dissabte, 28 de desembre del 2013

L'ESPANYOL CLASSIFICAT PER LES SEMIS (1-1, REDA).
ELIMINA AL SEVILLA A LA TANDA DE PENALS (2-0)

IMPORTANT ENCONTRE D'UN FEMENÍ "A" NECESSITAT DE PUNTS DAVANT L'OVIEDO MODERNO. (ESTADI DÍAZ VEGA D'OVIEDO, DEMÀ DIUMENGE, 14:00h.ARBITRAT PER L'ASTURIÀ LEANDRO CARVAJALES).




 
 

El RCD Espanyol s’ha classificat per disputar demà diumenge, les semifinals del Torneig Internacional de F-7 d’Arona, a l’Estadi Antonio Domínguez d’aquesta localitat de la illa de Tenerife. El quadre català ha deixat fora als quarts de final al Sevilla FC en un apassionant encontre de quarts de final i disputarà demà (o així ho esperem...) davant la Juventus, una de les dues semifinals. Valencia i Real Madrid han estat els altres dos conjunts que lluitaran també per una plaça a la final.

Amb el FC Barcelona (ai... Adri Bernabé, ai!...) eliminat a mans del Valencia CF, amb l’Atlético de Madrid eliminat pel Juventus contra pronòstic,  i el Madrid l’únic dels favorits que havia complert amb el que s’esperava a priori, l’Espanyol tenia la gran oportunitat de ficar-se a semifinals davant un Sevilla que havia dominat en el seu grup i que el seu davanter centre Biniyant li havia fet descosit als culers anotant un hat-trick en el partit inaugural.  

L’equip de Carles Martínez Novell, s’avançava mitjançant el seu davanter centre Reda (que s’ha incorporat a l’equip en el darrer mes), però molt poc li durà l’alegria al conjunt espanyolista doncs Luismi establí les taules per part andalusa. Amb l’empat a un gol, s’arribaria al final dels dotze primers minuts de joc.

Els blanc-i-blaus que han fet un gran partit, tindrien més ocasions que el quadre sevillista, jugaren millor i s’han fet creditors d’un triomf que no ha arribat ja que el meta del Sevilla ho ha evitat en una gran intervenció en el tram final del partit quan Reda altre cop s’havia trobat amb una molt bona oportunitat. El desenllaç del partit hauria de donar-se a la tanda de penals on no sol ser històricament gaire propicia per l’entitat espanyolista.

En aquesta ocasió la fortuna somrigué als pericos, ja que Nicolás anotà el primer llançament després que Ángel Fortuño aturés molt bé el primer llançament dels andalusos. El segon llançament dels sevillistes s’estavellà al travesser i Reda, anotant el seu segon penal, donà el triomf als espanyolistes.

Fitxa tècnica:
Sevilla FC: Lolo, José Angel, Manuel, Marcos, Valentino, Bryan i Biniyam. També Luismi.

RCD Espanyol: Juanvi, Sergi Benítez, Alejandro, Arnau, Nicolás, Joel Bañuls, i Reda. També: Julen, Kilian, Ángel (p.s.)   

Gols: 0-1: Reda, m. 5; 1-1: Luismi, m. 10.

Penals: 0-0: Bryan, atura Ángel; 0-1: Nicolás, gol; 0-1: Luismi al travesser; 0-2: Reda, gol.

Àrbitre: Mendoza Castellanos.

Incidències: Encontre corresponent als quarts de final del XVIII Torneig Internacional de F-7 d’Arona, disputat la tarda d’avui dissabte a l’Estadi Antonio Domínguez d’Arona. El capità Dani Villahermosa, baixa per aquest partit.    



Segons amb 6 punts, a la fase prèvia.

A la fase de grups, l’Espanyol obtingué un meritori segon lloc en el Grup A, després de refer-se de la derrota davant el Real Madrid obtenint el triomf en un partit molt lluitat i disputat davant el Granada en el que va valer el gran golás de Nicolás Melamed, una canonada a l’escaire des de ben lluny als tres minuts del segon temps.

En el tercer i definitiu encontre d’aquesta fase prèvia, l’equip de Carles Martínez s’ha desfet amb autoritat i contundència a la ventafocs del grup, el Chelsea FC, amb un rotund 5-0 amb gols d’Arnau i Reda  en el primer temps (4’ i 10’ respectivament), i de Reda (16’), Alejandro (18’) i Kilian (21’)  en el segon període, en un encontre en el que els espanyolistes encara podien haver obtingut un resultat molt més ample, que ja es dir... El quadre anglès s’ha marxat d’Arona sense obtenir cap punt. I el Granada, tercer de grup en perdre davant l’Espanyol, ha vist com quedava fora de jugar els quarts per un gol en la diferència total de gols per ser un dels dos millors tercers de grup. 


