dissabte, 13 d’agost del 2011

THIEVY TORNA A MARCAR
I L'ESPANYOL GUANYA A SABADELL

CE Sabadell: 1 – RCD Espanyol: 2
Altre cop Thievy decisiu El RCD Espanyol ha vençut en la Nova Creua Alta de Sabadell per 1-2 al conjunt arlequinat gràcies a un gol de Thievy a falta de set minuts per la conclusió del partit. Pochettino ha aprofitat l’amistós per fer dos equips diferents en cada temps.

Malgrat les baixes i que Pochettino ha repartit els seus homes en les dues parts, es pot dir que l’Espanyol presentava un equip certament més “titular” en el primer període en el que destacaven els dos homes més importants d’aquesta plantilla com son Joan Verdú i Pablo Daniel Osvaldo.

Ja en el primer temps, el de l’Eixample ha posat a prova al meta local amb un xut que ha aturat. Posteriorment una molt bona combinació entre Sergio García i el propi Verdú ha acabat amb una passada també al primer toc pel del Bon Pastor que ha xutat a l’exterior de la xarxa.

Al minut 17 de partit, l’Espanyol ha tingut una de les millors ocasions del partit; Cristian Alfonso en la frontal efectua una gran passada amb un molt bon detall tècnic, per Osvaldo qui s’adorna massa i remata per sobre el travesser quan es trobava sol davant De Navas.

La combinació Osvaldo-Verdú torna a deixar-se veure quan una obertura de Joan Verdú per l’italo-argentí caigut a banda, i aquest li centra i sense deixar-la botar Verdú remata elevant la bola però sense pogué superar al meta arlequinat que es fa amb la bola.

Al 35’ el Sabadell realitza la seva millor jugada en aquest primer temps, amb un canvi de joc llarg de Lanzarote a la dreta per la incorporació de Oscar Ramírez però la centrada del lateral és tallada per la cobertura blanc-i-blava (avui, amb la segona indumentària el quadre perico per la similitud de colors amb l’equip vallesà).

Osvaldo en el 37’ deixa assegut a Toni Lao, i dins l’àrea i amb poc angle, remata fort al travesser que escup l’esfèrica. Al 40’ tindrà el CE Sabadell l’oportunitat més perillosa amb un centre xut a la part superior del travesser a càrrec d’Eneko.

En els darrers minuts, l’Espanyol llença un servei de cantonada mitjançant Verdú que remata Osvaldo, però intercepta el cos del defensor Olmo tornant a sortir per la línia de fons. El nou còrner el torna a llençar Joan Verdú, tocant Baena i ficant l’esfèrica en la seva pròpia porteria el jugador arlequinat Florian. Un cop de fortuna pels espanyolistes i una jugada desgraciada pels vallesans en el darrer minut del primer temps. D’aquesta manera l’Espanyol es marxa als vestidors amb l’avantatge mínima d’un gol.

En el segon període Pochettino ha variat tot l’equip. Amb Luis García (tal com va ocórrer en la final de la Copa Catalunya), Kiko Casilla a la porteria, Javi López al lateral i avui Raul Rodríguez a l’eix de la defensa, l’equip perico ha presentat una formació plena de jugadors del filial en la que tornava Rui Fonte després del seu partit internacional amb la selecció portuguesa sub-21. Thievy, igual que davant el FCB, ocupava la punta d’atac.

Cal dir que el joc s’ha igualat bastant, que el CE Sabadell que anat introduint les variacions progressivament, ha tingut més la pilota que en el primer temps, i inclòs s’ha atrevit a prendre riscos ofensius davant un Espanyol que sense Verdú i Osvaldo feia menys por.

La primera acció d’atac espanyolista (m.51’) ha acabat amb un llançament de Sergi Darder en la frontal que ha sortit per sobre el travesser. El Sabadell ha trepitjat molt més temps camp espanyolista en aquest segon temps i ha portat perill en dues centrades a càrrec de Redondo; una rebutjada en segona instància pel central Raúl Rodríguez, i l’altre rebutjada de punys per Kiko Casilla.

El Sabadell ha efectuat un quatriple canvi donant entrada entre altres a un vell conegut dels seguidors del futbol base com és el guineà Juvenal. En una de les poques accions ofensives dels visitants, Pau fa una molt bona passada en profunditat per que Thievy protegeixi d’esquenes i deixi a Luis García qui xuta blocant De Navas. La rèplica un cop de cap forçat d’Alex Cruz per sobre del travesser en un servei de cantonada en el que Juvenal havia enviat per que Olmo pentinés l’esfèrica assistint a Cruz.

Precisament Alex Cruz farà una molt bona jugada retallant a Carles Clerc, però sortosament pels interessos espanyolistes, Raul Rodríguez ben situat talla i rebutja allunyant el perill.

En el minut 79, Rubén Duarte comet segons criteri del senyor Ocón, penal sobre el resen ingressat al terreny de joc, Aiham. Molt discutible, però la decisió arbitral s’imposa i Aaron Bueno llença el màxim càstig enganyant a Kiko que es llença per l’esquerra. El Sabadell iguala el marcador; el joc feia ja estona que ja ho estava.

Però de nou apareix el protagonista de la setmana. No Osvaldo, no... Thievy Bifoumà !!!, qui aconsegueix el seu cinquè gol en aquesta pretemporada al aprofitar una molt bona jugada en la que Clerc li centra una pilota d’or que el francès no desaprofita en la frontal de la petita enviant al fons de la porteria. Al Sabadell tan sols li ha durat l’alegria de l’empat tres minuts. El penúltim intent perico per ampliar el marcador, un xut de Pirulo fora a un metre de la porteria arlequinada. En la darrera acció de perill del partit (86’), Thivey se’n va d’ Olmo en un pam de terreny enganxat a la calç de la línia de fons, però la seva centrada queda massa tancada i l’atura el porter del Sabadell.



