dissabte, 22 de gener del 2011

EL FILIAL DONA UNA BONA IMATGE (4-0)





RCD Espanyol “B”: 4 - CF Amposta: 0


Superiors

El RCD Espanyol “B” ha vençut per un clar i contundent 4-0 al CF Amposta, en un partit en el que l’equip de Toni Rovira s’ha fet mereixedor d’aquest resultat i encara de més gols ja que ha comptant amb ocasions suficientment clares com per haver aconseguit uns majors registres.

Els blanc-i-blaus han dominat al conjunt tarragoní des d’un bon començament i han posat setge a la porteria defensada per Contreras amb uns primers minuts de forta pressió en els que l’Amposta s’ha vist superat clarament i ha acabat encaixant el primer gol.

La primera ocasió, una centrada de Cervera en un dels molts serveis de cantonada, rematat de cap per Raul Rodríguez, fora. Un minut després, una pilota en profunditat per Chuli, dribla la sortida del porter i remata a porteria buida, però molt oportú Cesc s’interposa en la rematada del davanter andalús, i enviant a còrner amb el cos, salva el gol. Però el gol espanyolista arriba amb posterioritat quan en jugada de Dani Nieto (el millor del partit), guanya la línia de fons i dona una passada de la mort en una centrada rasa per Chuli que en la boca de gol, anota a plaer.

Avui Chuli ocupava la punta d’atac amb Rui Fonte i Dani Nieto, però ha tingut que ser substituït al descans. El davanter espanyolista ha estat protagonista quan altre cop Dani Nieto ha centrat magistralment i Chuli d’esperó ha rematat als peus del porter errant la clara ocasió de gol.

Era el partit un constant atac dels espanyolistes que altre cop amb Nieto de protagonista, col·locant el balear un centre ras que Raul (del Amposta) salva rebutjant dins l’àrea petita i anticipant-se a un posible remat.

L’Amposta ha tingut la seva millor ocasió en una internada amb centre i posterior remat a boca de canó, que l’àrbitre ha invalidat per posició anti-reglamentària tot i que el romanès Dinu s’havia lluït amb una intervenció molt meritòria amb molts reflexes.

En el darrer quart d’hora del primer temps, una passada en profunditat del mig Isaías per Chuli, però quan es queda sol el de Huelva, remata engaltant malament l’esfèrica molt desviat per sobre la porteria visitant. Altre ocasió de Chuli ha estat quan en jugada individual s’ha marxat de Jesús que ha intentat agafar-lo per impedir el seu avanç i superant per velocitat a Raul, ha penetrat a l’àrea, però encarant Contreras ha xutat excessivament alt, quan tenia tot sol a Nieto esperant una passada.

En temps d’afegit, Lucas Porcar ha executat un llançament directe de falta buscant l’escaire, i Contreras ha tret una mà prodigiosa, salvant el que es intuïa com a segon gol local, sortint la bola refusada, i el posterior remat ha acabat sent rebutjat per un defensor taponant el forat amb el cos i també amb el braç evitant que hagués acabat l’esfèrica dins.

En el segon temps, Eric substitueix Chuli. L’Espanyol baixa la intensitat i perillositat del seu domini en el primer quart d’hora. Continua manant controlant el joc i la possessió, però arribant amb menys claredat.
Això canvia al 60’ quan el juvenil Eric amb un gran xut estavella la bola al travesser, i en la jugada següent un minut després, una paret entre Lucas i Rui Fonte acaba amb una rematada que salva el meta Contreras en una de les millors intervencions del partit traient una mà esquerra que salva a l’Amposta d’encaixar el segon.

Al 68’ el portuguès Rui Fonte culmina dins l’àrea amb una gran definició una jugada d’atac espanyolista. El toc de distinció del davanter, suau, elevant amb elegància per sobre Contreras, un regal pels espectadors que han passat força fred però que al menys han vist detalls de molta qualitat.

Dani Nieto ha sigut el protagonista en les dues accions següents: Una en lluita per una pilota dividida que ha arribat abans Contreras llençant-se als seus peus, i la més clara, en una jugada marca de la casa, en la que el balear ha encarat al porter i li ha col·locat l'esfèrica lluny del seu abast, creuada, i ha acabat estavellant-se a la base del pal dret. Altre cop la fusta ha impedit el gol.

