dijous, 11 d’agost del 2011

FINALMENT TAMBÉ DAVID LÓPEZ SERÀ CEDIT




PUNT I FINAL AL CAS LOLA. EL MIGCENTRE SERBI HA RESCINDIT EL SEU CONTRACTE QUE EL LLIGAVA AL CONJUNT ESPANYOLISTA. JA NOMÉS QUEDA EL LAMENTABLE I INJUST CAS DE FERRAN COROMINAS.



David López Silva (Sant Cugat, 9 d’Octubre de 1989, 1,85ma.) es va incorporar a l’Espanyol procedent de la Damm CF, la temporada 2007/08 amb pràcticament divuit anys d’edat.

Els seus començaments al futbol van ser en el Colegi Agora (1994). En 1997 fitxa per la Peña Blaugrana de Sant Cugat. La temporada 1999/00 fitxa pel CE Mercantil de Sabadell on va militar sis temporades fins que la Damm el va incorporar al seu futbol base on va romandre dues temporades (2005/07)

En aquesta primera temporada (2007/08) amb el juvenil “A” de Perarnau i Clotet posteriorment, s’adjudica el títol de lliga i després en el Alberto Ruíz de Colmenar Viejo aixeca amb els seus companys la Copa de Campions de Divisió d’Honor Juvenil per primer cop a la seva història en una gran final davant el Villarreal.

Tenint de companys a jugadors com Baena, Víctor Ruiz, Guillem Savall per citar-ne els més coneguts, seria precisament David López qui obriria el marcador amb un gol al minut dos de joc d'aquella final. A la copa del Rei seria quarfinalista eliminat l'Espanyol per l’etern rival després de desfer-se altre cop del Villarreal a vuitens.

La temporada 2008/09 passa al filial espanyolista que acaba aconseguint l’ascens a la Segona Divisió B. Jugant de central o com a pivot defensiu és el complement ideal per homes més tècnics com Javi Márquez, o Canario, però té a Juanjo Ciércoles com un fort competidor en la seva demarcació, tenint en compte les seves prestacions.

La direcció esportiva decideix cedir-lo a un Terrassa amb molts problemes econòmics i esportius l’estiu de 2009/10. Malgrat la situació del conjunt egarenc, David López es fa amb un lloc a la titularitat jugant una trentena d’encontres, fet que li val tornar al filial, però aquest cop de nou a Tercera Divisió ja que a Guijuelo es perd la categoria.

Aquesta temporada molt irregular ha vist dos tècnics en el filial, no s’ha assolit l’objectiu de pujar però a nivell particular va debutar a Primera Divisió a l’Estadi del RCDE davant Osasuna (cinquena jornada de lliga amb resultat d’1-0), jugant a San Mamés (derrota 2-1 amb remuntada del conjunt bilbaí) i de nou amb el conjunt basc com a rival a l’Estadi (2-1, jugant només un minut). En total va jugar tres encontres amb un total de 27 minuts.

Aquest estiu es trobava amb el grup de descartats entrenant a part, fins que per la disputa del Torneig dels Històrics es va reintegrar al grup i va prendre part en el torneig amb les mateixes condicions que els seus companys. Ara, el club decideix cedir-lo al Leganés, on es trobarà amb un altre vell conegut, Iván Díaz amb el que va coincidir a l’Espanyol B i al Terrassa FC.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M