dijous, 6 de gener del 2011

A REMUNTAR!.. PER
SER PRESENT ALS QUARTS DE FINAL

Serà difícil, però cal intentar-ho

L’Espanyol es juga avui el passi als quarts de final que l’enfronti amb el R. Madrid, a una sola carta. Ha de guanyar al Atlético de Madrid per més d’un gol de diferència; només un triomf mínim d’1-0 donaria un empat a la eliminatòria i seria necessari una pròrroga de trenta minuts i penals si calgués. Qualsevol triomf mínim en el que els madrilenys marquin, dona el passi a quarts als matalassers. Per tant molt difícil, malgrat no impossible.

Mauricio Pochettino no pot comptar amb Osvaldo. Tot i que la lesió sembla ser mínima (en aquest club mai es sap i cal tocar sempre fusta), no ha arribat a temps per aquest encontre. La llista facilitada pel tècnic espanyolista consta de 19 jugadors. Aquests son: Kameni, Chica, Javi Márquez, Dídac, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Javi López, Forlín, Sergio García, Duscher, Dátolo, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Amat, Álvaro, Molina i Raúl Rodríguez.

Per part matalassera el seu tècnic Quique Sánchez Flores, ha convocat als següents futbolistes: De Gea i Joel com a porters, Valera, Antonio López, Filipe Luis, Godín, Ujfalusi, Álvaro Domínguez i Perea com a defenses, Mario Suárez, Raúl García, Fran Mérida, Paulo Assunçao, Reyes, Koke, i Alberto Perea com a mitjos i mitges puntes. Kun Agüero, Diego Costa i Borja com a davanters.

El col·legiat que xiularà aquest encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, serà el pertanyent al col·legi basc, Miguel Ángel Pérez Lasa, autor del darrer atracament del FC Barcelona en lliga davant el Levante al Camp Nou, on va deixar sense sancionar un clar penal en contra de l’equip del règim. Tant de bo, passi desapercebut i ningú se’n recordi d’ell aquesta nit, però...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M