Fitxa Tècnica: CE Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Olmo, Redondo, Toni Lao; Héctor Simón, Arteaga; Lanzarote, Puigdollers, Florián, i Eneko.
Substitucions: Samuel per Toni Lao, m. 46; Adolfo Miranda, Juvenal, Aaron Bueno i Alex Cruz, per Lanzarote, Arteaga, Eneko i Puigdollers, m. 57. Aiham per Florian, m. 75; Joaquín i Jonathan Collado per Héctor Simón i Oscar Ramírez, m 84.
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Galán, Canal, Zou, Dídac Vilà; Baena, Cristian Gómez; Sergio García, Verdú, Cristian Alfonso; i Osvaldo.
2na.Part: Kiko Casilla; Javi López, Raul Rodríguez, Rubén Duarte, Carles Clerc; Pau Senent, Sergi Darder; Pirulo, Luis García, Rui Fonte; i Thievy.
Àrbitre: Daniel Ocón Arraiz, del comitè territorial de la Rioja. Ha assenyalat un molt rigorós penal que ha suposat l’empat momentani del conjunt arlequinat.
Gols: 0-1: Florian, m.45 (p.p); 1-1: Aaron Bueno, m. 80; 1-2: Thievy, m. 83.
Incidències:
Encontre amistós entre el CE Sabadell i l’Espanyol, disputat en la Nova Creu Alta de Sabadell, retransmès en directe per Esports 3. Quatre jugadors en les files arlequinades amb passat blanc-i-blau dels que tres han participat en el partit: El lateral Toni Lao, el migcentre Héctor Simón, i el també mig Juvenal Edgowo. El quart home en qüestió, el mig Juanjo Ciércoles no ha pogut participar en el matx.

divendres, 12 d’agost del 2011

LES PRETEMPORADES

PRIMER EQUIP

DATAHORARIVALCAMP /  PARTIT.RES.
16 JULIOL20:00PERALADA CFMPAL. PERALADA. AMISTÓS1-5
20 JULIOL19:45FC PALAFRUGELLESTADI MPAL. PALAFRUGELL JOSEP PLÀ ARBONÈS.  AMISTÓS0-0
23 JULIOL18:45UE LLAGOSTERAMPAL. PALAMÓS. III TORNEIG "VILA DE LLAGOSTERA"1-2
27 JULIOL21:30BOCA JUNIORSESTADI DEL RCDE.  TORNEIG "CIUTAT DE BARCELONA".3-1
4 AGOST22:00SEVILLA FCMEMORIAL ANTONIO PUERTA. SÁNCHEZ PIZJUÁN.5-0
8 AGOST19:00CLUB GIMNÀSTIC T.NOU ESTADI TARRAGONA. 1/2. COPA CATALUNYA. 2-1
9 AGOST21:45F.C. BARCELONA NOU ESTADI TARRAGONA.  FINAL COPA CATALUNYA 3-0
12 AGOST21:30C.E. SABADELLNOVA CREU ALTA. AMISTÓS-
15 AGOST21:30R. ZARAGOZAMEMORIAL CARLOS LAPETRA. LA ROMAREDA-


ESPANYOL "B"

DATAHORARIVALCAMPRES.
23 JULIOL19:00MANCHESTER CITY "B"SADRIÀ (AMISTÓS)2-0
30 JULIOL18:30SELECCIÓ ANDORRA SUB-21MPAL. RIBES DE FRESSER4-1
4 AGOST18:30CE MASNOUTORNEIG HISTÒRICS  (LA VERNEDA)1-0
4 AGOST3 PER 1 MARTINENCTORNEIG HISTÒRICS3-0
5 AGOST20:00U.E. SANT ANDREUTORNEIG HISTÒRICS SEMIF.2-0
6 AGOST18:30C.F. BADALONATORNEIG HISTÒRICS FINAL0-3
10 AGOST19:00C.E. JÚPITER C.F.AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ4-2
13 AGOST18:30CAMPRODÓNIV TORNEIG VILA DE CAMPRODÓN-
17 AGOST19:00 ?KITCHEE SC (HONG-KONG) AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ-
21 AGOST 19:30UE FIGUERESPRESENTACIÓ OFICIAL UE FIGUERES. MPAL. VILATENIM -


JUVENIL "A"


..PRETEMPORADAJUVENIL "A" RCD ESPANYOL 2011/12 .
DATAHORARIVALPARTIT. CAMPRES.
4 AGOST19:00CF VILANOVATROFEU CIUTAT DE VILANOVA. CAMP ALUMNES OBRERS DE VILANOVA i LA G.4-0
6 AGOST19:00CF GAVÀAMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ1-0
7 AGOST18:00GANDESAAMISTÓS. MPAL. GANDESA1-3
13 AGOST19:00UD At. GRAMANET "B"AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ-
15 AGOST18:00C.E. MOIÀAMISTÓS FESTA MAJOR DE MOIÀ. CAMP MPAL.-
20/21 AG.S/C-TORNEIG PORTUGALETE-
27/28 AG.S/C(R. ZARAGOZA, SD HUESCA,  LLEIDA E.)XVI MEMORIAL SANTIAGO BELTRÁN.  LA ESTACADA, FRAGA-


JUVENIL "B"


..PRETEMPORADAJUVENIL "B" RCD ESPANYOL 2011/12 .
DATAHORARIVALPARTIT. CAMPRES.
6 AGOST17:00UE CORNELLÀ AMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ2-1
13 AGOST20:00DAMM C.F.TORNEIG ARENYS DE MAR-
14 AGOST18:00 /20:00FC. BARCELONA o UE CORNELLÀTORNEIG ARENYS DE MAR. FINAL o 3r i 4rt. Lloc.-
.....


FEMENÍ "A"


..PRETEMPORADAFEMENÍ "A" RCD ESPANYOL 2011/12 .
DATAHORARIVALPARTIT. CAMPRES.
4 AGOST20:00EQUIP USAAMISTÓS. CIUTAT ESP. SADRIÀ14-0
15 AGOST17:30ST. JOSEPHAMISTÓS. CAMP DE L'ÀLIGA, SANT GERVASI, BCN.-
...----



dijous, 11 d’agost del 2011

FINALMENT TAMBÉ DAVID LÓPEZ SERÀ CEDIT




PUNT I FINAL AL CAS LOLA. EL MIGCENTRE SERBI HA RESCINDIT EL SEU CONTRACTE QUE EL LLIGAVA AL CONJUNT ESPANYOLISTA. JA NOMÉS QUEDA EL LAMENTABLE I INJUST CAS DE FERRAN COROMINAS.



David López Silva (Sant Cugat, 9 d’Octubre de 1989, 1,85ma.) es va incorporar a l’Espanyol procedent de la Damm CF, la temporada 2007/08 amb pràcticament divuit anys d’edat.

