.

Al contrari, serà Kenty Robles qui en una pilota refusada en una de les poques sortides del conjunt català, deixa anar un autèntic obús que toca Alícia i la bola torna a colpejar a la fusta, aquest cop al travesser.

Marta sentència.
El servei de cantonada l’executa Vero i Marta Torrejón en evident errada de marca de la cobertura madrilenya, remata de cap una pilota bombejada que s’acaba allotjant a l’escaire dreta de la porteria del Rayo.

Ara si, que aquest gol deixa tocat a les madrilenyes, i permet jugar al conjunt perico amb molta més comoditat. Aja havia realitzat el primer canvi substituint Kenty just abans del llançament del còrner per Sara Mérida que ha actuat en banda dreta i ho ha fet bé tapant les pujades del Rayo.

El conjunt rayista amb el pas inexorable dels minuts i tenint en compte que amb la calor i havent jugat un dia després, tenir que remuntar dos gols altre cop per forçar la pròrroga davant una defensa tant sòlida com la perica, se li ha fet coll amunt de manera ja irreversible.

Tot i que el tècnic del Rayo ha substituït una defensa central (Chabe) per una davantera (Jade Boho), les ocasions de gol han brillat per la seva absència davant un Espanyol molt ben possicionat i que ja jugava amb la moral. Tan sols diversos embolics en l’àrea en la que la seguretat per alt de Mariajo i el bon saber fer de la cobertura espanyolista han tret endavant qualsevol situació compromesa.

L’Espanyol podia haver arrodonit el marcador amb una centrada de Vero al segon pal que s’ha passejat sense que Lara al segon pal hagi pogut rematar. I d’aquesta manera s’ha arribat als deu darrers minuts de partit mentre ja es sentien els càntics de l’afició espanyolista celebrant un títol que ja no es podia escapar.

Amb deu els darrers 12 minuts
I si no fos poc, una altre escapada de Vero que es marxa tota sola al 83, i Alícia per evitar el gol ha de tallar la jugada amb la mà sortint fora de la seva àrea de càstig, veient targeta vermella directa i tenint que sortir la meta suplent Estefi.

En els darrers minuts (4 de temps afegit) Oscar Aja ha permès figurar en l’alineació que s’escriurà amb lletres d’or en la història espanyolista a Corredera, Olga Moreno i la portera suplent Marina Marimón.

Al final, celebració eufòrica de l’equip ( no es per menys ) i des d’aquí, aprofito per llençar un missatge a navegants. Senyors consellers, aprenguin i observin. Recolzin al senyor Ramió i al seu projecte. Els milions llençats per jugadors de mig pèl poc aporten a la glòria del club. Els pocs diners invertits en el femení, ens donen pàgines de glòria escrites amb lletres d’or. Prenguin nota. Felicitats Espanyol ! Felicitats noies i gent del femení!



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Lara, Marta Torrejón, Sara Monforte; Meseguer, Míriam; Conti, Vero, i Mery.
Substitucions: Sara Mérida per Kenty, m.63; Corredera per Conti, m. 90; Olga Moreno per Vero, m. 92; Marina per Mariajo, m. 94.

Rayo Vallecano: Alicia; Melisa, Chave, Burgos, Vanesa, Sandra Vilanova, Keka, Alexandra, Willy, Natàlia i Adriana.
Substitucions: Sonia per KeKa, m. 29; Jade per Chabe, m. 66; Estefi (ps) per Willy, m. 83.

Gols: 1-0: Ane, m. 7; 0-2: Mery, m. 30; 2-1: Natalia, m. 49; 3-1 Marta Torrejón, m.64.

Àrbitre: Asier Izturiz Latorre, de la territorial basca, acompanyat en bandes per Aitor Villate i Rubén Pérez Calvo. Ha mostrat cartolines grogues a Conti, m. 43, Vero, m. 72, Natalia, m. 74, Sandra Vilanova, m. 77. Vermella directa a la portera Alícia, m. 83.

Incidències: Polideportivo Artunduaga, Basauri, Biscaia. Final del Campionat d’Espanya Copa de la Reina de futbol femení. La ciutat biscaïna, en plenes festes del mig mil•lenari, ha estat la seu d’aquesta final a quatre. Un cop més, SS. MM. La Reina, Sofia de Grecia, absenta en el torneig que porta el seu nom. Ni estava ni se l’esperava; Ha arribat la televisió al futbol femení, ara només falta la més alta magistratura de l‘Estat...

Final retransmesa en directe per Televisió de Catalunya pel Canal 33. Avui ha estat a l’alçada de les circumstàncies i així ho fem notar. Aquí es diu tan si és, com si no és.
L’Espanyol ha jugat amb la seva primera samarreta, mentre el Rayo Vallecano ho ha fet amb la segona indumentària.

Presència de seguidors espanyolistes que han celebrat el títol i han recolzat l’equip en els moments més delicats. Un cop més, com en els altres encontres abans de començar, s’ha recordat la campanya contra la violència de gènere.

Míriam Diéguez ha recollit la Copa després dels actes protocol•laris de lliurament de guardons i medalles. Aquesta és la cinquena Copa (per quatre dels nois en 109 anys), i la vuitena final disputada. Cinquena final en la darrera dècada i tercer títol en els darrers deu anys. Segon títol de copa consecutiu al que es suma a les aconseguides en 1995-96 i 1996-97.

A OMPLIR ALTRE PÀGINA
DE LA HISTÒRIA PERICA


A per la cinquena!

El RCD Espanyol disputarà d’aquí a poc més d’una hora disputarà la final de la Copa de la Reina de futbol femení, davant el Rayo Vallecano, actual campió de lliga, que es va desfer del AD Torrejón per 3-0 a l’altre semifinal.

Les espanyolistes, vigents campiones intentaran fer-se amb el cinquè títol de copa i superar als nois de l’entitat que al llarg de la seva història n’han guanyat també quatre. Serà la vuitena final de la història amb presència perica, la cinquena en la darrera època des que el Femení juga a Sadrià.

