dissabte, 14 de febrer del 2015

EL JUVENIL "A" NO HA TINGUT RIVAL...












RCD Espanyol Juvenil “A”: 7 – SD Huesca: 0

Golejada merescuda del quadre espanyolista que s’ha mostrat molt superior davant  un SD Huesca que en tot moment ha evidenciat la complicada situació que travessa sent penúltim a la classificació. Molta diferència entre ambdós conjunts que finalment s’ha vist reflectida en el marcador arribant-se al descans amb un 4-0 que ja ho deia tot. Molt desencertats en defensa i nuls en atac, l’equip aragonès ha sucumbit davant un Espanyol que s’ha agradat i que encara n’ha pogut aconseguir-ne molts més.

Avisà ja l’Espanyol en el primer minut de joc amb un remat dins l’àrea d’Eric que després de botar-li davant, se li escapà perillosament al meta aragonès i a punt estigué de costar-li car. Una paret entre Eric i Patrick acaba amb un remat del primer que intercepta un defensor. Carles Soria “Toro” en un pam de terreny junt a la línia de fons retallà dos cops deixant en evidència al defensor del Huesca. Un servei de cantonada executat per Entrena és rematat de cap massa centrat, aturant el porter.

Al quart d’hora en un dels atacs locals, la pilota li ha arribat a Patrick en la frontal i sense pensar-ho dues vegades ha deixat anar un tret ras que s‘ha introduït ajustat a la      
dreta de la porteria del conjunt d’Osca. Era l’1-0, resultat que ha durat molt poc, ja que als 18’ de joc, una gran jugada de Marc Gual amb retall dins l’àrea a un defensor i posterior centre, ha sigut remat a boca de canó per Èric Gràcia marcant a plaer el segon dels de David Gallego.  

En un bon llançament del central Iago des de fora de l’àrea, ha respost tocant lleugerament però lo just el porter del Huesca per evitar el tercer (22’). Aquest ha arribat tres minuts després quan Juanan Entrena amb un xut creuat des de fora de l’àrea ha superat al porter visitant que tot sigui dit de pas, no ha estat gens fi ni en aquesta ni en alguna altre acció tot i que el seus companys d’equip no li han posat gens ni mica fàcil.        
  
L’Espanyol seguia atacant i un molt bon centre d’Adrián Rivas el talla un defensor in extremis abans d’un altre remat letal dels espanyolistes. Abans del descans, una molt bona jugada de l’atac espanyolista amb passi llarg a l’espai per la incorporació de Toro qui centra perfectament i de cap en el segon pal, Entrena anota el quart del seu equip i segon del seu compte particular.

En el segon període Gallego donà entrada a Marc Roca (avui amb el juvenil) per Rivas. Al primer minut centre d’Entrena i remat de primera d’Eric que es marxa fora en una gran oportunitat. I als cinc minuts de la represa, després d’una elaborada jugada altre cop Toro per banda dreta incorporat a l’atac centra una molt bona pilota per que Marc Roca de cap, remati al fons de la porteria amb el desencert un cop més de Laguna. A punt Marc Roca de fer el sisè en una acció individual driblant dins l’àrea, però en darrera instància el seu remat és interceptat.  Un remat de Toro creuat surt fora per ben poc a córner.  Gallego esgota els canvis donant entrada a Lauren i Campu, i posteriorment a Aarón, avui suplent.

I només trepitjar el terreny de joc el lateral esquerrà, té lloc una perillosa falta contra l’Osca, i col·locant-la perfectament, el seu llançament ajustat a l’esquerra significarà el 6-0 davant un Huesca ja lliurat a la seva sort, a la deriva i sense resistència davant un Espanyol que encara tenia més fam. El definitiu 7-0 l’aconseguí el quadre català quan llença un servei de cantonada Alex des de l’esquerra, no rebutja ningú de la cobertura i Entrena amb una bona volea, torna a batre a Laguna per tercer cop en el partit aconseguint el seu particular hat-trick.

