divendres, 22 de desembre del 2006

JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES DEL RCD ESPANYOL SAD.



Ahir dijous es va celebrar al Centre de Convencions del Fòrum, la Junta General d’Accionistes en primera convocatòria amb un quòrum del 63,62 % corresponent a 178.496 accions. Uns vint minuts passades les 18.30 hora en que el capital representat corresponia a un 36.22%.però que en l’arribada de Crehueres (representant a Inversiones Hemisferio 17.61% 49.4127 accions) i de Antonio Martín, tercer accionista del Club es va arribar a les dades que hem mencionat al principi d’aquest paràgraf.

El primer en intervenir, un cop el notari va fer les consignacions de rigor d’advertiment per si hi havia causes que impedissin el començament de la Junta, i el senyor Tomás exposés com es desenvoluparia la sessió, el President Sànchez Llibre (1er punt de l’ordre del dia) va fer una intervenció dirigida a subratllar els èxits conquerits amb els títols del primer equip (Copa del Rei, i Copa Catalunya), del Femení (tots els títols disputats) i l’ascens del filial a Segona B, les dues copes en sis anys, després d’una sequera de seixanta anys, les tres participacions en Uefa en els darrers temps... Va esmentar el agònic i dramàtic patiment de l’últim partit, i a més va centrar la seva curta intervenció en el tema del que significarà per l’Espanyol el nou estadi de Cornellà-Prat, i la signatura del crèdit sindicat. Va anunciar, malgrat que molts ja ho sabíem, l’alliberament del pare del jugador Jônatas Domingos.


Pedro Tomàs que va qualificar l’Espanyol com a “un bombó” (al menys per ell) amb la situació patrimonial de present i de futur, amb el nou estadi, la ciutat esportiva, i un dèficit que es va reduint (encara que sigui a base d’estrènyer-nos el cinturó a l’hora de fitxar) i uns ingressos que van pujant, de 35.894.476,06 el exercici anterior a 41.351.035,10 el exercici en qüestió. Això va significar que el resultat d’explotació fos positiu i l’Ebitda fos de 9.462.044 euros. El resultat final del exercici, es de 1.659.805,35 euros de pèrdues, 200.000 euros menys del pressupostat, (un 13% menys) i a més en comparació amb l’exercici anterior que va ser de 3.444.823,22 euros, una dràstica reducció. A més el valor del que significa ser accionista del RCD Espanyol, havia pujat fins al punt que diverses persones estaven comprant accions...va manifestar Tomás.


El capital social es de 16.861.094,02 Euros subscrit i desembossat corresponent a
280.545 accions a 60,10121 euros, que amb les reserves fan un total de 25.271.321,31 euros de fons propis.

Els ingressos per taquillatges han sigut de 1.469.845,12 euros, de transmissions televisives 17.505.789,32, abonaments i socis 5.274.290,33 euros, publicitat 6.782.616,09, venda de productes 647.887,88 i per disputa d’amistosos 943.503,90 a més de les quantitats de la LNFP 1.923.210,47.

Les despeses per personal esportiu han estat de 15.803.879,27 euros, corresponent a sous de jugadors, i personal esportiu 1.899.098,98 per primes 2.426.338,07, per fitxes 9.750.450,86 drets d’imatge 1.331.700,72 allotjaments 294.209,76 i el sou del Conseller Delegat de 180.875.

El 13-12-2005 es va signar el crèdit sindicat per estendre el deute a curt termini a llarg. 55 milions (28 milions amb venciment a 7.5 anys; 18 m. amb venciment a 14.5 anys, i la resta 9 milions a 9 anys.) amb garantia hipotecaria del terreny de Cornellà, de 70.739 m2 i del terreny de 1.835,26 m2.en Cornellà, a més d’altres fiances, de drets audiovisuals, publicitat, comercialització, esponsorització, i fiança solidaria dels consellers en les quanties i termes exposats en el mateix.

Altres deutes bancàries son 1.234.790,94 i altre partida de 3.021.858,25 amb Ajuntament, Institut Munipal d’Urbanisme, entitats esportives, etc.

El saldo deutor amb les administracions públiques (hisenda) es de 2.679.327,96 malgrat que hi ha actes recorregudes, pendents per tant de que sigui ferma aquests deutes.

El deute total net, es de 52 milions d’euros. Les comptes van ser aprovades amb un 57.3 % .

Josep Lluís Perelló va explicar també els problemes que van suposar els retards en el començament de les obres. El tema de la Junta de Compensació, els problemes que tots coneixem amb ACA, el tema de l’increment d’un 2% en el cost del estadi (que era de 40 milions), el tema de la nova normativa anti –sísmica, etc. La concessió de la llicència de explotació comercial del Grup NECLAR (NECSO EntreCanales i Grupo LAR, que es la nova societat fusionada), així com la signatura a FCC Construcción, SA i COPISA constructora Pirenaica, SA, de la construcció del estadi i zona lúdica. El 15-1-2006 es va fer el lliurament del camp de Rugbi i atletisme a l’Ajuntament del Prat.

