dissabte, 28 d’agost del 2010

EN UN DOLENT PARTIT EL FEMENÍ
CAU ALS PENALS I NO ESTARÀ A LA FINAL



















(Mpal. de Les Planes, Sant Joan Despí: Josep Maria)


RCD Espanyol: 0 – FC Barcelona: 0 (3-4*pen.)

L’Espanyol femení ha dit adéu per segon any consecutiu a la Copa Catalunya davant el mateix rival i també a la tanda de penals, malgrat que enguany per caprici del sorteig ha estat a semifinals quan s’han vist les cares davant un Barcelona que no han pogut superar després de finalitzar els noranta minuts de joc sense gols. El conjunt d’Oscar Aja ha donat una imatge molt desencisadora a anys llum del futbol que oferia l’equip l’any passat i amb un alarmant dèficit de poder ofensiu.

S’ha de significar que el tècnic espanyolista no ha pogut comptar ni amb Marta Torrejón (lesionada) ni amb Vero (a EE.UU.) ni amb Sara Mérida ni Alexia amb la selecció sub-17. Amb Vanesa Gimbert re col•locada a l’eix defensiu juntament amb Lara, i amb la sorpresa de Debora García (la ex jugadora del Espanyol Femení B i primer equip que ha disputat les darreres temporades a l’Estartit) de prova pendent de convèncer a Oscar Aja, l’Espanyol ha sortit amb lo millor que li quedava intentant portar el pes del partit.

Però amb un Barcelona molt més conjuntat (només tres fitxatges: Melisa, Corredera i Sandra Jiménez), que ha donat -en reiterades ocasions- mostra de la seva solidesa defensiva, i de la seva homogeneïtat, l’Espanyol ha estat incapaç de dominar la parcel•la ampla del camp amb suficient solvència com per pogué arribar en condicions davant, on una solitària i poc afortunada Erika les veia passar una i altre vegada sense cap opció.

Ocasions de gol en el primer temps, pràcticament cap. Només, aproximacions i res més. En el 13’ Mariajo surt jugant-se el físic anticipant-se a Mari Paz. Erika remata en el 28’ entre Ráfols i una defensora en difícil situació. Un minut després la pròpia Erika fica la punta de la bota aprofitant una bola dividida, però no pot superar a la meta barcelonista que bloca ajustat al pal una rematada massa suau. L’única ocasió de perill real de les blaugranes, una centrada passada en la que Marta remata lliure de marca, però molt malament, molt alt. Una bona jugada d’Erika per l’esquerra cedint al centre a Willy, però la seva rematada molt innocent, es bola fàcil per Laura Ràfols.

No variarà gens la tònica del partit al segon temps: Un Barcelona a veure-les venir, esperar be darrera i aprofitar l’errada blanc-i-blava, i un Espanyol que seguia sense sentir-se còmode en el camp i que només l’empenta de Kenty Robles pujant la banda dreta intentava trencar la monotonia imperant.

En el segon temps, Aja ha donat minuts a la portuguesa Sonia Matías, que es recupera d’una lesió de la primavera passada patida al Prainsa i que mica a mica ha d’anar recuperant la forma física per tornar a ser la gran jugadora que en el conjunt aragonès va demostrar.

En aquests minuts ha adquirit protagonisme la col•legiada del partit, que tot i no influir en el resultat final, no ha estat gaire encertada en aquest segon temps en varies decisions que han aixecat les protestes dels molts seguidors pericos presents, i ha permès massa el joc dur del conjunt barcelonista en ocasions puntuals, estalviant alguna que altre cartolina.

Interessant els darrers vint minuts de partit després de la sortida de la jove Alba que ha revolucionat una mica el pràcticament inexistent atac espanyolista, i ha arrancat els aplaudiments de la grada en diverses jugades de mèrit. La joveneta jugadora perica no ha pogut celebrar el seu aniversari de demà (15 anys) disputant la final.


Una paret entre Alba i Meseguer, amb centrada molt tancada de la jove jugadora espanyolista que ha blocat Ràfols, ha estat de lo millor que ha protagonitzat l’Espanyol aquest matí. La primera ocasió clara de gol de les espanyolistes ha arribat al minut 88’ quan una centrada de Kenty ha estat rematada per Willy, blocant la portera barcelonista molt segura. Aquesta dada ja ho diu tot del que ha estat avui l’Espanyol, una ombra en facetes de creació del que s’espera del conjunt d’Aja.

Però l’ocasió més clara del segon temps ha estat per les barcelonistes quan en el minut 73’, Mariajo ha salvat el gol culer, després d’un servei de cantonada executat per Melanie rematant de cap a boca de canó per Ani Escribano. La portera espanyolista ha respost amb una gran intervenció.

Vist el panorama d’unes i altres, els penals s’han fet inevitables: I no han començat gens bé per l’Espanyol ja que el primer llançament l’ha enviat fora Kenty Robles. S’ha mantingut l’avantatge barcelonista fins que s’ha arribat al novè amb 4-3 favorable a les barcelonistes. Mariajo ha salvat a les espanyolistes aturant el penal amb una gran intervenció llençant-se a la seva esquerra. Però el resultat ha estat totalment estèril ja que el darrer penal, llençat per Willy, fluix, malament i a les mans de la meta barcelonista, ha acabat donant el triomf al conjunt de Xavi Llorens que es classifica per la final.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Lara, Vanesa, Sara Monforte; Meseguer, Vilanova; Debo, Willy i Erika.
Substitucions: Sonia per Ane, m. 46, Alba per Debo, m. 70. Altes suplents: Berta (ps), Andrea Pereira, i Núria.