Els seus començaments al futbol van ser en el Colegi Agora (1994). En 1997 fitxa per la Peña Blaugrana de Sant Cugat. La temporada 1999/00 fitxa pel CE Mercantil de Sabadell on va militar sis temporades fins que la Damm el va incorporar al seu futbol base on va romandre dues temporades (2005/07)

En aquesta primera temporada (2007/08) amb el juvenil “A” de Perarnau i Clotet posteriorment, s’adjudica el títol de lliga i després en el Alberto Ruíz de Colmenar Viejo aixeca amb els seus companys la Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil per primer cop a la seva història en una gran final davant el Villarreal.

Tenint de companys a jugadors com Baena, Víctor Ruiz, Guillem Savall per citar-ne els més coneguts, seria precisament David López qui obriria el marcador amb un gol al minut dos de joc d'aquella final. A la copa del Rei seria quarfinalista eliminat l'Espanyol per l’etern rival després de desfer-se altre cop del Villarreal a vuitens.

La temporada 2008/09 passa al filial espanyolista que acaba aconseguint l’ascens a la Segona Divisió B. Jugant de central o com a pivot defensiu és el complement ideal per homes més tècnics com Javi Márquez, o Canario, però té a Juanjo Ciércoles com un fort competidor en la seva demarcació, tenint en compte les seves prestacions.

La direcció esportiva decideix cedir-lo a un Terrassa amb molts problemes econòmics i esportius l’estiu de 2009/10. Malgrat la situació del conjunt egarenc, David López es fa amb un lloc a la titularitat jugant una trentena d’encontres, fet que li val tornar al filial, però aquest cop de nou a Tercera Divisió ja que a Guijuelo es perd la categoria.

Aquesta temporada molt irregular ha vist dos tècnics en el filial, no s’ha assolit l’objectiu de pujar però a nivell particular va debutar a Primera Divisió a l’Estadi del RCDE davant Osasuna (cinquena jornada de lliga amb resultat d’1-0), jugant a San Mamés (derrota 2-1 amb remuntada del conjunt bilbaí) i de nou amb el conjunt basc com a rival a l’Estadi (2-1, jugant només un minut). En total va jugar tres encontres amb un total de 27 minuts.

Aquest estiu es trobava amb el grup de descartats entrenant a part, fins que per la disputa del Torneig dels Històrics es va reintegrar al grup i va prendre part en el torneig amb les mateixes condicions que els seus companys. Ara, el club decideix cedir-lo al Leganés, on es trobarà amb un altre vell conegut, Iván Díaz amb el que va coincidir a l’Espanyol B i al Terrassa FC.


OSVALDO, CONVOCAT PER L'AMISTÓS DE DEMÀ



Pochettino ha donat la llista de convocats pel partit que demà divendres disputarà el seu equip, davant el CE Sabadell a la Nova Creu Alta a partir de les 9:30 hores. Aquest encontre serà retransmès en directe per Esports 3.


La principal noticia és que malgrat tota la sèrie de remors en els diaris esportius culers, que apunten a una sortida imminent del crack Osvaldo, aquest ha estat convocat per l'amistós de demà pel tècnic espanyolista. Javi Márquez, baixa per lesió, és la principal absència entre els espanyolistes, que tampoc comptaran ni amb Dátolo, ni Albín ni per suposat Mattioni que porta ja un any sencer sense jugar.


Els convocats son: Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Galán, Canal, Zou, Blanchart, Raúl Rodríguez, Rubén Duarte, Dídac Vilà, Carles Clerc, Javi López, Baena, Cristian Gómez, Pau Senent, Sergi Darder, Verdú, Pirulo, Luis García, Thievy, Rui Fonte, Cristian Alfonso, Osvaldo, Sergio García, i Kilian.


L'ENTRENAMENT D'AHIR




Prova de foc pel consell i pel nou President.


Ahir tarda vam pogué veure in situ el darrer entrenament de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sadrià en el que tres homes eren el centre de les mirades i comentaris dels pericos:





El primer: Pablo Daniel Osvaldo, per la seva situació (segons publica el diari culer Sport, el propi jugador a demanat a través del seu representant, marxar de l’entitat espanyolista). Tornen a la càrrega per fer-se amb el crack golejador Osvaldo. Ara si afegeix al interès del Atlético de Madrid, la Roma italiana (casualitat, oi?).


Ací el dubte radica en si amb el nou President de la institució, l’Espanyol donarà un cop a la taula i demanarà la clàusula ja que tot té un límit i si be 20 milions és una quantitat més que raonable (tot i que l’Espanyol no vegi més de dotze en l’operació), s’ha de tenir en compte el factor del cost d’oportunitat en el temps. I a aquestes alçades de pretemporada és ja massa tard per pogué llençar-se a per un recanvi (a menys que es vulgui un canvi de cromos i perdre el que s’ha guanyat) de garanties. Difícil papereta ja que el soci no entendrà un traspàs a aquestes alçades. Per altre part, la difícil situació econòmica obliga sempre a mesures totalment impopulars. Dur dilema.










El segon: Thievy Bifouma. Era l’home feliç juntament amb els que vam participar en l’encontre de dimarts a Tarragona on l’Espanyol va apallissar al Barcelona en el duel de pedreres. Amb ell i amb aquest grupet, el veterà Luis García, exemple de lluita i defensa d’uns colors, d’uns companys, i d’una institució malgrat li puguin sortir millor o pitjor les coses futbolísticament parlant a la gespa.




El tercer: Adrián Luna. L’uruguaià després de la prematura eliminació de la selecció del seu país en el mundial sub-20 ahir s’entrenà amb l’Espanyol. Veurem quina serà la seva situació final donat que l’Espanyol amb ell i amb Dátolo, té més que cobertes les places de jugadors extracomunitaris.


JORDI AMAT, RENOVAT FINS 2016


Jordi Amat Maas, (Canet de Mar, 21/03/1992) ha ampliat el seu contracte que el lliga amb l’Espanyol, fins juny de 2016, tal com ha informat el club espanyolista aquesta tarda de dimecres.

El central espanyolista tenia contracte fins 2013 però la intenció dels responsables espanyolistes era renovar-li el contracte, sent tres finalment les temporades a les que s’amplia.

El jugador es troba disputant a Colombia el mundial sub-20 amb la selecció espanyola.