Perelló va afirmar que entre JUNY I JULIOL DE 2008 estarà ja acabat l’estadi, per pogué la temporada 2008-09 disputar-hi els encontres el RCD Espanyol. Si no, va afirmar Perelló hi haurà penalitzacions. (Que així sigui, malgrat que fins que no ho vegi no m’ho acabaré de creure, ja que s’ha arribat a parlar de entrants de 2009). L’obra total se’n anirà entre 57 i 64 milions. Estan coberts els 40 de l’estadi i 12 per el crèdit sindicat. La resta ja veurem...

Ara el tema està pendent de que s’acabi el termini d’exposició pública per al·legacions, que de moment no n’hi ha cap, segons va afirmar Perelló, i a partir de que acabin aquests 30 dies, ja es podrà començar les obres definitives. Passat festes.

Els objectius son que a partir de les properes temporades a Cornellà-Prat la dependència dels ingressos televisius es faci més petita, i l’explotació de tot el que sigui l’Estadi, suposi un tant per cent bastant elevat del pressupost. Més de 3200 places de parking, sota l’Estadi i els 36 mil metres quadrats en que es construirà.

Espanyol 3.0 va votar en contra de la gestió, mentre que José Manuel Lara Bosch, absent, es va abstenir tan com ja havia anunciat. Hi era present el seu fill, i Josep Crehueras.

En el torn de precs i preguntes destacar com sempre la intervenció del representant de l’APMAE, Xavi Puyol, oferint una molt ben estudiada explicació del punt de vista i posició dels petits i mitjans accionistes, amb el seny que el caracteritza, i destacar la intervenció de Piera Martorell, (3.0), i altres persones que s’han distingit per l’oposició radical i contundent contra l’actual president, com és el cas del president de la Penya Blanc i Blava de Ulldecona, Jeroni Castell. Si be es veritat que va haver-hi certs moments tensos, (en el torn de precs i preguntes) la Junta General d’Accionistes, es va desenvolupar molt lluny de l’ambient de les dues últimes (la frustrada i la celebrada).

Per cert, la que no es va pogué celebrar, s’ha de dir que l’Espanyol SAD, va presentar el tema als jutjats, i es pendent de resolució. Ahir en canvi, tot va funcionar perfectament (en quant a organització).

I per últim, un tema desagradable: Dani va dir que hi havia un conseller que estava rebent coaccions, certes extorsions...

fotos: josep maria

PARTIT 1988 VS 2000


Partit per els nostàlgics, el que viurem demà dissabte a la Ciutat Esportiva. (18.00 h)

Dos equips, dues generacions ben diferents, dos moments molt concrets de la història del RCD Espanyol, es retrobaran sobre la gespa del Camp 1 de Sadrià.

Molts pensaments i records sobrevolaran la ment i el cor dels pericos que a més per un fi benèfic, vulguin ser presents per evocar, recordar, i retre homenatge a uns homes que amb més sort uns que els altres, van fer història al nostre club.

Aquell equip que va meravellar per Europa, eliminant a aquelles potents conjunts en el futbol continental, era la feina ben feta d’uns anys que es va apostar clarament amb la pedrera amb dos craks estrangers com eren John Lauridsen (el més gran de tos que he vist jo amb aquests colors) i Tommy N’Kono. Uns anys amb Azkargorta, de consolidació i maduració, que amb l’ambició del seu substitut Clemente, (nom de records contraposats) i alguns retocs com l’ arribada de Valverde, Pichi, o Losada, entre altres, van acabar configurant un bloc homogeni on la força i el treball es veia complementat amb la categoria tècnica d’alguns homes fonamentals.

Aquella primera eliminatòria davant un Borrussia de Moenchenglabach, que semblava que ens anava a deixar fora amb contundència i per la via ràpida amb U. Rhan i companyía, el 4-1 de la tornada amb Sarrià convertit en una autèntica piscina, la eliminatòria amb aquell intractable Milan, on Gullit, Van Basten, Baressi, Ancelotti, entre altres, no ens va marcar ni un sol gol, el gol de Jonh Lauridsen de cap en San Siro, amb l’Inter de Serena, Scifo, Altobelli, Bergomi... el gran partit davant el Vitkovice, i
la resistència numantina en absència de N’Kono en la tornada en les fredes terres txeques, el Bruges de Ceulemans, Mark Degryse, i la desafortunada nit de Gallart, que sempre preferirem recordar-lo per el seu marcatge a Gullit, que no pas per aquell partit, la remuntada a Sarrià, amb el històric gol de Pichi Alonso, segons abans de cloure la pròrroga, i anar als penals... els tres gols de l’anada amb els maleïts alemanys... Tot història ja, però molt present en la memòria de qui us parla. La il·lusió d’un grup de jugadors lluitadors, de força i de jugadors tècnics, i de habilitat.

Sols la tossuderia del tècnic en prescindir d’aquests últims, de volgué guanyar la seva manera, afegit amb la mala sort cruel i tràgica de la nit més trista esportivament parlant de qui escriu aquestes línies, van fer que l’Espanyol no es fes amb el trofeu.

