dissabte, 6 de desembre del 2014

PRESENTACIÓ AL "POWER 8 STADIUM"
DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA.

 
 






LES PLANTILLES DE LA GPE MANIGUA:







(Power8 Stadium: Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest migdia ha tingut lloc a l’inigualable marc del "Power8 Stadium", la presentació oficial dels equips de futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua. Aquesta ambaixada perica que el proper 2015 complirà 60 anys de vida, celebrarà també el seu 40è aniversari de l’existència d’equips de futbol base federats de manera ininterrompuda.   

Tal com es va iniciar en 1980 al vell i mític estadi de Sarrià, cada any té lloc la presentació oficial de les diverses plantilles de la secció de futbol d’aquesta penya espanyolista barcelonina. Enguany, i una temporada més sota la presidència de Daniel Bosch, han desfilat i s’han fotografiat 11 equips més l’escoleta. Per ordre en les fotos:  Escoleta, Prebenjamí, Benjamí “B”, Benjamí “A”, Aleví “B”, Aleví “A”, Infantil “B”, Infantil “A”, Cadet “B”, Cadet “A”, Juvenil “B” i l’equip de més edat, el Juvenil “A”, que enguany milita a la Primera Divisió Juvenil.

Amb les fotos general de tot el futbol base amb jugadors, tècnics i auxiliars, i directius de la GPE Manigua, i de les fotos individualitzades de cadascun dels integrants d’aquesta entitat, als voltants de les dues del migdia s’ha posat punt i final a aquesta tradicional sessió fotogràfica, que al llarg de la seva història ha tingut com a diversos indrets de celebració, l’Estadi de Sarrià, l’Olímpic Lluis Companys de Montjuïc, la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (llavors encara no batejada amb el nom de Dani Jarque), la Plaça Ángel Rodríguez (fundador del RCD Espanyol de Barcelona), i l’Estadi del RCD Espanyol, ara Power 8 Stadium.  
           






EMPAT DEL JUVENIL "B" A CAN BARÇA.
ELS DE ROBERT CUESTA DESAPROFITEN UNA PENA MÀXIMA.

FC Barcelona “B”: 1 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 1

Llàstima !.  Li ha anat de ben poc al quadre de Robert Cuesta convertir-se en el quart equip espanyolista que de manera consecutiva guanyés a la Gamper en partit de lliga de les respectives categories del futbol base en la present temporada. Després de 12 encontres consecutius guanyant, sumant de tres en tres, avui davant el segon classificat, el FC Barcelona “B” tan sols ha pogut sumar un important punt positiu però que a tenor de com ha anat l’encontre a bon segur que deixa un gust agredolç als espanyolistes.

Presentant l’equip de gala Robert Cuesta, l’Espanyol no s’ha arrugat en absolut davant el quadre culer. El quadre blanc-i-blau que comanda la classificació amb autoritat ha anat ben disposat a seguir la tremenda ratxa assolida de 12 victòries consecutives, en el que ha sigut un lluitat encontre en el que hi ha hagut diverses fases de domini i ocasions de gol per ambdós encontres. Si que es pot dir que el quadre espanyolista ha fet un gran encontre i si dins la igualtat entre ambdós contendents, si algú mereixia guanyar aquest partit, aquest hagués sigut el conjunt de Cuesta.    

Si bé el primer temps ha acabat amb empat a zero tot i les oportunitats clares de gol d’ambdós equips, als inicis del segon temps en jugada d’estratègia s’ha avançat el FC Barcelona B en el marcador. Els de García Pimienta prenien avantatge però els blanc-i-blaus no es vindrien avall sinó tot el contrari. Disposaria no obstant el quadre culer d’una bona oportunitat resolta amb una gran intervenció de Carles Santaló. Abans de l’equador del segon temps, una ràpida acció de Jordan acabaria amb un remat de Steven a boca de canó, al travesser.  