FC Barcelona: Ràfols, Laura, Melisa, Ani Escribano, Rocío, Esther Romero, Sandra, Vicky, Mari Paz, Melanie, i Corredera.
Substitucions: Elba i Carol Férez han ocupat els llocs de Mari Paz i Marta Corredera, m. 67. Annita per Melanie, m. 80. Altres suplents: Eli (ps) i Lilo.

Àrbitre: Ana Zardaín, del comitè territorial català assistida en bandes per Sonia Zardaín, i Mireia Pedret. Ha mostrat cartolina groga a Willy, m. 62.

Penals: 1-0: Laura, gol, enganyant a l’esquerra. 1-0: Kenty, fora, alt desviat; 2-0: Romero, gol, enganyant a l’esquerra; 2-1: Sandra Vilanova, gol, per l’esquerra; 3-1: Carol Férez, gol, enganyant, ajustat a la dreta; 3-2: Vanesa, gol, colpejant a la base del pal dret; 4-2: Vicky, gol, ajustat a l’esquerra; 4-3: Erika, gol, enganyant, suau per la dreta; 4-3: Atura Mariajo, el llançament d’Elba, per l’esquerra; 4-3: Atura Ràfols el llançament fluix de Willy.


Incidències: Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí. Primera semifinal de la Copa Catalunya de futbol femení 2010. Presència del conseller responsable del futbol femení, Josep Ramió, membres del cos tècnic del filial femení, i molts socis espanyolistes tant de Sant Joan Despí com d’altres indrets. Representació a nivell d’autoritats, locals (el Regidor d’Esports de Sant Joan Despí, Ferran Liesa) i de la FCF, així com dirigents del conjunt barcelonista.


La segona semifinal ha tingut lloc amb posterioritat al desenllaç del primer encontre, i ha acabat amb el triomf de la UE L’Estartit davant el FC Levante Las Planas per 0-3. Així, FC Barcelona i L’Estartit disputaran demà una final que per primer cop a la curta història de la competició no estarà el RCD Espanyol.

INAUGURADA LA NOVA LLAR
DE LA GPE MANIGUA





Fotografies cedides per la GPE Manigua. (www.gpemanigua.com)












(Seu social de la GPE Manigua, Carrer Rosselló, Barcelona: Josep Maria)



Aquest vespre ha tingut lloc la presentació oficial de la nova seu social de la GPE Manigua en el Carrer Rosselló, 1er 4rta. de Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència del Conseller Delegat del RCD Espanyol, Joan Collet, i de Jaume Martínez per part oficial del RCD Espannyol, i del President i Vicepresident primer de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, senyors Alberto Ariza i Alfred Puig respectivament, Salvador Fosas, també membre de la FCPE, així com diversos membres de penyes i socis del RCD Espanyol.

Dani Bosch ha encapçalat com a President de la GPE Manigua la representació d’aquesta ambaixada perica que ha inaugurat la setena seu social al llarg dels seus 55 anys d’història. També ha comptat l’acte amb la presència de periodistes i espanyolistes prou coneguts com Edmond Orts, Toni Itarte, Sergio Fidalgo i Nacho Julià, que no s’han volgut perdre aquest esdeveniment de caire social.

Els presents han pogut veure un video que recollia totes les activitats i fets relacionats amb aquesta penya al llarg del darrer any, així com totes les seus que ha tingut en diferents indrets de la ciutat de Barcelona al llarg de la seva dilatada història. També s’han mostrat imatges del trasllat de la seu de Desfar a Rosselló i tot el condicionament de la nova llar. Al marge del augment d’espai, i confortabilitat, es podran veure els partits a domicili del nostre club amb una pantalla gegant de 50 polzades.

Després ha tingut lloc els parlaments institucionals, començant per Dani Bosch, seguint per Alberto Ariza i acabant per Joan Collet. En nom de l’Espanyol, el Conseller Delegat ha fet lliurament d’una placa a la GPE Manigua per commemorar aquest esdeveniment, al igual que la FCPE també ha fet lliurament a Dani Bosch de mans d’Ariza d’un record testimoni d’aquesta històrica efemèride. Ambdós (Collet i Ariza) han signat amb dedicatòria en el llibre d’honor de la penya.

Amb un brindis amb cava per les penyes del RCDE i desitjant una temporada que el nostre club estigui a nivell esportiu a l’alçada del que ens mereixem, i amb la degustació d’un variat pica-pica, s’ha posat punt i final a aquest acte social.

divendres, 27 d’agost del 2010

DEMÀ COPA CATALUNYA FEMENINA:
PRIMER DERBI DE LA TEMPORADA


Primer derbi de la temporada

Demà a partir de les 10:00 hores del matí, al Mpal. de Les Planes de Sant Joan Despí, el RCD Espanyol disputarà el primer derbi oficial de la nova temporada en el marc de les Semifinals de la Copa Catalunya Femenina.

La primera semifinal entre l’actual campió, el FC Barcelona, i el campió de les anteriors quatre edicions, el RCD Espanyol, serà arbitrat per la col•legiada Ana Zardaín, tenint com assistentes a Sonia Zardaín i Mireia Pedret. El quart àrbitre serà Antoni Bonsoms. Posteriorment, a les 12:00 hores, tindrà lloc la segona semifinal entre el FC Levante Las Planas i la UE L’Estartit, que serà xiulat per Mireia Gil. Sigui qui sigui el guanyador d’aquesta segona semifinal, accedirà per primer cop a la final de la Copa Catalunya on totes les finals han estat Espanyol-Barcelona.