Però malgrat tot, l’Espanyol ha de retre el homenatge que es mereixen aquells jugadors. Quaranta cinc minuts de partit no poden esborrar tot el que ens van fer viure i al lloc en que van col·locar el nom i el prestigi de nostre Club.

En front, un equip que semblava en canvi abocat al patiment, època Brindisi, en moments molt tumultuosos en nostre club. Feia molt poc que l’Entitat havia marxat a Montjuïc amb el trauma de la mal venda de Sarrià. El projecte Camacho i el de Marcelo Bielsa (aquest gairebé ni va començar, ja que en el mateix dia de la presentació del Ciutat de Barcelona, ja va demanar abandonar el club per anar a entrenar a l’albiceleste), havien fracassat. Brindisi, tirant de la pedrera semblava amb homes que havien arribat al coneixement dels pericos gràcies a la fenomenal trajectòria a la competició de la Intertoto, havia marcat un gran campionat guanyant els sis últims partits i per un punt no s’havien classificat per disputar competició europea. Però de nou, l’incertesa es va apoderar de l’equip, els mals resultats, el caure als llocs de perill, van fer que saltés Brindisi, i fou substituït per un home de la casa: Francisco Flores.

Flores, va canviar a última hora només fer-se amb les brides de l’equip, la convocatòria de Brindisi, que havia reservat els homes més importants per la lliga, abandonant qualsevol intenció de passar ronda al torneig del KO.
Aquella eliminatòria, guanyada patint fins l’últim sospira Vigo, va obrir les portes a una il·lusió, a un somni, a una utopia: que l’any del Centenari blanc i blau, l’Espanyol arribés el més lluny possible a l’única competició que havia guanyat feia seixanta anys.
Compostela, amb cinc gols en el partit d’anada, van possibilitar que es veiessin unes semifinals en la que els equips de Madrid s’enfrontessin als de Barcelona. L’Espanyol amb un gol de Posse, deixava fora al Madrid, mentre que l’Atlético guanyava sense despentinar-se la tornada amb la pallassada de nostre veí.

Aquella final, després de 43 anys, es va viure amb una il·lusió, amb una confiança tremenda, però al mateix temps sent conscients que es tenia que jugar malgrat fos amb un equip ja descendit a segona. La història no podia ser altre vegada tan cruel, com ho va ser amb els Job, Miguel Ángel, Zúñiga, Orejuela, Golobart, i companyia.

I dos nois de casa, Tamudo i Sergio van rubricar un triomf que va fer durant unes hores, durant uns dies, que Barcelona fos més blanc i blava que mai. Aquella celebració, aquella apoteòsica recepció com a campions d’Espanya a la Plaça de Sant Jaume, aquells moments de joia de tota una afecció, de tot un sentiment contingut, reprimit, en un entorn hostil, esclatava com mai s’havia vist.

Desprès les coses van derivar per altres vies, Flores va acabar com tots sabem, i aquell equip per moltes circumstàncies no es va saber mantenir. Però en el nostre record, aquells moments gloriosos, que pocs esperàvem viure mai, després del que va passar a Leverkussen (no volia citar aquest nom, però al final no he pogut resistir-ho), i que carai, ho hem de superar, i aquesta temporada es el moment just i precís, per que aquella copa que se’ns va escapar quan ja pràcticament la teníem entre nostres mans, caigui 19 anys amb retard, a nostres vitrines.

Per tant, a tots aquells que encara dubteu d’anar a veure aquest partit (mentre quedin entrades) os prego com a record de tot això que he explicat, a més del noble fi al que va dedicat la recaptació, que hi assistiu, que bé val la pena.


dijous, 21 de desembre del 2006

AVUI JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES.

Alliberat el pare de Jônatas Domingos
Més informació:
http://www.rcdespanyol.info.

Avui al Fòrum, es celebrarà la Junta General d’Accionistes en primera i única convocatòria a les 18.30 hores. Es té previst a més de la aprovació o no de les comptes, gestió social i demés capítols ordinaris, un informe exhaustiu de la situació de les obres al nou estadi de Cornellà –Prat.


L’ordre del dia es el següent:


1. Informe del President del Consell d’Administracio
2.Informe sobre l’evolució de les obres de construcció del nou estadi. Informació periòdica als Srs. Accionistes.
3.Aprovació del Reglament de la Junta General d’Accionistes
4.Examen i aprovació, en el seu cas, del Balanç, el Compte de Pèrdues i Guanys i Memòria de l’exercici 2005-06, així com l’informe de Gestió i proposta d’aplicació del resultat.
5.Aprovació de la gestió social
6.Nomenament o reelecció de l’auditor de comptes.
7.Autorització al Consell d’Administració per a la interpretació, esmena, complement, execució i desenvolupament dels acords que s’adoptin a la Junta General d’Accionistes, així com la concessió de facultats per a l’elevació a instrument públic d’aquests i la seva presentació al Registre Mercantil.
8.Precs i preguntes.

Foto: L'Assemblea del Fira Palace. Encara no sabem ni que va passar, veurem com acaba el tema en els jutjats, ja que el llavors Conseller delegat va dir que presentaria les oportunes demandes judicials tant com a executiu de la Societat com també a títol particular.

