dilluns, 18 de desembre del 2006

S'HA ACABAT LA RATXA TRIOMFAL





UN MADRID DE PENA ACABA AMB LA RATXA DEL ESPANYOL. (0-1)

Aliat amb la sort, amb les imprecisions a l’hora de culminar les jugades, i amb la precipitació i les presses com a mal conselleres dels pericos, un Madrid en una de les seves pitjors versions s’ha endut els tres punts immerescudament i ha tallat la ratxa que durava des del partit que es va perdre a Mallorca.

Excessiu totalment el botí que s’emporta el conjunt blanc, davant un Espanyol que en tot moment ha lluitat, ha donat la cara, i sols la mala sort i el desencert als metres finals han privat d’altre remuntada. Bé es veritat que el conjunt madrileny ha demostrat en certes fases del partit molt més ofici que el conjunt entrenat per Valverde, i han sabut conduir el joc al terreny que més l’interessava al quedar-se amb un home menys per expulsió de Cannavaro.

El partit ha estat bastant anivellat en el primer temps, on les ocasions han brillat per la seva absència. Una pilota rematada per Jarque al minut 3, en una falta botada per Iván, que el cop de cap del central perico ha sortit per sobre del travesser de Casillas.

El Madrid ho ha intentat amb xuts des de la frontal de Robinho (19’) i de Reyes, que es marxen fora fora. Torrejón ha evitat un gol, quan Van Nistelroi que en un primer moment l’havia superar es disposava a afusellar a Kameni, el central de la pedrera espanyolista ha estat molt ràpid taponant el remat del holandès.

L’Espanyol ho intentava amb un remat de Luís després d’una bona jugada, però es marxava desviat. Casillas sortint de punys evitava el remat al minut 39, dels davanters pericos, i sols un minut després ha tingut que sortir i fer falta a Tamudo que ja es marxava sol, i l’encarava en el un contra un. L’àrbitre s’ha menjat la targeta groga a Casillas, ja que la falta l’assenyalat. El llançament de Luís es marxa fora a la dreta.

La segona part no ha començat bé per els interessos del conjunt blanc i blau. Ja només al inici, Kameni s’ha vist en l’obligació de emprar-se a fons, en una jugada en que Reyes ha superat a Zabaleta, i la seva centrada ha estat rebutjada per el porter camerunès anticipant-se al remat del davanter madridista. Tamudo ha fet jugada per banda esquerra i el seu centre ha estat rematat per Luís ficant la cama, però la pilota s’ha marxat alt per sobre de la porteria de Casillas.

I al minut fatídic 49, una pèrdua de pilota com a conseqüència d’un dels impossibles passis de Iván de la Peña, avança el contracop merengue, fins que Guti, davant la nul·la oposició d’un Rufete molt desafortunat, fica la passada a Van Nistelroi que tot i la posició de Chica es dona la volta i afusella a Kameni. Un gol que no feia justícia al que s’estava veient i que seria l’únic bagatge ofensiu d’un ultra conservador Madrid, que refiaria a la sort i a la defensa, la salvaguarda del mateix.

Guti ha pogut ampliar el avantatge en uns minuts de desconcert perico, però Kameni providencial ha desviat a còrner. Al minut 53, un contracop perico, en el que Luís García intenta donar l’últim passi a Tamudo, es interceptat per Cannavaro amb el braç totalment alçat. Pérez Lasa, li ensenya la targeta groga, que per ser la segona, acaba al vestidor deixant el Madrid amb deu homes.

Però l’Espanyol, amb les presses per que els minuts passaven i el conjunt blanc es dedicava a perdre tot el temps del mon, i amb l’obsessió malaltissa ja de l’última passada de Iván de la Peña, incorria una i altre vegada en jugar per el mig, en comptes d’obrir el joc per les bandes, aprofitant la superioritat numèrica en el terreny de joc. Això ho ha aprofitat molt bé el conjunt visitant per tancar-se més, acumular més homes, i atrinxerar-se en torn a Casillas defensant el marcador com qualsevol vulgar equip d’inferior categoria.

Iván de la Peña, precisament des de la frontal del àrea de càstig madrilenya, té l’ocasió més perillosa. El seu llançament s’estavella al travesser de la porteria de Casillas, quan es trovaba en immillorable situació per marcar. Aquest cop ni la sortida de Pandiani ni de Coro (molt desafortunat) per Rufete i Moha, han pogut evitar la derrota perica.
Pandiani, ha rematat una centrada de Chica, pero Casillas ha rebutjat a còrner.

En una de les aïllades jugades de contracop madridistes, després de varis remats frustrats dins l’àrea, des de la frontal Raúl tot sol remata per sobre la porteria de Kameni. Coro i Pandiani en sendes jugades rematen fluix, sense problemes per Casillas.
Una pilota passada al segon pal, no arriba per ben poc Luís García a tocar l’esfèrica, al costat del pal esquer de la porteria madridista.

I quan ja es consumia el temps, buscant el miraculós gol de les grans ocasions, l’Espanyol es volcà a l’atac posant cercle a la porteria. Coro després d’una molt bona jugada de Tamudo, que li dona una molt bona passada està un pel lent a l’hora de rematar i els defenses blancs l’impedeixen connectar un xut ben dirigit. Pandiani i Coro se destorben tots dos, al hora de rematar una pilota que portava camí de gol. En els cinq minuts d’afegit, ho ha seguit intentant però amb poca fortuna davant porta. Inclòs Kameni ha pujat ha rematar dos serveis de cantonada consecutius en l’últim sospir de l’encontre. No ha pogut ser. Al menys s’ha intentat i no hi ha rés a dir. Hi ha dies que no hi ha manera de marcar, malgrat durés el partit dues hores més. Ara espera el Getafe, i s’haurà de tornar a la senda dels bons resultats per encarar bé la recta final de la primera volta.


FITXA TÈCNICA
RCD Espanyol: Kameni (7): Zabaleta (6), Jarque (7), Marc Torrejón (8), Chica (8), Moisés(7), De la Peña(2), Rufete(4), Moha (5), Luís García(5), Tamudo(7).
Canvis: Pandiani (5) per Rufete 55’, Coro (3) per Moha 74’.

Real Madrid CF: Casillas, Salgado, Roerto Carlos, S.Ramos, Cannavaro, Emerson, Guti, Robinho, Reyes, Raúl, Van Nisterlroi.
Canvis: Mejía per Robinho (54’), Diarra per Reyes(71’), Raúl Bravo per Van Nistelroi (84’)

Gol: 0-1 Van Nistelroi (49’)

Àrbitre: Pérez Lasa. Ha mostrat targes grogues a Cannavaro (47’ i 53’) per lo que ha sigut expulsat, Robinho 38’, Roberto Carlos 73’, Salgado 80’, i per part espanyolista l’ha vist Moisés 13’, i Zabaleta al 76’

Estadi Olímpic de Barcelona. 33.500 Espectadors. Els jugadors pericos han sortit amb una samarreta solidaritzant-se amb Jonatas per la difícil situació personal que està vivint.

EL JUGADOR DEL PARTIT:
CHICA. Tant ell com Marc Torrejón han fet un gran partit. El lateral de la pedrera ha acabat avorrint a Robinho, que ha tingut que inclòs canviar de banda a la primera part, fins que ha sigut substituït. A més sempre que ha pujat a l’atac ho ha fet amb molt criteri.

FOTOS: josep maria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Se ha jugado bien, y jugando así vamos a llegar lejos.

Un saludo

Josep Maria ha dit...

A ver si hay más suerte cara a puerta en el próximo partido. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M