dissabte, 6 d’octubre del 2007

LA JORNADA: VALENCIA - ESPANYOL 22:00 H.

El RCD Espanyol amb les baixes de Zabaleta per sanció i d’Àngel per lesió, afronta aquesta nit el difícil encontre a Mestalla davant un perillós Valencia CF amb la convocatòria de Riera i Luis García per la selecció absoluta com rerafons en les darreres hores, i amb la il·lusió de pogué sumar quelcom de positiu en una visita de les més complicades de la temporada.

La primera victòria espanyolista a Valencia data de la temporada 1934/35 amb guarismes d’1-3 amb gols de Iriondo en dues ocasions i d’Edelmiro. Idèntic marcador es va produir la primera temporada en que es va reprendre el campionat després del trist parèntesi de la guerra incivil, en el que els pericos es van imposar al conjunt che amb gol de Gonzalvo i de Quique en dues ocasions.


Vint-i-sis anys trigaria el RCD Espanyol en guanyar al feu valencianista, en una llarga i dolenta ratxa en la que només quatre empats conviurien amb una sèrie llarga de derrotes. Aquell triomf per 2-3 en la temporada 1967/68 seria aconseguit amb els gols de Bergara, Rodilla i Cayetano Re, en l’època daurada dels dofins amb Janos Kalmar a la banqueta de Sarrià.


Vint-i-set anys trigaria de nou en tornar a sortir victoriós el conjunt català, concretament en la temporada 98/99 amb Miguel Ángel Brindisi com a entrenador i amb gols de Tamudo i de Martín Posse (!).


Seria la primera de tres victòries consecutives que l’Espanyol aconseguiria. La segona va tenir lloc amb Flores a la banqueta i amb gols de Benitez i Arteaga. Ambdós, el guarisme final va ser de 1-2, mentre que a la tercera consecutiva va ser 0-1 el resultat en que va cloure l’encontre aconseguit per Raul Tamudo, que com no, tenia que sortir per força en qualsevol relat històric que a partir d’ara es faci sobre nostre club; es inevitable i més que esperem ho sigui.

En total, 46 derrotes, 6 triomfs i 16 empats, amb un bagatge de 143 gols a favor i 57 en contra, però això son només estadístiques i a l’hora de la veritat cada partit és una nova història.

Els convocats per el Txingurri Valverde per aquest encontre son: Kameni, Lafuente, Chica, Lacruz, Clemente, Valdo, Luis García, Riera, Jônatas, Moha, Torrejón, Coro, Jarque, Moisés Hurtado, Tamudo, Jonathan Soriano, ‘Lola' i Serrán.

Quique Sánchez Flores ha convocat a Hildebrand i Mora com a porters, Miguel, Alexis, Albiol, Helguera, Marchena i Moretti com a defensors, Albelda, Sunny, Gavilán, Angulo, Joaquín i Baraja com a mitjos i Zigic, Arizmendi, Mata, Morientes, Silva i Villa com a atacants. No entren a la convocatòria Cañizares, Vicente, Caneira, Edu i Manuel Fernandes.

L’encontre donarà començament a les 22:00 hores i serà xiulat per Carlos Velasco Carballo del col·legi madrileny assistit en bandes per Carlos López López i Enrique Andrés Samper.



L’Espanyol B, després de remuntar l’eliminatòria davant el CE Sabadell de Copa Federació, haurà de vèncer al filial del Villarreal CF per no complicar-se i molt la seva situació en la taula classificatòria. Serà la tornada de Ángel Pedraza, pare del jugador Marc Pedraza, i ex tècnic del filial blanc i blau a Sadrià, després que es fes càrrec del segon equip del Villarreal després precisament que l’Espanyol li barrés el pas cap a l’ascens a Segona Divisió B, en l’eliminatòria que ambdós conjunts van disputar, fent-se càrrec en aquell moment de l’equip que demà visitarà la Ciutat Esportiva.