No arriba si ens atenem a resultats en bon moment aquest derbi pels interessos espanyolistes. El darrer lloc amb les dues derrotes al Torneig Spormundi disputat a Hondarribia, el poc poder ofensiu (un sol gol en dos encontres) i no pogué amb un conjunt modest com la Real Sociedad, han encès els primers llums d’alarma.

Però s’ha de tenir en compta les baixes que pateix el conjunt d’Oscar Aja (Marta Torrejón, lesionada, o Vero Boquete, als EE.UU., o els casos d’Alexia Putelles i Sara Mérida amb la selecció espanyola Sub-17 que disputaran el mundial a Trinitat i Tobago entre els dies 2 al 25 de Setembre).

El rival, per contra, l’únic encontre que ha disputat de pretemporada va derrotar amplament al Prainsa Zaragoza per 0-4. El conjunt blaugrana s’ha reforçat amb els fitxatges de Melisa Nicolau (central internacional del Rayo Vallecano), l’extrem ex espanyolista Marta Corredera i la davantera Sandra Jiménez que ja havia militat al conjunt barcelonista però havia marxat a jugar al Spoting Huelva les darreres temporades.

La final es disputarà en idèntic escenari, en el Mpal de las Planes de Sant Joan Despí, el diumenge a les 18:00 hores i serà xiulada per l’àrbitre Victòria Petrova Borislavova.

EL DESITJAT SERGIO GARCIA,
FITXAT A PREU D'OR...

Sergio García De la Fuente (Barcelona, 09/06/1983), es ja jugador del RCD Espanyol i serà presentat un cop passi l’oportuna revisió mèdica, aquest migdia.

Enrera queda tot un serial per capítols fregant l’esperpent i amb final totalment inèdit ja que en contra del que s’havia anunciat als mitjans de comunicació de que el R. Zaragoza no executaria el dret de tempteig que s’exhauria a la mitjanit del dimecres, la realitat que en el RCD Espanyol sempre supera a la ficció, ha estat que si ho va fer, i en comptes de ser presentat ahir com era previst, es va tenir que estar tot el dia negociant amb el club aragonès.

Si les xifres anunciades pel Real Betis en el seu dia, i que avui apareixen a diferents mitjans de comunicació (inclòs mínimament augmentades) son vàlides, podrem afirmar que Sergio García li haurà costat al RCD Espanyol a preu d’or. I llavors podríem fer-nos més d’una pregunta. Com per exemple: Per que per idèntic preu no es va fitxar a Nené, o a Osvaldo en propietat? Com per aquest jugador si que es paguen aquestes quantitats totalment desorbitades en funció de la realitat actual del jugador (a segona Divisió i en el moment més baix de la seva carrera esportiva, malgrat que sigui sent un bon jugador) i per altres no? Que hagués succeït si l’Espanyol es nega a pagar aquests prop de quatre milions que es diu que el Real Betis l’hi deu al conjunt de l’Ebre, ja que el jugador no volia anar al Zaragoza i si a l’Espanyol? Preguntes, més preguntes...

Esperem que en la roda de premsa que el club faci amb motiu de la presentació aquests dubtes s’aclareixin, així com la veritable propietat del jugador. Per que un dubta que l’Espanyol pagui aquests sis milions. Llavors entren segons propietaris, o tercers... Quin percentatge de Sergio García és propietat del RCD Espanyol en cas d’una hipotètica futura venda? En cas de que surti malament (cas Eduardo Costa) redimeix l’Espanyol als inversors? A qui van les plusvàlues del cas Pareja, en la part no satisfeta del seu fitxatge per l’Espanyol? Preguntes, i moltísimes més preguntes.

Ara el central, i possiblement un migcentre... I possiblement alguna venda, com la de Kameni amb el que s’ha fixat el Galatasaray... Veurem en que acaba tot i si d’una vegada per totes, Mauricio Pochettino veurà completat el seu planter satisfactòriament; aquell que tenia que tenir abans d’anar a Peralada, segons es va anunciar en el seu dia...

dijous, 26 d’agost del 2010

DISSABTE, REUNIÓ DE PENYES A L'ESTADI

A l'auditori de l'Estadi el dissabte 28 d'agost

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol convoca totes les Penyes afiliades a la reunió que tindrà lloc el dissabte dia 28 d'agost a les 10.30hs. a l'auditori de l'Estadi. Accés per la porta 9.

Aquesta reunió es molt important, pel fet de que hi ha canvi d'ubicació de l'aparcament dels autocars els dies de partit i per què es donaran els nous cartells amb el número per la temporada 2010-2011.

També es parlarà d'altres temes igualment importants, pel que preguem l'assistència de totes les Penyes encara que no organitzin autocar
.

FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCDE.

JUANJO CIÉRCOLES, CEDIT AL SABADELL


Juan José Ciércoles Sagra (L'Hospitalet del Llobregat, 27/05/1988), migcampista que es trobava entrenant al marge de l'equip, jugarà com a cedit aquesta propera temporada en el CE Sabadell.


Isaac Becerra Alguacil, (Badalona 18/06/1988), porter cedit la passada temporada al Panionios grec on no va disposar de gaires oportunitats, ha estat liquidat el seu contracte i ha fitxat (tal com va avançar MD fa una setmana) pel R. Madrid. El meta ha disputat la pretemporada amb l'Espanyol "B", on havia fins a quatre porters.


