dissabte, 28 d’agost del 2010

INAUGURADA LA NOVA LLAR
DE LA GPE MANIGUA





Fotografies cedides per la GPE Manigua. (www.gpemanigua.com)












(Seu social de la GPE Manigua, Carrer Rosselló, Barcelona: Josep Maria)



Aquest vespre ha tingut lloc la presentació oficial de la nova seu social de la GPE Manigua en el Carrer Rosselló, 1er 4rta. de Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència del Conseller Delegat del RCD Espanyol, Joan Collet, i de Jaume Martínez per part oficial del RCD Espannyol, i del President i Vicepresident primer de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, senyors Alberto Ariza i Alfred Puig respectivament, Salvador Fosas, també membre de la FCPE, així com diversos membres de penyes i socis del RCD Espanyol.

Dani Bosch ha encapçalat com a President de la GPE Manigua la representació d’aquesta ambaixada perica que ha inaugurat la setena seu social al llarg dels seus 55 anys d’història. També ha comptat l’acte amb la presència de periodistes i espanyolistes prou coneguts com Edmond Orts, Toni Itarte, Sergio Fidalgo i Nacho Julià, que no s’han volgut perdre aquest esdeveniment de caire social.

Els presents han pogut veure un video que recollia totes les activitats i fets relacionats amb aquesta penya al llarg del darrer any, així com totes les seus que ha tingut en diferents indrets de la ciutat de Barcelona al llarg de la seva dilatada història. També s’han mostrat imatges del trasllat de la seu de Desfar a Rosselló i tot el condicionament de la nova llar. Al marge del augment d’espai, i confortabilitat, es podran veure els partits a domicili del nostre club amb una pantalla gegant de 50 polzades.

Després ha tingut lloc els parlaments institucionals, començant per Dani Bosch, seguint per Alberto Ariza i acabant per Joan Collet. En nom de l’Espanyol, el Conseller Delegat ha fet lliurament d’una placa a la GPE Manigua per commemorar aquest esdeveniment, al igual que la FCPE també ha fet lliurament a Dani Bosch de mans d’Ariza d’un record testimoni d’aquesta històrica efemèride. Ambdós (Collet i Ariza) han signat amb dedicatòria en el llibre d’honor de la penya.

Amb un brindis amb cava per les penyes del RCDE i desitjant una temporada que el nostre club estigui a nivell esportiu a l’alçada del que ens mereixem, i amb la degustació d’un variat pica-pica, s’ha posat punt i final a aquest acte social.

6 comentaris:

Toni ha dit...

Ahir va ser un gran dia per la manigua.
Tot va ser perfecte , els parlamentaris, els asistents ,els convidats , ah i el "Pica-pica" espectacualar!.
Salutacions

Toni,penyista nº35.000

Anònim ha dit...

felicidades por la inauguración y por este magnífico artículo. Me muero de ganas de ver el próx. partido en la nueva sede con mis colegas de peña y de sentimiento... un abrazo para todos! TONI CUADRADO.

Josep Maria ha dit...

Hola Toni. Gràcies a tu.

Sr. Cuadrado! ¿Como estamos?. Ante el Villarreal será el estreno. A ver si hay suerte!!!

Nota: Altres "obligacions" no em van permetre fer el clàssic reportatge gràfic habitual, que va quedar bastant limitat al principi i final del acte.

Aquí teniu altres fotografies cedides per la GPE Manigua; les cinc primeres del reportatge. www.gpemanigua.com

Anònim ha dit...

HolA: SENTO NO HAVER VINGUT A LA INNAGURACIÓ DE LA NOVA SEU.EL SR.JOSEP MA.PAREIX UN "MENISTRE", M'HE QUEDAT ESPATARRAT EN VEURE LA ELEGANCIA D'AQUEST BON NOI DE LA JUNTA.
MOLTES FELICITATS I QUE AIXÓ DURÉ MOLT ANYS.
ENS VEIEM A SANTADRIA O SINO FOTO AL NOU SARRIA.
FORÇA ESPANYOL.
FIGOT47

Anònim ha dit...

Muchas felicidades a todos los que habeís hecho posible tan magnífico acontecimiento, desde mi sentimiento a la Penya os deseo muchos triunfos deportivos.CARLOS TORO

Josep Maria ha dit...

No, senyor Figot... res de "menistre"... ja sabeu que soc molt senzill, però hi ha dies en que estas representant a una institució i has d'estar (o al menys intentar-lo, que aconseguir-lo ja és més difícil) a l'alçada de les circumstàncies. Ens veurem a Sadrià, segur.

Gracias, Carlos. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M