Fins ara, perdudes tres: Al Carlos Belmonte d'Albacete,(1990) davant Añorga Kirol (0-2) al Nou Estadi de Valencia (davant el Levante UDF, 2002)per 0-1, al García de la Mata (Madrid, 2007) davant Levante UDF, per 1-3.

Per contra les blanc-i-blaves han guanyat fins ara, quatre títols: A l’Olímpic de Terrassa davant Oroquieta Villaverde de Madrid per 3-0 (1996), davant At. Malagueño a Arganda de Rei per 2-1 (1997), al Polideportivo Nazaret (Valencia 2006) davant SD Lagunak, per penals desprès d'arribar amb empat a un la fi dels noranta reglamentaris i empat a dos després de la pròrroga, i la darrera en la Romareda (Saragossa) davant Prainsa Zaragoza per 5-1 (2009).

Es dona la circumstància que una sola ocasió n’ha guanyat dues de consecutives (1996-i 1997) fet que es podria tornar a repetir avui. Tant de bo. Des d’aquí, ja que el club no ha posat autocars (el Rayo si i a sobre gratuïts) i els horaris son nefastos en qüestió de trens i avions, i no ha hagut temps més que dos dies per preparar qualsevol viatge, només ens queda desitjar tota, tota la sort del mon a les espanyolistes i que puguin tornar amb la Copa de la Reina del Estadi Polideportivo d’ Artunduaga de Basauri.

El col•legiat que xiularà el matx serà Asier Izturiz Latorre, de la territorial basca, acompanyat per Aitor Villate i Rubén Pérez Calvo.



divendres, 4 de juny del 2010

COMENTARI: TORNA A LLENÇAR PORQUERIA
EL SENYOR GERMAN DE LA CRUZ...

Altre cop, el senyor Germàn de la Cruz...
Ahir, en el transcurs de la roda de premsa que va tenir lloc amb motiu de la presentació oficial del senyor Toni Rovira com entrenador del filial i de Martín Posse pel Juvenil “A” per la propera temporada, l’inclit conseller responsable de l’àrea esportiva va tornar a escopir gripaus carregant a dreta i esquerra contra l’anterior direcció del futbol base, i recolzant un cop més al senyor Antonio Morales que també va carregar contra Anna Maria Fustéi i va justificar i ratificar-se en el nou rumb que l’entitat espanyolista ha iniciat en matèria de futbol base. Les declaracions, a bon segur ja les sabeu, i si no les podeu trobar en la mateixa web del club inclòs en video.

Un altre vegada (i van unes quantes) aquest senyor es va tornar a col•locar i de retruc al nostre club a un nivell bastant baix en quant a elegància i saber fer d’una persona que desenvolupa tasques tant elevades i de tanta responsabilitat.

Va llençar tot tipus de porqueria (acostuma a ser el seu estil, tal com vam veure en el “cas Tamudo”) sense importar-li la imatge del nostre club; tan sols l’importa el seu ego personal i la cadira que ocupa al Consell d’Administració.

Va parlar de contractes desorbitats (exageradament desorbitats) en el filial espanyolista. Però no va citar de quina data eren... Recordem que aquest senyor va ser el conseller encarregat del futbol base fins l’estiu del 2004 quan el va tenir que defenestrar Dani després d’arribar al pacte famós del Windsor amb l’editor Lara, en el que li va exigir desfer-se de Condal, Collet i Germán acusant-los de “palmeros” segons les paraules literals del ex primer accionista. Contractes per exemple de Marc Pedraza o de Jonathan Soriano son d’aquella època, per tant sota la seva direcció.

Però independentment dels jugadors que siguin i de qui ocupés aquest càrrec al club, costa creure que quantitats de cent milions de les antigues pessetes es poden signar amb total competència i impunitat per part d’un coordinador sense que el Consell d’Administració i el seu president (que curiosament, que estrany... és el mateix d’ara) no se n’assabentin o senzillament ho impedeixin. Costa creure-ho. I si així fos, pitjor encara. Demostraria una negligència absoluta per part dels que han de controlar les despeses que seria per espantar-se i sortir corrent...

Ens parla del pou que havia entre el futbol base i el primer equip... Que no pujaven jugadors?... I això és imputable al futbol base, al coordinador? O més aviat a la covardia dels tècnics del primer equip que mai se l’han volgut jugar amb nois de la pedrera?... Pochettino un cop li van fallar els fitxatges va tenir que tirar de pedrera. Se li ha de reconèixer que va voler un planter curt a l’estiu precisament per tirar de pedrera. Així ho va dir, i ho va fer. Després les circumstàncies li van permetre tirar endavant i més tenint en compte el bon resultat dels que van pujar.

No seré jo qui surti a defensar a Josep Manel Casanova. Haurà comès errors a bon segur i no tot s’ha portat de la millor manera possible. El temps de permanència en els càrrec, és la major part de les vegades més un llast que un ajut, sobre tot quan superen la dècada els anys en ell.
Però si que em sembla totalment desproporcionat, injust en la meva opinió i lleig, treure porqueria a la llum pública un conseller, aixecar al vol nostres misèries, per justificar un canvi radical de rumb en el moment precisament que més jugadors han pujat al primer equip.

S’argumenta per part d’aquests dos senyors el tema dels 48 jugadors... Primer eren 42 ara ja son 48. Els va portar tots Manel? Fins on sé jo, uns quants van venir l’any de l’anterior descens sota el braç dret del senyor Paco Herrera, el senyor Valentín... I amb contractes llargs (per exemple el de Plata...). Alguns van ser liquidats, altres per la fitxa elevada i duració llarga del contracte, va resultar impossible i van anar saltant de cessió en cessió. Altres els va fitxar evidentment Manel. Però i la resta?... Avui amb la grandiloqüència habitual surt al web oficial del club la noticia del “II Draft Perico”... Em poden dir que va sortir del primer?... Azrack cedit i tres nois més que Clotet en el filial ni els coneixia i que ni al juvenil van pogué jugar per problemes burocràtics. Qui va fitxar als Cervera, Gerardo, Tai, Tiko Messina? ... Probablement mai ho sabrem... Però sempre es dona la culpa a qui ja no hi és o a qui es tria per fer servir de cap de turc...