AGENDA PARTITS FUTBOL BASE I GOLEJADORS

SADRIÀ

DISSABTE 23 DE DESEMBRE
12.00 Espanyol Juvenil A - CF Badalona.
14.00 Cadet A - L'Hospitalet
16.00 Infantil A - UDA Gramanet
10.30 Aleví B - G. Mercantil "A"
15.30 Benjamí A - EF Gavà


DESPLAÇAMENTS
Sant Andreu - Cadet B. Narcís Sala. 12.00 Hores.
CE l'Hospitalet "A" - Infantil B. Mpal. Feixa Llarga. (Hospitalet) 14.15 hores.
Lloreda - PreBenjamí .Mpal. de Lloreda (Badalona) 13.15 hores.
















GOLEJADORS

Primer equip
Tamudo 7
Luís García 3
Pandiani 2
Riera 1
Moisés 1
Jonatas 1



Espanyol B
Yagüe 8
Ángel 4
Bussy 3
De Pablos 3
Zamora 3
Fede 1
Pedraza 1

Juvenil A
Xavi García 9
Jesús Berrocal 9
Quique 7
Charly Lumbreras 5
José Mendez 3
Albert García 2
Carlos Ruíz 2
Juan 1
Fran 1
Zamora 1
Guille 1
Jesús García 1
Ricard C. 1

Juvenil B
Chuli 7
Sergio Ginés 5
Oriol Sans 4
Lucas Porcar 4
Marc de Val 3
Carlos Salgado 2
Lluis Crous 2
Toni Cunill 1
Oriol Ricarte 1
Saddik 1
Albert M. 1
George 1
Curro 1

Cadet A
Álvaro 19
Quique 12
Ángel Martínez 4
Oscar Sielva 4
Molina 3
Caballé 3
Adrià Tuneu 2
Juanjo 2
Adrián Pérez 2
Juli 1


Cadet B
Sani 14
Román Golobart 5
Gabriel López5
Gerard M.3
Miki 3
Pablo Salanova 3
Antonio 3
Albert Blázquez 2
Jordi Amat 2
Edu 2

Infantil A
Rubén “Rufo”7
Cristian Márquez 7
Gil 6
Xavi Solé 6
Xavier Lacambra 6
Joan Angel 4
Diego 2
Aleix 2
Marc Molina 1
Iván 1
Jorge 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 10
Aitor 4
Oscar Arroyo 4
Arturo 4
Alex 3
Nestor Turró 3
Casado 3
Lucho 3
Xavi 1
Albarrán 1
Carles 1

Aleví A
Jack 9
Pol 5
Jafar 5
Jordi Cano 4
Juan Pablo 4
Iu 4
Paco 4
Miquel 3
Sergio González 3
Sergio Coll 2
Marc Gelmà 2
Oriol Vilà 2
Edu 2


Aleví B
Alex 10
Aitor 6
Miqui Poveda 4
Gabriel 4
Pablo 3
Carlos 3
Marc 3
Albert 3
Roger 2
Navarrete 2




FEMENÍ A
Adriana 17
Marta Cubí 9
Sara 6
Carol 4
Ane 1
Aida 1
Noemí 1
Torrejón 1
Raquel Cabezón 1
Raquel Corral 1

FEMENÍ B
Raquel Corral 14
Marta Corredera 7
Reche 4
Gemma Pacheco 3
Andri 2
Debora 2
Natalia Rubio 2
Carme 2
Silvina 2
Anna T. 2
Kenti 2

FOTO d'arxiu: josep maria

L'ESPANYOL DESÈ A LA CLASSIFICACIÓ. HA GUANYAT A GETAFE 0-1


L’Espanyol tomba la fortalesa del Getafe.

El Getafe, equip invicte al seu estadi, del que tan sols el Betis havia aconseguit marcar-li un gol i emportar-se un punt, ha sucumbit avui davant un Espanyol molt més pràctic, que el que va perdre diumenge davant un Madrid que com a caricatura d’equip tal com vàrem qualificar en la crònica, ha quedat avui retratat en la seva justa mida.

Valverde ha alineat l’equip base de les últimes jornades. Un cop Riera ha complert la sanció de dos partits ha tornat al onze titular.

Una primera part on l’Espanyol ha gaudit de més presencia ofensiva que el Getafe, malgrat que les ocasions tampoc han estat moltes, destacar la de Chica que després d’una bona jugada de Riera, no ha pogut superar al bon porter Abbondanzieri “el pato”.


Per la seva part Kameni tampoc ha tingut gaires ensurts, llevat de l’ocasió de Manu que aturat bé, així com altre jugada del mateix jugador local que el seu remat sortiria fora. Per part blanc i blava (avui de rosa i blanc), Tamudo ho intentaria, però el seu remat acabaria aturat per el meta del Getafe. Una falta treta per Iván de la Peña després de colpejar a la tanca, s’eleva i agafa un efecte i Pato té que lluir-se per acabar rebutjant el perill.