ELS NENS PREGUNTEN:
JORNADA DE LLOBREGAT BLANC I BLAU (RADIO DESPÍ),
DEDICADA ALS PERICOS MÉS PETITS













(Estadi del RCD Espanyol, Cornellà - El Prat, Josep Maria) 

Aquest mati ha tingut lloc a l’Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat, un programa especial de “Llobregat Blanc i Blau” de Radio Despí en el marc del seu desè aniversari que s’ha complert aquest any que aviat ens deixarà. L’acte ha comptat  amb la col·laboració del RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, amb Alberto Ariza al capdavant i amb la presència de membres de la seva junta com García Planas i Daniel Pérez.  Per part del club, un cop més la presència de Jaume Martínez i del director de telecomunicacions Ángel Rojas.

Gairebé uns quaranta nens i nenes han sigut els veritables protagonistes del acte. En les files superiors del indret, han quedat els pares i familiars presents.  Han arribat a les 11:00h. entrant a l’Auditori per iniciar un programa ben diferent als habituals dels dimarts a Radio Despí.

Els presents han gaudit d’un DVD d’un resumen cronològic de tota la història del nostre club des de la seva fundació fins avui, amb tots els moments més rellevants de l’entitat, en una desfilada en el temps amb la visió de tots aquells jugadors més carismàtics que al llar d’aquests 113 anys de vida han anat passant per l’entitat blanc-i-blava. Des de les 12:00h. s’ha connectat Radio Despí, a través de les ones, per la freqüència de l’emissora (107.2 FM) tant al Baix Llobregat com a  L’Hospitalet, i a través de la xarxa d’internet per la web del programa, retransmetent el programa en directe.

Els nens presents s’han convertit per un dia en els periodistes, formulant les seves preguntes a Iñaki Pérez de Arrilucea (jugador subcampió d’Europa i Conseller), Tommy N’Kono (jugador subcampió d’Europa i entrenador actual de porters), el mexicà Paco Palencia (exjugador del RCD Espanyol) i l’actual jugador del primer planter, Abraham.
El programa com no, ha estat conduït per Rafa Aragón, i han participat en primer terme en el desenvolupament del mateix, Javi Navarro i Lidia Company, així com l‘ajut de José Miguel a la part tècnica també de Radio Despí.

Iniciant el programa, Rafa Aragón, ha presentat un per un als seus companys de programa “Llobregat Blanc i Blau”, Javi Navarro, Jordi Marcos, Xavier Edo, Pedro Aragón, i qui es complau d’escriure aquestes línies. Entre mig de les preguntes – algunes prou indiscretes i punyents -, s’han dut a terme el sorteig del divers merchandaising que el club ha facilitat.  Finalment, s’ha procedit a una foto de tots els nens a l’estadi del RCD Espanyol, com a record de l’esdeveniment.        

L’acte ha comptat amb la presència de mitjans de comunicació “professionals” com Mundo Deportivo (Mari Carmen Juárez), As (Alberto Martínez), Sport (Germán Bona), Pericos On Line, així com Espanyol TV.  






TORNEIG D'ARONA "INTERNACIONAL F-7 BLUE BBVA".
GOLEJADA DAVANT EL CHELSEA (5-0) ARNAU, REDA 2, ALEJANDRO, KILIAN.
VICTÒRIA DAVANT EL GRANADA 1-0 (NICOLÁS)
DERROTA DAVANT EL MADRID (2-1, ARNAU).