Igualarien el partit en una bona jugada iniciada per Martí trenada amb passada de Pauado per Jordan qui de remat creuat ha batut al meta barcelonista. L’Espanyol hagués pogut endur-se el triomf si no hagués enviat fora Steven, el llançament d’un penal amb el que el col·legiat castigà al quadre barcelonista per unes clares mans de Cucurella dins l’àrea quatre minuts després de l’empat.

La transformació d’aquest penal hagués pogut deixar pràcticament encarrilat el títol de lliga. El propi davanter centre ha tingut el segon en una mitja volea que ha sortit a un pam del pal esquerre. L’equip espanyolista ha tingut en el tram final de partit també una claríssima ocasió amb un mà a mà de Puado amb el porter. Malgrat l’empat, continua ben encaminat el quadre espanyolista amb una avantatge que es manté, de 6 punts davant el FC Barcelona, i d’un punt més que s’amplia fins arribar als 9 punts, respecte el Girona FC, tercer a la taula i únic equip capaç de batre als espanyolistes en 14 jornades ja disputades. A al propera, la 15èna. l’Espanyol rebrà a l’AE Prat a la Dani Jarque, mentre que el FC Barcelona rebrà la visita del Girona FC.       


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Sergi Puig, Daniel Morer, Eric Montes, Iván Rodríguez, Marc Cucurella, Oriol Busquets, Carles Pérez, Matyas Tajti, Javier Ruíz, Carles Aleñà i Alejandro Blanco.
Substitucions: Jordi Tur per Alejandro Blanco, m. 69; Enric Franquesa per Javier Ruíz, m. 74; Oriol Rey per Matyas Tajti, m. 78; Juan Brandáriz per Carles Aleñà, m. 89. Altre suplent: Dennos Otto (p.s.).

RCD Espanyol: Carles Santaló, Pipa, Pedrosa, Joel, Jaume, Manchón, Pablo Ávila, Martí, Enri, Puado i Adrián Rivas.
Substitucions: Jordan per Pablo Ávila, m. 49; Steven per Enri, m. 60; Alex Bermejo per Adrián Rivas, m. 83. Altres suplents: Adrián (p.s.) i Almirall.   

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero, de la delegació de Terrassa, assistit en bandes per Nizar Charif i Sergi Baño González. Cartolines grogues al local Carles Aleñà, m. 73 i als visitants Joel, m. 44, Manchón, m. 50 i Jordan, m. 86.

Gols: 1-0: Javier Ruíz, m. 48; 1-1: Jordan, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, que es va ajornar el passat 26 d’octubre a petició culer i que s’ha disputat aquest migdia a un dels terrenys de joc de gespa natural de la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí.  En les files locals un parell de jugadors que havien vestit la samarreta espanyolista però preferiren canviar-la marxant a  l’altre opulent bàndol: Carles Pérez Sayol i Marc Cucurella Saseta.


  CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL,  GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 37 14 12 1 1 42 9
2 F.C. BARCELONA "B" 31 14 10 1 3 29 13
3 F.C. GIRONA 28 14 8 4 2 31 16
4 U.D. CORNELLÀ "B" 24 14 7 3 4 23 14
5 U.E. SANT ANDREU 24 14 7 3 4 19 17
6 A.E. PRAT 23 13 6 5 2 22 18
7 C.F. DAMM "B" 20 14 5 5 4 25 19
8 ESCOLA. F. GIRONÉS-SÀBAT 20 13 6 2 5 22 21
9 U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE 19 13 5 4 4 16 20
10 C.F. REUS DEPORTIU 16 14 4 4 6 17 30
11 C.E. EUROPA 15 13 4 3 6 19 21
12 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 15 14 4 3 7 17 19
13 C.E. L'HOSPITALET 13 14 2 7 5 17 24
14 U.E. MOLLET C.F. 13 13 3 4 6 13 22
15 C.F. GAVÀ 12 13 3 3 7 22 27
16 A.E.C. MANLLEU 12 14 2 6 6 13 19
17 VILA OLÍMPIC CLUB ESP. 11 14 3 2 9 18 29
18 C.F. BLANCA SUBUR 3 12 1 0 11 8 35

divendres, 5 de desembre del 2014

LES BENJAMINES REACCIONEN DAVANT EL CUER,
DESPRÉS DE LA DOLOROSA DERROTA DEL DIUMENGE

Escola Futbol Bonaire: 1 – RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 5

