dissabte, 8 de gener del 2011

EL BENJAMÍ CAU A LES SEMIS
DEL TORNEIG DE PINOS PUENTE (GRANADA)


7è TORNEIG DE FUTBOL BENJAMÍ DE PINOS PUENTE (GRANADA).

El Benjamí del RCD Espanyol no ha pogut revalidar el títol aconseguit la passada temporada en el prestigiós torneig de Pinos Puente (Granada) en perdre en Semifinals davant el Sevilla. El RCD Espanyol havia disputat la final en quatre anteriors edicions i havia s'havia alçat amb el triomf en dues d'elles.




GRUP "A"

GRUP "B"

GRUP "C"

GRUP "D"

SEVILLA F.C.F.C. BARCELONAR.C.D. ESPANYOL

VALENCIA C.F.

FEYERNOORD (H)KRC GENK (BEL)VILLARREAL C.F.ATLÉTICO DE MADRID
GETAFE C.F.PINOS PUENTEMÁLAGA C.F.S.L. BENFICA (POR)
GRANADA C.F.U.D. ALMERÍAOS BELENENSES (P)XÈREZ C. DEP.




GRUP HORADISSABTE 8 GENERFASE DE GRUPS
A. 11:00SEVILLA F.C.3GETAFE C.F.0
A 12:00FEYERNOORD3GRANADA C.F.0
A 14:00GRANADA C.F.1GETAFE C.F.2
A 14:00FEYERNOORD1SEVILLA F.C.4
A 16:00GETAFE C.F.2FEYERNOORD3
A 16:00SEVILLA F.C.11GRANADA C.F.0
B 11:00KRC GENK 4PINOS PUENTE C.F.1
B 12:00F.C. BARCELONA 8U.D. ALMERÍA 0
B 13:30KRC GENK 0F.C. BARCELONA5
B 13:30PINOS PUENTE C.F.4U.D. ALMERÍA1
B 15:30U.D. ALMERÍA 1GENK5
B 15:30PINOS PUENTE C.F.0F.C. BARCELONA2
C 10:30R.C.D. ESPANYOL 0VILLARREAL C.F.0
C 11:30OS BELENENSES2MÁLAGA C.F.2
C 12:30MÁLAGA C.F.0VILLARREAL C.F.0
C 12:30OS BELENENSES 0R.C.D. ESPANYOL5
C 14:30VILLARREAL C.F.2OS BELENENSES0
C 14:30R.C.D. ESPANYOL 1MÁLAGA C.F.0
D 10:30VALENCIA C.F.3ATLÉTICO DE MADRID0
D 11:30S.L. BENFICA1XÈREZ C.D.1
D 13:00S.L. BENFICA1VALENCIA C.F.2
D 13:00XÉREZ C.D. 3ATLÉTICO DE MADRID6
D 15:00ATLÉTICO DE MADRID2S.L. BENFICA 1
D 15:00VALENCIA C.F.2XÉREZ C.D.0
.QUARTS DE FINAL...
17:00VALENCIA C.F.1VILLARREAL C.F.2
17:30F.C. BARCELONA2FEYERNOORD0
17:00ATLÉTICO DE MADRID0R.C.D. ESPANYOL3
17:30SEVILLA F.C.4GENK F.C.0
.SEMIFINALS...
18:30F.C. BARCELONA 3VILLARREAL C.F.1
18:30SEVILLA F.C4R.C.D. ESPANYOL2
FINAL...
19:20 p 7-6F.C. BARCELONA2SEVILLA F.C.2

divendres, 7 de gener del 2011

ELIMINATS:
NO HI HA HAGUT REMUNTADA (1-1)











RCD Espanyol: 1 - Atlético de Madrid: 1


Donant la cara fins el final
L’Espanyol ha caigut eliminat en els vuitens de final de la Copa de S.M. el Rei, davant un Atlético de Madrid que aprofitant la seva primera clara ocasió de gol, ha sentenciat una eliminatòria en la que els espanyolistes necessitaven ja tres gols. Els de Pochettino han gaudit d’ocasions però un cop més s’han mostrat nuls cara a porta i un llançament directe de falta a càrrec de Luis García, ha evitat la cinquena derrota consecutiva i ha deixat la igualada en el marcador que de ben poc serveix.

La cosa ja no va començar bé quan no es va pogué guardar un minut de silenci en memòria dels que van ser jugadors espanyolistes Joan Bartolí, Marcel Domingo (porter), i el directiu César Pérez que han mort en les darreres setmanes. Els seguidor ultres del Frente Atlético instal·lats en el triangle d’un dels còrners del Prat van escridassar (els ignorants no deuen saber que Marcel també va ser jugador del seu club) i van fer que Pérez Lasa escurcés i no es guardés el minut gràcies a aquests brètols.