GRUP  "A"
. GRUP  "B" .
GRUP  "C"
.
REAL MADRID C.F. 9* ATLETICO MADRID 9* SEVILLA F.C. 7*
R.C.D. ESPANYOL 6* VALENCIA C.F. 4* F.C. BARCELONA 4*
GRANADA C.F. 3 BORUSSIA DORTMUND 3* JUVENTUS TURIN 3*
CHELSEA F.C. 0 PARIS SAINT GERMAIN REAL SOCIEDAD 1


XVIII
 TORNEIG INTERNACIONAL . FUTBOL- 7 BLUE BBVA .
HORA DIVENDRES  27 DESEMBRE FASE DE GRUPS
10:30 Canal + F.C. BARCELONA - SEVILLA F.C. 2-3
11:10 Canal + REAL MADRID C.F. - R.C.D. ESPANYOL 2-1
11:45 Canal + PARIS SAINT GERMAIN - BORUSSIA DORTMUND 0-1
12:30 Canal + ATLÉTICO DE MADRID - VALENCIA C.F. 2-0
13:00 Canal + JUVENTUS TURÍN - F.C. BARCELONA 1-1
13:30 Canal + CHELSEA F.C. - REAL MADRID C.F. 1-5
17:15 Energy PARIS SAINT GERMAIN - ATLETICO MADRID 2-3
18:05 Energy BORUSSIA DORTMUND - VALENCIA C.F. 0-2
18:35 Energy GRANADA C.F. - CHELSEA F.C.
1-0
19:05 Energy REAL SOCIEDAD - SEVILLA F.C
0-2
19:40 Energy GRANADA C.F. - R.C.D. ESPANYOL
0-1
20:10 Canal + JUVENTUS TURIN - REAL SOCIEDAD
0-0
HORA DISSABTE  28 DESEMBRE FASE DE GRUPS
10:30 Canal + CHELSEA F.C. - R.C.D. ESPANYOL 0-5
11:10 Canal + SEVILLA F.C. - JUVENTUS TURIN 0-0
11:45 Canal + VALENCIA C.F. - PARIS SAINT GERMAIN 1-1
12:30 Cuatro ATLETICO DE MADRID - BORUSSIA DORTMUND 3-2
13:00 Cuatro F.C. BARCELONA - REAL SOCIEDAD 2-1
13:30 Cuatro GRANADA C.F. - REAL MADRID
0-2
. QUARTS DE FINAL .  28 DESEMBRE .
18:30 Energy REAL MADRID C.F. 3-1 BORUSSIA DORTMUND -
17:20 Energy ATLETICO MADRID 0-1 JUVENTUS TURÍN -
19:00 Canal + SEVILLA F.C. 1-1 RCD ESPANYOL (0-2) -
17:55 Energy VALENCIA C.F. 1-0 F.C. BARCELONA -
. DIUMENGE  29 DESEMBRE . SEMIFINALS .
12:20 Cuatro TV R.C.D. ESPANYOL1-0JUVENTUS F.C. -
13:15 Cuatro TV REAL MADRID C.F. 4-0 VALENCIA C.F. -
. TERCER I QUART LLOC . DISSABTE 29 DESEMBRE .
19:00 Canal +F JUVENTUS F.C. 0-3 VALENCIA C.F. .
. FINAL . DISSABTE 29 DESEMBRE .
20:30 Cuatro TV R.C.D. ESPANYOL  3-2 REAL MADRID C.F. .


divendres, 27 de desembre del 2013

GRAN ÈXIT EN LA CAMPANYA
"CAP NEN SENSE JOGUINA !"








(Parroquia Can Sant Joan, Montcada i Reixac: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la Parròquia de Can Sant Joan a la ciutat de Montcada i Reixac,  - tal com bé sent tradicional en els sis darrers anys - , l’acte de lliurament de les joguines a la institució “Cáritas”, per què cap nen es quedi sense joguina en uns moments en que tanta gent ho està passant tant malament per la crisi econòmica que ha causat estralls a la nostra societat.

La “Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac” juntament amb el C.D. Montcada, les penyes “Pericos de Montmeló” i “Penya Blanc Blava de Mollet del Vallès”, han organitzat un any més aquesta campanya benèfica de recollida de joguines superant totes les previsions i tots els rècords d’anteriors edicions.

A l’acte s’ha fet lliurament d’unes records  de l’esdeveniment i com a mostra d’agraïment,  tant al CD Montcada, com a les penyes que han col·laborat i que han estat un cop més presents a l’acte, així com a la Sra. Maria (de la Parròquia) i a les entitats i comerços que han participat com a punt de recollida de les joguines i que alguns per motius laborals no han pogut estar presents a l’acte per a recollir el present. Han sigut punts de recollida el Bar “Punto de Encuentro” seu social de la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac, el Camp de Futbol del C.D. Montcada,  el Camp de Futbol de Can Sant Joan, la Ferreteria Industrial Montcada,  la sabateria “Tere” de Montcada Bifurcació i el “Bar  Peña” de Mas-Rampinyo.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M