En els sis darrers minuts del partit, Dani Nieto ha establert el 3-0 rebent d’Isaías, amb un bon control i amb xut creuat ajustat al pal dret que ara sí, ha acabat allotjant-se dins la porteria del Amposta. I passant els noranta, en temps d’afegit, el col·legiat del partit Pérez Bueno ha castigat amb penal als visitants i s’ha encarregat de llençar-lo Dani Nieto, a l’esquerra del porter que li ha endevinat la intenció i tot i que ha tocat la pilota, la força d’aquesta ha impedit que el meta aturés el màxim càstig que ha acabat significant el quart i darrer gol. No hi havia temps per més.

Ara, el proper rival serà tota una prova de foc. A Nous Barris, espera la Montañesa. Allà deurà de mostrar-se d’una vegada per totes, com el veritable Espanyol B que aspira i pot, lluitar per l’ascens.





Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Dinu, Blázquez, Raúl Rodríguez, Víctor Álvarez, Canal, Isaías, Chuli, Lucas, Rui Fonte, Cervera i Dani Nieto.
Substitucions: Eric per Chuli, m. 46; David López per Lucas, m. 63; Guille Savall per Raul, m. 75.

CF Amposta: Contreras, Manuel, Jesús, Cesc, Domínguez, Sandu, Miguel, Ramón, Isma, Gustavo i Raúl.
Substitucions: José per Raul, m. 69; Gerard per Sandu i Marc per Isma, m. 78.

Àrbitre: José Francisco Pérez Bueno, comitè territorial català, delegació del Maresme, assistit en bandes per Asensio Tejero i Casas Posadera. Ha mostrat cartolines grogues a Lucas, m. 45, Gustavo, m. 45, Cervera, m. 55, Blázquez, m. 63, Miguel, m. 79, i Cesc, m. 84.

Gols: 1-0: Chuli, m. 10; 2-0: Rui Fonte, m. 69; 3-0: Dani Nieto, m.86; 4-0: Dani Nieto (pen.), m.92.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 22ena. de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. Partit disputat amb il·luminació artificial. Temperatura baixa, forta sensació de fred.

MEREIXIEN MÉS...
(8-9)

PENDENTS DE VÍCTOR RUIZ. AL MERCAT D'HIVERN, ELS VENEDORS SEMPRE S'INTENTEN APROFITAR-SE DE LES NECESSITATS DELS COMPRADORS; A L'ESPANYOL SUCCEEIX TOT EL CONTRARI. LES PARAULES DEL CLUB "NO MALVENDREM"... SEGUIRAN VIGENTS?


RCD Espanyol: 8 – FC Barcelona: 9


La fatalitat històrica també ens apareix al futbol indoor...

En els darrers segons del partit, i amb empat a vuit gols en el marcador, el FC Barcelona es va endur el derbi de futbol indoor celebrat ahir a Calafell en un partit amb molts gols, bon joc i emoció fins el darrer instant de l’afegit. Al final, el sempre, la fortuna va caure del cantó barcelonista que tot sigui dit, en tot el encontre mai va anar per darrera del marcador, tot i que l’Espanyol va aconseguir moltes igualades, fins que el gol d’Ezquerro va decidir el partit. L’Espanyol va oferir una gran imatge per ser el primer encontre que disputava en aquesta competició i més tenint en compte el rival que havia enfront. Destacar per part perica, a Jordi Lardín amb cinc gols, i a Martin Posse amb dos. Eloy Pérez va anotar el primer gol espanyolista.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Raúl Arribas, Eloy Pérez, Martín Posse, Jaume García, Jordi Lardín, Uceda, Samper, Manel, A. Gómez, i Àngel Morales.

FC Barcelona: Angoy, Milla, Eusebio, Ezquerro, Cuéllar, Carreras, Sergi, De Quintana, Geli, i Sánchez Jara.

Àrbitre: Sergi Albert.

Gols: 1-0: Carreras, m. 1; 1-1: Eloy m. 5; 2-1: Milla, m.7; 3-1: Ezquerro, m. 9; 3-2: Posse, m. 9; 4-2: Eusebio, m. 10; 4-3: Posse, m. 14; 5-3: Milla, m. 19; 5-4: Lardín, m. 24; 5-5: Lardín, m. 27; 6-5: Sergi, m. 37; 7-5: De Quintana, m. 41; 7-6: Lardín, m. 43; 7-7: Lardín, m. 53, 8-7: Sergi, m. 53; 8-8: Lardín m. 56; 9-8: Ezquerro, m. 60.