Entre els encontres que es disputen avui i demà al nostre futbol base cal mencionar, el partit que el juvenil A disputarà aquesta tarda a la Ciutat Esportiva a les 18:00 hores, davant la UE Sant Andreu, la bona oportunitat per guanyar a fora del Femení B, que viatja a Breda per enfrontar-se a un dels clubs més modestos i que tan sols té un punt malgrat sigui un camp sempre complicat, i aquest migdia un interesant Espanyol – CF Badalona de la Divisió d’Honor Cadet en el que els homes de Ramon Guerrero han de confirmar les bones expectatives demostrades en la primera jornada i en els encontres de pretemporada.
Els encontres més complicats a priori seran per el Cadet B a Manlleu, i l’Aleví B a Olot davant la EF Garrotxa ja que son rivals de segon any i a domicili. Sort per a tots !.



Partits base femenina:

Bellavista Milan–Femení C, Diumenge 7, 15:00 h (Les Franqueses del V.)
Cervelló – Cadet, Dissabte 6, (Cervelló)
Mirasol Bacó – Infantil A, Dissabte 6, 11:30 h. (Sant Cugat del V.)
Palautordera – Infantil B, Diumenge 7, 10:30 h. (Palautordera).

divendres, 5 d’octubre del 2007

TORNA LA SUPERLLIGA.

AD TORREJON CF- RCD ESPANYOL

Foto d'arxiu.
Adriana, disposada a ser de nou la "Pichichi" de la Superlliga, fou l' autora del gol de la victòria la temporada darrera , amb el tècnic Emili Montiagut.

Diumenge a les 13:00 hores, al Campo de las Veredillas de Torrejón de Ardoz, l’Asociación Deportiva Torrejón CF i el RCD Espanyol jugaran l’encontre corresponent a la quarta jornada de la Superlliga femenina després de l’aturada amb motiu de la lligueta de classificació per el Campionat d’Europa femení Sub 19 en la que la selecció espanyola ha quedat primera del grup després d’acabar empatant a zero davant Anglaterra i golejar a les febles seleccions de Lituania i Feroe.

El rival de les espanyolistes, L’AD Torrejón CF, primer líder d’aquesta Superlliga, va guanyar els dos encontres davant el Puebla a domicili (1-4) i Sevilla (2-1), per perdre per idèntic resultat a l’Estartit. Ocupa en aquests moments la sisena posició amb els mateixos punts que el conjunt d’Emilio Montiagut.

Aquests dies en que la Superlliga ha descansat amb motiu dels partits de la Selecció sub-19, el conjunt madrileny ha estat noticia per altre vessant molt diferent de l’esportiva: les noies que conformen la plantilla del AD Torrejón CF, han protagonitzat un reportatge nues a la revista Interviu

http://www.interviu.es/default.asp?idpublicacio_PK=39&idioma=CAS&idnoticia_PK=45148&idseccio_PK=548&h=070813


com a manera de cridar un cop més l’atenció de les dificultats i de la problemàtica que travessa l’esport femení al nostre país i en particular el futbol femení.

Cal dir, en la vessant pròpiament esportiva que el AD Torrejón ha vist com se li marxaven aquest estiu al Rayo Vallecano, la davantera Jade Boho (campiona d’Europa sub 19), i Patri Sanz, mentre que Vane i Martí van marxar al Atlético de Madrid Féminas, com a baixes més sensibles del conjunt de Torrejón de Ardoz.

Per contra, ha incorporat a Beatriz Quevedo que torna a l’equip després del seu pas per el San Nicasio, i la tornada de la veterana Silvia Zarza (històrica del futbol femení, ex del Llevant en l’època d’or del conjunt granota), la incorporació de Núria Baeza provinent del Rayo Vallecano i el fitxatge més important Yoli Ponce, ex de Puebla i del Atlétic de Madrid en la darrera temporada. Al marge d’aquestes incorporacions, altres noies com Erika Gómez i Lulu Duque (ambdós del Vicalvaro) venen a omplir una plantilla que en “las Veredillas” es mostra com un conjunt difícil de batre.


Les sis noves incorporacions: Silvi, Nuria, Yoli, i aball Beitia, Lulu, i Erika.
Foto: la Jugada, Torrejón.

Laura Torvisco un any més intentarà ficar l’equip en les places que donen dret a disputar la Copa de la Reina, conscient que per potencial i pressupost l’equip madrileny té les seves limitacions en comparança amb altres conjunts de la Superlliga. Entre les actuals jugadores cal destacar a Noe com a portera, a Laura “Heidi”, Marga, Silvi, Saray, Amaya, Lucky, Beitia, Ana Rubio i les dues Esther (Cuesta i Hernández )… Aquestes podrien formar part de l’onze que s’enfronti al RCD Espanyol.