L’encontre va començar amb un Espanyol que ho va intentar amb un joc ràpid amb varies centrades d’un Sergio García que va sortir amb ganes però al igual que l’equip, va anar apagant-se desprès del gol matalasser. Una centrada de Didac acaba sent rematada per Álvaro de manera acrobàtica, per sobre del travesser. Una combinació entre Verdú i Sergio García molt bona acaba sent tallada per Perea llençant-se a terra tallant amb el cos en la frontal de la petita. Una caiguda dins l’àrea en els primers minuts que es va reclamar penal, i unes mans fora de l’àrea clares no assenyalades comencen a emprenyar al públic amb Pérez Lasa. L’afició espanyolista està massa sensibilitzada amb el tema arbitral i no en perdona una, però és que hi ha cada arbitratge...

El primer avís matalasser el donen als deu minuts de joc quan en mig del ímpetu espanyolista una jugada que aparentment no portava gaire perill acaba amb una passada de Reyes a Raul García que fa un llançament potent que acaba fent impacte al travesser de la porteria ahir defensada per Cristian Álvarez (al igual que tots els anteriors encontres de Copa).

L’Espanyol ho prova amb un xut de Javi Márquez per sobre el travesser. De Gea s’ha d’emprar a fons per arribar fora de l’àrea abans que Sergio García en un llarg enviament de Javi Márquez en un contracop local.

L’eliminatòria queda sentenciada al minut 24, quan una passada de Raúl García pel Kun Agüero, i aquest entre mig de Forlín i Didac amb espai per corre, controla i entrant dins l’àrea afusella a Cristian, rematant lluny del seu abast i avança als madrilenys obligant ja a tenir que anotar-ne tres. Cosa fart difícil en un equip amb tant poc gol com aquest i sense la major referència en atac, el lesionat Osvaldo.

El gol, com era lògic, refreda els ànims. Després de cinc minuts que l’equip no sembla reaccionar al cop, intenta tímidament començar a posar les bases per un intent de al menys donar-li la volta al marcador o igualar-lo. Dátolo després de rebre de Javi Márquez acaba xutant però De Gea bloca molt segur.

Però serà l’Atlético qui anirà fent-se amb el control del joc en aquest tram final del primer temps i cada cop que s’acostarà a l’àrea de Cristian, farà trontollar totes les estructures defensives dels de Pochettino. Primer serà Duscher qui sota pals amb Cristian batut al 32’, remati traient el jugador espanyolista en una acció de Reyes. Posteriorment serà Didac Vilà qui evitarà el segon gol madrileny salvant sota la mateixa línia de gol enviant a còrner l’esfèrica després que Kun Agüero hagués fet un autèntic descosit en tota la línia defensiva superant primer a Amat, desprès a Forlín, i superant a Cristian.

L’Atlético abans de marxar-se al descans va anotar el segon, però Pérez Lasa va anul·lar l’acció per una molt dubtosa posició anti-reglamentària d’Agüero. La darrera jugada del primer temps en plena descomposició anímica i tàctica espanyolista, una acció del Kun que se’n va per velocitat de Didac, no el pot seguir Dátolo i quan intenta dins l’àrea afusellar a Cristian la seva rematada toca en un defensor perico sortint a còrner i evitant el gol.


El descans va obrar meravelles i en el segon període vam veure un altre Espanyol molt més segur defensivament i amb empenta (tot i les mancances de qualitat que altre cop va exhibir l’equip i que tots sabem i per tant no citaré), per intentar al menys fer-li suar la classificació al conjunt madrileny.

Tot i que la primera acció de perill va ser pels visitants amb un xut de Filipe Luis que blocà Cristian, van ser els de Pochettino qui van arribar amb més perill després que l’equip encomanat per la grada agafés ànims en veure com després de la passada de Verdú, la centrada xut de Dátolo acaba estavellant-se als dos minuts de la represa, al travesser.

En una altre internada de Dátolo (molt irregular en quant el seu joc alternant encerts amb altres moments més desafortunats i peca en excés d’individualisme), va acabar amb un remat d’Alvaro d’esquenes, però a les mans d’un ben situat De Gea. La jugada definitòria de la poca confiança de l’atac perico la vam veure al minut 55’ quan una bona jugada acaba amb passada dins l’àrea i fins a tres passes jugant en curt sense que ningú se li ocorregués ni per equivocació xutar a porta.