Incidències: Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Segona jornada de la lliga de Futbol Indoor Fertiberia.


divendres, 21 de gener del 2011

FUTBOL BASE FEMENÍ: EL "C" LI MARCA 13 GOLS AL CUER

CF Torelló: 0 - RCD Espanyol Femení “C”: 13


Sense pietat

El Femení “C” del RCD Espanyol, líder del grup tercer de Primera Catalana Femenina, va vèncer al CF Torelló a domicili per un contundent 0-13 fidel reflex del que la classificació ens mostra. L’Espanyol és líder invicte que ha arribat al final de la primer volta havent cedit només un empat a domicili, i comptant la resta de partits per victòries.

Davant el cuer, el conjunt de Lino Ramírez, va marcar fins a tretze gols. Les autores dels gols pericos van ser: Ester els dos primers, el tercer en pròpia porta, Carla, Jasmina, María, van elevar a sis gols la diferència en arribar al descans. En el segon temps, Sara des del punt de penal, Ari en dues ocasions, Sara altre cop, Maria per partida doble aconseguint el hat-trick, i Ari tancant la compta i aconseguint també un hat-trick.

El CF Badalona, segon a la taula, tampoc afluixa i enganxat a l’ombra de las espanyolistes, és a només un punt de la classificació. El proper diumenge, les espanyolistes es desplacen a Sant Quirze de Besora per començar la segona volta del campionat. Les osonenques son cinquenes i en el partit d’anada van caure a Sadrià per 4-0.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "C"

43

15

14

1

0

75

4

2

C.F. BADALONA

42

15

14

0

1

46

8

3

A.E. LA SALLE PREMIÀ

35

15

11

2

2

63

22

4

C.F. PALAUTORDERA

30

15

9

3

3

39

22

5U.D. SANT QUIRZE BESORA28158435827
6C.F. Sta. EULÀLIA RONÇANA26157533936

7

At. RIUDEPERES C.F.

24

15

6

6

3

40

27

8

At. MASNOU

18

15

5

3

7

39

39

9

C. BELLAVISTA MILAN

16

15

4

4

7

33

42

10

C.F. AMETLLA DEL VALLÈS

15

15

4

3

8

28

43

11

P BLANC i BLAVA LA ROCA "B"

15

15

5

0

10

24

42

12

U.D. GURB

14

15

3

5

7

29

37

13

U.S. CORRO D'AMUNT

14

15

4

2

8

32

56

14

U.D. TARADELL

13

15

4

1

9

16

44

15

C. ESP. PLA D'EN BOET

6

15

2

0

13

22

58

16

C.F. TORELLÓ

1

15

0

1

14

7

83



RCD Espanyol Juvenil- Cadet Femení: 1 – Reus Deportiu: 0


Triomf mínim però suficient del quart equip femení espanyolista en partit disputat el vespre del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El gol espanyolista va ser marcat per Tània. Va ser el tercer partit consecutiu que les espanyolistes no encaixen cap gol. L’equip de Fran Güells, ocupa la setena posició a la classificació després d’un fluix començament degut a la joventut del planter, l’equip cada dia comença a trobar-se més assentat a la categoria
.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. L'ESTARTIT

34131111538

2

C.D. SANT GABRIEL

33131102539

3

F.C. BARCELONA

3013931505

4

C.E. EUROPA

27138322518

5

A.E.C. MANLLEU

26138233015

6

C.F. SANTPEDOR

24137333221

7

R.C.D. ESPANYOL

22137152818

8

VIC RIUPRIMER REFO F.C.

21136342718

9

ESCUELA FUTBOL BONAIRE

16135171628

10

FUND. P. ESP. At. VILAFRANCA

14134272834

11

C.E. MERCANTIL

14134272234

12

C.F. LES PRESES

13134182140

13

C.F. REUS DEPORTIU

12133371625

14

F.C. SANTBOIÀ

71321101742

15

F.C.CERDANYOLA DEL VALLÈS

31310121269
16U.E. SEVA 2130211854

FUTBOL-7 FEMENÍ

RCD Espanyol Infantil Femení “A”: 4 – UE Vilassar: 2

















Les periques posen la directa amb l'objectiu d'assolir el títol de lliga

El RCD Espanyol Infantil-Aleví “A” es va imposar en partit disputat diumenge al camp de Futbol-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la UE Vilassar de Mar, per 4-2. Les del Maresme, que ara ocupen la sisena posició, venien de derrotar al CE Sabadell, segon classificat i màxim rival de les periquites. Les noies blanc-i-blaves porten deu punts d’avantatge al conjunt arlequinat i han sumat tots els punts en joc (48 punts en 12 encontres).