El Torrejón igual que l’Espanyol va ser un dels clubs fundadors de la Superlliga femenina, circumstància aquesta que fa que s’hagin enfrontat a la lliga des de la temporada 2001/02 en sis ocasions, amb un balanç que deixa ben a les clares, que no és un camp fàcil: Dues victòries locals (6-1 temporada 2003/04 i 3-1 2005/06), un empat (1-1 temporada 2002/03) i tres victòries (0-1 2001/02) e idèntic resultat la passada (06/07) amb gol d’Adriana. La victòria més clara va ser la temporada 2005/06 amb un triomf blanc i blau per 1-4 just l’any que va assolir la triple corona, guanyant lliga, copa i copa de Catalunya.


L’encontre donarà començament a les 13:00 i ser xiulat per Enrique Arias Fernández del col·legi madrileny.


NOTICIES BREUS, I COMENTARI

RIERA CONVOCAT PER LUIS ARAGONÉS JUNT AMB LUIS GARCÍA

L’Assemblea de Penyes del RCD Espanyol va escollir per retirada de les altres candidatures, la ciutat de Vilassar de Mar, com a seu de l’Aplec de Penyes de 2009.


Així mateix continuarà l’actual junta directiva que va posar el càrrec a disposició de les penyes (això si que no ho entenc, ja em perdonareu)... Ja que si et sens culpable o responsable de quelcom relacionat amb els tristos fets de Glasgow, es dimiteix; se’n va un a casa i més si has donat paraula. Si per contra no ets consideres responsable de l’actitud miserable d’un estafador, i penses que s'ha fet tot lo humanament possible dins la desgràcia soferta, tot aquest enrenou sobrava, més tenint en compte que a partir de febrer aquesta junta haurà de convocar el procés electoral per finalització del mandat.

Però això es simplement una opinió a títol personal que a més la tinc que exposar en aquest lloc per que ni tan sols vaig pogué assistir a aquesta assemblea per que un cop més els serveis ferroviaris tercermundistes d’aquest país (Catalunya / Espanya, Espanya / Catalunya) van deixar a qui us parla en mig d’una estació durant un temps indecent a ulls de qualsevol societat occidental mínimament avançada. El caos viscut ahir a les rodalies (no es pot emprar altre paraula) va causar molts perjudicis a molts milers i milers d’usuaris que no es justifiquen ni es salden amb una devolució de bitllet.


Esperem que per les jornades properes de dissabte i diumenge a Sadrià, tot estigui normalitzat i si no... potser caminant hi arribaré abans per pogué oferir als lectors una informació un mínim decent.

A més, m’hagués agradat ser present per pogué veure les interioritats, detalls, i demés coses que no apareixen generalment en les cròniques dels mitjans de comunicació, com per exemple, si les votacions es fan a ma alçada (el més segur) o amb votació secreta... En fi, manies i dèries d’un, sense cap tipus de importància....O si?




Pedro Tomás en altre ordre de coses, va avançar la data de la propera Junta d’Accionistes del RCD Espanyol que serà el 15 de novembre.


Ángel, lesionat per quinze dies (o al menys això és el que s’espera) segons han comunicat els serveis mèdics del RCD Espanyol. Altre contratemps per Valverde, ja que fins ara, era l’únic titular si no indiscutible, si bastant important a la medul·lar.




Torna en la sintonia de Tarragona Radio (96.7) http://www.tarragonaradio.com/ el programa dirigit per Manel Sanromà, Tarragona en Blanc i Blau amb el seu equip de col·laboradors, per parlar e informar de l’actualitat del nostre club. Tal com deia en un post anterior, tot el que sigui augmentar i sobre tot en aquest cas, consolidar els programes ja existents es motiu de satisfacció per tot l’espanyolisme.


Amb aquesta ja son sis les temporades que aquesta emissora dedica un programa al RCD Espanyol. L’horari d’emissió serà els dijous de 21:30 a 22:00 hores, en la freqüència o web esmentades anteriorment.