Pere Segarra Álvarez (Barcelona, 15/01/1990) jugador que va passar pel futbol base espanyolista procedent del CE Europa, i que després va acabar jugant en les categories inferiors del FC Barcelona per fitxar pel Getafe CF, serà jugador del filial espanyolista després que hagi realitzat la pretemporada amb el conjunt de Toni Rovira a prova. El central ha passat amb bona nota l'examen i integrarà el planter perico que ha d'assolir el retorn a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Cas contrari, el de Dani Romero, jugador de vint anys format a la Damm, que ha fet part de la pretemporada amb el filial, i el RCDE no ha acabat comptant amb els seus serveis, motiu pel qual va tornar al seu club, l'AEC Manlleu.



.RCD ESPANYOL "B" 2010/11(provisional a 25/08/10)
NOM I COGNOMSData i Lloc Naixement. Demarcació

Temporada 2009/10

DINU Moldovan BogdanAlba Julia, ROM. 03/05/90 Porter RCD Espanyol B
GERARDO José Rubio OrtuñoPalma M. 17/05/87, PorterCedit Terrassa FC i R.Jaen
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92 PorterJuvenil "A" RCDE
ALBERT Blázquez RoblesGirona, 21/01/92 Lateral DretJuvenil "A" RCDE
FRANcesc Grima AguileraOlesa de M., 05/02/87 Lateral DretUE Sant Andreu
VÍCTOR G.Álvarez DelgadoBarcelona, 14/03/93 Lateral Esquerre Juvenil "A" RCDE
Pere SEGARRA ÁlvarezBarcelona, 15/01/1990 Defensa CentralGetafe FC "B"
Daniel PALACIOS LumbrerasHaro, 13/03/86. Lateral Esquerre. C. At. Osasuna "B"
JORDI AMAT MaasCanet de Mar, 21/03/92 Def. CentralJuvenil / RCDE B/ 1er Equip
GUILLEM Savall PereraBCN. 26/06/89 Defensa CentralRCD Espanyol B
RAÚL Rodríguez NavarroBarcelona, 22/09/87 Defensa CentralU.D. At. Gramanet
Enric TARRÉS RossellóEivissa, 27/02/90 Defensa Central Cedit Palamós CF
DAVID LÓPEZ SilvaBCN, 09/10/89 Def Central /Mig Def.Cedit Terrassa FC
José Hernández CERVERAGranada, 13/05/87 MIG Cedit Orihuela CF
AZRACK MahamatCreteil, Chad 24/03/88 MIGHalsmtad SUE i RCDE B
ISAÍAS Sánchez CortésSabadell, 09/02/87 MIGCF Badalona
Sergio DARDER MollArtá, Palma M.,22/12/93 MIGJuvenil "A" RCDE i Juv. B
OSCAR SIELVA MorenoOlot, 06/08/91 MIGCedit Cartagena i RCDE B
MANUel Ant. MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91. MIGJuvenil i RCD Espanyol B
LUCAS Porcar TeixidóBCN, 18/02/90 Extrem RCD Espanyol B
SERGIO Ginés AlbarránBadalona,06/04/90 Extrem DretRCDE B i Cedit CE Premià
DANI Nieto VelaPalma Nova, 04/05/91 Davanter / Extr. Juvenil "A" RCDE
WILLY YembaKinhasa, Zaire. Extrem Juvenil "A" RCDE
JOSELUis Gómez Hurtado Granada, 17/08/90. Extrem. Granada Cedit per FCB "B"
RUI Pedro da Rocha FONTEPenafiel, POR, 23/04/90 DavanterVictoria Setubal cedit per Sporting Lisboa.
DANI LÓPEZ RoblesMadrid, 25/10/1985 DavanterRCDE B (Lesionat)
Man.Jes.Vázquez Florido "CHULI"Huelva, 25/01/91 Davanter RCDE B i Juvenil "A"
ÁLVARO Vázquez GarcíaBarcelona, 27/04/91. DavanterJuvenil A i Espanyol "B"




.

NO RENOVATS, CEDITS, I PENDENTS DE RESCISSIÓ O CESSIÓ

.
Nom i CognomsData/lloc Naixement. Demarcació. Anterior TemporadaSituació actual.
JAVIer LÓPEZ RodríguezOsuna, SEV., 21/01/86 Extrem/Lateral. RCDE BS'integra al PRIMER EQUIP RCDE
VÍCTOR Ibáñez PascualBarcelona, 21/04/89 Porter. RCDE BCedit CD Castellón
MICHEL Plazas VeraLorca, 17/01/91. Porter. Juvenil "A" RCDE Cedit Santboià FC
Álvaro Rodríguez "BRACHI"Sevilla, 06/01/86 Lateral Dret. RCDE BCedit Anorthosis Famagusta (CHI)
AITOR Fernández López Valdepares, AST 23/08/86 Lat.Dret RCDE BCedit Pontevedra
ÁNGEL Martínez OrtegaBarcelona, 17/05/91. Lateral Esquerre. RCDE BCedit Real Jaen
Germain F. "TIKO" MessinaYaoundé CAM.29/04/90 Extrem (Compostela) Cedit Pontevedra
MARC MAS CostaGirona, 01/06/90 Davanter. Cedit UD Cassà SelvaCedit Llagostera
Alberto "TITO" Ortiz MorenoSta Coloma G 15/02/85 Mig. RCDE B Fitxa Benidorm
OSCAR REYES SánchezCòrdova, 12/03/88 Defensa Central. RCDE BBaixa
LUIS MIguel Gracia JuliánCáceres, 18/07/83 Davanter. RCDE BBaixa
GABRIel Gómez RománBCN, 04/04/85 Davanter. Girona FC i RCDE BFitxa San Roque Lepe
TAINan Linhares WelkerPaso Fundo BRA,13/03/87 Mitja P. RCDE B Baixa,fitxa Puertollano
Lluis CROUS PuigGirona, 08/08/90. Extrem. Cedit Cassà Selva Fitxa AEC Manlleu
ISAAC Becerra AlguacilBadalona, 18/06/88 Porter Cedit Panionos Fitxa per R Madrid C
JUAN MAnuel Hernández SánchezJaen, 22/07/89. Extrem. Cedit Girona?
WELLINGTON Baroni Sao Paolo, 01/04/89 Lateral Esq. Cedit Panioniospendent
RAUL Guerrero Martín22/12/89 Davanter (Cedit Palamós, Castelldefels) A prova Terrassa
JUANJOsé Ciércoles SagraL'Hospitalet Ll. 27/05/88. Mig. RCDE BCedit CE Sabadell
José Méndez Monroy "Canario"Tirajana, LAS P., 05/05/89. Mig. RCDE B Cedit Sp. Mahonés
Alejandro ALEX Arias de HaroOviedo, 13/06/89 Mig. (Cedit Moratalla ) pendent
MAXim Alexandru Iulian Pietra Neamt ROM, 08/07/90 Mig RCDE Bpendent
ENRIC Gallego PuigsechBCN, 12/09/86 Davanter. RCDE B Fitxa per Cornellà
Marc PEDRAZA SartoBCN, 06/02/87. Davanter. RCDE B pendent