Aquest senyor (Morales) va dir que no havia portat cap tècnic de la Gramanet al futbol base. Que jo sàpiga el senyor Toni Rovira ha sigut entrenador de la Gramanet. El senyor Manresa, ha sigut entrenador de la Gramanet, ambdós persones de la seva confiança i més que possible amistat. El fet de negar-lo ja el deixa ben retratat.

Com també un es pregunta sobre la incorporació del senyor José Luís García Martínez després de ser destituït dues vegades en aquesta temporada (del Terrassa, i del Mollet). En aquest darrer, la junta directiva del conjunt vallesà no estava content amb Sito Fradera (tercer a quatre punts de la promoció amb 12guanyats, 5 empats i 3 perduts, gols: 30-16) i fitxa al ex entrenador del Terrassa i anteriorment Algeciras i L’Hospitalet. El balanç: 5guanyats, 1empatat, 4 perduts i 12-12 en quant a gols. El tercer tècnic del Mollet en el que va de temporada ha aconseguit 10/12 guanyant al camp del líder. Sota quins paràmetres es fitxa entrenadors pel futbol base? Quin currículum té Martín Posse com a tècnic de categories inferiors per entrenar al juvenil?. Segons es deia en un article d’un diari esportiu, era molt amic el tècnic de Sabadell (José Luis García) amb el senyor de Sant Quirze del Vallès...

I posats a parlar, tampoc m’ha semblat correcte que Ramon Guerrero sota l’excusa de que tenia que ocupar el nou càrrec, se’l destituís apressa i corrents, sense acabar la temporada. I no qüestiono la decisió, si no les formes i els terminis a l'hora de prendre decisions.

Per que quin tècnic de prestigi o quins jugadors amb ambicions poden venir sentint aquests dos senyors? Que jugador pot venir, per que li tregui el contracte seu a la llum públicament vomitant-lo als mitjans? I que jugadors de qualitat voldran venir a un lloc on els resultats no compten, on no volen guanyar, tant els hi fa...? I quins jugadors sortiran desprès pel primer equip?.... Els jugadors es fan bons pel primer equip, primer si tenen qualitat, i segon, competint al màxim nivell, amb la màxima exigència. Lo demés, son històries i comptes a la vora del foc. Se n’en recorden de l’equip de la Intertoto?... Aquell equip es va fer passant eliminatòries, lluitant com professionals (alguns ho eren, altres eren de la pedrera). Si els hi haguessin dit per activa i passiva que era igual caure eliminats, que no pagava la pena el guanyar, que no volien èxits, que no volien ferralla, que no volien copes... No sé on haguessin acabat aquella fornada...

Tampoc estic dient que es guanyi per guanyar, amb nois grans, amb força física, amb tàctiques ultraconservadores, pilotada llarga i aixecar la copa amb blocs i presumir de títols sense que hi hagi qualitat individual. D’una circumstància a l’altre, va un autèntic abisme. Esperem que nostre futbol base no caigui per ell al fons.


EL PREBENJAMÍ VA SER FINALISTA
EN UN TORNEIG DE BENJAMINS "B"


TORNEIG DE BANYOLES DE FUTBOL BENJAMÍ

Lligueta Prèvia.
RCD Espanyol: 0 - C.E. Sabadell: 0
C.D. Banyoles: 0 - RCD Espanyol: 6 (Oriol :3, Ilaix: 2, Xavi)
Girona F.C: 1 - RCD Espanyol: 2 (Ruben)


SEMIFINAL
Escola Pia: 0 - RCD Espanyol: 6 (Oriol 3, Dereck, Ruben, p. porta)

FINAL:
F.C. Barcelona: 3 - RCD Espanyol: 1 (Ruben)

CLASSIFICACIONS FINALS
FUTBOL 11 FEMENÍ

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, GRUP 2n.

.

CLASSIFICACIÓ FINAL

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. SANT ANDREU

91

32

30

1

1

185

28

2

P.BLANC BLAVA LA ROCA

84

32

28

0

4

171

43

3

R.C.D. ESPANYOL "C"

72

32

23

3

6

128

47

4

C.F. BADALONA

70

32

23

1

8

110

53

5

C.F. LES PRESES

69

32

22

3

7

98

36

6

ESCUELA F. BONAIRE

62

32

20

2

10

116

66

7

C.F. PALAUTORDERA

59

32

19

2

11

109

77

8

A.E. LA SALLE PREMIÀ

52

32

16

4

12

93

86

9

C. BELLAVISTA MILAN

41

32

13

2

17

77

96

10

U.D. GURB

40

32

13

1

18

68

100

11

U.D. SANT QUIRZE BESORA

39

30

12

3

15

75

74

12

C.E. EMPURIABRAVA

303086166787

13

A.E. LA CANYA

2032622455157

14

U.E. BREDA

21

31

5

6

20

23

86

15

C.D. BLANES

11

31

3

2

26

39

158

16

ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA

832222842178

17

VIC RIUPRIMER REFO (Retirat)

.

.

.

.

.

.

.