SEGUIM SENT ELS PRIMERS CATALANS EN EL RÀNQUING MUNDIAL


CLASSIFICACIÓ IFFHS1-10-06 / 30-9-07
1SEVILLA FCESPANYA285
2CSD COLO COLO SANTIAGO XILE275
3SANTOS FCBRASIL272
4CA BOCA JUNIORS BUENOS A.ARGENTINA268
5CHELSEA FC LONDONANGLATERRA262
MANCHESTER UNITED FCANGLATERRA262
7MILAN ACITÀLIA248
8AS ROMAITÀLIA242
9FC INTERNAZIONALE MILANOITALIA239
10LIVERPOOL FCANGLATERRA237
11SV WERDER BREMENALEMANYA230
12RCD ESPANYOL DE BARCELONAESPANYA222
SAO PAOLOBRASIL222
14 GLASGOW RANGERS FCESCOCIA212.5
15 FC BARCELONAESPANYA212
16 BLACKBURN ROVERS FCANGLATERRA207
17FC SHAKHTYOR DONETSKUKRAÏNA205.5
18TOTTENHAM HOTSPUR FCANGLATERRA198
19CLUB LIBERTAD ASUNCIÓNPARAGUAI197.5
20CF AMÉRICA CIUDAD DE MÉXICOMÈXIC196
VALENCIA CFESPANYA196
22PACHUCA CFMÈXIC195.5
23CLUB ATLÉTICO OSASUNAESPANYA191
24AZ ALKMAARHOLANDA189.5
25ARSENAL FC LONDONANGLATERRA189
26DEFENSOR SPORTING C. MONTEVIDEOURUGUAI 187
27REAL MADRID CFESPANYA186
28CÚCUTA DEPORTIVOCOLOMBIA183
NATIONAL SC (AL-AHLY) CAIROEGIPTE183
GRÊMIO F. PORTO-ALEGRENSEBRASIL183
31CA VÉLEZ SARSFIELD ARGENTINA182
32RACING CLUB DE LENSFRANÇA181
33AUDAX ITALIANO SANTIAGOXILE180.5
34CR FLAMENGO RIO DE JANEIROBRASIL173
SPORT LISBOA E BENFICAPORTUGAL173
36SC INTERNACIONAL PORTO ALEGREBRASIL171
37AFC AJAX AMSTERDAM HOLANDA169.5
38GLASGOW CELTIC FCESCÒCIA168
39FC BAYERN MÜNCHENALEMANYA164
40FENERBAHÇE SK ISTANBULTURQUÍA 163
41BEÇIKTAÇS JK ISTANBULTURQUÍA162.5
42OLYMPIQUE LYONNAISFRANÇA161
43CA RIVER PLATE BUENOS A. ARGENTINA160
44NEWCASTLE UNITED FCANGLATERRA155
45PARIS SAINT-GERMAIN FCFRANÇA154
46PSV EINDHOVENHOLANDA152
47DINAMO KIEVUKRAÏNA150.5
48SAMPDORIA UC GENOVAITÀLIA150
49CLUB DEPORTIVO TOLUCA MÈXIC149.5
50PARANÁ CLUBE CURITIBABRASIL148


CLASSIFICACIONS FUTBOL 7





CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 CE MANRESA 13100100
2 SANT CUGAT ESPORT FC 1310063
3 C. GIMNÀSTIC MANRESA1310042
4 CF VILANOVA I LA GELTRU1310021
5 RCD ESPANYOL "B"1310032
6 FC BARCELONA "B"1310032
7 EC GRANOLLERS "B"1101011
8 ESCOLA F. GAVÀ1101011
9 C. MERCANTIL0000000
10 UE SANT ANDREU "B"0000000
11 CF MIRASOL-BACÓ UNIÓN1000123
12 UNIÓ F.B. JABAC CJ-TERRASSA 1000123
13 UD At. GRAMAMET M. "B"1000112
14 UE CASTELLDEFELS1000124
15 CF CUBELLES1000136
16 ESCOLA F. SABADELL10001010

dijous, 4 d’octubre del 2007

TORNA EL WEB, "GRAN PERICO"


Bones noticies en el món perico en la xarxa d’internet.
Gran Perico, la web dedicada al futbol base torna després d’un temps d'incertesa en que ha estat inactiu per diversos problemes de caire tècnic que ha patit. Al final, Marian de Gran Perico, amb l’interès per servir als espanyolistes oferint una bona informació sobre el futbol base inclosos els més petits, estarà (i ja son set anys) al peu del canó a la nova adreça de

http://granperico.webcindario.com/

Esperem que les "coses de la informàtica" se li hagin solucionat de la millor manera possible i a partir de la segona quinzena d’octubre tornarà a oferir-nos la extensa i formidable informació que ens tenia acostumats a tots els amants del futbol base del RCD Espanyol.