CANVIS EN L'AGENDA

El torneig que tenia que disputar el Cadet "A" s'ha suspès per falta de pressupost dels organitzadors. En el seu lloc el conjunt de Fran Navarro disputarà un amistós en la Ciutat Esportiva de Sadrià, dissabte a les 10:00 hores.


AGENDA FUTBOL BASE

26/29 d'Agost 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

29 AGO Espanyol "B" C.F. Pobla de Mafumet. Lliga. Ciutat Esportiva de Sadrià 12:00
28 AGO Juvenil "A" S.D. Huesca Memorial Santiago Beltrán. Mpal. Deportes de Fraga 20:00
29 AGO Juvenil "A" Real Zaragoza o Nàstic Memorial Santiago Beltrán. 3r / 4rt lloc o Final. 17:00 / 19:00
28 AGO Juvenil "B" Nàstic-Damm / RCDE Sel.Baix Penedès Memorial Salvador Ribas. Mpal. El Tancat (El Vendrell) 17:00 19:00
29 AGO Juvenil "B" Semifinal o Final Memorial Salvador Ribas. 17:30 19:30
SUSPÈS Cadet "A" Osasuna, Valladolid, RMAD, ATM, RSOC, Numancia Torneig Mutilnova (Mutilva, Navarra) S/C
28 AGO Cadet "A" Junior FC Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià 10:30
26 AGO Cadet "B" Urawa Reds Diamonds Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià 20:00
28 AGO Cadet "B" C.D.C Torreforta Amistós. Mpal. Torreforta 18:00
28 AGO Femení "A" F.C. Barcelona Semifinal. Copa Cat. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí 10:00
29 AGO Femení "A" Guanyador del Levante LP- L'Estartit FINAL. Copa Catalunya. Si ens classifiquem. 18:00
28 AGO Femení "B" FC Vic Riuprimer Refo Amistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer 18:00
28 AGO Femení "C" FP Júpiter Amistós. Mpal. Júpiter 18:00
28 AGO Fem. Juv-Cadet FC Vic Riuprimer Refo Amistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer 16:00



dimecres, 25 d’agost del 2010

LA PROMOCIÓ DEL 94

LA PROMOCIÓ DEL 94TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació. Destí...
Jordi PIFArrer FerréLleida, 14/06/94Def.Central. Fitxa per UE Lleida
Oscar MEDINA CorralTerrassa, 08/04/94Davanter. Fitxa per la Damm
Carlos CASADO DomínguezBarcelona, 01/09/94Lateral dret. Fitxa per la Gramanet
Alex MESA RodríguezOlot, 03/06/94Migcentre. Fitxa per Girona FC
MANEL Royo CastellAlcanar, 28/02/94Migcentre Fitxa per Villarreal CF
...
CONTINUEN AL CLUB.Demarcació. Estan jugant al....
PAU López Sabata Girona, 13/12/94Porter. Juvenil A
AUGUST Conesa LozanoFigueres, 04/04/94Porter. Juvenil B
JOSE Pereira BetancorArrecife, 10/05/94Porter. Juvenil B
Oscar ARROYO FontGirona, 01/02/94Lateral Dret. Juvenil A
Carlos ALBARRÁN SanzBadalona, 15/01/94Lateral Dret. Juvenil B
José Manuel RÍOS MartínezTerrassa, 15/02/94Defensa Central. Juvenil A
AITOR Granados RamosSabadell, 29/12/94 Lateral Esq. Juvenil B
JUANJOsé Serrano-De la Cruz VidalLleida, 17/01/94Migcentre. Juvenil A
Albert MIRAVENT SansBellveí del Penedès, 14/06/94Mitja Punta. Juvenil A
Luciano Donato Egea "LUCHO"ARG., 21/01/94Extrem. Juvenil B
Luis VIOQUÉ JuradoMálaga, 26/09/94 Mitja Punta/ Extrem. Juvenil B
Adrián RUIZ CalvetBarcelona, 18/03/94Davanter. Juvenil B
JAVI Pérez HernándezEsplugues Ll., 17/02/94Davanter. Juvenil B
PABLO de Castro PecinoAlgeciras, 25/04/94Davanter. Juvenil A
Pablo SAN JUAN DelgadoValencia, 20/06/94Fitxat UDAlboraya.Defensa. Juvenil A
Brian TRIVIÑO Escribano11/08/94Fitxat del Valencia. Davanter. Juvenil A


DIVENDRES, INAUGURACIÓ
DEL NOU LOCAL SOCIAL DE LA GPE MANIGUA


Fotos d'arxiu. La seu social de la GPE Manigua al Carrer Desfar, és ja història...