CLASSIFICACIÓ JUVENIL-CADET FEMENÍ, GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

883029103438
2

RCD ESPANYOL

8330272122217
3

FUNDACIÓ ESP. At. VILAFRANCA

7830260417927
4

F.C. SANTBOIÀ

6530212710646
5

C.F. REUS DEPORTIU

6030193810533
6

C.E. EUROPA

593019298336
7

C.E. PUBILLA CASAS

4830153128155
8

U.D. MARIANAO POBLET

4130125138985
9

C.F. SUBURENSE "B"

3630113166289
10

C.E. ESPARREGUERA

35301121782136
11

C.F. PALLEJÀ

34301111869120
12

C.E. BASE OLERDOLA

33301101967138
13

C.F. MOLINS DE REI "B"

1930612338110
14

AGRUP.SANT ANDREU BARCA

1330342326162
15

P. REC. SAN FELIU LLOBREGAT

730312531224
16

C.D. LA GUARDIA

33010298305




EL RAYO, L'OBSTACLE FINAL
LA REVENJA A BASAURI

FASE FINAL (BASAURI)SEMIFINAL (02 i 03 JUNY).
R.C.D. ESPANYOLF.C. BARCELONA1-0
A.D. TORREJÓN C.F.RAYO VALLECANO0-3
.TERCER I QUART LLOC (4 JUNY).
FC BARCELONAA.D. TORREJÓN C.F. 3-0
.FINAL (05 JUNY, 11:30).
R.C.D. ESPANYOLRAYO VALLECANO.


COPA S.M. LA REINAQUARTS DE FINAL (16/23 MAIG)P.TP.A
1TRANSP. ALCAINE - PRAINSAR.C.D. ESPANYOL1-3(2-4)
2CAJASOL SPORTING H.AD. TORREJÓN CF1-2(0-4)
3ATHLETIC CLUBFC BARCELONA0-2(0-1)
4LEVANTE UDFRAYO VALLECANO1-3(0-2)



COPA S.M. LA REINA1a. ELIMINATÒRIA (02/09 MAIG)T / A
SEVILLA CFTRANSPORTES ALCAINE3-2/ 0-5
UD LAS PALMASATHLETIC CLUB1-6 / 0-7
FC BARCELONAUD COLLERENSE2-0 / 1-2
REAL SOCIEDADAD. TORREJÓN CF2-2 / 0-0
CAJASOL SPORTING ATLÉTICO DE MADRID2-0 / 0-1
EUROMAT UE L'ESTARTITUDF LEVANTE3-0 / 0-7

dijous, 3 de juny del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (VII)

Preguntes impertinents:

Es pregunta molt encertadament un lector (Gausfred), si aquests 750.000 euros anuals que el FC Barcelona dona a la Federació Catalana de Futbol son per agrair i seguint agraint els serveis (arbitrals i d'altre estil) prestats o formen part de l’ajut econòmic a la formació del pensament únic?

Em pregunto si el fet que el “popular” comunicador radiofònic que dirigeix el programa “Tiempo de Espanyol” en cada retransmissió dels encontres del RCDE comenci de manera literal “las 16:00 horas y dos minutos, una pausa, y empezamos con el himno”... i sona en comptes del Himne Oficial del RCD Espanyol, una cançó sota el meu punt de vista horripilant (això darrer es una opinió personal i qualsevol de vosaltres els hi pot semblar fenomenalment maca ja que de gustos no hi ha res escrit), es degut per ser la lletra monolingüe - però en la llengua de Cervantes -, o per recordar-nos que gràcies a aquest engendre ha vist sensiblement incrementada la seva compta corrent, o per enveja al Glòria als Herois per que li pot sonar a historia (o sigui a Tamudo entre molts altres i es monolingüe, però en la llengua de Fabra), o senzillament és qüestió d’egolatria personal i per demostrar-nos a tots que el RCDE es mou al ritme de les seves fílies i fòbies?

Quant Dani, perdó el senyor President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, diu que “Condal seria un bon substitut” em pregunto si ens torna a prendre el pèl, si de veritat té intenció de deixar-ho (no de comunicar que ho deixa – que això ho porta dient des del maig de 2000- , si no de deixar-ho de veritat), i si de veritat creu que el senyor Ramon Condal pot ser un bon president per l’Espanyol, o tan sols aquesta hipotètica designació de successió es amb caràcter provisional per donar-li el caprici de que se li pugui penjar la seva fotografia en la sala de presidents a Cornellà-El Prat en agraïment als serveis prestats ?

Per cert, a l’Avantllotja Presidencial del Nou Estadi em vaig fixar en una ocasió que vaig pogué ser-hi present, que a la filera de les fotografies dels nostres presidents no hi ha lloc material més que per una o dos màxim... ja que les vidrieres de la façana ocupen l’espai físic... Em pregunto si es un fet ja calculat per que no hi hauran més presidents, o senzillament la nissaga dels hereus posteriors del Danisme ocuparan altre indret ? Al menys celebrem que hi siguin totes les fotografies i que no s’hagi perdut cap, com succeeix amb alguns trofeus de l’entitat que amb els trasllats diversos alguns han desaparegut, malgrat que el senyor Ferran Martorell dubto estigui d'acord amb aquesta asseveració...

Em pregunto si ara que ja tenim lateral esquerrà de futur (que li pugui treure el lloc a l’etern David García), ara la maledicció estarà als serveis mèdics?.... Per que el senyor “Di Blasio” com li diu el nostre president, ja s’ha carregat a dos directors mèdics (Dr. Sitges i Dr. Cervera), i esperem que el que ha vingut, el que ha estat designat, no acabi igualment que els anteriors tal com succeïa una i altre vegada amb els laterals esquerrans...

Em pregunto per que Canal televisiu “La Cuatro” al Torneig Nacional de F-7 Aleví celebrat enguany a Estepona, tenia anunciat oficialment que el primer encontre de quarts de final (que junt amb el segon, es donaven en obert, mentre que els altres dos no), el disputaria el primer del grup B (Sevilla) davant el 2n del grup A (Espanyol) i posteriorment per art de màgia dels senyors del “Larguero”, va aparèixer en obert, el FC Barcelona i posteriorment el R. Madrid, i naturalment l’Espanyol va jugar una hora i escaig desprès i sense ser ofert en obert?.