REMUNTADA DEL FILIAL
QUE GUANYA 4-2 AL C.E. JÚPITER
















RCD Espanyol “B”: 4 – CE Júpiter CF: 2

Remuntada i triomf d’un filial amb molts juvenils

El RCD Espanyol “B” ha vençut a un Júpiter que s’havia avançat en el minut 63 (1-2) en l’amistós disputat aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Sadrià en el que el filial espanyolista ha hagut d’utilitzar a molts jugadors del juvenil ja que hi havia diverses baixes i molts dels jugadors que ahir van apallissar al FC Barcelona en la final de la Copa de Catalunya avui s’han entrenat en el camp 2 i no han participat en el encontre.

Tal com s’ha desenvolupat el joc en el primer temps, amb domini espanyolista i absència total d’ocasions de gol del conjunt gris-i-grana, ningú esperava que el conjunt de La Verneda acabés donant-li la volta al gol de Kilian i posant-se amb avantatge provisionalment passat el quart d’hora del segon temps.

Per que si algú ha gaudit d’ocasions en el primer temps ha sigut l’Espanyol “B”. Als tres minuts una passada en profunditat del capità Gabi per Tiko Messina, però el camerunès ha estavellat la seva rematada al peu del porter que ha evitat amb una bona intervenció el gol espanyolista. Víctor Álvarez (jugant avui d’extrem esquerre ja que en línia defensiva era Josu qui ocupava la banda esquerra), ha rematat de cap fora un minut després.

Al minut 6, una bona jugada d’Albarrán centrant des de la dreta, per molt poc no han arribat dins l’àrea ni Gabi primer, ni Kilian ni Víctor que ho han intentat però la bola massa forta no ha pogut ser rematada. Kilian ha estavellat l’esfèrica al pal però la jugada ja havia sigut invalidada per situació antireglamentària. Gabi ho ha provat amb un llançament des de fora de l’àrea que s’ha marxat un parell de pams per sobre el travesser.

Al minut 43, una perfecta assistència de Víctor Álvarez per Kilian, i el davanter centre espanyolista amb un bon control ha encarat al meta del Júpiter driblant-lo en la seva sortida i rematant amb el poc angle que li ha quedat, al fons de la porteria. El Júpiter ha pogut igualar el marcador al llançament de cantonada en el darrer minut del primer temps en un remat de cap del gegantí davanter centre que ha sigut rebutjat i finalment Gabi ha allunyat el perill.


El Júpiter fa saltar la sorpresa
Però a l’Espanyol B li ha durat poc l’alegria. En el segon temps amb sis canvis efectuats en el descans, ha encaixat ràpidament l’empat als tres minuts de la represa en una errada del meta canari José que no ha estat excessivament afortunat en aquesta acció. Si que ho ha estat en una posterior acció del davanter centre del Júpiter Elhadji Bandeh, que amb força gràcies a la seva alçada i envergadura, s’ha marxat de Blanchart retallant-lo i tot sol davant el meta espanyolista ha rematat salvant José amb el peu de l’1-2.

Gran oportunitat la que va gaudir l’Espanyol B en el 54’ quan Gabi tot sol dubta (potser per si xiulava o no un àrbitre que a instàncies del jutge auxiliar ha cruspit de fores de joc als espanyolistes), s’entreté tot i la validesa de la jugada i quan xuta rebutja el meta del Júpiter; el refús no sap allunyar-lo un defensor i es fa amb la bola en una greu errada de la defensa visitant Bakary, qui tampoc encerta amb el gol quan ho tenia tot a favor.

Tampoc Darder trobaria el camí del gol en una acció en la que escorat a la dreta i amb el porter descol•locat remata al peu del porter que a contrapeu reculava cap a la porteria. La fortuna en aquest cas del meta i el desencert en el blanc-i-blau ha evitat el gol perico.

Del que hagués pogut ser el 2-1, s’ha passat a un inquietant 1-2 quan de nou el gegant del Júpiter deixa en evidència a Bonilla en una autopassada, encara José i marca de xut creuat superant al meta d’Arrecife.

Rufo, gran!
Longhi efectua fins a quatre canvis entrant els juvenils Rufo, Miravent, Gil i Brian. Només un minut després en el llançament de cantonada executat precisament per Miravant, remata de cap al fons de la porteria Rubén Herraiz Alcaraz més conegut com a “Rufo” col•locant les taules en el marcador.

Eric realitza una molt bona jugada però la seva centrada no troba rematada i es perd passejant-se per l’àrea. Dos minuts després, l’Espanyol li dona la volta al marcador quan Rufo escorat a la dreta de l’àrea de càstig, finalitza una jugada afusellant al porter del Júpiter amb un fort tret que el supera per l’escaire. En quatre minuts sobre la gespa, Rufo anota dos gols i encarrila l’amistós.

En una centrada d’Aitor per l’esquerra, Bakary pot fer el quart, però el remat del davanter centre espanyolista que entra amb molta força, se’n va fora per sobre el travesser. A falta de quatre minuts pels noranta reglamentaris, Blanchart estableix el resultat definitiu rematant una centrada passada amb un bon xut creuat.



RCD Espanyol “B”: Pau; Albarrán, Héctor, Ruben Duarte, Josu; William, Sergi Darder; Tiko Messina, Gabi, Víctor Álvarez; i Kilian.
En el segon temps: José; Arroyo, Bonilla, Blanchart, Aitor; William, Sergi Darder; Eric, Gabi, Víctor Álvarez; i Bakary. En el m. 67’ Miravent, , Gil, Roger Canadell i Rufo han substituït a Sergi Darder, Víctor Álvarez, Gabi i Kilian. En el m. 86: Brian per Bakary.

Gols: 1-0: Kilian, m. 43; 1-1: Medina, m. 48; 1-2: Elhadji Bandeh, m. 63; 2-2: Rufo, m. 68; 3-2: Rufo, m. 71; 4-2: Blanchart, m. 86.

Incidències:
Encontre amistós disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.


dimecres, 10 d’agost del 2011

EL JUVENIL "B" AL TORNEIG
D'ARENYS DE MAR


Un estiu més, el RCD Espanyol estarà present al “Torneig de Futbol Juvenil Vila d’Arenys” que tindrà lloc enguany en el marc de les festes de San Roc a Arenys de Mar, dissabte dia 13 i diumenge dia 14 d’agost al Camp Municipal Bernat Coll situat al Rial de Sa Clavella s/n. d’aquesta la localitat del Maresme.

