divendres, 27 d’agost del 2010

DEMÀ COPA CATALUNYA FEMENINA:
PRIMER DERBI DE LA TEMPORADA


Primer derbi de la temporada

Demà a partir de les 10:00 hores del matí, al Mpal. de Les Planes de Sant Joan Despí, el RCD Espanyol disputarà el primer derbi oficial de la nova temporada en el marc de les Semifinals de la Copa Catalunya Femenina.

La primera semifinal entre l’actual campió, el FC Barcelona, i el campió de les anteriors quatre edicions, el RCD Espanyol, serà arbitrat per la col•legiada Ana Zardaín, tenint com assistentes a Sonia Zardaín i Mireia Pedret. El quart àrbitre serà Antoni Bonsoms. Posteriorment, a les 12:00 hores, tindrà lloc la segona semifinal entre el FC Levante Las Planas i la UE L’Estartit, que serà xiulat per Mireia Gil. Sigui qui sigui el guanyador d’aquesta segona semifinal, accedirà per primer cop a la final de la Copa Catalunya on totes les finals han estat Espanyol-Barcelona.

No arriba si ens atenem a resultats en bon moment aquest derbi pels interessos espanyolistes. El darrer lloc amb les dues derrotes al Torneig Spormundi disputat a Hondarribia, el poc poder ofensiu (un sol gol en dos encontres) i no pogué amb un conjunt modest com la Real Sociedad, han encès els primers llums d’alarma.

Però s’ha de tenir en compta les baixes que pateix el conjunt d’Oscar Aja (Marta Torrejón, lesionada, o Vero Boquete, als EE.UU., o els casos d’Alexia Putelles i Sara Mérida amb la selecció espanyola Sub-17 que disputaran el mundial a Trinitat i Tobago entre els dies 2 al 25 de Setembre).

El rival, per contra, l’únic encontre que ha disputat de pretemporada va derrotar amplament al Prainsa Zaragoza per 0-4. El conjunt blaugrana s’ha reforçat amb els fitxatges de Melisa Nicolau (central internacional del Rayo Vallecano), l’extrem ex espanyolista Marta Corredera i la davantera Sandra Jiménez que ja havia militat al conjunt barcelonista però havia marxat a jugar al Spoting Huelva les darreres temporades.

La final es disputarà en idèntic escenari, en el Mpal de las Planes de Sant Joan Despí, el diumenge a les 18:00 hores i serà xiulada per l’àrbitre Victòria Petrova Borislavova.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M