Pochettino fa el primer relleu: Se’n va Verdú i surt Luis García. L’asturià va ser el millor de l’equip en el temps que va estar sobre el camp; ahir no només va aportar lluita i fe en el triomf encomanant-lo als seus companys tot i l’adversitat de l’eliminatòria sinó que va ser qui va intervenir en les millors jugades i va marcar el solitari gol en aquest doble enfrontament.

Als cinc minuts d’ingressar al terreny de joc, una volea de dins l’àrea de Luis García es treta prodigiosament per De Gea amb la mà enviant a còrner, i poc després una jugada de Dátolo acaba amb un llançament també de Luis García que treu espurnes del travesser de la porteria defensada per De Gea. L’infortuni en aquells instants s’apoderava de l’Espanyol que havia tingut tres clares ocasions per al menys empatar l’encontre.

El desencís al no haver entrat aquestes ocasions comença a deixar ja molt tocat a l’Espanyol que dona la imatge d’haver esgotat ja els seus pocs cartutxos. Això ho aprofita el conjunt madrileny per sembrar el pànic en ràpids contracops amb Kun com a protagonista, com en un en el minut 72’ que Cristian al tall llençant-se i avançant-se, evita la posterior rematada de l’argentí.

L’Espanyol té en Sergio García una mínima ocasió però el remat posterior a la mitja volta del davanter acaba a les mans del meta matalasser. La darrera ocasió, una passada en profunditat de Luis García per Ivan Alonso (que havia sortit per Álvaro en el 67’), però l’uruguaià no pot definir i xuta en mig de dos defensors al cos de Valera que des de terra rebutja la pilota rebotada.
La darrera acció dels matalassers, Reyes que es marxa per velocitat de Didac, i erra davant Cristian rematant malament el que hagués pogut ser segon gol visitant.

Al minut 85, mig aforament de l’estadi decideix que ja ho ha vist tot i comença a desfilar sortint del camp resignats i esperant partits i resultats millors. Son els que es perdran el gol de bella factura de Luis García després que una falta en la frontal vertical al pal dret de la porteria del meta De Gea, fos llençada sensacionalment per l’asturià superant la tanca i allotjant-se a l’escaire. Al menys, va valer la pena estar-se fins el final encara només fos per veure un gol i d’aquesta bella factura, cosa que escasseja bastant en el nostre equip...

Ara ja, sense tenir que dosificar forces per la Copa, l’equip s’haurà de centrar en la lliga per intentar quedar el més a munt possible. Seria utòpic dir que l’equip ha d’aspirar a competició europea veient les mancances tècniques i físiques (lesionats i més lesionats cada setmana), però si que al menys l’equip ho segueixi donant tot, no es ressenti d’aquesta eliminació i no renunci a quedar el més a munt sigui possible. El temps dirà fins on té el sostre aquest equip.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez (6); Chica (5), Forlín (3), Jordi Amat (7), Didac Vilà (4); Duscher (5), Javi Márquez (6); Verdú (4), Dátolo (6), Sergio García (5); Álvaro (5).
Substitucions: Luis García (9) per Verdú, m. 58; Ivan Alonso (5) per Álvaro, m. 67; Javi López (s.q.) per Chica, m. 81.


Atlético de Madrid: De Gea, Filipe Luis, Perea, Paulo Assunçao, Ujfalusi, Alvaro Domínguez, Mario Suárez, Raul García, Reyes, Kun Agüero i Diego Costa.
Substitucions: Valera per Ujfalusi, m. 56; Coque per Assunçao, m. 60; López per Diego Costa, m. 80.

Àrbitre: Miguel Ángel Pérez Lasa, del comitè territorial basc. Ha mostrat cartolines grogues a Raul García, m. 38, Ujfalusi, m.43, Costa, m. 49, Luis García, m.66, Jordi Amat, m. 75, Duscher, m 86, Forlín, m. 89, Dátolo, m. 91, Ivan Alonso, m. 93.

Gols: 0-1: Kun Agüero, m. 24; 1-1: Luis García, m. 92.

Incidències: Encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei disputat a l’Estadi de Cornellà-El Prat, davant de 25.212 espectadors. S’ha guardat –o al menys s’ha intentat guardar – un minut de silenci abans del partit en memòria dels jugadors Joan Bartolí i Marcel Domingo i del que fos directiu, César Pérez Pardo.


dijous, 6 de gener del 2011

L'ESPANYOL FEMENÍ, NO POT
SUPERAR AL SANT GABRIEL (1-1)

















(Camp Mpal. Ruiz Casado, Sant Adrià del Besós: Josep Maria)


CD Sant Gabriel: 1 – R.C.D. Espanyol Femení “A”: 1


El Sant Gabriel sorprèn l’Espanyol en la primera jornada

Gens bé l’hi ha anat al Femení espanyolista l’aturada per les festes nadalenques; aquest matí a Sant Adrià del Besós en un dolent encontre no ha pogut passar de l’empat a un gol davant el conjunt col•legial. Les locals han fet un bon partit, s’han avançat en el marcador en els primers minuts i tot i que l’empat espanyolista no ha trigat molt, l’equip d’Aja avui molt espès, no ha sabut superar al conjunt del Sant Gabriel, cedint els dos primers punts en aquesta segona fase de la competició.