A la segona part, Iván de la Peña ha gaudit d’una immillorable ocasió, però al igual que l’altre dia davant el Madrid, el gol se li resisteix. El seu remat a l’escaire ha estat rebutjat com ha pogut per el porter argentí del Getafe.

L’àrbitre s’ha erigit en protagonista, quan Casquero cau a l’àrea perica (s'ha llençat descaradament i a sobre era fora de l'àrea) , i el col•legiat li ensenya targeta groga per simular penal, i com ja en tenia una, acaba deixant al conjunt local amb deu homes. Minuts abans Valverde havia mogut fitxa, col•locant a Velasco en lloc d’un Zabaleta que ja tenia una targeta, per evitar justament això.

La expulsió de Casquero semblava que esperonava al conjunt local, que havia reclamat mans de Chica dins l’àrea en una pilota que colpeja al braç involuntàriament del lateral, i amb la pressió de l’afecció local, ha fet que l’Espanyol ho passés malament durant els instants següents a tenir superioritat numèrica.

Però quan semblava que el Getafe podia donar un ensurt, i Valverde ja preparava el clàssic relleu de Rufete, en aquest cas per Pandiani per donar més poder ofensiu a l’equip, l’Espanyol trena una molt bona jugada amb Chica que canvia a la dreta al propi Rufete, que fa una finta al defensor i cedeix magistralment a Tamudo que molt oportú com sempre aconsegueix el gol que seria definitiu de la victòria del Espanyol, el seu setè gol de la temporada i que l’apropa una mica més al rècord de Rafa Marañón.

El conjunt local ha buscat l’empat davant un Espanyol que s’ha defensat molt bé, i que pràcticament no ha patit per el resultat. Kameni en molts moments ha estat un espectador privelegiat del joc.

Coro en les acaballes del partit ha substituït a un desafortunat Luís García en la nit d’avui, mentre Pandiani havia sortit al 69, per Rufete. Als últims minuts Chica per agafar a un contrari quan s’escapava veu la segona targeta i acaba també enfilant el camí abans d’hora dels vestidors.


Fitxa Tècnica
Getafe CF: Abbondanzieri, Berenguer, R.Pulido, Celestini, Mario Cotelo, Paunovic, Manu, Nacho (Pachón min.79), Alexis, D.Cortés, J.Casquero

RCD Espanyol: Kameni (7), Zabaleta (7) (Velasco 60’) (6), Torrejón (8), Jarque(8), Chica (8), Moisés (8), De la Peña (5), Luis García (4) (Coro min.87)(s.c.), Riera (5), Rufete (7)(Pandiani min.69) (5), Tamudo (7)

Gol: 0-1 Tamudo (74')

Àrbitre: César Muñiz Fernández (Col.legi Asturià). Per part de l'Espanyol ensenya targeta groga a Moisés Hurtado (min.24), Chica (min.31 i vermella al 87 ), Luis García (min.33), i Zabaleta (min.36). Per part del Getafe CF ensenya targeta groga a D.Cortés (min.49), i groga i vermella a Casquero (min.33 i 65)

Camp. Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. Minut de silenci abans del partit per l'accident dels seguidors del Recreativo.


El jugador del partit: MOISÉS. Partit en el que homes com Jarque, Torrejón, el propi Chica, o inclòs Rufete han fet un bon partit, però volem premiar la regularitat que està oferint en la medul·lar, un home que poc contava en els pronòstics, en mig de tants brasilers. Moisés Hurtado, home de la pedrera blanc i blava s’ha guanyat amb tot mereixement un lloc en l’onze titular. I a més ha sabut donar aquest equilibri en les transicions de defensa –atac, que tanta falta feia a l’equip.

FOTO: WEB RCD ESPANYOL
FOTO: josep maria

dimecres, 20 de desembre del 2006

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE ( 2ona part.)

DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA12361200503
2 RCD ESPANYOL12331101443
3 GIRONA12227142011
4 DAMM 12216332111
5 BADALONA12185341614
6 EUROPA12185341111
7 CORNELLÀ12185341721
8 MATARÓ12185341115
9 JÀBAC CAN JOFRESA12175251519
10 GRAMANET12133451314
11 GIMNÀSTIC12134171326
12 GRANOLLERS12113271222
13 EF TÀRREGA1210318922
14 MANRESA1292371431
15 FE FIGUERES1281561129
16 SANT GABRIEL 125129934



PREFERENT INFANTIL GRUP 2on.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B12341110377
2 L'HOSPITALET1230930289
3 VILASSAR MAR1224732167
4 RIUPRIMER12247322822
5 EF GARROTXA12195432018
6 RICOH PREMIÀ12186062119
7 CORNELLÀ C12175251713
8 BLANES12164441414
9 GRANOLLERS B12154352221
10 TERRASSA B12153631215
11 MANLLEU12133451724
12 FP EUROPA12113271623
13 MERCANTIL B12113271523
14 AT BISBALENC12103181323
15 JÚPITER1261381327
16 BARRI SANTES CREUS B123039327


DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA12361200609
2 RCD ESPANYOL12311011497
3 CORNELLÀ12278313213
4 GIMNÀSTIC12216331514
5 GIMN. MANRESA12205521511
6 GRAMANET12186061814
7 EUROPA12164442420
8 SANT ANDREU12164441314
9 L'HOSPITALET 1216444810
10 GRANOLLERS12153632017
11 DAMM12133451917
12 CA'N RULL12134171331
13 LLEIDA12113271522
14 RIUPRIMER127147935
15 EF VALLS1241110435
16 MOLLERUSSA1220210752


PREFERENT ALEVÍ GRUP 2on.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 GIRONA 12299213312
2 RCD ESPANYOL B12289124013
3 GRANOLLERS B1228912349
4 MERCANTIL12268223510
5 MANRESA1226822308
6 MATARÓ12227142821
7 TERRASSA12205522010
8 FE FIGUERES12175252420
9 FP SÁNCHEZ LLIBRE12175251920
10 EF GIRONÉS12154352327
11 RUBÍ12113271132
12 ESCOLA PIA OLOT12103181827
13 EF SANT FELIU DE G.12103181560
14 SANT GABRIEL B12620101531
15 FARNERS12620101136
16 PB COLLBLANC SANTS 123039222


dimarts, 19 de desembre del 2006

GALERIA FOTOGRAFICA ATLETISME (2ona PART).









GALERIA FOTOGRAFICA DE LA PRESENTACIÓ










PRESENTAT L'ATLETISME BLANC I BLAU.

Avui al migdia ha tingut lloc la presentació oficial de l’Associació d’Esports en Blanc i Blau, d’Atletisme, i del nou slogan que lluiran durant la temporada: DROGAS NO.


Amb l’assistència dels consellers del RCD Espanyol Antonio Martín (tercer accionista i patrocinador del RCD Espanyol), i José Manuel Moya, el Director General executiu, Pedro Tomás, la màxima autoritat federativa de l’atletisme català, Romà Cuyás, president de la FCA, Jordi Sans director esportiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (ex jugador de Waterpolo i company de Dani Ballart), i el senyor Ignacio Calderón Balanzategui, Director General de la FAD.

Xavi Andreu, cap de comunicació e imatge del RCD Espanyol ha estat el encarregat de fer les presentacions i dirigir el acte. El primer en fer us de la paraula ha estat el President de l’Associació d’Esports en Blanc i Blau, Joan Calero, qui ha explicat fent un símil cinèfil comparant-lo amb la pel·lícula “La gran família”. Per que segons Calero, l’Espanyol es una gran família, on si ha sumat un membre més, la nova “nena” es l’Associació d’Atletisme després d’un any pràcticament de gestació del projecte. On l’avi, de més de 106 anys es el RCD Espanyol. Ha agraït Calero als mitjans de comunicació que s’han bolcat des de l’aparició del projecte, (malgrat que alguns dels citats, servidor, no els ha vist per en lloc), i ha desitjat que ben aviat es pugui continuar, i consolidar aquesta línia, la de la recuperació de les seccions, i de forma completa.

Després ha estat el torn de Antoni Arumí, que ha estat molt crític amb la postura dels rectors de l’Entitat espanyolista, per que el no pogué portar el nom de l’Espanyol es una falta de sensibilitat per part del Consell. Segons Oromí “o no ens han entès, o no ens han volgut entendre o no ens hem sabut explicar”.

Ignacio Calderón, Dtor. Gral. de la FAD (Fundación de Ayuda contra la Drogadicción) ha agraït a l’Associació el haver tingut aquest acte en favor de la lluita contra la drogaaddicció, fent una amplia exposició del que segons ells representa el esport dins de la societat, i el que el arranjament dels valors de l’esport, la lluita, l’esforç, la solidaritat, la disciplina a l’hora de conquerir un objectiu, el treball per assolir un resultat, i el que pot significar si el mon de l’esport s’involucra decididament en fer comprendre a la joventut, que el camí al món de les drogues no porta si no a la degradació irreparable del ser humà, i que es un camí irreversible, malgrat es pugui pensar que un pot dominar i controlar el consum de drogues. Ha agraït el gest de fa bastants anys quant el RCD Espanyol va lluir el eslogan DROGAS NO a la samarreta del primer equip.

A la part esportiva del projecte, primer Tomás Barris, el mític i llegendari atleta, com màxim responsable delegat de la part esportiva, ha fet constar la seva satisfacció quan va ser encarregat del mateix, el gran començament que ha tingut, i el projecte de l’Escola d’Atletisme. El director tècnic, Domingo Lòpez, ha remarcat que de 37 curses que han pres part els atletes de l’Associació Blanc i Blau, han pujat 19 vegades al podium. (Recordem els triomfs de Isabel Eizmendi en la Jean Bouin, Maria Vasco en dues curses, de Vinyet Nogueró campiona de Catalunya a Ripoll de Mitja Marató, etc.).
S’ha fet menció al triomf de Isabel Eizmendi, la segona dona de tota la història de la Jean Bouin que amb els colors i l’escut de l’Espanyol creua la línia de meta després de més 60 anys en que la mítica i perica de tota la vida, María Víctor ho fes en cinc vegades.