I finalment em pregunto què volia dir “Mundo Deportivo” en l'edició on-line, amb el següent titular: “El femenino, eliminado”? Es que potser insinua que l’altre equip català i barceloní, era masculí? Es que potser insinua que l’altre equip no era català i barceloní, i per tant centra el titular tan sols en una de les dues cares de la moneda? O es que potser s’ha convertit ja en un òrgan directe del club fundat pel suïs Gamper? Al menys, rectificar diuen que és de savis, i aixó si, ho han rectificat sobre la marxa a primeres hores del matí...
Si Juan José Castillo que en glòria estigui aixequés el cap, es tornaria a morir, però aquest cop de vergonya en veure en que ha derivat aquesta centenària publicació....

dimecres, 2 de juny del 2010

L'ESPANYOL JUGARÀ LA FINAL

Foto d'arxiu:
Un gol de Mery, que val seu pes en or, classifica l'Espanyol per la final.




RCD Espanyol Femení: 1 – FC Barcelona: 0

FINALISTES!!!
El RCD Espanyol es va classificar ahir tarda per la gran final de la Copa de la Reina, en derrotar en un partit molt igualat, al FC Barcelona, per un gol a zero.
Les espanyolistes van necessitar setanta minuts per pogué trencar la igualada davant un conjunt, el barcelonista, que li posar molt difícil les coses a l’equip d’Oscar Aja.

Vergonyosa un cop més aquesta Real Federación Española de Fútbol que tenim que sofrir. No solament es permeten fer disputar aquesta competició entre setmana sense que les aficions tinguin materialment temps per poder organitzar-se, que les jugadores hagin tingut que fer equilibris per pogué estar present ajornant la feina o els estudis, si no que a sobre prenen descaradament posició els rectors de l’àrea de comunicació donant com a noticia que el gol espanyolista va ser precedit d’una clara mà de la pròpia autora del gol espanyolista. Llenço una pregunta (i ara no es una pregunta “impertinent” sino ben directa a aquests impresentables de la web oficial de la RFEF i en castellà per que ho entenguin): ¿Por que no dijeron con la misma contundència grafica que el gol de Adriana Martín vino precedido de una clara falta? O sigui, encapçalant el titular i en lletra negreta...

Dit això, parlem del partit. Oscar Aja va alinear l’onze de les darreres jornades, apostant per Ane al darrera i amb Mery a la davantera, es a dir, mantenint les dues novetats que va introduït en les jornades darreres respecta a l’onze clàssic de la segona fase de la competició de lliga. Per contra Xavi Llorens va alinear gairebé clavada l’alineació que ahir Sentiment Perico va avançar amb només una novetat: La inclusió de la ex del RCD Espanyol B, Carol Férez, en lloc d’una peça del mig del camp (Silvia Doblado). La resta, les esmentades en la crònica d’ahir.

La primera jugada de perill, va ser per Mery als vuit minuts amb un llançament desviat buscant l’escaire que va sortir fora després de guanyar la posició arribant abans que la defensora barcelonista. L’Espanyol va sortir dominant el joc amb un Barcelona ben posicionat, que va tenir la primera aproximació en un innocent remat de Carol que aturar sense problemes la meta culer.

La primera clara ocasió de gol del partit va ser per Vero als 19’ quan remata i Laura Ráfols en una sensacional intervenció toca lo just amb la punta dels dits per que l’esfèrica surti lliscant el travesser i acabi a còrner.

Amb el pas dels minuts, el Barcelona va saber refer-se, va acabar taponant totes possibles les vies d’aigua i va sortir sencer en aquest primer temps, en el que cada cop l’Espanyol va anar apagant-se e inclòs en diverses fases va ser el Barcelona qui va tenir la possessió de la bola sense això si, perill per la meta Mariajo. En el tram final del primer temps, van reaccionar de nou les blanc-i-blaves que van disposar de dues oportunitats en jugades de Mérida que no arriba per poc de cap Conti, i en xut de Meseguer molt perillós que rebota en una defensora acabant a còrner executat per Vero i rematat per Monforte en mig de molts refusos i de cap Mery a les mans de Rafols.

En el segon període semblava que la decoració canviaria més tenint en compte que l’Espanyol va estar apunt d’inaugurar el marcador amb un llançament magistral de lliure directe a càrrec de Vero que s’estavellà al travesser. Però els minuts anaven passant i el gol no arribava i el domini no es transformava en quelcom positiu. Per part blaugrana, Mari Paz ho va intentar amb una vaselina i poc més. L'Espanyol va disposar mitjançant Vero de la més clara, en dues rematades, al no fer-se amb la bola Rafols en una sortida i salvar la lateral esquerrana Rocío.

Xavi Llorens ha fet un doble canvi al 65’, donant entrada a Lilo, i a la jove jugadora del filial Olga (autora del primer gol a San Mamés) però als pocs minuts s’ha trobat amb el gol perico que a bon segur li haurà trastocat els plans...
Per que Mery a falta de vint minuts per la fi de l’encontre recupera una esfèrica que intenta rebutjar la portera barcelonista en una jugada desgraciada pels interessos barcelonistes i amb la polèmica de si li va fregar o no al braç, marca el únic gol espanyolista.

L’Espanyol va aguantar bé el marcador en el darrer quart d’hora, va replegar línies i el FC Barcelona (quin remei tenia!) va tenir que obrir línies i intentar cercar el gol del empat sense que pogué superar la defensa espanyolista que aquest cop tenia la lliçó ben apressa i no va cometre cap tipus d’errada. L’Espanyol va intentar sentenciar en diversos contracops que a bon segur haguessin sigut letals, però per molt poc, van acabar anul•lats pel col•legiat a instàncies del jutge auxiliar per posició anti-reglamentària. Sobre tot, un de molt clar en el minut 91, quan Corredera des de la pròpia línia defensiva s’escapa, cedeix a Vero i aquesta dona la passada a Mery un pèl tard incorrent en l’esmentada infracció.

