diumenge, 30 de novembre del 2014

LA FUNDACIÓN ALBACETE TOMBA AL FEMENÍ ESPANYOLISTA,
QUE CAU DERROTAT PER SEGONA VEGADA (2-1)

Fundación Albacete Nexus: 2 – RCD Espanyol Femení “A”: 1

Sorpresa i de les grans, la que ha tingut lloc aquest migdia a Albacete, on l’equip de José Antonio Montes ha caigut derrotat 2-1 davant el tretzè classificat de la lliga, equip que es trobava a un sol punt del descens. Les de La Manxa tan sols havien guanyat un partit en tot el que portem de competició, precisament davant el cuer Sevilla, mentre que l’equip espanyolista sumava 10 encontres sense perdre des que va caure davant el Valencia CF en la jornada inaugural.

Molt dolent per tant aquest resultat que situa a les espanyolistes en vuitena posició veient reduït el seu matalàs de punts a només tres, respecte el novè classificat, el Sporting Cajasol de Huelva, amb vistes a assolir l’objectiu de la classificació per disputar la Copa de la Reina, únic objectiu a tenor de la plantilla que es disposa d’aquest equip, i més amb la baixa de llarga durada de la davantera Rivi.

Tot es girà en contra de les espanyolistes quan als set minuts aconseguí obrir el marcador el conjunt manxec en una acció en la que resultà lesionada la portera espanyolista Irina, sense que el col·legiat apreciés punibilitat en la jugada concedint el gol local després del remat de María.  Passat el primer quart d’hora de joc se li anul·là un gol a l’equip local en el remat de Tere per falta en atac.

Abans del descans, segon gol local després que la meta  Paula no bloqués una pilota penjada per Marina Martí, i Alba rematés al fons de la porteria espanyolista. Instants després, Bárbara Latorre tornava a ficar a les blanc-i-blaves en el partit aconseguint el gol que retallava les distàncies en el marcador tot just abans d’enfilar el camí dels vestidors després d’una mitja volta i remat dins, en una pilota centrada d’un servei lateral de falta a càrrec de Nuria en la que Lombi assistí a la davantera aragonesa.

En el segon temps, van pogué igualar el xoc les catalanes després que gaudissin  d’una doble ocasió amb remat final al travesser. També l’Albacete disposà d’ocasions per sentenciar el matx amb un tercer gol, però el marcador ja no es va moure més tot i la gran ocasió de Bárbara a set minuts del final.   Les locals han sabut mantenir el resultat favorable als seus interessos mentre l’equip espanyolista ha sigut incapaç ni tan sols d’assolir la igualada, posant punt i final a la ratxa de 10 partits sense perdre en la que també cal dir-ho, només hi havia 4 victòries.

Fitxa tècnica:
Fundación Albacete Nexus: Elena, Teresa, Leles, Miri, Pelu, Marina, Costa, Vane, Maria, Alba Ferrer i Marina Martí.
Substitucions: Ali per Vane, m. 72; Irene “Mushu” per María, m. 87, Irene Ojeda per Marina Martí, m.+90

RCD Espanyol: Irina. Kenti, Inés, Estibi, Cotado, Pereira, Yaiza, Nuria, Paloma, Lombi i Bárbara.
Substitucions: Paula per Irina, m.7; Alba Pomares per Cotado, m.61;  Mayra per Nuria, m. 66; Estella per Yaiza, m. 77.

Àrbitre: Samuel Pérez León, del comitè territorial de Castella – La Manxa. Cartolina a la local Ali

Gols: 1-0: Maria, m. 7; 2-0: Alba Ferrer, m. 44; 2-1: Bárbara, m. 45.

Incidències: Encontre corresponent a la 10èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Nacional Femenina, disputat aquest migdia a la Ciudad Deportiva Andrés Iniesta d’Albacete,  en un dia fred, ventós i plujós.