No ha sortit gens fi l’Espanyol; el Sant Gabriel ha volgut deixar ben clar que allò de l’1-5 va ser un accident greu en el camí i que el partit aniria per altres paràmetres ben diferents. La primera acció de perill, una passada a l’espai per l’esquerra de l’atac local i Dori Apolo arrencant en dubtosa posició acaba superant a Mariajo amb un tret creuat ajustat al pal esquerra de la seva porteria.

Gerro d’aigua freda per les espanyolistes, però mancava tot el partit sencer pràcticament per davant. No obstant no s’ha vist reacció de les blanc-i-blaves en els compassos posteriors al gol, ja que han estat les blaues les que han continuat dominant la parcel•la ampla i han gaudit de fins a tres xuts (això sí, molt dolents i desviats d’Eva, de Cristina). L’Espanyol ha marcat però la jugada estava invalidada prèviament per fora de joc.

L’Espanyol ha començat a reaccionar passats els dotze primers minuts, i la primera incursió per banda esquerra d’Ana Romero amb centrada molt tancada que Vero toca però no pot rematar bé situada en el primer pal, semblava que seria un avançament del que podríem veure amb posterioritat. Però no ha estat així. L’Espanyol poques vegades ha desbordat per bandes al quadre local que a mida que ha anat passant els minuts ha anat amuntegant jugadores en el mig del camp i defensa davant un Espanyol amb molt poques idees en atac avui.

Vero ha gaudit d’una de les poques ocasions amb una centrada de Willy als dinou minuts, però ha rematat malament. Avui no ha tingut el dia la crack gallega al igual que la resta de l’equip.

Als 24 minuts de joc, l’Espanyol troba forat pel centre amb una passada en profunditat de Vero per la penetració d’Erika Vázquez que entra dins l’àrea, encara a Erika i la bat amb un remat creuat a la seva dreta. L’Espanyol empatava i l’encontre semblava tornar a començar i amb les màximes esperances.

Però no ha estat així. Molt li ha costat al conjunt d’Aja crear ocasions de gol, malgrat dominar ja de manera més ample el darrer tram del primer període. Una mitja volta amb xut de Vero blocat per Erika i una centrada des de la dreta a càrrec d’Alexia que s’avança la meta local davant Vero,han estat les darreres ocasions del primer temps.

Per contra, ha estat el conjunt del Sant Gabriel qui ha disposat de l’ocasió més clara amb una jugada en la que la pilota en profunditat de Villagrasa per Dori ha estat a punt de significar el segon gol local, després que la davantera del Sangra hagi superat la sortida de Mariajo, però sortosament als interessos espanyolistes, la pilota rematada surt a un metre a la dreta de la porteria perica.

En el segon temps Oscar Aja ha realitzat dos canvis. Ane ha substituït Kenty, i Sara Mérida ha fet lo propi amb Alexia. El Sangra no ha fet canvis i ha mantingut el mateix onze inicial seguint confiant Pedro Martín amb l’equip que estava tutejant a tot un Espanyol.

Una bona pilota de Vero en safata per Mérida en la frontal però la vilanovina no ha fet un bon control (s’hagués quedat sola) i se li ha anat la bola. L’Espanyol jugava massa pel mig i buscava molt poc les bandes, davant el sistema defensiu impecable de les locals. Les avui gris-negres han dominat la possessió de l’esfèrica en aquest segon temps, i el Sangra durant moltes fases del mateix, ha defensat amb tot l’equip a camp propi. Però ha estat un domini estèril, improductiu, sense prou feines ocasions dignes de mencionar.

A més, Oscar Aja ha intentat cercar solucions col•locant la central Marta Torrejón com a davantera centre, ja que Erika queia a banda i per que Vero entrés des de més enrera. Ja Sandra Vilanova ha ocupat el lateral esquer de sortida, per acabar jugant en aquella zona Ane, mentre Vane Gimbert tancava la cobertura. Masses canvis de posicions en l’alineació que tampoc han servit –tot i que Aja ho ha intentat provar – per variar ni un mil•límetre els paràmetres en que es desenvolupa l’encontre.