Al final, alegria perica, i decepció barcelonista en un igualat encontre. Les espanyolistes jugaran la cinquena final en la darrera dècada (Valencia, Estadi del Llevant- 2002, Valencia -Polideportivo Nazaret – 2006, Madrid –García de la Mata – 2007, Saragossa – Romareda - 2009) i vuitena en tot l’historial perico. Les vitrines espanyolistes esperen amb passió i il•lusió la cinquena, que molt probablement haurà de conquerir-se davant un Rayo que avui s’enfronta a un modest Torrejón en una semifinal totalment desigualada en quant a pressupost i potencial futbolístic.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
Mariajo; Kenty, Ane, Marta Torrejón, Sara Monforte; Meseguer, Míriam; Sara Mérida, Vero, Mery, i Pamela Conti.
Substitucions: Lara per Kenty, m. 69 i Marta Corredera per Conti, m. 86.

FC Barcelona: Laura Ráfols; Laura Gómez, Ani Escribano, Marta Unzúe, Rocío López; Esther Romero, Alicia Fuentes; Carol, Vicky, Melani Serrano i Mari Paz.
Substitucions: María Líria “Lilo” per Carol i Olga per Melanie, m. 65 respectivament.

Àrbitre: Ander Zarrabetia Arriteta adscrit al comitè territorial basc, amb Alonso Álvarez i Garikoitz Sauto com a jutges auxiliars. Va mostrar cartolines grogues a Alicia, m. 50 per part culer i a Monforte, m. 56 per part perica.

Gol: 1-0: Mery, m. 70.

Incidències: Final a quatre de la Copa de la Reina. Polideportivo Artunduaga, Basauri (Biscàia). Primera Semifinal amb participació catalana. En la llotja com a màxim responsable del RCE Espanyol, el conseller encarregat del futbol femení, Josep Ramió.


Partit ofert en directe per “La otra”, segon canal de Telemadrid (que si ha sabut estar a l’alçada de la situació) i per Teledeporte en horari nocturn de les 23:50 quan durant la tarda i vespre han donat dues vegades seguides el mateix encontre de Rafa Nadal (primer en directe i després en diferit). Televisió de Catalunya un cop més ha tingut bon ull i ha evitat als seus seguidors barcelonistes passar una dolenta estona, i un cop més ha deixat a l’estacada als espanyolistes que també paguen impostos per mantenir a tots aquests dirigents de l’ens, totalment imprensentables.


TERCER I SISÈ LLOC
AL MEMORIAL FRANCESC VILA

Aquest cap de setmana ha tingut el XI Memorial Francesc Vila a terres andorranes. L'Espanyol ha obtingut un tercer lloc a la categoria benjamí i un sisè lloc a la categoria aleví, tot i que els espanyolistes participaven amb l'Aleví "B" i a sobre amb baixes sensibles. El guanyador absolut va ser el Valencia CF que va fer doblet.

CATEGORIA ALEVÍ
Dissabte 29 Lligueta matí:

Real Valladolid: 0 - RCD Espanyol: 2
RCD Espanyol: 0 - Real Sociedad: 1
Villarreal CF: 2 - RCD Espanyol: 2

Classificat per la Segona Fase com segon millor equip tercer de grup.

SEGONA FASE:
Dissabte 29 tarda: 1/4 Final

Getafe CF - RCD Espanyol: 0-0 (per penals el Getafe)

Classificació per el 5è al 8è lloc:

RCD Espanyol - Villarreal CF: 1- 1 (per penals, l'Espanyol)

Diumengen 30 al matí. Lluita per el 5è i 6è lloc.

RCD Espanyol - HNK Hadjuk Split: 1- 2


    CLASSIFICACIÓ FINAL

    1er.- VALENCIA C.F.
    2n.- AT. MADRID
    3r.- SK SLAVIA PRAHA
    4rt.- GETAFE C.F.
    5è.- HNK HADJUK SPLIT
    6è.- R.C.D. ESPANYOL
    7è.- REAL SOCIEDAD
    8è.- VILLARREAL C.F.
    9è.- REAL VALLADOLID
    10è.- SEL. ANDORRA
    11è.- ATH. CLUB DE BILBAO
    12è.- REAL SPORTING DE GIJON

    MILLOR JUGADOR: Jose A. Dos Anjos, AT. MADRID
    MILLOR PORTER: Iñaki Auzmendi, REAL SOCIEDAD
    EQUIP FAIR-PLAY: REAL VALLADOLID




      CATEGORIA BENJAMÍ

      1er.- VALENCIA C.F.
      2n.- AT. MADRID
      3r.- R.C.D. ESPANYOL
      4rt.- ATH. CLUB DE BILBAO
      5è- REAL MADRID C.F.
      6è.- REAL SPORTING DE GIJON
      7è- HNK HADJUK SPLIT
      8è- GETAFE C.F.
      9è.- VILLARREAL C.F.
      10è.- SK SLAVIA PRAHA
      11è- REAL VALLADOLID
      12è- SEL. ANDORRA

      MILLOR JUGADOR: Sergio Granados, VALENCIA C.F.
      MILLOR PORTER: Ekaitz Peñalver, ATH. CLUB DE BILBAO
      EQUIP FAIR-PLAY: SPORTING DE GIJON




BASAURI: ESPANYOL- BARCELONA
CERCANT UN LLOC PER LA FINAL



A per la final !

Avui dimecres s’inicia la Fase Final de la Copa de la Reina de futbol femení. Una final a quatre que tindrà lloc a la localitat biscaïna de Basauri i que donarà sigui quin sigui el resultat de les semifinals, una final entre equips de Madrid i de Barcelona.


Basauri, el lloc escollit

Basauri: Municipi de la província de Biscaïa, (Pais Basc), situada a ambdós cantons de la ria del Nervión és un petita localitat en quant extensió de terreny (7,16 km2) en plena àrea metropolitana de Bilbao. Té segons el darrer cens, 42.585 habitants.