El divendres 27 d'agost a les 20:00h. tindrà lloc l'acte d'inauguració del nou local social de la GPE Manigua, al carrer Rosselló número 501, 1r 4a, de Barcelona (08025).

Us esperem!.


dimarts, 24 d’agost del 2010

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE

26/29 d'Agost 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

29 AGOEspanyol "B"C.F. Pobla de Mafumet.Lliga. Ciutat Esportiva de Sadrià12:00
28 AGOJuvenil "A"S.D. HuescaMemorial Santiago Beltrán. Mpal. Deportes de Fraga20:00
29 AGOJuvenil "A"Real Zaragoza o NàsticMemorial Santiago Beltrán. 3r / 4rt lloc o Final.17:00 / 19:00
28 AGOJuvenil "B"Nàstic-Damm / RCDE Sel.Baix PenedèsMemorial Salvador Ribas. Mpal. El Tancat (El Vendrell)17:00 19:00
29 AGOJuvenil "B"Semifinal o FinalMemorial Salvador Ribas.17:30 19:30
27/29 ACadet "A"Osasuna, Valladolid, RMAD, ATM, RSOC, NumanciaTorneig Mutilnova (Mutilva, Navarra)S/C
26 AGOCadet "B"Urawa Reds DiamondsAmistós. Ciutat Esportiva Sadrià20:00
28 AGOCadet "B"C.D.C TorrefortaAmistós. Mpal. Torreforta18:00
28 AGOFemení "A"F.C. BarcelonaSemifinal. Copa Cat. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí10:00
29 AGOFemení "A"Guanyador del Levante LP- L'Estartit FINAL. Copa Catalunya. Si ens classifiquem. 18:00
28 AGOFemení "B"FC Vic Riuprimer RefoAmistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer18:00
28 AGOFem. Juv-CadetFC Vic Riuprimer Refo Amistós. Mpal. El Rieral, Sta. Eulàlia de Riuprimer 16:00

CALENDARI DEL INFANTIL "A":
PRIMERA INFANTIL, GRUP SEGON.


INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ
CAMPIONAT DE LLIGA 2010/2011


Grup: 2n.

Jornada: 1 (26/09/2010) Jornada:16 (23/01/2011)

MERCANTIL, C.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
SANT GABRIEL,C.D. - ESPANYOL, R.C.D.
BARCELONA, F.C. ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
DAMM, C.F. - GRANOLLERS, E.C.
MANLLEU, A.E.C. - BADALONA, C.F.
SABADELLENCA, UE. - SANT ANDREU, U.E.
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''


Jornada: 2 (03/10/2010) Jornada:17 (30/01/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - MERCANTIL, C.E.
ESPANYOL, R.C.D. - VILASSAR MAR,U.E.
CORNELLA U.D ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
GRANOLLERS, E.C. - BARCELONA, F.C. ''B''
BADALONA, C.F. - DAMM, C.F.
SANT ANDREU, U.E. - MANLLEU, A.E.C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - SABADELLENCA, UE.


Jornada: 3 (10/10/2010) Jornada:18 (06/02/2011)

GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
MERCANTIL, C.E. - ESPANYOL, R.C.D.
VILASSAR MAR,U.E. - CORNELLA U.D ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - GRANOLLERS, E.C.
BARCELONA, F.C. ''B'' - BADALONA, C.F.
DAMM, C.F. - SANT ANDREU, U.E.
MANLLEU, A.E.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - SABADELLENCA, UE.


Jornada: 4 (17/10/2010) Jornada:19 (13/02/2011)

FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
ESPANYOL, R.C.D. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
CORNELLA U.D ''B'' - MERCANTIL, C.E.
GRANOLLERS, E.C. - VILASSAR MAR,U.E.
BADALONA, C.F. - SANT GABRIEL,C.D.
SANT ANDREU, U.E. - BARCELONA, F.C. ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - DAMM, C.F.
SABADELLENCA, UE. - MANLLEU, A.E.C.


Jornada: 5 (24/10/2010) Jornada:20 (20/02/2011)

FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - ESPANYOL, R.C.D.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
MERCANTIL, C.E. - GRANOLLERS, E.C.
VILASSAR MAR,U.E. - BADALONA, C.F.
SANT GABRIEL,C.D. - SANT ANDREU, U.E.
BARCELONA, F.C. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
DAMM, C.F. - SABADELLENCA, UE.
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - MANLLEU, A.E.C.


Jornada: 6 (31/10/2010) Jornada:21 (27/02/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
CORNELLA U.D ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
GRANOLLERS, E.C. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
BADALONA, C.F. - MERCANTIL, C.E.
SANT ANDREU, U.E. - VILASSAR MAR,U.E.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.
SABADELLENCA, UE. - BARCELONA, F.C. ''B''
MANLLEU, A.E.C. - DAMM, C.F.