Encara han pogut caure’n més. En una jugada en la que Entrena ha ficat un perillós centre, el meta Laguna ha sortit llençant-se en planxa amb tant mala fortuna que la pilota l’ha estavellat al cos d’Entrena i no ha acabat dins de la seva porta per ben poc sortint a dos pams del pal esquerre.  Lauren amb una acció que no ha sabut definir i finalment Campu, rematant a plaer i incomprensiblement sortint l’esfèrica fora quan l’efecte òptic semblava que havia entrat, gaudirien de les darreres oportunitats per elevar encara més aquests ja elevats guarismes.        



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Chus, Toro, Sarmiento, Iago, Alex, Patrick, Adrián Rivas, Melendo, Èric Gràcia, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Marc Roca per Adrián Rivas, m. 46; Lauren i Campu per Gual i Eric Gràcia, m.57; Aarón per Sarmiento, m. 61. Altre suplent: Rubén (p.s.)

SD Huesca: Laguna, Abad, Richi, Ballesteros, Grasa, Ailoy, Javito, Conte, Héctor, Sebas i Kenta.  
Substitucions: Sorrosal i Montul per Grasa i Kenta, m. 46; Álvaro per Héctor, m. 69; Ignacio per Conte, m. 78.  Altre suplent: Borja (p.s.)

Àrbitre: Carlos Abelda Bárcena, de la delegació de Barcelona.  Cartolina groga a Montul, m. 76 per part visitant.

Gols: 1-0: Patrick, m. 15; 2-0: Èric Gràcia, m. 18; 3-0: Entrena, m.25; 4-0: Entrena, m. 44; 5-0: Marc Roca, m. 50; 6-0: Aarón, m. 63; 7-0: Entrena, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquesta tarda de dissabte. Temperatura suau i agradable tenint en compta l’època en que encara ens trobem.     




divendres, 13 de febrer del 2015

LA DERROTA A MANRESA DEL BENJAMÍ "A",
ESTRENY AL MÀXIM LA CLASSIFICACIÓ

C. Gimnàstic Manresa: 1 – RCD Espanyol Benjamí “A”: 0

Primera derrota del quadre entrenat per Xavi Corominas en un complicat escenari, el Gimnàstic Parc de Manresa davant el tercer classificat de la lliga. Amb aquesta derrota el quadre perico veu reduïda la seva avantatge al capdavant de la classificació a només un punt dels barcelonistes i a tres dels manresans, tot i que en aquest cas el conjunt blanc-i-blau té el gol-average favorable en guanyar l’anada a la Dani Jarque per 3-0.

El proper encontre serà el proper diumenge 22 de febrer al Mpal. d’Esports de Mataró, davant el dotzè classificat, l’Escola de Futbol Mataró.


Fitxa tècnica:
C. Gimnàstic Manresa: Kieran Dominic, Noel Olmedo, Roberto Jalade, Albert Aragonés, Izan Sarmiento, Jan Molina i Guerau Serra.
També: Pol Satorra, Hugo Rodríguez, i David Moreno.

RCD Espanyol: Carlos Boga, Carlos Sánchez, Mahamadou Susoho, Roger Hinojo, Pol García, Pau Fernández i Sergio Rivares.
També: Pau Adín (p.s.), Mario González, Miguel Carvalho, Denís Gutiérrez, Iván Fernández, i Kareem Tunde.

Àrbitre: Iker Pujol Colell de la delegació del Bages.

Gol: 1-0: Izan Sarmiento, m. 19.

Incidències: Encontre corresponent a la 18èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Preferent Benjami, disputat el migdia del passat dissabte al Gimnàstic Parc de Manresa.   


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT BENJAMÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 49 18 16 1 1 97 14
2 F.C. BARCELONA "B" 48 18 16 0 2 75 11
3 C. GIMNÀSTIC MANRESA 46 18 15 1 2 59 16
4 U.D. CORNELLÀ 43 18 14 1 3 44 14
5 U.E. MOLLET C.F. 37 18 11 4 3 39 23
6 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 26 18 8 2 8 39 35
7 C.F. LES FRANQUESES 25 17 8 1 8 31 38
8 C.F. BADALONA 25 17 8 1 8 38 39
9 CFU CAN RULL RÓMULO TRONCHONI 22 17 7 1 9 31 39
10 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 18 18 5 3 10 28 59
11 C.E. SABADELL F.C. 17 18 5 2 11 42 51
12 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 14 18 4 2 12 22 44
13 E.C. GRANOLLERS 13 17 4 1 12 22 58
14 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 11 17 3 2 12 27 69
15 C.E. SANT GABRIEL 9 17 2 3 12 34 65
16 C.E. MERCANTIL 7 18 2 1 15 20 73