Al camp de futbol “Polideportivo Artunduaga” tindran lloc els encontres de semifinals que es disputaran entre avui i demà a les 18:30, el partit pel tercer i quart lloc que tindrà lloc divendres a idèntica hora, i la gran final que es disputarà dissabte a les 11:30 del matí.


Com arriben a Basauri unes i altres

La expedició espanyolista, que defensa el ceptre d’actual campió, des de ahir ja és a Basauri, i tan sols té les baixes d’Olga per motius laborals que l’han impossibilitat d’assistir-hi (els inclits de la RFEF es deuen haver pensat que el futbol femení es professional) i la baixa de Raquel Corral que segueix recuperant-se de la seva lesió, un cop tant Vero com Marta Torrejón s'han recuperat dels seus problemes físics de les darreres setmanes i díes respectivament. Les espanyolistes van quedar exemptes en la primera eliminatòria juntament amb el Rayo al disputar-se el títol de Superlliga, i van haver d’eliminar al vigent subcampió de la competició, el Prainsa Zaragoza, al que van vèncer en els dos encontres (4-2 a Sadrià i 1-3 al Pedro Sancho)

Per part blaugrana, la baixa de Noemí Rubio que es va trencar els creuats en el partit davant la Real Societat el 7 de febrer passat i que se li va diagnosticar uns vuit mesos de baixa. Les barcelonistes van haver de deixar fora primerament al Collerense (amb el que van perdre a l’anada per 2-1 i van remuntar 2-0 a la tornada) i posteriorment i contra pronòstic a l’Athletic Club al que van guanyar a l’anada 1-0 i van tornar a derrotar en la tornada en San Mamés sent l’únic equip en la temporada que assolit aquesta fita i amb el detall de no encaixar ni un sol gol en l’eliminatòria.


Els precedents aquesta temporada

Sis ocasions s’han vist les cares blanc-i-blaues i barcelonistes. Tres empats barcelonistes i tres triomfs pericos. Entre els empats, cal citar l’empat a 3 gols a la final de la Copa Catalunya que va significar el primer títol culer fruït dels penals, l’empat al darrer segon de Marta Unzué en el derbi a Sadrià a la primera volta (1-1), i l’empat al primer derbi de pretemporada al Torneig dels Històrics (0-0) resolt favorablement per les Osca Aja als penals.

Els tres triomfs pericos han estat 1-2 a la Ciutat Esportiva Gamper en el tancament de la primera fase amb la simbòlica primera posició del grup en joc, el triomf contundent en la segona fase de la Superlliga a Sadrià (4-0) en el que les espanyolistes van escombrar del camp a les culers, i el darrer partit a Sant Joan Despí amb resultat de 0-2 en el que estava en joc la primera posició de la que poc fruït va pogué treure després el conjunt espanyolista.


Anàlisi del rival a fons

El conjunt de Xavi Llorens destaca per la seva fortalesa defensiva, per un bloc molt homogeni. A més a davant, al marge de la sempre perillosa Marta Cubí, ha recuperat a MariPaz, ex jugadora del Llevant autora de dos gols en la famosa final en que es van perdre els equipatges, que s’ha recuperat en aquest tram final de temporada després d’una molt llarga lesió que la va tenir gairebé un any fora dels terrenys de joc.

Dues joves porteres com Laura Rafols i Eli Sarasola, una línia defensiva molt expeditiva amb la veterana Laura i Rocío López als laterals, amb l’eix central format en la majoria de les ocasions per Marta Unzúe i la internacional Ani Escribano (la capitana), formen la columna vertebral d’aquest conjunt. No hem d’oblidar a jugadores com Alícia Fuentes, Esther Romero, Silvia Doblado, la ex del Espanyol Vicky a la mitja punta, o atacants com Elba Unzúe (l’altre bessona) i la internacional Melanie Serrano.
Les barcelonistes van disputar un encontre aquest cap de setmana amistós en el que es van imposar al CE Sant Gabriel. Les espanyolistes per contra, van descansar.


El col·legiat

El col•legiat que xiularà la semifinal serà Ander Zarrabetia Arriteta adscrit al comitè territorial basc, amb Alonso Álvarez i Garikoitz Sauto com a jutges auxiliars.


Les televisions

En principi tots els encontres havien estat anunciats com que serien retransmesos per televisió. A hores d’ara, em és impossible endevinar la intenció i el que succeirà ja que en temes de futbol femení i més si hi ha l’Espanyol pel mig, la formalitat i seriositat brilla per la seva absència en més d’una vegada, sigui culpa de qui sigui. Recordem que en el darrer derbi de lliga a Sant Joan Despí, va haver-hi una apagada televisiva sense precedents i no es van mostrar cap tipus d’imatges d’aquell triomf espanyolista ni tan sols en resums.

En aquest cas, avui es dona la circumstància de que les transmissions del Roland Garrós entorpeix que Teledeporte el doni, i està anunciat un diferit a les 23:50 !!!!. i una repetició demà a les 12:00 del migdia...

De Televisió de Catalunya (em refereixo a la direcció de l’ens, i no a l’equip de Jordi Sunyer i Natàlia Arroyo que fan el que bonament els hi deixen) ni estarà, ni se li espera que estigui... Altre cosa serà si el resultat es favorable al FC Barcelona... Llavors potser si que ens fastiguegin amb diferits tot aquest estiu...
A Madrid, la televisió autonòmica l’ofereix pel segon canal “La Otra” en directe.