El cartell d’aquesta edició és prou atractiu: El FC Barcelona, la UE Cornellà, i la Damm CF seran els equips que juntament amb el Juvenil “B” espanyolista completen aquest torneig. El quadre espanyolista s’enfrontarà dissabte a les 20:00 hores davant el conjunt cerveser, mentre que a les 18:00 h. UE Cornellà i FC Barcelona buscaran en l’altre semifinal un lloc per la final. Aquesta, tindrà lloc diumenge a les 18:00. Abans, ales 18:00, tindrà lloc l’encontre pel tercer i quart lloc.

En la passada edició l’Espanyol va estar representant pel juvenil “A” que va ser qui es va alçar amb el triomf final en vèncer a la final a la UD At. Gramanet per 3-2 amb dos gols d’Eric i un de Bonilla. En semifinals va derrotar 2-1 al CF Badalona.


TARRAGONA: TALISMÀ PER THIEVY


Segon hat trick de Thievy a Tarragona


Que Thievy va anotar ahir nit un hat trick que suposar que l’Espanyol revalidés el títol de la Copa Catalunya, tots els pericos ho saben i ho celebren ja per disgust dels culers que se’ls hi torna a escapar el màxim títol català... però el que potser no tothom sap, és que Thievy aconseguia ahir el seu segon hat trick com a perico i també a la comarca del Tarragonés.

El primer el va aconseguir en partit oficial de lliga de Divisió d’Honor Juvenil, precisament a terres tarragonines un 10 d’abril del any en curs. Llavors arribaven a la darrera jornada de lliga Espanyol i Barcelona a dos punts de diferència més el gol-average favorable tot als barcelonistes que en l’anada havien guanyat 0-3 a Sadrià, mentre que en la tornada els pericos havien vençut 1-2 a la Gamper. Aquells tres gols van ser infructuosos ja que el FC Barcelona no va perdre el seu darrer encontre davant la UE Cornellà (1-1) i ambdós conjunts van quedar igualats a 71 punts però el títol de lliga va marxar cap a Sant Joan Despí.

En aquella ocasió l’Espanyol va apallissar al Nàstic de Tarragona guanyant-lo 0-8. No va ser al Nou Estadi de Tarragona sinó a la veïna Pobla de Mafumet. Thievy va marcar el primer gol juntament amb el sisè i el setè. També el seu company Pirulo va aconseguir-ne un de hat trick en aquella ocasió tancant el compte Gabi i el paraguaià del juvenil B, Pedro.

Thievy que havia deixat molt bones maneres en el Juvenil A espanyolista com un jugador ràpid amb espais, i sobre tot molt fort físicament a l’hora de protegir l’esfèrica, jugar d’esquenes, tenia com a assignatura pendent el gol, ja que fins que va visitar Tarragona en aquella trentena jornada de lliga de Divisió d’Honor, els seus registres golejadors només arribaven fins a sis gols. Tarragona li ha sigut talismà a Thievy i li ha servit per aconseguir el que no va pogué aquell 10 d’abril; un títol davant el conjunt culer.


CAMPIONS !!!
L'ESPANYOL REVALIDA EL TÍTOL
THIEVY AMB UN HAT TRICK, DEIXA MEDIÀTICAMENT EN RES A DEULOFEU

Foto d'arxiu.


FC Barcelona: 0 - RCD Espanyol: 3

Deulofeu? buffff!... Thievy, ha sigut el crack...
L’Espanyol iguala a títols amb el FC Barcelona: Sis cadascun.
La pedrera espanyolista s’imposa a la culer
.


El RCD Espanyol s’ha proclamat campió de Catalunya. Els que es diuen catalans i donen lliçons als demés així com carnets de catalanitat han tornat a renunciar a alinear els seus professionals i en una lluita entre pedreres, l’Espanyol s’ha fet amb el títol revalidant l’aconseguit en la passada edició, i el FC Barcelona s’ha tornat a quedar sense el més valuós i prestigiós títol... el del nostre país... demostrant altre cop que poc li importa Catalunya a aquesta institució i si el marketing i els milions de gires a l’estranger...

Ironies a part, l’Espanyol que ha alineat a Luis García que ha donat un exemple de lluita i professionalitat per aquests colors en un partit en el que era aliè al mateix per qüestió d’edat, Galán a la banda dreta, Javi López al mig del camp i un Kiko Casilla inexpugnable a la porteria, com a jugadors del primer equip, ha tingut en els nois de la pedrera i en especial amb Thievy, un bloc perfecte que ha superat al Barcelona en quant a joc i ocasions en el primer temps i l’ha matxacat en el segon període amb els gols de Thievy Bifoumà.

El partit ha sigut molt bonic, amb moltes ocasions de gol i amb molta lluita; al final inclòs amb nervis i amb jugades lletges; tot ben servit, és el que coneixem com a derbi. Un partit jugat amb la màxima intensitat que no sempre veiem quan els que el disputen son els del primer equip.

Amb un Espanyol manant al mig del camp, i un Barcelona darrere esperant a sortir per velocitat a la contra amb els seus homes ràpids, els de Pochettino han tingut la seva primera gran oportunitat als cinc minuts de joc quan Thievy s’emporta una bola, li cedeix a Cristian Alfonso (altre dels destacats en el primer temps) i aquest fa la paret amb el francès que penetrant acaba xutant a l’exterior de la xarxa.

Kiko Casilla ha estat molt segur i ja de bon principi ha tingut feina: Ha hagut de sortir rebutjant amb el peu després d’una de les poques errades de passada en la zona defensiva pròpia. El joc era intents, i Cristian Alfonso en acció individual ho fa molt bé menys el xut massa fàcil pel porter barcelonista. Luis García ha tingut també el gol quan una penetració de Carles Clerc acaba el lateral espanyolista enviant-li una centrada que l’asturià remata malament alt quan l’esfèrica li cau un pam massa enrera.