(Parlant amb ells, sobre tot m’ha cridat l’atenció aquest últim, quan m’ha fet menció que ell va ser l’últim director esportiu de la secció del RCD Espanyol i dels últims en marxar quan la junta directiva de Manuel Meler -1972-va plegar la secció).

Seguint el fil del que ha estat la presentació diguem que després ha intervingut Jordi Sans, director esportiu de la Unió de Federacions Esportives. Romà Cuyás, president de la FCA, ha dit que es un motiu de satisfacció el naixement d’aquesta secció d’atletisme, recordant el passat brillant de l’atletisme perico. Pere Alcover, regidor de l’ajuntament del àrea d’esports i de la Diputació ha sigut l’últim en fer us de la paraula. Ha destacat que tot el que es l’esport català es deu primordialment a la lluita continua de molts clubs, i associacions que formen i conformen el teixit associatiu del nostre país.

Després ha tingut lloc una breu sessió de preguntes per part dels mitjans de comunicació en el que de varies preguntes efectuades, cal destacar la més compromesa. A quant puja el pressupost i per que no s’ha fet públic els nom de les persones que han aportat aquests recursos. Antoni Aromí ha manifestat que el pressupost es de 90.000 euros. Els motius dels que no han sortit a la llum alguna de les persones que han donat suport econòmic al projecte es per que “un dels que ha aportat dos terceres parts del pressupost no ha volgut que es fes públic el seu nom, per tal d’evitar que al ser una persona vinculada amb l’oposició es pogués interpretar malament i perjudiqués el desenvolupament del projecte. L'altre dels que financien el projecte es la familia Massot. Ell mateix, s’ha declarat integrant del grup opositor 3.0.

Altre pregunta dels periodistes ha fet incís en el tema del ajut rebut per part del Club, i la no concessió del permís per pogué portar el nom de l’Espanyol. Aromí ha tingut paraules molt dolgudes amb l’actitud de qui segons ell, no van creure en el projecte, van desconfiar des d’un primer moment, i no van volgué confiar del tot en el que se’ls estava exponent.

Li respongué , el senyor Antonio Martín, (ja que Pedro Tomás se’n havia tingut que anar al metge) ,que ha manifestat que l’Espanyol ha fet un esforç molt important amb el futbol femení, i que ell no n’estava molt d’informat sobre la veritable viabilitat del projecte. Que a més, tot va ser molt precipitat i que ell pot assegurar que el Club farà aviat, molt més del que esta fent per l’atletisme perico.
Calero ha desitjat que en el futur tot acabi resolent-se en bé de l’Entitat i pugui continuar el camí de recuperació de les seccions. També s’ha fet menció a que ja hi ha ofertes per la propera temporada de patrocinadors.

Després s’ha efectuat la presentació de les samarretes amb el slogan mencionat. A la taula, a més de les persones que han pres la paraula hi eren Isabel Eizmendi i Maria Vasco. A més hi eren presents els atletes, Victor Gonzalo, Josep Maria Rosselló, El Moustafá Younes, Driss Lakhuaja, una de les germanes Pulido, i els corredors amb cadira de rodes, Rafael Botello i Jordi Tarter.

Al acabar hem estat xerrant amb tots els personatges en qüestió, que son els que veureu a les fotos, i destacar a Isabel Eizmendi, amb la que hem parlat de tot el que és i ha sigut l’Espanyol, les seves seccions històriques, el primer equip, la seva Real Societat, així com amb Maria Vasco, la medallista olímpica i la resta dels atletes, i aprofito per retre homenatge als dos nois en cadira de rodes presents avui, que també defensaran els colors blanc i blaus a les proves de discapacitats.

Prop de tres quarts de tres de la tarda, marxaven del Hotel FIRA PALACE, el famós dels ordinadors petats, (bé això ara no toca), amb la seguretat en el pensament que hem assistit a un moment històric del renaixement de les seccions esportives del RCD Espanyol, d’una manera o altre vinculades al nostre club. Que així sigui i tant de bo, només sigui el principi. SENTIMENT PERICO no hi podia faltar.


FOTO: josep maria

dilluns, 18 de desembre del 2006

DEMÀ TINDRA LLOC LA PRESENTACIÓ DEL ATLETISME BLANC I BLAU.

MARIA VASCO GUANYA AL GRAN PREMI INTERNACIONAL DE MARXA DE GETAFE.

Maria Vasco Guanya amb un temps de 46'25 el Gran Premi Internacional de Marxa de Getafe que té un recorregut de 10 Km.

Al 40è CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS, l'Associació guanya a la categoria CADET per equips mentre que l'atleta ILYAS HAIK guanya el cros, Josep Díaz amb una brillant actuació es classifica 6è, i Balal Ali en vuitena posició.

A la categoría Senior Femení Vinyet Nogueró obté la 6ª posició lluitant entre atletes marroquines i kenyates. D'altre banda, Driss Lakhuaja estant situat ja als últims metres perd la opció de podium en una última dura batalla, quedant finalment quart classificat. Moustafa Younes obté la 7a posició.
Josep Mª Roselló acaba sent el tercer espanyol a la Pujada de la Seu Vella de Lleida.