El Sant Gabriel en un lliure directe (conseqüència d’unes mans en la tanca d’una anterior falta castigada amb la nova normativa), ha posat a prova a Mariajo que ha salvat l’equip de sortit derrotat del Ruiz Casado, rebutjant a còrner.

Rocío Serrano en el llançament d’una altre falta mancant quatre minuts, ha xutat per sobre el travesser. L’Espanyol ha acusat les preses en els darrers minuts davant el pas inexorable del cronòmetre, i Ane ha tingut dos errades molt greus i consecutives en la mateixa jugada, que han permès que Dori Apolo es plantés tota sola davant Mariajo, rematant creuat i sortint la pilota per molt poc, ajustat al pal esquer, fora.

L’Espanyol ha posat setge més amb el cor que amb el cap, en els darrers instants davant un Sant Gabriel tancat, i en una centrada de Mérida, ni Erika ni Torrejón han pogut rematar per ben poc. En el darrer minut de partit, ja en temps afegit, un embolic dins l’àrea petita s’ha saldat amb una rematada com ha pogut d’esquenes de Vero Boquete, que Marta Cubí ha tret sota pals. El llançament de cantonada s’ha executat defectuosament i Simón del Pino ha xiulat el final del partit - es veu que tenia molta presa – afegint únicament un minut de temps addicional.




Fitxa Tècnica:
CD Sant Gabriel: Erika; Olga Moreno, Eve Moreno, Alba Mena, Rocío Serrano; Eva Llamas, Cristina Baudet, Marta Villagrassa, Marta Cubí; Dori Apolo, i Cristina González.
Substitucions: Núria Guardia per Cristina González, m. 73; Julia per Eva Llamas, m. 80; Ester per Dori, m. 89.

RCD Espanyol: Mariajo; Kenti, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Sandra Vilanova; Meseguer, Sara Monforte; Willy, Alexia, Erika; i Vero.
Substitucions: Ane per Kenty i Mérida per Alexia, m. 46.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues a Meseguer, m. 77, Monforte, m. 86. Àrbitre casolà que ha donat el gol local dubtós per la posició de la davantera local, i s’ha guardat alguna que altre cartolina per acabar mostrant-les només a les espanyolistes en la recta final del partit.

Gols: 1-0: Dori Apolo, m. 4; 1-1: Erika, m. 23.

Incidències: Primer encontre de la Segona Fase de la Superlliga Femenina de fútbol, disputat al camp Mpal. José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià del Besós. Cel cobert tret del tram final del partit en el que el sol s’ha començat a mostrar. Temperatura fresca, però ambient calmat sense vent. Molt poc públic (un centenar) amb la presència de fidels seguidors espanyolistes que han anat a recolzar l’equip en aquest primer encontre de 2011.




CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA


.GRUP "A" SEGONA. FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

ATHLETIC CLUB

3110060
2

F.C. BARCELONA

3110010
3

R.C.D. ESPANYOL

1101011
4

C.D. SANT GABRIEL

1101011
5

REAL SOCIEDAD

1101000
6

RAYO VALLECANO

1101000
7

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

0100101
8PRAINSA. TRASNP. ALCAINE 0100106






A REMUNTAR!.. PER
SER PRESENT ALS QUARTS DE FINAL

Serà difícil, però cal intentar-ho

L’Espanyol es juga avui el passi als quarts de final que l’enfronti amb el R. Madrid, a una sola carta. Ha de guanyar al Atlético de Madrid per més d’un gol de diferència; només un triomf mínim d’1-0 donaria un empat a la eliminatòria i seria necessari una pròrroga de trenta minuts i penals si calgués. Qualsevol triomf mínim en el que els madrilenys marquin, dona el passi a quarts als matalassers. Per tant molt difícil, malgrat no impossible.

Mauricio Pochettino no pot comptar amb Osvaldo. Tot i que la lesió sembla ser mínima (en aquest club mai es sap i cal tocar sempre fusta), no ha arribat a temps per aquest encontre. La llista facilitada pel tècnic espanyolista consta de 19 jugadors. Aquests son: Kameni, Chica, Javi Márquez, Dídac, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Javi López, Forlín, Sergio García, Duscher, Dátolo, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Amat, Álvaro, Molina i Raúl Rodríguez.

Per part matalassera el seu tècnic Quique Sánchez Flores, ha convocat als següents futbolistes: De Gea i Joel com a porters, Valera, Antonio López, Filipe Luis, Godín, Ujfalusi, Álvaro Domínguez i Perea com a defenses, Mario Suárez, Raúl García, Fran Mérida, Paulo Assunçao, Reyes, Koke, i Alberto Perea com a mitjos i mitges puntes. Kun Agüero, Diego Costa i Borja com a davanters.