El Barcelona intentava crear el pànic amb Gerard Deulofeu amb la seva velocitat (primer caient a banda dreta on Clerc ho passava malament al principi, i posteriorment a l’altre banda on l’agafava Galán). Ell i Grimaldo aportaven les poques coses en atac dels barcelonistes. Molt soroll, moltes escapades i retalls, però a l’hora de veritat, res de res. També cal citar que el duet format per Canal i Zou a l’eix de la defensa espanyolista ha ratllat a gran alçada.

El domini blanc-i-blau amb el pas dels minuts s‘intensificava cada cop més davant un Barcelona que inclòs havia de treure l’esfèrica rebutjant amb pilotada llarga. Així, els pericos han pogut avançar-se en el marcador sobre tot en una gran ocasió a càrrec de Cristian Alfonso quan en la frontal i després de dos retalls buscant angle i preparant-se-la, el seu tret surt fora a l’esquerra.

La més clara dels blaugrana ha arribat al minut 34, quan un greu error en una passada acaba a peus de Deulofeu qui es marxa tot sol, dribla a Kiko i amb poc angle no sabem si ha rematat o ha centrat, el cas és que la pilota s’ha passejat sense que al segon pal pogués arribar un company seu.

Luis García tal com succeirà amb la jugada del segon gol, treu ràpidament una falta agafant badant a la cobertura barcelonista, sent Thievy qui arriba fins línia de fons però a la seva centrada ningú arriba al remat. Sense solució de continuïtat, la rèplica rival quan una pilota llarga obliga a Kiko a sortir fora de l’àrea rebutjant amb el peu arribant abans que el davanter barcelonista.

En el minut 39, se li anul•la un gol a Cristian Alfonso per situació antireglamentària. En una jugada de refusos i rematades, quan el meta barcelonista rebutja la darrera rematada i la bola li cau al davanter fitxat de l’Hospitalet només hi ha un defensor barcelonista (Oriol Rosell) i la jugada amb el posterior remat queda invalidada.

El segon temps s’iniciava amb tres canvis per part del conjunt barcelonista que donava entrada a Dos Santos, Carmona i el lateral Ballius que tindria els seus “minuts de glòria” en la recta final del partit. Per part perica, Pau Senent substitueix a Galán, passant Javi López ha ocupar el lloc del madrileny a la lateral dreta.


Comença el festival Thievy
Als cinc minuts del segon temps, el francès aconsegueix el que ha estat a punt d’assolir en el primer període i que se li ha resistit: Perforar la porteria culer. Una excel•lent passada en profunditat de Pau Senent, un bon control, i encarant Oier, li creua perfectament la pilota anotant el primer i encarrilant el triomf.

Quatre minuts després, Luis García treu intel•ligentment un servei de falta molt ràpid. De nou la cobertura blaugrana badant. Recull la pilota Thievy, un retall deixant assegut a Armando i l’Espanyol enllesteix l’encontre amb un segon gol que dona reals esperances de pogué revalidar el títol.

El Barcelona esgota els canvis donant entrada a Riverola i posteriorment a Doungou (qui sempre marca en totes les categories en les que s’enfronta als espanyolistes). L’Espanyol té el tercer en les botes de Luís, però l’asturià xuta malament quan ho tenia tot a favor després d’una assistència de Thievy.

El Barcelona juga els seus millors minuts quan l’Espanyol amb una renda de dos gols va reculant. Una centrada molt perillosa és rebutjada a còrner per Javi López. Posteriorment Dos Santos posarà a prova a Kiko Casilla amb un llançament de falta directe que el meta tarragoní rebutja a còrner emprant-se a fons. Un xut de Isaac Cuenca també es aturat molt bé pel meta espanyolista. El Barcelona ho intenta amb internades de Gerard Deulofeu, però ambdues ocasions es topa amb un Kiko totalment inexpugnable que inclòs atura amb la cama i el peu una perillosa centrada xut.


Hat trick de Thievy
La sentència arriba al minut 77. Jugada individual del protagonista del partit que a empentes i rodolons s’emporta lluitant fins la extenuació una difícil pilota rodejat de contraris, penetra pel mig marxant-se de dos adversaris, canvi de ritme, i remat perfecte que supera al porter blaugrana. Un gran gol que és la cirereta del pastís, davant la eufòria de tota l’afició perica present al Nou Estadi i els que a bon segur ho han vist per la petita pantalla.

En el 81, el col•legiat assenyala falta directa a un pam de l’àrea de càstig quan podia perfectament haver assenyalat penal de Zou... Amb 3-0, el col•legiat escombra cap a Can Perico, si haguéssim estat 0-0 ja em parlaríem a aquestes hores. El càstig és llença sense conseqüències aquest cop a la tanca. Un ràpid contracop a càrrec de Javi López és a punt de causar mals majors a la cobertura barcelonista, però un defensor toca lo just interceptant la centrada i aturant el porter.

El lateral dret juvenil Albarrán s’estrena amb el primer equip substituint a la figura del partit. Doungou remata pentinant fora una rematada de cap en un servei de falta al 87, demostrant que no és igual jugar amb gent més gran que amb nens un pam i mig més petits (al menys físicament, d’edat prefereixo no parlar-ne).

La darrera jugada d’atac culer, una pilota dividida a la que Casilla fora de l’àrea rebutja amb el peu anticipant-se a un desdibuixat Deulofeu; el refús li cau a Dos Santos que veu la porta buida i des del mig camp xuta, però desviat.

En els darrers minuts, el lateral Balliu perd els papers donant un cop de colze a Luis García. L’àrbitre no ha assenyalat res com tampoc quan el capità espanyolista ha volgut deixar ben clar que un marrec no se li en fot per molt que porti els gloriosos colors de Qatar i li ha tornat en ple rostre. La picabaralla ha continuat i Víctor Álvarez ha sigut el damnificat en dues accions (una d’elles del propi Ballius) en les que el lateral esquerrà ha acabat sobre la gespa sense que el col•legiat mostrés cartolines i a sobre encara afegís dos minuts i mig més dels noranta quan els ànims estaven ben calents i no tothom és bon perdedor.


Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Oier; Oriol Rosell, Sergi Gómez, Armando, Grimaldo; Espinosa, Gustavo; Rafinha, Gerard, Saul i Isaac Cuenca.
Substitucions: Dos Santos, Carmona i Balliu per Espinosa, Saul, Oriol Rosell, m. 46; Riverola per Gustavo, m. 55; Doungou per Isaac Cuenca, m. 71.