Diumenge no van tenir un encontre fàcil. Tot i que l’Espanyol va marcar primer mitjançant Irina, les blanc-i-vermelles van empatar en el segon quart i van crear més problemes dels previstos al conjunt de Joaquín Illescas, que no trobava la manera de superar al seu adversari.

En el tercer quart i en el darrer període, l’Espanyol va oferir una millor imatge i va desencadenar una reacció espectacular anotant dos gols mitjançant Andrea Cortés i un quart gol aconseguit per Andrea Gómez.

Amb el partit sentenciat, en el darrer quart, les vilasanenques van anotar l’anecdòtic segon gol en la recta final del partit.

El proper encontre de l’equip espanyolista serà davant el cuer de la categoria, la UD Cirera a terres mataronines, i en el que la superioritat espanyolista a bon segur serà més que evident, tenint en compta que el conjunt de la capital del Maresme no ha guanyat ni empatat cap encontre dels deu disputats.




Pallejà CF: 2 – RCD Espanyol Infantil Aleví “B”: 8
(Resultat oficial 2-7)

Triomf del Infantil-Aleví “B” a domicili que permet al conjunt espanyolista superar al conjunt del Baix Llobregat en la classificació. Les espanyolistes son sisenes amb els mateixos punts que el Pallejà, que es setè.




RCD Espanyol Alev-Benjamí Fem: 13- EF Bonaire: 1
(Resultat oficial: 6-1)












El RCD Espanyol Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení va golejar 13-1 a la Escola de Futbol Bonaire. Tot i que les egarenques van donar la sorpresa momentàniament en igualar el gol inicial de les blanc-i-blaves, l’equip espanyolista va ser un autèntic vendaval i va anar-se’n al descans (final segon quart) amb una avantatge de 12-1 gràcies als gols de Nicole, Neus (3), Bis i María, del primer quart, i de Nai (4), Claudia i Anna.

En el segon temps (tercer i quart període) l’Espanyol va marcar mitjançant María, el darrer gol que tancava el compte golejador. Les espanyolistes han sumat tots els punts en joc en els 15 encontres de lliga disputats.



FUTBOL 7 FEMENÍ


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

481212006524
2C.E. SABADELL F.C.38128225324
3C.E. MANRESA33126335033

4

C.D. SANT GABRIEL "B"

30116144232

5

A.E.C. MANLLEU

29124534640

6

U.E. VILASSAR DE MAR

29125253832

7

C.E. EUROPA

28124444240

8

C.E. MERCANTIL

27124353242

9

P. BLANC BLAVA LA ROCA

24123363549

10

C.F. SANTPEDOR

121101101962

11

U.D. CIRERA

10100010953

12

C.P. SANT CRISTOBAL (Retirat)