Jornada: 7 (07/11/2010) Jornada:22 (13/03/2011)

ESPANYOL, R.C.D. - CORNELLA U.D ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - GRANOLLERS, E.C.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - BADALONA, C.F.
MERCANTIL, C.E. - SANT ANDREU, U.E.
VILASSAR MAR,U.E. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
SANT GABRIEL,C.D. - SABADELLENCA, UE.
BARCELONA, F.C. ''B'' - MANLLEU, A.E.C.
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - DAMM, C.F.


Jornada: 8 (14/11/2010) Jornada:23 (20/03/2011)

CORNELLA U.D ''B'' - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
GRANOLLERS, E.C. - ESPANYOL, R.C.D.
BADALONA, C.F. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
SANT ANDREU, U.E. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - MERCANTIL, C.E.
SABADELLENCA, UE. - VILASSAR MAR,U.E.
MANLLEU, A.E.C. - SANT GABRIEL,C.D.
DAMM, C.F. - BARCELONA, F.C. ''B''


Jornada: 9 (21/11/2010) Jornada:24 (27/03/2011)

CORNELLA U.D ''B'' - GRANOLLERS, E.C.
ESPANYOL, R.C.D. - BADALONA, C.F.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - SANT ANDREU, U.E.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
MERCANTIL, C.E. - SABADELLENCA, UE.
VILASSAR MAR,U.E. - MANLLEU, A.E.C.
SANT GABRIEL,C.D. - DAMM, C.F.
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - BARCELONA, F.C. ''B''


Jornada: 10 (28/11/2010) Jornada:25 (03/04/2011)

GRANOLLERS, E.C. - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
BADALONA, C.F. - CORNELLA U.D ''B''
SANT ANDREU, U.E. - ESPANYOL, R.C.D.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
SABADELLENCA, UE. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
MANLLEU, A.E.C. - MERCANTIL, C.E.
DAMM, C.F. - VILASSAR MAR,U.E.
BARCELONA, F.C. ''B'' - SANT GABRIEL,C.D.


Jornada: 11 (05/12/2010) Jornada:26 (10/04/2011)

GRANOLLERS, E.C. - BADALONA, C.F.
CORNELLA U.D ''B'' - SANT ANDREU, U.E.
ESPANYOL, R.C.D. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - SABADELLENCA, UE.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - MANLLEU, A.E.C.
MERCANTIL, C.E. - DAMM, C.F.
VILASSAR MAR,U.E. - BARCELONA, F.C. ''B''
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - SANT GABRIEL,C.D.


Jornada: 12 (12/12/2010) Jornada:27 (17/04/2011)

BADALONA, C.F. - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.
SANT ANDREU, U.E. - GRANOLLERS, E.C.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - CORNELLA U.D ''B''
SABADELLENCA, UE. - ESPANYOL, R.C.D.
MANLLEU, A.E.C. - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
DAMM, C.F. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
BARCELONA, F.C. ''B'' - MERCANTIL, C.E.
SANT GABRIEL,C.D. - VILASSAR MAR,U.E.


Jornada: 13 (19/12/2010) Jornada:28 (01/05/2011)

BADALONA, C.F. - SANT ANDREU, U.E.
GRANOLLERS, E.C. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
CORNELLA U.D ''B'' - SABADELLENCA, UE.
ESPANYOL, R.C.D. - MANLLEU, A.E.C.
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - DAMM, C.F.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - BARCELONA, F.C. ''B''
MERCANTIL, C.E. - SANT GABRIEL,C.D.
UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - VILASSAR MAR,U.E.


Jornada: 14 (09/01/2011) Jornada:29 (08/05/2011)

UNIFICACION BELLVITGE, U.D. - SANT ANDREU, U.E.
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B'' - BADALONA, C.F.
SABADELLENCA, UE. - GRANOLLERS, E.C.
MANLLEU, A.E.C. - CORNELLA U.D ''B''
DAMM, C.F. - ESPANYOL, R.C.D.
BARCELONA, F.C. ''B'' - FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO
SANT GABRIEL,C.D. - GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B''
VILASSAR MAR,U.E. - MERCANTIL, C.E.


Jornada: 15 (16/01/2011) Jornada:30 (15/05/2011)

SANT ANDREU, U.E. - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''B''
BADALONA, C.F. - SABADELLENCA, UE.
GRANOLLERS, E.C. - MANLLEU, A.E.C.
CORNELLA U.D ''B'' - DAMM, C.F.
ESPANYOL, R.C.D. - BARCELONA, F.C. ''B''
FUNDACIO PRIV. ESP. MATARO - SANT GABRIEL,C.D.
GRAMANET MILAN, UD.AT. ''B'' - VILASSAR MAR,U.E.
MERCANTIL, C.E. - UNIFICACION BELLVITGE, U.D.



dilluns, 23 d’agost del 2010

MOISÉS, TRASPASSAT
A L'OLYMPIAKOS GREC


Moisés Hurtado acomiandant-se dels socis pericos i dels mitjans.


(Ciutat Esportiva de Sant Adrià: Josep Maria)

Moisés Hurtado López (Badía del Vallès, 20/02/1981), ha estat traspassat al club grec de l’Olympiakos. Tal com es prevèia (màxim desprès de no jugar ni un sol minut en el darrer amistós), aquesta tarda ha signat pel conjunt d’Ernesto Valverde, quedant lligat al conjunt grec per les tres properes temporades.




Avui a la Ciutat Esportiva de Sadrià, ha hagut un suau entrenament del primer equip en el que ha participat Ivan de la Peña amb la resta de companys, inclòs xutant a porta al igual que l’altre lesionat, l’argentí Dàtolo. També Carlos Kameni ha participat fent carrera continua i se l’ha vist bastant recuperat del esquinç que va patir en l’amistós davant el Nàstic de Tarragona.