Victòria a Terrassa de les més petites del futbol femení perico, en partit ajornat el passat 8 de Novembre i que s’ha disputat aquest vespre davant l’Escola de Futbol Bonaire, cuer de la categoria. Amb aquests tres punts, l’equip perico recupera el tercer lloc a la classificació, i queda a 8 punts del líder, el CE Sant Gabriel.


Fitxa tècnica:
EF Bonaire: Katerina Falcone, Andrea Bueno, Mar Esteban, Emma Ripoll, Aroa lópez, Aina Catena i Jana Monferrer.
També: Camila Pineda

RCD Espanyol: Iruen Prats, Lara Collado, Rosario Berman, Berta Egea, Carla Giménez, Carla Llanes i Claudia Gómez
També: Lucía Hernández (p.s.), Mireia Andrés, Iris González, Claudia Montero, Jannet Rodríguez, Ainhoa Moreno i Eva Félix.

Àrbitre: Xavier Carmona Mantas, de la delegació de Terrassa.   

Gols: 1-0: Andrea Bueno, m. 11; 1-1: Jana Monferrer (p.p.), m. 17; 1-2: Eva Félix, m. 32; 1-3: Jannet Rodríguez, m. 37; 1-4: Claudia Montero, m,. 47; 1-5: Claudia Montero, m. 51.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 6èna., ajornat en el seu dia i disputat aquest vespre al camp del Bonaire a Terrassa, corresponent a la categoria de Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina.


RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 2 – CF Igualada: 4

Sorpresa i gran la que protagonitzà el CF Igualada derrotant a domicili al RCD Espanyol en categoria aleví-benjami-prebenjamí femenina, de la que el conjunt espanyolista amb l’anterior fornada és el vigent campió de lliga i el vigent campió de Catalunya.

Enguany, les coses no acaben de sortir-li al conjunt d’Alex Gassó, sigui per unes circumstàncies o per altres, l’equip es troba molt lluny del primer lloc que ocupa el Sant Gabriel, qui després d’aquesta derrota s’allunyava a 11 punts de les espanyolistes amb el partit pendent d’aquestes a Terrassa.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Irune Prats, Lara Collado, Mireia Andrés, Laura Mas, Iris González, Jannet Rodríguez i Claudia Gómez.
També: Rosario Berman, Berta Egea, Carla Giménez, Claudia Montero, Carla Llanes, Ainhoa Moreno i Eva Félix.

CF Igualada: Ainhoa Agudelo, Marina Mas, Itziar Font, Carla Laguna, Carla Calbó, Ona Barrón i Laura Mas
També: Paula Compte, Maitane Almirón, Claudia Frnaco, Marta Olivé, Claudia roig i Lian Wen.

Àrbitre: Lorena Padillo Marín, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Laura Mas, m. 12; 0-2: Claudia Roig, m 29; 1-2: Berta Egea, m. 35; 1-3: Laura Mas, m. 43; 1-4: Ona Barrón, m.51; 2-4: Jannet Rodríguez, m. 58

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí del passat diumenge.


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA.

CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.D. SANT GABRIEL 21 7 7 0 0 29 6
2 C.E. SABADELL F.C. 18 7 6 0 1 49 10
3 R.C.D. ESPANYOL 13 7 4 1 2 26 18
4 C.F. IGUALADA 12 7 4 0 3 25 25
5 C.E. LLERONA 11 8 3 2 3 24 30
6 U.E. CENTELLES 10 7 3 1 3 21 29
7 U.D. VILADECANS 9 7 3 0 4 25 25
8 MARTORELL ASSOC. ESP. 6 9 1 3 5 9 28
9 UNIFICACIÓ STA. PERPÈTUA 4 7 1 1 5 18 26
10 ESCUELA F. BONAIRE 3 8 1 0 7 13 42

