dijous, 26 de desembre del 2013

DARRERA AGENDA SOCIAL DE L'ANY

PENYA BLANC BLAVA MONTCADA I REIXAC

Cap nen sense joguina.

Demà divendres la P.B.B. de Montcada i Reixac farà lliurament de les joguines recollides dins la campanya “Cap nen sense joguina”, que enguany arriba a la sisena edició.  

Aquesta iniciativa compta amb la participació d’aquesta ambaixada espanyolista juntament amb el CD Montcada i les penyes Pericos de Motmeló i P.Blanc Blava de Mollet del Vallès. Serà en un acte que donarà inici a les 19:30 a la Parròquia de Can Sant Joan.




LLOBREGAT BLANC I BLAU

Els més petits pregunten.

En el marc del desè aniversari del programa “Llobregat Blanc i Blau“ de Radio Despí, aquest dissabte tindrà lloc a l’Auditòrium de l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat, un acte dirigit als més petits, als socis infantils dels RCD Espanyol (entre 3 i 15 anys). Serà el darrer acte d’aquesta commemoració, i comptarà amb la col·laboració del RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCDE.

L’acte es tractarà d’una roda de premsa emesa en directe al Baix Llobregat (107.2) i per internet a la resta del món a través de la pàgina del programa (www.llobregatbib.es), en la que els nens que assisteixin seran els veritables protagonistes preguntant als representants del primer equip, veterans i Consell d’Administració del club. No faltaran regals i un record per l’assistència a l’acte. També és previst que tots els nens que assisteixin es puguin fer una foto junts en el terreny de joc.         


PENYA BLANC I BLAVA DE BLANES

Cap nen sense joguines.

Com bé sent tradicional també, la Penya Blanc Blava de Blanes organitza també un acte solidari de recollida de joguines. El proper diumenge 29 de desembre a les 12:00h. a la seu social de la penya tindrà lloc un aperitiu en el que es brindarà per un 2014 ple de saluts i èxits esportius. Abans de l’aperitiu, seran lliurares les joguines que s’han recollit, a la Creu Roja. Aquesta campanya va donar inici el passat 30 de novembre i enguany arriba a la seva vuitena edició. Col·labora amb aquesta penya espanyolista, el FC Racing Blanenc, qui ha recollit les joguines a la seva oficina ubicada al Camp Mpal. de Can Borrell.  


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

Presentació.

El nou llibre de Sergio Fidalgo: "Del Sorpasso a las Telarañas", editat per “23 Perico”,  serà presentat oficialment el  proper 3 de gener de 2014, a les 20:00h., a la nostra seu social (Rosselló 501, 1er-4rta, Barcelona).



PENYA BLANC BLAVA DEL TAXI PONT PERICO

II Aniversari

El Viernes 3 de Enero del 2014 a las 21hrs. la Penya Blanc i Blava del Taxi El Pont Perico, celebraremos nuestro II Aniversario aprovechando estas fechas tan entrañables y familiares.

El lugar de la celebración será en nuestro Club Social Bar Cervecería Triana, que está en Calle Aguas del Llobregat 135, Hospitalet del Llobregat (Barcelona)

La cena consistirá en degustar en un picoteo las riquísimas tapas y bocadillos que allí Antonio y Mari Luz sirven a sus clientes con las denominadas 3B´s. El precio aproximado: 10-18 Euros





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M