Des d’aquestes línies vull expressar la meva satisfacció per que la nostra companya a internet i amiga perica, torni tan aviat com li sigui possible. Tota la informació és poca al futbol base, i contra més persones podem dedicar-hi un temps, molt millor !

Tot el que sigui augmentar la informació i el nombre de programes exclusius dedicats al RCD Espanyol en qualsevol de les vessants (Radio, TV, Premsa o Internet) és un motiu per estar satisfets; en altre ordre de coses, dir que cal donar la benvinguda també a Gol a Gol Espanyol diumenges al Canal 33, desitjar que amb el temps com tot, millori i pugui augmentar encara més el temps, i a La Graderia, els dimecres a Localia, que també hi dediquen un programa a la segona mitja hora.

L’espanyolisme creix dia a dia, (malgrat la intolerància i menyspreu que a vegades rep d’una part minoritària però poderosa de la societat catalana), i bona prova d’això és el cada cop més elevat llistat de programes radiofònics i televisius, mitjans escrits, pàgines i blogs en la xarxa que contribueixen a difondre la imatge, el sentiment i l’actualitat del conjunt perico.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL BJUVENIL A
LUIS GARCÍA3PALANCA3LLUIS CROUS1
TAMUDO2JORDI GÓMEZ1VÍCTOR RUÍZ1
RIERA1JUANMA 1ÁLEX ARIAS1
JONATHAN 1DIDAC 1DIDAC VILA1
ANGEL1GUILLEM C.1


JUVENIL BFEMENÍ AFEMENÍ B
O. SIELVA4ADRIANA5CAROL PÉREZ6
CHULI2SARA2RAQUEL CORRAL5
ÁLVARO2VICKY2YLENIA2
ÁNGEL M.1NOEMÍ1MERITXELL2
DANI NIETO1CAROL1MARTA CORREDERA1
JORDI ROIG1MÍRIAM1ROCÍO1
TOMEU1Pròpia porta2


CADET ACADET BINFANTIL A
EDU 1GERARD 3
CARLES MUR1GIL MUNTADES1
NIERGA1CRISTIAN M.1
GABRI1
JORDI AMAT1
CRISTIAN F.1
PABLO 1


INFANTIL BALEVÍ AALEVÍ B
POL1JACK1CARLES M.1
RUBEN GARCÍA1

dimecres, 3 d’octubre del 2007

EL FILIAL ES CLASSIFICA PER LA FINAL DE LA COPA RFEF

Per fi, el RCD Espanyol ha guanyat una eliminatòria en la tanda de penals, concretament nostre filial en les Semifinals de la Copa Federació en la vessant catalana, remuntant el 2-0 advers que el CE Sabadell va aconseguir en el partit d’anada fa vuit dies a la Nova Creu Alta.

El partit en els seus noranta minuts reglamentaris ha acabat amb victòria espanyolista per 2-0 amb gols de Sito Riera que en dues ocasions ha perforat la porteria sabadellenca reivindicant-se a Joan Francesc Ferrer “Rubi” com a opció en la davantera, s’ha tingut que decidir el guanyador en els llançaments des del punt de penal, amb victòria blanc i blava per 5-3.

Fitxa Tècnica:
Espanyol B: Pecha, Toni Lao, Gerard (Charly, min.75), Savall, Reyes, Tito, Javi López, Márquez, Sito Riera, Plata (Pedraza, min.86), Xavi García (Palanca, min.71)

CE Sabadell: Nando, Diego Carrillo, Cervián (Sierra II, min.78), Jaume, Usero, Marc, Villanova, Sisó, Pradas, Finidi (Cristian, min.85), Montero

Gols: 1-0 Sito Riera (min.39), 2-0 Sito Riera (min.87).
Tanda de penals: Gols de Palanca, Márquez, Toni Lao, Sito Riera y Marc Pedraza.