UN INJUST PENAL PRIVA DEL TRIOMF
A L'ALEVÍ "B" ESPANYOLISTA DAVANT EF GAVÀ (2-2)













RCD Espanyol Aleví “B”: 2 – Escola F. Gavà: 2

Se li escapà el triomf al quadre espanyolista a causa d’un molt discutit penal xiulat per l’àrbitre del partit a cinc minuts del final del partit i que li costà l’expulsió al tècnic espanyolista. L’equip perico acumula quatre jornades consecutives sense conèixer el triomf, i  després de tres derrotes consecutives sumà un punt que l’allunya un xic del catorzè classificat, el CE L’Hospitalet, qui va torna a perdre i segueix ocupant la tercera plaça de descens a Primera Aleví.

Molt bon primer quart el que completà l’Espanyol davant el sisè classificat. Dominà i gaudí d’ocasions: Una passada de la mort interceptada en el darrer moment no arribà a Plaza. Un centre xut d’Aitor Ribera acabà a la xarxa superior, un remat després d’una bona jugada per banda esquerra acabà sortint a dos pams de la porteria... Als 10’ de joc, una gran volea del central Víctor Garrido es convertí en el primer gol del partit. L’equip de Julián prenia avantatge en el marcador. En el darrer sospir d’aquests primers quinze minuts, el Gavà es mostrà en atac amb un centre xut des de l’esquerra que es passejà perillosament sense rematador.

En el segon quart ja fou més igualat, tot i que no hi hagué gaires ocasions si que l’Espanyol als 7’ en tingué una de clara amb un xut de Pol Canillo que rebutjà el meta i per ben poc Alessandro no va pogué rematar davant un defensor. També els blaugranes disposaren d’un parell d’accions de perill com una jugada individual que finalitza amb xut Pacheco per sobre la porteria, quan tenia a un company sol al bell mig de l’àrea. En un centre des de la dreta el davanter Pacheco rematà de cap, fora.

En el tercer quart, tot i que l’Espanyol disposà de dues ocasions clares (jugada d‘Ángel amb centre i posterior remat de Mark a les mans del porter, i altre del propi Mark que s’emporta la bola davant l’errada defensiva i a la mitja volta remata altre cop massa centrat a les mans del meta Dídac), fou el Gavà qui no perdonà i establí als tres minuts de la represa, l’empat a un gol.  Fou en una pilota rematada creuada dins l’àrea.

Intentà reaccionar l’Espanyol i un lliure directe a càrrec d’Ángel Alarcón buscant l’escaire, es marxà per sobre per ben poc.  Una mitja volta d’Alivìa amb remat massa centrat, fou altre cop massa fàcil pel meta gavanenc. Els visitants tingueren una gran oportunitat després d’una pèrdua de Víctor, amb ràpid contracop que Oriol desbaratà amb una arriscada sortida de la que el col·legiat no hi observà punibilitat.

Cada cop més el cos tècnic del Gavà increpà al col·legiat, junt amb els familiars presents al camp tercer de la Dani Jarque i el jutge de l’encontre s’anava veient cada cop més pressionat davant la seva poca personalitat. Si bé ja havia amonestat al delegat visitant, en cap cas ho va fer amb el tècnic tot i que aquest li donà motius més que sobrats per enviar-lo ben lluny del terreny de joc.  

Abans de finalitzar el tercer període, l’Espanyol cobrà altre cop avantatge en el marcador. Centre d’Alivia des de l’esquerra, i després que un defensor no pugui rebutjar, Mark Sorroche aquest cop no perdona fent primer un bon control, retallant davant el defensor i superant al porter amb un precís remat. Era el 2-1.