El col·legiat que xiularà aquest encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, serà el pertanyent al col·legi basc, Miguel Ángel Pérez Lasa, autor del darrer atracament del FC Barcelona en lliga davant el Levante al Camp Nou, on va deixar sense sancionar un clar penal en contra de l’equip del règim. Tant de bo, passi desapercebut i ningú se’n recordi d’ell aquesta nit, però...

dimecres, 5 de gener del 2011

EL FEMENÍ "B" MÉS LÍDER
DESPRÉS DE L'ENSOPEGADA DEL CIUTAT DE PALMA

El Femení “B” de Carlos Gómez, que encapçalava amb caràcter provisional la classificació del grup tercer de Primera Nacional Femenina doncs al conjunt balear del Sporting At. Ciutat de Palma li mancava per disputar el partit corresponent a la 12ena. jornada de lliga al Mpal. de Vic davant el conjunt osonenc que pel tema de la vaga de controladors aeris en el seu dia es va d’haver d’ajornar juntament amb l’Atlético Jesús – CE Europa que es juga aquesta tarda,(1-3) tot i que aquest no afecta al capdavant de la classificació.

Les balears, principal rival de les espanyolistes amb permís del Levante Las Planas – van perdre diumenge a Vic per 4-2, motiu pel qual, l’equip espanyolista és líder amb tots els equips capdavanters amb igual nombre d’encontres disputats.

Diumenge a les 10:00 del matí, a la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’equip perico rebrà al Girona FC amb arbitratge de Victoria Petrova Borislavova, equip que ocupa la quarta plaça de la classificació amb l’objectiu d’enllaçar amb el tres capdavanters i que aquesta setmana ha vist com en el seu equip s’incorporava la jugadora de la UE L’Estartit, Anna Martí. També la jugadora Ariadna Redondo s’ha incorporat al conjunt gironí com a reforç d’hivern.

En el conjunt entrenat per Pere Planes també militen des de fa varies temporades dues ex espanyolistes: Susanna Sala (central de la primera època de Sadrià) i Clara Clofent (etapa temporades abans i posterior a la inauguració de Sadrià i una segona etapa l’any del triplet). També el conjunt blanc-i-vermell compta amb una ex jugadora de Superlliga com Laura Bonaventura “Mixeta”, ex jugadora del FC Barcelona.






. PRIMERA NACIONAL Grup 3er. PTS PJ PG PE PP GF GC
1

R.C.D. ESPANYOL "B"

33 13 110 2 37 10
2

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

31 13 10 1 235 15
3

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

30 13 10 0 340 15
4

GIRONA F.C.

25 13 8 1 4 37 18
5

F.C. BARCELONA "B"

21 13 6 3 4 37 21
6

C.E. EUROPA

21 13 6 3 4 30 26
7

U.E. SANT ANDREU

20 13 6 2 527 25
8

U.E. VIC

19 13 6 1 6 29 34
9

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

19 13 6 1 6 20 29
10

U. E. LLEIDA

17 13 5 2 628 29
11

C.D. SANT GABRIEL "B"

10 13 3 1 9 18 30
12

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

10 13 2 4 721 42
13

C. At. JESÚS

7 13 2 1 10 18 41
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

0 13 0 0 13 12 55


LA PENYA B.B DE SANTS-HOSTAFRANCS
ACULL UN ACTE DE SIGNATURA DE LLIBRES PERICOS





(Seu Social de la Penya Blanc-i-Blava de Sants Hostafrancs, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc en la seu social de la PBB de Sants Hostafrancs, al Bar “La Cova d’Or” del Carrer Bèjar al barri d’Hostafrancs, la signatura de llibres pericos als espanyolistes que així ho han desitjat.

Nacho Julià, Sergio Fidalgo, Alex Riquelme, Lluis Recansens “l’Avi” i Jordi Llopis (per aquest ordre a la foto d’esquerra a dreta) han signat exemplars dels darrers llibres publicats per aquests autors espanyolistes des de les 18:30 fins passades les 20:30 hores.

L’editorial 23 Perico ha exhibit els següents llibres: Julià (“Yo, minoria absoluta”), Fidalgo (“El sorpaso perico”, “Con Dani y contra Dani”, “El trio maravillas”), Riquelme (“Españoles: El Barça ha muerto”), Recasens (dibuixant del Còmic de la Història del RCDE), i Llopis (“Història de la GPE Manigua; el reforç d’un sentiment”).