Demà Tindrà lloc la presentació a les dotze i mitja al hotel Fira Palace de Barcelona, la presentació oficial de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, amb els seus atletes i del nou slogan de “DROGAS NO”.

informació: web de l'Associació.
SEGONA DIVISIÓ B. GRUP 3er.

CLASSIFICACIÓ 2ona. B.PJ PTS PG PE PPGF GC
1 TERRASSA17 37 11 4 2269
2 ALICANTE172992 6 2618
3 BENIDORM17 2985 41919
4 HUESCA17 2884 52817
5 UE LLEIDA17 256742013
6 ALCOYANO17 257462216
7 VALENCIA-MESTALLA17 256741412
8 SANT ANDREU17257461616
9 L'HOSPITALET17 245931714
10 VILLAJOYOSA17 247371621
11 ESPANYOL B17 2365623 20
12 LEVANTE B17 236561215
13 BADALONA17 225751613
14 ORIHUELA 17 205 57 16 19
15 UDA GRAMANET17 185 39 17 26
16 BARBASTRO17 17 3861220
17 FIGUERES17 17 45812 22
18 ELDENSE17 1637712 19
19 AT.OSASUNA B17 164491321
20 FC BARCELONA B17 14 2 8 712 19

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL. GRUP 3er.

DIV. D'HONOR JUVENIL PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL17481601433
2 DAMM173511243220
3 FC BARCELONA173410434018
4 REAL ZARAGOZA173210252417
5 GIRONA173210252822
6 REAL MALLORCA 17319443921
7 MATARÓ 17268273023
8 SAN FRANCISCO17257462620
9 CORNELLÀ17237282631
10 BADALONA17195482932
11 LA SALLE MALL.17185391934
12 L'HOSPITALET171651112136
13 SANT ANDREU171543101731
14 MANACOR171240131537
15 BINÉFAR171125101635
16 OLIVAR17916101237

LLIGA NACIONAL JUVENIL. gRUP 7è.




CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA B14289142012
2 EUROPA13278 322715
3 GIMNÀSTIC14268243118
4 GRANOLLERS14258152923
5 RCD ESPANYOL B14247343324
6 TERRASSA14247342217
7 UE LLEIDA14247341616
8 GRAMANET14236532514
9 CORNELLÀ B14216351917
10 BADALONA B14195451615
11 MERCANTIL14185362122
12 CASTELLDEFELS14184642021
14 DAMM B14184641415
14 SANT ANDREU B 13133462226
15 JÀBAC CAN JOFRESA 14123381723
16 MANRESA14123381832
17 EF PRAT BLAUGRANA1410248926
18 JOSEP MARIA GENÉ14411121235

CADET DIVISIÓ D'HONOR.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 BARCELONA123612004510
2 RCD. ESPANYOL12331101529
3 TERRASSA12258132615
4 GRAMENET1223723208
5 DAMM12226422316
6 L'HOSPITALET12227141616
7 CORNELLÀ12195431515
8 GIRONA12164441921
9 BARRI S.CREUS12165161220
10 FE. FIGUERES12144261921
11 BADALONA12124081324
12 LLEIDA12113271423
13 UE SANT ANDREU12103181623
14 EF OSONA128228723
15 JÀBAC CAN JOFRESA1272191032
16 CUBELLES1210111738

CADET PREFERENT. Grup 2on.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B12309304212
2 FP SANCHEZ LLIBRE1028910277
3 EUROPA12237233916
4 DAMM B11185332421
5 GRAMENET B12174532319
6 PB ANGUERA12165161424
7 MANRESA12154351616
8 MATARÓ11154341619
9 MASNOU11154341114
10 GRANOLLERS12143542119
11 SANT GABRIEL10134151521
12 GIRONA B12133451420
13 GIMNÀST. MANRESA12112551023
14 EF OSONA B12103181627
15 SANT ANDREU B12102461124
16 EF GARROTXA1162091835

SUPERLLIGA FEMENINA.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ATH. BILBOKO133511204015
2 LEVANTE13311012387
3 RCD ESPANYOL 133110124216
4 SEVILLA13268232816
5 TORREJÓN 13227152725
6 RAYO VALLECANO13216342825
7 PUEBLA13196161823
8 REAL SOCIEDAD13154361323
9 OVIEDO MODERNO13144271924
10 ATLETICO.FÉMINAS13144271625
11 FC BARCELONA13103191424
12 SPORTING HUELVA13102471230
13 TRANSP.ALCAINE1372110827
14 LAGUNAK13620111639

PRIMERA NACIONAL FEMENINA. GRUP 3er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 L'ESTARTIT13288413710
2 SAN GABRIEL13268232720
3 RCD ESPANYOL13247334219
4 GIRONA13247332718
5 LLEIDA 13237242119
6 TORTOSA-EBRE13206253322
7 LLERS13206252432
8 COLLERENSE13195443524
9 SOLEDAD13175262922
10 BARCELONA B13175262023
11 EUROPA13154362325
12 BREDA13144272335
13 MANACOR1340491346
14 PARDINYES13303101352




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M