Va pogué ampliar la renda l’Espanyol amb una gran jugada de Jan marxant-se de dos rivals però ningú va pogué aprofitar la seva centrada, i en altre acció en la que Mark obrí per Ángel, qui no s’ho pensà dues vegades i envià un fort xut creuat que sortí a dos pams del pal dret. També els visitants en un llançament lateral de Ruíz, la pilota sortí passejant-se un pèl creuada.

Els ànims es caldejaren encara més en el darrer quart. Una dura entrada fora de temps de Sergi Gómez sobre Ángel, encén encara més a uns  i altres. El visitant Yago tingué l’empat en el seu cap rematant un servei de cantonada tot sol, però envià la bola fora. El joc s’escalfaria i veurien cartolina primer el visitant Yago i després Arnau Villa en la jugada que assenyalà la pena màxima.

I arribà la jugada polèmica del partit, un possible joc perillós dins l’àrea blanc-i-blava convertí el col·legiat en penal, motiu que provocà les protestes del tècnic espanyolista amb qui no dubtà ni un instant el col·legiat en mostrar-li la vermella directa, fet aquest que en anàloga circumstàncies no va fer amb el tècnic visitant. El penal fou transformat per Lucas Bravo establint el definitiu empat a dos gols.  Fins el final del partit l’Espanyol intentà obtenir el triomf i Alex Alivia en falta directa buscant l’escaire estigué a punt d’aconseguir-ho rebutjant a córner el meta gavandenc. Tot i la polèmiques hagudes i el temps perdut, tan sols afegir un minut i quaranta-cinc segons de temps suplementari.            
        

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1 quart: Álvaro, Aitor, Víctor, Jan, Ivan, Plaza i Mark Sorroche.
2 quart: Álvaro, Aitor, Arnau Villa, Ferran Duran, Pol, Alessandro i Alivia
3r quart: Oriol; Ángel, Víctor, Jan, Iván, Alivia i Mark Sorroche
Darrer quart: Oriol, Ángel, Arnau Villa, Jan, Ferran Duran, Alessandro, i Alivia.

EF Gavà: Héctor Fernández, David Ruíz, Ferran Chacorí, Arnau García, Gabriel Bernard, Lucas Bravo i Yago Penas.
També: Dídac Iglesias (p.s.), Sergi Gómez, Adam Cherradi, Óscar Pacheco, i Biel Vallverdú.

Àrbitre: Raul Martínez Fernández, de la delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues a Arnau Villa, m. 54 per part espanyolista i a Sergi Gómez, m. 47 i Yago Penas, m 52 per part visitant. Va expulsar amb vermella directa al tècnic espanyolista Julián López de Lerma, m. 53 i va amonestar amb groga al delegat del conjunt gavanenc Atsushi Saeda, m. 35.

Gols: 1-0: Víctor, m. 10; 1-1: Arnau García, m. 33; 2-1: Mark Sorroche, m.39; 2-2: Lucas Bravo (pen.), m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 18èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte a un dels sectors del camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del quadre gavanenc, el meta Didac Iglesias Gimeno, que durant les darreres temporades havia militat al futbol base espanyolista.   


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 54 18 18 0 0 131 9
2 C.F. DAMM "B" 40 18 13 1 4 64 32
3 U.D. CORNELLÀ 37 18 11 4 3 74 36
4 ESCOLA FUTBOL MATARÓ "B" 35 18 11 2 5 41 30
5 F.C. SANT CUGAT ESPORT 31 18 10 1 7 41 49
6 C. ESCOLA F. GAVÀ 31 18 9 4 5 45 45
7 C.F. IGUALADA 28 17 9 1 7 49 39
8 UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA 25 18 7 4 7 37 36
9 U.E. SANT ANDREU "B" 22 17 6 4 7 29 32
10 C.E. SANT GABRIEL "B" 21 18 6 3 9 32 56
11 C.E. MANRESA 20 18 6 2 10 29 62
12 C. GIMNÀSTIC MANRESA 19 18 6 1 11 40 63
13 R.C.D. ESPANYOL "B" 17 18 4 5 9 34 51
14 C.E. L'HOSPITALET 15 18 4 3 11 31 46
15 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 11 18 3 2 13 32 65
16 U.D. MARIANAO POBLET 4 18 1 1 16 17 75










S E N T I M E N T P E R I C O . C O M