Moisés Hurtado que no ha participat en l’entrenament, ha estat present en les dependències espanyolistes per acomiadar-se dels companys i abans de pujar al seu cotxe ha signat autògrafs i ha posat pels aficionats i mitjans de comunicació, just quan oficialment deixava de ser jugador del RCD Espanyol.

PUNT FINAL A LES PROVES...

.PRETEMPORADA 2010/11RCD ESPANYOL.
Data, HoraPartit i terreny de jocRivalRes
24/07 19:00AMISTÓS (Estadi Mpal. Palamós) PALAMÓS CF - RCDE0-4
28/07 20:30AMISTÓS (Camp Mpal. Peralada)CF PERALADA - RCDE0-3
31/07 21:45XXXVI T. CIUTAT DE BARCELONARCDE - UC SAMPDORIA0-0 (p 6-5)
07/08 22:00LVI T. RAMON DE CARRANZA RCDE - SEVILLA FC1-1 (p 4-1)
08/08 22:00LVI T. RAMON DE CARRANZA FINAL: RCDE-ATLÉTICO M.1-1 (p 4-3)
11/08 19:30MEMORIAL RAMON LOSADASPORTING GIJÓN - RCDE1-0
12/08 20:30PRESENTACIÓ R. OVIEDO C.Tartiere REAL OVIEDO - RCDE1-2
21/08 18:30IV CIUTAT DE TARRAGONA C. GIMÀSTIC T. - RCDE 1-1





.PRETEMPORADA 2010/11RCD ESPANYOL "B".
DataPartit i terreny de jocRivalRes
29/07AMISTÓS. (Andorra)Selecció sub-21 ANDORRA0-4
01/08AMISTÓS (Zona Esp. Mpal. Tona) UE TONA - RCDE B0-4
05/08TORNEIG HISTÒRICS (Guinardó)CE EUROPA - RCDE B (3x1)1-1
05/08TORNEIG HISTÒRICS (Guinardó)CD MASNOU - RCDE B (3x1)0-1
12/08AMISTÓS (C.Esp. Sadrià)RCDE B - KITCHEE SC Hong Kong 5-0
15/08AMISTÓS (Els Canyars, Castelldefels)UE CASTELLDEFELS - RCDE B0-3
19/08TORNEIG TRIANGULAR ÈTIM (FALSET)FALSET ESP. - RCDE B0-9
19/08TORNEIG TRIANGULAR ÈTIM (FALSET)REUS DEPORTIU - RCDE B0-0
22/08TORNEIG REMOLINS-B. (Amposta)REMOLINS BITEM - RCDE B0-2
22/08TORNEIG REMOLINS-B. (Amposta)(*11-10 pen)AMPOSTA -RCDE B0-0



ES TALLA LA RATXA
DE LES TANDES DE PENALS...

XXXVII MEMORIAL MARIANO TOHA

FINAL: CF AMPOSTA: 0 (*pen) - RCD ESPANYOL "B": 0

El RCD Espanyol “B” va perdre a la tanda de penals, la final del XXXVII Torneig Memorial Mariano Toha que organitza el club Remolins-Bitem, davant l’Amposta, després que al final del partit s’arribés amb el resultat inicial d’empat a zero gols. Cervera va errar la darrera pena màxima que va aturar el meta del conjunt de l’Ebre.

En les semifinals, l’Amposta s’havia desfet del Tortosa CF per un concloent 3-0, mentre que els espanyolistes havien derrotat al nou equip de Preferent, el Bitem Remolins per 2-0.

diumenge, 22 d’agost del 2010

CONTUNDENT DERROTA DEL CADET "B"











RCD Espanyol Cadet “B”: 0 – UE Vilassar de Mar: 3

Encontre poc afortunat el que ha disputat aquest matí en la Ciutat Esportiva el Cadet B espanyolista en mig d’una calor sufocant. Els de José Luis García Martínez que venien d’adjudicar-se el torneig de la Brasov Cup a Romania i de golejar a un conjunt japonès el passat dimecres, avui han sucumbit davant un conjunt, la UE Vilassar més fort físicament, d’edat superior i que ha decidit l’encontre en el segon temps.

Amb un calor insuportable ambdós conjunts han intentat sobreposar-se a les dures condicions climàtiques (l’encontre s’ha jugat a les 11:00 del matí) i la igualtat a estat màxima en un primer temps en el que tot i el domini altern, l’Espanyol ha tingut molta més possessió però sense cap ocasió de gol. Tan sols en la recta final del primer temps, els visitants s’han acostat en una jugada aïllada amb perill.

Tot ha canviat en el segon temps. L’Espanyol ja ha encaixat un gol al poc de la represa, però ha estat invalidat per situació anti-reglamentària. A la segona clara ocasió, els del Maresme no ho han desaprofitat i s’han posat per davant en el marcador.

El Cadet B espanyolista s’ha enfonsat anímicament, i quan ha encaixat d’un tret creuat el segon gol, el partit ha quedat vist per a sentència davant la impotència dels pericos que han vist com un excel•lent llançament d’un lliure directe acaba endinsant-se per l’escaire establint-se el resultat que seria definitiu de 0-3, totalment excessiu a tenor dels mèrits d’uns i altres, tot i que el triomf vilasanenc no es pot qüestionar en absolut, ja que en el segon temps ha estat més que superior als locals i han gaudit d’una efectivitat abassegadora.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M