L'INFANTIL "B", TERCER
AL TORNEIG DE LA UNIÓ E. FIGUERES


Torneig Infantil de la Unió, Estadi de Vilatenim, Figueres

FASE PRÈVIA DE GRUPS

UE Figueres “A” – EF Baix Ter: 0-0
UE Figueres “ A” – UE Lleida: 0-2
RCD Espanyol "B" – UE Lleida: 0-1
RCD Espanyol "B" – EF Baix Ter: 1-0
UE Figueres “A” –RCD Espanyol "B": 0-0
EF Baix Ter – UE Lleida: 1-4

UE Olot – UE Figueres “B”: 2-0
OAR Vic – UE Vilassar: 0-1
UE Olot – UE Vilassar: 0-1
OAR Vic –UE Figueres “B”: 0-0
UE Olot – OAR Vic: 0-1
UE Figueres “B” – UE Vilassar: 0-1


FASE FINAL:

7è i 8è Lloc: UE Figueres “B” – EF Baix Ter: 1-1 (partit entre els 4rts classificats de grup)

5è i 6è Lloc: UE Olot – UE Figueres “A:” 1-3 (partit entre els 3rs classificats de grup)

3r i 4rt. Lloc: RCE Espanyol "B"- OAR Vic: 1-0 (partit entre els 2ns classificats de grup)

FINAL: UE Lleida - UE Vilassar de Mar: 0-1 (partit entre els 1rs classificats de grup)

dimarts, 1 de juny del 2010

AGENDA SOCIAL


III PERICICLETADA: 55è ANIVERSARI DE LA GPE MANIGUA.

El proper 6 de juny de 2010, la GPE Manigua celebra el 55è aniversari amb un dinar.
Abans de l'àpat, que se celebrarà al Restaurant Font de Les Planes, tindrà lloc l'edició de la III Pericicletada, un passeig en bicicleta per la Serra de Collserola.

El Programa de la Pericicletada i del dinar del 55è aniversari és el següent:

A les 11:00h. (del dia 6/06/2010), inici de la Pericicletada des del Restaurant La Font de Les Planes (Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat, km. 6,5)
El recorregut arribarà fins el Pantà de Vallvidrera, pel camí del Mas Guimbau. (Veure plànol)

A les 13:30h., dinar de germanor, del 55è aniversari, al Restaurant La Font de Les Planes (Les Planes de Vallvidrera). El dinar es farà a l'aire lliure (si el temps ens ho permet).

En el transcurs del dinar es lliuraran els tradicionals guardons que atorga la GPE Manigua:


  • El guardó Elena Alcoverro d'aquest any és per a la Junta de la FCPE pel seu treball pel seu suport a les penyes del RCD Espanyol.

  • El guardó en reconeixement a la Difusió Espanyolista d'aquest any, és per a Edmond Orts Climent, per la seva constant militància de defensa espanyolista (en el programa de cinema "La Claqueta", de Ràdio Marca).


      • MENÚ (adults) 27 Euros:

        PA AMB TOMÀQUET I ALL / AMANIDA VARIADA / ESCALIVADA / BOTIFARRA AMB ALL I OLI AMB MONGETES I PATATES DE GUARNICIÓ / PASTÍS D'ANIVERSARI / VI, AIGUA, GASOSA I CAFÈ.

        MENÚ (infantil) 18 Euros:

        PA AMB TOMÀQUET / BOTIFARRA O PIT DE POLLASTRE AMB PATATES / GELATS VARIATS / REFRESCOS.


    Us hi esperem!

    Fes un forat a la teva agenda, perquè no sempre es compleixen 55 anys !...

    Reserves: 650 426 962 - 616 171 366 o
    gpemanigua@telefonica.net




    P.ESPANYOLISTA L'ESCULLERA

    XX Aniversari

    El dia 5 de Juny la Penya Espanyolista l'Escullera celebrarà el seu 20è. Aniversari amb un dinar.


    P.E. SANT ANDREU DE LA BARCA

    Sopar d'inauguració

    El divendres dia 11 de juny a les 21.00h la Penya Espanyolista Sant Andreu de la Barca celebrarà amb un sopar, la seva inauguració al restaurant "El Boinas".

    El preu serà de 23 € adult (20€ pels socis Penya) i de 18€ infantil (15€ socis Penya) Per reserves: 679 932 934 ( Carlos ) y 669 469 024 ( Joaquin )
    El menu tindrà 4 primers plats i 4 segons a escollir, postres, beguda, cava i café.

    P.B.B. VILA DE GRÀCIA I GUINARDÓ

    Sopar 8è. Aniversari

    El proper divendres 4 de juny de 2010 a les 20:30 h., tindrà lloc el sopar que commemora el 8è aniversari de la Penya Blanc i Blava Vila de Gràcia i Guinardó al Sunotel Central situat a la Gran Via C.C. 572, Sala Aquarella.

    El preu del sopar és de 48 €. (Menú infantil 15 €). Gaudirem de la presència de membres de la junta directiva i jugadors del RCD Espanyol.

    Confirmada la presència de Ramon Condal i de Fernando Molinos. Probable assistència del President Daniel Sanchez Llibre i es preveu la assistència dels jugadors Fco Javier Chica i Baena.


    PENYA BLANC - I- BLAVA DE TORTOSA I COMARQUES.

    II Aniversari, el proper 12 de Juny.


    PERICOS DE VILASSAR

    III Cigronada Popular del Bar Pinotxo

    Us informem que el diumenge 13 de juny a les 10.00hs. tindrà lloc a la seu de la Penya Pericos de Vilassar, Torrent del Porxo,23 de Vilassar de Mar, la III Cigronada Perica del Bar Pinotxo.
    Per només 15€ podrem gaudir d'un esmorzar molt complert a base de :

        Amanida freda de Cap i Pota
        Cigrons a l'estil Pinotxo
        Botifarra
        Postre,pa,vi i cafè

    Per reserves:
    Lluís Font: 620943094
    Alfred Puig: 630 907879


    ..............................................................................................

    NOTA: Sentiment Perico no es responsable que algunes de les penyes que celebren actes socials, la informació que s’ofereix de les mateixes sigui molt exigua, o inclòs mínima. Es totalment imputable a les pròpies penyes, ja que ni moltes vegades la pròpia FCPE disposa de major informació. Desitgem que en un futur no massa llunyà, moltes de les penyes existents també es modernitzin i facin servir tots els canals de comunicació que les noves tecnologies aporten a la col·lectivitat.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M