RCD Espanyol: KiKo Casilla; Galán, Zou, Canal, Carles Clerc; Javi López, Cristian Gómez; Luis García, Pirulo, Cristian Alfonso; i Thievy.
Substitucions: Pau Senent per Galán, m. 46; Kilian i Víctor Álvarez per Cristian Alfonso, i Pirulo, m. 75; Carlos Albarrán per Thievy, m. 86.

Àrbitre: David Miranda Torres del comitè territorial català ajudat en bandes per Ramon García Salas i Josep Maria Carrera García. No ha mostrat cap cartolina tot i que tant Balliu com Luis s’han merescut alguna i no precisament groga...

Gols: 0-1: Thievy, m. 50; 0-2: Thievy, m.54; 0-3: Thievy, m. 77.

Incidències:
Encontre corresponent a la 22 Copa de Catalunya disputada al Nou Estadi de Tarragona, amb la presència de 5.808 espectadors. A la llotja com a màxima autoritat, la Presidenta del Parlament de Catalunya, la senyora Núria de Gispert. Encapçalant la delegació perica, el seu president, el senyor Ramon Condal acompanyat d’altres consellers.

En els prolegòmens del partit ha sonat les notes del himne dels Segadors amb els dos equips alineats al mig del camp, i s’ha guardat posteriorment un minut de silenci en memòria de Jesús Farga i del soci n. 1 del Nàstic de Tarragona, Enric Pujol. Hi ha hagut aplaudiments en la grada al minut 21 en memòria de Dani Jarque.


Un cop finalitzat el matx, Luis García ha rebut el trofeu com a capità del conjunt campió, així com les medalles honorifiques la resta de l’equip. Encontre retransmès en directe per Televisió de Catalunya. En les files del Barcelona, dos ex jugadors del futbol base del RCD Espanyol (Oriol Rosell, i Isaac Cuenca).



dimarts, 9 d’agost del 2011

UN CADET "A", AMB MOLTES NOVETATS.
MULA JUGARÀ AL MÁLAGA




Alex Mula, al Málaga CF.

El golejador de les divisions inferiors del RCD Espanyol, Alejandro Miguel Mula Sánchez, (Premià, 23/07/1996), més conegut pel seu primer cognom Mula, després de 6 temporades al conjunt blanc-i-blau procedent de la Fundació Sánchez Llibre, deixa Sadrià per motius familiars i marxa a Andalusia on viu el seu pare. No és gens d’estrany que entre els equips andalusos hagi fitxat precisament pel Málaga on ja es troba un bell conegut seu i del club espanyolista, Josep Manel Casanova, actualment coordinador del futbol base del conjunt malagueny i que a bon segur seguirà confiant amb la qualitat del jugador de Premià de Mar.

Mula va ser el màxim golegador la passada temporada del Cadet B sobrepassant la vintena de gols. Des del seu pas pel Benjamí fins arribar al Cadet ”B” sempre s’ha mostrat com un jugador resolutiu (20, 25, 16, 14, 21, han estat els registres en les darreres temporades).


El Cadet “A” 2011/12
En el conjunt Cadet “B” espanyolista de la passada temporada han causat fins a 10 baixes ressenyant també la d’Albert Torras Crespo qui després de militar també 6 temporades al conjunt perico ha preferit canviar els colors purs blanc-i-blaus del futur i l’esperança pels blaugranes del present, del talonari, i de la suposada vida fàcil de color de roses.

També amb el tècnic Juanma Pons amb qui el Cadet “B” va ser campió de lliga en un grup no excessivament complicat com el quart de Preferent (Premià A, Girona “B” i Gironès – Sàbat “B”, com a màxims rivals) va prescindir dels seus serveis a principis de juny els dirigents del futbol base de l’entitat. Versions hi van haver-hi pels tots els gustos (la d’ell i la oficial del club) però com en el tema Posse encara que siguin motius totalment diferents, aigua passada ja no mou molí no entraré en el tema. El nou tècnic del equip, és Dani Fernández que en les tres darreres temporades des que va aterrar a Sadrià procedent del seu anterior càrrec de seleccionador català sub-16, ha conquerit dos cops el títol de lliga (infantil B i Infantil A) i ha conquerit el campionat de Catalunya Infantil.

L’equip, que s’ha reforçat amplament, juntament amb el saber fer del actual tècnic, lluitarà amb les màximes garanties per al menys plantar cara al FC Barcelona en una categoria en la que els darrers anys ha estat hegemònic el domini barcelonista (tret de la promoció del 92 amb els Jordi Amat, Edgar, Blázquez, Clerc, Gabi, Montcusí, Pau Senent, Sani i Cía que va conquerir el títol de lliga però no el de Catalunya).

En un proper article, serà un plaer oferir-vos la estructura final del Cadet “A” amb plantilla i cos tècnic.



AGENDA

 
10/14  d'agost de 2011
AGENDA FUTBOL BASE
.
DATA
EQUIP
RIVAL
 PARTIT / CAMP
HORA
10 AGOEspanyol "B"C.E. Júpiter C.F.Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià19:00
13 AGOEspanyol "B"U.E. CamprodónAmistós. Camp de la Vila. Camprodón18:30
13 AGOJuvenil "A"U.D. At. Gramanet "B"Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià 19:00
15 AGOJuvenil "A"C.E. MoiàAmistós. Camp Mpal. Moià18:00
13 AGOJuvenil "B"Damm C.F "B"Torneig Arenys de Mar. Mpal. Bernat Coll. Semifinal20:00
14 AGOJuvenil "B"UE Cornellà "B" o FCB "B" Torneig Arenys de Mar. 3r o 4rt lloc / o  Final18:00/ 20:00
15 AGOFemení "A" St. JosephAmistós. Mpal. L'Àliga, Sant Gervasi. BCN. 17:30
13 AGO Femení "B"Rhodes College USAAmistós. Ciutat Esportiva de Sadrià20:00


SITUACIÓ DELS JUGADORS
DEL FILIAL I CEDITS DE LA TEMPORADA 2010/11



Palacios.
Daniel Palacios Lumbreras, (Haro, 15 de març de 1986), va ser un de tants fitxatges que es fan al mon del futbol sense que un sàpiga ben bé que es busca amb el mateix. Hauria d’haver ocupat la banda esquerra d’una defensa en la que ja no feia gens en absolut fitxar ningú de fora tenint a Víctor Álvarez i Clerc.  El seu pas per l’Espanyol B va ser tant breu que pràcticament ni el vam veure jugar en partit oficial.