Àrbitre: David Conejo Rodríguez. Per part del CE Sabadell ha expulsat a Sisó per segona tarjeta groga (min.3 i min.70) i ha mostrat targetes grogues a Cervián (min.51) i a Usero (min.55). Per part de l'Espanyol ha tret groga a Tito (min.40)

Més informació: rcd. espanyol. com.

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE



CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA "B"39300190
2 UD AT. GRAMENET3930092
3 TERRASSA FC3721093
4 RCD ESPANYOL "B"36201124
5 DAMM CF "B"3620162
6 GIRONA "B"3620154
7 CE EUROPA "B"3620154
8 CE L'HOSPITALET3620157
9 UE SANT ANDREU "B"3411121
10 UE CASTELLDEFELS3411166
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE3310226
12CF REUS DEPORTIU 3310249
13 C. MERCANTIL3310238
14 C. GIMNÀSTIC T.33102110
15 CE MANRESA3101247
16 UE CORNELLÀ "B"3101239
17 AT. HORTA31012110
18 EC GRANOLLERS3000326



CLASSIFICACIÓ CADET DIVISIÓ D'HONOR

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL1310072
2 FC BARCELONA1310040
3 CF BADALONA1310052
4 UE CORNELLÀ1310030
5 JABAC CJ -TERRASSA1310020
6 DAMM CF1101022
7 UD At GRAMENET1101022
8 CE L'HOSPITALET1101011
9 C. MERCANTIL1101011
10 UE LLEIDA1101000
11 GIRONA FC1101000
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE1000102
13 BARRI STES.CREUS1000125
14 AE PRAT1000103
15 FE FIGUERES 1000104
16 CE EUROPA1000127





CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL




CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA1310080
2 DAMM CF1310020
3 GIMNÀSTIC T.1310021
4 CE RIUPRIMER 1310021
5 CE L'HOSPITALET1310021
6 UE CORNELLÀ1310010
7 UE LLEIDA1101033
8 JABAC CF-TERRASSA1101033
9 RCD ESPANYOL1101000
10 GIRONA FC1101000
11 UD AT. GRAMANET1000112
12 GRANOLLLERS EC1000112
13 CF BADALONA1000112
14 CE MATARÓ1000101
15 UE SANT ANDREU1000102
16 CE EUROPA1000108





CLASSIFICACIÓ INFANTIL PREFERENT GRUP SEGON



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD BLANES1310051
2 EF ST. FELIU DE GUIXOLS1310040
3 RICOH PREMIÀ1310031
4 FP SÁNCHEZ LLIBRE1310031
5 FE FIGUERES1310032
6 CE MANRESA1310032
7 CE SANT GABRIEL1310021
8 FP EUROPA1310021
9 EC GRANOLLERS "B"1000123
10 AEC MANLLEU1000123
11 JABAC CJ - TERRASSA1000112
12 RCD ESPANYOL "B"1000112
13 UE CORNELLÀ "B"1000112
14 VILASSAR MAR1000113
15 EF GARROTXA1000115
16 UD AT. GRAMANET "B"1000104



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA1310040
2 UE LLEIDA1310041
3 EC GRANOLLERS1310032
4 GIMNÀSTIC MANRESA1310021
5 UE CORNELLÀ1310021
6 RCD ESPANYOL 1310010
7 CE L'HOSPITALET1310010
8 UD AT. GRAMANET1310010
9 GIMNÀSTIC TARRAGONA1000123
10 CE MANRESA1000112
11 UE SANT ANDREU1000112
12 GIRONA FC1000101
13 CE EUROPA1000101
14 CE SANT GABRIEL1000101
15 DAMM CF1000114
16 FP SÁNCHEZ LLIBRE1000104

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PREFERENT GRUP SEGON



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 EC GRANOLLERS "B"1310041
2 FEP MATARÓ1310031
3 FE FIGUERES1310031
4 RCD ESPANYOL "B"1310020
5 CAN RULL ROM.TRON.1310032
6 FP SÁNCHEZ LLIBRE "B"1310021
7 EF GIRONÉS-SABAT1310021
8 DAMM CF "B"1310010
9 EF GARROTXA1000123
10 RIUPRIMER CF1000112
11 CF BADALONA1000112
12 EF ST. FELIU DE GUIXOLS1000101
13 CE L'HOSPITALET "B"1000114
14 JABAC CJ -TERRASSA1000113
15 C MERCANTIL "B"1000113
16 EF OLOT1000102






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M