A l’acte, que no ha pogut estar present per malaltia el President de la penya amfitriona, si que ha comptat amb la presència del vicepresident i directius d’aquesta ambaixada perica de nova creació, i del ex President de la FCPE i actual president de l'APMAE i de la Penya El Perico Ferroviari, Ramon Rius, així com representació de la GPE Manigua (amb el vicepresident institucional i el comptador), President de la Penya Pericos Fidels, Héctor Alegria i senyora, així com socis pericos preferentment de la barriada de Sants i Hostafrancs, entre altres.


dimarts, 4 de gener del 2011

COMENÇA LA SEGONA FASE
DE LA SUPERLLIGA FEMENINA

Alexia en el centre de la imatge,junt a Vero en l'encontre davant el Sant Gabriel a Sadrià.



Comença la fase de debò, de la Superlliga Femenina



Sant Gabriel, primer rival

Aquest dijous 6 de gener, festivitat de l’Epifania, torna la Superlliga Femenina després de l’aturada per les seleccions femenines autonòmiques i per les festes nadalenques; i ho fa encetant la segona fase del campionat.

En el grup del títol, vuit equips es jugaran ser entre els dos primers que doni accés a jugar-se en una eliminatòria a cara o creu, el campionat de lliga. En els altres dos grups, els quatre primers de cada grup obtindran la permanència, mentre que els 4 i 3 darrers respectivament (un dels grups és de 7 equips), perdran la categoria i baixaran a Nacional.

El RCD Espanyol després d’acabar la primera fase com a líder del seu grup, amb només un partit perdut i un d’empatat, afronta amb totes les esperances aquesta segona fase en la que un any més el Rayo Vallecano és el gran candidat juntament amb l’equip d’Oscar Aja per fer-se amb les dues posicions primeres. Atenció lògica a equips com l’Athletic Club o el Barcelona, sense oblidar-nos d’una Real Societat que ha protagonitzat la sorpresa en el grup A en quedar primera de grup.

Aquest dijous, l’Espanyol visitarà el mateix escenari que en el darrer encontre de la primera fase: El Mpal. José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià del Besós (junt estació ADIF i parada Tramvia Besós, per qui vulgui anar-hi). S’espera que hi hagi presència de seguidors pericos que donin recolzament a l’equip espanyolista en aquest primer envit de la segona fase.

El darrer enfrontament de la primera fase va acabar amb un 1-5, però en general el conjunt del Sant Gabriel no s’ha mostrat com un conjunt fàcil de doblegar i en virtut a aquests paràmetres, ha obtingut contra pronòstic en el primer any després de l’ascens a Superlliga, aquesta classificació entre els vuit millors en contraposició a equips més històrics dins el futbol femení com el cas més significatiu del Llevant.

La plantilla del Sant Gabriel, tal com vam pogué veure en els encontres de la primera fase està plena d’ex jugadores del RCD Espanyol. El noms de Marina Marimón o Erika Pallarol a la porteria, Rocío Serrano, Olga Moreno “Chola”, Eva Llamas (Espanyol C i B),Gemma Ruano (Espanyol B), Carol Miranda, Núria Guardia, Marta Cubí, o inclòs la davantera Cristina González que va jugar al B abans de recalar a la Penya Blanc i Blava de la Roca, son bons exemples en l’equip de Pedro Martín. Altres jugadores importants de l’equip son Marta Villagrasa, Cristina Baudet, o la màxima golejadora Dori Apolo juntament amb la igualadina Marta Cubí, amb nou dianes.

L’encontre tindrà lloc a les 11:00 hores del matí. A aquesta primera jornada, destaca un Rayo-Real Sociedad i un Atlético Féminas-FC Barcelona.



Erika Vázquez.


Diumenge a Sadrià, l’Athletic Club

Diumenge, l’Espanyol femení rebrà la visita del conjunt basc, tercer en discòrdia la passada temporada, que ha sigut segon al seu grup empatat a punts amb el líder, la Real Sociedad. El conjunt de Lezama ha marcat 58 gols i només n’ha encaixat 8. Ha perdut dos partits (davant la Real i a Barañaín amb el Lagunak) i n’ha empatat altre (amb la Real en el seu propi camp).

La jove Nekane Díez (quarta temporada al club, procedent del Mariño d’Irún) ha rellevat en la faceta golejadora de l’equip a Erika Vázquez fitxada per l’Espanyol aquest estiu. La davantera basca ha marcat 15 gols en lliga en la present temporada (la passada en va marcar un total de dotze), sent Irune Murua la segon golejadora de l’equip amb 9 dianes. L’equip basc ha assolit golejades d’escàndol davant Eibar (9-1), Real Valladolid (7-0 i 0-9), Reocín (9-0) i Oviedo Moderno (10-2).

