divendres, 5 d’octubre del 2007

TORNA LA SUPERLLIGA.

AD TORREJON CF- RCD ESPANYOL

Foto d'arxiu.
Adriana, disposada a ser de nou la "Pichichi" de la Superlliga, fou l' autora del gol de la victòria la temporada darrera , amb el tècnic Emili Montiagut.

Diumenge a les 13:00 hores, al Campo de las Veredillas de Torrejón de Ardoz, l’Asociación Deportiva Torrejón CF i el RCD Espanyol jugaran l’encontre corresponent a la quarta jornada de la Superlliga femenina després de l’aturada amb motiu de la lligueta de classificació per el Campionat d’Europa femení Sub 19 en la que la selecció espanyola ha quedat primera del grup després d’acabar empatant a zero davant Anglaterra i golejar a les febles seleccions de Lituania i Feroe.

El rival de les espanyolistes, L’AD Torrejón CF, primer líder d’aquesta Superlliga, va guanyar els dos encontres davant el Puebla a domicili (1-4) i Sevilla (2-1), per perdre per idèntic resultat a l’Estartit. Ocupa en aquests moments la sisena posició amb els mateixos punts que el conjunt d’Emilio Montiagut.

Aquests dies en que la Superlliga ha descansat amb motiu dels partits de la Selecció sub-19, el conjunt madrileny ha estat noticia per altre vessant molt diferent de l’esportiva: les noies que conformen la plantilla del AD Torrejón CF, han protagonitzat un reportatge nues a la revista Interviu

http://www.interviu.es/default.asp?idpublicacio_PK=39&idioma=CAS&idnoticia_PK=45148&idseccio_PK=548&h=070813


com a manera de cridar un cop més l’atenció de les dificultats i de la problemàtica que travessa l’esport femení al nostre país i en particular el futbol femení.

Cal dir, en la vessant pròpiament esportiva que el AD Torrejón ha vist com se li marxaven aquest estiu al Rayo Vallecano, la davantera Jade Boho (campiona d’Europa sub 19), i Patri Sanz, mentre que Vane i Martí van marxar al Atlético de Madrid Féminas, com a baixes més sensibles del conjunt de Torrejón de Ardoz.

Per contra, ha incorporat a Beatriz Quevedo que torna a l’equip després del seu pas per el San Nicasio, i la tornada de la veterana Silvia Zarza (històrica del futbol femení, ex del Llevant en l’època d’or del conjunt granota), la incorporació de Núria Baeza provinent del Rayo Vallecano i el fitxatge més important Yoli Ponce, ex de Puebla i del Atlétic de Madrid en la darrera temporada. Al marge d’aquestes incorporacions, altres noies com Erika Gómez i Lulu Duque (ambdós del Vicalvaro) venen a omplir una plantilla que en “las Veredillas” es mostra com un conjunt difícil de batre.


Les sis noves incorporacions: Silvi, Nuria, Yoli, i aball Beitia, Lulu, i Erika.
Foto: la Jugada, Torrejón.

Laura Torvisco un any més intentarà ficar l’equip en les places que donen dret a disputar la Copa de la Reina, conscient que per potencial i pressupost l’equip madrileny té les seves limitacions en comparança amb altres conjunts de la Superlliga. Entre les actuals jugadores cal destacar a Noe com a portera, a Laura “Heidi”, Marga, Silvi, Saray, Amaya, Lucky, Beitia, Ana Rubio i les dues Esther (Cuesta i Hernández )… Aquestes podrien formar part de l’onze que s’enfronti al RCD Espanyol.

El Torrejón igual que l’Espanyol va ser un dels clubs fundadors de la Superlliga femenina, circumstància aquesta que fa que s’hagin enfrontat a la lliga des de la temporada 2001/02 en sis ocasions, amb un balanç que deixa ben a les clares, que no és un camp fàcil: Dues victòries locals (6-1 temporada 2003/04 i 3-1 2005/06), un empat (1-1 temporada 2002/03) i tres victòries (0-1 2001/02) e idèntic resultat la passada (06/07) amb gol d’Adriana. La victòria més clara va ser la temporada 2005/06 amb un triomf blanc i blau per 1-4 just l’any que va assolir la triple corona, guanyant lliga, copa i copa de Catalunya.


L’encontre donarà començament a les 13:00 i ser xiulat per Enrique Arias Fernández del col·legi madrileny.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, TENS MOLTA RAÒ, SERÀ UN PARTIT MOLT DIFÍCIL, PERÒ LES NOSTRES JUGADORES TINDRAN QUE ANAR A TORREJON A PERS TRES PUNTS I NO PODEN FALLAR MÉS, ESPEREM GUANYAR ENCARA QUE SIGUI PER 0-1.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M