LA REACCIÓ DEL PREBENJAMÍ
ARRIBÀ MASSA TARD, I ES QUEDÀ A MITGES

RCD Espanyol Prebenjamí: 3 -  UE Sant Andreu Benj.”C”: 5

Sisena derrota (i segona consecutiva a la Dani Jarque), d’un prebenjamí espanyolista que ho està passant força malament dins la Segona Benjamí. Dissabte va veure com el tercer classificat, la UE Sant Andreu s’enduia els tres punts en un partit en el que s’avançaren els quadribarrats amb un decisiu 0-5. La reacció espanyolista brillant però al mateix temps completament estèril, retallà les distàncies fins el 3-5 final que registrà el marcador.

Els blanc-i-blaus son tretzens a només  dos punts del descens, llocs que ocupen el Mercat Nou Magoria, La Florida i Ciutat Meridiana.
    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jordi Saucedo, Gerard Luque, Pol Durán, Oriol Pallás, Alejandro Domínguez, Cristóbal Morales, i Oriol Alcoba.
També: Aitor Capitán (p.s.), Sergi Peregrina, Joel Alsina, i Saúl Barrabés,  
  
UE Sant Andreu: Arnau Sánchez, Iker Casado, Jerián Medina, Jan López, Marc Barrantes, Ferran Gómez i José Cortés.
També: Jordi Pau, Alex García, Didac Barceló, i Antonio Martínez.

Àrbitre: Carlos Hernández León, de la delegació de Barcelona.  

Gols: 0-1: Marc Barrantes, m.14;  0-2: Marc Barrantes, m.17; 0-3: Marc Barrantes, m. 20; 0-4: José Cortés, m. 31; 0-5: José Cortés, m. 34; 1-5: Oriol Alcoba, m. 36; 2-5: Saúl Barrabés, m. 46; 3-5: Oriol Alcoba, m. 48.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup 8è de Segona Divisió Benjamí, disputat en el Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la tarda del passat dissabte.


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 8è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 CF ESC. ESPORTIVA GUINEUETA 27 9 9 0 0 58 22
2 F.C. MARTINENC "B" 27 9 9 0 0 43 14
3 U.E. SANT ANDREU "C" 24 9 8 0 1 45 11
4 C.D. SANT GABRIEL "C" 20 9 6 2 1 34 17
5 C.F. ALZAMORA 16 9 5 1 3 29 18
6 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 14 9 4 2 3 27 25
7 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 12 9 4 0 5 24 30
8 PENYA BARC. COLLBLANC SANTS 11 9 3 2 4 34 37
9 PENYA BARCELONISTA BARCINO "B" 11 9 3 2 4 34 39
10 C.F. BADALONA "C" 9 9 3 0 6 33 25
11 C.E. L'HOSPITALET "B" 9 9 2 3 4 21 27
12 C.F. BUFALÀ "B" 8 9 2 2 5 26 33
13 R.C.D. ESPANYOL "C" 7 9 2 1 6 26 35
14 S.E. MERCAT NOU MAGORIA 5 8 1 2 5 16 41
15 C.F. LA FLORIDA "B" 3 8 1 0 7 12 48
16 UNIFICACIÓ CIUTAT MERIDIANA 1 9 0 1 8 16 56

INFANTILS FEMENINS:
NOMÉS VA JUGAR (I GUANYAR) L'INFANTIL "B"

CE Manresa vs. RCD Espanyol Infantil-Aleví Femení “A”.

