dijous, 4 d’octubre del 2007

TORNA EL WEB, "GRAN PERICO"


Bones noticies en el món perico en la xarxa d’internet.
Gran Perico, la web dedicada al futbol base torna després d’un temps d'incertesa en que ha estat inactiu per diversos problemes de caire tècnic que ha patit. Al final, Marian de Gran Perico, amb l’interès per servir als espanyolistes oferint una bona informació sobre el futbol base inclosos els més petits, estarà (i ja son set anys) al peu del canó a la nova adreça de

http://granperico.webcindario.com/

Esperem que les "coses de la informàtica" se li hagin solucionat de la millor manera possible i a partir de la segona quinzena d’octubre tornarà a oferir-nos la extensa i formidable informació que ens tenia acostumats a tots els amants del futbol base del RCD Espanyol.

Des d’aquestes línies vull expressar la meva satisfacció per que la nostra companya a internet i amiga perica, torni tan aviat com li sigui possible. Tota la informació és poca al futbol base, i contra més persones podem dedicar-hi un temps, molt millor !

Tot el que sigui augmentar la informació i el nombre de programes exclusius dedicats al RCD Espanyol en qualsevol de les vessants (Radio, TV, Premsa o Internet) és un motiu per estar satisfets; en altre ordre de coses, dir que cal donar la benvinguda també a Gol a Gol Espanyol diumenges al Canal 33, desitjar que amb el temps com tot, millori i pugui augmentar encara més el temps, i a La Graderia, els dimecres a Localia, que també hi dediquen un programa a la segona mitja hora.

L’espanyolisme creix dia a dia, (malgrat la intolerància i menyspreu que a vegades rep d’una part minoritària però poderosa de la societat catalana), i bona prova d’això és el cada cop més elevat llistat de programes radiofònics i televisius, mitjans escrits, pàgines i blogs en la xarxa que contribueixen a difondre la imatge, el sentiment i l’actualitat del conjunt perico.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M