Les noves incorporacions del conjunt basc han estat Saioa González (26 anys), defensa amb gran experiència (Sabadell i L’Estartit en les darreres vuit temporades), i la davantera Manuela Lareo (18 anys), procedent del basc Aurrerà Vitoria. Aquest estiu a l’Athletic Club havien causat baixa fins a cinc jugadores, tres d’elles històriques com eren Erika Vázquez (sis temporades), la veterana (1973) Eba Ferreira (8 temporades), Zuriñe (sis temporades), Karmele i Itsazo Cárcamo.

El partit davant l’Athletic Club es disputarà a la Ciutat Esportiva de Sadrià, diumenge a les dotze del migdia.


AMB L'EMPAT DEL ATLÉTICO,
CONSERVEN LA CINQUENA PLAÇA

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

46

17

15

1

1

53

10

2

REAL MADRID C.F.

44

17

14

2

1

42

14

3

VILLARREAL C.F.

36

17

11

3

3

32

14

4

VALENCIA C.F.

31

17

9

4

4

26

20

5

R.C.D. ESPANYOL

28

17

9

1

7

19

24

6

ATLÉTICO DE MADRID

27

17

8

3

6

27

19

7

GETAFE C.F.

26

17

8

2

7

28

25

8

ATHLETIC CLUB

25

17

8

1

8

26

29

9

R.C.D. MALLORCA

24

17

7

3

7

19

20

10

SEVILLA F.C.

23

17

7

2

8

22

27

11

REAL SOCIEDAD

22

17

7

1

9

23

28

12

R.C. DEPORTIVO

21

17

5

6

6

15

20

13

HÉRCULES C.F.

19

17

5

4

8

18

25

14

REAL RACING

19

17

5

4

8

13

23

15

C. At. OSASUNA

17

17

4

5

8

15

21

16

MÁLAGA C.F.

16

17

5

1

11

22

36

17

LEVANTE U.D.

15

17

4

3

10

19

28

18

REAL ZARAGOZA

13

17

2

7

8

16

28

19

U.D. ALMERÍA

13

17

2

7

8

15

27

20

REAL SPORTING

12

17

2

6

9

14

26




dilluns, 3 de gener del 2011

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE

3 / 9 de Gener de 2011

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

8 GEN Espanyol "B" C.F. Pobla de Mafumet Lliga. Mpal. Pobla de Mafumet 16:00
8 GEN Juvenil "A" S.D. Huesca Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 16:00
8 GEN Juvenil "B" U.E. Sant Andreu Lliga. Mpal. Narcís Sala 14:00
9 GEN Cadet "A" C.F. Blanca Subur Lliga. Nou Pins Bens, Sitges 12:00
8 GEN Cadet "B" U.D. At. Gramanet Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 12:00
8 GEN Infantil "A" Damm C.F. Lliga. Esc. Deportivas Buen Pastor 13:00
8 GEN Infantil "B" Damm C.F. Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 18:00
3/4/5 G Aleví "A" E.F. Logroño/ altres rivals segons calendari Torneig XEF Lloret. Mpal. Lloret 16:30 11:00 13:15
8 GEN Aleví "A" U.D. At. Gramanet Lliga. Nou Mpal. Sta. Coloma G. 12:00
8 GEN Aleví "B" Fundació Priv. Esp. Mataró LLiga. Ciutat Esportiva Sadrià 14:30
. . . .
7/8 GEN Benjamí "A" Benfica, Valencia, Sevilla, Betis, Atlético, Villarreal, Sporting VII Torneig Pinos Puente. (Granada) S/C
3/4/5 G Benjamí "B" EF Logroño, CF Tordera, UD Montecarlo Torneig XEF Lloret. Mpal. Lloret 16:30 12:00 12:00
12 GEN Benjamí "B" F.C. Barcelona Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 19:00
9 GEN Prebenjamí C.F. Barceloneta Lliga. Mpal. Barceloneta 14:15
. . . . .
6 GEN Femení "A" C.D. Sant Gabriel Superlliga. Mpal. JL Ruiz Casado Sant Adrià del B. 11:00
9 GEN Femení "A" Athletic Club Superlliga. Ciutat Esportiva Sadrià 12:00
9 GEN Femení "B" Girona F.C. Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 10:00
8 GEN Femení "C" U.D. Taradell Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 16:00
8 GEN Fem. Juv-Cadet Vic Riuprimer Refo FC Lliga. Mpal. El Rieral. Sta. Eulàlia de Riuprimer 12:45
9 GEN Fem. Inf-Aleví A P.Blanc i Blava La Roca Lliga. Nou Camp Mpal. La Roca 09:30
9 GEN Fem. Inf-Aleví B C.D. Sant Gabriel Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 10:00
9 GEN Fem. Benjamí-PreB. C.E. Canyelles Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià 11:30






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M