En el seu historial, l’equip del seu poble el Club Haro Deportivo, on va militar des de la temporada 2004/05 fins la 2006/07, el CD Eldense (2007/08), el CD Mirandés (2008/09) i en el filial del Club Atlético Osasuna la temporada 2009/10 des d’on va arribar al quadre espanyolista.

Aquesta temporada 2011/12 jugarà a la Gimnàstica Segoviana, conjunt de la Segona Divisió “B”, enquadrat en el grup II.      
   


Aitor
Aitor Fernández López, nascut a Valdepares (Astúries) el 23 d’agost de 1986, va arribar a l’Espanyol B la temporada 2009/10 per ocupar la banda dreta de la defensa espanyolista. Anteriorment havia jugat al Racing Juvenil, Racing “B”, i Ponferradina.

Aquesta temporada passada (2010/11) va ser cedit al Pontevedra on va coincidir amb el camerunès Tiko Messina també en el quadre gallec a préstec pel conjunt espanyolista.

Aitor un cop deslligat del club blanc-i-blau ha signat fa unes setmanes pel Club Deportivo Lugo on a més coincidirà amb l’ex espanyolista Luismi que ha deixat el Cacereño per signar pel conjunt gallec.



.RCD ESPANYOL "B"  i Cedits en 2010/11..
NOM I COGNOMSData i Lloc Naixement.  Demarcació
Darrer equip 2010/11
Situació actual
DINU Moldovan BogdanAlba Julia, ROM. 03/05/90 Porter RCD Espanyol BEspanyol B/Entr.1er Equip
GERARDO José Rubio OrtuñoPalma M. 17/05/87, PorterRCD Espanyol BDescartat pendent
VÍCTOR Ibañez PascualBarcelona, 21/04/1989 PorterCedit Castellón/ EibarBaixa. Fitxa Lleida E.
MICHEL Plazas VeraLorca, 17/01/1991. PorterCedit SantboiàBaixa. Fitxa Lorca Dep.
AITOR Fernández LópezValdepares, 23/08/86. Lat. DretCedit PontevedraBaixa. Fitxa CD Lugo
Álvaro Rodríguez "BRACHI"Sevilla, 06/01/86. Lateral DretCedit Anortosis Fitxa Videoton FC HUN
FRANcesc GRIMA AguileraOlesa de M., 05/02/87 Lat. DretRCD Espanyol BBaixa. Fitxa S.Andreu
VÍCTOR G.Álvarez Delgado Barcelona, 14/03/93 Lateral Esq.  RCD Espanyol BEntrena Primer Equip./ Esp.B 
Ángel Martínez OrtegaBarcelona, 17/05/91 Lat. Esq.Cedit Jaen
Baixa. Fitxa Deportivo B
Daniel PALACIOS LumbrerasHaro, 13/03/86. Lateral Esq. RCD Espanyol BBaixa. Fitxa Gimn. Segoviana
GUILLEM Savall PereraBarcelona, 26/06/89 Def. CentralRCD Espanyol BBaixa. Fitxa Betis B
Pere SEGARRA ÁlvarezBarcelona, 15/01/1990 Def. CentralRCD Espanyol BBaixa. Llagostera a prova
RAÚL Rodríguez NavarroBarcelona, 22/09/87 Def. CentralRCD Espanyol BDorsal 3 Primer Equip
Enric TARRÉS RossellóEivissa, 27/02/90 Def. Central  Cedit S. AndreuBaixa: UE Sant Andreu
Albert CANAL BartrinaOlot, 10/07/1991. Def. CentralEspanyol B f.1/2t.Entrena 1er.Equip
DAVID LÓPEZ SilvaBCN, 09/10/89 Def Cent./Mig Def.RCD Espanyol BReintegrat a Espanyol B
JUANJOsé Ciércoles SagraL'Hospitalet Ll. 27/05/88 MigcentreCedit CE SabadellRescindit. Fitxa CE Sabadell
José Hernández CERVERAGranada, 13/05/87 MigcentreRCD Espanyol BBaixa
José A. Mendez Monroy "Canario"Sta. Lucía Tirajana, 05/05/89 MigCedit Sporting Mah.Rescindit Fitxa Lleida Esp.
MAXim Alexandru IulianPiatra Neamt, ROM, 08/07/90 MigCedit Badalona CFBaixa
AZRACK Mahamat YassineCreteil, Chad 24/03/88 MigcentreCedit MelillaBaixa. Rescindit
ISAÍAS Sánchez CortésSabadell, 09/02/87 MigcentreRCD Espanyol BPendent destí
OSCAR SIELVA MorenoOlot, 06/08/91 MigcentreRCD Espanyol BDescartat pendent
MANUel Ant. MOLINA ValeroHuelva, 20/11/91. MigcentreRCD Espanyol BCedit SD Huesca
LUCAS Porcar TeixidóBCN, 18/02/90 Extrem RCD Espanyol BBaixa. Fitxa Villareal B
Sergio GINÉS AlbarránBadalona,06/04/90 Extrem DretCedit At. VilafrancaBaixa. Fitxa Manlleu
Germain Francelin TIKO MESSINAYaondé CAM, 29/04/90 Extrem DretCedit PontevedraRCD Espanyol B
DANI Nieto VelaPalma Nova, 04/05/91 Dav. / Extr. RCD Espanyol BCedit Girona FC
WILLY YembaKinhasa, Zaire.04/12/91 Extrem RCD Espanyol BDescartat pendent
JOSELUis Gómez Hurtado  Granada, 17/08/90. Extrem. RCD Espanyol BBaixa.  Fitxa Jaen
RUI Pedro da Rocha  FONTEPenafiel, POR, 23/04/90 DavanterRCD Espanyol BPrimer equip
DANI LÓPEZ RoblesMadrid, 25/10/1985 Davanter
RCD Espanyol B
Baixa
Man.Jes.Vázquez Florido "CHULI"Huelva, 25/01/91 Davanter RCD Espanyol BRescindit. Fitxa Recreativo B
ENRIC Gallego PuigsechBarcelona, 12/09/86 DavanterCedit UE CornellàBaixa. Fitxa UE Cornellà





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M