El partit de l’Infantil “A” femení espanyolista davant el CE Manresa que s’havia de celebrar el matí del passat dissabte a l'Estadi Mpal. Congost de la capital del Bages, va quedar ajornat per les inclemències meteorològiques. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 25 9 8 1 0 43 8
2 C.D. SANT GABRIEL "B" 22 9 7 1 1 33 19
3 R.C.D. ESPANYOL 21 8 7 0 1 57 18
4 U.E. CENTELLES 16 9 5 1 3 34 18
5 C.E. MERCANTIL 12 9 3 3 3 28 21
6 ESCUELA F. BONAIRE 12 8 4 0 4 26 28
7 C.E. EUROPA 10 9 3 1 5 21 38
8 C. E. SABADELL F.C. 10 9 3 1 5 17 42
9 C.E. MANRESA 8 8 2 2 4 20 23
10 VIC RIUPRIMER REFO FC 7 8 2 1 5 19 37
11 U.E. SANT ANDREU 6 9 2 0 7 28 44
12 C.E. PUIGREIG 1 9 0 1 8 17 47


RCD Espanyol Infantil “B” Femení: 11 – CF Pallejà: 1

Després de l’empat davant el CD Tancat a El Vendrell, l’equip de Rubén Rodríguez tornava a la senda del triomf amb una ampla golejada al CF Pallejà.  Les blanc-i-blaves continuen sent segones a la classificació.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Argelaget, Nerea Chaves, Berta Ayma, Irene Corral, Anna Fusté, Mar Serracanta, i Enma Ramírez.
També: Cora Pérez (p.s.), Julia Maillo, Alejandra Gràcia, Sara Extrmera, Judith Viñas, Jèsica Guillén, i Alba Fernández.

CF Pallejà: Carla Navarrete, Carla Racano, Marian Martín, Ariadna Perea, Claudia Cano, Jana Sánchez, i Judit Urgelés.
També: María Biosca, Paula Cifuentes i HAizea Da Silva.

Àrbitre: Lorena Padillo Marín, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Enma Ramírez, m. 9; 2-0: Enma Ramírez, m. 15; 3-0: Judith Viñas, m. 30; 4-0: Alba Fernández, m. 34; 5-0: Enma Ramírez, m. 37; 6-0: Nerea Chaves, m. 45; 7-0: Mar Serracanta, m. 48; 7-1: Judit Urgelés, m. 49; 8-1: Irene Corral, m.51; 9-1: Enma Ramírez, m. 55; 10-1: Alba Fernández, m.56; 11-1: Sara Extremera, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el migdia del passat diumenge.     


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 27 9 9 0 0 125 4
2 R.C.D. ESPANYOL "B" 22 9 7 1 1 67 19
3 C.D. SANT GABRIEL 18 9 6 0 3 33 26
4 U.D. TANCAT 17 9 5 2 2 44 20
5 C.D. FONTSANTA-FATJÓ 15 9 5 0 4 20 30
6 C.E. SABADELL F.C. "B" 14 9 4 2 3 40 32
7 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 13 9 4 1 4 20 34
8 PALLEJÀ C.F. 10 9 3 1 5 18 30
9 U.D. VILADECANS 7 9 2 1 6 29 49
10 C.F. IGUALADA 7 9 2 1 6 22 54
11 FUNDACIÓ E. At. VILAFRANCA 7 9 2 1 6 21 61
12 C.F. MOLINS DE REI 0 9 0 0 9 7 87


L'equip Infantil "C" femení, enquadrat en el grup segon de la Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina, no tingué partit la passada jornada. Tot i el descans, continua encapçalant la classificació.


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "C" 21 7 7 0 0 67 8
2 F.C. MARTINENC 18 7 6 0 1 45 8
3 JUVENTUD 25 SEPTIEMBRE 16 7 5 1 1 39 17
4 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 15 6 5 0 1 25 21
5 C.D. BADÍA DEL VALLÈS 12 7 4 0 3 34 25
6 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 12 7 4 0 3 24 27
7 C.D. ARRABAL-CALAF GRAM. 9 6 3 0 3 23 14
8 C.E. SABADELL F.C. "C" 7 7 2 1 4 22 27
9 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 6 0 0 6 10 40
10 C.E. SEAGULL 0 7 0 0 7 9 39
11 C.E. VACARISSES 0 7 0 0 7 4 76




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M