0000000





CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SANT GABRIEL

451211016316

2

F.C. BARCELONA

44111100563

3

F.C. SANTBOIÀ

38119025426

4

FUND. P. ESP. At.VILAFRANCA

36128043918
5C.F. IGUALADA30126064748

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

26124263548

7

C.F. PALLEJA

26124263953
8C.E. SABADELL F.C. "B"22123183049

9

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

20122282753

10

P. BLANC BLAVA VILADECANS

19122191449

11

C.F. VILANOVA GELTRÚ

151210113172



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

60

15

15

0

0

88

15

2

C.D. SANT GABRIEL

60

15

15

0

0

78

10

3

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

51

15

12

0

3

69

20

4

U.E. TONA

51

15

12

0

3

68

28

5

OAR VIC

51

15

12

0

3

61

28

6

C.E. SEAGULL

45

15

10

0

5

82

51

7

ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 44159245541

8

CF.B. MAS CATARRO

40

15

8

1

6

61

53

9

U.E. SANTS

39

15

8

0

7

70

52

10

U.E. VILASSAR DE MAR

37157186665

11

P. BLANC BLAVA VILADECANS

36

15

7

0

8

45

53

12

P. BLANC BLAVA LA ROCA

28

15

4

1

10

40

70

13C.E. SABADELL F.C.241523104080
14UNIFIC. CF. Sta. PERPETUA241530123281

15

U.E. SANT ANDREU

22

15

2

1

12

34

72

16

C.E. CANYELLES

22

15

2

1

12

21

71

17

ESCUELA F. BONAIRE

20

15

1

2

12

25

74

18

CERDANYOLA del VALLÈS FC

15

15

0

0

15

21

92



EL CADET "A" NO VA SENTENCIAR...
I VA ACABAR DEMANANT L'HORA

RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – Junior CF: 0



Triomf mínim treballat

El RCD Espanyol Cadet A va sumar els tres punts en joc en el darrer encontre disputat a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant el penúltim classificat a la classificació.
En contra del previst a priori, els de Sant Cugat van oferir una aferrissada resistència que va aliar-se amb la falta d’eficiència cara a porta dels blanc-i-blaus en molt clares jugades de gol.

L’Espanyol es va avançar amb un gol de còrner aconseguit pel davanter centre Canti en rematar una llançament de còrner al segon pal. L’equip de Fran Navarro va gaudir d’ocasions per deixar l’encontre sentenciat, però ni Bochi en varies accions, ni Robert, ni el propi Canti en una altre acció en la que va retallar dins l’àrea i va deixar anar un xut que es va estavellar al travesser i que va merèixer millor fortuna, van pogué aconseguir perforar per segona vegada la porteria dels vallesans.

En el segon temps, Fran Navarro va alinear a dos nois del Cadet “B”, l’extrem dret Nacho Jorcano, i el mitja punta Ivan Écija, segon màxim golejador de l’equip de Juanma Pons. Però les coses no van variar i tampoc aquests jugadors en aquest partit van estar encertats cara a porta. Així, ocasions moltes i algunes d’elles molt clares com una penetració per l’esquerra a càrrec de Torito amb un xut un pèl creuat encarant al meta, que es va perdre a un parell de pams del pal esquer, una acció de Bochi, o dels mencionats Nacho i Ivan.

Així es va arribar als darrers minuts del encontre, on el Junior, sense res a perdre es va anar amunt amb totes les seves forces i va tancar al conjunt perico en diversos llançaments de falta i còrners en el temps d’afegit en un prolongat temps suplementari que semblava no tenir fi. El Junior va posar contra les cordes a un Espanyol que no va saber sentenciar i va patir en l’afegit, tot i que cal dir-ho, es va defensar amb suficient solvència per que el resultat no perillés.

Aquest dissabte a les 16:00 a Sadrià, el conjunt espanyolista rep la visita de la Damm, un dels tres equips que en la primera volta ha batut al conjunt de Fran Navarro.



RCD Espanyol: Joel Garzón, Joel Salort, Sergi Coll, Maxi, Iago, Albert, Torito, Alfredo, Canti, Robert i Bochi.
Nacho i Ivan, en el m. 41 (segon temps).

Gols: 1-0: Canti.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Darrera jornada de la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor Cadet. Ambient humit i fred, ja que el partit es va jugar en hores nocturnes i amb il•luminació artificial.



Nota: La feble il•luminació del camp tercer va dificultar l’obtenció de fotografies de mínima qualitat, d’aquest encontre. Preguem disculpes.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

39

14

13

0

1

74

7

2

R.C.D ESPANYOL

36

15

12

0

3

40

15

3

C.F. DAMM

32

15

10

2

3

42

20

4U.D. CORNELLÀ24157352822

5

C. GIMNÀSTIC TARRAGONA

23

15

7

2

6

25

25

6

U.E. VILASSAR DE MAR

22

15

7

1

7

23

24

7

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA

20

15

5

5

5

25

26

8

F.C. GIRONA

20

15

5

5

5

20

27

9

U.D. At. GRAMANET

19

15

5

4

6

18

30

10

U.E. LLEIDA

17

15

4

5

6

29

28

11

C.E MERCANTIL

17

13

5

2

6

22

25

12

U.E. SANT ANDREU

17

14

5

2

7

17

27

13

C.F. BADALONA

15

15

4

3

8

17

33

14

ESCOLA F. GIRONÈS-SABAT

13

15

4

1

10

19

40

15

C.F. JUNIOR

12

15

3

3

9

19

41

16C.F. BLANCA SUBUR71514101745







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M