dijous, 20 de gener del 2011

COMENTARI:
VENDRE PER SANEJAR... RENUNCIAR A SER GRANS...


Mai sortirem de pobres…

Si es confirma el que els mitjans de comunicació esportius estan donant com a més que possible acord entre l’Espanyol i el Nàpols per la venda de Víctor Ruiz, i per quantitats molt inferiors a vuit milions (amb passis o mig passi de Dátolo, que en això no es posen d’acord), inclòs es parla de sis milions d’euros més l’argentí, altre cop el Consell d’Administració donarà un missatge decebedor a tota l’afició, que a bon segur serà interpretat d’una d’aquestes dues versions:

O que bé no confia en aquest equip (ni amb el seu tècnic ni amb els seus jugadors) de que sigui capaç d’obtenir la classificació europea, i molt menys una hipotètica classificació per la Champions League, i per tant cal agafar els diners ràpidament per tapar forats generats per la construcció del nou estadi, i per tapar forats generats per la pèssima gestió esportiva i econòmica de masses anys, o bé que, altre cop ens aixequen la camisa els representants (amb Mágico Díaz altre cop ens topem), i equips compradors, conscients que no és tan fàcil treure’s de sobra aquesta etiqueta de club mal venedor en el que s’està esperant qualsevol oferta per desprendre’s de qualsevol jugador per tal d’obtenir “cash”.

Però em pregunto: No van dir-nos en JGA que la situació econòmica estava totalment controlada, per important que fos el deute?
No van dir que no era necessari efectuar cap més venda després de la de Nico Pareja durant la temporada?
No van dir-nos que ampliant fins al doble del exigit pels bancs en el context del crèdit sindicat (si es pot col•locar) la futura ampliació de capital, tots els problemes i “tensions de tresoreria” s’esvaïen?
Cal doncs, desestabilitzar l’equip ara que està competint i demostrant (només els arbitratges ho impedeixen) que es creditor d’una plaça de Champions?
Creieu que això, lliga amb la campanya de fer-se nous socis de mitja temporada, el fet en si de trencar les aspiracions de tots els pericos per intentar l’assalt a Europa? Quina publicitat més positiva en aquest moment!!!...
Per cert, no van dir-nos, que ja no es podien fer nous socis per que hi havia llistes d’espera ja que tot estava ple?... Com s’entén tot plegat?






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M